Κυριακή, 5 Απριλίου 2020

Οι βαθύτεροι στόχοι των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας και οι περίεργες διασυνδέσεις τους.


Συστήνουμε στον ευρύτερο χώρο των πατριωτών στην Ελλάδα να μην την πατήσουν για μια ακόμα φορά παρασυρμένοι από το συναίσθημα της αγάπης τους για την Ελλάδα επειδή ακούν όμορφα λόγια.  


Η κοινή γνώμη κατευθύνεται με την συστηματική πλύση εγκεφάλου των συστημικών ΜΜΕ, ακόμα και περίεργης χρηματοδότησης ιστοσελίδων, ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 
Οι δημοσκοπήσεις ελέγχουν το αποτέλεσμα της κατευθυνόμενης αντίληψης των πραγμάτων που επιθυμεί το εγχώριο σύστημα εξουσίας ως υποσύνολο του διεθνούς συστήματος, όπως αυτό διοικείται από το τραπεζικό σύστημα και τα αλληλοεξαρτώμενα δύο υποσυστήματα. 


Το επιχειρηματικό κεφάλαιο της πραγματικής οικονομίας (ολοένα πιο ανίσχυρο) και την αγορά χρήματος με όλες τις εκδοχές της.  


Επειδή η  νέα τεχνολογία επιτρέπει τρομερές ταχύτητες μεταφοράς πληροφορίας και δεδομένων η εξάρτηση της πραγματικής οικονομίας είναι νομοτελειακή. 


Έτσι λοιπόν οι εγχώριες ''οικογένειες - τοποτηρητές'' του διεθνούς συστήματος που περιγράφουμε περιληπτικά, ως άλλοι κοτζαμπάσηδες βρίσκονται, θέλουν δεν θέλουν, αυτοπαγιδευμένες και εξαρτώμενες.  


Βέβαια υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις που με πολύ κόπο το καταφέρνουν αυτό, αλλά είναι εκτός επιρροής στο πολιτικό προσωπικό. 
 


Οι  ''οικογένειες - τοποτηρητές'' διατηρούν την εξουσία τους δια μέσου του ελέγχου του πολιτικού προσωπικού και των ΜΜΕ.  Υποκύπτουν δουλικά σε κάθε απαίτηση των διεθνών εντολοδόχων τους.  


Αυτοί οι διεθνείς εντολοδόχοι ελέγχουν τις δημοσκοπικές εταιρείες με εγχώρια φερέφωνα, τις πολυεθνικές διαφημιστικές που μοιράζουν το χρήμα στα ΜΜΕ και κάπως έτσι κλείνει ο κύκλος.   

Κατά τα λοιπά νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία, ωραίο ανέκδοτο. 


Επειδή στην Ελλάδα από την εποχή του Όθωνα οι Γερμανοί έκαναν κουμάντο, μετά δια μέσου της βασιλικής οικογένειας από την Δανία με Γερμανικές ρίζες και συγγένειες, στη συνέχεια με τον Βουλπιώτη και το μετασχηματισμένο μεταπολεμικά πρώην ναζιστικό σύστημα, φθάνουμε στην οικογένεια Μητσοτάκη και τον Σημίτη. 


Η τραγωδία των μνημονίων έχει Γερμανική σφραγίδα, όλες οι συνθέσεις των Ελληνικών κοινοβουλίων που προέκυψαν από το 2009 και μετά, με εξαίρεση την σύνθεση των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 που συνεδρίασε για μία και μοναδική φορά, ήταν και είναι απολύτως ελεγχόμενες από την Γερμανία. 


Προφανώς το διεθνές σύστημα που περιγράψαμε νωρίτερα της επέτρεψε να το κάνει.   

Οι Γερμανοί όμως το παράκαναν και ο Αμερικανικός γίγαντας δεν θέλει να αφήσει όλες τις ''δουλειές'' στους Γερμανούς.


Κάπως έτσι φθάνουμε στον Τζόναθαν, με του Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας. 


Βέβαια, με διευρυμένη ατζέντα, διότι μην ξεχνάμε τα απώτατα σχέδια του διεθνούς συστήματος δεν περιορίζονται μόνον στις ''δουλειές''.  


Η παγκόσμια διακυβέρνηση δεν μπορεί να γίνει όσο υπάρχουν οι θρησκείες. 
  

