Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

«Ελλάδα μη μας ξεχνάς»: Κραυγή απόγνωσης από τα υπό κατάληψη από παράνομους μετανάστες νησιά του Αιγαίου (βίντεο)Οι κεντρικές συγκεντρώσεις, οργανωμένες από την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκίνησαν στις 12.00 το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη στο χώρο της Προκυμαίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, στη Χίο στην πλατεία Πλαστήρα και στη Σάμο στην πλατεία Πυθαγόρα.

Πολλοί με ελληνικές σημαίες στα χέρια. “Θέλουμε πίσω τα νησιά μας. Θέλουμε πίσω τη ζωή μας” γράφουν τα φυλλάδια της γενικής απεργίας, με τους κατοίκους των νησιών να τονίζουν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Όταν τα γράφαμε από το 2015 και σας τα φωνάζαμε, η πλειοψηφία, μας απειλούσε με μηνύσεις, γιατί "παντελονιάζατε" την συνεργασία σας με τους "καημένους τους πρόσφυγες".... και νταχτιρντίζατε τα παιδιά τους, καμαρώνοντας και διεκδικώντας το ... ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ!

Τώρα, θέλετε τα νησιά και τις ζωές σας πίσω... 
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ... 
ΕΚΤΟΣ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΕΞΩ.

Τώρα φωνάζετε "ΕΛΛΑΔΑ, μην μας ξεχνάς"!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;
ΔΗΛΑΔΗ, ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ;Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ... ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ...Γενική απεργία, με καθολική συμμετοχή σήμερα στα νησιά του βορείου Αιγαίου που πλήττονται από τις επιπτώσεις της παράνομης μετανάστευσης. 


Κάθε δραστηριότητα έχει νεκρώσει, κλειστά είναι έως και τα περίπτερα, ενώ νωρίς το πρωί «σφραγίστηκε» το κτίριο της ΔΟΥ Μυτιλήνης.
Το πρόβλημα δεν είναι η αποσυμφόρηση των «δομών φιλοξενίας» αλλά να κλείσουν τα σύνορα χερσαία και θαλάσσια. 
Ειδικά στο Αιγαίο εύκολα μπορούν να μειωθούν σε απίστευτο βαθμό οι παράνομες μεταναστευτικές ροές ακόμα και με τη χρήση ένοπλη βίας και οι νυν παράνομοι μετανάστες να μπουν σε «επτασφράγιστες» - όχι απλά κλειστές -  δομες φιλοξενίας όπου θα κρατηθούν μέσα σε αυτές μέχρι την αποχώρησή τους από την χώρα.

Η κατάσταση είναι τραγική γιατί στα νησιά έχουμε αντικάτασταση πληθυσμού από αλλόθρησκους και αλλόφυλους. 
Οι κεντρικές συγκεντρώσεις, οργανωμένες από την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου και τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης ξεκίνησαν στις 12.00 το μεσημέρι, στη Μυτιλήνη στο χώρο της Προκυμαίας έξω από το Δημοτικό Θέατρο της πόλης, στη Χίο στην πλατεία Πλαστήρα και στη Σάμο στην πλατεία Πυθαγόρα.
Πλήθος κόσμου έχει κατέβει στους δρόμους όπως φαίνεται από τις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πολλοί με ελληνικές σημαίες στα χέρια. “Θέλουμε πίσω τα νησιά μας. Θέλουμε πίσω τη ζωή μαςγράφουν τα φυλλάδια της γενικής απεργίας, με τους κατοίκους των νησιών να τονίζουν πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Με αποφάσεις των ΟΤΑ και των σωματείων και των άλλων φορέων που συμμετέχουν απορρίπτεται το κυβερνητικό σχέδιο για τη δημιουργία νέων δομών στα νησιά, ζητείται ο άμεσος απεγκλωβισμός των αιτούντων άσυλο, ο έλεγχος των μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στα νησιά, η φύλαξη των συνόρων και η ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών και των δομών υγείας και ασφάλειας.

 Δείτε βίντεο και από τα 3 νησιά που μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ.

Στο πόδι βρίσκεται και η Σάμος με τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού να λένε ένα ηχηρό «όχι» στα σχέδια της κυβέρνησης και καταγγέλλουν τους αρμόδιους για εμπαιγμό.

