Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

Γι αυτό ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένειαΟι φαρμακευτικές εταιρίες αναζητούν νόμιμους τρόπους για να δυσφημίσουν το κατάλληλο για βρώση υπεροξείδιο του υδρογόνου, αποκαλώντας το επικίνδυνο, παρόλο που έχει αναγνωριστεί ως γενικά ασφαλές από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων.Όσον αφορά το θέμα αυτό, θεωρώ άκρως εγκληματική την απόκρυψη των πληροφοριών που αφορούν στα θεραπευτικά οφέλη του κατάλληλου για πόση υπεροξειδίου του υδρογόνου – ειδικά αφού η διάδοση αυτών, όχι μόνο θα έσωζε ανθρώπινες ζωές αλλά επίσης θα βελτίωνε την ίδια την ποιότητα ζωής.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΟΤΑΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ;;;

Μα γιατί πρέπει να σπείρουν τον πανικό ΟΙ ΕΛΙΤ, ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελούν απόσπασμα από το βιβλίο The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases και αναφέρεται στη θεραπευτική χρήση του Υπεροξειδίου τους Υδρογόνου ή αλλιώς γνωστό ως οξυζενέ. 

Και για να σας προλάβουμε, το κοινό οξυζενέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για θεραπευτική χρήση. 

Το βιβλίο αναφέρεται στο Υπεροξείδιο του Υδρογόνου με πυκνότητα 35% Food Grade  (μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό οξυζενέ έχει πυκνότητα 3% και πολλά – πολλά χημικά τα οποία δεν τα θέλετε στο σώμα σας.Το βιβλίο και τα αποσπάσματα που θα βρείτε παρακάτω έφτασε στα χέρια μας έπειτα από μετάφραση της αναγνώστριας της Εναλλακτικής Δράσης Εύη Κομπογιάννη – Κρικώνη, την οποία την ευχαριστούμε θερμά. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ  συγγραφέας ισχυρίζεται ότι έχουν θεραπευτεί ή έχουν βοηθηθεί να θεραπευτούν χιλιάδες άνθρωποι από πολύ σοβαρές παθήσεις, όπως το AIDS, τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, το Πάρκινσον, το Διαβήτη, τον Καρκίνο και πληθώρα άλλων παθήσεων. 

Για τους Αγγλομαθείς, μπορείτε να διαβάσετε και τα ενδιαφέροντα σχόλια – κριτικές του βιβλίου που θα βρείτε στην amazon, στην παραπάνω διεύθυνση.


Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται η θεραπευτική του δράση, οι δοσολογίες και ο τρόπος παρασκευής και διάλυσης. Αν και σκοπός μας δεν είναι η διαφήμιση του βιβλίου, εντούτοις πιστεύουμε ότι αξίζει να το διαβάσετε και να το ερευνήσετε. Και ως πραγματικοί ερευνητές, διαβάστε το βιβλίο αυτό χωρίς προκαταλήψεις και μην παραλείψετε να ερευνήσετε και τον πιθανό αντίλογο ώστε να εξάγετε σωστά συμπεράσματα.Οι πληροφορίες που πρόκειται να διαβάσετε σε αυτό το βιβλίο, όχι μόνο θα σας σοκάρουν, όχι μόνο θα προκαλέσουν θυμό αλλά παράλληλα θα σας συναρπάσουν. 

Θα σας συναρπάσουν επειδή η απλούστατη θεραπεία που παρουσιάζεται στις επόμενες σελίδες αν και μπορεί να αποτελεί σχεδόν τη μοναδική πανάκεια που έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη σας, σκόπιμα έχει αποσιωπηθεί από εκείνους που νοιάζονται ελάχιστα για την υγεία των ανθρώπων αλλά τα μέγιστα για τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα. 

Θα θυμώσετε επειδή πιθανώς είχατε συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που υπέφεραν μάταια από ασθένειες που θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί ή ακόμα και να έχουν πεθάνει, επειδή αυτές οι πληροφορίες δεν δημοσιοποιήθηκαν στο βαθμό που θα έπρεπε. Τέλος, θα σας συναρπάσουν, επειδή η απλή αυτή θεραπεία που αποτελεί το αντικείμενο αυτού του βιβλίου ίσως να είναι αυτό που οι θερμοί υποστηρικτές της αποκαλούν «το μεγαλύτερο θεραπευτικό θαύμα όλων των εποχών».Ίσως, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι, δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι κάποια θεραπεία, ουσία ή παράγοντας πράγματι έχει τόσο εκτεταμένο και ευρύ φάσμα αποτελεσματικότητας όσον αφορά τη θεραπεία ασθενειών. Έχετε κάθε λόγο να είστε δύσπιστοι. Ίσως και να σκέφτεστε, «Πώς κάτι τόσο απλό, μπορεί πράγματι να είναι η απάντηση σε όλα τα σύνθετα προβλήματα της υγείας;»Είναι όμως γεγονός ότι συχνά οι πιο απλές έννοιες είναι και οι πιο ισχυρές – αν και συνήθως οι πιο περιφρονημένες. Και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά αιώνων έχουμε προγραμματιστεί ως κοινωνία να θεωρούμε τη θεραπεία μιας ασθένειας πολύπλοκη και δυσνόητη επιστήμη που πολύ ορθώς πρέπει να αφήνουμε στα χέρια των γιατρών. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαρτόμαστε σχεδόν αποκλειστικά από τις πληροφορίες που μας παρέχουν οι γιατροί και οι αρχές υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίοι συνήθως αγνοούν τις εναλλακτικές θεραπευτικές επιλογές που μπορεί να είναι οι καταλληλότερες για τη θεραπεία ασθενειών από ότι οι συμβατικές ιατρικές μέθοδοι που περιλαμβάνουν φάρμακα, χειρουργικές επεμβάσεις, ακτινοβολίες και λοιπά.Αυτό που πρόκειται να μάθετε από αυτό το βιβλίο είναι μια απλή, ανέξοδη θεραπεία, που μπορεί να χορηγήσει ο ίδιος ο ασθενής στον εαυτό του, κατ’ οίκον, σε λιγότερο από ένα λεπτό και στοιχίζει 1,5 σεντ την ημέρα. Περίπου 15.000 Ευρωπαίοι γιατροί, φυσιοπαθητικοί και ομοιοπαθητικοί έχουν χορηγήσει αυτή την εκπληκτική θεραπεία σε πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους κατά τη διάρκεια των τελευταίων 70 ετών, για την αντιμετώπιση πάνω από 50 διαφορετικών ασθενειών, αν και στις Η.Π.Α είναι σχετικά άγνωστη για λόγους που θα γίνουν σαφείς διαβάζοντας το υπόλοιπο βιβλίο.


Το πιο σημαντικό στοιχείο στο ανθρώπινο σώμα

 


Για να διαλυθούν οι σύνθετες θεραπευτικές μέθοδοι που έχει δημιουργήσει ο κλάδος της ιατρικής και οι φαρμακοβιομηχανίες – και να ανακαλύψουμε το δρόμο προς την πραγματική θεραπεία – πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης. Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από 70%-80% νερό – και το νερό αποτελείται από 89% οξυγόνο κατά βάρος. Συνεπώς αποτελείται από οξυγόνο το 62% με 71% του σώματος και είναι το πιο άφθονο και βασικό συστατικό του.Το 90% όλης της βιολογικής μας ενέργειας προέρχεται από το οξυγόνο. Είναι το απαραίτητο στοιχείο που χρειάζεται το ανθρώπινο σώμα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και προκειμένου να έχει τα απαραίτητα επίπεδα ενέργειας, να λειτουργεί σωστά και να γίνεται παραγωγικότερο.Σκεφτείτε, για παράδειγμα, πως ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει για εβδομάδες ή και μήνες χωρίς τροφή και να ζήσει αρκετές ημέρες χωρίς νερό. Αλλά δεν μπορεί να επιβιώσει πάνω από λίγα λεπτά χωρίς οξυγόνο.


Εντούτοις αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι αυτό ακριβώς το συστατικό που μας κρατά στη ζωή είναι και το μυστικό που μας κρατά μακριά από την ασθένεια. Οι γιατροί ειδικά, θα έβρισκαν τη θεωρία της θεραπείας σχεδόν όλων των ασθενειών με οξυγόνο, μάλλον απλοϊκή και χωρίς αναγνωρισμένη αξία.Το περίεργο όμως είναι ότι το οξυγόνο ήδη χρησιμοποιείται στην ιατρική. Η χορήγηση οξυγόνου εφαρμόζεται για να διευκολύνει προβλήματα υγείας όπως το εμφύσημα και η πνευμονία που εξασθενίζουν την ικανότητα του σώματος να εισαγάγει ικανοποιητικές ποσότητες οξυγόνου. Το υπερβαρικό (υπερσυμπιεσμένο) οξυγόνο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα, τη γάγγραινα και τη νόσο του δύτη. Το οξυγόνο επίσης χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις υποβοηθούμενης υποστήριξης ζωής ή σε ασθενείς που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Ετοιμοθάνατοι ασθενείς στους οποίους χορηγούνται πρόσθετες δόσεις οξυγόνου, συχνά παραμένουν στη ζωή για μεγαλύτερο διάστημα από όσο θα ζούσαν χωρίς την παροχή του.Εντούτοις, επειδή το οξυγόνο σπάνια έχει χρησιμοποιηθεί από τον ιατρικό κλάδο ως πρώτη γραμμή άμυνας για την πρόληψη, πόσο μάλλον για τη θεραπεία ασθενειών, δεν έχει πάρει τη θέση που του αρμόζει ως το φάρμακο που θεραπεύει σχεδόν τα πάντα.Η επιστημονική και ιατρική κοινότητα ανέκαθεν γνώριζαν ότι το οξυγόνο αποτελεί τη βάση της ζωής και χωρίς αυτό οι άνθρωποι πεθαίνουν. Αυτή η θεμελιώδης αλήθεια έχει καλυφθεί ανά τους αιώνες από άσχετες θεωρίες και η σπουδαιότητα της έχει εντελώς επισκιαστεί από τον «Πύργο της Βαβέλ» που δημιούργησε ο κλάδος της ιατρικής.

Αυτό το βιβλίο θα σας δώσει χειροπιαστές αποδείξεις ότι η πρωταρχική αιτία όλων των ασθενειών συνδέεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με την ανεπάρκεια οξυγόνου. Στην πραγματικότητα, πολλές από τις σύνθετες (και πανάκριβες) θεραπείες που προσφέρει η σύγχρονη ιατρική, επωφελούνται από την επίδραση του οξυγόνου πάνω στα νεκρωμένα κύτταρα. 

Οι περισσότερες συμβατικές θεραπείες κατά του καρκίνου, για παράδειγμα, συμπεριλαμβανομένων της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας, παράγουν συνθήκες που ενεργοποιούνται από το οξυγόνο, σκοτώνοντας έτσι τα καρκινικά κύτταρα. Ένα άλλο φάρμακο για τον καρκίνο, η Βερτεπορφίνη, αυξάνει τα ποσοστά οξυγόνου στο εσωτερικό των καρκινικών όγκων με αποτέλεσμα να τους εξαλείφει πιο αποτελεσματικά σε σύγκριση με την ακτινοβολία. 

Η Ιντερφερόνη που χορηγείται για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας, οφείλει την αποτελεσματικότητα της στο γεγονός ότι αυξάνει τα ποσοστά οξυγόνου στο σώμα. 

Κάποιος θα κατέληγε στο συμπέρασμα ότι πολλά φάρμακα στηρίζουν την αποτελεσματικότητα τους στην αρχή της οξυγόνωσης που περιγράφεται εδώ, αλλά αυτά τα φάρμακα κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες περισσότερο από την αυτοχορηγούμενη θεραπεία της δεκάρας-τη μέρα που παρουσιάζω εδώ. Επιπλέον η θεραπεία αυτή δεν περιλαμβάνει καμία από τις δυσμενείς παρενέργειες που σχετίζονται με τοξικά φάρμακα και άλλες ριζικές ιατρικές θεραπείες.Παρόλο που η θεμελιώδης αρχή που κρύβεται πίσω από την οξυγονοθεραπεία του ενός λεπτού βασίζεται σε μια αλήθεια που γεννήθηκε πριν από έναν αιώνα, ανακαλύπτεται τώρα εκ νέου και βρίσκεται ξανά στη διάθεση του σύγχρονου κόσμου. Όπως συμβαίνει με κάθε νέα ανακάλυψη, πρέπει απαραιτήτως να περάσει μέσα από 3 στάδια: Πρώτα, γελοιοποιείται. Κατόπιν υφίσταται σφοδρή επίθεση. Και τελικά, γίνεται αποδεκτή ως αυταπόδεικτη.Η αλήθεια που περιέχεται στο βιβλίο αυτό θεωρείται ήδη αυταπόδεικτη από ανθρώπους σε πολλά μέρη του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι διαπίστωσαν ότι μια απλή διαδικασία που λαμβάνει χώρα στο σπίτι και που περιλαμβάνει μια οξυγονούχα ουσία, αντιπροσωπεύει ένα πρωτοποριακό θεραπευτικό πρότυπο. 

Καθώς αυτή η ασφαλής, αποτελεσματική, φυσική και ανέξοδη μέθοδος ίασης που εφαρμόζεται τόσο στα ήπια προβλήματα υγείας όσο και στις πιο εκφυλιστικές ασθένειες που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα, όπωςΈιτζ, καρκίνο, καρδιοπάθεια, Αλτζχάιμερ και Πάρκινσον, ανακαλύπτεται από όλο και περισσότερους ανθρώπους, όχι μόνο θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων αλλά θα βοηθήσει και στην επίλυση της κρίσης που βιώνει το εθνικό σύστημα υγείας.Έγραψα αυτό το βιβλίο με την ελπίδα ότι αυτή η θεραπεία θα γίνει αποδεκτή από περισσότερους γιατρούς, όχι μόνο στις Η.Π.Α αλλά παντού στον κόσμο και θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο των σύγχρονων ιατρικών μεθόδων. Οραματίζομαι έναν κόσμο όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα παίρνουν τον έλεγχο της υγείας τους στα χέρια τους και θα θεραπεύονται εφαρμόζοντας αυτή τη θεραπεία. Έναν κόσμο απαλλαγμένο σχεδόν από κάθε ασθένεια.

Madison Cavanaugh


Στο κεφάλαιο αυτό ((1), αποκαλύπτω το μυστικό της οξυγόνωσης του σώματος σας με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκρούει κάθε ασθένεια και στην περίπτωση που ήδη νοσείτε σας δίνω έναν εύκολο τρόπο ώστε να απαλλαγείτε από τη νόσο. 

Η οξυγονοθεραπεία που παρουσιάζεται εδώ, στην πραγματικότητα δεν θεραπεύει την ασθένεια, αλλά δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες στο σώμα σας που κάνουν αδύνατη την παραμονή μικροοργανισμών, ιών, επιβλαβών βακτηρίων και παθογόνων. Επομένως θα δώσετε τη δυνατότητα στο σώμα σας να αυτοθεραπεύεται αποτελεσματικά.


Η Ασθένεια είναι κερδοφόρα επιχείρηση: Η τρομερή αλήθεια

 


Στατιστικό στοιχείο: Οι Αμερικανοί ξοδεύουν περισσότερα για υγειονομική περίθαλψη, ωστόσο νοσούν περισσότερο από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο. Εμφανίζουν υψηλή συχνότητα παθήσεων όπως καρκίνο, καρδιοπάθεια, διαβήτη, ρευματική αρθρίτιδα, πνευμονοπάθειες και πλήθος άλλων ασθενειών παρόλο που όλες αυτές οι ασθένειες είναι αποτρέψιμες και ιάσιμες.Ωστόσο, είναι λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις υπερβολικές δαπάνες σε θεραπευτικές αγωγές και φάρμακα, οι Αμερικανοί είναι πιο άρρωστοι από ποτέ. Κάποιος μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί γιατί τα αποκαλούμενα «θαυματουργά φάρμακα» που κατασκευάζονται και προωθούνται από τις φαρμακευτικές εταιρίες -για να μην αναφέρω ιατρικές «καινοτομίες» που χαίρουν μεγάλων επαίνων -δεν έχουν προλάβει αλλά ούτε και θεραπεύσει τις αρρώστιες σε αυτή τη χώρα.Η απάντηση είναι η ακόλουθη: Η ασθένεια είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση.Οι Αμερικανοί δαπανούν πάνω από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για υγειονομική περίθαλψη και αυτό το νούμερο αναμένεται να φτάσει τα 3 τρις μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Πάνω από το 1 τρις δολάρια που δαπανάται πηγαίνει σε φαρμακευτικά σκευάσματα.Με τέτοιους τζίρους, δεν υπάρχει κανένα κίνητρο από μέρους των φαρμακοβιομηχανιών για να προάγουν με οποιονδήποτε τρόπο την δημόσια υγεία. Πρόκειται για την πιο κερδοφόρα βιομηχανία στον κόσμο, που απολαμβάνει έναν μέσο όρο κέρδους της τάξης του 30.000% με 50.000% από τα φάρμακα, πέρα από το κόστος των πρώτων υλών. Συχνά οι προμήθειες τους αγγίζουν το 569.000%! 

Ένας λογικός μέσος επιχειρηματίας δεν θα τολμούσε να εγκαταλείψει τέτοια κέρδη και θα έκανε σχεδόν τα πάντα για να διασφαλίσει ότι η αγελάδα από την οποία αρμέγει τρισεκατομμύρια δολάρια θα παραμείνει άθικτη.Κατά συνέπεια η φαρμακοβιομηχανία έχει δημιουργήσει ένα καρτέλ διακίνησης φαρμάκων που αποτελείται από έναν στρατό ανθρώπων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα τους (λομπίστες) και που επηρεάζουν όχι μόνο ολόκληρη την ιατρική βιομηχανία αλλά επίσης το Αμερικάνικο Κογκρέσο και κατ’ επέκταση τις ζωές ολόκληρου του Αμερικάνικου πληθυσμού. 

