Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

O Αμερικάνικος στρατός διατηρεί εργαστήρια βιολογικών όπλων σε 25 χώρες στα σύνορα Κίνας, Ρωσίας, Ιράν απ΄όπου κι η έξαρση επιδημιών…

Στις 16 Ιανουαρίου 2018, μια Βουλγάρα δημοσιογράφος έρευνας η Dilyana Gaytandzhieva έγραψε ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με την αμερικανική έρευνα στα βιολογικά όπλα έρευνα που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο σε 25 διαφορετικές χώρες. 

Η Gaytandzhieva έγραψε στο άρθρο της ότι ο αμερικανικός στρατός παράγει τακτικά θανατηφόρους ιούς, βακτήρια και τοξίνες που παραβιάζουν άμεσα τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων και ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτίθενται συστηματικά σε επικίνδυνα παθογόνα μικρόβια και άλλες ανίατες ασθένειες. 


O Αμερικάνικος στρατός διατηρεί εργαστήρια βιολογικών όπλων σε 25 χώρες στα σύνορα Κίνας, Ρωσίας, Ιράν απ΄όπου κι η έξαρση επιδημιών καταγγέλει Βουλγάρα δημοσιογράφος….


Το covid19 πρωτοεκδηλώθηκε στην Κίνα στο Wuhan και για πολύ καιρό μαζί με το Ιράν είχαν μακράν όλων τα περισσότερα θύματα.

Στη συνέχεια υπήρξε άλλη εστία αυτή τη φορά στη Λομβαρδία στη Β Ιταλία με αποτέλεσμα να υπάρξει διασπορά μεγάλη σε γειτονικές Ισπανία, Γαλλία. 


Η δημοσιογράφος Dilyana Gaytandzhieva αποβλήθηκε από τη διάσκεψη για τα βιολογικά όπλα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, αφού αντιπαρατέθηκε επί βιολογικών όπλων με τον τότε υφυπουργό των ΗΠΑ Robert Kadlec.

Στις 16 Ιανουαρίου 2018, μια Βουλγάρα δημοσιογράφος έρευνας η Dilyana Gaytandzhieva έγραψε ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με την αμερικανική έρευνα στα βιολογικά όπλα έρευνα που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο σε 25 διαφορετικές χώρες. 


Η Gaytandzhieva έγραψε στο άρθρο της ότι ο αμερικανικός στρατός παράγει τακτικά θανατηφόρους ιούς, βακτήρια και τοξίνες που παραβιάζουν άμεσα τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων και ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτίθενται συστηματικά σε επικίνδυνα παθογόνα μικρόβια και άλλες ανίατες ασθένειες. 

 Πρόσθεσε ότι οι επιστήμονες βιολογικού πολέμου χρησιμοποιούν βιολογικά εργαστήρια με διπλωματική κάλυψη στα βιο-εργαστήρια του Πενταγώνου σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα βιολογικά εργαστήρια χρηματοδοτούνται από τον Οργανισμό Μείωσης Απειλών κατά της Άμυνας (DTRA) στο πλαίσιο ενός στρατιωτικού προγράμματος ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται πρόγραμμα συνεργασίας βιολογικής δέσμευσης (CBEP) και βρίσκονται σε χώρες όπως η Ουκρανία, το Καζακστάν, το Ουζμπεκιστάν, η Γεωργία, το Αζερμπαϊτζάν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Λάος, την Καμπότζη, τις Φιλιππίνες κλπ. Ευτυχώς, στα Βαλκάνια φαίνεται να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα ανέφερε το 2018.

Η Gaytandzhieva ταξίδεψε πρόσφατα στις Βρυξέλλες και παρακολούθησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προκειμένου να αντιπαρατεθεί στον Robert Kadlec τον τότε Υφυπουργό Υγείας των ΗΠΑ, σχετικά με τον αριθμό των καταλογοποιημένων εργαστηρίων βιολογικών όπλων που είναι διάσπαρτα σε Ανατολικής Ευρώπη και Κεντρική Ασία . 

Ο Kadlec αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη ενός αμερικανικού προγράμματος βιολογικών όπλων, καθώς και τις πληροφορίες που αναφέρονται στα εν λόγω καταγεγραμμένα εργαστήρια. 

Η Gaytandzhieva προσπάθησε να συνεχίσει την αντιπαράθεση αλλά αποσιωπήθηκε από Hilde Vautmans, αξιωματούχο της ΕΕ που καθόταν δίπλα στον Kadlec,και δήλωσε «δεν πρόκειται για έρευνα».

 Ωστόσο, η Gaytandzhieva δεν σταμάτησε εκεί, ακολουθώντας τον Kadlec στον ανελκυστήρα και συνεχίζοντας να του απευθύνει ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα βιο-όπλων στις οποίες ο Kadlec αρνήθηκε να απαντήσει. 

Το προσωπικό ασφαλείας στη συνέχεια αρνήθηκε να αφήσει την Gaytandzhieva να εισέλθει στο ασανσέρ μαζί με Αμερικανό αξιωματούχο.

