Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

Στρατιωτικοί προς νησιώτες: «Εκτελούσαμε εντολές-Ποιοι θρέφουν το μίσος Έλληνα εναντίον Έλληνα;»


Στην επιστολή η ΠΟΕΣ θέτει το ερώτημα «ποια πολιτική έφτασε την κατάσταση στο απροχώρητο; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που θρέφουν το μίσος Έλληνα εναντίον Έλληνα και οπλίζουν το χέρι τους για αλληλοσπαραγμό; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που ωθούν Έλληνες πολίτες να στρέφονται φραστικά ή και με όποιο άλλο τρόπο, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, εναντίον Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι εξακολουθούν μέσα από δραματικές περικοπές να σταθούν περήφανα και να υπερασπίσουν την Εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια της Χώρας;».

Θα μιλήσουμε για .... πολιτικές, ή για σιωπές;;;Γνωρίζοντας κάποιους εν αποστρατεία στρατιωτικούς, που επέλεξαν να φύγουν όταν έγιναν συνταγματάρχες, γιατί απ' αυτόν τον βαθμό και πάνω, ξεκινούν οι... "ποδιές", οι... διαπλοκές, οι... παραδόσεις σε ... "περίεργα υπόγεια", σε ψυχικά και πνευματικά ξεπουλήματα σε σκοτεινά "κέντρα", έχω καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα...

1. Οι κατώτεροι (αν μπορώ να τους αποκαλέσω έτσι) στρατιωτικοί, εδώ και δέκα χρόνια, βράζουν από οργή για τα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας... 

2. Οι κατώτεροι στρατιωτικοί, αποτελούν αυτή τη στιγμή, το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανωτέρων ξεπουλημένων ηγεσιών και των πολιτικών, στα άνομα σχέδιά τους... 

Κι αναρωτιέμαι, και θα ήθελα έστω και ανώνυμα, να απαντήσουν οι κατώτεροι στρατιωτικοί:

1. Τι θα γινόταν ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;

2. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

3. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΑΡΝΙΟΣΑΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥΣ;

4. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΡΑΤΤΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΚΟ: "ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ... ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΙΜΗΣΩ";;;Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Με στενό συγγενικό πρόσωπο ανώτατο στρατιωτικό, που υπερασπίστηκε την Πατρίδα και σκοτώθηκε από ξενες δυνάμεις, τον έχω πάντα ως παράδειγμα προς μίμηση... κι ως ΦΥΛΑΚΑ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ...

Υ.Γ.2. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σας... ξέρω όμως τι θα έπραττα, όταν θα έπαιρνα από τους ανωτέρους μου ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΓΙΝΩ... ΠΙΟΝΙ ΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ.

Κι αν είχα την δυνατότητα, θα  τίναζα στον αέρα την διεφθαρμένη  βουλή τους.Στρατιωτικοί προς νησιώτες: «Εκτελούσαμε εντολές-Ποιοι θρέφουν το μίσος Έλληνα εναντίον Έλληνα;»

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) με επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και τους δημάρχους των νησιών, εκφράζουν την απόλυτη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις τους και επισημαίνουν ότι οι στρατιωτικοί έχουν «ζητήσει την άμεση απεμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του έμψυχου δυναμικού της, των Ελλήνων στρατιωτικών, από οποιαδήποτε ενέργεια και εμπλοκή τους με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθόσον τούτη εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.


Στην ίδια επιστολή η ΠΟΕΣ θέτει το ερώτημα «ποια πολιτική έφτασε την κατάσταση στο απροχώρητο; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που θρέφουν το μίσος Έλληνα εναντίον Έλληνα και οπλίζουν το χέρι τους για αλληλοσπαραγμό; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που ωθούν Έλληνες πολίτες να στρέφονται φραστικά ή και με όποιο άλλο τρόπο, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, εναντίον Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι εξακολουθούν μέσα από δραματικές περικοπές να σταθούν περήφανα και να υπερασπίσουν την Εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια της Χώρας;».


Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:


Αξιότιμοι κύριοι.

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τα γεγονότα που εξελίσσονται στις περιοχές σας και τη δυναμική που αναπτύσσετε, προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας.

Συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών σας, συμφέροντα όλης της Ελλάδος, μπροστά σε αυτό που προφανώς διαβλέπετε ότι έρχεται.

Με την παρούσα επιστολή μας, παρακαλούμε όπως μεταφέρετε σε όλες και όλους τις/τους κατοίκους των περιοχών σας ότι η Ομοσπονδία μας, εκφράζουσα τα συμφέροντα εν ενεργεία Ελλήνων στρατιωτικών, βρίσκεται στο πλευρό σας και νοερά συμπαρίσταται στον αγώνα σας, τον οποίο θαυμάζουμε και συγχαίρουμε, αφουγκραζόμενοι τις εύλογες αγωνίες σας για το αύριο.

Ως Ομοσπονδία, έχουμε πολλάκις ζητήσει την άμεση απεμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του έμψυχου δυναμικού της, των Ελλήνων στρατιωτικών, από οποιαδήποτε ενέργεια και εμπλοκή τους με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθόσον τούτη εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί, ανεξαρτήτου βαθμού, ως δημόσιοι λειτουργοί, εκτελούν εντολές. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. 

Καλούμε όμως, όλες και όλους τις/τους κατοίκους των περιοχών σας και ιδίως εσάς τους ίδιους, ως τοπικούς ηγέτες, όλοι μαζί να αναρωτηθούμε, ποιος ή ποιοι είναι πίσω από όλη αυτή την κατάσταση. 

Ποια πολιτική έφτασε την κατάσταση στο απροχώρητο; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που θρέφουν το μίσος Έλληνα εναντίον Έλληνα και οπλίζουν το χέρι τους για αλληλοσπαραγμό; 

Ποια πολιτική, ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που ωθούν Έλληνες πολίτες να στρέφονται φραστικά ή και με όποιο άλλο τρόπο, για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, εναντίον Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι εξακολουθούν μέσα από δραματικές περικοπές να σταθούν περήφανα και να υπερασπίσουν την Εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια της Χώρας;"Πηγή: alithia.grΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

17 σχόλια:

 1. Υπεράσπιση Εθνικής Κυριαρχίας;;;

  ΟΧΙ άλλο κάρβουνο....


  Στα τσακιδια


  Αγγελική Αχαρναί

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τι θα πει εκτελουσαμε εντολες;
  Αν σου εδιναν εντολη να πας να σφαξεις την οικογενεια σου θα το εκανες;
  Να τους γυρισεις την πλατη και να τους πεις οτι δεν πας εναντια στα συμφεροντα της πατριδας σου, ουτε εναντια σε συμπατριωτες σου που υπερασπιζονται το το δικιο τους και το νησι τους!
  Ανδρεικελα !
  Ακου μας εδωσαν εντολη οι ανθελληνες προδοτες και εμεις την εκτελεσαμε τυφλα...
  Φτου σας ρε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι Αλβανοί μισθοφόροι που τα κάνουν αυτά.ειναι ξένοι μπράβοι φονιαδες μέσα στην ελληνική αστυνομία.εχει φροντίσει ο Σόρος γι'αυτό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΚΟΥ ΤΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ,ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ ΕΝΤΟΛΕΣ.
  ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ,ΠΙΟΝ ΔΟΥΛΕΒΕΤΕ.
  ΟΡΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ?
  ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
  ΔΕΝ ΑΝΤΗΔΡΑΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΕΣΤΟΛΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΗΝΕΖΕΣ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ?
  ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΑΡΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
  ΑΡΕ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ,ΓΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.
  ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΠΑΓΩΝΙΑ Ε ΠΑΓΩΝΙΑ.

  ΔΗΜΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ως Ομοσπονδία, έχουμε πολλάκις ζητήσει την άμεση απεμπλοκή των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα του έμψυχου δυναμικού της, των Ελλήνων στρατιωτικών, από οποιαδήποτε ενέργεια και εμπλοκή τους με το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθόσον τούτη εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

  Συνειδητοποιεί τι λέει;;Μπορεί να είναι εισβολή αλλά ο στρατός πρέπει να απεμπλακεί γιατί δεν είναι δουλειά του...

  .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΗ ΛΕΣ ΟΡΕ ΟΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΗΣ.ΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΘΕΑΤΕΣ,
   ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΩΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΠΑΡΕΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΑΣ,
   ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ.
   ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ Ε ΚΑΡΑΓΚΟΖΗ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΟΠΗ ΓΙΩΤΑ.

   ΔΗΜΙΟΣ

   Διαγραφή
 6. ο σουλτανος ανοιξε τα συνορα ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ...στην κω λαθροπιθηκια με πετρες και καδρονια,επιτεθηκαν στις γειτονιες της κω...οι μπατσοι στο τουρκοκαναλο σκαι,λενε οτι την επομενη φορα δεν θα πανε τα ματ στα νησια να δουμε τι θα κανουν οι κατοικοι....λενε επισης οτι δεχτηκαν επιθεση με δυναμιτες απο τους κατοικους της χιου....και στη μεση ο κουλης βλακουλης να ονειρευεται πολυπολιτισμικοτητα.......δεν μπορειτε να πειτε''' ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα ειμαστε''''Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Aκουστε ,για να γινουν "στρατηγοι" ,για να πιασουν στασιδι,για λιγη εξουσια και χρημα,πουλανε και την ψυχη τους-εαν εχουν.Γλυφουν παρακαλουν ,και τρεχουν σαν τους σκυλους ,περιμενοντας.Οταν τα ¨καταφερουν¨χρωστανε! Χρωστανε σε αυτους που τους εκαναν,και ετσι ξεπληρωνουν.
  Ετσι τιποτα δεν ειναι αληθινο,καθαρο ,και εντιμο.Ενα ψευτικο ππαιχνιδι ειναι που ειναι παντα εις βαρος εκεινων που εχουν και ακολουθουν τις αληθινες αξιες..
  Φτασαμε οι αναξιοι να ειναι στην κορυφη.Παντα οι αναξιοι ηταν στην κορυφη.Απλα σημερα τους βλεπουν ολοι.
  Εκεινο που διαδραματιστηκε στην Μυτηληνη,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟς.
  Τωρα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο ,ακομα και στους τυφλους.
  Ειναι αυτοι και εμεις.
  Εχουν παρει ολοι φανερα πλεον θεσεις.
  Ταγματασφαλιτες και οχι υπαλληλοι του κυριαρχου λαου..Ο λαος τους πληρωνει,η εξουσια τους μοιραζει τις "θεσεις" σε αυτην χρωστανε και βαρανε τον λαο.Με τα χερια μας βγαζουμε τα ματια μας.Εμεις τους κανουμε οτι ειναι.
  Ολοι ακλαφτοι πηγαν πλεον.
  Τετοια αλητια ,να βλεπεις στρατο να βαραει να σπαει και να διαλυει εριουσιες,μονο στρατος απο αλητες μπορει να ειναι.
  Σε εναν πολεμο θα σκοτωνουν και αυτοι απο μεσα.Αρρωστοι ειναι ανθεληνες ειναι υποτακτικοι του συστηματος.
  Η ιδια η κοινωνια πρεπει να δημιουργησει την αστυνομευση της.
  Απο τα σπλαχνα της.Να μπουνε ολοι στο καζανι,να γινει η καθαρση.
  Αυτοι θυμιζαν συμμοριες απο αλητες,τραμπουκους.