Οι φαρμακευτικές εταιρίες δαπανούν τεράστια χρηματικά ποσά για να πείσουν τους γιατρούς να συνταγογραφούν στους ασθενείς τα δικά τους φάρμακα· για να πείσουν τους Αμερικανούς, μέσα από

καταιγισμό διαφημίσεων, ότι έχουν πρόβλημα υγείας και να καταφέρουν το Κογκρέσο να περάσει νομοθεσία που θα διασφαλίζει τη συνεχή εισροή των κερδών τους.Αναφορικά: Μια πρόσφατη ερευνητική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς εκπομπής «Εξήντα λεπτά» του καναλιού CBS, αποκάλυψε ότι: «Τα μέλη του Κογκρέσου είναι λιγότερα, με αναλογία 2 προς 1, από τους εκπροσώπους συμφερόντων (λομπίστες) της φαρμακευτικής βιομηχανίας που δαπανά περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια ετησίως συνεισφέροντας σε προεκλογικές εκστρατείες και αναλαμβάνοντας τις δαπάνες των εκπροσώπων της οι οποίοι προστατεύουν τα κέρδη της». 

Για το λόγο αυτό, οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών δεν χάνουν σχεδόν ποτέ μια πολιτική μάχη που επηρεάζει τα κέρδη της. Στην πραγματικότητα, έχουν κατατεθεί πάνω από 1.500 νομοσχέδια στην Βουλή των Αντιπροσώπων, τα τελευταία 8 χρόνια που αφορούν φαρμακευτικά θέματα -και οι φαρμακοβιομηχανίες, σχεδόν ανεξαιρέτως, πήραν αυτό που ήθελαν.Η βιομηχανία των φαρμάκων έχει περισσότερα κέρδη όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν παρά όταν είναι υγιείς. Επομένως κατασκευάζονται φάρμακα που μόνο ανακουφίζουν από τα συμπτώματα αλλά δεν θεραπεύουν την ασθένεια. Το ενδιαφέρον είναι εστιασμένο στη διατήρηση των ασθενειών επειδή τα πολλά λεφτά έρχονται από τα φάρμακα που διατίθενται σε χρόνιες παθήσεις. Εντούτοις, η έξυπνη προπαγάνδα των φαρμακευτικών που τις κάνει να φαίνονται ως οι σωτήρες της ανθρωπότητας -σωτήρες που βρίσκουν θεραπείες και σώζουν ανθρώπινες ζωές -έχει καταφέρει με επιτυχία να μας εξαπατά ώστε να τις αντιμετωπίζουμε με δέος, ευλάβεια και σεβασμό για τη συνεισφορά τους στην παγκόσμια υγεία.Η ειρωνεία του πράγματος είναι ότι περισσότεροι άνθρωποι έχουν πεθάνει από αποτρέψιμες ασθένειες παρά σε όλους συνολικά τους πολέμους του κόσμου, ως συνέπεια της επιχείρησης του φαρμάκου. Αυτοί οι θάνατοι δεν προήλθαν μόνο από τη χρήση φαρμάκων (όπως οι 106.000 θάνατοι ετησίως από τις παρενέργειες των φαρμάκων) αλλά από την καταστολή πληροφοριών που ασκεί η εν λόγω βιομηχανία στις μη-φαρμακευτικές εναλλακτικές επιλογές που θα μπορούσαν να αποτρέψουν τόσους θανάτους.Οι φαρμακευτικές εταιρίες χρησιμοποιούν τη δύναμη τους σε καθημερινή βάση καθώς και απεριόριστους οικονομικούς πόρους, ώστε να αποτρέπουν τους γιατρούς από τη συνταγογράφηση φυσικών σκευασμάτων -ενώ οι ισχυροί λομπίστες καταφέρνουν ακόμα και το Κογκρέσο να απορρίπτει εδραιωμένα στοιχεία για φυσικά θεραπευτικά σκευάσματα. Αν κάνετε μια έρευνα, θα ανακαλύψετε ότι αυτό πράγματι ισχύει. 

Έχουν διαμορφώσει έναν τέλειο λαβύρινθο χειραγώγησης, ελέγχου, διείσδυσης και οικονομικών κινήτρων ώστε να εξαπατούν συστηματικά εκατομμύρια ανθρώπους κάνοντας τους να πιστεύουν ότι τα φάρμακα είναι η μόνη λύση για την αρρώστια.Αυτή η πλάνη έχει γίνει τόσο ισχυρή μετά από τη χρόνια πλύση εγκεφάλου που έχουμε υποστεί, που έχουμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε όταν αρρωσταίνουμε είναι απλά να παίρνουμε ένα χάπι και θα νιώσουμε αμέσως καλύτερα. 

Σύμφωνα με ένα άρθρο που ανάρτησε τον Ιούνιο του 2008 στο δημοφιλές ενημερωτικό δελτίο του για τη φυσική υγεία , ο Δρ Joseph Mercola: «Όσο  κι αν θέλουν να σας πείσουν οι φαρμακευτικές ότι είναι φυσιολογική η καθημερινή λήψη φαρμάκων, δεν είναι. Η λήψη φαρμάκων πρέπει να αποτελεί σπάνια εξαίρεση».Δεν είναι παρήγορο το γεγονός ότι ο Κρατικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) στις Η.Π.Α, που δημιουργήθηκε για την προάσπιση της δημόσια υγείας, έχει ως προτεραιότητα την προώθηση των φαρμάκων και των οικονομικών συμφερόντων των φαρμακευτικών εταιριών. Κι αυτό επειδή πολλά στελέχη της ανώτατης διοίκησης και μέλη των συμβουλευτικών επιτροπών του, δέχονται πάνω από $ 50.000 έκαστος για εταιρικές επιχορηγήσεις, συμβάσεις και αμοιβές για μελέτες σκοπιμότητας από φαρμακευτικές εταιρίες. 

Μόνον όταν έγινε γνωστό το σκάνδαλο με το φάρμακο Vioxx αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο του FDA καθώς και ο λόγος της επιείκειας του ως προς την βιομηχανία που υποτίθεται ότι επόπτευε. Το 2004, η Merck κυκλοφόρησε το Vioxx για την θεραπεία των αρθριτικών καθώς και για άλλες παθήσεις που συνοδεύονται από χρόνιο ή οξύ πόνο. 

Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι η Merck είχε σκοπίμως αποσιωπήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής από το Vioxx. 

Η διεθνής ιατρική κοινότητα αποδοκίμασε τον FDA, όχι μόνο επειδή έκανε τα στραβά μάτια όσο συνέβαινε αυτό αλλά και επειδή συνεργάστηκε με τη Merck στη συγκάλυψη της αλήθειας.  

Ο Δρ Richard Horton εκδότης του «The Lancet» (ένα από τα πιο σεβαστά ιατρικά περιοδικά στον κόσμο) έκανε το εξής σχόλιο για την ανεύθυνη συμπεριφορά του FDA: 

«Αυτή η αποκάλυψη, καταδεικνύει τις απίστευτες αποτυχίες της Merck όσον αφορά τον εσωτερικό μηχανισμό που διαθέτει για την επιτήρηση των φαρμάκων μετά τη διάθεση τους, καθώς και τις θανατηφόρες αδυναμίες του μηχανισμού ελέγχου και επιτήρησης του κρατικού οργανισμού φαρμάκων και τροφίμων». 

Το Vioxx έκτοτε σταμάτησε να διατίθεται στην αγορά.Αυτή η απλή και ανέξοδη θεραπεία που εξαλείφει την ασθένεια απειλεί το φαρμακευτικό καρτέλ των τρισεκατομμυρίων δολαρίων. 

Όπως αναλύσαμε και προηγουμένως, όταν κάτι απειλήσει τα βασικά κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας (συμπεριλαμβανομένης μιας επικείμενης νομοθεσίας), θα κατασταλεί, θα ασκηθούν πιέσεις εναντίων του ή θα του αποδοθούν μομφές με στόχο την γελοιοποίηση, θα απαγορευτεί και θα χάσει την αξιοπιστία του.Και ενώ η συγγραφή αυτού του βιβλίου βρίσκεται σε εξέλιξη, έχουν παρθεί ήδη μέτρα, στο παρασκήνιο, για την απόσυρση του υπεροξειδίου του υδρογόνου από την αγορά, επειδή αποτελεί απειλή για τα έσοδα της φαρμακευτικής βιομηχανίας. 

Οι φαρμακευτικές εταιρίες αναζητούν νόμιμους τρόπους για να δυσφημίσουν το κατάλληλο για βρώση υπεροξείδιο του υδρογόνου, αποκαλώντας το επικίνδυνο, παρόλο που έχει αναγνωριστεί ως γενικά ασφαλές από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων.Όσον αφορά το θέμα αυτό, θεωρώ άκρως εγκληματική την απόκρυψη των πληροφοριών που αφορούν στα θεραπευτικά οφέλη του κατάλληλου για πόση υπεροξειδίου του υδρογόνου – ειδικά αφού η διάδοση αυτών, όχι μόνο θα έσωζε ανθρώπινες ζωές αλλά επίσης θα βελτίωνε την ίδια την ποιότητα ζωής.Οι λόγοι για τους οποίους η θεραπευτική χρήση του βρώσιμου (Food Grade) υπεροξειδίου του υδρογόνου (Η2Ο2) αποτελεί την πιο εκπληκτική θεραπεία που έχει εμφανιστεί στον ορίζοντα της υγείας και της θεραπείας, είναι επταπλοί:1)  Η θεραπευτική χρήση του πόσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι μια συστημική θεραπεία (δηλ. επηρεάζει την ολότητα του σώματος, παρά ένα συγκεκριμένο όργανο ή μέρος του). Συνεπώς δημιουργεί ένα περιβάλλον στο σώμα που το καθιστά ικανό να αυτοθεραπεύεται σχεδόν από όλες τις ασθένειες που προκαλούνται από ιούς, επιβλαβή βακτήρια, τοξίνες, παθογόνους μικροοργανισμούς και παθογόνα, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ των άλλων: καρκίνο, *· ι Έιτζ, Αλτζχάιμερ και Πάρκινσον, διαβήτη, ρευματοειδή αρθρίτιδα, σκλήρυνση κατά πλάκας, καρδιακές παθήσεις, έλκος, άσθμα και πολλοί άλλοι τύποι ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης.2) Σε αντίθεση με άλλες αποκαλούμενες «θεραπείες» που τείνουν να επικεντρώνονται υπερβολικά σε μικρές λεπτομέρειες βιοχημείας, η οξυγονοθεραπεία μέσω του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου διασφαλίζει την παροχή του πιο άφθονου και απαραίτητου στοιχείου του  ανθρώπινου σώματος. Το σώμα μπορεί να χρειάζεται μια σειρά διαφορετικών στοιχείων και θρεπτικών συστατικών όπως το συνένζυμο (^ 10 (ουβικινόνη), το μαγνήσιο, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και λοιπά, ωστόσο, μόνο το οξυγόνο είναι τόσο ζωτικής σημασίας που μια ανεπαρκή παροχή του αναγκάζει το σώμα να αναπτύσσει ασθένειες, ενώ η απουσία του προκαλεί το θάνατο μέσα σε λίγα λεπτά. Το οξυγόνο καθιστά δυνατή την ύπαρξη ζωής και για το λόγο αυτό αποτελεί έγχυση «ζωτικής δύναμης».3) Διάφορα έντυπα και περιοδικά που διακηρύσσουν τα θεραπευτικά οφέλη άλλων προϊόντων υγιεινής διατροφής συνήθως παράγονται από άτομα που έχουν οικονομικές απολαβές από την πώληση αυτών των προϊόντων (τα οποία συνήθως αποφέρουν μεγάλο ποσοστό κέρδους). Συνεπώς η ακρίβεια και η αξιοπιστία τέτοιων πληροφοριών είναι αμφίβολη. Αντίθετα, οι πληροφορίες που περιέχει το βιβλίο αυτό (όπως και η περισσότερη βιβλιογραφία που πιθανώς βρείτε σε σχέση με τα θεραπευτικά οφέλη του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου) δεν έχουν κερδοσκοπικό χαρακτήρα. 

Το βρώσιμο Η2Ο2 είναι ένα χημικό το οποίο έχει πολύ μικρό ποσοστό κέρδους και είναι ευρέως διαθέσιμο, γεγονός που καθιστά ανέφικτη την υπερτιμολόγησή του από κερδοσκόπους. Το βρώσιμο υπεροξείδιο του υδρογόνου κοστίζει μόνο 1 !/2 σεντ ημερησίως για την προτεινόμενη δοσολογία και η χορήγηση του διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό. Άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν κατασκευάσει μηχανήματα που παράγουν νερό κορεσμένο σε οξυγόνο, το οποίο υποθετικά παρέχει μια πλούσια πηγή επιπλέον οξυγόνου σε μια εξαιρετικά απορροφήσιμη μορφή – αλλά θα πληρώσετε μια μικρή περιουσία (έως και $3.980 ) και στην καλύτερη περίπτωση θα έχετε τα ίδια οφέλη με εκείνα που θα είχατε με το ελάχιστο κόστος που συνεπάγεται η χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου.4)  Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες που εφαρμόζονται μόνο σε ένα ορισμένο ποσοστό του πληθυσμού, η οξυγονοθεραπεία μέσω του βρώσιμου υπεροξειδίου του υδρογόνου έχει παγκόσμια εφαρμογή (με εξαίρεση τους ανθρώπους που έχουν υποστεί μεταμόσχευση οργάνου). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στα κατοικίδια.5)  Οι συμβατικές θεραπείες συνήθως βλάπτουν τα κύτταρα του σώματος κατά την διαδικασία της «θεραπείας» της ασθένειας. Τα φαρμακευτικά σκευάσματα και οι ιατρικές αγωγές όπως η χημειοθεραπεία, αποτελούν παραδείγματα τέτοιων θεραπειών οι οποίες όχι μόνο βλάπτουν τα υγιή κύτταρα αλλά καταστέλλουν και το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος τη στιγμή που το χρειάζεται περισσότερο. Η χρήση του Η2Ο2, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες στο σώμα, οι οποίες σκοτώνουν ιούς, βλαβερά βακτήρια, τοξίνες, παθογόνα και μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες, ενώ παράλληλα υποστηρίζουν την ζωτικότητα των κυττάρων που είναι απολύτως υγιή. Λόγω των αυξημένων ποσοστών οξυγόνου που επιφέρει το Η2Ο2, ενισχύεται και το ανοσοποιητικό σύστημα καθιστώντας το σώμα ικανό να απαλλαγεί από την ασθένεια και να αποθεραπευθεί.6)  Πολλές αποκαλούμενες «θεραπείες» είναι απλώς μεταμφιεσμένες τάσεις και μανίες που ευδοκιμούν στο χώρο της υγείας. Έχοντας γίνει μάρτυρας πολλών τέτοιων τάσεων και μανιών που έχουν ανακηρυχθεί πανηγυρικά θαυματουργές, ενώ λίγο αργότερα έρχονται άλλες μελέτες να τις αναιρέσουν (τις οποίες επίσης υποκινεί το κέρδος), αποφάσισα να θεωρώ αξιόπιστες μόνο εκείνες που έχουν αντέξει στο χρόνο. Η επιτυχής θεραπευτική χρήση του υπεροξειδίου του υδρογόνου εφαρμόζεται εδώ και πάνω από 170 χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, παρόλο που η χρήση του υφίσταται εκτεταμένη καταστολή (εδώ) στις Η.Π.Α.7)  Η εφαρμογή θεραπειών που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία που καλύπτουν μόνο ένα μικρό κομμάτι της βιοχημείας του ανθρώπινου οργανισμού, είναι παρόμοια με το να μαγειρεύεις στα τυφλά. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ανεπιθύμητες παρενέργειες (π.χ όταν υπερβεί κανείς τη δοσολογία της βιταμίνης ^, μπορεί να επιβαρύνει αδικαιολόγητα το συκώτι του, ή όταν κανείς καταναλώνει κολλοειδή άργυρο για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να εκδηλώσει υπερμελάγχρωση του δέρματος. Η οξυγονοθεραπεία αντίθετα, λαμβάνει υπόψη τα χημικά συστατικά του ανθρώπινου οργανισμού και την μεταξύ τους αλληλεπίδραση μέσα στα πλαίσια των βιοχημικών παραμέτρων του σώματος. Εφόσον το υπεροξείδιο του υδρογόνου διαλύεται μέσα σε αποσταγμένο νερό, έχει την προτεινόμενη πυκνότητα και λαμβάνεται με άδειο στομάχι μεγιστοποιούνται τα συστατικά που φέρει για την καταπολέμηση της ασθένειας και οι ανεπιθύμητες παρενέργειες σχεδόν εκμηδενίζονται.Μετάφραση: Εύη Κομπογιάννη – ΚρικώνηΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

150 σχόλια:

 1. "μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό οξυζενέ έχει πυκνότητα 3% και πολλά – πολλά χημικά τα οποία δεν τα θέλετε στο σώμα σας...."
  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕ΅ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΛΛΙΠΕΙΣ
  ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ 35% Η2Ο2 χωρίς αραίωση. Θά πάθετε σοβαρότατο έγκαυμα.
  Το οξυζενέ είναι αραιωμένο Η2Ο2 με νερό και έχει 3% συγκέντρωση. Ακόμα και αυτό είναι επικίνδυνο γιά εσωτερική χρήση. Τα άλλα "πολλά-πολλά χημικά" που περίέχει ανάγονται στην φαντασία της γράφουσας.
  Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην παροχή συμβουλών εναλλακτικής ιατρικής. Οι νεοταξίτες την πολεμούν και δυστυχώς λανθασμέσες συμβουλές την δυσφημίζουν.
  Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο διαδίκτυο, και κυρίως σε ιατρικά ιστολόγια μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.