Στην πανσαμιακή συγκέντρωση στη κεντρική πλατεία Πυθαγόρα, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,  με μοναδικό αντικείμενο το μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα, παρουσία πλήθους κόσμου από όλη τη Σάμο, το μήνυμα ήταν σαφές  προς την κυβέρνηση εκφράζοντας  την έντονη δυσαρέσκειά τους, αναφορικά με το μεταναστευτικό ζήτημα που ταλανίζει το νησί πάνω από πέντε χρόνια.

Οι δήμαρχοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου, ο Αντιπεριφερειάρχης, το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, στις ομιλίες τους ζήτησαν επιτακτικά από την κυβέρνηση να λάβει άμεσα λύσεις, δρομολογώντας μεταξύ άλλων την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και το κλείσιμο της δομής στο Βαθύ της Σάμου.

«Φτάνει πια, έως εδώ. Τα νησιά μας δεν θα γίνουν αποθήκες ψυχών» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Βασίλης Πανουράκης και ζήτησε από όλους να συμβάλουν ώστε η Σάμος να ακουστεί πως είναι ένα όμορφο νησί και ασφαλής προορισμός.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης είπε:  
«Είμαστε εδώ, όλη η 
Σάμος, ενωμένοι, διεκδικούμε και απαιτούμε. Είμαστε κοντά στη Χίο, στη Μυτιλήνη και παλεύουμε όλοι μαζί, διεκδικούμε και απαιτούμε τα αυτονόητα. Να επανέλθει η κανονικότητα στον τόπο μας και απαιτούμε να αισθανόμαστε ασφαλής στον τόπο μας.

Μας προκαλεί η συμπεριφορά των ΜΚΟ, δεν μπορεί να σουλατσάρουν σε όλο το νησί, να βάζουν κανόνες, να κάνουν ότι θέλουν. Είμαστε εδώ για να πείσουμε προς κάθε κατεύθυνση. Και ο αγώνας δεν πάει στράφι και άδικα. Πρέπει όλοι μαζί, συσπειρωμένοι, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όλοι μαζί να παλέψουμε για τον τόπο μας, να πάρουμε πίσω τα νησιά μας, να αποκατασταθεί η καθημερινότητα και να νοιώθουμε ασφαλής στον τόπο μας».

Στο βήμα ανέβηκε η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, οι οποίοι ζήτησαν τον απεγκλωβισμό των μεταναστών, την κατάργηση της συμφωνίας Ε.Ε – Τουρκίας, το κλείσιμο του ΚΥΤ και την ύπαρξη μικρού χώρου καταγραφής.

Η συγκέντρωση έκλεισε με χαιρετισμό του δημάρχου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργου Στάντζου.

«Είμαστε όλοι εδώ σε μια άλλη χρονική στιγμή, σε μια στιγμή με άλλα χαρακτηριστικά του θέματος. Το θέμα έχει εξελιχθεί. Μιλάμε για συνειδητή πάκτωση του πληθυσμού στο νησί μας. Συνειδητή επιλογή της Ε.Ε. Πρέπει να επανέλθει η κατάσταση στην κανονικότητα. Να επανέλθει στο όριο του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στο νησί μας θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας. Τα νησιά μας και την πατρίδα δεν τη φυλάνε όπλα, τα φυλάμε εμείς. Οι ψυχές μας είναι η ασπίδα του έθνους. Ζούμε ιστορικές στιγμές με πολλές κρίσεις στην περιοχή μας. Οι ψυχές όλων μας είναι η ασπίδα του έθνους. Ζητάμε και απαιτούμε εδώ και τώρα να επιλύσουν το μεγάλο εθνικό θέμα του μεταναστευτικού. Το οφείλουν απέναντι στην πατρίδα. Η εθνική συνεννόηση και ο δυναμισμός, στην πράξη θα διαχειριστεί την κατάσταση που καθημερινά οξύνεται.

