Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Σχετικά με την οθωμανική επαρχία του Κ. Μητσοτάκη. Άνοιξε θυγατρική της Siemens στα Δερβενάκια;Στη σκέψη του Γέρου ο Τόπος, η γενέθλια εστία που το χρέος είναι να προκόψει σαν ζωντανός οργανισμός…
Και ο Κυριάκος να αντιμιλά με γλώσσα τυποποιημένου μάνατζερ λες και αναφέρεται σε νεοπαγή εταιρεία, και να κλείνει τα αυτιά στις βαθιές ποιότητες του Γέρου που η δική του «ανάπτυξη» αφορούσε τις ισορροπίες του πολιτισμού, την ακεραίωση του συλλογικού Προσώπου ως ζωτικής προϋπόθεσης για μια ουσιαστική πρόοδο. 

Ο ένας έσωσε την πατρίδα στα τρομερά Δερβενάκια, κι ο άλλος πήρε μια έτοιμη πατρίδα για να την έχει «κεφάλαιο» σε τζόγους πολιτικούς που διδάχθηκε στα Χάρβαρντ και στα Χίλτον…
 

Του Νίκου Σταθόπουλου*
 

Η επέτειος των 177 χρόνων από τον θάνατο του Θ. Κολοκοτρώνη, συνέπεσε τυχαία(;) με την στομφώδη απόφανση του Έλληνα πρωθυπουργού ότι υπήρξαμε μια «μικρή οθωμανική επαρχία» που την απελευθέρωσε η «γενναιότητα των αγωνιστών». 


Η διατύπωση δικαιολογεί τον ισχυρισμό της αναιδούς εθνομηδενιστικής φατρίας ότι δεν υπήρξε εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση αλλά ένα αποσχιστικό τοπικιστικό κίνημα, μια «ανταρσία»! Είναι και η επίσημη ιστορική συνείδηση του Ερντογάν! 

Είναι, γενικά, η σύγχρονη διακήρυξη υποτέλειας σε πολυεθνικά και πολυπολιτισμικά σχήματα που μορφοποιούν την εσωτερική διάρθρωση του παγκοσμιοποιητικού συστήματος. Το «ατόπημα» αποκτά σοβαρές διαστάσεις όταν είναι σε επικίνδυνη εξέλιξη η στρατηγική φαντασίωση της «γαλάζιας πατρίδας».
Βέβαια, ο «καθ’ ύλην αρμόδιος», ο Γέρος του Μοριά, στον μνημειώδη λόγο του στην Πνύκα, στα 1838, εξέφρασε την εθνική κατηγορηματικότητα ότι «Εις τον τόπον, τον οποίον κατοικούμε, εκατοικούσαν οι παλαιοί Έλληνες, από τους οποίους και εμείς καταγόμεθα και ελάβαμε το όνομα τούτο». 


Αλλά, όπως η Βαυαρική Αντιβασιλεία προόριζε τον Κολοκοτρώνη για τη λαιμητόμο, επειδή –άκουσον άκουσον– οργάνωνε «συνωμοσία κατά του έθνους» (ο Άρμανσμπεργκ πατριώτης, και ο Γέρος προδότης!), έτσι και οι σημερινοί διαχειριστές της Επικυριαρχίας τον εξαφανίζουν από τον ιστορικό αναστοχασμό επειδή ο λόγος του πιστοποιεί την εθνική ταυτότητα του έπους του ’21. 

Το ’21 ως παλλαϊκός εθνικός αγώνας για την αναγέννηση του ελληνικού έθνους, είναι «μύθος» θανάσιμος για τις παγκοσμιοποιητικές ιδεοληψίες που προϋποτίθενται στα εφιαλτικά σχέδια για εθνικό μας ακρωτηριασμό…

Ο Γέρος παραμένει η αρχετυπική φιγούρα της εθνολαϊκής ενότητας που αποτελεί το λειτουργικό υπόβαθρο του διηνεκούς αντιστασιακού φρονήματος, και η πλαστογράφηση της συνείδησής του, το μπάζωμα, με ψέματα, της αυθεντικής μαρτυρίας του, εκφράζει την κεντρική συστημική στρατηγική του εθνικού αποχαρακτηρισμού μας. 

Η εθελοδουλία έναντι του Νεοοθωμανισμού, απαιτεί την απαξίωση της ελληνικής συνείδησης που προέταξε το «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» όταν το αιγυπτιακό μαχαίρι ξεκλήριζε τον Μοριά. 

Άλλωστε, η παρούσα μοίρα μας, καθορίστηκε, και όχι μόνο σημειολογικά, από την παγίδευση του Γέρου σε μια τακτική μάχη στα Τρίκορφα, όπου η πανωλεθρία νομιμοποίησε το Ναυαρίνο της κολοβής ελευθερίας μας. Κατά κάποιο τρόπο, στο ίδιο έργο θεατές…

Για τη σύγχρονη Δεξιά της μετεξελιγμένης ραγιάδικης εθνικοφροσύνης (αλλά και για την μετανεωτερική Αριστερά των Γαβρόγλου και Π. Κωνσταντίνου), η πατρίδα είναι απλό γρανάζι σε μια παγκόσμια μηχανή, και, επομένως, η ιστορική μνήμη πρέπει να εξαλείφει κάθε ίχνος εθνικής αυτονομίας και να εναρμονίζεται με μια κουλτούρα γεωπολιτικών διεργασιών και τίποτα περισσότερο. Αλλιώς, δεν θα πιάσουν ρίζα οι ρητορείες μιας «διεθνικής προβολής» με απλό οικονομικό χαρακτήρα και σύνθετο πολυπολιτισμικό ιδεολογικό εποικοδόμημα…

Αφού ήταν τόσο σαφής ο κος Μητσοτάκης, ότι από το 1821 προέκυψε «ένα κράτος-πρότυπο της Βαλκανικής» με μια «κοινωνία δεκτική σε κάθε καινοτομία και έτοιμη για κάθε νέο στοίχημα». Από το βαλκανικό όραμα του Ρήγα, σε έναν βαλκανιοκεντρικό αρχοντοχωριατισμό εντός των διαβαθμισμένων επιπέδων ιεραρχίας της Ε.Ε. 


Κι ας προέτρεπε ο Κολοκοτρώνης τους νέους της εποχής του «Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο…» 

Στη σκέψη του Γέρου ο Τόπος, η γενέθλια εστία που το χρέος είναι να προκόψει σαν ζωντανός οργανισμός…
Και ο Κυριάκος να αντιμιλά με γλώσσα τυποποιημένου μάνατζερ λες και αναφέρεται σε νεοπαγή εταιρεία, και να κλείνει τα αυτιά στις βαθιές ποιότητες του Γέρου που η δική του «ανάπτυξη» αφορούσε τις ισορροπίες του πολιτισμού, την ακεραίωση του συλλογικού Προσώπου ως ζωτικής προϋπόθεσης για μια ουσιαστική πρόοδο. 