Με κάποιον λοιπόν τρόπο πρέπει να αλληλοσφαχθούν οι μονοθεϊστικές, μεγάλες σε όγκο πιστών.Αυτό για να γίνει χρειάζεται σύγκρουση Ισλάμ και Χριστιανισμού.Το διεθνές σύστημα φρόντισε με την χρηματοδότηση του μεταναστευτικού μεθοδικά επί δεκαετίες να δημιουργήσει τις συνθήκες αυτής της σύγκρουσης στο πεδίο της Ευρασίας. Έτσι ώστε να τελειώσει και με την Ρωσική απειλή αφού δεν κατάφερε να την ελέγξει άλλο, μετά την  πτώση του ολοκληρωτικού κομμουνιστικού καθεστώτος. Η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο της Ευρασίας λόγω γεωγραφίας.  Ως σταυροδρόμι ηπείρων, ενέργειας, πολιτισμών και κυρίως λόγω ανθρώπων με ότι αυτό σημαίνει και η ανάλυσή του ανήκει σε άλλη κουβέντα. Οι Ρεπουμπλικάνοι Ελλάδας καλούνται να παίξουν το ρόλο μιας καλής Χρυσής Αυγής, αν και εντελώς αδόκιμη η αναφορά, καλούνται να συσπειρώσουν ότι υγιέστερο έχει απομείνει στην Ελληνική κοινωνία, σε ένα ευρύ φάσμα από την λεγόμενη λαϊκή δεξιά μέχρι τις παρυφές της άστεγης πλέον πατριωτικής αριστεράς. Βέβαια σήμερα το αριστερά - δεξιά έχει χάσει εντελώς το περιεχόμενό του. Ο χώρος όμως των ανένταχτων του όλου πατριωτικού φάσματος διευρύνεται ολοένα και περισσότερο μετά τις πολιτικές των μνημονιακών κυβερνήσεων. Μετά την αποφλοίωση του Σύριζα και της λαγνομεταναστευτικής Γερμανικής Νέας Δημοκρατίας που μεταλλάχθηκε. Όλα αυτά βέβαια πριν τον Έβρο, διότι οπτικά η Νέα Δημοκρατία έχει ενδυθεί πάλι την προβιά του  πατριώτη. Πρόσκαιρα θεωρούμε, εκτός εάν αντιδράσει η υγιής βάση της.
Ας εισχωρήσουμε λίγο περισσότερο στους  Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας, παρατηρώντας το παρελθόν ορισμένων καίριων υποστηρικτών των, διότι οι πράξεις τους παλαιότερα και οι υψηλές διασυνδέσεις τους με το διεθνές σύστημα εξουσίας που περιγράψαμε παραπάνω, μαζί με τον πρόσφατο δημόσιο λόγο τους, οδηγούν σε πραγματικά αντιφατικά συμπεράσματα. 


Υπάρχουν ''πάτρωνες'' των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας που μόλις πριν λίγα χρόνια υποστήριζαν το Δημοκρατικό κόμμα των Ομπάμα - Κλίντον. Άλλοι που από υποστηρικτές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέληξαν καθημερινοί σχεδόν καθοδηγητές αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας.Φυσικά θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι στηρίζουν την επανεκλογή Τράμπ γι' αυτό στηρίζουν τους  Ρεπουμπλικάνους Ελλάδας.  Αλήθεια γιατί δεν περιορίζονται οι Ρεπουμπλικάνοι Ελλάδας αποκλειστικά στην υποστήριξη Τραμπ?  Άλλωστε τα διαπιστευτήριά τους από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, αυτό δεν περιλαμβάνει κυρίως? Τι σχέση έχει εκδήλωση για την Βόρεια Ήπειρο μαζί με σειρά εθνικών Ελληνικών θεμάτων που αναλύει σε συνεντεύξεις ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων Ελλάδας Τζόναθαν Κωνσταντίνου?  Εκεί που όμως έδωσε έμφαση ήταν η σκληρή στάση έναντι του ακραίου Ισλάμ.  Να ενισχύσει δηλαδή τον επαπειλούμενο πόλεμο των θρησκειών που θα αφήσει εκατομμύρια νεκρών ίσως και δισεκατομμύρια αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά. 


