Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΘΩΟΙ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ!!!


Ήταν μια δίκη, στην οποία προσήλθα έχοντας πίστη πως θα κερδηθεί, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, που έδειχναν πως .. "όλα παίζονταν"...  


Υπήρχαν όμως  στην φαρέτρα της δικηγόρου μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑ, κάποια στοιχεία, που ήρθαν κυριολεκτικά, από τους ..."ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", παρά το γεγονός πως είχε αναλάβει την υπόθεσή μου, δυο μέρες πριν την δίκη...!!!

Τα στοιχεία αντίκρουσης στην μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά, ήταν χιλιάδες σελίδες... 

Τα καίρια όμως στοιχεία, που θα οδηγούσαν στην περίτρανη ΝΙΚΗ, ήταν εκείνα που ανέτρεψαν κάθε αρνητική έκβαση και τα οποία κατέθεσε η δικηγόρος μου.

Στοιχεία, που μέχρι σήμερα, δεν είχαν ποτέ άλλοτε παρουσιαστεί στις μηνυτήριες αναφορές που υποβάλλει στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στην εισαγγελέα κατά του... ρατσισμού, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.

Κι αυτά τα στοιχεία, όχι μόνον κατατέθηκαν, αλλά και θα δούν λιαν συντόμως το φως της δημοσιότητας, ώστε να αποτελέσουν το πιο σημαντικό τεκμήριο αθωότητας των εκατοντάδων  μηνυόμενων bloggers αλλά και δεκάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, που μηνύει καθημερινά, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Παναγιώτης Δημητράς, εξυπηρετώντας εξωχώρια αλλότρια συμφέροντα.  

Σημειωτέον, πως στο δικαστήριο, ήταν παρών και ο ... ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ, Παναγιώτης Δημητράς.... ως ακροατής, ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από την δυσάρεστη γι αυτόν έκβαση της δίκης και την ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ.Εχθές, μια φίλη και αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έγραψε στο σχόλιό της, στην χθεσινή μου ανάρτηση (εδώ):


"Πόπη μου αύριο, στο πρόσωπο το δικό σου και αυτό των συγκατηγορουμένων σου ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα στην άποψη…


ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ…

Μια αισχρή μειοψηφία έχει κατορθώσει να εκφοβίσει, να φιμώσει, να περιθωριοποιήσει τον Έλληνα που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 

Και αυτή η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ κατόρθωσε να πάρει την εξουσία με ψέμα και απάτη ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΟΜΟ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!
 

Που θέλει να επιβάλλει τον έλεγχο ακόμη και στη σκέψη!

Αν αύριο υπάρξουν δικαστές που θα τολμήσουν να σας καταδικάσουν έστω και μια μέρα, θα είναι συνένοχοι στον ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
 

Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
 

Θεωρώ πολύ λίγο το να σου ευχηθώ απλά καλή επιτυχία…
Θα προσεύχομαι για σένα…


 Δανάη Πολυχρονίου"Κι αυτή η ΝΙΚΗ, είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αφενός μεν το κύρος των μαρτύρων και  οι απολογίες τόσον η δική μου, όσον και του συγκατηγορούμενού μου αρθρογράφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, και κυρίως οι αγορεύσεις των δικηγόρων μας, οδήγησαν τον Εισαγγελέα, να προτείνει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, να συμφωνεί απόλυτα με την αγόρευση του Εισαγγελέα.
Οι παρευρισκόμενοι φίλοι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που παρευρέθησαν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στάση παρισταμένων στο δικαστήριο, που συνεχάρησαν τόσον εμένα, όσον και τον συγκατηγορούμενό μου Παναγιώτη Αποστόλου, για την αθώωσή μας.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους "ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", που για μέρες ασχολήθηκαν με την υπόθεση της δίκης μας και άνοιξαν νέους δρόμους υπεράσπισης, σε μονοπάτια που ανέτρεπαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην διαδικασία τέτοιων δικών, που χαρακτηρίζονταν "ρατσιστικές", από έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος είχε και έχει στόχο την απόλυτη φίμωση κάθε σκεπτόμενου ΕΛΛΗΝΑ.

Προς το παρόν, και μέχρι να πάρω την άδειά τους, δεν θ' αποκαλύψω τα ονόματά τους... αποτέλεσαν όμως για μένα και την έκβαση της δίκης, ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.

Τα στοιχεία που κατατέθηκαν, μέσα από την δική τους έρευνα,  αποτελούν παράλληλα και ηχηρό μήνυμα στην ανευθυνότητα με την οποία η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αλλά και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, επιτρέπουν να σύρονται στις δικαστικές αίθουσες και να ξοδεύονται σε χρήμα και ψυχική οδύνη, δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, επειδή ένας ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, έχει μετατρέψει σε επάγγελμα την δίωξη κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ.


Θέλω να ευχαριστήσω την δικηγόρο μου, ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ, τον μάρτυρα υπεράσπισής μου κ. Νίκο Αργυρόπουλο, καθώς και όλους τους φίλους και αναγνώστες που με τον δικό του τρόπο ο καθένας, μου συμπαραστάθηκαν σ' αυτή την δίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή, καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο για να με στηρίξουν ο καθένας με τον τρόπο του...αλλά και κάθε φίλο και αναγνώστη του blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και των σελίδων μου στο f.b.  και στο v.k. για τις ευχές και τις προσευχές τους...

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην ευχαριστήσω τους φίλους bloggers  που μου συμπαραστάθηκαν , αναρτώντας στις σελίδες τους την παραπομπή μου σε δίκη.

Δεσμεύομαι απέναντί τους, να τους παραχωρήσω τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν και στην δική τους αθώωση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή

236 σχόλια:

 1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
  ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΘΩΩΣΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ
  π.Γρηγοριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με βοήθησαν οι προσευχές όλων σας, οι ευχές σας, η εικόνα του Χριστού που είχα στην τσάντα μου, η δικηγόρος μου Σοφία Κατσίνα, ο μάρτυρας υπεράσπισής μου Νίκος Αργυρόπουλος, οι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό μου ο καθένας με τον δικό του τρόπο, και οι δικαστές που είδαν την πραγματική διάσταση του θέματος και έπραξαν το ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΑ... ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ANYWAY, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΕΗΤΑ...

   Διαγραφή
  3. Ποππη μου χαιρωμε παρα πολλη για την αθοωση σας με εκτημηση σουπιδης

   Διαγραφή
 2. Δόξα τον Θεό λοιπών και από τώρα και στο εξής να του γίνει μάθημα του καριόλη μήπως και σταματήσει να σέρνει τον κόσμο στα δικαστήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν θα σταματήσει αυτό το υποκείμενο να κάνει μηνύσεις...
   ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΣΗΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΧΡΗΜΑ;;;

   Διαγραφή
 3. Συγχαρητήρια για την δύναμή της ψυχής σου!....Και στους συν-Έλληνες που παραβρέθηκαν στα δικαστήρια.... Απέναντι στους Μισέλληνες!.... Διαγγελέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η συμπαράσταση τόσων φίλων, μου έδωσε μεγάλη δύναμη.
   Ήταν εκπληκτική η εικόνα των χειροκροτημάτων και των ενθουσιοδών εκδηλώσεων, όταν Εισαγγελέας και Πρόεδρος είπαν: ΑΘΩΟΙ!
   Ήταν μια μοναδική στιγμή, που θα μείνει χαραγμένη για πάντα στην μνήμη και στην ψυχή μου.

   Διαγραφή
 4. Περίμενα με πολύ ἀγωνία τόν πυρσό τῆς νίκης... Χάρηκα πολύ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Δερματά.
   Η νίκη αυτή, ήταν του αντιστεκόμενου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... δεν ήταν μόνον δική μας...

   Διαγραφή
 5. Συγχαρητήρια.
  Η νίκη σας, η αθώωση, είναι η ασυμβίβαστη νίκη, ήτοι η καταδίκη των Εθνομηδενιστών, που μέσα από ψεύτικες ρητορικές καί διαστρεβλώσεις, έχουν ξεφτιλίσει τήν προάσπιση τής Πατρίδας, σέ ψεύτικο δήθεν ώμο ρατσισμό.
  Η Αλήθεια πάντοτε, έρχεται η ώρα που λάμπει και τα κοράκια όσα πτώματα και να φάνε μαύρα στη μαυρίλα παραμένουν
  και έρχεται η ώρα που ψοφάνε.

  Είθε να ξυπνήσουμε εμείς οι Έλληνες..


  Διαχειριστής scripta manent

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Ριτσούδη, είστε ένα ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΑ, γι αυτό και με τιμά πολύ το σχόλιό σας.
   Μακάρι να δούμε σύντομα τη μέρα που θα απλωθεί το ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ πάνω από την Πατρίδα μας.