Ο ένας έσωσε την πατρίδα στα τρομερά Δερβενάκια, κι ο άλλος πήρε μια έτοιμη πατρίδα για να την έχει «κεφάλαιο» σε τζόγους πολιτικούς που διδάχθηκε στα Χάρβαρντ και στα Χίλτον… 


* Ο Νίκος Σταθόπουλος είναι φιλόλογος


Πηγή: edromos.grΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

47 σχόλια:

 1. Δυσκολα πραγματα. Ο Γέρος ομως ειχε πισω του πολλες γενιές κλεφτων στην οικογένειά του και ειδε τον πατερα του να χάνεται απο Αρβανίτες και τουρκους σε εκεινη την εξοδο στην Μάνη.
  Απο μικρος στην κλεφτουργια μπόρεσε και σηκωσε την πατρίδα στους ώμους του.
  Μας λεει ο Παπαρρηγόπουλος οτι οταν απελευθερώθηκε η Πελοπόννησος ειχε 80.000 κατοίκους. Μια χουφτα ανθρωποι μεσα σε 200 χρονια εκαναν την Ελλαδα των 11.000.000 του σημερα.
  Απόλυτος σεβασμος στον ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ αγωνα του εθνους.
  Αυτοι ειμαστε ολο τρωγομαστε αλλα εχουμε και μαγια . Σε καιρο ειρηνης μην περιμενετε μεγαλο ηγετη γιατι τα συμφεροντα ειναι πολλα και τα ξερουμε ολοι.
  Οι Κολοκοτρωνιδες μονο μεσα απο την ανταρα του πολεμου βγαινουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ? ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΛΕΜΕ...ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1821 Ή ΟΠΩΣ ΣΤΟ 1940, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ...ΣΕ ΒΡΑΖΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝ ΤΙ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΕ...

   Διαγραφή
  2. Επειδη ολο το Διαδίκτυο παρακολουθητε και δεν ξερω και εσυ αν εισαι μηχανη η ανθρωπος δεν ειναι ευκολο να λες την γνωμη σου.
   Η ιστορια ειναι καλυτερο μαθημα.
   Άλλωστε μονος σου λες οτι ο πολεμος ειναι υβριδικος και αν βγει ηγετης σίγουρα θα ειναι και αυτος υβριδικος.

   Διαγραφή
  3. ΗΡΕΜΗΣΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ, ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 2050 ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ", ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΛΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΛΑΣΗ", ΔΗΛΑΔΗ "ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΟΡΙΑΚΑ ΜΕ ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑ....

   Υ.Γ.: ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ....

   Διαγραφή
 2. η ιστορια μας ειναι κυματιστη οπως το σημα μας .....μην μπλεξουμε την ιστορικη γνωση με την ασκηση εξωτερικης πολιτικης....ο Ρηγας στο θουριο του εξηγουσε οτι αυτος ο τυραννικος ζυγος ειναι εξ ισου αδικος για τουρκους και ρωμιους.....ταδε εφη η ''''μεγαλη κυρια προεδρος [φρου φρου κι αρωματα με χρηματα δικα μας]''''της επιτροπης '''΄΄Ελλαδα 2021'''....θα τριζουν τα κοκκαλα του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και των αλλων αγωνιστων της επαναστασης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ

  Μαθήματα ενσωμάτωσης μουσουλμάνων σε κατηχητικά ενοριών

  Κρατούσα εκκλησία εδώ https://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.com/2020/02/blog-post_16.html#comment-form

  ΓΟΧ εδώ http://scripta---manent.blogspot.com/2020/02/blog-post_82.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΙ ΟΛΩΝ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΑΤΡΟ-ΚΟΣΜΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ!!!...ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ!!!!!

   Υ.Γ.: ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-666 (ΑΦΜ,ΑΜΚΑ,ΚΑΡΤΕΣ,BARCODE,QRCODE,ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΣΙΠ,ΚΛΠ,ΚΛΠ) ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ, ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!

   Διαγραφή
  2. Εσύ δεν έχεις αφμ ΑΜΚΑ κ.τ.λ;Σε τι διαφέρεις από τους θρησκόληπτους;

   Διαγραφή
  3. Δηλαδή εσύ είσαι αναμάρτητος; Εσύ δεν πληκτρολογείς τον αριθμό του διαβόλου; Το www=666;
   Δεν έχεις ΑΦΜ; Ούτε ΑΜΚΑ;
   μη μου πεις τώρα ότι δεν αγοράζεις και καθόλου τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ που έχουν barcode στη συσκευασία; Ούτε καπνίζεις;
   Άσε μας βρε πουλάκι μου που για όλα φταίνε οι παπάδες, όλοι έχουμε ασπαστεί τον αντίχριστο, ενώ εσύ ζεις σε σπηλιά στην έρημο του Σινά μακριά από την τεχνολογία;
   Τσιπάκι έχει το κινητό και ο υπολογιστής. Άρα και εσύ παρέα μαζί μας θα κάνεις στην κόλαση!
   Τι σκούζεις λοιπόν από τώρα;

   Διαγραφή
  4. Η ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΩΜΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΩ ΑΥΤΙΑ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 666, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΟ ΤΣΙΠΑΚΙ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΘΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ $$$ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΣΟΥΝ....ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟ ΜΙΣΘΩΤΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ!!!

   Διαγραφή
  5. Ναι,μόνο που το τσιπάκι,και για το σφράγισμα του Αντίχριστου πρώτα μίλησαν οι της εκκλησίας και μετά ξύπνησαν οι πιστοί σχετικά με το τι έρχεται.
   Και ναι η κάρτα του πολίτη είναι ο προθάλαμος του τσιπαρισματος αλλά όχι αυτό καθεαυτό το σφράγισμα.
   Εξάλλου για να μας το χώσουν πρέπει να γίνουν και ένα σωρό γεγονότα πρώτα σύμφωνα με όσα λέει η αποκάλυψη.
   Και θα αναγκάζει πλούσιους και φτωχούς δούλους κτλ να δεχτούν το χάραγμα στο δεξί τους χέρι η στο μέτωπο για αυτόν που δεν έχει χέρι και είναι κουλός.
   Αλλά πρώτα πρέπει να γίνουν τα γεγονότα με την Τουρκία.Να μπει και το Ισραήλ στην Ε.Ε στη θέση της Αγγλίας που είπε goodbye my love! Επίσης να κάμει και την εμφάνιση του δεν νομίζεις πρώτα;Η ως Καγκελάριος που θα κυβερνάει όλη την Ευρώπη η ως ψευτομαρμαρωμενος για να πλανευθουν και οι πιστοί χριστιανοί.
   Όλα θα γίνουν με μια σειρά.Δεν θα τσιπαριστουμε πριν από την Έλευση του.Δεν έχει νόημα όλο αυτό.Ασε που δεν διαβάζεις και την Καινή διαθήκη και διδάσκεις σπέρνοντας τον τρόμο χωρίς τη σωστή αλληλουχία των γεγονότων.
   Όσο για τους παπάδες ναι.
   Αρκετοί θα ασπαστούν την πανθρησκεία. Όχι όμως όλοι.
   Θα την ασπαστούν οι "μεγάλοι"ιεράρχες (μητροπολίτες, Αρχιεπίσκοποι, επίσκοποι κτλ).

   Διαγραφή
  6. ...ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-666 ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΡΕΥΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ-666. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ (ΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!)

   Διαγραφή
  7. ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο (ΜΑΣΩΝΟΣ) ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (666) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!! (ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ+ΑΜΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 666)...

   Διαγραφή
  8. Εσύ δηλαδή που γράφεις αυτά , χωρίς ρεύμα ηλεκτρικό ζεις; Και πώς έχεις υπολογιστή, με τον ήλιο λειτουργεί;

   Διαγραφή
  9. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΖΩ ΣΑΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ-ΤΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, ΘΕΟΣ = ΦΥΣΗ !!! ΔΕΣ RUTUBE ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ, ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΑ-ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΝ-ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!!!