Ζητάμε απεγκλωβισμό, η προθεσμία πέρασε άπρακτη. Μερικές εκατοντάδες αθροίστηκαν στο κολαστήριο των νησιών. Ζητάμε το κλείσιμο του ΚΥΤ, δεν κάνουμε πίσω ούτε γραμμή. Δεν δικαιούται κανείς να κουνάει το δάχτυλο του ανθρωπισμού στους νησιώτες. Διεκδικούμε τα σύνορά μας.

Σήμερα ζητάμε τα αυτονόητα. Εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου. Στέλνουμε θετικά μηνύματα αισιοδοξίας και ενότητας. Το μαγικό και προικισμένο από την αρχαιότητα νησί μας δεν θα κρατήσει για τον εαυτό του αυτό το παρόν. Διεκδικούμε τα αυτονόητα. Εδώ και τώρα ευρωπαϊκή παρέμβαση για να απεγκλωβιστούν οι μετανάστες. Να φυλαχτούν τα σύνορα της Ελλάδας και η Frontex να τοποθετηθεί στα τούρκικα παράλια. Το θάρρος της γνώμης μας αποτελεί το όχημα για να διεκδικήσουμε αυτά που αξίζουμε. Προχωράμε μπροστά.

Η Σάμος απαιτεί όχι αντίδωρα και αντιπαροχές για να γίνει ανοιχτή φυλακή. Ζητάμε αποζημίωση για τις ζημιές που έχουμε υποστεί από το 2015 και μετά. Θέλουμε ζωή στο νησί μας. Απαιτούμε ίδρυση πανεπιστημιακής σχολής στη Σάμο, εκεί που είναι το ΚΥΤ, μέτρα για επιχειρήσεις, ρύθμιση χρεών για όλους μας. Απαιτούμε και θα κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Ο δυναμισμός και η αυταπάρνηση θα έχουν αποτέλεσμα», είπε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου.

Αύριο Πέμπτη οι δήμαρχοι των νησιών μαζί με τον περιφερειάρχη θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τα πέντε νησιά προβλέπει κλείσιμο των δομών σε Μόρια, ΒΙΑΛ και Βαθύ και θα δημιουργηθούν νέες δομές χωρητικότητας τουλάχιστον 5.000 ατόμων ως προαναχωρησιακά κέντρα (ΠΡΟΚΕΚ) ή και κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ). Σε Κω και Λέρο, οι υπάρχουσες δομές θα μετατραπούν σε ΚΥΤ χωρητικότητα αντίστοιχα τουλάχιστον 2.000 και 1.000 ατόμων.

Ταυτόχρονες  κινητοποιήσεις σήμερα Τετάρτη έγιναν στην πλατεία Βουνακίου στη Χίο, στο χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο στη Μυτιλήνη, και στην πλατεία Πλατάνου έξω από το δημαρχείο Λέρου.

Mαζική ήταν η κινητοποίηση και των κατοίκων της Χίου.

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν δυναμικά το παρόν στη μεγαλειώδη κινητοποίηση στην πλατεία Βουνακίου, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. 

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με παρατεταμένο χειροκρότημα στο Χαλκειός που 3 χρόνια τώρα σηκώνει το βάρος του μεταναστευτικού και συνεχίζεται με ομιλίες φορέων.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

20 σχόλια:

 1. Μεχρι τωρα ολα καλα ηταν...
  Ευπροσδεκτοι οι μεταναστες... τους αφηναν χρημα... και ενοιωθαν φιλεσπλαχνοι οι ντοπιοι παιρνοντας το κατιτις τους...
  Πηραν και το Νομπελ;
  Τι αλλο θελουν; Ο,τι ηθελαν το εχουν!
  Γιατι κλαιγονται;

  Τωρα να ετοιμαστουν να αφησουν τις περιουσιες τους στα λαθροπιθηκια και να φυγουν απο τα νησια τους,
  γιατι η ζωη τους θα γινει ενας εφιαλτης : κλεψιες, ληστειες, φονοι, βιασμοι, καταπατησεις...

  Ωστοσο θα βλεπουν το Νομπελ και να παρηγοριουνται...

