Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΦΟΥ ΠΑΙΔΟ-ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΑιμοπτύσεις και σπασμοί στους 11 μήνες μετά τη γέννηση δεν έχουν σχέση με τη μικροκεφαλία ή με τις σοβαρές νοητικές, κινητικές και αισθητηριακές επιπλοκές της. 

Έχουν όμως σχέση με εσωτερική αιμορραγία και επιληπτικό κλονισμό που προκαλεί η πιθανώς άγρια και επανειλημμένη τελετουργική και σεξουαλική κακοποίηση του ανάπηρου βρέφους από ανθρωποειδή τέρατα, που στην Αμερική και αλλού (ιδίως μετά το σκάνδαλο Επσταϊν) αποκαλούνται Παιδο-βρυκόλακες.


Οι «ξενοφοβικοί, ρατσιστές, ισλαμοφοβικοί συνομωσιολόγοι» που αντιτίθενται στη Μεγάλη Αντικατάσταση Πληθυσμών, Εθνών, Πολιτισμών (και τελικά αντικατάσταση ολόκληρης της Ανθρωπότητας, με φυσικά ή τεχνητά της κακέκτυπα), καταγγέλλουν την έκρηξη του child trafficking, της παιδοπορνείας, της παιδοφαγίας ή του λαθρεμπορίου εμβρυϊκών κυττάρων, παιδικού ιστού, αίματος και οργάνων, που συνοδεύουν την ανεξέλεγκτη διακίνηση λαθροεποίκων της τελευταίας δεκαετίας. Δεν πρόκειται για παράπλευρες απώλειες, αλλά για συμπληρωματικό Στόχο «αναποδης ευγονικής», μέσω της βιολογικής υποβάθμισης και μετάλλαξης του Ανθρώπου σε Μετάνθρωπο.Η είδηση θα μπορούσε να είχε περάσει στα ψηλά αν δεν είχαν αντιδράσει με ευσυνειδησία και αποφασιστικότητα οι γιατροί του Αγλαΐα Κυριακού και οι ιατροδικαστές που ανέλαβαν να γνωματεύσουν για τα αίτια και της συνθήκες θανάτου του  βρέφους.

 «Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στο άτυχο βρέφος από την Συρία με τον ιατροδικαστή, παρόντων δύο ακόμη συναδέλφων του να καταλήγουν πως το 11 μηνών βρέφος, ξεκάθαρα κακοποιήθηκε σεξουαλικά και παρά φύση, ενώ τα αίτια θανάτου του θεωρούνται απροσδιόριστα και ελήφθησαν ιστοί για ιστολογική εξέταση. Πιθανόν να οφείλεται στην μικροκεφαλία από την οποία έπασχε το κοριτσάκι, ίσως μετά από κάποιον σπασμό. Πρόσθετα ελήφθησαν γενετικά δείγματα για σύγκρισή με τους υπόπτους ώστε να υπάρξει τυχόν ταυτοποίηση δράστη.»

Τα «σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης» βρεφών δεν αφήνουν αμφιβολίες για την προέλευσή τους ακόμα και σε μή-παιδιάτρους. Τα τραύματα της κακοποίησης είναι πολύ συγκεκριμένα και ορατά δια γυμνού οφθαλμού, ειδικά όταν καταλήγουν ή συνδέονται με τον βασανιστικά οδυνηρό θάνατο του ανυπεράσπιστου θύματος.


Από που προήλθε όμως η αρχική καθησυχαστική άποψη που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή ότι «κατά την νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα θα εξακριβωθεί αν όντως το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά ή αν οι αλλοιώσεις που παρατηρήθηκαν στο σώμα του οφείλονται στην πάθηση του, τη μικροκεφαλία»;

Μόνο μη-γιατροί και μη-ιατροδικαστές θα έσπευδαν να να εγείρουν αμφιβολίες αφήνοντας να αιωρείται το καθησυχαστικό ενδεχόμενο της «μη κακοποίησης» που διέρρευσε στα ΜΜΕ, με φανερή πρόθεση (δηλαδή ελπίδα) συγκάλυψης του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ευτυχώς το ρεπορτάζ απαντά με ακρίβεια όσον αφορά στην «πηγή» της αρχικής αμφιβολίας:

«Αν και οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που διενεργούν την έρευνα δεν είχαν πειστεί για το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης, ωστόσο ανέμεναν το πόρισμα του ιατροδικαστή για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις τους σε συνεργασία με τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.»