   Διαγραφή
  10. Δεν ήρθε ακόμη η ώρα για να πάμε στα βουνά. Μην ανησυχείς και εγώ τα βουνά θα πιάσω. Όταν θα ρθει η ώρα θα μας τρέφει η θεία πρόνοια. Τώρα όμως είναι νωρίς ακόμα. Άσε πρώτα να τον εμφανίσουν; Ή μήπως νομίζεις ότι δεν θα τον πάρουμε χαμπάρι;
   Χαριτολογώντας. Ή θα τρως βρε στα βουνά νυχτερίδες; Τον κορονοϊό δεν τον φοβάσαι; Έλα αστειεύομαι. Την ώρα που θα φύγεις θα στην υπόδειξη ο κύριος. Τώρα στην υποδεικνύει η κατατρομοκράτηση σου για τα μέλλοντα. Χαλάρωσε

   Διαγραφή
  11. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ, ΕΣΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΨΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΚΟΦΤΩ, ΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΚΑΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΧΝΟΜΑΓΕΙΕΣ ΜΕ MIND-CONTROL (Π.Χ. ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΚΛΠ)...ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΚΟΒΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΒΟΥΝΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΑΛΛΟΙ"...

   Διαγραφή
  12. Δεν είναι όλα τα βουνά κατάλληλα;
   Κάποια έχουν πύλες και βγαίνουν σαυρόνια από μέσα.Το γνωρίζουν στο Πεντάγωνο.Εχουν δώσει μάχες δύο είδη υποχθονιων κατά το παρελθόν.
   Παρόντες μυστικές υπηρεσίες Αμερικανών με στρατιωτικούς καθώς και με Έλληνες στρατιωτικούς.
   Τώρα βέβαια εάν θες να καταλήξεις έδεσμα η πετσοκομμένος ή χιλιόμετρα κάτω από τη γη,εκεί που καταλήγουν όσοι έχουν απαχθεί από την επιφάνειά της, με σκοπό να γίνουν πειραματόζωα, η για να τρέφουν με την αδρεναλίνη τους(τροφή υποχθόνιων οντοτήτων) δικαίωμά σου.
   να ξέρεις ότι έχουμε πολλές πύλες ανοιχτές που οδηγούν στον κάτω κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Αρπάζουν αρκετούς, όχι στον ίδιο αριθμό που γίνεται στο εξωτερικό.
   Καλά είναι τα βουνά αλλά δεν είναι όλα"αγαπημένα"!
   Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις, να προσέχεις,να φοράς σταυρό και πριν φύγεις να καθαριστείς πρώτα με εξομολόγηση και θεία κοινωνία......εάν θες προστασία.
   Όταν νιώσεις ότι ήρθε η ώρα φύγε και μην κοιτάξεις πίσω.

   Διαγραφή
  13. ΗΡΕΜΗΣΕ, ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΝΑ.....

   Διαγραφή
 4. ανεκαθεν η συμβολη της εκκλησιας στην διατηρηση του ελληνικου εθνους ηταν απο μικρη εως μηδαμινη,το ιδιο ακριβως συνεχιζει και σημερα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η προσφορά της Εκκλησίας όπως την είδαν οι αγωνιστές του 1821

   Στρατηγός Μακρυγιάννης

   «...και βρίζουν, οι πουλημένοι εις τους ξένους, και τους παπάδες μας, οπού τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τούς είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον διά να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας ωσάν λεοντάρια. Ντροπή, Έλληνες!».

   Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

   «Σαν μια βροχή ήρθε σε όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας και όλοι, και οι κληρικοί και οι προεστοί και οι καπεταναίοι και οι γραμματισμένοι και οι έμποροι, όλοι συμφωνήσαμε στον ίδιο σκοπό και κάναμε την επανάσταση... Η επανάστασις η εδική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν από όσας γίνονται την σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης αι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών τους είναι εμφύλιος πόλεμος· ο εδικός μας πόλεμος ήτο πλέον δίκαιος. Ήτον έθνος με άλλον έθνος».

   Εμμανουήλ Ξάνθος

   «Την επανάστασιν εκίνησαν και ενεψύχωσαν οι κληρικοί ... άνευ των οποίων ο λαός δεν ήθελε κινηθή...»

   Ντομένικο Οριγκόνο, πρόξενος Ολλανδίας

   «Οι Τούρκοι στην Αθήνα κάνουν τα πάντα για να συλλάβουν παπάδες, γιατί, όπως διαδίδεται, οι παπάδες είναι αρχηγοί των επαναστατών».

   Διαγραφή
  2. θα εχουμε ωριμασει σαν εθνος οταν τα σχολικα μας βιβλια συμπεριλαβουν καποιες δυσκολες αληθειες...οταν θα παψουν ν αποσιωπουν η να μυθολογουν..

   Διαγραφή
  3. Ψέματα γράφει ο Μακρυγιάννης;Έχεις διαβάσει τα απομνημονεύματά του;Διδάσκουν τα απομνημονεύματα του στο σχολείο;Τολμούν;

   Θα αμφισβητήσουμε τώρα και την εμπειρία των ηρώων;Δεν χρειάζεται να φοβηθούμε καμια αλήθεια.Σιγουρα υπήρξαν και αυτοί που δεν ήθελαν να χαλάσουν την βολεψή τους.
   Αλλά όχι να κρύβουμε και να διαστρεβλωνουμε την ιστορική αλήθεια.
   Ανάμεσα στους 12 μαθητές υπήρξε και ένας προδότης.Εμεις με τον προδότη θα ασχολούμαστε;Αυτόν θα αναδεικνύουμε;

   Εκκλησία δεν είναι οι επίορκοι δεσποτάδες.Η συμβολή της Εκκλησίας με τους κληρικούς της κυρίως είχε πάντα σπουδαία συμβολή στους εθνικούς αγώνες.Το 21,στον Μακεδονικό Αγώνα,πάντα παρόντες ήταν οι παπάδες.Ξερετε πόσοι έχουν μαρτυρήσει για την πίστη μας παπάδες;Μέχρι και στον συμμοριτοπολεμο υπάρχουν πολλοί νεοϊερομαρτυρες αλλά η σημερινή Εκκλησία αντί να τους αγιοκαταταξει ασχολείται με αλλότρια.

   Θέλω να καταλήξω ότι η σημερινή κατάπτωση ηθική της κοινωνίας επηρεάζει ολους αλλά δεν είναι όλοι το ίδιο.

   Οι παπάδες δεν έρχονται από τον ουρανό.Απο την κοινωνία έρχονται.Ας φροντίσουμε λοιπόν να έχουμε καλές χριστιανικές οικογένειες για να έχουμε χρηστή κοινωνία και χρηστους πολίτες και παπάδες.