  Μονον που ανοιξαν την πορτα οι αφελεις συμφεροντολογοι και πονοψυχοι νησιωτες και τωρα γεμιζει ολη η Ελλαδα με αγριμια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διορθωση:
   Φιλευσπλαχνοι

   Διαγραφή
  2. Και εγω τα ίδια ελεγα γιατι οι περισσοτροι νησιωτες ψηφιζαν αριστερα.
   Ομως ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ γιατι τα ιδια λεγαμε και για την Κυπρο ενω οι Κυπριοι ψηφισαν το 1950 με ποσοστο 99% ενωση και με τις μαλακιες αυτες χασαμε το νησί. Τα νησια αυτα ειναι Ελληνικα οπως και η μικρα Ασια καιτα θελουμε Ελληνικα. Μην ξανακουσω κανενα να λεει οτι θα τους αφησουμε στην τυχη τους θα ειμαστε ολοι ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΝΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑΤΑ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

   Διαγραφή
  3. αια καλύτερα να αφεθούν στην οι μεγαλοστομίες και να προχωρήσουν οι κυβέρνηση και οι αρχές επι του έργου διότι σε αν συνεχίσει η συγκεκριμένη ένταση των ροών σε συνδυασμό με τα κλειστά σύνορα θα μετατραπεί "φιλανθρωπικό ίδρυμα"που περιμαζεύει και ταίζει όλη την οικουμένη.καλός ο ανθρωπισμός αλλά ας κοιτάξουν και οι έλληνες λιγάκι τον ευαυτό τους.δεν έβλαψε και σε τίποτα όταν κάποιος αφιερώνει και λίγη φροντίδα στον ευαυτό του μαζί με την φροντίδα προς τους άλλους.
   και κάτι τελευταίο:όταν οι μετανάστες παίρνουν αβέρτα τα επιδόματα που παρέχει το κράτος και περίθαλψη από ιατρική,φαρμακευτική μέχρι την σίτηση είναι τζάμπα ποιος ο λόγος να θέλει να σηκωθεί να φύγει από την ελλάδα;να καλοπερνάει μια χάρα και να πάει αλλού;χαζός είναι;

   Διαγραφή
  4. επειδή το έγραψα βιαστικά το ποστ διευκρινίζω τα παρακάτω σημεία:
   1)κλειστά σύνορα:εννοώντας πως οι χώρες της εε αλλά και γειτονικές χώρες τα έχουν κλειστά τα σύνορα τους,αναμενόμενο να εγκλωβίζονται εδώ οι μετανάστες.
   2)φιλανθρωπικό ίδρυμα:ξέχασα να να αναφέρω πως εννοώ για την ελλάδα

   Διαγραφή
  5. Αία εχεις απόλυτο δικιο! Ειναι Ελληνες οι νησιωτες, ειναι αδελφια μας και τα νησια δικα μας!
   Ομως εχω θυμο, πολυ θυμο γιατι εξ αιτιας τους θα πνιγει και η ηπειρωτικη Ελλαδα απο τα τζιχαντια και τις εγκυμονουσες τους, απο ληστειες, φοβο, φονους και βιασμους.
   Βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να μην τους βοηθησουμε.
   Ισως αναγκαστουν να εγκαταλειψουν το νησι τους και τις περιουσιες τους... Εμεις, οι υπολοιποι Ελληνες ειμαστε εδω για να τους φιλοξενησουμε.
   Τους ευχομαι ομως να μην συμβει αυτο.