Βλέπουμε λοιπόν ότι το σύστημα προετοιμάζει μεθοδικά τον επόμενο παίκτη στην διαχείριση του πολιτικού προσωπικού της χώρας που λέγεται Ελλάδα.  Ταυτόχρονα όμως, ο Τζόναθαν Κωνσταντίνου φωτογραφίζεται με μπλούζα της Μοσάντ. 


 


Όλα αυτά είναι πολύ περίεργα πράγματα και κάθε νοήμων άνθρωπος πρέπει να σκεφτεί δυό φορές πριν πάει σε εκδήλωσή τους.
 


Όπως έπραξαν ήδη αρκετοί χωρίς να ερευνήσουν αυτά και πολλά άλλα συνδυαστικά.  

Συστήνουμε λοιπόν στον ευρύτερο χώρο των πατριωτών στην Ελλάδα να μην την πατήσουν για μια ακόμα φορά παρασυρμένοι από το συναίσθημα της αγάπης τους για την Ελλάδα επειδή ακούν όμορφα λόγια. Μπορούν να στηρίξουν τον Τράμπ που δημόσια έχει δηλώσει την αντίθεσή του με το ''σύστημα'' και μετά τον κορονοϊό, η επανεκλογή του κλυδωνίζεται. Ας αφήσουν τον Τζόναθαν Κωνσταντίνου με τις φωτογραφίες του και τους καθ' όλα συστημικούς πάτρωνές του να τσιρίζουν, χωρίς ίχνος Ελληνοπρέπειας.


Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΚΟΣ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

23 σχόλια:

 1. Ομορφα εργα. Οχι ομορφα λογια. Οπως μας διδαξε και ο Χριστος, "καθε δεντρο κρινεται από τους καρπους του". Η το αλλο που ειπε, "και αποδωσει εκαστω κατα τα ΕΡΓΑ αυτου". Δεν μιλησε για λογια. Και το αλλο; Ρεπουμπλικανοι Ελλαδος;;; Μα τοσο προβατα γιναμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΨΟΝΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ
  https://images.indianexpress.com/2020/03/police-lockdown.jpg
  From HEIL GAP (or mind the GAP)
  Από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα στον κόσμο,
  Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Narendra Modi δήλωσε αργά τη νύχτα ότι από τα μεσάνυχτα ολόκληρη η χώρα με 1,3 έως 1,4 δισεκατομμύρια ανθρώπους θα μπει σε αυστηρό περιορισμό με αναγκαστικό εγκλεισμό στα σπίτια τους.
  Τα άτομα θα μπορούν να βγουν έξω μόνο μία φορά την ημέρα για να αγοράσουν τρόφιμα και μόνο για βασικά προϊόντα όπως φάρμακα ή για να επισκεφτούν γιατρό.
  Λιγότερο από μια ημέρα αργότερα, δείτε τις εικόνες και τα βίντεο της ινδικής αστυνομίας καθώς χτυπάει τους πολίτες που πιάστηκαν παραβιάζοντας τα αστυνομικά μέτρα ή ίσως και να κατηγορήθηκαν λανθασμένα ότι εγκατέλειψαν το σπίτι τους για επιπόλαιους λόγους, ενώ στην πραγματικότητα αγόραζαν φαγητό.
  https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/03/26/11/26434242-8154843-image-a-67_1585222408325.jpg
  https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/03/26/08/26378476-8154843-India_s_1_3billion_people_woke_Wednesday_to_find_themselves_unde-a-25_1585212389568.jpg
  Κάποια από τα βίντεο δείχνουν την αστυνομία να κάνει καψώνια αναγκάζοντας τους ντόπιους να κάνουν ασκήσεις …
  https://www.youtube.com/watch?v=VdDGUvLoJvI
  Ενώ άλλα βίντεο έδειξαν ότι οι αστυνομικοί χτυπούν τους ντόπιους με μπαστούνια.
  https://www.youtube.com/watch?v=VdDGUvLoJvI
  Δεν υπάρχει απολύτως καμία έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας στην Ινδία.
  Οι αστυνομικοί δρουν ως τύραννοι
  https://images.indianexpress.com/2020/03/tourist.jpg
  https://images.indianexpress.com/2020/03/police-lockdown.jpg
  Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην Κίνα τη Ρωσία ή την βόρεια Κορέα, θα είναι η κυρία είδηση των ελληνόφωνων μέσων ενημέρωσης που δεν αποκλείεται να το χαρακτήριζαν και ως έγκλημα του αιώνα.
  Αλλά δεν θα το ακούσετε ... γιατί είναι η Ινδία.
  Βέβαια όταν οι Έλληνες μπάτσοι κακοποιούν και να χτυπάνε τους διαμαρτυρόμενους στην Χίο ...
  Χμ, ε τότε μοιάζουν τόσο πολιτισμένοι!
  Φαινόταν τόσο κομψό, το ξύλο που έριχναν τα καρακόλια των ΜΑΤ στις γυναίκες της Χίου που διαμαρτύρονταν ενάντια στην μουσουλμανική εισβολή στο νησί μας ... ξύλο - ξύλο - ξύλο και επί των πολιτικών αληταριών του σύριζα ... ξύλο - ξύλο - ξύλο και πάλι ξύλο μόλις προχθές … αυτή τη φορά από το νόθο της μαμαδελφής.
  HEIL GAP (or mind the GAP)
  https://2.bp.blogspot.com/-rhtkIB1McAM/VW5FfXqMWdI/AAAAAAAAE_k/nDPJvOh0YKs/s1600/mind-the-gap-london-underground-uk-782314.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παρά τις μεγάλειώδεις προσπάθειες να ψάξω να το βρω τελικά δεν μπόρεσα.
  Παρακαλώ κάνω έκκληση όποιος καλοθελητής έχει πρόθυμοποιηθεί να ψάξει μήπως και βρει αυτό το οποίο ήθελα αλλά τελικά δεν το βρήκα.το ίδιο ισχύει και για την Πόπη Σουφλή.
  Εγώ πριν 11-13 μέρες είχα δει στην τηλεόραση κάποιον ηλικιωμένο να λέει στην κάμερα πως δεν υπάρχει κορονοϊός.
  Ήταν βράδυ πρέπει να ήταν σε βραδινό δελτίο ειδήσεων αν δεν κάνω λάθος διότι δεν θυμάμαι ξεκάθαρα.επίσης δεν θυμάμαι ξεκάθαρα και σε ποιο κανάλι το άκουσα.
  Παρά τις μεγάλειώδεις προσπάθειες να ψάξω να το βρω τελικά δεν μπόρεσα.
  Παρακαλώ κάνω έκκληση όποιος καλοθελητής έχει πρόθυμοποιηθεί να ψάξει μήπως και βρει αυτό το οποίο ήθελα αλλά τελικά δεν το βρήκα.το ίδιο ισχύει και για την Πόπη Σουφλή.
  βοηθητικά στοιχεία:
  α)ήταν μεταξύ 12-14 μαρτίου.
  β)ήταν βράδυ μεταξύ 7-11μμ
  γ)ΝΟΜΙΖΩ(ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ)πως πρέπει να ήταν σε δελτίο ειδήσεων και όχι μέσω κάποιας ενημερωτικής εκπομπής
  δ)ήταν σε μεγάλο πανελλαδικό κανάλι και όχι σε κάποιο τοπικό περιφερειακό.

  ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον Θεό που πιστεύετε... έχω κάνει τόσες αναρτήσεις με επιστήμονες, που λένε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ κι εσείς σταθήκατε σε έναν γέρο;;;
   ΕΛΕΟΣ.

   Βγείτε μια βόλτα από το σπίτι σας και σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση...
   Ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό... γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή του εγκλεισμού...

   ΕΛΕΟΣ!

   Θέλω να έχω κατανόηση.. αλλά μην εξαντλείτε την καλή μου διάθεση και την υπομονή μου...
   ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