   Διαγραφή
  2. Ε
   μπήκα εδώ
   https://www.emedi.gr/εναλλακτικές-θεραπείες/συμπληρώματα-διατροφής/item/7477-υπεροξείδιο-του-υδρογόνου-35#.XmfsU25uL7M
   που έχει αρκετές πληροφορίες και βλεπω να αναφέρει ως προς την αραίωση
   https://www.diatrofologiki.gr/yperoxeidio-toy-ydrogonoy-35-hydrogen-peroxide-250ml
   Για παράδειγμα: Διαλύστε σε 110 ml απεσταγμένο νερό 10 ml υπεροξειδίου

   Αυτή είναι δλδ η στάνταρ αραίωση ;
   γιατι εχει και τη φράση "για παράδειγμα"...

   Τις ημερήσιες δόσεις που αναφέρει πώς τις βλέπεις ;
   έχεις εσύ κάποια άλλη πηγή ;

   Επίσης, επειδή φαίνεται ότι το χρησιμοποιείς εσύ ή γνωστοί σου, θα ήθελα την άποψή σου περί αποτελεσμάτων κ.λ.π....

   Διαγραφή
  3. Σταύρο Τ.
   Δεν έχω πείρα για εσωτερική λήψη υπεροξειδίου του υδρογόνου. Η βιβλιογραφία αναφέρει κυρίως παρεντερική χορήγηση απο ειδικευμένο άτομο για συγκεκριμένες παθήσεις. Ισως να ωφελεί σε περίπτωση επιπλοκών (πνευμονία).
   Σχετικά με την προφύλαξη απο τον κορωνοϊό, βλέπε σχόλιό μου πιό κάτω.
   Ε.

   Διαγραφή
  4. Απεσταγμένο νερό;Καλά επιτρέπεται η πόση απεσταγμένου νερού;Μήπως το υπεροξείδιο πάει να κάνει καλό και το απεσταγμένο κάνει βίδες τα νεφρά;Μια απορία εκφράζω.Μηπως το όζον από συσκευή παραγωγή όζοντος έκανε παρόμοια δουλεια;

   Διαγραφή
  5. Το απεσταγμένο νερό είναι νερό χωρίς τα ιχνοστοιχεία που περιέχει το φυσικό νερό.
   Δεν βλάπτει τα νεφρά.
   Ε.

   Διαγραφή
  6. 1.08
   εδώ διαβάζω
   https://repository.kallipos.gr/bitstream/11419/4697/1/Κεφ_9_ΤΟ%20ΝΕΡΟ.pdf
   Απεσταγμένο νερό είναι το νερό που έχει ληφθεί μετά από απόσταξη οποιουδήποτε νερού. Είναι η καθαρότερη μορφή νερού, αλλά δεν είναι ευχάριστο στην πόση γιατί δεν περιέχει διαλελυμένα άλατα

   Αν έχει κάποιος άλλη πληροφορία, ας την παραθεσει. Αλλά να μην γράφουμε πριν κάνουμε έστω μια μικρή έρευνα

   Διαγραφή
  7. 1.ΕΙΔΟΣ ΝΕΡΟΥ: ΚΑΝΑΤΑ ΤΗΣ BRITTA ΑΠΟ ΤΟΝ HONDO ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑΤΑΣ.
   2.ΠΟΤΕ: ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ (ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ Ή ΠΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΝΕΡΟΥ-ΔΗΛ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΣΤΟΜΑΧΙ).
   3.ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ Ή ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ.
   4.ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΕΩΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
   ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ (ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΙΝΑΙ) ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ.
   ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (ΛΟΓΩ ΠΟΥ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΛΗΨΗΣ ΕΠΙΝΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΤΙΣ 15). ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
   5.ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣΣ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ.(ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ.)
   ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΙ.
   6.ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ.
   7.ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΩΣ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
   8.ΟΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 35% (ΧΩΡΙΣ ΑΡΑΙΩΣΗ).

   Διαγραφή
  8. 12.56
   θέλεις να μας πεις σε τι βοήθησε εσένα και τι άλλα περιστατικά έχεις ακούσει που ήτανε αποτελεσματικό ;
   εννοείς ότι χρησιμοποιούνε βιοπαθολογοι για έλεγχο οξειδωτικου στρες ;

   Διαγραφή
  9. SOS,ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 11 ΜΑΡΤΊΟΥ 2020 - 12:56 Μ.Μ-----
   -- 7.ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ ΩΣ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ., ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΕΡΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ 35% ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.----------

   Διαγραφή
  10. http://eleftheri-epistimi.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html?m=0

   Διαγραφή
 2. πολύ καλό αρθρο αν και σεντόνι , αλλα δεν μας λέτε που μπορεί κανείς να το προμηθευθεί....γιατί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στον οπωροπώλη, θα το βρείτε...
   ΕΛΕΟΣ!
   ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

   Διαγραφή
  2. 10 Μαρτίου 2020 - 8:48 μ.μ-> ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.=ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΟΚ ?ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΟΙΚΟ ΟΞΥ ΟΚ ΠΟΠΙΚΑ

   Διαγραφή
 3. ΕΥΓΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΙΑ ΑΡΘΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ
  ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία, ή να το παραγγείλετε.
   Για δοσολογία, μην με ρωτάτε...
   Σας προτεινω να ψάξετε στο διαδίκτυο όσα γράφονται για το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου.

   Διαγραφή
 4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μην αναπαράγετε μαλακίες από το διαδίκτυο. Αν ήταν έτσι απλά τα πράγματα όλοι θα γιατρευόμασταν απ'όλα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον αντίλογο θα ήθελα, με ιατρικές αποδείξεις κι όχι τον αφορισμό σας.
   Αλλά μάλλον δεν έχετε...
   Ή μήπως κάνω χαλάστρα στις νεοταξίτικες φαρμακευτικές, με την ανάρτηση;;;

   Διαγραφή
  2. Το πρώτο θύμα του ακήρυχτου βιοχημικού πολέμου των ΗΠΑ εν Ελλάδι είναι πλέον γεγονός, φίλτατη Πόπη. Τα συλληπήριά μου στην οικογένεια του εκλειπώντος.

   Διαγραφή
  3. Ίσως και να ήταν τυχερός που έφυγε... ο Θεός να τον αναπαύσει...
   Έπονται τόσα πολλά και τραγικά για όλη την ανθρωπότητα, που όσοι προλάβουν και φύγουν, μάλλον θα είναι τυχεροί...

   Διαγραφή
 6. A r b i d o l Russian : Арбидол

  Πρόσεξε και θα καταλάβεις πολλά Πόπη! Το ενδιαφέρον για το φάρμακο ανανεώθηκε ως αποτέλεσμα της επιδημίας του SARS-CoV-2 .Το φάρμακο ισχυρίζεται ότι αναστέλλει την είσοδο του ιού στα κύτταρα-στόχους και διεγείρει την ανοσοαπόκριση. Δεν έχει εγκριθεί από το FDA για τη θεραπεία ή την πρόληψη της γρίπης. Μάλιστα!!!
  Εκεί που κατασκευάστηκε ο Κορωνοϊός (πρώην Σοβιέτ) εκεί και η λύση του προβλήματος. Το καινούργιο πετρέλαιο της "Ελίτ" κ.Πόπη είναι το φάρμακο και τα εμβόλια.Η Τυφλίδα είναι η πηγή του κακού από την στιγμή που έπεσε στα χέρια των καουμπόϋδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τον Φεβρουάριο του 2020 ο Li Lanjuan , εμπειρογνώμονας της Εθνικής Επιτροπής Υγείας της Κίνας, πρότεινε τη χρήση του Arbidol μαζί με τη δαρουναβίρη ως πιθανή θεραπεία κατά τη διάρκεια της επιδημίας του κοροναϊού 2019-20. Η Κίνα αναγνωρίζει επίσημα το Arbidol ως φάρμακο κατά του κοροναϊού https://thebell.io/kitaj-ofitsialno-priznal-arbidol-effektivnym-lekarstvom-protiv-koronavirusa/ Καληνύχτα Πόπη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @9:51, 10:24
   Τα αντι-ιικά φάρμακα ενοχοποιούνται για την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και την εμφάνιση δεύτερης, πιο σοβαρής προσβολής.
   Προς το παρόν για προφύλαξη συνιστώνται:
   Βιταμίνες Δ3+Κ2
   Βιταμίνη C σκόνη, 5 γραμμάρια την ημέρα συνολικά διηρεμένη σε αρκετές δόσεις (5-6 ή περισσότερες)
   Αφθονα φρούτα και λαχανικά
   Ε.

   Διαγραφή
  2. Πολύ καλά είναι και τα κάτωθι
   1) Βάμμα πρόπολης (προληπτικά 5-10 σταγόνες, πρωϊ-απόγευμα)
   Πολύ καλό και το spray για τον λαιμό, όταν αρχίσετε να νοιώθετε κάπως τον λαιμό ή και προληπτικά
   2) Κουρκουμάς
   βρίσκεται εύκολα εκεί που πουλάνε μπαχαρικά κι έχει πολλαπλά οφέλη
   http://www.mydiatrofi.gr/…/kourkoumas-idiotites-parenergeie…
   εδώ ποιοι θα πρέπει να τον αποφεύγουνε
   https://www.capital.gr/…/3264400/pote-na-min-trote-kourkouma
   (σημ. : σε σχέση με στομαχικές διαταραχές που αναφέρει, εννοείται ότι δεν θα τον πάρετε νηστικοί)
   3) Πρωτόγαλα
   Φοβερή, φυσική αντιβίωση, που όμως μάλλον θα πρέπει να αποφεύγουνε ή να πάρουνε μικρές δόσεις, όσοι έχουνε αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς "ντοπάρει" το ανοσοποιητικό
   Και δεν πιστεύω ότι είναι για συνεχή χρήση, όπως δυστυχώς κάνουνε κάποιοι και χωρίς να έχουνε προφανές πρόβλημα
   4) Σκόρδο
   σκοτώνει τα μικρόβια
   https://www.onmed.gr/…/skordo-poia-anthektika-mikrovia-kata…

   Διαγραφή
  3. E
   1) γιατί συνδέεις την Κ2 (που είναι καλή για κάποια πράγματα) με πρόσληψη κορονοϊού ;
   2) μήπως είναι υπερβολικα τα 5gr βιταμίνης C ;
   σε αρκετα αρθρα διαβαζω μεχρι 2γρ (μετα παρενέργειες), αν και νομίζω ότι είναι αρκετό για πρόληψη το 1gr κι αυτό σπαστά
   https://www.onmed.gr/ygeia/story/334993/yperfortisi-apo-vitamini-c-ti-prepei-na-prosexete

   Διαγραφή
  4. Σταύρο,
   Κυρίως συνιστάται η βιταμίνη Δ3 (D3) η οποία έχει σημαντικότατα ωφέλη για το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και αλλού. Η Κ2 συνιστάται για να αποφευχθεί η εναπόθεση ασβεστίου στους ιστούς, που είναι ενδεχόμενο με την πρόσληψη μεγάλων δόσεων Δ3.
   Η πλειονότης των Ελλήνων έχει σοβαρή έλλειψη βιταμίνης Δ3, ιδίως τον χειμώνα. Εναλλακτικά συνιστάται καθημερινή ηλιοθεραπεία για ώρες, με προσοχή για αποφυγή ηλιακών εγκαυμάτων.
   Τα υπόλοιπα που συνιστάς βοηθούν, εκτός απο το πρωτόγαλα.
   Ε.

   Διαγραφή
  5. Σταύρο,
   Τα 5 gr βιταμίνης C δεν είναι υπερβολική δόση, δεδομένης της απειλής. Ενας τρόπος να εξατομικευθεί η δόση είναι να την αύξάνουμε σταδιακά, αρχίζοντας απο 2 gr την ημέρα διηρεμενα σε πολλές δόσεις, πάνω απο 5 την ημέρα, με αρκετό νερό. Οταν εμφανισθεί διάρροια επανερχόμαστε στην αμέσως προηγούμενη δόση. Αυτό εφαρμόζεται κυρίως για θεραπεία απο τον κορωνοϊό.
   Μην ανησυχείς για πέτρες στα νεφρά. Οι αιτίες της νεφρολιθιάσεως είναι άλλες.
   Ε.

   Διαγραφή
  6. Ε
   Ως προς την βιταμίνη C, δεν είμαι υπερ του να παίρνουμε παρά πολύ από ένα πράγμα κι ειδική σε συνθετική μορφή. Υπάρχουνε κι εναλλακτικοί τρόποι, με χυμούς, ιπποφαές, goji berry, cranberries κ.α.
   Eπίσης, ρόλο παίζει κι η καλή διατροφή για προστασία από τον ιό κι υπάρχουνε δυναμωτικές τροφές και για τους νηστεύοντες, όπως π.χ.
   - βασιλικός πολτός
   - μπρόκολο, άγρια χόρτα (σε χαμηλή φωτιά βράσιμο, βάλτε μέσα κι ολόκληρο κρεμμύδι)
   - λιναρόσπορος ταχίνι (καλύτερα ολικής άλεσης), χουρμάδες, χαρουπόμελο, γύρη μελισσών
   - σπιρουλίνα + ιπποφαές (πολύ καλό, αλλά κι εδώ θα έλεγα για 1-2 χάπια max την ημέρα κι όχι 4 που γράφει το κουτί)

   Διαγραφή
  7. Ε
   Tα ξέρω περί ελλείψεως σε βιταμίνη D (προστατεύει κι από καρκίνο) αλλά άντε να βρεις σοβαρό γιατρό να σου πει να κάνεις τέτοια εξέταση
   όπως και για το μαγνήσιο, που είναι επιπλέον χρήσιμο (μαζί με φώσφορο διάβασα, που βρίσκεται στην λεκιθίνη και σε μικρότερες ποσότητες, στην μαγιά μπύρας) και για όλα αυτά που εισπνέουμε...

   Θα ήθελα τη γνώμη σου για το πρωτόγαλα

   Διαγραφή
  8. Δεν θεωρώ και τυχαία την υπερβολική (συστημική) καμπάνια του να αποφεύγουμε σχεδόν τελείως τον ήλιο και να χρησιμοποιούμε πολύ μεγαλους δείκτες προστασιας, την οποία ρούφηξαν κι ανιδιοτελείς γιατροί και την σερβίρουνε
   Απ΄την άλλη μεριά βέβαια, υπαρχουνε κι εκεινοι που κανουνε ηλιοθεραπεια ντάλα μεσημέρι ή θεωρούνε καλό να κοκκινήσουνε ολόκληροι

   Διαγραφή
  9. Σταύρο,
   Αν ο γιατρός δεν σου γράφει, πηγαίνεις σε βιοχημικό εργαστήριο και ζητάς εξέταση:
   25(ΟΗ)D3 (Χοληκαλσιφερόλη) Φυσιολογικές τιμές 50ng/ml έως 100ng/ml
   Στοιχίζει περίπου 15 ευρώ.
   Πρωτόγαλα, υποθέτω εννοείς ζωϊκής προελεύσεως.
   Είναι εξαίρετη τροφή για τα νεογέννητα του ζώου απο το οποίο προέρχεται.
   Για τον ενήλικα άνθρωπο δεν νομίζω οτι είναι φυσική τροφή ή φάρμακο. Με τον βρασμό χάνει τις ευεργετικές του ιδιότητες.
   Δεν συνιστάται η κατανάλωση άβραστου γιατί υπάρχει κίνδυνος ζωονόσων.
   Γενικά για τον κορωνοϊό συνιστάται αποκλειστικά φυτική διατροφή.
   Κατά την γνώμη μου αυτή είναι η φυσική διατροφή του ανθρώπου.
   E.

   Διαγραφή
  10. Ε
   έχω κάνει αρκετές φορές εξέταση D3 τα τελευταία χρόνια (όπως και για μαγνήσιο), χάρη σε μια καλή γιατρο που πετυχα. Γενικότερα μιλούσα. Κι είχα ανεπαρκεια στην βιταμινη D, γύρω στο 25. Πάνω από 30 είναι Οκ (δεν είναι υπερβολικό το 50 που γραφεις ;). Παντως σίγουρα, όσο περισσοτερο τόσο καλύτερο και διάβασα ότι για να έχουμε προστασία από καρκίνο θα πρεπει να είναι πάνω από 38-39. O άνθρωπος ζούσε καποτε ημίγυμνος στη φύση κι όχι μέσα σε σπίτια/γραφεία και να του λενε μαλακιες να βάζει δείκτη προστασιας 30+

   Είσαι vegetarian ;
   Όπως πίνουμε το αγελαδινό γάλα (και κάνει κι αποτοξίνωση σ΄αυτα που εισπνέουμε...) αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις σήμερα ποιοτικο γάλα (κυριαρχουνε ντοπαρισμένες αγελαδες, με αντιβιοτικά και τροφές μεταλλαγμένες) έτσι είναι και το πρωτόγαλα
   Σιγουρα θα υπαρχει μέθοδος που αφενος προστατευει ένα μεγαλο μερος των θρεπτικών συστατικων κι αφετέρου προστατευει από ζωονόσους που γραφεις (διαβάζω για μέθοδο ψυχρής επεξεργασίας, που δε ξέρω τι είναι).
   Σαφως πρέπει κατά μεγαλο ποσοστό να τρεφομαστε φυτικά (που οδηγεί και σε αλκαλικο ph) αλλά εγω δεν αποκλείω τελείως τα ζωϊκά. Αλλωστε, μόνο τις 4 Σαρακοστές να υπολογίσεις, βγαίνουνε πολλές μέρες off.