   Διαγραφή
 6. Συγχαρητήρια !!! 'Οταν υπάρχει Δικαιοσύνη και Δικαστές υπάρχει και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! Η Δικαιοσύνη που μας πληγώνει αρκετές φορές, κατάφερε να έχει μειωμένη εκτίμηση στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, αλλά έρχονται αρκετές υποθέσεις που οι Δικαστές την ανεβάζουν πάλι ψηλά, δηλαδή εκεί που πρέπει να είναι !!! Οι 'Ελληνες πολιτικοποιημένοι πολίτες που αφυπνίζονται, αντιδρούν και αντιστέκονται αντιστέκονται, πολλαπλασιάζονται σταθερά καθημερινά !!! Αυτό σε μεγάλο βαθμό ωφείλεται σε ανθρώπους που αγωνίζονται για την αλήθεια όπως είσαστε εσείς κ. Σουφλή. Το αγωνίζονται δεν είναι αόριστο, εμείς δεν μιλάμε αόριστα όπως οι ανθέλληνες αριστεροί, μιλάμε συγκεκριμένα κατά ενός πολύ επικίνδυνου ορατού, υπαρκτού εχθρού !!!!! Τον ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ !!!!! Χρήστος Τσιάρτας, 10-1-2020 Θεσσαλονίκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Τσιάρτα, στα χαμηλά κλιμάκια της δικαιοσύνης, υπάρχουν πολλοί και έντιμοι δικαστές και εισαγγελείς... το πράγμα χαλάει όσο ανεβαίνουν τα σκαλιά της ιεραρχείας, εκεί που σπανίζει να βρεις δικαστές και εισαγγελείς με ανεξάρτητες φωνές.
   Αυτή ακριβώς την διαφορά του εβραιοσιωνισμού, τόνισα και εγώ στην χθεσινή απολογία μου.

   Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σας. Συμφωνώ απόλυτα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ηγεσίες ενόπλων δυνάμεων, αστυνομίας, λιμενικού, πυροσβεστικής !!!!!! Οι κορυφές είναι το πρόβλημα !!!!!

   Διαγραφή
 7. Επειδη πολυ θαψιμο εχετε ριξει στους δικαστικους δεν νομιζετε ότι πρέπει να μας πειτε τα ονοματα(εισαγγελεα-δικαστη)να τους πουμε και μεις ένα μπραβο;
  Οχι για τιποτε αλλο αλλα επειδη υποστηριζατε οτι ηταν"μιλημενοι"και επερναν εντολες!!!!
  Εντολες πρεπει να ειναι μεεεεγααααλη υποθεση και διαπλεκομενοι αρκετα ματσωμενοι και εμπλεκόμενοι πολιτικοι.Και αυτο οχι παντα γιατι υπαρχουν και δικαστικοι που δεν καταλαβαινουν τον κωλο τους και δεν "μασανε".
  Η υποθεση η δικη σας γι αυτους ειναι υποθεση ρουτινας του κωλου.
  Ασχετα οτι εμεις οι πολιτες θεωρουμαι σημαντικες τις δικες μας ας ειναι και τροχαιες παραβασεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα ονόματα των δικαστών, θα αναρτηθούν, όταν καθαρογραφεί η απόφαση και θα δημοσιοποιηθεί το σκεπτικό της.
   Επειδή έχω δυο δεκαετίες στα δικαστήρια, σας πληροφορώ πως ναι... υπάρχουν και έντιμοι δικαστές.
   Ναι... έχω καταδικαστεί από "μιλημένους" δικαστές, όταν ο εισαγγελέας ζήτησε την πλήρη αθώωσή μου, παρουσιάζοντας ατράνταχτα και αδιάψευστα στοιχεία, και η πρόεδρος με καταδίκασε. Εξαρτάται και ποιός είναι ο μηνυτής...
   Ακόμα κι αν ήταν υπόθεση ρουτίνας, η δική μου περίπτωση, όπως γράφετε, ο κίνδυνος να καταδικαστώ, ήταν ορατός.
   Αφήστε με να γνωρίζω περισσότερα στοιχεία, απ' ότι εσείς.

   Διαγραφή
 8. Πόπη μας
  Η χαρά της αθώοσής σου, είναι και δική μας χαρά.
  Καλή και ευλογημένη συνέχεια στο έργο σου. Πάντα νίκες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η δικαίωση εμού και του Παναγιώτη Απόστόλου, είναι νίκη και δικαίωση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   Σας ευχαριστώ πολύ.

   Διαγραφή
 9. Μπραβο Ποπη η χαρα μας ειναι μεγαλη για την αθωωση σου ! Η νικη σου ηταν νικη Ελληνικη ! Εισαι ενα παραδειγμα μεγαλης ηρωϊκης Ελληνιδος !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είμαστε πολλοί που αντιστεκόμαστε... ανάμεσά τους κι εγώ και ο Παναγιώτης Αποστόλου. Η νίκη μας, είναι η νίκη και η δικαίωση όλων εσάς.

   Διαγραφή
 10. Μήπως να γίνη αγωγή κατά δημητρά για ψευδή καταμήνυση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φυσικά και θα γίνει αγωγή... και πολλές αγωγές, εναντίον αυτού του ανθελληνικού "μιάσματος".
   Σύντομα θα υπάρξει και σχετική ανάρτηση.

   Διαγραφή
  2. Χάρηκα για την αισίαν έκβασιν και μου απαντήθηκαν τα περί αγωγής.Ίσως είναι ένα αντίμετρο για την αυθάδεια του Δημητρά και ένα όριο στις χωρίς όριο αγωγές.Διότι οι προστάτες του δεν φημίζονται για την γενναιοδωρία τους,όταν οι αγωγές για ηθική βλάβη αρχίζουν να πέφτουν βροχή.....

   Διαγραφή
  3. Να είστε καλά... σας ευχαριστώ πολύ...
   Σαφώς και θα κατατεθούν αγωγες...
   Οι προστάτες του ή μήπως οι συμπατριώτες του;;;

   Διαγραφή
 11. Zήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!
  'εγώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ τι τσιρίζεις ρε;
   Από πίτα που δεν τρώς----

   Διαγραφή
  2. @8.28, το "εγώ" σου θα σε φάει...
   Πού ήσουν ρε τσογλάνι εχθές;;;
   Γιατί δεν ήρθες στο δικαστήριο, για συμπαράσταση;;;
   Μόνο λόγια είσαι... από πράξεις, ΜΗΔΕΝ.
   Καλά σου λέει ο 9.33

   Διαγραφή
  3. ΑΘΩΑ παιδούλα η Καλλιοπη μας

   Στα πισω-πισω έδρανα καθομουν δε με είδες;

   Διαγραφή
  4. Στα πίσω πίσω έδρανα, κάθονταν κάτι γεροντάκια και κάτι MOSSADένιοι κακάσχημοι οβριοί, που προστάτευαν τον Δημητρά.
   Ρε τσογλάνι, αφού δεν είχες έρθει, γιατί με δουλεύεις;;;
   Κι αν υποθέσουμε πως είχες έρθει, για περιέγραψέ μου τον... εισαγγελέα... πώς ήταν; Πόσο ψηλός; Πώς αγόρευσε;;; Τι χρώμα είχαν τα μαλλιά της προέδρου του δικαστηρίου;;;

   Διαγραφή
  5. Τώρα θες να στα πω;
   Τι κουζουλη ερώτηση είναι αυτή;
   Είχα μάτια να κοιτάξω αλλού;

   Διαγραφή
  6. Ραι τοι πούθτειθ άνδραθ οίθε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Αλλλά τοι να παιρειμαίνοις απώ Καλαμματειανώ φραγκώσυκω!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  7. Aαααααααααααααααα! Ωλα κι ωλα. Ει αλιθοια παϊ μπρωθτα.

   Διαγραφή
  8. Πρώθαικθαι μοιν γγραιμωτθακοιθτύται κε αιθει κε ει... "αλείθοιεαις σου"...

   Βραι άνται πνείκθου να οισειχάθο, θαφρακειασμαίνω...

   Διαγραφή
  9. xaxaxaxaxaxa πετροβασιλη ο συμπεθερος το πιστευω οτι ηταν εκει, με τη φαντασια του,γιατι αυτος ολα με την φαντασια του τα κανει στη ζωη του....με την φαντασια του ερωτευεται, με την φαντασια του ηταν και στο δικαστηριο ολουθε....γεια σου ρε συμπεθερε τσιμπουροκωλη,καραμπουζουκλη, λεβεντη,να ζησεις χιλια χρονια.....χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
 12. Η ελευθερία του λόγου ΝΙΚΗΣΕ!! Μπράβο στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και στην κυρία Σουφλή.

  Εδώ η ανάρτηση μας: https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/blog-post_906.html

  Και ο αγώνας συνεχίζετε με όλους ενωμένους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ συνάδελφε, η νίκη μου ήταν νίκη ΟΛΩΝ των ιστολογίων που αντιστέκονται...
   Και επειδή και εσείς έχετε μηνυθεί από το ανθελληνικό "σκουπίδι", τα στοιχεία που οδήγησαν στην αθώωσή μας, θα είναι στην διάθεσή σας.
   ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.