   Διαγραφή
  4. Λυπάμαι αλλά είναι πρωτογενείς οι πηγές.Αυτοι οι άνθρωποι δεν λένε ιστορίες.Ειναι η ιδια η ιστορία αγαπητη μου ΣΚ.Κι εμένα με ενοχλεί ο Γιατρός που ζητάει φακελάκι 5 λεπτά πριν το χειρουργείο πάνω από την μούρη μου,αλλά δεν θα πω ότι φταίει όλο το νοσοκομείο για τον επίορκο ανήθικο γιατρό.
   Η κοινωνία ειναι ο καθρέφτης της αθροισμενης προσωπικής μας είτε ατιμίας είτε καλοσύνης.Οταν το ένα υπερισχύει του άλλου ανάλογα είναι τα αποτελέσματα.
   Κακα τα ψεματα.Το μεγαλύτερο σχολείο είναι η οικογένεια.Αμα δεν γίνεις άνθρωπος εκεί μέσα δεν θα σε κάνει ούτε το σχολείο ούτε ο στρατός ούτε το πανεπιστήμιο.

   Διαγραφή
  5. ετσι ειναι,αν ετσι νομιζεται........

   Διαγραφή
  6. 1.46,1,36....ειναι ψεματα οτι η εκκλησια αφορισε την φιλικη εταιρεια;;;;ειναι ψεματα οτι αφορισε τον κολοκοτρωνη;;;;ειναι ψεματα οτι αφορισε την μπουμπουλινα;;;;ειναι ψεμα οτι αφορισε τον ρηγα φεραιο;;;;αξιον σημασιας οτι οι ιεραρχες υπεγραψαν τους αφορισμους πανω στην αγια τραπεζα....ψεμα ειναι οτι το πατριαρχειο αφορισε τους κλεφτες και τους αρματωλους;;;;o ''πατριωτης ''πατριαρχης αγαθαγγελος το 1828 δεν εστειλε επιστολη προς τους ελληνες της πελοποννησου να δηλωσουν υποταγη στον σουλτανο αφου αφορισε τους επαναστατες;;;;αλλα εισεπραξε μια ωραιοτατη απαντηση απ τον καποδιστρια.....δεν τα λεω εγω ,ο παπαρηγοπουλος και ο τυπος της εποχης...μαλιστα και οι δυο επιστολες δημοσιευτηκαν στην εφημεριδα '''σφαιρα''''.......ξεχνατε τα προνομοια του σουλτανου προς το πατριαρχειο, και τους φαναριωτες;;;;

   Διαγραφή
  7. Δεν διαφωνώ σε αυτά.Τα γνωρίζω και επαυξάνω.Ο Σουλτάνος έβαλε τον Πατριάρχη να αφορίσει την Επανάσταση.Αν δεν το έκανε θα τον έσφαζε.Δεν είχε το θάρρος. Αυτοι οι αφορισμοί δεν ισχύουν φυσικά.Αυτο προσπαθώ να σου εξηγήσω.Εκκλησια δεν είναι ένας μεμονομενος δεσπότης ή παπάς ή χριστιανός λαϊκός που θα προδοσει την πίστη.Εκκλησια είναι οι Άγιοι,οι μάρτυρες.Αυτοι είναι το παράδειγμα προς μίμηση.Εδω είναι που πιστεύω κάνεις μια αγκύλωση.Ταυτιζεις την Εκκλησία με τον Πατριάρχης την στιγμή που στην Ορθοδοξία και Πατριάρχης να είσαι χωρίς εξομολόγηση και Θεία κοινωνία δεν σώζεται.Δεν είναι Πάπας ο Πατριάρχης να το παίζει αλάθητος.
   Απλά τι γίνεται.Αντι να δώσει βάση στην προσευχή για το μέλλον του Πατριαρχείου και της Ορθοδοξιας που ουσιαστικά είναι σκλαβωμένο στην τουρκια,μπλέκεται με την πολιτική.Στο παρελθόν τα ίδια και με τον Αθηναγόρα.Φυσικα όλα αυτά σκανδαλίζουν τους πιστούς.Εμεις πρέπει να είμαστε εντάξει στα δικά μας καθήκοντα ως Χριστιανοί και ο Βαρθολομαίος και ο κάθε Βαρθολομαίος είναι ένας σε μια θέση που κάποια στιγμή θα φύγει.Δεν υπήρξαν στο Βυζάντιο τέτοιες περιπτώσεις;Ουου με το τσουβαλι.
   Η ανηθικότητα ξεπέρασε τα όρια σε άρχοντες κληρικούς και απλό κόσμο για αυτό τελείωσε το Βυζάντιο το Ορθόδοξο και Ελληνικό.
   Δεν ήθελε ο Θεός χρυσά και χλιδες.Ηθελε αληθινούς χριστιανούς.Τα ίδια και τώρα συμβαίνουν.

   ""Να μην ξεχνάμε και τον Γρηγόριο τον Ε ο οποίος κρεμάστηκε από τον σουλτανο εκεί στο Πατριαρχείο αν πας είναι μια μαύρη πόρτα δεν την άνοιξαν από τότε,και τον πέταξαν στη θάλασσα.

   Φυσικά όταν ο Πατριάρχης κανει αιρετικές κινήσεις θα πρέπει να τον ειδοποιούμε ότι κάτι δεν πάει καλά να το πάρει αλλιώς.Μην ξεχνάς σε τέτοιες θέσεις υπάρχει και αυλή που μπορεί να σε παρουσιάζει με τα σλουρπ του ως ένα βήμα πριν τον Χριστό και πρέπει να έχεις διατηρησει την αυτοσυνειδησία και την ταπεινότητα σου για να μην ξεφύγεις.

   Εμείς πρέπει να έχουμε παράδειγμα το Ευαγγέλιο και τους Αγιους.Την ψυχή μας πρέπει να σώσουμε.Κι επειδή ζούμε σε μια δυσκολη εποχη,εντάξει για τον παπα στον Εκκλησιασμό και τα μυστήρια δεν μας ενδιαφέρει τι είναι.Ειναι όπως ο τροχονόμος.Μπορει να είναι ανήθικος τον οποίο όμως δεν το ξέρουμε όπως δεν το ξέρει κανείς για εμάς αλλά όταν σφυρίζει στοπ σταματάμε ή ξεκινάμε και αυτό είναι όλο.

   Για να βρεις όμως πνευματικό θα ψάξεις.Θα ρωτήσεις θα δοκιμάσεις και θα παραμείνεις σε αυτόν που σε αναπαυει για να σώσεις την ψυχή σου.

   Διαγραφή
  8. δεν διαφωνω στο ελαχιστο απ οτι γραφεις.....ομως καποια πραγματα πρεπει να λεγονται.....και φυσικα δεν βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολους ετσι;;;;υπαρχουν και μορφες
   γλυκυτατες, σεβασμιες,,,,παντα υπαρχουν εξαιρεσεις.....δεν τα ισοπεδωνω ολα....να σαι καλα........

   Διαγραφή
 5. 5:14μμ Ο Άγιος Παΐσιος το είχε γράψει το 1987 στο φυλλάδιο τα σημεία των καιρών ότι κάποιοι θα φασκιώνουν τα πνευματικά τους παιδιά και θα λένε ότι δεν είναι τίποτα.Αρα προέβλεψε και τους προδότες της πίστεως που πάντα υπάρχουν.Τωρα για την ομολογία να βγεις να μας το πεις όταν θα σε καλέσουν να παραλάβεις την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα.Τοτε να μας πεις τι έκανες.Εαν την πήρες ή όχι για να σε παραδεχτούμε ως ομολογητή της πίστεως.
  Το τσιπάκι στο χέρι δεν θα το πάρουν όσοι έχουν ζωντανή χριστιανική ζωή.Οσοι έχουν πνευματική ζωή.Οταν οι περισσότεροι είμαστε δεμένοι με την υλική επιβίωση για να μην πω για άλλους που είναι αγκαλιασμενοι με την τρυφη ποιος θα έχει το θάρρος να αρνηθεί την ταυτότητα;Εδώ μια μέρα δεν αντέχει ο άλλος να κάνει νηστεία,δεν αντέχει μια βδομάδα χωρίς να φάει μπριζόλα και θα κάνει άλλα πράγματα που έχουν σχέση με την προσωπική ελευθερία και την πίστη του;

  Κι εγώ είμαι κατά της παραλαβής διότι το επόμενο βήμα είναι το σφράγισμα στο χεράκι.Παρακολουθω τις εξελίξεις.Δεν το παίζω εκ των προτέρων παλληκάρι.