   Διαγραφή
  11. Σταύρο,
   Οι φυσιολογικές τιμές Δ3 είναι αυτές που αναφέρω. Πάνω απο 100 είναι υπερβολικά πολλή.
   Το γάλα, ιδίως το αγελαδινό δεν είναι ανθρώπινη τροφή κατά την γνώμη μου. Ενοχοποιείται για πληθώρα ασθενειών, ακόμα και οταν είναι "ποιοτικό". Καλό είναι να επιμηκύνουμε τις 4 σαρακοστές ώστε να καταλάβουν όλο τον χρόνο.
   Ναί, τρέφομαι με φυτικές τροφές αποκλειστικά, τό ίδιο και η γυναίκα και τα παιδιά μου, που δεν έχουν ποτέ δοκιμάσει ζωϊκά "τρόφιμα".
   Συνιστώ σε όλους το ίδιο.
   Ε.

   Διαγραφή
  12. Σταύρο βιταμίνη d στο 30 είναι λίγη.Ειχα 32.Επαιρνα d3 για δύο μήνες 4000iu ημερισιως αλλά μετα από εξέταση πήγε μόνο στο 38.
   Πίπες δηλαδή.
   Σταμάτησα την d3(Lambert,και δύο άλλες) το γύρισα σε μουρουνέλαιο solgar μία κάψουλα ανά ημέρα, μαζί με μαγνήσιο solgar τρία δισκία ανά ημέρα, το μαγνήσιο χρειάζεται για να μεταβολίζει σωστά την d και να την αποθηκεύει ακόμα και στα κόκαλα. Αν παίρνεις D χωρίς μαγνήσιο υπάρχει πρόβλημα. Διότι για να μεταβολισει ο οργανισμός την d απορροφάει το μαγνήσιο που έχεις αποθηκεύσει στα οστά. Δηλαδή προκαλείς ο ίδιος τον οργανισμό σου την δυσλειτουργία.
   Ξανακάνω εξέταση αίματος μετά από δύο μήνες και η βιταμίνη d είχε φθάσει στο 65 με το μουρουνέλαιο.
   Μιλάμε για χειμερινούς μήνες και όχι για καλοκαιρινούς που σε βλέπει ο ήλιος στη θάλασσα αναγκαστικά.
   Η βιταμίνη d είναι καλή και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Ιδίως στις γυναίκες λόγω οστεοπόρωσης και προβλημάτων οστών. Σε συνδυασμό πάντα με μαγνήσιο.
   Πάντα μόλις πιάσει ο Νοέμβρης για δύο μήνες παίρνω μουρουνέλαιο. Κάνω μία εξέταση για να δω. Πάνω από το 60 Το σταματάω. Είναι καλά. Το Μάιο ξαναπαίρνω μουρουνέλαιο για δύο μήνες και ξαναρχίζω πάλι χειμώνα Νοέμβρη που δεν έχουμε ήλιο.

   Δύο σαρακοστες έχουμε.Η μάλλον μια.Οι σαράντα μέρες των Χριστουγέννων.
   Του Πάσχα είναι 49 ημέρες και εάν κανεις και την τυρινη πιάνουμε τις 56.
   Των Αγίων Αποστόλων δεν είναι πάντα οι μέρες στάνταρ.Εξαρταται.Και οι 14 Ουρλσιαστικα ημέρες του δεκαπενταύγουστο που τρώμε την 15η ημέρα.
   Παράλληλα εάν βάλεις και όλες τις Τετάρτες και Παρασκευές του έτους που απαγορεύεται το ψάρι και το κρέας, πόσες μέρες σου μένουν για να φας κρεατακι;
   Που και αυτές που μένουν δεν μπορείς να τρως κρέας κάθε μέρα;
   Εγώ που είμαι φανατικός κρεατοφάγος τηρώντας νηστείες και τα λοιπά, παραπάνω από 70 μέρες το χρόνο δεν τρώω κρέας.
   Όλα χρειάζονται στη διατροφή μας με μέτρο.
   Και ειδικά οι νηστείες εμάς των χριστιανών μας απαλασουν από πολλά.

   Διαγραφή
  13. Eυχαριστώ 3.35 για τις πληροφορίες
   θα το δοκιμάσω ευρύτερα το μουρουνέλαιο/ιχθυέλαια, γιατί έχει και πολλά άλλα οφέλη, απλά πρέπει να παιρνουμε όσο γίνεται "καθαρό" κι όχι να κουβαλάει όλα τα βαρέα μέταλλα της θαλασσας...
   Επαιρνα 2-3 σταγόνες d3 drops (μικρή δόση γιατί δεν πίνω και πολλα νερά, οπότε φοβόμουνα για τα νεφρά), μαζί και λίγο μαγνήσιο 50-100mg, που θα το αυξήσω, όταν μπορώ ανεβαίνω στη ταράτσα κανα μισάωρο, με σηκωμένα μανίκια κ.τ.λ. χα,χα (ακόμα και το χειμώνα είναι θερμοκήπιο με τις αντανακλάσεις), αλλά με το ζόρι πάω στο 30
   Κρέας μια-δυο φορές την βδομάδα max, όταν δεν νηστεύω. Κανονικά πρέπει να γίνει μία

   Διαγραφή
  14. Έχω διαβάσει ότι η βιταμινη D χρειάζεται λιπαρό περιβάλλον για να απορροφηθεί (π.χ. λίγο λάδι)
   Ίσως για αυτό σου δούλεψε καλύτερα το μουρουνέλαιο, αν κι είναι λίγο κουφό γιατί μια caps που έπαιρνες θα το είχε το πολύ 500IU ή και λιγότερο...

   Διαγραφή
  15. Το μουρουνέλαιο θα το παίρνει Σταυρό πάντα όταν θα τρως. Μαζί με το φαγητό σου. Συνδύασέ το και με καμία μπριζο- Λίτσα!
   Γενικά με κάτι λιπαρό.Το ήξερες ότι το λίπος του γουρουνιού το αγδαρτο που λέμε έχει αρκετή βιταμίνη d;
   Γιάννα απορρόφησης από τον ήλιο βιταμίνη d χρειάζεται και κάποια γωνία θέσης πού να σε βλέπει ο ήλιος.Το καλοκαίρι από τις 1:30 το μεσημέρι και μετά.Σορτσ χωρίς μπλούζα και χωρίς αντηλιακά. Εμποδίζουν την απορρόφηση της.
   Η βιταμίνη d του ήλιου μένει αρκετές ώρες πάνω στο δέρμα σου αρχικά. Εάν καθίσει στον ήλιο π.χ. μία ώρα το καλοκαίρι.
   Εσύ θα πεις:-Τι ωραία! Πήρα βιταμίνη d. Την βιταμίνη του ήλιου!!!
   Εάν όμως πας σπίτι και κάνεις κατευθείαν μπάνιο Την έχασες!!!
   Τον πούλο!
   Θα κάνεις μπάνιο πάντα το βράδυ.
   Τα έχω ψάξει καλά γιατί είχα το πρόβλημα και εγώ γιατί με 4000iu ημερήσιος d3 δεν αποθηκεύω .
   Πάντως το μουρουνέλαιο solgar στο διαδίκτυο είναι φθηνό 6-7 ευρώ. Είναι το καλό το νορβηγικό μουρουνέλαιο. Όχι από ινδικό;

   Διαγραφή
  16. Το μουρουνέλαιο έχει βαρέα μέταλα.
   Επίσης ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στις εγκυμονούσες
   Ε.

   Διαγραφή
 8. Παιδια, εγω θα σας πω εντελως εμπειρικα το αντιδοτο του Κορονοιου και μην γελασετε.Εγω που φιλιεμαι συνεχεια και ουτε αντισυπτικα κραταω ουτε μασκες φοραω,που μπαινωβγαινω καθημερινα στο νοσοκομειο (εχω το κυλικειο).
  Ειμαι 62 κοτσονατος,πλην του θυρεοειδους δεν εχω τιποτις και εχει να με επισκεφτει απλη γριπη απο την ηλικια των 17.
  Μην γελασετε και μιλαω πολυ σοβαρα.
  Καθε μερα λιωνω δυο σκελιδες σκορδο και τις καταπινω με λιγο νερο.Μετα μασαω λιγο δυοσμο και σφιγκω και δυο λεμονια πινωντας τον χυμο με λιγο νερακι και μελακι.
  Τιποτις αλλο.
  Να φιλιεστε βρε.Ειναι χαρα και να κοινωνατε εαν μπορειτε τακτικα.
  Φιληθειτε αμεριμνα και καντε sex να κολησετε βρε.Αγαπη βρε θελει η ζωη για να διωχνετε και τον φοβο.
  Μυριζει το καρκινοκυταρο το σκορδο και γινετε Λουης!
  Βασικο για τα γυναικακια σας μετα να πλενετε τα δοντακια και μια καραμελιτσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υποκλυσμούς με μπουγαδόνερο κάνεις...;

   Διαγραφή
  2. Οχι.Αλλα για να το λες εσυ που τους κανεις κατι θα ξερς!!!!

   Διαγραφή
  3. Εσείς μπορεί να έχετε αποκτήσει ανοσία μεσα σε τόσους ενδονοσοκομειακους ιούς και τόσα χρόνια.

   Διαγραφή
  4. Μπορει 1:11.Αν και στην παιδικη μου ηλικια εχω φαει πολυ χωμα παιζοντας με τα χωματα και εχω αποκτησει αντισωματα και απο κει.Δυστηχως αλλες εποχες.Τωρα οι μαναδες μην πεσει κατω η πιπιλα του μικρου, αμεσως αποστειρωση!
   Παρατηρησε τα γυφτακια.Ξυπολυτα στα χωματα και δεν παθαινουν τιποτα.Τα δικα μας τα παιδια συνεχεια τα τρεχουμε στον παιδιατρο.
   Παντως παιδια,περισσοτερος φοβος και τρομος εχει ξεσπασει απο τα Μ.Μ.Ε παρα μεσα στο νοσοκομειο.Οι ρυθμοι χαλαρα και δεν υπαρχει αυτο το ντελιριο του φοβου του" ωχ αμαν τι θα μας ξημερωσει αυριο από τον κορονοϊο;
   Ακομα και δυο που νοσηλευτηκαν που εμαθα ,στα σπιτια τους πηγαν εμαθα και ειναι καλα.Τον φοβο τον εχουν οι η μεγαλης ηλικιας ανθρωποι.Που εχουν χιλια δυο προβληματα υγειας παιρνουν ενα τσουβαλι χαπια ημερησιως,οι εξασθενισμενοι οργανισμοι απο χημειοθεραπειες (αλλη απατη αυτη)και τα νεογέννητα.Ειδικα τα μωρακια,σπιτι με την μανουλιτσα. Οχι βολτιτσες στα παρκα με το καροτσι;

   Διαγραφή
  5. Ευκαιρία για τοκετό στο σπίτι.
   Ε.

   Διαγραφή
 9. Σέξ πότε να κάνουμε δεν μας είπες,πρίν ή μετά το φαγητό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλλιόπη μαζεύονται εδώ άτομα για να διασπάνε τις συζητήσεις, είτε σκοπίμως είτε απλά απ΄τη μακακία που τους δέρνει. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δημοσιεύεις τις μ@λ@κίες τους

   Διαγραφή
  2. Αυτό, μου ξέφυγε εχθές... έχεις δίκιο... σκόπευα να το διαγράψω, αλλά αν το διαγράψω, θα διαγραφεί και η απάντησή σου.

   Προφανώς πρόκειται για τον γνωστό εμμουνικό... κι εχθές που ήρθε το σχόλιό του μαζί με άλλα σχόλια, το ανάρτησα χωρίς να προσέξω το... "υψηλό νόημα" της σεξομανίας του και της χρυσαυγουλομανίας του...
   Έχει κι άλλο κουσούρι, το παντί... γράφει σχόλιο και μετά απαντάει στον εαυτό του, σαν ... τρίτος, άσχετος σχολιαστής.

   Αυτόν, τον έχει πλήξει ο κορονοϊός, εδώ και πολλά χρόνια... από τότε που τον κατασκεύασαν οι αθέατοι στα εργαστήρια και αποτελεί κινούμενη βόμβα .

   Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν κολλάει διαδικτυακά...

   Διαγραφή
  3. Μετά αν λέμε πως υπάρχουν βλήματα στο διαδίκτυο δεν μας πιστεύουν.Να ψάξεις εσύ λοιπόν σαν Πόπη αν έχει δίκαιο ένας γιατρός ή αν δεν έχει.Αν είναι γιατρός και βρήκε την οριστική θεραπεία κατά του ιού να βγει δημόσια στα ΜΜΕ και στο Υπουργείο Υγείας να την αναφέρει ώστε να μην πεθάνει ο κόσμος.Όλα τα άλλα ψάξε Ποπη και είπε αυτός Πόπη και ρώτα τον Πόπη και μαλακίες είναι ιστορίες για αρκούδες.Μυρίζει απάτη όλο αυτό Πόπη όπως καταλαβαίνεις γλυκιά μου.

   Διαγραφή
 10. Όλη αυτή η μπουρδολογία με το φάρμακο δια πάσαν νόσον και μαλακία,μου θυμίζει την ιστορία του απατεώνα δικηγόρου από την Κώ Καματερό και το θαυματουργό νερό του.
  Μόνο που στο παροξυσμό που είχε δημιουργήσει για τις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού,έπεισε και τους γονείς 18 παιδιών που νοσηλεύοταν στο Αγλαία Κυριακού να σταματήσουν τις θεραπείες και την φαρμακευτική αγωγή και να πίνουν μόνο το νερό του Καματερού. Αποτέλεσμα,ένα παιδί πέθανε και τα υπόλοιπα έγιναν χειρότερα....
  Πιείτε ΑΦΟΒΑ πάντως....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Παλαιά που το είχα αναζητήσει δεν το έβρισκα στα φαρμακεία (αν το έχουν τώρα καλώς) και το είχα παραγγείλει από Αγγλία,
  Πριν ένα χρόνο το συνάντησα σε μαγαζί με χημικά στο κέντρο της Αθήνας αν θυμάμαι καλα στην οδό Γερανίου δίπλα από το μαγαζί με τα αρώματα.
  Έχει μεταλλική (λίγο χάλια) γεύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ WIKIPEDIA ΑΥΤΟ ΤΟ VIRUS ΕΧΕΙ 2% ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ VIRUS ΟΛΟΙ ΟΙ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ (ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ), ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 200.000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ (ΠΡΑΓΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ). Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 1000 - 2000 ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΦΙΛΑΣΘΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΠΑΠΟΥΔΩΝ,ΚΛΠ). ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ VIRUS ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ,ΚΛΠ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (Π.Χ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ "ΜΜΕ" ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!! (ΜΜΕ=ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ)
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ WIKIPEDIA:
  https://el.wikipedia.org/wiki/COVID-19

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και το 'χείς λίγο ρε ηλίθιε να πεθάνουν 1000-2000 έλληνες...!!!;;
   Τι μαλάκες ρε πούστη μου εκεί έξω....

   Διαγραφή
 13. ΕΧΩ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΗΛΙΘΙΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΗΛΙΘΙΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα το δημοσιεύσω, με την προϋπόθεση πως θα το δημοσιεύσεις με το ονοματεπώνυμό σου, επωνύμως και με το mail σου...
   ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ (ΚΑΝΕΝΑ VIRUS ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΑΙΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΕΥΝΑ? ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΗ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΩ, ΗΔΗ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΥΘΗΝΗ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ "ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΛΚΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΜΕ P.H.D. (ΔΟΚΤΟΡΑ)...ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ???

   Διαγραφή
  3. Δεν έχω πάρει κανένα mail με τα στοιχεία που αναφέρετε.
   Να μου το στείλετε στο attiknea@otenet.gr

   Διαγραφή
  4. Και για να μην το ξεχάσω: Δεν είμαι δημοσιογράφος επί παντός επιστητού. Οι δημοσιογράφοι που εξειδικεύονται σε θέματα υγείας, έχουν την γνωση και την εμπειρία να κάνουν τέτοιες έρευνες.

   Διαγραφή
  5. ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3-ΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ, ΑΠΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ...(ΤΑ 3 ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ 3 ΣΤΑΔΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΑΛΑΤΑ") ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ PH ΚΑΝΕΝΑ VIRUS ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΛΚΑΛΙΚΟ ΑΙΜΑ, ΦΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΩΜΑ ΣΚΟΡΔΑ!! ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ "C" ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ+ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ή ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΕΣ ΤΩΝ 1000 MILIGRAM...(ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΕΝΤΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ)...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 3ΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ VIRUS ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΡΟΝΟΪΟΥ:
   =============================================================================
   ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ CORONA VIRUS , ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟ ΙΜPERIAL COLLEGE ΛΟΝΔΙΝΟΥ , ΤΟ ΟΠΟΙΟ , "ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ" ΕΩΣ ΔΟΛΙΩΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΕΙΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΥΔΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (...).__

   (1): ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ : ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ "2mEq" ΘΕΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙΣΙΟΥ "SCs" ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.__

   (2) : ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ : ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ , ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΗΨΗ "2mEq" ΟΣΜΙΟΥΧΟΥ ΑΦΝΙΟΥ "OsHf" ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ .__

   (3) : ΤΡΙΤΟ ΣΤΑΔΙΟ : ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ , ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΛΗΨΗ "2mEq" ΑΖΩΤΟΥΧΟΥ ΦΩΣΦΟΡΟΥ "ΝΡ" ΔΙΑ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ._____

   ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ , ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΑΠΟ ΖΩΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ , ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ "C" , ME ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΛΗΨΗ ΔΙΤΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΝΑΤΡΙΟΥ ΗΤΟΙ " ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΣΟΔΑΣ" "Να2(ΗCO3)2 KAI ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΟΥ ΜΕ Ο,9 % ΧΛΩΡΙΟΥΧΟ ΝΑΤΡΙΟ " ΝαCl" , ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΕ "pH" 7,48 EΩΣ 7,50 ._ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΑΝΕΚΤΩΝ ΕΝΕΣΙΜΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ "C" (3.000 ΕΩΣ 10.000 mg ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ) ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΙΝΑΣ (...).__

   Η ΩΣ ΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΣΤΑΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΙΑΤΡΟ Κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.__

   Διαγραφή
  6. Ελεος.Εχετε δημοσιευσει ενα σωρο που στεκουν και που δεν στεκουν και δεν μπορειτε να δημοσιοποιησετε μια αλλη αποψη οπως λεει και ο σχολιαστης σχετικα με την αλκαλοποιηση;Ουτε ο καρκινος δεν μπορει να επιβιωσει σε αλκαλικο ph .
   Eιναι ευρεως γνωστο αυτο.
   Πηγαινε βρε ανθρωπε και σχολιασε σε ενα αλλο μπλοκ και δωσε το αντιδοτο οπου ας κρινει και ας αποφασισει ο καθενας για το τι θα κανει.
   Η Σουφλη φαινεται ειναι μονο για αυγα ματια και μακαρονια με κιμα.