   Διαγραφή
 13. ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΠΗ.....
  ΜΠΡΑΒΟ.......  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ξέρω, Αγγελική μου... στο πρόσωπό μας, δικαιώθηκαν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 14. MΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ,ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΝΧΟΣ,ΒΡΗΚΕΣ [[ΤΕΡΤΣΕΤΗΔΕΣ]]ΔΙΚΑΣΤΕΣ,,,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΟΠΕΙ Η ΦΟΡΑ ΤΟΥ [ΛΕΒΕΝΤΗ] ΠΟΥ ΚΙΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το άγχος, ιδίως την τελευταία εβδομάδα, ήταν τεράστιο... τεράστιο και το ψυχικό κόστος, για την έκβαση της δίκης...
   Όλα αυτά, θα τα πληρώσει ο εθνομηδενιστής μηνυτής μας...
   Του ετοιμάζουμε τέτοιο χουνέρι, που θα φύγει από την Ελλάδα... και ξέρετε που θα πάει... στην δική του πατρίδα...

   Διαγραφή
 15. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΠΗ...!!! http://greeknewsondemand.com/2020/01/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b7%cf%87%ce%b7%cf%81%cf%8c-%cf%87%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%ba%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το είδα... όλα θα αναρτηθούν... Ο Γιάννης Κουντούρης, είναι εκτός από εκλεκτός συνάδελφος, και "ο τρίτος μου γιός"... τον αγαπώ και τον εκτιμώ πολύ για τους αγώνες του.

   Διαγραφή
 16. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!!
  ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

  ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ Κα ΣΟΥΦΛΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυνατά, θα συνεχίσουμε ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
   Η δικαίωσή μας, ήταν δικαίωση όλων σας.

   Διαγραφή
 18. Χαίρομαι για την εκβαδη της δικης. Γέμισε η πατρίδα μας με ανθελληνικα σκουπίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καιρός είναι πια, τα σκουπίδια να βρουν τον φυσικό τους χώρο... τις χωματερές.
   Το ΦΩΣ θα ξαναλάμψει στην Ελλάδα.
   ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια!!!!!
   Το φως είναι αιώνιο και λάμπει συνεχώς διαλύοντας τα σκοτάδια!!
   Η Ελλάς ΕΙΝΑΙ η χώρα του φωτός και σύντομα θα αναλάβει τον πνευματικό ρόλο στην οικουμένη για τον οποίο είναι προορισμένη να πράξει!!!

   Διαγραφή
  3. Δωδεκανησία μου, όπως ακριβώς τα γράφεις είναι... η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ... κι αν σήμερα έχει χάσει το ΦΩΣ της, θα το ξανάβρει.. προς το παρόν, υπάρχουν μικρές φλόγες ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Να είσαι καλά.. σ' ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 19. Θερμά συγχαρητήρια κα Σουφλή.Μπράβο στη δικηγόρο σας και μπράβο και στη δίκαιη κρίση της δικαιοσύνης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "ΟΙ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΕΙΣ ΘΕΟΙ", των οποίων το όνομα για λόγους ευνόητους δεν θα δημοσιευθούν, η δικηγόρος μου που είναι "δυνατό χαρτί", ο μάρτυράς μου, που ήταν βετεράνος της Κύπρου και είναι μεγάλος αγωνιστής, ήταν οι δικές μου προϋποθέσεις για την νίκη.
   Οι δικαστές, στάθηκαν στο ύψος τους και υπηρέτησαν το λειτούργημά τους.

   Διαγραφή
 20. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ !!! ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ !!! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ. Η ελευθερία του λόγου και η αντίσταση, είναι η δύναμη όλων μας.

   Διαγραφή
 21. Κέρδισες , ε και?
  Ο δημητράς εκανε την δουλειά του. Σας ταλαιπώρησε , σας άγχωσε και σας εξάντλησε οικονοπικά.
  Δηλ. πέτυχε τον σκοπό του.
  Αυτός είναι ο ρόλος τους και τον πέτυχε. Αν κέρδιζε ακόμα καλύτερα.
  Αυτός δεν έχασε τίποτα.
  Ρωτάω του κάνατε καμία μήνυση απαιτώντας αποζημίωση;
  Να μην κοροιδευόμαστε για να πονέσει ο αριστερός αυτός θα πρέπει να τον καταστήσετε άχρηστο για τα αφεντικά του ώστε να πάψει να πέφτει το παραδάκι απο το οποίο ζει και καλοπερνάει.
  Ενας τρόπος να επιτευχθεί είναι συνεχή δημοσιεύματα απο πολλά μπλοκ και όχι μόνο , που να μιλάνε γι αυτόν , τον σκοπό του και πάνω απο όλα για το ποιοι τον χρηματοδοτούν .
  Ενα πράγμα που δεν θέλουν τα αφεντικά του είναι να είναι συνέχεια στην επικαιρότητα. Εμπρός λοιπόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συμφωνω μαζι σου αλλα τα δικαστηρια τσουζουν οικονομικα.
   Εχεις να τσονταρεις;
   Ολοι αμα τσονταρουμε απο 20 ευρω κατι μπορει να γινει και να τον παμε πηδωντας.
   Οχι μονη της;Ολοι μαζι.

   Διαγραφή
  2. μεχρι 20 ευρω το αντέχω και θα το κάνω βρες τους άλλους και μήνυση απαιτώντας αποζημίωση και με τα λεφτά αυτά αλλες αγωγές στον Δημητρά.

   Διαγραφή
  3. @9.31, Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω, πως ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
   Προς το παρόν, δεν θα δημοσιοποιήσω τις κινήσεις που θα γίνουν.. να είστε βέβαιος/α, πως ο εν λόγω δεν θα ξέρει που να κρυφθεί...
   Να περιμένετε εξελίξεις... είμαστε πολλοί αυτοί που έχει μηνύσει και όποιος πηδάει πολλά παλούκια, στο τέλος βρίσκεται με το παλούκι στον κώλο... έτσι δεν λέει μια σοφή λαϊκή ρήση;

   Διαγραφή
  4. @10.58, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... εδώ θα χρειαστεί να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.

   Διαγραφή
 22. Μπράβο σας!!! Δούλευα σήμερα μεχρι τις 3 το μεσημέρι και είχα έγνοια για το τι θα γινόταν Και πάλι μπράβο. Εύχομαι πάντα υγεία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βασίλη, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον... Η νίκη αυτή, είναι νίκη όλων μας.
   Να είσαι καλά.

   Διαγραφή
 23. Μπράβο !!!!!!!

  Μπράβο, Πόπη !!!!

  Τωρα ηρθε η ωρα να κανετε αγωγη στον εφιαλτη... Να του παρετε σωβρακα και σλιπακια και στριγκακια...
  Πόσο θα χαρω!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό, θα γίνει... αλλά τι να τα κάνω τα βρώμικα σώβρακα, τα σλιπάκια και τα στριγκάκια ενός ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ;

   Διαγραφή
  2. Συζητήστε το με τη δικηγόρο σας το θέμα της αγωγής.
   Μην την κάνετε και είναι άχρηστη;
   Ξέρετε τι πιστεύω;
   Ότι αυτός θα ισχυριστεί ότι πάει σύμφωνα με τη νομοθεσία και τον αντιρατσιστικό νόμο.
   Άσχετα αν σας δικαίωσε το δικαστήριο, θα του κάνετε αγωγή ζητώντας να μην πηγαίνει σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο και τη νομοθεσία;
   Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να υποβάλει μήνυση.
   Ερευνήστε και το άλλο μην έχει υποβάλει έφεση. Γιατί εάν έχει υποβάλει έφεση τίποτα δεν έχει τελειώσει.
   Δεν τα γνωρίζω τα νομικά υποθέσεις απλά κάνω.

   Διαγραφή
  3. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους... και όπως πρέπει... να είστε σίγουρος/η...

   Διαγραφή
 24. ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, συνέχισε να μας στηρίζεις με αυτά που γράφεις, μην φοβάσαι κανένα , σύντομα θα αλλάξουν όλα και θα δικαιωθείς για τους αγώνες σου, να είσαι πάντα καλά……..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι αγώνες όλων μας θα δικαιωθούν... να είστε σίγουρος... Ήδη σήμερα, δεκάδες μεγάλα πόρταλ και ιστολόγια, έχουν θέμα την δικαίωσή μας...
   Και ο αγώνας, συνεχίζεται...
   Σας ευχαριστώ πολύ

   Διαγραφή
 25. ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ,ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΝΙΠΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΕΚΒΑΣΗ . ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ,ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ . Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΜΑΣ .ΜΕΣΩ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ . ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΦΕΡΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΞΟΥΝ . ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ. ΠΑΡΕ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΣΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ .ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ .ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΟΣ . ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΦΟΥΣΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΑΣ. Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΒΑΛΕ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ,Ο ΧΕΣΤΗΣ ΕΧΑΣΕ . ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΣΤΗ . ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ,ΟΤΑΝ ΔΟΘΗ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ . ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, το μόνο σίγουρο είναι, πως προς το παρόν, δεν φοβούνται...
   Εχθές, η δικαιοσύνη μίλησε και μίλησε ορθά, γιατί τα στοιχεία που της δόθηκαν δεν μπορούσαν να ανατρέψουν μια αθωωτική απόφαση... ήταν μονόδρομος...
   Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα ήταν "μιλημένοι"...
   Τα υπόλοιπα, θα τα πούμε άλλη ώρα... όταν πρέπει...