Με άλλα λόγια, οι επιφορτισμένοι με την «προστασία ανηλίκων» αστυνομικοί και εισαγγελείς, ήταν εκείνοι οι «δύσπιστοι», αυτοί που έτρεξαν πίσω από γιατρούς και ιατροδικαστές, να «προλάβουν» μια «άδικη, υπερβολική, ξενοφοβική, ρατσιστική κλπ.» κατηγορία σε βάρος των «δυστυχισμένων ψυχών» που προστατεύει ο «περί Ρατσισμού κλπ.» Νόμος τον οποίον υπερασπίζονται με πάθος τα Παρατηρητήρια του κάθε Δημητρά!


Άραγε σε πόσες αντίστοιχες υποθέσεις κακοποίησης βρεφών και παιδιών λαθρομεταναστών δεν επικράτησαν οι «αμφιβολίες» των αρμοδίων αρχών, ωστε να αποσιωπηθούν με συνοπτικές διαδικασίες  — κατά τη συνήθη πρακτική «προηγμένων» κοινωνιών όπως ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία, όπου η Μεγάλη Αντικατάσταση προχωράει ακάθεκτη με τις ευλογίες του ΟΗΕ, όχι όμως στο βαθμό που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως, της «σεξουαλικής κακοποίησης 11μηνου βρέφους με μικροκεφαλία», η συγκάλυψη της αλήθειας ήταν σχεδόν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη λόγω πλήθους επιβαρυντικών δεδομένων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το άτυχο κοριτσάκι έπασχε μικροκεφαλία και «τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του επιδεινωνόταν συνεχώς με αιμοπτύσεις και σπασμούς».

Είχε πάει πολλές φορές στο Νοσοκομείο Παίδων, είχε νοσηλευτεί ξανά και έπαιρνε θεραπεία, μέχρι που η μητέρα ανακάλυψε το πρωί της Κυριακής πως το παιδί της δεν ανέπνεε πλέον και το μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Πρώτον, δεν διευκρινίζεται ποιά ήταν η «κατάσταση» του άτυχου κοριτσιού που επιδεινωνόταν συνεχώς, πού είχε νοσηλευτεί πριν, και τί «θεραπεία»έπαιρνε. Υπάρχουν θεράποντες γιατροί ή όλο το ιατρικό «ιστορικό» προέρχεται από αφήγηση των υποτιθέμενων «γονέων», που δήλωσαν «Σύριοι»;

Η Μικροκεφαλία είναι περιγεννητική ανωμαλία της ανάπτυξης του εγκεφάλου και των λειτουργιών του στο έμβρυο, η οποία συνδέεται με την προσβολή της μητέρας από τον ιό Ζίκα (που ευδοκιμεί σε τροπικά κλίματα της Αφρικής) πριν τον τοκετό. 
Αιμοπτύσεις και σπασμοί στους 11 μήνες μετά τη γέννηση δεν έχουν σχέση με τη μικροκεφαλία ή με τις σοβαρές νοητικές, κινητικές και αισθητηριακές επιπλοκές της. Έχουν όμως σχέση με εσωτερική αιμορραγία και επιληπτικό κλονισμό που προκαλεί η πιθανώς άγρια και επανειλημμένη τελετουργική και σεξουαλική κακοποίηση του ανάπηρου βρέφους από ανθρωποειδή τέρατα, που στην Αμερική και αλλού (ιδίως μετά το σκάνδαλο Επσταϊν) αποκαλούνται Παιδο-βρυκόλακες.