   Διαγραφή
  7. Δημοσίευσα το σχόλιό σας, το οποίο έχετε και στην φόρμα επικοινωνίας. Φυσικά, ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ... ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΟ E-MAIL.

   Παρ' όλα αυτά, αναλαμβάνετε και την ευθύνη των γραφομένων σας.

   Επαναλαμβάνω, για να γίνει κατανοητό:

   1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ.

   2. ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

   3. ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΔΑΠΑΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ.

   Ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου ο κ. Ιωάννου, να μου στείλει τις θέσεις του ενυπόγραφα και να τις δημοσιεύσω.

   ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ.

   Τα συμπεράσματα, ας τα σκεφθεί ο κάθε αναγνώστης και ας πράξει ότι νομίζει.

   Διαγραφή
  8. Το ότι το δημοσιεύσατε δεν είναι κακό.
   Δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε και όλοι;
   Απλά όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει ας το ψάξει. Είναι μία εναλλακτική φωνή.Ο παραπάνω σχολιαστής δεν είναι γιατρός το λέει άλλωστε και μόνος του. Απλά πιστεύει σε αυτό εξαιτίας του συγκεκριμένου γιατρού καθηγητή.
   Εγώ υπέφερα από αιμορροΐδες.
   Είχα δοκιμάσει ένα σωρό γιατροσόφια. Παράλληλα οι κρέμες από το φαρμακείο δεν μου έκαναν τίποτα. Φαγούρα και άγιος ο Θεός.
   Εάν σας πω ότι είδα την ησυχία μου με το ξύδι θα το πιστεύατε;
   Μωρέ δεν υπάρχει θεωρώ ασθένεια και νόσος που να μην θεραπεύεται. Τα πάντα θεραπεύονται. Αλλά ποιος ξέρει το ιατρικό. Η φύση είναι γιατρός.μπλέξαμε με τις χημείες και τις φαρμακοβιομηχανίες και από κει που είχαμε μία νόσο νοσησαμε από 40.

   Διαγραφή
  9. Προς τον @10.27, με το ψεύτικο mail και τις πολλές μαλακίες...

   Από το πρώτο σας σχόλιο, κατάλαβα πως θα με εμπλέξετε με τη συμμορία της ΟΕΑ.
   Γι αυτό και δεν ήθελα να αναρτήσω το σχόλιό σας.

   Παράλληλα, με το να συνεχίζετε να γράφετε περί μη ανάρτησης, προκαλέσατε περισσότερο κακό απ’ όσο νομίζετε…

   Πήρε θάρρος η συμμορία και άρχισε να στέλνει μηνύματα και σ’ εμένα και σε άλλους φίλους από τη σελίδα μου στο f.b. κι αυτοί να τα στέλνουν σ’ εμένα, θεωρώντας τους αξιόπιστους.

   Τελικά, μύλος η υπόθεση… εξ αιτίας σας.

   Δυστυχώς βλέπετε τα «μπροστά» και αδυνατείτε να δείτε τις συνέπειες όσων ακολουθούν…
   Πρώτα το «εγώ» και μετά αν μείνει χώρος και για το «εμείς»…

   Άντε τώρα, να μαζέψω τον κάθε μαλάκα, που πείθεται μετά απ’ αυτό, ότι δεν πρόκειται για συμμορία.

   Σας ξεκαθάρισα πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ με το θέμα, λόγω μη εξειδίκευσης και δεν εννοείτε να το αντιληφθείτε.
   Και συνεχίζετε να μου στέλνετε από ψεύτικα mail τις ηλιθιότητές σας.

   ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
   ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ.


   Καλλιόπη Σουφλή

   Υ.Γ. Αναγκάστηκα να γράψω την απάντησή μου σε σχόλιο, γιατί ΤΟ MAIL σας δεν ισχύει για να σας απαντήσω.

   ΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ.

   Διαγραφή
  10. Ρε συ Πόπη αν είναι δυνατόν.Αρχικά καλημέρα.Κάθεσαι και χαλιέσαι και εκνευρίζεσαι με σκοπό να χαλάει η μέρα σου εξαιτίας των παρανοικων της ΟΕΑ του Εβραίου Ιεχωβά.Πρόκειται για δύο τρία άτομα εντελώς βλαμμένα που όπως πολύ σωστά ανέφερες είναι ψυχασθενεις.Μην δίνεις σημασία χαρά μου.Άσε τους τρελούς στην τρέλα τους.Εδω καίγεται όλη η Ελλάδα από την μία λαθραίοι από την άλλη τα σύνορα από την άλλη η κρίση μας ήρθε τώρα και ο ιός με τους μουρλούς θα ασχολούμαστε;

   Διαγραφή
 14. ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΑΣ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όχι πούστη,άσε τα σάπια. Καλά σου λέει η Πόπη. Εσύ θα το δημοσιεύσεις που το γνωρίζης. Αφού ξέρεις το αντίδοτο γιατί ψάχνεις γιατρούς για την γνώμη τους....;
  Άντε να πούμε με όλους τους παπάρες που βγαίνουν και λένε μαλακίες για να πουλήσουν ρεκλάμα. Ούστ ζωντανό.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. οι περισοτεροι που μπαινουν εδω μέσα ως Ανωνυμοι τελικά είναι εντελώς φυτουλες,ορκ,συσημικά ζομποι και παρανο-υιοι οι οποίοι δυστυχώς αποπροσανατολίζουν και σου τρώνε Πόπη πολύτιμο χρόνο από την έρευνά σου
  Τες πα εδώ ένα η διεύθενση ενός άλλου σαιτ που μιλά πολύ σωστα καιως προς την χρηση δοσολογία του εν λόγο σκευάσματος Αλλά και που θα το βρεις
  https://iasis4all.wordpress.com/2014/07/09/odhgies-gia-posimo-oxyzene/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ο σχολιαστής 11 Μαρτίου 2020 9:07μμ είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να επισκεφτεί κάποιον ειδικό ψυχίατρο ώστε να του δώσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που του αρμόζει.Γίνανε ξαφνικά όλοι οι άσχετοι επιστήμονες και γιατροί για αυτό θα θερίσει κόσμο ο κοροναϊός στο τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΥΛΑΣ ΤΡΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΕΡΕΥΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΡΙΤΟΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΗ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΩΣ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ??? ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ....Υ.Γ.: ΧΕΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ...ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑΤΕ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ...ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ,ΑΡΧΙΔΙ Ε ΑΡΧΙΔΙ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥ!!!

   Διαγραφή
  2. Ρε συ γιατί δεν επισκέπτεσαι έναν ειδικό ψυχικής υγείας να κοιτάξει το πρόβλημα σου.Ισως με μια θεραπευτική αγωγή να δεις βελτίωση.Πήγαινε να βγάλει ο γιατρός την διάγνωση και να σου δώσει τα ανάλογα χάπια.

   Διαγραφή
  3. 8:10.
   Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο η παντογνώστη;
   Για γκουγκλαρε# η απάτη της ψυχιατρικής#;
   Έλα γιατί μας τα έχετε πρήξει με τον κάθε κομπογιαννητη που παρουσιάζεται ως επιστήμονας των ψυχών ημών.

   Διαγραφή
  4. Αν περιμένεις από την Google απαντήσεις είσαι χαμένος από χέρι.Αν γράψω εγώ πως εσύ είσαι οδηγός της F1 και πιλότος θα φαίνεται στον ιστό της Google.Mετα από έρευνες που έχουν γίνει το 74% των περιεχομένων της Google είναι απλά ψευδές ειδήσεις και συκοφαντικο περιεχόμενο.Για τον λόγο αυτό η ΕΕ έχει πίεση ασφυκτικά δικαστικά την Google για την καταπολέμηση ψευδών ειδήσεων λανθασμένων κειμένων συκοφαντικων άρθρων προστασίας προσωπικών δεδομένων των χρηστών και πολλά άλλα που θα αλλάξουν όλη την ροή της σύγχρονης διαδικτυακής ενημέρωσης.

   Διαγραφή
 18. Για εσωτερική χρήση υπεροξείδιο του υδρογόνου με πυκνότητα 35%


  Αγγελική Αχαρναί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ.
  ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΤΗΠΗΣΗ Ο ΙΟΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΗΠΗΣΗ Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ.
  ΠΑΝΤΟΣ ΕΑΝ ΜΟΥ ΧΤΗΠΗΣΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ,ΘΑ ΠΛΑΚΟΣΩ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ,ΝΑ ΖΑΛΗΣΤΩ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΙΟΝ ΠΑΡΗ Ο ΧΑΡΟΣ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
  ΕΥΧΩΜΕ ΟΛΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΑ.
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΤΟ ΠΕΠΡΟΜΕΝΟ ΦΥΓΗΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
  ΑΠΕΧΘΑΝΩΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΩΤΗΤΑ.

  ΔΗΜΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ο χρήστης με το σχόλιο 11/3/2020 9:07 μ.μ συνιστάτε να κάνει ψυχιατρική εξέταση γιατί σίγουρα έχει κάποια δυσλειτουργία στον εγκέφαλο συν ψυχική νόσο.Αυτό που θα του προτείναμε είναι ένα Xanax των 0.5 mg το πρωί νυστικός μαζί με ένα lyrica των 75 mg To μεσημέρι πάλι Xanax 0.5 mg και το βράδυ Xanax 0.5 mg lyrica των 75 mg και ladose σε σιρόπι ταυτόχρονα 1 ώρα πριν τον ύπνο.Επίσης θα μπορούσε να τα συνδιασει όλα αυτά με 5HTP ώστε να έχει εστω και μια μικρή αύξηση ενέργειας των νευροδιαβιβαστων για να κατά πολεμήσει όσο μπορεί το ψυχικό του νόσημα.Σε περίπτωση που δεν δει βελτίωση μετά αναγκαστικά πρέπει να περάσει σε TAVOR κτλ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ήτανε αποτελεσματικά σε εσένα ;

   Διαγραφή
  2. Εγώ είμαι γιατρός και έτσι δεν γνωρίζω.Πάντως φαίνεται ότι είναι μια αρκετά καλή φαρμακευτική όπως βλέπουμε στα πλαίσια των ασθενών που μπορεί να βοηθήσει και εσένα αν την χρειάζεσαι.

   Διαγραφή
  3. Ωραίο 😂😂😂😂😂

   Διαγραφή
  4. Όχι γιατρός 8:27 εξετάζοντας αέρα κοπανιστό αλλά καφετζού.
   Διάγνωση εξ αποστάσεως κάνουνε μόνο οι καφετζούδες.
   Τι άλλα κάνεις; Θα μας πεις και τα ταρώ;

   Διαγραφή
  5. Μια διάγνωση ένας επαγγελματίας σαν εμάς μπορεί να την κάνει μέχρι και από τον τρόπο γραφής.
   Με το αν είναι επιθετικός αν είναι ειρωνικός αν έχει τάσεις σύγχυσης κτλ Εσύ ας πούμε φαίνεται πως έχεις μια μικρή καθυστέρηση στην διανόηση προφανώς από τραυματική εμπειρία που έχεις ζήσει ως παιδί.Αυτο μπορείς να το καταπολεμησεις με αύξηση σεροτονινης και ντοπαμινης ώστε οι νευροδιαβιβαστές να μην ασχολούνται συνεχώς με το ίδιο συμβάν σαν φαύλος κύκλος.

   Διαγραφή
  6. Σωστός ο 10.29

   Διαγραφή
  7. Δεν μου λες κυρία καφετζού διδάκτωρ μελλοντολογιας και αόριστης μαλ"#ας το εξής;
   Οι πραγματικοί ιατροί για να κάνουν μία διάγνωση σε βάζουν και κάνεις διαγνωστικές εξετάσεις. Εσείς κάνετε εξετάσεις με τηλεπάθεια; Και βγάζετε και το αποτέλεσμα; Σεροτονίνης και ντοπαμίνης;
   Πιο επίσημο ιατρικό τεστ αποδεικνύει την μπουρδολογία σας; Κανένα. Δεν υπάρχει.
   Οι νευροδιαβιβαστές είναι ειδικότητα ψυχιάτρου η νευρολόγου;
   Έναν ιατροδικαστή θα μπορέσεις να τον πείσεις με την μπουρδολογία σου;
   Έναν καθηγητή τοξικολογίας θα μπορέσεις να τον πείσεις ότι δεν είσαι ένοχος πουλώντας τα δηλητήρια σου καθώς και τον ιατροδικαστή για τις σκοπούμενες σωματικές βλάβες που έχεις προξενήσει στα θυματά σου τα οποία τα βάφτισες "ασθενείς"χορηγώντας τους ουσίες που δεν έχουν περάσει καν από εργαστηριακό έλεγχο σε πειραματόζωα από τις φαρμακοβιομηχανίες-αφεντικα σου;;;;
   Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου δεν γνωρίζει τι εστί ψυχιατρική αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε και όλοι;
   Για πες μου ή κατά συρροή δολοφόνοι,που αποδεδειγμένα έχουν βιάσει, σκοτώσει, τεμαχίσει το θύμα τους, Από τι πάσχουν; Από ποιά ψυχασθένεια.
   Εάν μου απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση........

   Διαγραφή
  8. Αυτά σου μάθανε 1.42 ;
   να δίνεις σε όλους χημικά φάρμακα ;
   κι ήρθες κι εδώ μέσα να διαφημίσεις τη χημεία σου ;

   Διαγραφή
  9. Kαι το αστείο 1.42 είναι ότι φαντάζεσαι, μέσα στην ημιμάθειά σου, ότι είσαι επιστήμονας και μιλάς υπερφίαλα.

   Διαγραφή
  10. ΤΟ 60 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΔΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  11. Προς τον σχολιαστή 14 Μαρτίου 2020 3:54 μ.μ

   Άσχετε γνώστη της ιατρικής κανένας δεν επιθυμεί να βλέπει ασθενή έναν συνάνθρωπό του η να πλακώνετε στα χάπια.Μακάρι όλος ο κόσμος να έχει την υγεία του αιώνια.Παρόλου αυτά όμως πρέπει να μάθεις πως η ψυχιατρική είναι η μόνη ιατρική ειδικότητα που αφορά τη μελέτη τη διάγνωση τη θεραπεία και φυσικά την πρόληψη των εγκεφαλικών διαταραχών.Κανένας άλλος γιατρός δεν γνωρίζει το αντικείμενο που έχει να κάνει με το συναίσθημα τη συμπεριφορά την διανόηση και την αντίληψη του ανθρώπου.Μας έχεις κάνει πολλαπλές φορές κήρυγμα με τον κάθε ιατροδικαστή.Ας μας πει λοιπόν ο ιατροδικαστής πια είναι η οριστική θεραπεία των κρίσεων πανικού για να σωθεί ο κόσμος.Κανένας γιατρός δεν ασχολείται με την νεύρο διαβιβαστικη ομαλότητα του εγκεφάλου εκτός από τον ψυχίατρο.Το lyrica για παράδειγμα το δίνει μεν ψυχίατρος αλλά το δίνει και νευρολόγος και παθολόγος κτλ.Η ψυχιατρική δεν έχει να κάνει μόνο με τα γνωστά χάπια των κόκκινων συνταγών που φαντάζεσαι.Για να κρίνεις λοιπόν μια ιατρική ειδικότητα πρέπει να έχεις και τα κατάλληλα επιχειρήματα λύσεων της κάθε θεραπείας.Το να σχολιάσει κάποιος πίσω από μια οθόνη είναι το μόνο εύκολο.