   Διαγραφή
  6. 11:10
   αν συμβεί αυτό που λες δεν πέφτει κανένας λόγος φιλοξενίας διότι εκείνοι βλέποντας την θάλασσα της ασίας να έρχεται έπρεπε να ξεσηκώνονταν από την πρώτη στιγμή αντι να δείξουν συμπόνια αλληλεγγύη και φροντίδα.ο καθένας θα έπρεπε να είναι υπεύθυνος των πράξεων,όχι άλλος πηδάει και άλλος πληρώνει.καταλαβαίνω από την άλλη πως μέσα σε αυτές τις ροές πως υπάρχουν και πραγματικοί πρόσφυγες (ούτε 10%)αλλά και μικρά παιδιά,αλλά στις συγκεκριμένες περιπτώσεις πρόκειται για τα θύματα της ιστορίας.θύματα της ιστορίας επειδή μέσα στα καραβάνια δεν θα βρεις μόνο μικρά παιδιά η ανθρώπους με καθαρά προσφυγικά κριτήρια.διότι δεν γίνεται να καταλάβεις αν κάποιος είναι πραγματικά πρόσφυγας η μετανάστης για να προσφέρεις την βοήθεια μόνο στους πρόσφυγες.έτσι λοιπόν τους απαγορεύεις δια ροπάλου να έρθουν κλείνοντας τα σύνορα και διώκοντας δουλέμπορους και σχετικές μκο που βάζουν το λιθαράκι τους στην ενθάρυνση των προσφυγικών ροών.όπως έγραψα πιο πάνω θα αδικηθεί το 10% που το έχει πραγματική ανάγκη,μια παράπλευρη συνέπεια,αλλά από την άλλη βάζεις πρώτα τον ευαυτό σου αποτρέποντας το ποτάμι της ασιατικής ροής.τώρα όμως που δεν το κόβω να κλείνουν τα σύνορα και να διώκονται οι δουλέμποροι με μκο σχετικές με το θέμα,αλλά ούτε να ανοίγουν τα σύνορα της ευρωπαικής ένωσης,γειτωνικών χωρών το κόβω η ελλάδα σε λίγο καιρό να γίνεται ολόκληρο στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών,δηλαδή όλη η ελλάδα μια λέσβος.με μισόλογα,φανταχτερά λόγια,και συμπόνια δεν λύνεται το μεταναστευτικό.

   Διαγραφή
 2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΤΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟΝΟΝΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πάνε να γαμηθούνε όλοι όσοι χάιδευαν τα λαθροόρκ. Ακόμα τους λένε μετανάστες αντί λάθρομετανάστες.
  Έτσι να τους βιάσουν από τον πρωκτό και να τους κλέβουν. Δεν με ενδιαφέρει για κανέναν συνέλληνα.
  Ο καθένας μας είναι μόνος του. Καμμία αλληλεγγύη στα κομματόσκυλα που ψηφίζουν σκατά σαράντα χρόνια τώρα.
  Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας όταν ξεσηκωθούν τα λαθροπηθίκια.
  Εγώ έχω αγοράσει καραμπίνα χράπα χρούπα και έβαλα σε καβάντζες στο χωριό μου καμμιά πεντακοσαριά φυσίγγια νούμερο 6, προμήθειες και καύσιμα σε μεταλλικά κάνιστρα.
  Σίγουρα θα με φάνε και μένα αλλά θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου πρώτα και θα φάω και μερικούς αράπηδες.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. μην σου πω πως δεν είναι και λίγοι αυτοί που "χέστηκαν" με τους λαθρομεταναστες-προσφυγες οι άλλοι (δες μκο)που τους περιποιούνται βασιλοπρεπώς.το σούσουρο θα έρθει όταν θα κοπούν τα επιδόματα και οι δωρεάν παροχές και θα κάνουν τον κακό σαματά......

   Διαγραφή
  2. Οι Έλληνες ποτε δεν ηταν ενωμενοι διοτι ημαστε πολυ εγωκεντρικοι όντως ο καθε ενας ειναι μονος του αλλά αυτη ειναι και η δυναμη μας. Οταν ομως πριν 40 χρονια εκπαιδευομουν στον ανταρτοπολεμο στο Μπελες ο διοικητης μας τοτε ( ο Δρακος) μας ειχε πει οποιος απο εσας θελει με τις γνωσεις που θα εχει απο την εκπαιδεθση ας οργανωσει ανταρτικα σε περιπτωση πολεμου και ητας ηξερε τι ελεγε. Δεν περιμενε απο ολους αλλα απο οσους ηθελαν και μπορουσαν.
   Και να εισαι συγουρος πως υπαρχουν οι Έλληνες που θελουν και μπορουν.
   Δεν χρειαζονται οι πολλοι αλλα οι λιγοι και ικανοι.
   Παντα λιγοι ηταν οι Ελληνες που εκαναν τα ιστορικα θαυματα πολλοι ηταν οι αλλοφυλοι.
   Θες μερικα παραδειγματα? Θησεας Ηρακλής ολομοναχοι 300 Θερμοπύλες Αλεξανδρος με 30.000 κατέκτησε τον τοτε κοσμο οχι σφαζοντας λαους αλλα κυνηγοντας τον στοχο τον ηγετη τον Δαρείο. Βυζαντιο ειχε τους Ακριτες το 21 κλεφτες και οπλαρχηγους με λιγους ανδρες Παπαφλέσσας. Βαλκανικοι πολεμοι και πρωτος παγκοσμιος λιγοι ημασταν και τα βαλαμε με οθωμανικοι αυτοκρατορια και βουλγαρους. Ο παππους μου που ειχε πολεμησει για την Μακεδονία και εφθασε στον Σαγκαριο μου ελεγε οταν ημουν παιδακι, αν γινει πολεμος τους τουρκους μην τους φοβηθεις οι βουλγαροι ειναι πιο σκληροι.
   Και ειχε δικιο οι χειροτερες μαχες εγιναν στις μαχες Κιλκίς Λαχανά τους εβγαζαν απο τα χαρακοματα μονο με ξιφολογχες. Το 40 ο Κατσιμητρος με λιγους ανδρες αλλαξε όλη την πορεια του β παγκοσμιου πολεμου και σημερα το ιδιο θα γινει μην εχεις καμια αμφιβολία νομιζεις τυχαίο ειναι που δεν κανουν πραγματικο πολεμο με την Ελλαδα αλλα ψυχολογικες επιχειρησεις?