  Στο παρελθόν ο μόνος που ξέρω να μην έχει παραλάβει νέου τύπου ταυτότητα ήταν αν θυμάμαι καλά μόνο ένας αστυνομικός ο οποίος αποτάχθηκε αλλά στο τέλος δικαιώθηκε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.Οι υπόλοιποι Έλληνες τι κάνουμε;Τι κάνουμε.Παχιά λόγια είμαστε όλοι μας.

  Διαβάζουμε ή προσκυνούμε σε εικόνες Άγιους μάρτυρες αλλά ούτε μια τρίχα τους δεν αξίζουμε.
  Ο Άγιος Γεώργιος πόσο χρονών ήταν.Καμιά 20αριά;Που το βρήκε το θάρρος να υποστεί τέτοια μαρτύρια.Αγαπησε τον Χριστό το κάτι παραπάνω,αλλά και πόσο τον τίμησε ο Θεός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΪΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ, Ε ΟΧΙ ΚΑΙ "ΑΓΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΒΑΘΡΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-666, ΗΡΘΕ ΗΔΗ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΟΛΟΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ-ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.... Η ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX... ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ AGENT, ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ MATRIX, ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ...

   Διαγραφή
  2. Άντε πάλι. Βρε; από ανάρτηση σε ανάρτηση θα βγαίνεις να σε μαζεύω;
   Με τη λογική τη δική σου, μιας και είμαστε όλοι χαραγμένοι με το χάραγμα του αντιχρίστου, το ίδιο βρε ζώον χαραγμένος είσαι και εσύ. Μαζί μας στην κόλαση θα ρθεις και εσύ. Βρε που σε βρήκα πανάθεμά σε.
   Τρως όμως έμαθα καλά!
   Αγοράζεις τις μπριζολίτσες και τις χτυπάς στο ταμείο με το barcode. Με το barcode του αντιχρίστου χτυπάς στο ταμείο και τη μαγιονέζα, το ψωμί, την μπυρίτσα και τις πατατούλες που παίρνεις ως συνοδευτικά.
   Λαμόγιο! Σκλαβάκι της Νέας τάξης, είσαι χαραγμένος και θα έρθεις στην κόλαση μαζί μας, λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.
   Η μόνη σου σωτηρία είναι να βγεις από το σύστημα από το matrix και να βρεις γκόμενα!!!
   Μην κοιτάς εμάς που δεν έχουμε, εμείς μπορεί να είμαστε agent μέρος του matrix. Κοίτα τι θα κάνεις εσύ.

   Διαγραφή
  3. Άγιος με κεφαλαία γράμματα.Από ανθρώπους που τον γνώρισαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,το λέω.Ο ένας εκ των οποίων τον είχε γνωρίσει και πήγαινε τουλάχιστον 20 χρόνια.Αλλα να ήταν μόνο αυτοί.Πάμπολοι καταθέτουν μαρτυρίες με θαυμαστά σημεία και επώνυμα.Δεν έχει σχέση η Αγιότητα με τον Βαρθολομαίο.Ο Άγιος Παΐσιος είχε κόψει το μνημόσυνο στον Αθηναγόρα.Εαν ζούσε λίγο παραπάνω τα ίδια θα έκανε και με τον Βαρθολομαίο εάν έβλεπε τι έκανε στην πορεία.

   Μην γελοιοποιείστε άλλο με το να λέτε ανοησίες για τον Άγιο Παΐσιο την στιγμή που υπάρχουν χιλιάδες που τον γνώρισαν και ευεργετηθηκαν αλλά και συνεχίζουν να ευεργετουνται με τις πρεσβείες του.Αποσπασματικα απομονώνοντας πράγματα που ειπώθηκαν και καταγράφηκαν τα ίδια μπορεί να πείτε και για τον Άγιο Πορφύριο και τον Άγιο Ιάκωβο.Ο Άγιος Ιάκωβος προέβλεψε ότι ο Βαρθολομαίος θα γίνει Πατριάρχης.Κι αυτός δεν είναι Άγιος;Προσπαθείτε να αποδείξετε κάτι για το οποίο μαρτυρούν άλλα, όχι από σου είπα μου είπες αλλά από προσωπικό βίωμα με Άγιες μορφές που δεν μπορείς να το αμφισβητησεις εκτός και αν έχεις παρωπιδες.

   Δηλαδή εσύ δεν έχεις συναλλαγή με τράπεζες;Δεν έχεις ΑΜΚΑ;Δεν έχεις ΑΦΜ;;;Δεν έχεις έξυπνο φορητό τηλέφωνο;Βρε και στου βοδιού το κέρατο στο χωριό να κρυφτείς ο Αντίχριστος θα σε ξετρυπώσει.Δεν την γλιτώνεις.Θα κληθείς κι εσύ όπως όλοι μας είτε να ομολογήσουμε είτε να αρνηθούμε εάν τυχόν ζούμε τότε.Εσύ είσαι έτοιμος;
   Αλλά εσύ τι νομίζεις ότι ο Θεός είναι για όσους ζουν σε χωριά;Στις πόλεις δεν υπάρχουν πιστοί;Δεν θα μεριμνήσει ο Θεός για αυτούς τους πιστούς;

   Στην αποκάλυψη δεν γράφει ότι στα χωριά θα την γλιτώσουν.Λεει ότι κάποιοι που έχουν το θάρρος θα ομολογήσουν ενώπιον του Αντιχρίστου την πίστη στον Ιησού Χριστό και θα υποστούν μαρτύρια και θάνατο.Αλλοι θα φύγουν και θα κρυφτούν σε σπήλαια μακριά από τον κόσμο.3,5 χρόνια θα κρατήσει.

   Διαγραφή
  4. Διάβασε την αποκάλυψη.Λεει να φύγουμε από τις πόλεις .Πολύ ορθά το λέει.Στις πόλεις είναι που θα σε βρίσκουν.Στα βουνά θα μας προστατεύει εκείνος.Εξάλλου στις πόλεις για να ζήσεις αναγκαστικά χρειάζεσαι ταυτότητα και όλα τα συναφή καθώς και το τσιπ για ταυτοπροσωποιηση.
   Τώρα ο παραπάνω σχολιαστής νομίζει ότι ο αντίχριστος έχει ήδη έρθει. Δεν μας λέει όμως που είναι ο ναός του. Πρέπει να γίνει και ο ναός του Σολομώντα έτσι δεν είναι. Αυτά θα γίνουν είναι γραμμένα. Όχι όμως από τώρα να τρέχουμε στα βουνά και στα Λαγκάδια; Έχουμε ακόμα δρόμο.

   Διαγραφή
  5. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, ΗΡΘΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-666. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-666 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-666, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ-ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ....