   Διαγραφή
  2. Καλλιόπη...φοβούνται.Εσεις δεν το ξέρετε.Το έχω γράψει και σε σχόλια μου αυτό.
   Καλλιόπη....ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.
   ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ ,ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.
   ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ .Τα αλλά θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω.
   ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

   Διαγραφή
  3. Για τον φόβο, διαφωνώ...
   Για την ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, συμφωνώ εν μέρει... γιατί με ποιούς να ομονοήσεις βρε ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ;;;
   Με τα τσιράκια τους, που φορώντας προβιά μπατριωτισμού, εξαπατούν τον λαό;;;

   Διαγραφή
 26. Συγχαρητήρια Πόπη!!! Είχα αμφιβολίες για την έδρα σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά όλα καλά, ευτυχώς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη μου, τους ίδιους φόβους είχα κι εγώ... τα στοιχεία που θα έφερναν την δικαίωση, ήταν πολλά...
   Οι δικαστές, στάθηκαν στο ύψος του θεσμικού τους ρόλου και υπηρέτησαν την ΑΛΗΘΕΙΑ.
   Όταν δημοσιοποιήσω την απόφαση, θα καταλάβουν όλοι τι εννοώ.

   Διαγραφή
 27. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

  ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα πάρουν... θα πάρουν.. δεν θα τους χωράει ο τόπος σε λίγο...

   Διαγραφή
 28. φιλεναδα τα ειπαμε και στο τηλ.. ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚαΠΟΠΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ . ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ , ΤΟ ΦΩΣ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΜΗΜΕΝΩΝ ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ .ΜΑΚΑΡΙ Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο χέρι μας είναι, ν' ανάψει η φλόγα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ.
   Η σπίθα, υπάρχει... η μαγιά, υπάρχει... καιρός να γίνει πυρκαγιά, που θα κάψει κάθε εχθρό των ΕΛΛΗΝΩΝ .

   Σας ευχαριστώ πολύ.

   Διαγραφή
 30. ...ΜΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΘΥΜΑΣΑΙ;

  ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΔΙΟΛΟΥ,ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΧΟΡΕΥΑΝΕ ΓΙΑ ΑΙΓΟΚΕΡΙΝΕΣ.

  Ρ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. κυρία Σουφλή είμαι ο Θάνος Τζήμερος Κατά σύμπτωση ήμουν παρών στη δίκη σας και παρακολούθησα τα όσα συνέβησαν. Θερμά συγχαρητήρια για την αθώωση σας,έχω το αξίζετε. Επιτρέψτε μου να εκφράσω μόνο μία απορία:α Γιατί οι Εβραίοι δεν παρέστησαν ως πολιτική αγωγή και δεν υπήρχε ούτε ένας Εβραίος στο ακροατήριο; Δεν τους προσκάλεσε ο Δημητράς ή μήπως ήξεραν από την αρχή ότι θα αθωωθείτε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν γνωρίζω αν είστε όντως ο Θάνος Τζήμερος, γιατί ο Τζήμερος, δεν θα επέλεγε ποτέ την ανωνυμία του σχολίου του, γι αυτό και δεν θα απαντήσω στο ερώτημά σας. Άλλωστε, έχετε τα τηλέφωνά μου που σας έδωσα εχθές, ώστε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

   Διαγραφή
 32. Γεια σου ΠΟΠΑΡΑ αθανατη - επειδη ρε το εχεις , και εισαι παντελονατη ... και τσσμπουκαλου και δεν κανεις πισω - σ εχω στην καρδια μου - ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να είστε καλά... σας ευχαριστώ πολύ.
   Εχθές, στο δικαστήριο, μίλησαν οι ευχές, οι προσευχές και οι καρδιές των ΕΛΛΗΝΩΝ.

   Διαγραφή
  2. ΠΟΠΑΡΑ = ΨΥΧΑΡΑ !!!!!!!

   Διαγραφή
 33. δεν φτανει αυτο
  ο τυπος πρεπε να στοχοποιηθει να κυνηγηθει ανελεητα να κατηγορειται καθε μερα για ρατσσισμο και ρητορικη μισους κατα του ελληνικου λαου μεχρι να εξολοθρευτει τελειως(μεταφορικα)
  απηνης καταδιωξη ισοβιως του θανασιμου εχθρου του λαου μας αλλιως θα ειμαστε ξεφτιλες....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο... τύπος, θα λάβει αυτά που του αξίζουν... αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 34. Ο ΜΟΥΡΛΑΡΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΝΟ.2 ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΘΗΛΥΚΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...ΧΑΧΑΧΑ! ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΟΛΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...Ε ΡΕ ΓΕΡΟΝΤΟΕΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΤΕΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ...Υ.Γ.: ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχα ούτε Μπουμπουλίνα είμαι, ούτε θηλυκός Κολοκοτρώνης... ούτε στο μικρό τους νυχάκι δεν φτάνουμε όσοι αγωνιζόμαστε σήμερα για την Πατρίδα.

   Διαγραφή
  2. Ακόμα εκτός φυλακής είναι αυτός;Τις προάλλες την ονόμασε κακιά δαιμονισμένη μάγισσα.Εντελώς χαμένος στην πρέζα ο ναρκωμανης.Ολα τα έχει.Βρωμιαρης είναι παιδεραστής είναι απατεώνας είναι κλέφτης είναι ψεύτης είναι μυθομανης είναι δεν του λείπει τίποτα του Εβραίου πίθηκου.

   Διαγραφή
 35. Πόπη μου ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!
  Αν και η συγκεκριμένη φράση λέγεται τυπικά τις περισσότερες φορές, πιστεύω, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όλοι οι φίλοι σχολιαστές τη νοιώθουν στην κυριολεξία της!
  ΣΥΝ – ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
  Γιατί η αθώωσή σας είναι η δικαίωση ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
  Θερμά συγχαρητήρια στους δικηγόρους σου, σε όλους όσους συνέβαλλαν στη νικηφόρα έκβασή της, αλλά και στους πατριώτες που κατάφεραν να βρεθούν στο πλάι σου!!
  Θα ήταν παράληψη ωστόσο, αν δεν έλεγα ένα μεγάλο ΕΥΓΕ στους δικαστές, που τίμησαν το λειτούργημά τους!
  Δεν μπορώ, να σου πω, πως θα συνεχίσεις, αλλά στη θέση σου θα κυνηγούσα αυτό το ΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ μέχρι που να «πατήσει μαύρο χιόνι»!
  Μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, αγωγές αποζημίωσης για ηθική βλάβη και ότι άλλο θα μπορούσε να στηριχθεί (οι δικηγόροι γνωρίζουν)…
  ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΛΙΔΙΣΩ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ…
  Μας έπνιξαν από παντού μολυσμένοι αρουραίοι…
  Καιρός να χωθούν στις τρύπες τους!!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δανάη, η χθεσινή μας δικαίωση, είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
   Εχθές, στο δικαστήριο, όσο και αν σου φανεί περίεργο, ένοιωθα ένα πέπλο προστασίας και μια ασπίδα γύρω μου...
   Η παρουσία τόσων πολλών φίλων, οι ευχές και οι προσευχές χιλιάδων ανθρώπων, (και επέτρεψέ μου, αυτό το χιλιάδων, να μην είναι ούτε υπερβολή, ούτε πλεονασμός ή εγωισμός, γιατί γνωρίζω τι έχει γίνει), λειτούργησαν σαν εκτυφλωτικό φως στην αίθουσα του δικαστηρίου... ξέρω τι σου λέω... τις λεπτομέρειες θα τις πούμε αλλιώς...
   ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ.
   ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

   Όχι... δεν θα χωθεί στην τρύπα του... στην πατρίδα του θα πάει για σωτηρία...

   Αν τον έβλεπες εχθές, θα καταλάβαινες τι εννοώ...
   Η αίθουσα και τα πρόσωπα, έλαμπαν από φως, και το δικό του ήταν βυθισμένο στο σκοτάδι...

   Έζησα απίστευτες και μοναδικές στιγμές... κι εγώ και κάποιοι που κατάλαβαν τι γινόταν εκεί μέσα...

   Γιατί εχθές, η πραγματική μάχη δεν δόθηκε ανάμεσα σ' εμάς και στον Δημητρά...

   ΔΟΘΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
   ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΦΩΣ... Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

   Διαγραφή
 36. Δόξα το Θεό. Υπάρχουν ακόμη στην ψυχή Ελληνες δικαστές. Χάρηκα πολύ από το αποτέλεσμα και σας εύχομαι να συνεχίσετε με πολυ δύναμη στην ΕλληνικΗ ψυχή σας αυτό που κάνατε μέχρι σήμερα.Το ίδιο εύχομαι και για όλους τους πατριώτες που προσπαθούν να κρατήσουν ψηλά το Ελληνικό φρόνημα.
  Για του χριστού την πίστη την Αγία και για της πατρίδος την ελευθερία. Αμήν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι... υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ... είναι λίγοι, αλλά αποτελούν ΦΩΤΕΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.