   Διαγραφή
  3. Αδελφέ τάδε εφη Βίσμαρκ:Αν οι Έλληνες δεν πολεμούσαν μεταξύ τους θα είχαν κατακτήσει τον κόσμο"
   Βίσμαρκ» -( πρωθυπουργός της Γερμανίας, 1815-98 ).

   Η κατάρα της Εκάβης πάνω από τα τοίχοι της Τροίας ας ακολουθεί,αλλά μας ακολουθεί σε περιόδους παρακμής μόνο.Μεγαλουργησαμε και στην αρχαιότητα με τους Μηδικους πολέμους,και με τον Μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο τον Μακεδόνα και με την χιλιόχρονη Βυζαντινή αυτοκρατορία.

   Όταν οι Έλληνες έχουν ηγέτη πραγματικό γίνονται θαυματοποιοί!Επίσης θα έπρεπε στον εθνικό ύμνο που ψάλλουμε να προστεθεί και η τελευταία στροφή να γίνει κτήμα και συνείδηση μας.

   Τέλος μέχρι την Μικρασιατική Καταστροφή η διάσπαση γινόταν μεταξύ κομμάτων και βασιλικου πολιτεύματος.Μετα τον συμμοριτοπολεμο μέχρι το 1974 μεταξύ κράτους και κομμουνιστων.Μετα το 1974 μεταξύ κομμάτων.Νομιζω το εξαντλήσαμε το έργο.
   Ενα παλικάρι στ πρότυπα του Καποδίστρια θέλουμε να γεννήσει και πάλι η Ελλάδα.Ελληνα και Χριστιανο Ορθοδοξο

   Διαγραφή
  4. 10:46
   *ενώ οι άλλοι......

   Διαγραφή
 4. τι φωναζουν;;;;ετσι οπως ξεσηκωθηκαν να πηγαιναν στα χοτ σποτ να ερριχναν ολα τα λαθροπιθηκια στη θαλασσα...ουτε ψηφισματα ουτε μεγαλοστομιες,,,μια κι εξω....να δουμε θα ξαναπατουσαν λαθροπιθηκια στη χωρα μας;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Είμαι ο 9:42,λοιπόν πιστεύω ότι το σενάτιο θα ξεκινήσει κάπως έτσι: μόλις πάρουν εντολή τα λαθρό σε συνεργασία με την εδώ πέμπτη φάλαγγα θα καταλάβουν δημόσια κτήρια σε πόλεις και επαρχία,αποκοπή κεντρικών αρτηριών και υποδομών με παράλληλο πλιάτσικο σε καταστήματα,μαγαζιά,αγροικίες και οικίες. Δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη για ξεχαρμάνιασμα στις ελληνίδες και καταστροφές.
  Οι αρχές θα κλειστούν στα αστυνομικά τους τμήματα και θα είναι ανήμπορες οι υπηρεσίες να επιληφθούν....
  Τα υπόλοιπα προσθέστε τα μόνοι σας.
  Η κόλαση του Δάντη θα μοιάζει με Κυριακάτικο τσάι εευσεβηστώ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόνο με την παλαιά χωροφυλακή θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί μια εσωτερική κατασταση.Ειχε στρατιωτική διάρθρωση και συσσωρευμένη εμπειρία σε κυνήγι κατσαπλιάδων,λήσταρχων,συμμοριτών,μέχρι και συμμετοχή στους μεγάλους πολέμους του έθνους ειχε,αλλά την κατάργησαν ή μάλλον την ενοποιησαν με την αστυνομία πόλεων σε Ελληνική αστυνομία.