  Οπως και να εχει η κυβερνηση μετα την Μυτιληνη ΤΕΛΕΙΩΣΕ.Συντομα θα πανε σε μια τελευταια προσπαθεια.Θα μαζευτουν να δωσουν το τελικο λακτισμα στους Ελληνες ,ολοι μαζι,και ολοι μαζι θα κλαψουν.
  Ειναι θεμα επιβιωσης πλεον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόνο ντροπή προκαλεί το παραπάνω σχόλιο, την ανευθυνότητα των αχρείων πολιτικών που για την "καρέκλα" τους ξεπουλιούνται την καταλογίζουμε στα παλληκάρια αυτά, που η κυβέρνηση του άθλιου κομμουνιστικού "καθεστώτος" μετέτρεψε σε "θεραπαινίδες" και καθαρίστριες των υπανθρώπων, για την εισβολή των οποίων ευθύνεται απόλυτα... Και το πιο αστείο είναι ότι κατηγορεί ο παραπάνω σχολιαστής (10.04 πμ) τους αστυνομικούς και στρατιωτικούς ότι για το χρήμα προσπερνούν το καθήκον προς την πατρίδα και είναι ανθέλληνες! όταν λέει είμαστε "αυτοί" κι "εμείς", ποιους εννοεί "αυτούς" και ποιους "εμείς"; Δε μας λέει αν ο ίδιος θα υφίστατο τα πάνδεινα από τις γνωστές ομάδες διεστραμμένων εγκληματιών με 600 Ε μισθό μηνιαίο πώς θα αντιδρούσε;; αν, την ώρα που κοιμόταν μετά από πραγματική κι άνιση μάχη, χωρίς νερό και ξεκούραση δύο εικοσιτετράωρα, δεχόταν την κτηνώδη κακοποίηση από κάποιους νησιώτες πώς θα αντιδρούσε; κι ακόμη να μας πει πώς θα ένιωθε αν ήταν πιλότος στην ΠΑ και κινδύνευε κάθε λεπτό μη γνωρίζοντας μέρα ή νύχτα με μισθούς ντροπής και χωρίς το πτητικό επίδομα που σχεδόν το έχουν εξαφανίσει, για να απωθήσουν τους βάρβαρους του σουλτάνου; για ποιον το κάνουν για τον εαυτό τους; για ΄σενα και για όλους τους ελληνόφωνους εχθρούς της πατρίδας δηλ για αυτούς που δεν αξίζουν να κινδυνεύουν, για χάρη ανάξιων που παριστάνουν τους Έλληνες, να μαυροφορούν μάνες, σύζυγοι, να ορφανεύουν παιδιά! Δε μας λες σε ποια χώρα του κόσμου οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τόσο απαξιωτική συμπεριφορά που εκφράζεται με ανηλεές αδικαιολόγητο μίσος από τις γνωστές "κατηγορίες" πολιτών που τις εξέθρεψαν οι εχθροί του Έθνους, αυτοί που βρήκαν επιτέλους την ευκαιρία να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία, να ανοίξουν τα σύνορα για να ικανοποιήσουν το όραμά τους: "δεν πιστεύουμε σε Έθνος, είμαστε διεθνιστές", είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν στο παρελθόν το σύμφωνο παράδοσης της Μακεδονίας στη Βουλγαρία, Είναι οι ίδιοι που μέσα από την εφημερίδα τους (Ριζοσπάστη) εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μικρασιατική καταστροφή... κι αντί να καταδικάζουμε τους αληθινά επιζήμιους εχθρούς της πατρίδας, καταδιώκουμε, κατηγορύμε, απαξιώνουμε, πετροβολούμε και όταν οι συγκυρίες ευνοούν σκοτώνουμε αυτά τα παλληκάρια, τη βοήθεια των οποίων θα επικαλεσθούμε όταν η κόρη μας κινδυνεύει από επίδοξο βιαστή ή από απρόβλεπτη εισβολή το σπίτι μας! Αν οι νησιώτες που παριστάνοντας τα "παλληκάρια" κακοποίησαν σε κατάσταση ύπνου, εκδήλωναν τον ανάλογο ζήλο στους εισβολείς δε θα φτάναμε εδώ στη δεινή θέση του απειλούμενου!!! αλλά οι νησιώτες δεν έκαναν τίποτε για να αποτρέψουν την καταστροφή του τόπου τους, βυθίζοντας τις πρώτες βάρκες και διώχνοντας με κλωτσιές τις ΜΚΟ που θησαυρίζουν σε βάρος της πατρίδας μας, θα απέτρεπαν την εισβολή στην αρχή της και δε θα "μιξόκλαιγαν" τώρα.. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω ως Ελληνίδα τόση ντροπή και αηδία για όλα όσα κάποτε μ' έκαναν περήφανη!