   Υ.Γ.: ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-666 ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΟΣΜΙΑ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ "ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ"... ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΕΤΗ ΖΩΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΕΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΠΑΔΕΣ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ" ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...

   Διαγραφή
  6. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ "ΑΓΙΟΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΛΕΞΕ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ!!!", ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ : "ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΞΙΠΟΛΙΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!"....ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΛΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ "ΑΓΙΟΣ", ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΓΙΟΣ" ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ....

   Υ.Γ.: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ 5:45, ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...

   Διαγραφή
  7. ΝΕΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ 8:23. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΙΣΘΩΤΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΑΝΕ, ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-666, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΡΟΜΟ, ΑΡΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ-666 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ-ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΝΤΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

   Υ.Γ.: ΠΑΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΤΙΚΗ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΤΙΣΕΙ ΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ" ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΡΕΤΙΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ...ΛΥΠΑΜΑΙ...

   Διαγραφή
  8. Ανώνυμο - 6:41 Μ.Μ. Καλό θα είναι όταν μιλάμε με αθέους για έναν ΑΓΙΟ με κεφαλαία γράμματα, όπως ο ΆΓΙΟΣ Παΐσιος ο Αγιορείτης, να τους τρίβουμε στα μούτρα Τη Θαυματουργία Του

   https://youtu.be/9JzLj5y--PY?t=125

   και να αναφέρουμε Το Θαύμα Θαυμάτων, σε ''Παγκόσμια Πρώτη'', που άφησε Άφωνη την Οικουμένη

   https://youtu.be/hiruv1ryY7c?t=314

   Θυμάμαι ότι ο Γέροντας Εφραίμ, όταν είχαμε συναντηθεί στην Αριζόνα, ήτανε πυρ και μανία κατά του Αγίου Παϊσίου γιατί, όπως έλεγε, όσες φορές -Γέροντας προς (τότε) Γέροντα- ρώτησε τον Άγιο Παΐσιο Πως, στις μετακινήσεις Του, πετύχαινε την ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΆ εξοικονομώντας χρόνο, κόπο και έξοδα, πέρα από την έλλειψη οικολογικής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος; Έκεινος δεν απαντούσε.

   Φυσικά, δεν έκανα τον κόπο να εξηγήσω ότι ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης δεν ήταν ένας ακόμα Άγιος, σαν όλους τους Άλλους, αλλά ΆΓΙΟΣ με κεφαλαία γράμματα, ΆΓΙΟΣ Α'Α' Διαλογής, ΆΓΙΟΣ, Αιχμή του Δόρατος Της Ορθοδοξίας, γεγονός που αναγνωρίστηκε -με το παραπάνω- από το μέγα πλήθος με το Μέγα Πάθος για την Αγιοσύνη των γυαλιών Του που εκτέθηκαν για προσκύνημα κατά την Ιερά Πανήγυρη στη μνήμη Του, τη Δευτέρα 11 και την Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Χουνταλέικων, της Μητροπόλεως Αργολίδος

   https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/bgazoun-se-proskunima-ta-gualia-tou-agiou-paisiou

   ΆΓΙΕ, ΜΗ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΊΠΕΙΣ. ΠΡΈΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΏΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΊΑΝ ΘΕΟΤΌΚΟ.

   Διαγραφή
  9. Ταυτότητα χρειάζεσαι παντου.Εγω έχω πάει σε διάφορα μέρη στον κόσμο και μάντεψε που μου έκανε έλεγχο η αστυνομία.Ουτε σε πόλη ούτε στο χωριό ούτε σε άλλη χώρα.Στο Άγιο Όρος.Εχει κι εκεί αστυνομία.Ο Καίσαρας βρίσκεται παντού.Η Ομολογία ή υποταγή θα ζητήσει ο Αντίχριστος.Ξεκαθαρα πράγματα.θυμασαι πριν 20-25 χρόνια έναν κύριο με κάτι μουσια που έβγαινε σε ένα κανάλι,νομίζω κτηνίατρος ήταν,με έναν σταυρό στο χέρι που έλεγε ήρθε ο αντίχριστος και τέτοια και φύγανε με κάτι άλλους σε κάτι κορφοβούνια;Αυτοί έφυγαν πριν την ώρα τους.
   Σαφώς και έχουν να γίνουν ακόμα και αλλά σημεία.
   Κομβικό σημείο ο Ναός του Σολομώντα.Εκεί θα εγκαταστήσουν παγκόσμιο κυβερνήτη τον Αντίχριστο.Οταν θα τον έχουν ανοικοδομήσει θα είναι ένα σημείο ότι είναι κοντά.

   Να μην ξεχνάμε όμως και κάτι άλλο.Τον Προφήτη Ηλία και τον Ενώχ.Η Αγία Γραφή κι εδώ είναι ακριβής.Θα κηρύξουν και θα τους δει όλος ο κόσμος να μην τον πιστέψουν τον Αντίχριστο.Στο τέλος θα τους φονεύσει ο Αντίχριστος αλλά θα αναστηθουν σε τρεις μέρες.Δηλαδη θα μάθουν όλοι.Κανεις δεν θα μπορεί να πει δεν ήξερα.

   Τώρα πέρα από τον Αντίχριστο υπάρχει μια προπαρασκευή ενός αντιχρίστου συστήματος.Τα είπαν από πριν οι Άγιοι και Όσιοι Γερονταδες.Η παραλαβή ηλεκτρονικης ταυτότητας είναι άρνηση και στη συνέχεια ακολουθεί το χάραγμα.
   Κάποιοι ήδη σε κάποιες χώρες ξεκίνησαν να τσιπαρονται.Επισης εάν δεν προηγηθούν γεγονότα της Πόλης πάει προς τον Αντίχριστο το πράγμα.Εαν γίνουν τα γεγονότα της Πόλης θα δοθεί μια μικρή παραταση 30-40 χρόνια.

   Διαγραφή
 6. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΕΟΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ.

  ΔΗΜΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δηλαδή εσύ αδελφέ που θα πας στην Εσφιγμένου δεν θα σε βρει στην Εσφιγμένου ο Αντίχριστος;Στην Εσφιγμένου φάρμακα δεν παίρνουν;Τα φάρμακα αυτά δεν έχουν barcode;Τα μακαρόνια και άλλα προϊόντα από τον κόσμο δεν είναι σφραγισμένα;

  Την Εσφιγμένου την παραδέχομαι για την αντίσταση που κάνει,αλλά εάν αληθεύει ότι ξαναβαφτιζουν κόσμο και θεωρούν ότι τα μυστήρια σε όσους ακολουθούν την Εκκλησία της Ελλάδος δεν είναι σε ισχύ τότε πάει,ΠΛΑΝΕΘΗΚΑΝ και αυτοί.

  Ειδικά όταν ακούω ότι ο Άγιος Παΐσιος δεν είναι Άγιος εκεί λέω ώχ εδώ έχουμε ζηλωτές πλανεμενους.Μας είναι δυνατόν να μην είναι Άγιος με τόσες μαρτυρίες με ανθρώπους που τον ήξεραν από όλα τα μορφωτικά επίπεδα,από αγρότες μέχρι αστροφυσικοί,γιατροι,δικηγόροι κ.τ.λ;
  Δηλαδή εάν ο Βαρθολομαίος ήταν Άγιος τότε θα ήταν και Άγιοι όλοι αυτοί οι σύγχρονοι Άγιοι;
  Από τον Βαρθολομαίο εξαρτάται;Η Εκκλησία απλα επικυρώνει επίσημα αυτό που έχει αντιληφθεί ο πιστός λαός του Θεού με στοιχεία φυσικά.Αγιοκαταταξη κάνει,δεν κάνει αγιοποίηση.