   Διαγραφή
  2. ΑΦΟΎ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΙΌΣ ΔΏΣΤΕ ΜΑΣ ΜΊΑ ΠΕΙΣΤΙΚΉ ΕΞΉΓΗΣΗ ΑΠΌ ΤΙ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΙΤΑΛΊΑ-ΙΣΠΑΝΊΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΊΤΕ ΚΥΡΊΑ ΣΟΥΦΛΉ ΕΠΟΧΙΚΉ ΓΡΊΠΗ;
   ΔΙΌΤΙ ΦΕΎΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ 700 800 900.ΤΟ ΞΈΡΕΤΕ ΌΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ ΣΧΕΔΌΝ 400 ΓΙΑΤΡΟΊ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΈΣ ΠΟΥ ΝΟΣΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ; ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ ΧΩΡΏΝ ΈΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΘΑΝΆΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΤΙ ΠΈΘΑΝΑΝ 919 ΆΤΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΆΝΩ ΛΆΘΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΊΑ ΣΉΜΕΡΑ; ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ;
   ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΑ ΕΊΝΑΙ ΘΎΜΑΤΑ ΑΠΑΓΩΓΉΣ;
   ΜΌΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΆΝΕ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑΤΊ ΈΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΌΠΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΎΜΠΤΩΜΑ ΕΊΝΑΙ Η ΔΥΣΦΟΡΊΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΎΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΕΤΌΣ.
   ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΆ ΦΑΝΤΑΣΊΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ;
   ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΙΣΩ;Η FEMA ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΞΈΡΕΤΕ ΠΌΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΈΡΕΤΡΑ ΠΈΝΤΕ ΚΑΙ ΈΞΙ ΑΤΌΜΩΝ ΕΊΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΆΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΎΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΈΣ ΠΟΛΙΤΕΊΕΣ;
   ΤΑ ΈΔΕΙΧΝΕ ΕΧΘΈΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ ΤΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΆΤΟΣ

   Διαγραφή
  3. @2.02, Αν είσαι ο παραπάνω εμμονικός με τον γέρο, δεν αξίζει να σου δώσω καμιά απάντηση... τα άρθρα που αναρτώ, τα εξηγούν όλα...
   Φαίνεται όμως πως ανήκεις στην μάζα που άγεται και φέρεται από την τηλεόραση.

   Στο καλό και να μην μου ξαναγράψεις... έχω ν' ασχοληθώ με σοβαρότερα θέματα από την δική σου μαζοποιημένη άποψη.

   Διαγραφή
  4. Ευχή και Κατάρα. Μην κάνει κανείς το Μοιραίο Λάθος να μαρτυρήσει στον Ανώνυμο - 10:15 Μ.Μ. Κανάλι και Εκπομπή.

   Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω προσωπικά τον Ανώνυμο - 10:15 Μ.Μ., μου εξομολογήθηκε πως ελπίζει μέσω του δημοσιογράφου της εκπομπής να βρει τον γέρο και να τον ''καρυδώσει''. Γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο σοφός γέροντας, προφανώς τελών εν βεβαία πεποιθήσει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, τον πλησίασε σε ''απόσταση βολής'' στο τρόλλεϋ και -φευ- τον ''ψείρισε'' παίρνοντάς του το πορτοφόλι με το δεκαπενθήμερο.
   Προσπάθησα να τον κατευνάσω λέγοντάς του πως, δίκην κοινωνικού λειτουργού, ο καθ'όλα σεβάσμιος γέροντας ενήργησε ως Αναδιανεμητής του Πλούτου, όπως γράφει ο Ηλίας Πετρόπουλος στο ''Εγχειρίδιον του καλού κλέφτη'', αλλά αντί να ηρεμήσει εξαγριώθηκε και μου δήλωσε πως, αν δεν βρει την εκπομπή και μέσω του δημοσιογράφου τον γέρο, είναι αποφασισμένος να μπαρκάρει στα καράβια και να γυρίσει τον κόσμο μέχρι να βρει τον γέρο και να τον πνίξει με τα ίδια του τα χέρια.

   Ας ευχηθούμε να μην υπάρξει καταδότης που θα μαρτυρήσει στον Ανώνυμο - 10:15 Μ.Μ. Κανάλι και Εκπομπή, αν πάλι κάποιος καταδώσει ο δημοσιογράφος να μην''καρφώσει'' τον τηλεαστέρα γέρο και ο γέρος να μην συχνάζει στα λιμάνια που θα ''πιάσει'' το καράβι που θα μπαρκάρει ο Ανώνυμος - 10:15 Μ.Μ.

   Γένοιτο.