   Η χθεσινή δίκη, τα όσα συνέβησαν στην αίθουσα, η αθωωτική απόφαση, ήταν κάτι μοναδικό...
   Όσοι το ζήσαμε, γνωρίζουμε τι συνέβη...
   Εχθές, θριάμβευσαν Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.

   Διαγραφή
 37. Συγχαρητήρια για την νίκη σου! Είμαι χαρούμενος γι'αυτήν σου την νίκη. Εύχομαι να μην σου ξανασυμβεί παρόμοιο κακό.
  Να είσαι πάντα καλά!

  Σεΐχης του Αιγαίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσεύχονταν πολλοί γι αυτή τη νίκη...
   Και η απόφαση της αθώωσης, αφορά ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
 38. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ
  ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ ΟΡΦΙΚΩΝ
  ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΦΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ
  ΥΒΡΙΣ ΑΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΝΕΜΕΣΙΣ, κάποιες φορές αργεί... έρχεται όμως πάντα...
   Και μόνο το πρόσωπο του Δημητρά, σ' όλη την διάρκεια της δίκης, αλλά και όταν εισαγγελέας και πρόεδρος είπαν ΑΘΩΟΙ, ήταν το απόλυτο σκοτάδι... το σατανικό σκοτάδι της κόλασης.

   Διαγραφή
 39. Συγχαρητηρια στην δικηγορο ΣΟΦΙΑ KATΣINA !!!!!!!
  ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ !!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μόνον να ξέρατε τι εστί ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ, θα καταλαβαίνατε, γιατί ΝΙΚΗΣΑΜΕ ...

   Διαγραφή
 40. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΚΑΣΤΕΣ,
  ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ. ΣΟΥΦΛΗ.

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΚΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΛΑΜΠΟΚΟΠΑ.

  ΔΗΜΙΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα έρθει η στιγμή, που θα γραφτεί τι ακριβώς έγινε στο δικαστήριο.
   Και όλα θα απαντηθούν όπως πρέπει στο σκουπίδι.

   Διαγραφή

 41. Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ:

  " ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΘΥΜΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ...ΣΚΑΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ "

  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ εεεε ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ μιστερ ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ .......

  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΑΤΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΤΡΑΒΑ.

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Έμεινε και κάτι βασικό που δεν έγινε.
  Θέλει κι ένα..σκατοξυλο ο τενεκές ένα βράδυ...Δυο μάτια βουλωμενα ...λιγα κοκκαλα σπασμένα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα φάει τέτοιο "ξύλο", που δεν θα μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα.

   Διαγραφή
 43. Η χαρά μας είναι πολύ μεγάλη Πόπη μας. Η νίκη είναι όλων μας. Θερμά συγχαρητήρια σε σένα... στην άξια δικηγόρο σου ...στους δικαστές που στάθηκαν στο ύψος τους και στους φίλους που σου συμπαραστάθηκαν...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία, σ' ευχαριστώ πολύ... Ναι... είναι νίκη ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
   Και είναι μια μεγάλη νίκη...

   Διαγραφή
 44. Του χρειαζοταν του προδοτη...
  Μπραβο σας και των δυο.
  Ειναι οντως νικη των Ελληνων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, η νίκη ανήκει σε όλους μας...
   ΟΛΩΝ ΤΩΝ BLOGGERS, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
   Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας...

   Διαγραφή
  2. Θα περιμενουμε την αποφαση να δουμε αν μπορει να μας φανει ολων των πατριωτων bloggers χρησιμη.
   Να εισαι καλα και παλι Μπραβο που ταπεινώσατε το σκουλικι.
   Δυστυχως οσον αφορα την ενωση των ιστολόγων, ολες οι προσπαθειες εδω και χρονια απεβησαν ακαρπες ή σαμποταρίστηκαν...
   Τουλαχιστον ας εχουμε απλά ομοψυχία.
   Καλη χρονια με υγεια κι ευλογια του Θεού και σου ευχομαι παντα τετοιες νίκες κατα των σιχαμερών προδοτών.

   Διαγραφή
  3. Αυτήν περιμένω κι εγώ, για να διαμορφωθεί ένα νομικό κείμενο και να αναρτηθεί προς γνώσιν όσων ταλαιπωρούνται από το οβραίικο Εθνομηδενιστικό καθίκι.

   Διαγραφή
 45. Στο προσωπο της ακαματης Κας. Ποπης Σουφλη το 2020 εφερε χαμογελο χαρας και ελπιδας.

  Η Λευτερια της Πατριδας μας ειναι κοντα. Παντα ακολουθει τον σταθερο και ασταματητο αγωνα.

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΠΗ!! Παραδειγμα ΠΙΣΤΗΣ στην ΠΑΤΡΙΔΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ahoy, θα έρθουν δύσκολες στιγμές, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται...
   Σ΄ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση...

   Διαγραφή
 46. Συγχαρητήρια Πόπη, φαίνεται ότι δεν έχει καταλυθεί η Δικαιοσύνη ως ο πιο σταθερός πυλώνας της Δημοκρατίας, όπου ο κάθε πολίτης αποζητά το δίκιο του. Η αθώωσή σου για τους περισσότερους από εμάς ήταν βεβαία. Εν κατακλείδι επαληθεύεται ακόμη και στην εποχή του απόλυτου αμοραλισμού ότι "το άδικον ουκ ευλογείται". Να είσαι πάντα δυνατή να υπερασπίζεσαι την αλήθεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λίγες οι εξαιρέσεις των Δικαστών και Εισαγγελέων που υπηρετούν το Λειτούργημά τους...
   Σ΄ευχαριστώ πολύ, Κατερίνα μου...

   Διαγραφή
 47. συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα της δίκης και την αθώωση σας!καλή δύναμη για τον αγώνα στην μαχητικότητα,την όρεξη,την έρευνα,και την προσπάθεια μετάδοσης αξιόπιστης ενημέρωσης με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο που τα μαθαίνουμε από εσάς.στηρίζουμε τις εναλλακτικές πηγές πληροφόρησης που λειτουργούν ανεξάρτητα από το πλέγμα του εξαγορασμένου συστήματος, για το γίνεται στην επικαιρότητα και την κοινωνία σε όσα αποκρύπτονται επίτηδες από αλλού.
  διότι θεωρούμε πως όπου υπάρχουν διαφορετικές φωνές από τις συμβατικές,αξίζουν να ακουστούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κανείς πατριώτης ιστολόγος, δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα, αν δεν τον στηρίζουν με τον τρόπο τους οι αναγνώστες του.
   Κι η δική μου στήριξη, η δική μου δύναμη, είστε όλοι εσείς...
   Τις δικές σας ευχές και προσευχές είχα στο δικαστήριο και η έκβαση ήταν η αθώωσή μας...
   Σας ευχαριστώ πολύ.

   Διαγραφή
 48. Έτσι για να το γιορτάσουμε ✌️ https://youtu.be/I7N8weK9-7I

  Μου 'πανε πως θα μου κάνεις, μέχρι δικαστήρια
  Και θα βάλεις δικηγόρους, γιά να περπατώ υπό όρους
  Και να πάρουν οι εχθροί μας, τα συγχαρητήρια
  Μου 'πανε πως θα μου κάνεις, μέχρι δικαστήρια
  Πώς εφτάσαμε ως τα άκρα, είναι απ' τα μυστήρια
  Κι όταν είδαν τις πληγές μου, κλάψανε κι οι δικαστές μου
  Και πώς άντεξα ρωτούσαν, πόνους και μαρτύρια
  Μου 'πανε πως θα μου κάνεις, μέχρι δικαστήρια
  Η κατάθεσή σου εκείνη, τότε με γονάτισε
  Κι η χαριστική βολή σου, της αχάριστης ψυχής σου
  Δίχως να με λογαριάσει, μιά ζωή τραυμάτισε
  Η κατάθεσή σου εκείνη, τότε με γονάτισε
  Πώς εφτάσαμε ως τα άκρα, είναι απ' τα μυστήρια
  Κι όταν είδαν τις πληγές μου, κλάψανε κι οι δικαστές μου
  Και πώς άντεξα ρωτούσαν, πόνους και μαρτύρια
  Μου 'πανε πως θα μου κάνεις, μέχρι δικαστήρια

  Και ευτυχώς γλιτώσαμε αυτό https://youtu.be/VaE74KZZ8wM

  Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο δυναμικό μπλόγκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Προσφέρω 100 ευρώ για την μήνυση εναντίον του! Όταν αποφασίσεις να κινηθείς εναντίον του Δημητρά να μου στείλεις IBAN να βοηθήσω. Κανένας δεν μπορεί να φιμώσει την ελευθερία του λόγου! Αν κάνει έφεση, τα προσφέρω για την έφεση... Να δημοσιεύσεις την απόφαση που θα αποτελέσει δεδικασμένο για άλλες αγωγές που έχει κάνει ο Δημητράς. Ήταν καιρός να πάρει το μήνυμα από την Δικαιοσύνη... Συγχαρητήρια για τον αγώνα σου!..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ ΛΕΩΝΙΔΑ. Όποιες ενέργειες αφορούν το συγκεκριμένο "ερπετό" θα αναρτηθούν ώστε να δημιουργηθεί ένα κοινό μέτωπο εναντίον του.