   Διαγραφή
 8. O λαος μισει και συχαινεται τους κυβερνουντες και ανωτατες εξουσιες διοτι οι αρχες και ανωτατες εξουσιες πρατουν οπως ο Ερντογαν με τους συναιτερους του οβριομασονοσιωνιστες που ειναι ολοι τους υπερ της κατασροφης της Ελλαδος και στην γενοκτονια των Ελληνων !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 9. 1) ".....το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα, καθόσον τούτη εκφεύγει της αποστολής και του ρόλου των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας .... "

  ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ??

  Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ,

  ΑΛΛΑ.....

  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-
  ΕΠΟΙΚΟΥΣ- ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ?

  2)Η Ομοσπονδία μας, εκφράζουσα τα συμφέροντα εν ενεργεία Ελλήνων στρατιωτικών,
  βρίσκεται στο πλευρό σας και ν ο ε ρ ά, συμπαρίσταται στον αγώνα σας,

  Ν Ο Ε Ρ Α ?? ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ?

  ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 1940 ΟΜΩΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΗΚΑΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Α
  ΚΑΙ ΟΧΙ ....ΝΟΕΡΑ ΡΕ ΧΑΡΧΑΛΟ- ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ & ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.

  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΡΕ ?

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ?

  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΟΥΣ- ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΪΚΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΟΥ 1940 ΡΕ ΧΟΝΤΡΟ-ΚΩΛΗΔΕΣ.

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥΤΖΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΠΑΛΙΟ-ΚΑΘΙΚΙΑ
  ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ
  ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΤΕ !

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΗΡΩΕΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ, ΕΙΧΑΝ ΟΡΧΕΙΣ.

  ΕΣΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΟΡΧΕΙΣ, ΕΧΕΤΕ ...ΜΑΡΟΥΛΙΑ ( ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ )

  ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ.

  ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΖΕΣΘΕ ΝΟΕΡΩΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ, ΟΛΗΜΕΡΙΣ & ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ.

  ΟΥΣΤ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 10. Υ.Γ

  ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ
  ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΔΥΚάριους, ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ ΤΟΥ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

  Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΣΕ Ο Λ Ε Σ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ !

  ΟΙ ΘΡΥΛΙΚΟΙ ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΙ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑΝΚΣ, ΑΫΠΝΟΙ-
  ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΕΪ ΑΓΓΛΟΙ, ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !

  ΟΙ ΕΛΔΥΚάριοι, ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ, ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ !

  ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ " ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ " ΤΗΣ " ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
  ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ " ??

  ΜΠΑΑ......

  ΕΣΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ- ΣΑΛΑΜΙΝΑ-ΠΛΑΤΑΙΕΣ -1940 ΚΑΙ ΕΛ.ΔΥ.Κ 1974,
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ .....ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΤΣΙ ?

  ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ, ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ. ΟΥΣΤ ΡΕΕΕ !