  Αγιοποίηση κάνει ουσιαστικά ο Θεός υποδεικνύοντας με διάφορους τρόπους τους Αγίους Του.
  Παλαιότερα ακούγαμε για Αγίους διαβάζαμε,καποιος κάποιο θαύμα,μια εμφάνιση κ.α

  Ο Θεός με τους σύγχρονους Αγίους Πορφύριο,Ιάκωβο,Παΐσιο τους έδειξε όσο ήταν ακόμα σε αυτή την ζωή.Με ζωντανή παρουσία με θαύματα με χαρίσματα και πάλι υπάρχουν άπιστοι.

  Τον ίδιο τον Χριστό είδαν από κοντά και άλλοι κατά την επιγεια παρουσία Του και πάλι δεν τον πιστεψαν,αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ο Θεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να σου πω ότι εγώ είμαι αρκετά μικρός για να κρίνω την αγιοσύνη οποιουδήποτε.
   Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι για να κηρυχθεί κάποιος Άγιος χρειάζεται να περάσουν 100 χρόνια.
   Επίσης έχουν αγιοποίησει αντικείμενα του Παϊσίου μέχρι και τις παντόφλες του. Για ποιον λόγο- εάν γνωρίζεις θέλω να μου απαντήσεις-δεν γίνεται η εκταφή των Αγίων λειψάνων του. Τι φοβούνται;

   Διαγραφή
  2. Υπάρχει κάποιος κανόνας της Εκκλησίας που λέει ότι πρέπει να περάσουν οπωσδήποτε 100 χρόνια για να γίνει αγιοκατάταξη;Δεν υπάρχει αγιοποίηση.Την αγιότητα κάποιου την δείχνει ο Θεός με διάφορους τρόπους όποτε θέλει Αυτός.Ο Άγιος Νεκτάριος πέρασαν εκατο χρόνια για την Αγιοκατάταξη;Όχι φυσικά.Σε άλλες περιπτώσεις υπήρξαν και άγνωστοι Άγιοι ή μάρτυρες οι οποίοι φανερώνονται θαυματουργικά.Οπως Άγιοι Ραφαήλ Νικόλαος και Ειρήνη ο Άγιος Εφραίμ της Μάκρης μετά από αιώνες.
   Αρα το θέμα Άγιος και μετά από πόσα χρόνια δεν έχει σχέση.Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αγιοκαταταχθηξε μετά 300 χρόνια.Ολοι όμως από όπου πέρασε τον είχαν καταλάβει για Άγιο.Μεχρι και από το χωριό καταγωγής μου πέρασε και είχε περάσει σε όλες τις γενιές ότι ήταν Άγιος(σώθηκε τον χωριό από πανώλη).

   Όσον αφορά τα λείψανα των Αγίων έχουν λάβει την χάρη του Αγίου Πνεύματος γι αυτό πολλές φορές ευωδιάζουν και θαυματουργουν.Γι αυτό τα ευλαβουμαστε και τα προσκυνούμε.

   Ο Άγιος Παΐσιος αλλά και όλοι αυτοί των ημερών μας Πορφύριος Ιάκωβος φανερώθηκαν από τον Θεό σε πιστούς πριν την κοίμηση τους και τιμώντας ως Άγιοι ακόμα σε αυτή την ζωή παρόλο που οι ίδιοι για τον εαυτό τους δεν το παραδέχονται ποτέ.Ο Θεός το έδειξε,με το να κάνει άμεσα φανερά τα χαρίσματα τους για να βοηθάτε λαός του Θεού.Θαυματουργικο,διορατικό και άλλα.Ετσι λοιπόν γιατί να περιμενουμε 100 και 1000 χρόνια ώστε να επικαλουμαστε και επίσημα επ Εκκλησίες τις πρεσβείες των Αγίων;

   Τα αντικείμενα που τυχόν έχουν κρατηθεί από Αγίους λαμβάνουν και αυτά χάρη.Πως φαίνεται αυτό;Το κασκόλ ή ο σκούφος που φορούσε ο Άγιος Παΐσιος,μετά την κοίμηση του περιήλθαν στα χέρια κάποιων.Τα ζητησαν κάποιοι που έπασχαν και όταν τα φόρεσαν πάνω τους με πίστη θεραπεύτηκαν.Δεν είναι πρώτη φορά.

   Γνωρίζω περίπτωση νεομάρτυρα που μετά που τον κρέμασαν ρούχο του θαυματουργούσε σε πιστούς.

   Τώρα οι παντόφλες εντάξει,φαίνεται κάπως εντάξει.Αλλα ποιος μου λέει ότι αν κάποιος που έχει καποιο πρόβλημα στα πόδια και τις φορέσει και γίνει καλά;Θα πεις είναι απαραίτητες οι παντόφλες;Όχι βέβαια αλλά τι να κάνουμε εφόσον σε κάποιους βοηθάει αυτό σαν μια πιο ζωντανή επαφή με τον Άγιο τι να πειράζει.

   Η εκταφή δεν είναι στοιχείο αποδειξης αγιότητας.Υπαρχουν και Άγιοι που τους έφαγαν τα λιοντάρια και δεν υπάρχει λείψανο.Ο Άγιος Παΐσιος μπορεί να είχε επιθυμία να μην εκταφει.Εαν θέλει ο Θεός να γίνει εκταφή για να μοιραστεί το λείψανο του και αλλού να είσαι σίγουρος θα το δείξει.
   Δεν υπάρχει κάτι εκ του πονηρού δηλαδή.Εσυ τι νομίζεις ότι εάν γίνει εκταφή δεν θα είναι πια Άγιος;

   Πάντως προσωπικά να σου πω ότι δεν τον ήξερα.Εμαθα σχετικά μερικούς μήνες μετά την κοίμηση του και από τότε τον επικαλουμαι ως Άγιο και έχω λάβει βοήθεια.
   Και πολλοί είναι έτσι και με τον Άγιο Πορφύριο και τον Άγιο Ιάκωβο.Ορθώς τους έκαναν επίσημα αγιοκατάταξη.

   Να σου πω επίσης ότι έχω προσκυνήσει καρα γέροντος στο Άγιο Όρος.Ευωδιαζε.Αν θέλει και όποτε θέλει ο Θεός πιστεύω θα το δειξει περι της Αγιότητας του γέροντος.

   Για τα εκτο χρόνια που λες.Δεν είναι το θεμα εκατό χρόνια.Ειναι ότι αφήνεις τοννχρονον να περάσει για μην λένε ότι κατασκευάζεις αγίους.Ομως όταν ο άλλος είναι χαρισματουχος εν ζωή τι να περιμένεις.

   Διαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΦΙΛΕ 10:14, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟΣ ..."ΠΡΟΦΗΤΗΣ" Ο ΠΑΪΣΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΣΚΑΨΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ , ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΣΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ....