   Διαγραφή
  2. ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
   ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ,ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
   ΑΚΟΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΓΗ.

   ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΣΗΣ-ΑΓΩΓΗΣ
   ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

   ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΣ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ....
   ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

   Διαγραφή
  3. Στην μήνυση, στόχος είναι να καταδικαστεί ο μηνυόμενος.
   Στην αγωγή, του παίρνεις και τα σωβρακα... δηλαδή, σε πληρώνει για όσα περιέχει η αγωγή που του κάνεις...

   Φαντάσου λοιπόν, να γίνουν καμιά πεντακοσαριά αγωγές κατά του Δημητρά... κάποια θα κάτσει... κάποιος έντιμος δικαστής θα βρεθεί σε όλες τις βαθμίδες που θα ακολουθήσουν αν τιμωρηθεί στην πρώτη βαθμίδα...
   Ίδωμεν... πολλά γίνονται... γίνονται και θαύματα...

   Διαγραφή
 50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Κυρία Σουφλή;Θεωρείται ότι όντως νενικήκαμεν όπως γράφετε;
  Θεωρείται νίκη την απόφαση ενός δικαστηρίου επειδή έπραξε το αυτονόητο;Δηλαδή να σας αθωώσει;
  Έεεε μα το χει γαμησει ο τύπος .
  Και τον Ζουγανέλη είχε μηνύσει.
  Δεν έχει δουλειά ο μαλάκας και κάνει μηνύσεις.
  Και γω θα σας αθωωνα μόνο και μόνο για να του σπάσω τον τσαμπουκά εάν ήμουν δικαστής γιατί δεν μπορούν και οι δικαστικοί να ασχολούνται κάθε τρεις και λίγο με τις μηνύσεις ενός μαλάκα;
  Συγνώμη που θα το πω αλλά εγώ δεν βλέπω καμιά νίκη.
  Τα μνημόνια προχωράνε,το πούλημα της Ελλάδος συνεχίζεται,τα μπάσταρδα που κυβερνούν είναι ακόμα στις θέσεις τους,το δούλεμα πάει σύννεφο,η φτώχια,η πείνα και η ανέχεια στο μέγιστο βαθμό,,,,,,,πως νενικήκαμεν;
  Εχει διαφορά η σημερινή μέρα από τη χθεσινή και την προχθεσινή;
  Εκδικάζονται τώρα και οι περικοπές των συντάξεων από το ΣτΕ, θα δώσουν λίγα ψίχουλα στους συνταξιούχους, θα φάει ένα παραπάνω πιάτο φαγητό το ζώων και θα πει ότι με τον Κούλη χόρτασε!
  Θα τον ξαναψηφίσει τον Κούλη δαγκωτό!
  Εάν δεν αλλάξει νοοτροπία και σκέψη ο Έλληνας και να παρεμβει επιτέλους ο στρατός να τους μπουζουριασει όλους αυτούς και να δωθεί εξουσία να κυβερνήσουν Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι και όχι οι στοές δεν νενικήκαμεν, απλά εχάσαμεν.
  Ξέρετε γιατί;
  Η Νίκη δεν είναι να βγάζουμε τα άπλυτα στη φόρα των Εβραίων, ούτε να τους βρίζουμε, η πραγματική Νίκη είναι πώς στο διάολο θα ξεκουμπιστούν όλοι τους να φύγουν από την χώρα μας, από τον τελευταίο πολίτη της μέχρι και τους πολιτικούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χωρίς να διαφωνήσω με την ολότητα σχεδόν του σχολίου σας, ψυχολογικά, αυτή η αθώωση, ικανοποίησε έναν τεράστιο αριθμό Ελλήνων.

   Γνωρίζετε πόσα δικαστήρια, δεν πράττουν το αυτονόητο και καταδικάζουν αθώους;
   Η δικαιοσύνη στην πλειοψηφία της και δη στα ανώτερα κλιμάκια, έχει σαπίσει... το παραδέχονται και οι ίδιοι...

   Η αθώωσή μας, αναδημοσιεύθηκε σε πάρα πολλά blogs και είναι πολλοί οι υποψιασμένοι για το ποιοί κρύβονται πίσω από τον Δημητρά.
   Σαφώς την νίκη θα την δώσει ο λαός, όταν αποφασίσει να αλλάξει νοοτροπία και να εξεγερθεί.
   Αυτό όμως, δεν εξαρτάται από εμένα... αυτό, εξαρτάται από τον καθένα...

   Διαγραφή
 52. ένας φίλος λέει στο ''φατσοβιβλίο'' ακολούθησε την μυρουδιά του χρήματος και θα βρεις την απάντηση, μήπως πρέπει κάποιοι να ψάξουν απο που χρηματοδοτείται και να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα εφόσον βρεθεί κάτι μεμπτό? ή να γίνει ένα αντίστοιχο ''παρατηρητήριο '' από ελληνόψυχους δικηγόρους και να τον ταράξουν στις μηνύσεις εφόσον όμως έχουν αδιάσειστα στοιχεία. Αυτή η τακτική που εφαρμόζει κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα της κάθε δίκης αλλά να προκαλέσει τρόμο στους υπόλοιπους και να φαίνεται ότι είναι πάνω απ το κεφάλι του καθενός σαν δαμόκλειος σπάθη. Εύχομαι να είσαι πάντα γερή και δυνατή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλα θα ψαχθούν... κι όλα θα ερευνηθούν...
   Ένα ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, επιβάλλεται να δημιουργηθεί, από ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ Δημητρά.

   Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

   Διαγραφή

 53. «Kαι όταν σας φέρουν στις Συναγωγές και στις Αρχές και στις Εξουσίες, να μη μεριμνάτε πώς, ή τι να απολογηθείτε, ή τι να πείτε. Eπειδή, το Άγιο Πνεύμα θα σας διδάξει κατά την ώρα εκείνη, αυτά πού πρέπει να πείτε…( κατά Λουκά Ευαγγέλιο κεφ.12, 11-12).
  Κυρία Καλλιόπη, άς πούμε όλοι μας ένα «Δόξα Σοι ο Χριστός μας» ο επιβλέπων εξ΄ουρανού τα πάντα !

  Οί πιστοί πολίτες, οί καταδιωκόμενοι από τον αντιρατσιστικό νόμο, πήραν μεγάλη χαρά από την αθώωσή σας ! Απορούνε μόνο πώς δεν αλλάζουνε ένα νόμο όπου ολόκληρο το Δικαστικό σύστημα της χώρας ταλαιπωρείται από κάθε Δημητρά ώστε για ένα περίπου μήνα ( Ιανουάριος) να μην έχει άλλες δίκες να κάνει αλλά να ασχολείται να εκδικάσει ένα κατεβατό μηνύσεις του Δημητρά !!! Και κανείς να μη πετάει στο καλάθι ως αβάσιμες αυτές τις αναφορές του.
  Γιατί; Τι θα τους κάνει; Θα τους κάνει ντά – ντά; Θα το πάει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια; Άς το πάει, μόνο πού εκεί θα πρέπει να πληρώσει τις μηνυτήριες αναφορές πού έχουμε τσάμπα εδώ στην χώρα μας. Εδώ έχουνε βρεί το ελεύθερο επειδή σε τέτοιες μηνύσεις δεν πληρώνεις τα 100-150 ευρώ, και με το παραμικρό κοπανάνε μηνύσεις ο ένας στον άλλο. Μήνυση για τον σκύλο του γείτονα, τσάμπα! Μήνυση γιατί ο βοσκός έδωσε μια κλωτσιά στο σκύλο που πήγε να του φάει το παιδί… Μήνυση για οικολογικό θέμα, τσάμπα; Μήνυση γιατί έτσι μου φαίνεται ότι ρύπανες τον δρόμο, τσάμπα κι΄αυτό!
  Γιατί γαύγισε η γάτα και νιαούρισε το σκυλί. Μήνυση για να αποφασίσει το δικαστήριο γιατί τα ζώα του γείτονα συμπεριφέρονται έτσι ανάποδα… Και πάει έτσι λέγοντας από την Ελληνική δικαστική τσαμπαρία ταλαιπωρούμενοι οι πολίτες από κάποιους ιδιόρρυθμους μηνυσάκηδες! Για βάλτους όμως να πληρώνουν να δούμε τι θα κάνανε…

  Μερκούριος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελείται σε βάρος όσων πολιτών αντιδρούν και μηνύονται από αυτό το καθίκι, συμμέτοχοι και συναυτουργοί, είναι και οι εισαγγελείς και η Κρατική ΑΝ-Ασφάλεια...
   Προσωπικά σκέπτομαι να κινηθώ εναντίον όλων αυτών που κίνησαν τις διαδικασίες εναντίον μου... από μπατσάκια, έως εισαγγελείς.
   Αλλά, δεν πρέπει να κινηθώ μόνη μου... πρέπει να γίνει μια κοινή μήνυση και αγωγή εναντίον τους, γιατί παραβιάζουν πολλά άρθρα του Συντάγματος.

   ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.
   Εδώ θα φανεί πόσοι έχουν το τσαγανό να ακολουθήσουν σε μια τέτοια προσπάθεια, να ξεδοντιάσουμε το ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ.

   Διαγραφή
 54. Μετα την αθωωση της κας Σουφλη, το ΚΙΣΕ εδωσε εντολη σε ολα τα τσοντοκαναλα, ΕΡΤ κλπ., να παιζουν για μια εβδομαδα συνεχως το εργο του Μανουσου Μανουσακη ετσι για να καταλαβετε ΠΟΙΟΙ κυβερνουν αυτην την χωρα.
  Αντε ντισημιτες και αρνητες του ολοκαβλωματος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρε... ολοκαύλωμα, πού ήσουν εχθές;;;

   Διαγραφή
  2. Καλά δεν τον είδατε στην είσοδο που πουλούσε μία εξάδα κινέζικα μολύβια με ένα ευρώ;

   Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.. κινεζοέμπορος είναι το ... ολοκαύλωμα, που μου το παίζει από ψυχίατρος μέχρι πιλότος;;;; χαχαχαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  4. Τι ψυχίατρος καλέ;
   Διαδικτυακό μαγαζί έχει.
   Φέρνει εμπορεύματα με κοντέινερ στον Πειραιά και τα πουλάει μέσω του site του. Είναι ικανός να πουλήσει και το βρακί του για μαύρο χαβιάρι. Όπου πάει πουλάει. Στο φούρναρη στον περιπτερά και στην παραλία που πάει το καλοκαίρι αυτός πουλάει. Τις προάλλες είχε πάει μία μονοήμερη είχε φορτώσει το τζιπ με μπαμπού σεντόνια και μπαμπού πετσέτες και μέχρι το βράδυ που επέστρεψε τις είχε ξεπουλήσει.

   Διαγραφή
  5. Αποφάσισε χρυσή μου τελικά τι είσαι... ή μάλλον τι δουλειά κάνεις... γιατι μας έχεις φλομώσει στην μυθοπλασία...

   Την επόμενη φορά, να φορτώσεις μπαμπουίνους... θα ξεπουλήσεις γρήγορα... τα μπαμπουϊνάκια, είναι γλυκούλια...

   Διαγραφή
 55. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... το σκέφθηκα, αλλά δεν τον πρόλαβα μετά την αθώωση... τσακίστηκε να φύγει το θρασίμι...

   Διαγραφή
 56. χρωστάτε κέρασμα μετά την αθώωση σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα προσκαλέσω όσους μου συμπαραστάθηκαν, στο σπίτι μου για κέρασμα...σύντομα.

   Διαγραφή
  2. Μπουζούκια πρώτη πίστα έχει το πρόγραμμα;αν ναι δεν θα'ταν άσχημα πιστεύω κανάς Νότης ή βέρτης ή έστω να πάει στα κομμάτια καμιά μποφίλιου.Δεν θέλω με τίποτα απολύτως να μας βγάλεται σε Πάολα.Αυτή όταν ανοίγει το στόμα της δεν τραγουδάει αλλά γαυγίζει...

   Διαγραφή
  3. Μάγκα;Όταν θα σε βγάλει για κέρασμα η Σουφλή θα πάτε όπου θέλει εκείνη αλλά θα πληρώσεις εσύ και οι άλλοι παρευρισκόμενοι.
   Γιατί είναι αιγοκερίνα και θα σου πει ότι είναι και γυναίκα. Για αυτό, Εάν θες και λαϊκά άσματα, πούλησε και το αμπελάκι στο χωριό, γιατί έχει ένα κακό συνήθειο. Πετάει πολύ γαρούφαλο. 200 πανέρια τουλάχιστον θα πληρώσεις.
   Λοιπόν τι λες;
   Επιμένεις για μπουζούκια;
   Στο σουβλατζίδικο του Αντώνη πιο φθηνά θα έρθει.

   Διαγραφή
  4. @1.06, βολέψου με το σπίτι μου, που θα καλέσω τους φίλους που μου στάθηκαν... και θα σου βάλω Νότη, να ξεχαρμανιάσεις...
   Ο Μπακαλιάρος και ο ΡΕΧ, γαυγίζουν... γαυγίζει και η Πάολα;;; χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
  5. Συμβιβάζεστε με βανδή?έτσι σε κάτι πιο λαϊκό.η μποφίλιου και η ασλανίδου σας κάνουν κλικ η μπα?ή μήπως προτιμάτε σε κάτι πιο έντεχνο με έλεονόρα ζουγανέλη;
   Τέλος πάντων βγάλτε μας όπου γουστάρετε με την προϋπόθεση να πέσει κέρασμα.κάνενας λόγος για παράπονα στο οικονομικό διότι μας είπε ο Γιωργάκης ο γαπ πριν κάτι χρονάκια.ΛΕΦΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ.

   Διαγραφή
  6. @1.57, ΕΙΣ' ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   @2.26, Λοιπόν εσένα, θα σε βγάλω βόλτα στο... τετράγωνο και σε κάθε γωνιά, θα σφυρίζεις και θα τραγουδάς: "όλα τα μωρά στην πίστα", μέχρι να το ακούσει όλη η γειτονιά... και μετά, θα σε κεράσω σουβλάκι, από τα... βρώμικα... έχει μια νοστιμιά το άτιμο...

   Διαγραφή
  7. Το δίλημμα:καράς η Άντζελα?δεν θα με χάλαγε αν και εδώ που τα λέμε είναι ξεπερασμένοι και οι 2.ειδικά η λαίδη έχει πια ξεπεραστεί.

   Διαγραφή
  8. Και κάτι επιπλέον.τα ρεμπέτάδικα μια χαρά θα'λεγα πως είναι για βραδινή έξοδο χωρίς νταβαντούρια.αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση θέλουμε οι αναγνώστες ξεσηκωτικά πράγματα να γλεντοκοπήσουμε με την ψυχή μας.υγ:επιβάλλει η περίσταση και σαμπάνια γαλλική μην ξεχνάμε.

   Διαγραφή
  9. Ανάρτησα τα σχόλιά σου, μόνον για ένα λόγο... για να σου απαντήσω, πως ... καλή η προσπάθεια υποβάθμισης ενός τόσο σημαντικού γεγονότος και για μένα και για χιλιάδες Έλληνες, που χάρηκαν με απλότητα την ΑΘΩΩΣΗ μας, αλλά εσύ ξευτιλίζεσαι και κανείς άλλος... η προσπάθειά σου να υποβαθμίσεις το θέμα, πέφτει στο κενό και στην κενότητα της ψυχής και του μυαλού σου.

   Μην ξαναστείλεις σχόλιο.. δεν θα αναρτηθεί.

   Διαγραφή
  10. Ο συγκεκριμένος Πόπη, είναι "η μαϊμού που χτενίζεται" την ώρα που "ο κόσμος καίγεται"!!
   Υπάρχουν και "μαϊμούδες"!!
   Τι να κάνουμε;; Είναι η βιοποικιλότητα της φύσης...

   Διαγραφή
  11. Δανάη, κάποια πράγματα, δεν πρέπει να λέγονται ούτε για αστείο, σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση που στην ουσία, δεν έχει να κάνει μ' εμένα ή με τον Παναγιώτη Αποστόλου, αλλά με όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
   Μάλλον ο συγκεκριμένος, ανήκει στους βλαχομπαρόκ... στην καλλίτερη των περιπτώσεων, για να μην πω στους... ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ και προβοκάτορες.

   Υ.Γ. Ετοιμάσου αύριο, να διαβάσεις μια βόμβα μεγατόνων, που έσκασε τη στιγμή που ήθελα να απέχω λίγο και να ξεκουραστώ από την ένταση της δίκης.

   Διαγραφή
 57. Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΠΗ.
  ΕΙΣΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο "ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ".
  ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ.
  ΠΟΠΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ . ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΞΕΡΕΙΣ....Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. zina22, σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
   Ξέρεις, το λέω στους φίλους που μου τηλεφωνούν, ότι εχθές, στο δικαστήριο υπήρχε ένα πέπλο και μια ασπίδα προστασίας... και υπήρχε και ΦΩΣ...
   Εκτός από ένα σκοτεινό σημείο... εκεί που στεκόταν ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ...
   Το ΦΩΣ έλαμψε με την απόδοση δικαιοσύνης και ο διάβολος, εξαφανίστηκε τρέχοντας...