Δεύτερον, οι «ξενοφοβικοί, ρατσιστές, ισλαμοφοβικοί συνομωσιολόγοι» που αντιτίθενται στη Μεγάλη Αντικατάσταση Πληθυσμών, Εθνών, Πολιτισμών (και τελικά αντικατάσταση ολόκληρης της Ανθρωπότητας, με φυσικά ή τεχνητά της κακέκτυπα), καταγγέλλουν την έκρηξη του child trafficking, της παιδοπορνείας, της παιδοφαγίας ή του λαθρεμπορίου εμβρυϊκών κυττάρων, παιδικού ιστού, αίματος και οργάνων, που συνοδεύουν την ανεξέλεγκτη διακίνηση λαθροεποίκων της τελευταίας δεκαετίας. Δεν πρόκειται για παράπλευρες απώλειες, αλλά για συμπληρωματικό Στόχο «αναποδης ευγονικής», μέσω της βιολογικής υποβάθμισης και μετάλλαξης του Ανθρώπου σε Μετάνθρωπο.Ταυτόχρονα, τα κυκλώματα παιδοπορνείας προσφέρουν στους παγκοσμιοποιητές το πιο αποτελεσματικό μέσο εκβιασμού των κυρίαρχων τάξεων από ξένες μυστικές υπηρεσίες στις χώρες «εισόδου» της λαθρομετανάστευσης. Αρκεί μόνο  ο «προσεταιρισμός» των αστυνομικών και δικαστικών αρχών στη συγκάλυψη, για να λειτουργήσουν ως ανίκητο όπλο μαζικής υβριδικής καταστροφής της κοινωνίας που διαφθείρουν αμετάκλητα.Τρίτον, με την φρικιαστική τροπή που πήρε η τραγωδία του άτυχου ανάπηρου κοριτσιού, προσφέρεται ίσως η τελευταία ευκαιρία στην Ελλάδα να ξηλώσει χωρίς ενδοιασμούς και  ημίμετρα ολόκληρο το κύκλωμα του λαθροεποικισμού — με κλείσιμο συνόρων, εκδίωξη ΜΚΟ και Εθελοντικό Επαναπατρισμό λαθρομεταναστών. Σ’ αυτό θα συμβάλει και  η πιστή εφαρμογή της ιστορικής απόφασης που έβγαλε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων την προηγούμενη εβδομάδα, υπό την προεδρία μάλιστα Έλληνα δικαστή.

Σύμφωνα με την απόφαση αυτή είναι απολύτως νόμιμες οι μαζικές επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα, χωρίς τη εξατομικευμένη εξέταση των φακέλων αίτησης ασύλου που υποβάλλουν μετά την παραβίαση των συνόρων στην επικράτειας της χώρας υποδοχής.Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται πως οι ίδιοι οι μετανάστες θέτουν τον εαυτό τους σε «κατάσταση παρανομίας» που αποτελεί απειλή για την ασφάλεια, την υγεία και τα δικαιώματα των νόμιμων κατοίκων και πολιτών. Εξαιτίας της βούλησης τους να μη τηρήσουν τις νόμιμες διαδικασίες για είσοδο  — είτε με βίζα, είτε με την έγερση δικαιωμάτων για πρόσφυγες  — στις ενδεδειγμένες εισόδους της συνοριοφυλακής, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη στέρηση της νομικής προστασίας που θα δικαιούνταν.


Έτσι επαναφέρεται επιτέλους η Αρχή της Νομιμότητας εκεί όπου κατέληξε με τις ευλογίες διεθνών οργανισμών να βασιλεύει η πιο βάρβαρη, εγκληματική και ρατσιστική καταπάτησή της, πίσω από τη βιτρίνα του «ανθρωπισμού» και «πολυπολιτισμού» που κάνουν «περήφανους» τους ψοφοδεείς εντολοδόχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δημήτρης Γιαννόπουλος - δημοσιογράφος