   Διαγραφή
  4. Βρε πλανεμενος είσαι;Πρώτη φορά άκουσες ασκητές να ανοίγουν τον τάφο τους;(Δεν έχεις ακούσει την μνήμη θανάτου).Τι σχέση έχει το χάρισμα της Προφητείας με το άνοιγμα του τάφου;

   Το γυναικείο μοναστήρι δηλαδή είναι μίασμα;Το μοναστήρι βοήθησε να γίνει και σε αυτό πήγαινε μια φορά τον χρόνο στην γιορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδοκη όπου τα αυτοκίνητα ήταν ουρά όταν μάθαιναν ότι βγήκε και πήγαιναν λαϊκοί και γυναίκες που δεν μπορούσαν να πάνε στο Άγιον όρος για να ζητήσουν την συμβουλή του ή την ευχή του ή την προσευχή του.

   Δεν τον εξορισε κανένας από το Άγιον Όρος.Βγηκε για να κάνει εγχείρηση.Ηθελε να γυρίσει στο Άγιον Όρος αλλά η Παναγία ήθελε να μείνει εκεί να ταφεί στο μοναστήρι για να μπορούν να πηγαίνουν και γυναίκες που δεν μπορούσαν να πάνε στο Άγιο όρος.Τετοιος πνευματικος θησαυρός ευτυχως που τάφηκε στον κόσμο.Ετσι ήθελε ο Θεός να γίνει.Απο τότε που κοιμήθηκε ο τάφος του έγινε το μεγαλύτερο πανορθόδοξο προσκυνημα και δεν είναι τυχαιο.Πηγαινε και πες τους εκεί στον τάφο που περιμένουν ουρά για τον Βαρθολομαίο ολους αυτούς για να σκάσουν στα γέλια.

   Επίσης για απάντησε μου σε κάτι;Ο γέροντας Γαβριήλ στο Άγιον Όρος δεν μνημονεύει τον πατριάρχη.Ο ίδιος γέροντας έχει πει ότι 1000 μοναχους στο Άγιον Όρος να στιψεις έναν Παΐσιο δεν βγάζουν.Για πες μας λοιπόν;Έχει λάθος ο γέρων Γαβριήλ;Ούτε τον Πατριάρχη μνημονεύει αλλά και τον Άγιο Παΐσιο παραδέχεται και μάλιστα τον συμβουλευόταν κιόλας.
   Το παίζετε ΓΟΧ αλλά είστε στην κοσμάρα σας οι περισσότεροι.Δεν μπορείτε να πείσετε κανέναν.Μονο τον εαυτό σας.Κόψτε τις χαζαμάρες.

   Αυτά τα χαζά τολματε να τα πείτε σε όσους θαυματουργησε και θεράπευσε ο Άγιος;Θα σας πάρουν στο ψιλό και στο κοντό μαζί.Κι οι μοναχοί που τον κατηγορούν για φέρε μου έναν από αυτούς,να δω πόσα κιλά αγιότητα έχουν.Για φερτους να δούμε τι δύναμη εχει η προσευχή τους.Ουτε μια τρίχα από το κεφάλι του Αγίου δεν αξίζουν.

   Διαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ;;; ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ" ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΣΚΑΒΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΥΧΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΘΕΪΚΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ)...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΕΙΜΕΝΟΣ....ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΙΟΥΣ Η ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ..."ΑΓΙΟ" ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΓΟΧ" ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΜΜΕΣΩΣ Ή ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ....

   Διαγραφή
 8. Σε κάποιο βιβλιαράκι που είχα διαβάσει πριν χρόνια,αγιορείτικης μονής,έγραφε σε κάποιο σημείο κάτι που το συγκράτησα.Τον καιρό εκείνο που θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος,οι πνευματικοί θα φωτίζονται από το Άγιο Πνεύμα και θα πληροφορούν τα πνευματικά τους τέκνα ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος.Αυτο είναι σημαντικό γιατί θα κάνει τέτοια σημεία που παραλίγο να πλανεθουν και οι εκλεκτοί.

  Από αυτά που διαβάζουμε σε σχετικά κείμενα θα έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα στην ομολογία και το μαρτύριο ή οι αδύναμοι πνευματικά θα καταφύγουν στις οπές της γης.Αυτους που δεν θα δεχτούν το χάραγμα δεν θα τους αφήσει ο Θεός.Θα εμφανίζονται Άγιοι για να ενισχύουν τους πιστούς και θα γίνονται θαύματα.Δεν θα άφησει ο Θεός στο έλεος του Αντιχρίστου όσους δεν θέλουν να προδώσουν τον Χριστό.Θα τρως ένα φύλλο από ένα δέντρο και θα σε κρατάει ένα μήνα χωρίς να πεινάς.Δεν θα αφήσει ο Θεός αυτούς που δεν θα δεχτούν το τελικό χάραγμα.
  Απλά όσοι έχουν μάθει στις ανέσεις και σε δέκα ειδών τυριά δυσκολα θα δεχτούν να μην πάρουν το χάραγμα.Γι αυτό και νηστεία είναι μεγάλη υπόθεση σε όποιον το έχει κάνει τρόπο ζωής.

  Πάντως δεν θα αφήσει ο Χριστός.Αυτοι που θα κρυφτούν σε όρη και σπήλαια δεν θα αφεθούν έτσι.Θελει όμως πίστη.
  Την εποχή της κατοχής,που υπήρχε πείνα σφοδρή,στο Άγιον Όρος τα ραδίκια κατά έναν θαυμαστό τρόπο εκείνη την περίοδο γινόταν τεράστια.
  Μην φοβάστε.Οσοι θα είστε δυνατοί πνευματικά μπορεί να γίνεται μάρτυρες του Χριστού.Μικρο πράγμα είναι;Και μάλιστα κατά τους πατέρες οι μάρτυρες την εποχή του Αντιχρίστου θα είναι μεγαλύτεροι από αυτούς που ξέρουμε διότι τότε τα έβαζαν με την κοσμική εξουσία.Αυτοι θα είναι μεγαλύτεροι από όλους στο παρελθόν διότι θα αντισταθούν σε έναν άνθρωπο που θα δεχτεί μέσα του τον ίδιο τον Εωσφόρο.

  Επίσης θα υπάρξει χρόνος και για κάποια υλική δυνατόν προετοιμασία αλλά κυρίως πνευματική.Τα πρώτα 3,5 χρόνια ο Αντίχριστος θα κάνει διάφορα για να πλανεψει τον κόσμο.Θα δείχνει καλός και φιλάνθρωπος.Στα επόμενα 3,5 θα κάνει τους διωγμούς.

  Επίσης γράφει στο ευαγγέλιο ότι ο Θεός θα κολωβωσει τις ημέρες.Θα τις κόψει.Αρα δεν θα είναι 3,5 ακριβώς τα χρόνια.Τρεις χειμώνες και τρία καλοκαίρια στο ύπαιθρο όλοι μπορούν να τα καταφέρουν.Φυσικα είπαμε ότι θα έχει και παλικάρια της πίστεως που θα ελέγξουν κατάμουτρα τον Αντίχριστο και θα υποστούν μαρτυρια και θάνατο.
  Μην φοβάστε τίποτα.
  ΙCXC†ΝΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΟΛΟΒΕΣ, ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ-666 ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ-ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ MRA-666 ΗΡΘΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΑ "ΕΣΧΑΤΑ ΧΡΟΝΙΑ" ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ "ΕΣΧΑΤΑ" ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ 1.000.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....!!! ΕΛΕΟΣ!!!

   ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ" ΣΑΣ!!!

   ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !!!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