   Διαγραφή
 5. Παρακαλώ τα σχόλια που θέλετε να στείλετε, ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχει κανένας γιατρός, ειδικός περί τον πασιφανέστατο αλληλοσχετισμό Πατριωτισμού και πλεοναζουσών Θηλυκών Ορμονών, να μας εξηγήσει Πως γίνεται οι (μ)πατριώτισσες νά'χουν ''πλούσια τα ελέη'', Πόλο Έλξεως Άξιων Ευζωούντων Κρατούντων και ανάξιων τηλελαθροδιαβιούντων κρατουμένων;

   Διαγραφή
 6. ΟΡΕ ΕΜΟΝΗ.
  ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗ ΤΟΝ ΘΕΛΗΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΝΑΛΗ.
  ΚΑΤΗ ΑΛΛΟ ΨΑΧΝΗΣ,ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΗΣ.

  ΔΗΜΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ!
   ξεκινώ:
   α)η προσφώνηση "ορε"που έγραψες γράφεται με ωμέγα."ωρε" το ορθόν.
   β)η ερωτιματική "τι"γράφεται με γιώτα (ι)και όχι με ήτα(η)όπως το γράφεις.
   γ)χριστός και απόστολος!
   Τα ρήματα β'ενικού προσώπου ενεργητικής οριστικής έγκλισης γράφονται με ΗΤΑ!πχ κόβω-κόβεις
   δένω-δένεις,αγοράζω-αγοραζεις,διαβάζω-διαβάζεις,γράφω-γράφεις,βάζω-βάζεις κοκ.
   δ)τα ουδέτερα ουσιαστικά ενικού γράφονται με (ι)
   το κανάλι(και όχι το κανάλη)το κουτάλι(και όχι επίσης το κουτάλη)το παιδί,το σκυλί,το πουλί,το κουτί κοκ.
   ε)επίσης η λέξη εμμονή θέλει 2(μ)
   Ο λόγος καθώς η συγκεκριμένη λέξη πρόκειται για σύνθετη από την πρόθεση εν+μένω.το ν μαζί με το μ δίνει 2μ δηλαδή ν+μ=μμ
   Οπότε εμμονή λοιπόν το σωστό αντι για "εμονή"που μου το έχεις γραμμένο.
   στ)τέλος η λέξη αριστερά στην τελευταία σειρά του κειμένου στο σχόλιο σου γράφεται με ήτα.

   ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΑΘΩΝ

   Ο οποιοσδήποτε έχει σκοπό να σχολιάσει αλλά ταυτοχρόνως έχει "θεματάκια"με την ορθογραφία,υπάρχει και ο αυτόματος ορθογραφικός έλεγχος τόσο στους Η/Υ όσο και μέσω των κινητών τηλεφώνων.
   Για να εξαλείφόνται τέτοιου είδους "μαργαριτάρια"στην ορθογραφία που εκτός των άλλων χτυπάει και άσχημα στο μάτι από αισθητικής πλευράς.

   Διαγραφή
  2. 5.22.....μην μου πειραζετε τον ΔΗΜΙΟ.....εχει δικαιωμα να γραφει οπως θελει....α ολα κι ολα.....ΔΗΜΙΕ μην ακους κανεναν...εσυ κανε αυτο που ξερεις....και στιχακια παρακαλω,πολλα στιχακια.....ΣΟΥΛΑ

   Διαγραφή
  3. Διευκρίνησεις λόγω βιασύνης:
   ξέχασα να γράψω ερωτηματική αντωνυμία δηλαδή την λέξη αντωνυμία.επίσης ξέχασα να γράψω ενεργητική φωνή ενώ εκ παραδρομής μπερδεύτηκα καθώς σκόπευα να γράψω έψιλον γιώτα(ει)και όχι ήτα(η)για το β'ενικό των ρημάτων.
   Τέλος γράφεται με (ι)"γιώτα"η λέξη στην οποία αναφερόμουν για την τελευταία σειρά.
   Εκ παραδρομής και αυτό λάθος.
   Αυτή η αφηρημάδα και βιαστικό τητα ρε γαμώτο σε κάνει να κάνεις και εσύ τα ίδια μαργαριτάρια.

   Διαγραφή
  4. ΕΣΕΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΘΕ 5'22 ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΑΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΗΣ,
   ΩΠΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΤΜΑΣ.
   ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
   ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΑ
   ΚΑΤΗ ΤΕΤΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΟΥ.
   ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ,ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ,ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΗ,
   ΣΦΥΡΑ,ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.

   ΔΗΜΙΟΣ.

   Διαγραφή
  5. Μόνο τα στιχάκια να μην είναι ανορθόγραφα.......