   Διαγραφή
  12. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
   Για πες μου και ποιον έχετε θεραπεύσει;
   Δεν έχετε ως ψευδοεπιστημη να επιδείξετε μία θεραπεία και αυτός είναι και ο λόγος που λέτε στα θύματα που βαφτίσατε ως ασθενείς να παίρνετε εφόρου ζωής τα φάρμακά σας για να γίνεται καλά!
   Πότε θα αφήσεις τις αρλούμπες;
   Η ψυχιατρική έχει καμία σχέση με τον εγκέφαλο του ανθρώπου; Από πότε;
   Γνωρίζετε οι ψυχίατροι να διαβάσετε μία μαγνητική εγκεφάλου μία αξονική εγκεφάλου; Μπορείτε να βγάλετε διάγνωση σε μία χαρτογράφηση εγκεφάλου μπούρδα ε μπούρδα;
   Που συνεχώς φαντασιώνεστε θεραπείες!
   Οι ψευτό ασθένειες της ψυχιατρικής είναι αποτέλεσμα ψηφοφορίας ναι ή όχι;
   Κάθε τρεις και λίγο δεν μαζεύεστε και ψηφίζεται ως ασθένειες συμπτώματα που τα έχουμε λίγο-πολύ όλοι μας για να τα κατοχυρώσετε στο DSM ως ασθένειες;
   Γνωρίζεις μπούρδα ότι οι ψυχασθένειες δεν υπάρχουν και δεν μπορείς να θεραπεύσεις κάτι που δεν υπάρχει.Υπάρχουν μόνο και μόνο γιατί τις έχετε ψηφίσει εσείς ως ασθένειες.
   Με βάση ποια μελέτη ιατρική ψευτό γιατρέ- που θες να πείσεις ότι είσαι γιατρός, που μπήκατε στην ιατρική διαμέσου των φαρμακοβιομηχανιών αποδεικνύεται και τεκμηριώνεται η δυσλειτουργία εγκεφάλου σε έναν άνθρωπο;
   Ποιος ψυχίατρος γράφει στον ασθενή του, χαρτογράφηση, μαγνητική, αξονική, εγκεφαλογράφημα κτλ;;;;;
   Κανένα σας!!!!!!
   Γιατί με αυτά ασχολούνται οι γιατροί. Όχι οι καφετζούδες πού είστε εσείς οι ψυχίατροι.
   Οτι του φανεί του λωλοστεφανή σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ιατρική διάγνωση κύριε Λωλοστεφανή. Όσο για τις κρίσεις πανικού, κανένας δεν γνωρίζει πού οφείλονται. Δυστυχώς υπάρχουν ηλίθιοι που τους χρησιμοποιείται ως πειραματόζωα για να κάνετε το κομμάτι σας ως υποτιθέμενοι γιατροί.
   Για πες μου ποιον θεραπευσες από τις κρίσεις πανικού;
   Να σου πω εγώ;
   Κανέναν.
   Γιατί και εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι είναι.
   Πάρε λοιπόν τα φαρμάκια σου και κάνε μου τη χάρη.
   Και πες στο γιατρό σου, που σε δουλεύει ψιλό γαζί, ότι είσαι μεγάλο κορόιδο.
   Μη νομίζεις τώρα ότι δεν το ξέρει; Υπάρχουν κορόιδα σαν και σένα για αυτό υπάρχουν και ψυχίατροι.
   Α και πού σαι;
   Άσε τον κόσμο που δεν γνωρίζει.
   Για πες μου ποιος που έχει τελειώσει την ιατρική, πήγε έστω μία φορά στη ζωή του σε ψυχίατρο;
   Και λύσε μου και την απορία,πώς βρίσκετε τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου.
   Όχι με ψευτο επιστημονική ορολογία Θα προσπαθήσεις να πείσεις;
   Ούτε η Πυθία ρε δεν έλεγε τόσες τρίχες.
   Που βλέπεις τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου ανισόρροπε κοιτώντας τον άλλον στο πρόσωπο;;;;
   Τέτοιες μαλακίες συνέχισε να λες μέχρι να σου κρεμάσουν κουδούνια στο τέλος.
   Που ρίχνεις τα ταρώ και κανεις διαγνώσεις.
   Στα δικαστήρια δουλεύω σε πληροφορώ και πολλές φορές έχω δει ως κατηγορούμενους για ψευδή ιατρικά πιστοποιητικά τους συναδέλφους σου.
   Έρχονται σε πλήρη αντίθεση με γιατρούς των άλλων ειδικοτήτων και γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τις μπαρούφες που λένε.
   Κατάλαβες;;;
   Μέχρι και οι δικαστές γελάνε.
   το ξέρεις εξάλλου πολύ καλά ότι στην ψυχιατρική δεν υπάρχει καμία απόδειξη και καμία τεκμηρίωση σε όλες τις ανοησίες σας. Φαντασιώνεστε. Τις φαντασιώσεις σας πουλάτε ως επιστήμη.
   Δεν μου απάντησες όμως από τι πάσχουν οι κατά συρροή δολοφόνοι. Τα βρήκες λίγο σκούρα ε;;;;;

   Διαγραφή
  13. Υ.γ
   Να σου απαντήσω και στο τι δουλειά έχουν οι ιατροδικαστές που παριστάνεις τον ψυχίατρο και δεν έχεις σχέση με ψυχιατρική.Προφανώς είσαι ασθενής, θύμα, που πιπιλας την καραμέλα που σου έβαλαν στο στόμα η ψευτο γιατροί και παπαγαλιζεις.
   Οι ιατροδικαστές είναι οι μόνοι που μπορούν να κερδίσουν υπόθεση ιατρικής αμέλειας.
   Κατάλαβες μπούρδα;
   Πολλές φορές οι δικηγόροι κοροϊδεύουν τους πελάτες τους οι οποίοι θέλουν να στραφούν κατά ενός ψυχιάτρου. Τον στέλνουν σε συνάδελφο ψυχίατρο να προσκομίσει πραγματογνωμοσύνη συναδέλφου του ψυχίατρου.
   Μεγάλο λάθος.
   Χρειάζεται ιατροδικαστικη πραγματογνωμοσύνη.
   Εκεί όλοι οι ψυχίατροι τα βρίσκουν λίγο σκούρα αφού δεν γνωρίζουν καν τι ουσίες χορηγούν.
   Στα γραφεία τους συνήθως όποτε πας βλέπεις και τους περιμένει ο ιατρικός επισκέπτης,ότι τους πλασάρει ο ιατρικός επισκέπτης υπάλληλος της φαρμακοβιομηχανίας αυτή την ουσία θα χορηγήσουν. Δεν γνωρίζουν καν τι είναι.
   Όχι ότι θα σκάσουν βέβαια!
   Εξάλλου δεν είναι μαλάκες να τα παίρνουνε οι ίδιοι ή τα άτομα της οικογένειάς τους; Εσύ ο βλάκας τα παίρνεις.
   Που άμα ποτέ δεις θεραπεία εμένα να με χέσεις.

   Διαγραφή
  14. Προφανώς όπως φαίνεται έχεις κάποια άσχημη εμπειρία από ψυχίατρο.Εγώ δεν θα μιλήσω με το ύφος του δικού σου λόγου γιατί καταλαβαίνω πως έχεις ψυχικό πρόβλημα.Δεν ξέρω τι κόλλημα έχεις με τον κάθε ιατροδικαστή αλλά θα σου αναφέρω πως πρόσφατα υπήρξε βοήθεια σε παιδί ιατροδικαστή για μετα τραυματική εμπειρία.Το 2009 δέχθηκε βοήθεια ιατροδικαστής που αυτοκτόνησε δικό του πρόσωπο.Αυτά και μόνο φτάνουν ώστε να στείλουν περίπατο τις ανοησίες σου.Και συνεχίζω λοιπόν.Κανένας ιατροδικαστής δεν μπορεί να επέμβει σε ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή.
   Αν ήταν τόσο εύκολα που τα λες ο κάθε ένας θα έκανε αγωγές χρημάτων για δήθεν ιατρική αμέλεια.Αν εμένα για παράδειγμα λέμε τώρα μου πει ιατροδικαστής κάτι για ψυχικά ασθενή θα τον πω κάνε την δουλειά σου και μην χώνεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν.

   Διαγραφή
  15. Γιατί κανένας δεν σε έχει καθήσει στο σκαμνί μέχρι σήμερα για αυτό τα λες.
   Εξάλλου η ανοησία σου έχει χτυπήσει κόκκινο.
   Έκανες και σε μένα διάγνωση από απόσταση; Διέκρινες και Ψυχικό νόσημα; Αυτό είναι πάγια τακτική σας. Όποιος σας αμφισβητεί είναι ψυχικά ασθενής!!!!!
   Εγώ προσωπικά δεν έχω άσχημες εμπειρίες από ψυχιάτρους.
   Έχουν όμως άλλοι. Αυτοί που τους οδηγούν και στα δικαστήρια. Ειδικά τους ψυχιάτρους που δουλεύουν στα δημόσια νοσοκομεία. Και τους τρέχουν στα διοικητικά δικαστήρια.
   Εκεί θα ήθελα να σε δω εσένα. Εκεί παριστάνετε της οσίες παρθένες!τρέμουν και τα ποδαράκια και τα χεράκια σας και χάνετε και τα λόγια σας.γιατί πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε το πτυχίο σας λαμόγια.
   Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ξέρεις τι θα πει;
   Το ξέρεις ότι είναι κακούργημα; Που πουλάς και μαγκιές; Έτσι θα έλεγες στον ιατροδικαστή να κοιτάξει τη δουλειά του;
   Μα τη δουλειά του κοιτάζει αυτός. Γιατί τη γνωρίζει τη δουλειά του.
   Εσύ δεν γνωρίζεις τι χορηγείς. Ή μάλλον τι σου χορηγούν.

   Και σταμάτα να προσπαθείς να πείσεις, ότι βοηθάτε άλλους γιατρούς γιατί όλη η ιατρική κοινότητα έχει τους ψυχιάτρους στο φτύσιμο.
   Αυτός δεν είναι και ο λόγος πού στις ψυχιατρικές στα δημόσια νοσοκομεία καλείται συχνά πυκνά γιατρούς άλλων ειδικοτήτων και κάνουν δέκα αιώνες να πατήσουν τα πόδια τους στην ψυχιατρική;
   Να κάνουν τι;
   Πρώτον γιατί σας έχουν στο φτύσιμο, και δεύτερον γιατί γνωρίζουν τι χορηγείτε και πώς καταστρέφεται τον κόσμο. Αισθάνονται γελοίοι να έρθουν και να κοιτάξουν δικούς σας ασθενείς από τα προβλήματα που τους έχετε δημιουργήσει εξαιτίας των παρενεργειών.
   Να σε ρωτήσω κάτι;
   Γιατί όλοι οι ουρολόγοι ανδρολόγοι λένε στους υποτιθέμενους ψυχικά ασθενείς να σταματήσουν τα ψυχοφάρμακα.
   Όλοι οι γιατροί που έχω γνωρίσει αυτό λένε.
   Ο μόνος που επιμένει είσαι εσύ.
   Προσπαθείς να δώσεις μία Αίγλη στην ψευδοεπιστήμη της ψυχιατρικής αλλά για τον εαυτό σου κρατά την ψευδαίσθηση ότι είσαι γιατρός και ότι θεραπεύεις!

   Όσο για τις αυτοκτονίες Ξέρεις πολύ καλά ότι τις δημιουργούν οι ψυχίατροι από αυτά που χορηγούν.
   Ουσίες που είναι ικανές να ωθήσουν έναν άνθρωπο στο έγκλημα αφού στερείται αντιλήψης και συνειδήσεως και ικανές να τον οδηγήσουν και στην αυτοκτονία.
   Άσε λοιπόν τα σάπια γιατί έχετε καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη.
   Τον συνάδελφό σου Τόμας Ζαζ τον έχεις διαβάσει καθόλου;.
   Ναι είναι το γνωστό κίνημα της αντιψυχιατρικης από τους ίδιους τους ψυχιάτρους.μέσα στη φάρμα σας υπάρχουν ψυχίατροι που έχουν παραμείνει και άνθρωποι ξέρεις.
   Ένας παγκόσμιος οργανισμός, που συνεργάζεται με γιατρούς, όχι μπαρουφολόγους-ψυχιατρους και με νομικούς.
   Έχει καταφέρει να βάλει λουκέτο σε 3900 ψυχιατρικά κολαστήρια και οδηγεί κάθε χρόνο στη φυλακή 170 ψυχιάτρους και ψυχολόγους για τις εγκληματικές τους πρακτικές.
   Τώρα τι σχέση έχουν οι ιατροδικαστές που λες , κόψε κάτι γιατί έχετε καβαλήσει οι ψυχίατροι καλάμια και νομίζετε ότι είστε υπεράνω του νόμου.
   Στα δικαστήρια όμως κοτούλες!Τον μόνο που φοβάστε είναι ο φυσικός δικαστής σας έτσι δεν είναι;


   Το xanax βρε άσχετε ανήκει στις βενζοδιαζεπίνες.
   Ναρκωτικό σκέτο.
   Γνωρίζεις ότι αυτό ρυθμίζει το rem του ύπνου.
   Είναι για θεραπεία ενάμιση μήνα όχι παραπάνω.
   Αυτό πολλοί συνάδελφοί σου το έχουν σταματήσει από ότι ακούω μέσα στη δικαστική αίθουσα.
   Πολλά λαμόγια όμως ψυχίατροι το χορηγούν στα πρεζόνια. Το ίδιο κάνεις και εσύ για 20 ευρώ;

   Διαγραφή
  16. Υ.γ
   Να δω και πότε θα απαντήσεις στις ερωτήσεις μου.
   Τι σκατά ψυχίατρος είσαι.
   α) οι κατά συρροή δολοφόνοι από ποια ψυχασθένεια πάσχουν;
   β) πιο επίσημο ιατρικό τεστ
   αποδεικνύει πάθηση της ψυχής ή του εγκεφάλου;
   γ) πώς μιλάτε για νευροδιαβιβαστές εγκεφάλου και πως τους βρίσκεται με ποια εξέταση;
   Ρίχνοντας τα ταρώ διαβάζοντας τη γυάλα η λετε το φλυτζάνι;
   δ) είστε τόσο ανόητοι που καταντάτε γελοίοι που ενώ οι άλλες ειδικότητες της ιατρικής έχουν και από ένα όργανο που εξετάζουν, εσείς έχετε αέρα κοπανιστό. Δεν θα μου κάνει εντύπωση εάν σε λίγο καιρό θα λέτε και τα ζώδια. Θα κάνετε διάγνωση στον παρθένο στον Τοξότη στον Ερμή και στην Αφροδίτη!!!!
   Ότι να ναι.
   Και αντί να σας βάλουνε εσας ζουρλομανδύα σας έχουν και κυκλοφορείτε ελεύθερους.
   Δυστυχώς οι νομοθέτες μας είναι πιο ηλίθιοι από σας τους ίδιους.

   Διαγραφή
 21. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 11/3/2020 9:07
  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΙΟΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΩΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΟΧΩΡ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΗ ΒΥΖΟ ΧΕΛΩΝΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πόπη πως το εξηγείς που δόξα τον Θεό δεν γίναμε Ιταλία;Παρατηρώ μια ομαλότητα σε σχέση με τον ιό και μακάρι να συνεχίσει έτσι η κατάσταση.Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να κάνει ξαφνικό ντου κάποια στιγμή και να στείλει κόσμο και κοσμάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. το φαρμακο ειναι ηλιος θαλασσα μπακαλιαρος σκορδαλια ρακι και τσιγαρακι,και εξω φτωχεια και καλη καρδια,τα υπολοιπα ειναι τριχες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Αλήτες, έλεγαν σε όλο τον κόσμο ότι αν ανεβεί η θερμοκρασία όλα θα διορθωθούν. Ακριβώς το αντίθετο έγινε. Όσο ανέβαινε η θερμοκρασία με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονταν τα κρούσματα. Έχουν κάποια εξήγηση για αυτό; Φταίει μήπως ο κόσμος που δεν πειθάρχησε;(Εκεί δεν το έριξαν, ότι φταις, εσύ). Δεν μας βοήθησε ο καλός καιρός, τελικά; Αυτό δεν σημαίνει ότι οι πολικές βοηθάνε, στην Κίνα και τη Ρωσία είχε πολικές θερμοκρασίες σε πολλές πολιτείες όταν ξεκίνησε το ντόμινο. Καταλήγω σε αυτό: μη μας ψεκάζετε, να μην ξαναπετάξει αεροπλάνο ποτέ ξανά, αν είναι να σωθούμε.
  https://www.youtube.com/watch?v=65xLByzT1l0 CGI 3D Animated Short "I, Pet Goat II" by - Heliofant
  Σταματήστε να μας ψεκάζεται. Όλα ξεκίνησαν από τα αεροπλάνα. Θυμίσου το:
  «Ι΄m pet goat 2». Ποιοι χαίρονται για όσα συμβαίνουν; 1)Ο ερπετοειδής που κρατά τα νήματα. 2)Τα πιόνια εξουσίας του(μόνο στην αρχή),3) Οι «Γρέτες»(θεατρίνες)(κάνουν το κομμάτι τους), 4)ο Βελιάλ, 5)τα πρακτοράκια των μυστικών υπηρεσιών,6) τηλεόραση 666,7)οι αγορές 666, 8)ο παρακρατικός κλόουν (παλιάτσος&τσαρλατάνος) 9)η Σίβα, 10)ο Βισνού 11)η «ανώμαλη» Γηραιά Ήπειρος, 12)τα χανουμάκια της παραεξουσίας(μα ποιο πολύ τα αφεντικά τους – οι χαλίφιδες), 13)Τέλος, ο Αντίχριστος που θέλει να καταστρέψει και την Παλιά και Νέα εξουσία πριν τον κάψει ο Ήλιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. υπάρχει φυσικά εξήγηση:όταν ζεσταίνει ο καιρός όλο και περισσότεροι βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους και έτσι έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της μεταδοτικότητας.

   Διαγραφή
  2. From HEIL GAP ( or mind the GAP )
   Ζέστη
   Ποια ζέστη θα σταματήσει τον covid-19 ρε κ%λ%γι@τροι;
   ΤΙ έγινε και με την πανδημία της γρίπης H1N1 το 2009;
   Κράτησε πάνω από χρόνο!
   Εδώ γιατί να έχουμε εξαίρεση ;
   Ας διαβάσουν τα γι@τρουδ@κι@ να ξεστρ@βωθούνε που θέλουν και το χειροκρότημα μας!
   Οι οποίοι …. κατά τα άλλα … ενώ σταδιακά βλέπουν να κλείνουν τα σύνορα μας με όλο τον κόσμο δεν υψώνουν την παραμικρή επιστημονική αντίρρηση για τα ανοικτά σύνορα με την Τουρκιά!