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Τα κανάλια πάντως το πρωί μιλούσαν: ότι ο ιατροδικαστής μίλησε για κακοποίηση αλλά πουθενά στο πόρισμα του δεν ανέφερε το σεξουαλική.
  Εκτός εάν η είδηση αυτή που μιλάει για σεξουαλική κακοποίηση έγινε αργότερα από το μεσημέρι και μετά όπου ξαναέγινε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν θα αφήσουν να μαθευτει η αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλε;οι bloggers αναμεταδίδουν τις φαντασιώσεις τους,δεν μπορούν να μεταδώσουν την πραγματικότητα γιατί δεν είναι ρεπόρτερ.
   Κάθονται στην καρέκλα του σπιτιού τους και αναμεταδίδουν ο ένας τις μαλακίες του άλλου.
   Σε αυτήν την οικογένεια στο ίδιο σπίτι υπάρχει κι άλλο ένα ζευγάρι με μικρά παιδιά. Τι λες ότι δεν θα αφήσουν να μαθευτεί η αλήθεια; Ξέρεις πόσοι έχουν εμπλακεί; Γιατροί, ιατροδικαστές, εισαγγελείς, κλιμάκιο αστυνομίας, κοινωνικοί λειτουργοί..... Όλοι αυτοί δεν θα το αφήσουν να μαθευτεί;
   Μα αν υπάρχει ένας παιδεραστής σε αυτό το σπίτι θα βιάσει και τα υπόλοιπα παιδιά. Θα επιτρέψουν να βιαστούν και τα υπόλοιπα παιδιά για να μην μαθευτεί; Αυτά δεν στέκουν.
   Σεξουαλική κακοποίηση δεν υπάρχει.
   Υπάρχει κακοποίηση που πιθανολογείται να έγινε από το κλύσμα.
   Τι να πω και εγώ που αυτό κακοποιούμε με το ματσούκι(ρύγχος) δύο φορές την ημέρα, για τις αιμορροΐδες;

   Διαγραφή
  2. Να ξεκινήσεις να παίρνεις βιταμίνη c κάθε μέρα,ένα σκεύασμα ιπποκαστανέας όπως Aesculaforce forte tabs,μείωσε καφέ κρέατα και καυτερα,πρόσθεσε φρούτα λαχανικά και μπολικο νερό καθώς και βάλε κάθε μέρα περπάτημα καμιά ώρα αν δεν μπορείς τρέξιμο και θα βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση έως εξαλλειψη συμπτωμάτων.

   Διαγραφή
 3. Ο ιατροδικαστής είπε την αλήθεια! Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε! Απλώς έπεσαν όλοι επάνω για άγριο κουκούλωμα!
  Τώρα τί λέμε συμπατριώτες;
  Άντε, και στα δικά μας;;;;;;;;;;;;;;;
  Παλούκιον γαρ εγγύς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σοβαρα τωρα,εσυ ανωνυμε 7:04, υποστηριζεις οτι θα βγει η αληθεια;;;;;διορθωνεις τον 6:49 οτι κανει λαθος εκτιμηση ενω εσυ μας παρουσιασες ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.που ζεις βρε νεαντερταλ;;;;;;;και βεβαια θα το συγκαλυψουν,αφου προκειται για λαθροεισβολεα.δεν θελουν να δημιουργειται κακη εικονα.η κουτος εισαι,η κανεις προπαγανδα.ακομα και δικιο να εχεις για το κλυσμα,θα επρεπε να εισαι αφυπνισμενος και να μην αποκλειεις συγκαλυψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ανωνυμε 7:04 γράφεις"οι bloggers αναμεταδίδουν τις φαντασιώσεις τους,δεν μπορούν να μεταδώσουν την πραγματικότητα γιατί δεν είναι ρεπόρτερ."αφήνω τους bloggers,είναι πιθανό ό,τι αναμεταδίδουν τα είναι φαντασιακό.Αυτό δε σημαίνει ,όμως, οι ρεπόρτερ διαδίδουν αλήθειες-ομολογώ ωστόσο πως έχουν επιστημονική γνώση για την πραγματικότητα: ξέρουν πως να την αποκρύψουν,παραποιήσουν,αλλοιώσουν...
  Εννοείται πως το άλλο ζευγάρι του σπιτιού θα προσπαθήσει να το κουκουλώσει αν κάνει τα ίδια,αν έχει απειληθεί για τα δικά του παιδιά ,αν είναι συνεργός ή αυτουργός της κακοποίησης του βρέφους. Ποιός ξέρει,ποιός θα μάθει;...

  .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. οταν το αμβλυ τους οργανο μπει στον πισινο μας,τοτε ισως ξυπνησουμε.....το καλυψαν οπως και πολλα αλλα,για να συνεχιζουμε τον υπνο μας ανενοχλητοι......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