Ο διάλογος μεταξύ Gaytandzhieva και Kadlec:


Gaytandzhieva: Γιατί το Πεντάγωνο δημιούργησε στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια σε 25 χώρες, που συνορεύουν με τους αντιπάλους της ΗΠΑ: Ρωσία, Κίνα και Ιράν; Γιατί ο αριθμός των θανατηφόρων επιδημιών σε όλες αυτές τις χώρες αυξήθηκε δραματικά από την έναρξη του στρατιωτικού προγράμματος των Ηνωμένων Πολιτειών στις χώρες αυτές;
 

Kadlec: Θα πω με ειλικρίνεια και αδιαμφισβήτητα ότι οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν πρόγραμμα στρατιωτικών βιολογικών όπλων. …….
 

Gaytandzhieva: Γιατί όλα αυτά τα έργα είναι διαβαθμισμένες πληροφορίες; Όλα αυτά τα βιο-εργαστήρια του Πενταγώνου σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο; Γιατί είναι διαβαθμισμένες πληροφορίες;
 

Kadlec: Δεν είναι ταξινομημένες, είναι ανοιχτά διαθέσιμες σε όποιον θέλει να τις κοιτάξει.
 

Gaytandzhieva: Όχι, το δοκίμασα. Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι διαβαθμισμένες πληροφορίες.
 

Vautmans: Εντάξει, εντάξει, νομίζω ότι δεν θα σας δώσω περισσότερο χρόνο. Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, αλλά αυτό δεν θα γίνει είναι. Το θέμα έκλεισε.Ευχαριστώ πολύ……

Η Gaytandzhieva ακολούθησε τον Kadlec στον ανελκυστήρα και συνέχισε να του υποβάλλει ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα βιο-όπλων.

Gaytandzhieva: Μια ακόμη ερώτηση;
 

Kadlec: Δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις.
 

Gaytandzhieva: Ποια είναι η ανάγκη των στρατιωτικών βιολογικών εργαστηρίων των Ηνωμένων Πολιτειών σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο;


Προσπάθησε να μπει στον ανελκυστήρα, αλλά την σταμάτησε βίαια το προσωπικό ασφαλείας.

Gaytandzhieva: Αυτός είναι δημόσιο χώρο, συγγνώμη, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ασανσέρ.
 

Ασφάλεια: Λυπάμαι όχι αυτό, είναι γεμάτο.
 

Gaytandzhieva: Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ασανσέρ.
 

Ασφάλεια: τότε, όχι άλλες ερωτήσεις (προσπαθεί να αποτρέψει τον cameraman)


H πόρτα τ΄ ασανσέρ έκλεισε.


Αργότερα, η Gaytandzhieva δημοσίευσε το βίντεο στις σελίδες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, σχολιάζοντας απλά: “Πώς ένας δημοσιογράφος εκδιώκεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όταν ρωτά τον Υφυπουργό Υγείας των ΗΠΑ για τα βιο-εργαστήρια του Πενταγώνου γύρω από τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν. “


Παρόλο που δεν ήταν σε θέση ν΄αποσπάσει απαντήσεις από τον Kadlec, το άρθρο της είναι ήδη μια εντυπωσιακή συλλογή πληροφοριών που αποκαλύπτει ένα δίκτυο ερευνητικών εγκαταστάσεων βιολογικών όπλων καθώς και μυστηριώδη εκδηλώσεις στα περίχωρά τους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gaytandzhieva εκθέτει τα μυστικά στρατιωτικά προγράμματα των ΗΠΑ. 

Το καλοκαίρι του 2017 δημοσίευσε μια έκθεση βόμβα, η οποία διαπίστωνε ότι μια κρατική αεροπορική εταιρεία του Αζερμπαϊτζάν μεταφέρει κανονικά τόνους φτηνών όπλων της Βουλγαρίας και της Ανατολικής Ευρώπης στη Σαουδική Αραβία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Τουρκία, υπό διπλωματική κάλυψη στο πλαίσιο του μυστικού προγράμματος της CIA. 

Αυτά τα όπλα βρέθηκαν μέσα σε υπόγειες αποθήκες τρομοκρατών που ανήκουν στο μέτωπο Al Nusra, θυγατρική της Αλ Κάιντα στη Συρία που ορίστηκε ως τρομοκρατική οργάνωση από τον ΟΗΕ. 

Το αμερικανικό modus operandi ήταν το ίδιο: χρησιμοποιώντας βάσεις στις δορυφορικές χώρες, κατάχρηση των διπλωματικών διαύλων και βρώμικη πολιτική εναντίον της Ρωσίας, του Ιράν και της Συρίας. (το άρθρο αναρτήθηκε στο armswatch 29/4/2018)


 Δείτε το βίντεο εδώ


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Υπηρχε και στην Αιθιοπια ενα...
  Ομως πριν 15-20 χρονια οι κατοικοι αισθενουσαν συνεχεια. Καποτε καταλαβαν οτι κατι συνεβαινε με το εργαστηριο που ηταν κοντα τους.
  Του εβαλαν φωτια και γλυτωσαν !
  Πώς το ξερω ;
  Γνωστος μου ηταν να παει να δουλεψει εκει και η γυναικα του αντεδρασε και δεν πηγαν. Τοτε ομως δεν ηξεραν τι ειδος κωλοεργαστηριο ηταν. Μετα καταλαβαν !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αναφέρεται πως ο συγκεκριμένος ιός παρήχθηκε σ’ εργαστήριο βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ. Ο ιός covid19 είναι πατενταρισμένος, αυτό σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένος από άνθρωπο. 3 επιστήμονες ονομάζονται ως εφευρέτες του, κατοχυρώθηκαν τα δικαιώματα επινόησής του στις 26 Νοεμβρίου 2018.
  dimpenews.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