   Διαγραφή
 25. https://myflamseptemberblog.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Κόψτε τις μαλακίες σας και διαβάστε κανένα επιστημονικό ξένο άρθρο.Ο κορονοϊός δεν επηρεάζεται από θερμό κλίμα.Ακόμα τίποτα δεν είδατε.Όποιος το παίξει τσαμπουκάς το καλοκαίρι απέναντι στην Πανδημία αυτή θα δει τα ραδίκια ανάποδα και θα τον φτιάχνουν μνημόσυνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. From HEIL GAP ( or mind the GAP )
   2009 flu pandemic
   The pandemic began to taper off in November 2009, and by May 2010, the number of cases was in steep decline. On 10 August 2010, the Director-General of the WHO, Margaret Chan, announced the end of the H1N1 pandemic,[2] and announced that the H1N1 influenza event has moved into the post-pandemic period. According to the latest WHO statistics (as of July 2010), the virus has killed more than 18,000 people since it appeared in April 2009; however, they state that the total mortality (including deaths unconfirmed or unreported) from the H1N1 strain is "unquestionably higher"

   Διαγραφή
 27. σας ψαρωνουνε στραβαδιαααααααααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. γλαροσουπα φαγατε ψαρουκλες?
  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Όπως προβλέπει το σχέδιο νόμου, σε περιπτώσεις εμφάνισης κινδύνου διάδοσης μεταδοτικού νοσήματος, που ενδέχεται να έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ δυνάμει απόφασης του Υπουργού Υγείας, μετά από σχετική γνωμοδότηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας (ΕΕΔΥ), ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ του εμβολιασμού με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης της νόσου.


  https://www.newsbomb.gr/ygeia/story/1051724/ypoxreotikotita-emvoliasmon-provlepei-to-sxedio-nomoy-gia-tin-prolipsi-kai-ti-dimosia-ygeia

  η διαβούλευση ήταν μέχρι 18/2/2020. μήπως τελικά έτσι εξηγείται κάτι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ξερετε πως περναει ο κοροναϊος?
  οδηγατε μια H2R KAWASAKI 1100 και στην εκτη ταχυτητα ανοιγετε τον υπερσυμπιεστη,μολις πιασετε τα 400 χιλιομετρα θα σας φυγουν ολα τα μικροβια απο πανω σας,σαν να εχετε κανει αμοβολη.

  https://www.youtube.com/watch?v=IV-DbTTK2LU

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άσχετε η Η2 είναι 998cc και ΟΧΙ 1100cc

   Διαγραφή
  2. την εχω κανει ρεκτιφιε στα 1100

   Διαγραφή
  3. Είσαι εντελώς άσχετος που αμφιβάλλω αν έχεις έστω και ποδήλατο.Ανοίγουμε τον υπερσυμπιεστη λέει.Ποιον υπερσυμπιεστη ρε κακόμοιρε.Η Η2R KAWASAKI είναι 998 cc με Auto Turbo.Την έκανε ρεκτιφιέ λέει το βλήμα 😂😂😂

   Διαγραφή
 31. Το δικό τους «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, είπαν χιλιάδες πολίτες της Ελλάδας, που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και χειροκρότησαν, για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.
  Μόλις πριν πέντε λεπτά άκουσα και εγώ ένα θόρυβο και νόμισα ότι έπιασε βροχή … τελικά ήταν κάποια @νοητ@ πλ@σμ@τ@ που χειροκροτούσαν ….
  Τι χειροκροτούν το σύστημα υγείας ή τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων;
  330 κρούσματά σήμερα, οπως πληροφορηθήκαμε από το Google news
  Και μάλλον αύριο θα φθάσουμε 800 … εάν ακολουθήσουμε τα στοιχεία που αφορούν την μεταδοτικότητα του covid-19 στην Ιταλία …. (εδώ δεν παίζει ρόλο ο συνολικός πληθυσμός της Ιταλίας που μπορεί να είναι 5 με 6 φορές μεγαλύτερος)
  Αλλά προβλέπω ότι τελικά τα θύματα θα είναι λίγα,
  Γιατί;
  Χμ, απλά … γιατί ότι ο Έλληνας δεν πρόκειται να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο για να τον στείλουν στον τάφο αδιάβαστο, ενώ από την άλλη το κόστος μιας καλής περίθαλψης σε ιδιωτική κλινική και ειδικά σε ιδιωτική ΜΕΘ είναι απαγορευτικό.
  Βέβαια το εάν προβλέπω σωστά … ε αυτό θα το δούμε σύντομα … (ειδικά εσείς κυρία Σουφλή που συνηθίζατε να με αποκαλείτε «προφήτη»…. Για να δούμε τι θα δούμε)
  HEIL GAP (or mind the GAP)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άμα ο Έλληνας αδερφέ δεν θέλει να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο ας μείνει στο σπίτι και να αφήσει τις μαγκιες.
   Εγώ κάθομαι στο σπίτι 5 μέρες τώρα και δεν βγαίνω καθόλου έξω.
   Έχω προμηθευτεί ένα κιλό καπνό,έβαλα ψωμιά στον καταψύκτη,αγόρασα τρόφιμα για ένα δύο μήνες,μου έφερε η κούριερ φίλτρα, χαρτάκια πήρα γατοτροφές, είμαι κομπλέ.
   Το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι Έλληνες.Να μείνουν σπίτι. Ούτε να κινδυνεύουν να κολλήσουν από κάποιον στο δρόμο, ούτε να κολλήσουν οι ίδιοι κάποιον άλλον άνθρωπο. Δεν είναι βέβαια λύση να παριστάνουμε τους ελεύθερους πολιορκημένους, αλλά τουλάχιστον για ένα μικρό διάστημα, να δούμε και πώς θα πάει στην πορεία.
   Μπορεί και εγώ και εσύ να έχουμε κορονοϊό και να τον περνάμε χωρίς συμπτώματα.
   Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε όλοι συμπτώματα; Ούτε ότι επειδή νοσησαμε θα πεθάνουμε και όλοι.
   Πάντως εγώ βλέπω την πόλη μου άδεια. Αραιά και που βλέπω από το μπαλκόνι ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει πάνω ή κάτω. Το σχολείο απέναντι έκλεισε. Η εκκλησία σήμερα φούλαρε από πιστούς που κοινώνησαν.Το έκαναν το εμβόλιο τους οι γνώστες.
   Τώρα μέχρι την επόμενη εβδομάδα είναι θωρακισμένοι.Δεν φοβούνται όχι τον κορονοϊό αλλά ούτε ο διάβολος ο ίδιος δεν μπορεί να τους πλησιάσει αφού είναι Χριστοφόροι και κουβαλάνε μέσα τους τον ίδιο τον Θεό.
   Γι αυτό δεν θα μας αγγίξει τόσο πολύ εμάς ο κορονοϊός.
   Έχουμε και την προστασία από άνωθεν. Δεν είμαστε ξέμπαρκοι ούτε μόνοι. Αλλά δεν είναι και κακό να προνοούμε.

   Γνωρίζει κανείς αν οι κτηνίατροι είναι ανοιχτά;
   Πρέπει να στειρώσω οπωσδήποτε τον Θωμά. Πήδηξε από το μπαλκόνι. Επέστρεψε μετά από 5 ώρες. Δεν έχει αφήσει ακουτούπωτο μαξιλάρι για μαξιλάρι, κουβέρτα για κουβέρτα, μπουφάν για μπουφάν, μέχρι και εμένα θέλει να κουτουπώσει.
   Κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι σαν τον επιδειξία.

   Διαγραφή
  2. Το θέμα είναι ότι οι γιατροί θα τραβήξουν όλο το βάρος με τα τρέχα γήρευε.
   Απλά γολγοθάς να τρέχεις και να μην φτάνεις......

   Διαγραφή
  3. 11:54
   Όταν τελειώσει το απόθεμα να φας την γάτα σου για να απαλλαγεις από τον κίνδυνο μετάδοσης και από το συγύρισμα.που να τρέχεις σε κτηνιάτρους και χίλιες 2 ιστορίες.

   Διαγραφή
  4. From HEIL GAP ( or mind the GAP )
   Βέβαια ποτέ δεν θα μάθουμε την πραγματικό αριθμό των κρουσμάτων στην Ελλάδα.
   Σήμερα το πρωί έμαθα από μια κοπέλα ότι είναι φορέας της ασθένειας.
   Συμπτώματα :
   Πυρετός
   Βήχας
   Και το πιο σημαντικό …. «δύσπνοια»
   Τηλεφώνησε στο τετραψήφιο νούμερο αναφοράς και της είπαν να καθίσει σπίτι της, «να μην κάνει εξέταση» και εάν χειροτερέψει να συνεννοηθεί με ένα γιατρό για να μπει σε νοσοκομείο ….

   Διαγραφή
 32. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ.ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΝΟΣΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΚΟΙΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ.ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Η ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣΧΟΥΝ.ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΟΤΑΝ ΒΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΑΝ ΣΑΚΟ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλα τα λεει αυτος.
   Δεν εχουν μια θεραπεια να παρουσιασουν.Στην μητερα μου αρχικα τις εκαναν διαγνωση για κρισεις αγχους.Φυσιολογικο οταν εκλεισε η επιχειρησης της.
   Ελα ομως που τις φυσιολογικες αντιδρασεις μας τις εχουν μετατρεψει σε ασθενειες;
   Μετα απο 12 χρονια ψυχοφαρμακων τις παρουσιασαν προβληματα στην καρδια.
   Να μην τα πολυλογω μια μερα βουτηξε απο την ταρατσα .
   Ετσι την θεραπευσαν.
   Δυστηχως δεν ειχα τοτε τα χρηματα να ασκησω στον ψυχιατρο της ποινικη διωξη.Αυτος την οδηγησε στον θανατο με τις ουσιες που τις εδινε.
   Γι αυτο υπαρχει και εξαρση αυτοκτονιων στην χωρα μας και κανεις δεν ρωταει τι φαρμακα επαιρνε αυτος η αυτη που εδωσε τελος στη ζωη του.
   Οι ιδιοι σε φτανουν σε σημεια τρελας και αυτοι θα σε θεραπευσουν;
   Αφου τους πιστευεις πηγαινε και συ να θεραπευτεις!

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου πρόσεξε.Ο άνθρωπος είναι ένα κομπιούτερ.Η επιτυχία με την αποτυχία είναι ένα κλικ.Να είσαι σίγουρος πως δεν ήταν αιτία τα φάρμακα για αυτό το περιστατικό.Υπάρχουν 15 ετών παιδιά στο ανθος της ηλικίας τους που αυτοκτόνησαν επειδή δεν τους ήθελε η κοπέλα που επιθυμούσαν.Άλλοι γιατί δεν περάσανε σε Πανελλήνιες εξετάσεις.Αλλοι γιατί δεν άντεξαν στον στρατό.Άλλοι γιατί καταστράφηκαν οικονομικά στα Casino και πολλά άλλα.Όλοι αυτοί δεν παίρνανε χάπια.Η αυτοκτονία είναι κάτι πολύ λεπτό και έχει να κάνει με ανθρώπους υπέρ ευαίσθητους που δεν είναι σε θέση να διαχειριστουν δύσκολες και πειστικές καταστάσεις.Επισης μετά από πολλαπλές έρευνες τα αντικαταθλιπτικα δεν επηρεάζουν την καρδιά.Την καρδιά την επηρεάζει το στρες το άγχος η κακή διατροφή η παχυσαρκία κτλ.

   Διαγραφή
  3. Μωρέ και εδώ ξεφύτρωσες κακό σπυρί της ψυχιατρικής επιστήμης του όσα παίρνει ο άνεμος και τρία πουλάκια κάθονται;
   Τις μελέτες του FDA.
   (Οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων)δεν τα λέω εγώ;Επιστήμονες τα γράφουν όχι μπουρδολόγοι σαν και του λόγου σου; Δεν τις ανοίγεις να διαβάσεις σε τι έχουν ενοχοποιηθεί τα αντικαταθλιπτικά;Για παράλογες και επιθετικές συμπεριφορές ακόμα και για αυτοκτονίες;
   Εσύ που το ξέρεις ότι δεν παίρνανε χαπια;
   Δεν φτάνει που κανεις την Πυθία και κανεις από απόσταση διαγνώσεις με τηλεπάθεια, εξακολουθείς να ρίχνεις τα ταρώ και να αποφαίνεσαι ότι δεν έπαιρναν και φάρμακα!Εκτός από την ψυχή έκανες και με τηλεπάθεια την τοξικολογική σου εξετάση στους αυτόχειρες!
   Δεν είμαστε Ολλανδία που ένα απλό σκεύασμα σιδήρου να χρειαστείς για τον αιματοκρίτη σου χρειάζεσαι συνταγή ιατρού;
   Τα ψυχοφάρμακα μπορείς να τα πάρεις και χωρίς συνταγή.Αυτα που δεν έχουν κόκκινη γραμμή δηλαδή.
   Για να πάρεις αγχολυτικα χρειάζεσαι συνταγή μπουρδολόγου;Από πότε;Αντικαταθλιπτικά χρειάζεσαι συνταγή ;Το tritico το παίρνει μια γειτόνισσα μου με τις χούφτες.Στην κοσμαρα της.
   Εκμεταλευστε την αμάθεια του κόσμου που θα έπρεπε να σας πάρει στο κατόπι με τα σκουπόξυλα για να θυσαυριζετε εσείς και οι φαρμακοβιομηχανίες που σας έβαλαν ως παράσιτα στο χώρο της υγείας.
   Θεραπείες μπουρδολόγων.
   Δια πάσαν νόσον και μαλακίαν.

   Διαγραφή
  4. @2:51 &3:15
   Ειναι γνωστό οτι τα αντικαταθλιπτικά "φάρμακα" προδιαθέτουν σε αυτοκτονία.
   Ε.

   Διαγραφή
 33. ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΑ ΕΙΠΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ Η ΚΛΕΙΣΤΑ.

  ΔΗΜΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. From HEIL GAP ( or mind the GAP )
  Μια διόρθωση τα 800 κρούσματα covid-19 στην πατρίδα μας ….
  Μάλλον την τέταρτη.
  Γιατί κοίταξα άλλη μια φορά την ακολουθία των φορέων της ασθένειας covid-19 στην Ιταλία, και, είδα .. ότι:
  22/2/2020 = 79
  23/2/2020 = 150
  24/2/2020 = 227
  25/2/2020 = 320
  26/2/2020 = 445
  27/2/2020 = 650
  28/2/2020 = 888

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Προς 16/3/2020 3:55

  Φίλε έχεις δίκαιο άστους να λένε.Σήμερα είμαι 45 ετών και πάσχω από διαταραχές και κρίσεις πανικού από τα 19 μου έτη.Μέχρι σήμερα μου αλλάξανε 100 φορές θεραπευτική αγωγή.Εκτός από το να αλλάζουν χάπια δεν κάνουν τίποτα άλλο.Πάρε Xanax πάρε lexotanil πάρε Matepil πάρε Tavor πάρε minitran πάρε το ένα και πάρε το άλλο ΟΧΙ μόνο δεν έγινα καλά αλλά πήρα 48 κιλά νιώθω την καρδιά μου να φυσάει άλλες φορές νιώθω ότι δεν βρίσκομαι στην πραγματικότητα και ότι ζω σε παραμύθι και άλλες έχω φοβερούς πονοκεφάλους.Έχω εμμονες ιδέες που δεν είχα ποτέ μου και πέρασα και από τάσεις αυτοκτονίας.Ενώ δεν είχα τίποτα από όλα αυτά ήμουν υγιέστατος και είχα μόνο κρίσεις πανικού.Σκέφτηκα να κάνω μήνυση στην ψυχιατρική του νοσοκομείου αλλά δεν θα βγάλω άκρη.Φυσικα οι κρίσεις πανικού παρέμειναν εννοείται.Το θέμα είναι πως δεν έχουμε επιλογές και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε με αυτές τις ασθένειες.Και αναγκαζομαστε να ελπίζουμε στους γαμημένους ψυχίατρους χωρίς να βλέπουμε ποτέ γιατρειά.Που να βρούμε λύση φίλε μου;Και ΟΧΙ τίποτα άλλο αλλά αν κάνεις μήνυση και ανοίξεις κόντρα με αυτούς σε περίπτωση που πάθουμε κρίση πανικού θα μας πούνε μείνετε μόνοι σας τώρα και δεν θα έχουμε νοσοκομειακή βοήθεια.Όλοι οι ψυχίατροι είναι προβληματικοι μαλάκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Kριμα να μην υπάρχει φάρμακο για τις κρίσεις πανικού.Έχει ένας φίλος μου και ξέρω πόσο δύσκολο είναι.Άχρηστη επιστήμη δεν είναι σε θέση να βρει λύση.