   Διαγραφή
  6. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΗΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ,ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΗ.
   ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΑΣΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ,ΜΕ ΠΙΑΝΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥΣ,
   ΝΑ ΑΦΗΣΗΣ ΜΕΓΑΛΑ ΝΥΧΙΑ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΗΣ ΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ,ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΛΗΣΩ ΚΕ ΕΝΣΗΜΑ,
   ΞΕΡΗΣ ΠΟΥ?

   ΔΗΜΙΟΣ.

   Διαγραφή
  7. Απ'οτι βλέπω δεν τήρησες τους ορθογραφικούς κανόνες που σου συνέστησα πιο πάνω ούτε χρησιμοποίησες τον ορθογραφικό έλεγχο στο κινητό η στον υπολογιστή σου,ενώ εγώ τα λάθη μου τα διόρθωσα που τα προκάλεσα λόγω βιασύνης.
   Συνεχίζεις στα ρήματα του δεύτερου προσώπου ενικού να γράφεις την κατάληξη -η αντί το ορθόν εις.όπως και με τα ουδέτερα ουσιαστικά σε -η αντι το ι.
   Τέλος η λέξη γράφεται πειάνει που μου το κοπανάς με γιώτα.
   Το ρήμα δεν είναι "πιάνω"για να γράφεται έτσι δηλαδή δεν είναι το πιάνο και η κιθάρα που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου.
   Έχουμε και καινούριες λαθάρες βλέπω.τον σύνδεσμο (και)τον γράφεις με έψιλον.Γαϊδουρινό σφάλμα.
   Πάλι καλά που δεν είδα κάνα νύχι με όμικρον γιώτα και το "κολήσω"με κανά ωμέγα και έψιλον γιώτα και όμικρον στο τέλος να μου πέσουν τα μαλλιά και να μου βγουν τα ματάκια'μ έξω......

   Διαγραφή
  8. ΕΑΝ ΑΝΤΑΜΩΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ,ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΕΞΩ.

   ΔΗΜΙΟΣ.

   Διαγραφή
 7. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ!!! ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?? Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ+ΛΑΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΒΕΤΙΑ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ ΜΕΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ Ι.Γ.Μ.Ε. ΜΟΝΑΧΑ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ 15 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (!!!) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ-ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ(!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΑΠΩΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΤΗΣ NISSAN ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ 51% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ"...ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ : "ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!", ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΙΑΠΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ 20.000 ΑΓΓΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ...ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ "ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ" ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Υπάρχει συνέντευξη του κ.Βασίλη Θεοχαράκη (ΝΙΣΣΑΝ - ΡΕΝΩ κλπ) στην ιστοσελίδα ζούγκλα, που όταν ερωτάται από τον δημοσιογράφο γιατί έκλεισε το εργοστάσιο της NISSAN στο Βόλο (1992), απαντάει φωτογραφίζοντας Έλληνες εισαγωγείς αυτοκινήτων ανταγωνιστές του χωρίς να τους κατονομάζει. Αυτό σας το βεβαιώνω επωνύμως και επιπροσθέτως σημειώνω ότι οι εν λόγω εισαγωγείς έχουν στενές σχέσεις με τους καθ' ύλην αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς του υπουργείου μεταφορών που εκδίδουν τα πιστοποιητικά κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην χώρα, καθώς επίσης εγκρίνουν κάθε εγχώρια Ελληνική κατασκευή πρός παραγωγή. Αυτός είναι ο λόγος που δεν παράγουμε ούτε ποδήλατο. Οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν στενές σχέσεις με κόμματα τις οποίες δημιουργούν επί τούτο, καθώς και αλληλοεξαρτήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το δεν υπάρχει Κορονοιος μου θύμισε τα λεφτά υπάρχουν του σωρα που έλεγε ότι είναι δισεκατομμυριούχος, θα πλήρωνε το ελληνικό χρέος και ποτέ δεν το έκανε.
  Με τα σατανοσκουπιδια που συζουμε μασόνοι και σιωνιστές δεν το θεωρώ απίθανο να ρίξανε και άλλο ιό όπως κάνανε με το ειτζ. Εκτός αυτού γιατί να το ρισκάρουμε;;;; Αν κολλήσουμε μια φορά θα πεθάνουμε, δεν θα υπάρξει σίκουελ. Είστε διατεθειμένοι να το ρισκάρετε;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