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρότι συμφωνώ με τα σχόλιά σου γενικά, θα σε ρωτήσω ποιους εννοείς ΕΛΔΥΚαριους, γιατί, εκ των έσω, γνωρίζω Έλληνες πιλότους, που σκοτώθηκαν στην εισβολή του Αττίλα, καθώς και ένας εξάδελφός μου αγαπημένος συνταγματάρχης, θεωρείται ακόμη "αγνοούμενος", αφήνοντας δύο παιδιά χωρίς πατέρα και μια σύζυγο χωρίς σύζυγο! Άσε το θρήνο της μητέρας του, θείας μου, ακόμη ηχούν στα αυτιά μου προκαλώντας φρίκη κι ανατριχίλα μετά από τόσα χρόνια! Επομένως δεν έμειναν άπρακτοι στην εν λόγω τραγωδία οι στρατιωτικοί αλλά οι τότε πολιτικοί-ως συνήθως προδότες από γενιά σε γενιά- που επέστρεφαν πίσω τα αεροπλάνα μας.... Μην ξεχνάτε το αμίμητο του αυτόκλητου "Εθνάρχη" : "Η Κύπρος κείται μακράν",αυτό μόνο αν το θυμόμαστε θα καταλογίζουμε τις ευθύνες σ' αυτούς που ανήκουν!

   Διαγραφή
 11. Εγώ θα έλεγα να αρχίσουν να κάνουν πυκνές περιπολίες στρατός και αστυνομία στον εβρο και στη θάλασσα Πολεμικό ναυτικό και λιμενικό κάνοντας αυτό που λένε push back γιατί αν το πήρε απόφαση ο ερντογκάν να αμολάρει πασης φύσεως μετανάστες προς την Ελλάδα ανεξέλεγκτα,θα γίνει όλη η Ελλάδα ένας κακος χαμός.
  Άραγε οι υπεύθυνοι έχουν στα υπόψη τους την πιθανότητα ανάμεσα σε όλους αυτούς τους χιλιάδες που περνούν να υπάρχουν τουρκοι σαμποτέρ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. της πόπης θα γίνει έτσι και ο ερντογάν τους αμολήσει καθώς προβλέπεται να ρθουν σε νούμερο που θα περάσει το εκατομμύριο μέσα σε μια χρονιά.

   Διαγραφή
 12. Για ποια απεμπλοκη μιλατε ρε λινατσες; Εμπλοκη επρεπε να επιλεξετε απο την πρωτη στιγμη που ειδατε την Πατριδα να δεχεται την λυσσαλεα επιθεση των ισλαμοεβραιων.

  Που δωσατε ορκο ρε; Στον αρχισραταρχαιο που απεταξε τον αρχιλοχια ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΩΤΗ η στη Πατριδα;

  Ξερετε γιατι τον απεταξε; Ο αρχιλοχιας ηθελε να τηρειται ο κανονισμος του στρατου. Αυτος ο κανονισμος απαγορευει στο στρατο να ξεσκατιζη τα ορκς του Ισλαμ.

  Για τον Παυλο Μελα ξερετε τιποτα; Για το '12, '22, '40 και υψωμα 731, το '74 και τον αρχιπροδοτη ναυαρχαιο Αραπακη;

  Για τον τελευταιο ισως να γνωριζετε γιατι ακολουθειτε πιστα το παραδειγμα του. Ακουστε τεμπελχαναδες με το Ελληνικο εθνοσημο. Συμμορια της γαλοτσας στο Βερολινο εχετε καταντησει και μισειτε τους Ελληνες οσο κι' αυτη.

  Αντε γεια! Ουστ!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΑΝΤΕ ΡΕ AHOY ! ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ! ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ! ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ .
  ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ! Ο ΚΥΡΙΟΣ AHOY ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΨΥΧΗ .
  ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ .ΜΟΙΑΖΩ ΤΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΦΡΥΔΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ,
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΩΤΗ .
  ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ,ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ .
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ,ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΖΑΓΑΡΙΑ !
  Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΙΑΣ .
  ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ .
  ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ;;
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