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου η περίπτωσή σου είναι διαφορετική από αυτές που αντιμετωπίζουμε στα δικαστήρια κάθε τρεις και λίγο.
   Δεν έχει να κάνει με αρπαγή επί της ουσίας από το σπίτι σου με αστυνομίες ,χειροπέδες,με διακίνηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στην εισαγγελία και στην αστυνομία, με ψευδείς ιατρικές γνωματεύσεις, με παράνομη κατακράτηση, με εκβίαση, με βασανιστήρια από τις παρενέργειες των ψυχοφαρμάκων και με ένα σωρό άλλα που ευθύνη φέρουν όλοι, αστυνομία,δημόσιο νοσοκομείο και εισαγγελία καθώς και τα συγγενικά σου άτομα που το κίνησαν όλο αυτό.....
   Γιατί να ξέρεις, για να καλύπτουν τις ανομίες τους, αφού όλα αυτά είναι παράνομα που κάνουν, βγάζουν υγιέστατους ανθρώπους ψυχωσικους τους οποίους τους αποτρελαίνουν από τα ψυχοφάρμακα, με μοναδικό σκοπό και στόχο βγαίνοντας από το ψυχιατρείο να είναι ρακοι, ζωντανοί νεκροί,να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, να διανύσουν πεζοί 100m για να εξασφαλίσουν ότι δεν είναι σε θέση να κινήσουν νομικές διαδικασίες εναντίον τους.
   Όλα αυτά τα λαμόγια στα δημόσια ψυχιατρεία λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Όλοι τους ανεξαιρέτως γνωρίζουν ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο.
   Στην περίπτωσή σου τώρα. Εσύ αποδέχεσαι ότι έχεις κρίσεις πανικού. Αποδέχεσαι ότι έχεις ένα πρόβλημα.
   Παράλληλα μου κάνει εντύπωση,ότι μόνος σου λες ότι δεν σε βοήθησαν αυτά που σου χορήγησαν.
   Γιατί τα παίρνεις όμως;
   Σου λένε και εσένα να παίρνεις τα φάρμακά σου εφόρου ζωής; Αυτό το λένε σε όλους. Έχεις σκεφτεί ότι αυτά που σου χορηγούν ίσως να χειροτερεύουν την κατάστασή σου;.
   Είχαμε μία περίπτωση γιατρού, που είχε νοσηλευτεί η κοπέλα χωρίς τη θέλησή της, οι δικοί της δηλαδή την έβαλαν στο ψυχιατρείο, για νευρική ανορεξία.
   Βγαίνοντας βέβαια μετά, ως γιατρός που ήταν, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί διοικητικά ένα νοσοκομείο τους πήρε τα βρακιά στο δικαστήριο. Τα λεφτά που πήρε τα δώρισε στο χαμόγελο του παιδιού.
   Πολλά μπορείς πάντως να κάνεις νομικά.
   Εάν έχεις την ψυχική δύναμη.
   Για να τη βρεις με όλες τις περιπτώσεις που γνωρίζω και έχω μιλήσει χρειάζεται η οριστική διακοπή τους, η απεξάρτηση από αυτά.
   Χρειάζεσαι όμως δικηγόρο που να ασχολείται αποκλειστικά με διοικητικο-ιατρικό και ποινικό δίκαιο.
   Θα σε έβγαζε στα ανοιχτά εάν είχες εξετάσεις πριν τα ψυχοφάρμακα.
   Π.χ. αν είχες μία μαγνητική εγκεφάλου πώς ήταν δηλαδή ο εγκέφαλος σου πριν, να μπορούσες να την αντιπαραθέσεις με το πώς έχουν κάνει τον εγκέφαλό σου σήμερα. Εκεί όχι μόνο τα σώβρακα τους παίρνεις αλλά τους κλείνεις και μέσα.
   Η κάθε βέβαια περίπτωση είναι ξεχωριστή.
   Φοβάσαι εάν τους κάνεις μήνυση ότι δεν θα σε κοιτάξουν;
   Κουτέ. Τότε είναι που θα σε κοιτάξουν περισσότερο. Τότε είναι που θα σου κάνουν δεήσεις. Το δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες.
   Δεν στα έχουν πει καλά. Εσύ μάλλον τα νομίζεις έτσι.
   Δεν πρόκειται πάντως να σε βοηθήσει κανείς από δαύτους. Πρέπει να μάθεις να ζεις με το πρόβλημά σου.
   Ή μάλλον να βρεις τη δύναμη να μπορείς να το χειρίζεσαι πιο ανώδυνα. Εσύ χαπακώνεσαι νομίζοντας ότι έτσι θα περάσει, ενώ παράλληλα σου δημιουργούν παρενέργειες χειροτερεύοντας τα όσα περνάς.

   Πίστεψέ με φίλε μου. Δεν γνωρίζουν την τύφλα τους.
   Αερολογίες και μπουρδολογίες.
   Αυτοί που ακούνε φωνές, η βλέπουν φαντάσματα, είδε ποτέ κανείς από αυτούς θεραπεία; Θεράπευσαν ποτέ κανέναν;
   Δεν μπορούν να θεραπεύσουν γιατί δεν γνωρίζουν που οφείλονται όλα αυτά.

   Διαγραφή
  3. Μετά από εξετάσεις που έχω κάνει είμαι απόλυτα υγιείς στα πάντα.Το κακό με μένα είναι ότι εκεί που κάθομαι χωρίς κανένα λόγο με πιάνουν κρίσεις πανικού και είναι τόσο δυνατές που δεν ξέρω τι να κάνω.Παίρνω τηλέφωνα ξυπνάω τους πάντες τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν και ούτω κάθε εξής.Και ελπίζω και εγώ ο καημένος.Λεω άντε μήπως καμιά θεραπεία με βοηθήσει.Και έτσι είμαι μέσα στον ίδιο φαύλο κύκλο από τα 19 μου μέχρι σήμερα στα 45 χωρίς να θεραπευτεί το πρόβλημα.Τώρα μου είπαν για μία νευροανάδραση - βιοανάδραση και σκέφτομαι να το δοκιμάσω μήπως βοηθήσει την κατάσταση.Απορώ πως η ιατρική επιστήμη δεν βρήκε κάτι για το θέμα αυτό.

   Διαγραφή
  4. @4.46, η ανάρτηση είναι συγκεκριμένη και για συγκεκριμένο θέμα.
   Και επειδή τα σχόλιά σου, μου φαίνονται παραπλανητικά, μην το συνεχίζεις. Δεν θα αναρτήσω επόμενο σχόλιό σου, ούτε απάντηση στο θέμα αυτό.
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ.

   Διαγραφή
  5. Δεν υπάρχει καμία απολύτως παραπλάνηση απλώς εσείς εσκεμμένα θέλετε να αποκρύψετε την απάντηση του χρήστη που έχει ιατρική γνώση για την βιοανάδραση κτλ ώστε να μην βοηθηθεί ο πολίτης που έχει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό.Τώρα το ποιος είναι ο σκοπός σας που κάνετε κάτι τέτοιο μόνο εσείς το γνωρίζετε.

   Διαγραφή
  6. Είστε τόσο ηλίθιος, ώστε να περιμένετε να σας λύσει το πρόβλημα ένας... ΑΝΩΝΥΜΟΣ;;;

   Όποιος γνωρίζει την λύση στο ... "πρόβλημά σας", βγαίνει επώνυμα με την ιδιότητά του ως ιατρός και σας δίνει την απάντηση.

   Τελικά, η μαλακία σ' αυτόν τον λαό, είναι ΑΠΥΘΜΕΝΗ!

   Διαγραφή
  7. Μην εκνευρίζεσαι Πόπη.Δυστυχως ο κόσμος χαρά μου πέρασε από μνημόνια από κρίσεις από φωτιές πλημμύρες θανάτους αυτοκτονίες ήρθε τώρα και ο ιός και τον τσάκισε ψυχολογικά εντελώς.Ψάχνει ο πολίτης λύσεις απεγνωσμένα χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν είμαστε ειδικοί ιατροί.Ελπιζει ο καημένος μήπως κάποιος γνωρίζει το μυστικό της κάθε θεραπείας.

   Διαγραφή
  8. Εκνευρίζομαι, γιατί η αφέλεια, για να μην το πω διαφορετικά, έχει κτυπήσει ταβάνι...
   ΕΛΕΟΣ!
   Δεν θα σαλτάρω με τον κορονοϊό, και θα σαλτάρω τελικά με την αφέλεια που κυκλοφορεί...

   Διαγραφή
  9. Τι να κάνει ρε συ Πόπη και ο καημένος ο Ελληνας.Φωτιες στο ΜΑΤΙ νεκροί εκατοντάδες ΔΝΤ από εδώ μνημόνια από την άλλη κρίση αυτοκτονίες ανεργία λαθραίοι ήρθε τώρα και ο ιός και δεν φτάνει αυτό επιστήμονες λένε ετοιμαστείτε για σεισμούς μέχρι και για ενεργοποίηση του ηφαιστείου στην Σαντορίνη.Τιαάλλο θα μας βρει σαν λαό δεν ξέρω.Τραγική κατάσταση.

   Διαγραφή
  10. Φίλε μου δώσε μεγάλη προσοχή σε αυτά που θα σου πω.Είναι η ωμή πραγματικότητα.Έχουν ανακαλύψει πως οι κρίσεις πανικού οφείλονται σε ένα γονίδιο που συχνά υπολειτουργει.
   Ενα γονίδιο όμως το οποίο προϋπήρχε έτσι και αλλιώς στον ανθρώπινο εγκέφαλο.
   Αυτό σημαίνει πως το είχαν και οι Αρχαίοι Έλληνες.Γιατί όμως ποτέ στην Αρχαιότητα δεν είχαν γνωρίσει τι είναι κρίσεις πανικού ενώ σήμερα καλπάζει στον μισό πληθυσμό;
   Η απάντηση είναι πως οι κρίσεις πανικού όπως το λέει και η λέξη βασίζονται στον πανικό κοινός στον τρόμο.Γιατί όμως δίνει ο Έλληνας τόσο μεγάλη έμφαση σε αυτό τον τρόμο;Φοβάται τι άραγε;Είναι πάρα πολύ απλό.Φοβάται να μην πεθάνει.
   Αυτό που ποτέ δεν φοβόταν ο Λεωνίδας η ο Ηρακλής η ο Μέγας Αλέξανδρος.Τους ήταν αδιάφορο αν πεθάνουν γιατί είχαν κότσια και γελούσαν με τον θάνατο.
   Ενώ εμείς οι Νεοέλληνες ως δειλοί που είμαστε μόλις αισθανθούμε λίγο αδιαθεσία μας πάει το σκατό στην κάλτσα.
   Για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ αν εμείς βρισκόμασταν έστω και σαν θεατές στην μάχη των Θερμοπυλών θα μας έπιανε όλους κρίση πανικού μόνο με το θέαμα. Με λίγα λόγια αυτός που θα νικήσει την ασθένεια αυτή είναι αυτός που θα τριξει τα δόντια στην δειλία την φοβία και τον θάνατο.Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και μην ακούς τίποτα άλλο.

   Διαγραφή
  11. Μπράβο σου 11.27 για την διάθεσή σου να βοηθήσεις ένα παλληκάρι που έχει πρόβλημα.
   Ειδικός δεν είμαι, αλλά το βλέπω λογικό αυτό που λες, δλδ ο πανικός να δημιουργείται από φοβίες. Κι αυτό δεν γιατρεύεται με φάρμακα, που έχουνε και τόσες παρενέργειες. Ίσως μόνο λίγο υποστηρικτικά να μπορούσαν να βοηθήσουνε κάποια ήπια φάρμακα ή αντίστοιχα φυτικά π.χ. βαλσαμόλαδο (λένε ότι είναι το prozak της φύσης) χωρίς και πάλι να γνωρίζω

   Διαγραφή
  12. Σταματηστε τις μαλακιες και πηγαινετε στον θεραπευτη της ψυχης οσοι ζητατε θεραπειες που ειναι ο κυριος Ιησους Χριστος και αφηστε το prozac, το βαλσαμόλαδο, τις φοβίες και τον Ηρακλή ήσυχο.
   Νυστεια,να αγαλιαζει και ο Θεος,εξομολογηση να φυγουν οι κοτρωνες και οι πετρες που συσωρευτηκαν στην ψυχη και την εκαναν χωματερη,και παρτε σωμα και αιμα Χριστου.

   Διαγραφή
  13. Ωραίος ο 1.03. αλλά αν δεν είναι ο άλλος για αυτό το δρόμο ή δεν είναι ακόμα, τότε πρέπει να αντιπροτείνεις κάποιο δεκανίκι. Αν τελικα ακολουθήσει Πιστά, τότε μπορεί να μη φοβάται ούτε ολόκληρο το σύμπαν

   Διαγραφή
  14. Ισως σας βοηθησω ..
   Ειχα κρισεις πανικου. Εξι μηνες.Επιπεδου νοσοκομειου..κι ενεσεων. Πηγα σε πολλους γιατρους. Ολοι εδειναν χαπια.Πολλα. Διαφορετικα. Κυριως οι ..γυναικες γιατροι εδειναν σωρους. Δεν τα αγοραζα ποτε. Γιατι μια φορα που πηρα μουρθε αρρωστια ..κι εγινα χειροτερα απ τον πανικο.Τα πετουσα αμεσως τα κουτια. Πηγαινα νοσοκομειο οταν ερχοταν τα πρωτα συμπτωματα. Ερχοταν αργα..και αυξαιναν εως το πικ. Στο νοσοκομειο δεν εκαναν τιποτε. Μια ενεση μονο..και τερμα ολα. Σε 10 λεπτα.Καποια στιγμη πηγα σε εναν ξαδελφο ψυχιατρο. Του εξεθεσα τα παντα. Σκεφτηκε πολυ..εκλεισε την πορτα..και ειπε : πεταξε τα ολα περα.Χαπια..ενεσεις.Θα γινεις αιωνιος αρρωστος χωρις τελος. Ειναι απατη τα χαπια. Ακου τι θα κανεις.Τα συμπτωματα ερχονται σταδιακα και το νοιωθεις οτι ερχονται.Τοτε ..ακριβως στην αρχη..πιες ενα μονο ουισκυ...με νερο...η ενα μικρο ποτηρι κρασι.Αμεσως.Θα χαθουν ολα σε 20 λεπτα.Οχι να σουρωσεις.Ποτε.Οτι λεω..και συμπτωματικα..οταν ερχονται..πριν κορυφωθουν.Επειδη ολα ερχονται απ το αγχος το μεγαλο..(ειχα μια καταστροφη)..συντομα θα φυγουν..το πολυ σε 2 μηνες.
   Αν πεσεις στην παγιδα των χαπιων...θα γερασεις αρρωστος.
   Το εκανα !!! Συμπτωματικα.Πηρε 2.5 μηνες. Εκτοτε δεν ξαναχα..τιποτε...!! Περασαν 25 χρονια απο τοτε..

   Διαγραφή
 36. Πόπη συμφωνώ κι εγώ με τον 6.18 Π.Μ και επίσης με την πρόταση κάποιου παραπάνω
  να κατεβάσουμε καμιά Ελληνική κωμωδία να γελάσει η καρδούλα μας. Γιατι ο κορωνοιός θα μας πεθάνει πρίν την ώρα μας.Με τους άλλους χρόνο πολύ έχασα και
  προβληματισμό με γέμισαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Κοντοκούρη, μπείτε στις καλημέρες και στις καληνύχτες μου, και δείτε όσες ταινίες θέλετε... στην πλειοψηφία, είναι κωμωδίες.
   Έτσι για να ξεφεύγουμε και λίγο από τα μαύρα σύννεφα που έκατσαν πάνω από την Πατρίδα μας.

   Διαγραφή
 37. http://fytrogerm.blogspot.com/2012/11/blog-post_10.html?zx=e878422a462b72d

  για δειτε εδω λιγακι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ρε Πόπη,Έχω βαρεθεί να στο λέω γιατί εκνευρίζεσαι; Ο Έλληνας έχει τον χαμηλότερο δείκτη ευφυΐας στην Ευρώπη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν είχαμε τον χαμηλότερο δείκτη ευφυΐας δεν θα μας κυνηγούσαν μια ζωή Πέρσες Τούρκοι Γερμανοί Ιταλοί Σκοπιανοί Βούλγαροι Αλβανοί και ούτω κάθε εξής.

   Διαγραφή
  2. Πειράζει που αυτοί έχουν ακόμη πιο χαμηλό από μας...;;!!

   Διαγραφή
  3. Ο υψηλοτερος δεικτης φιλοτομαρισμου στον πλανητη..Αυτος ειναι η αιτια των παντων. Και του φοβου για ολα..απ τους Τουρκους...εως τον ιο...και η αιτια και ολων των καταστροφων στην χωρα...απ την ψηφο..εως την αδιαφορια για τους πολλους που πασχουν...

   Διαγραφή
 39. http://sxolianews.blogspot.com/2020/03/blog-post_18.html


  για δειτε εδω λιγακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Τό οξυζενέ 35% πωλείται στό εμπόριο ,ειδικώς σέ καταστήματα χημικών διαλυμάτων
  ως peridrol καί είναι απαλλαγμένο από πρόσθετα.Οντως στό δ΄'ερμα ασκεί επίδραση
  όχι ακριβώς σάν έγκαυμα αλλά τό λευκαίνει τελείως .Είναι οξειδωτικότατο διότι είναι ασταθές καί αποβάλλει τάχιστα δοθείσης προυποθέσεως τό ένα άτομο οξυγόνου.Τήν ίδια ακριβώς δουλειά κάνει καί τό όζον ( Ο3 )τό οποίον είναι δραστικώτερο από τό peridrol,διότι τό τελευταίο δρά εν διαλύσει λόγω παρουσίας νερού.Η εισπνοή ή η κατάποσίς τους,χριεάζεται ταυτόχρονη λήψη ισχυρών αντιοξειδωτικών ,όπως βιταμίνες C καί B.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Ύπεροξείδιο του υδρογόνου 3% παίρνω εδώ και αρκετό καιρό.
  Εκτός του ότι θωρακίζει από πάσα ασθένεια μου ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Με απλή νηστεία θεραπεύετε ο κορονοιός σε 2 μέρες.... κόβοντας άμυλα, λιπαρά, ζάχαρη, γαλακτοκομικά.. και πέρνουμε βιταμίνη Σέ και πικρά ( πικραμύγδαλα, πικροράδικα, κουκούτσια βερύκοκου ) απλά πράγματα για τους ψαγμένους....!!!! https://www.youtube.com/watch?v=h8o5csY4aTU&feature=emb_logo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μάνο, με φιλική διάθεση, λυπάμαι που σε απογοητεύω, αλλά οι ιοί δεν έχουν κυτταρική μεμβράνη. Οι ιοί δεν καταναλώνουν αυτά τα συστατικά που αναφέρεις. Αυτό που λες ισχύει για τις (καλοήθεις ή κακοήθεις) νεοπλασίες, δηλαδή για τα μεγάλα κύτταρα του οργανισμού. Μάλλον δεν διάβαζες στο μάθημα της βιολογίας στο γυμνάσιο. Μην διαδίδεις ανακρίβειες, είναι σοβαρά αυτά τα θέματα. Αν κάποιος αυστηρός εισαγγελέας σε παρακολουθεί, τυχαίως, θα μπορούσες να βρεις τον μπελά σου. Κρίμα κι άδικο. Ξέρω δεν είναι ωραίο αυτό που κάνω, αλλά ούτε και εσύ. Ενίοτε η σιωπή είναι χρυσός, ιδίως σε θέματα τα οποία δεν κατέχουμε.

   Διαγραφή
 43. https://www.diatrofologiki.gr/colloidal-silver-spray-20ppm-kolloeidi-argyros-super-health-100ml

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