   Διαγραφή

 6. Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΗΚΕ.

  ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΡΙΧΤΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.

  ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ο μίστερ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ.

  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ : " ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.....

  Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ,ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,
  ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ !

  ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Ο Χ Ι "ΕΜΦΥΛΙΟΣ ", ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε, ΣΤΙΣ 23- 5 - 1947 ΚΑΙ ΑΠΕΒΛΕΠΕ :

  " ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...."

  ΒΙΒΛΙΟ : " ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΣΕΛΙΣ 27.

  ΣΥΓΓΡΦΕΑΣ : ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΕΑΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.

  ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ !

  ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ?

  ΕΜΠΡΟΣ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ?

  ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΙΤΣΙΑ, ΡΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βασικά όπως λειτουργεί ο Στρατός,εισαι πρώτα υποχρεωμένος να εκτελέσεις την διαταγή και έπειτα εφόσον θεωρείς ότι αδικήθηκες να βγεις στην αναφορά παραπονούμενος.

   Υπάρχει στρατιωτικός ποινικός κώδιξ όπου η άρνηση εκτέλεσης διαταγής τιμωρείται.Το θέμα με τους εισερχόμενους επενδυτές και τις Ε.Δ έπρεπε να λυθεί στα υψηλά κλιμάκια.
   ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ ΑΓΕΑ και ΑΓΕΕΘΑ θα έπρεπε να υπενθυμίσουν την πολιτική ηγεσία την αποστολή του Στρατού.Δηλαδη εάν ένας πρωθυπουργός διατάξει τον ΑΓΕΕΘΑ να βγάλει τα τανκς στο δρόμο και να κάνει πραξικόπημα ο ΑΓΕΕΘΑ πρέπει να το κάνει;

   Προφανώς υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης αλλά δεν το κάνουν όλοι διότι υπάρχει το σκεπτικό του ουδείς αναντικατάστατος.

   Η Χωροφυλακή προσέφερε σπουδαίο έργο.Ειδικά στον συμμοριτοπόλεμο.Ειχα συγγενικό πρόσωπο που ήταν στην χωροφυλακή τον καιρό εκείνο και οι επιθέσεις των συμμοριτών σε τμήματα χωροφυλακής ήταν ο κανονας.Εαν είχες και σύζυγο ως χωροφύλακας τότε έπρεπε να την κρύψεις σε καμία σπηλιά γιατί έφταιγε τους κομμουνιστοσυμμοριτες που αγάπησε χωροφύλακα.

   Το κράτος μπορεί να θέλει να συγκαλύψει τον ιστορικό παρελθόν αλλά έχουν όλα καταγραφεί.Στο χέρι μας είναι να τα μάθουν οι νεότεροι.Εξωσχολικά εννοείται διότι τα σχολεία κατευθύνουν την παιδεία κατά την ιδεολογία των κομμάτων εξουσίας.Εμας μας ενδιαφέρει να μαθαίνουμε την αλήθεια για τα γεγονότα είτε μας αρέσει είτε όχι για να διατηρούμε την εθνική μας συνείδηση και να πορευόμαστε στο μέλλον χωρίς να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.

   Διαγραφή
 7. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ, ΝΑΙ (!!!) ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ(!!!) ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΣ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ (;;;) Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ 30% ΣΤΟ 17%, ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2%, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ KAI ΠΡΑΣΙΝΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ Ο.Η.Ε., ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΤE;; TI ΕΙΠΑΤΕ;; ΣΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;; ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ, ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ...ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ, ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

  (ΕΝΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