   Διαγραφή
  2. ΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ( ΔΙΑΒΟΛΟΣ )

   ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ...

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ !

   Διαγραφή
  3. Αφού λες πως ήσουν εκεί, δεν χρειάζεται περιγραφή...

   Διαγραφή
  4. ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ;;;

   Διαγραφή
  5. Για ... περιέγραψέ μου, εγώ, τι φορούσα;;;

   Διαγραφή
  6. ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΓΟΥΝΑ .......

   Διαγραφή
  7. Καθόταν μπροστά, κοντά στο παράθυρο... με άσπρα μαλλιά...μαυρισμένο πρόσωπο από την σκατίλα της ψυχής, μάτια σατανικά και δόντια δρακουλένια...

   Διαγραφή
  8. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣ !

   Διαγραφή
  9. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΊΝΩ ΑΛΛΆ Ο ΜΗΝΥΤΉΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΎΝ ΣΤΟ ΕΔΏΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΆΕΙ Η ΕΔΡΑ.
   ΤΟΝ ΔΉΜΗΤΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΆΛΕΣΕ Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ;
   ΑΝ ΌΧΙ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΠΕΡΊΕΡΓΟ.
   ΣΥΝΉΘΩΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΊ ΕΙΤΕ ΜΗΝΥΤΗ ΕΊΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΟΜΕΝΟ
   ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΚΟΜΊΖΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΉ ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΆΛΦΑ Η ΒΉΤΑ ΛΌΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΈΣΟΥΝ.

   Διαγραφή
  10. Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.....

   Διαγραφή
  11. Λιγη αξιοπρεπεια δεν θα εβλαπτε.Το να τον χαραχτηριζεται διαολο,με ολα τα συνοδευτικα το μονο που πετυχενετε ειναι να μειωνετε τον εαυτο σας.
   Φροντιστε να μην συνεχισετε γιατι εχει καθε δικαιωμα να σας τραβηξει αυτος μια αγωγη για προσβολη της προσωπικοτητος του και να σας παρει μεχρι το μανο.
   Εαν δεν πληρωσετε δεν σας περιμενει φυλακη γιατι ειναι αστικο δικαστηριο αλλα κατασχεση.Και πιστεψτε με δεν θα βρεθει ουτε ενας να τσονταρει για σας εστω και δεκα ευρω.Γιατι θα ευθυνεται η μη κοσμια συμπεριφορα σας.
   Στην αρχη χαρηκα που αθωωθηκατε αλλα με την συμπεριφορα δεν χαιρομαι καθολου.Γιατι ο ανωτερος ανθρωπος δεν ξεπεφτει ουτε και στον εχθρο του.

   Διαγραφή
  12. Ούτε να με αδικούν, ούτε να αδικώ...
   Θα πρέπει να καταλάβετε, πως ο Δημητράς, υποβάλει μηνυτήριες αναφορές, και τις παραπομπές τις αποφασίζει ο εισαγγελέας.
   Οπότε, δεν μπορούσε να είναι διάδικος ο Δημητράς... το παίζουν καλά το παιχνίδι οι αθέατοι, ώστε την οργή του λαού, να την μαζεύουν οι εισαγγελείς και ο Δημητράς... χωρίς να υπάρχει κόστος για κανέναν από αυτούς...

   Διαγραφή
  13. @2.09, θα ήθελα να βρίσκεστε στη θέση μου και τότε θα είχατε κάθε δίκιο, να χαρακτηρίσετε τον μηνυτή σας και μηνυτη δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων με τους πιο σκληρους χαρακτηρισμούς...
   Προφανώς και δεν έχετε δει τι γράφουν χιλιάδες τουϊτεράδες, στις δικές του αναρτήσεις γι αυτόν.
   Σ' αυτούς τους σχολιασμούς, οι χαρακτηρισμοί είναι έως και ακραίοι... η "μεγαλοψυχία" σας, προς το πρόσωπό του, με προβληματίζει...
   Μήπως είστε συμπατριώτης του;;;

   Διαγραφή
  14. @12 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2020 - 2:09 Π.Μ.

   Δηλαδή εσύ μας λες ποιός είναι ο διάβολος ή το αρνείσαι;

   Διαγραφή
  15. 10:55.
   Διαβολος ειναι αυτος που διαβαλει.Διαβολος εν δυναμει μπορει να γινει ο καθενας απο μας οταν διαβαλει τον πλησιον του.
   Εαν τωρα εννοεις τον γνωστο Σατανα η εωσφορο ποιος τον εχει δει να τον υποδειξει;
   Μονο οι Σατανιστες και οι μαγοι που τον επικαλουνται.

   Κυρια Σουφλη.
   Δεν με ενδιαφερει τι γραφουν οι τουιτεραδες.Ουτε τρεφω μαγαλοψυχια στο προσωπο του γιατι δεν τον γνωριζω.Αλλα ποια η διαφορα μου με εκεινον εαν τον εβριζα χυδαια,τον αποκαλουσα οπως εσεις,και γενικα πανηγυριζα τον υποτιθεμενο θριαμβο μου;
   Θα αλλαξει η ζωη σας μετα απο αυτο;Η καθημερινοτητα καποιων σχολιαστων-σχολιαστριων σας;Θα μπει λουκετο στο Παρατηρητηριο που εργαζεται;
   Να πανηγυριζατε επειδη καταφερατε να κλεισετε τις μασονικες στοες εκει θα καταλαβαινα την θριαμβολογια ολων σας.
   Σχετικα με την ερωτηση σας εαν ειμαι συμπατριωτης του.....Το μονο που μπορει να αποδειξει την καταγωγη του καθενος μας ειναι το test dna.
   Δεν το εχω κανει ουτε γνωριζω εαν ειχαν παρανομα ζευγαρωματα οι προ-προ-προ γονοι μου.
   Να πω για την καταγωγη την δικη μου η του Δημητρα χωρις να εχω στα χερια μου εξεταση dna δεν θα το κανω.
   Εσεις ομως πως ειστε σιγουρη οχι μονο για την καταγωγη του,την δικη μου αλλα και την δικη σας;
   Εαν ειστε για την δικη σας τοσο σιγουρη γιατι δεν αναρταται και το τεστ dna σας;

   Διαγραφή
 58. Ένα μεγάλο ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!!!!!

  Μπράβο!! Ο Θεός βλέπει τον αγώνα σου! Συνέχισε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ... φυσικά και ο αγώνας θα συνεχιστεί... και ελπίζω να είναι νικηφόρος.

   Διαγραφή
 59. Η κυρία Πόπη Σουφλή ήταν μιά σταγόνα που ξαφνικά έγινε παλιρροϊκό κύμα το οποίο στο πέρασμά του θα σαρώσει σύντομα όλη την κοπριά που μαζεύτηκε στη γη μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τι πίνεις και δεν μου δίνεις;
   Η Πόπη Σουφλή όλα αυτά;Έλεος.
   Μήπως θα σκίσει και τα μνημόνια;Θα επιστρέψουμε στη δραχμή;Θα βάλει και φυλακή ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;
   Η περιγραφή σου ποιο πολύ θυμίζει τον Αλέξη
   Υπάρχει κόσμος που γελάει

   Διαγραφή
  2. Η Πόπη έχει σπάνια ψυχή και θάρρος.

   Έχει δυνατή φωνή, τόση όση δεν φαντάζεσαι.

   Δύναμή της, όλος αυτός ο κόσμος που της συμπαραστέκεται.

   Λες να κάνουν λάθος τόσες εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που την διαβάζουν;

   Ποιός λελές σαν και του λόγου σου τόλμησε ποτέ να διεξάγει παρόμοιο αγώνα γιά τον Έλληνα;

   Παράδειγμα προς μίμηση είναι και για μένα είναι αρκετό.

   Εσύ σαπρόφυτο τι έχεις κάνει για αυτό τον τόπο; Μπορείς να μας πεις;

   Αν κάποιος γελάει, όπως λες, είσαι εσύ επειδή κοιτάζεις τα μούτρα σου.

   Διαγραφή
  3. Είναι ντροπή όντως οι άνδρες να έχουν μεταλλαχθεί σε λέλε δες και να περιμένουν τη Σωτηρία της πατρίδας τους από γυναίκες.
   Αι χα σου ρε που θα με πεις και σαπρόφυτο.

   Διαγραφή
  4. Καλά εσύ είσαι μεγάλο κομπλεξικό νούμερο. Ρε σαπρόφυτο τι ζόρι τραβάς με την κ. Σουφλή;
   Αμάν ρεεε, εσύ λύσσιαξες, αφρούς βγάζεις. Πήγαινε να δεις κανένα γιατρό.

   Διαγραφή
  5. Εσύ να πας να σε κοιτάξει ψυχίατρος που η φαντασία σου οργιάζει και μάλιστα έχει και εικόνα !
   Εάν δεν το κοιτάξεις από τώρα σε λίγο καιρό θα έχεις και ήχο!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
   Κατάλαβες Μπούλη!
   Εγώ πάντως δεν θα επέτρεπα γυναίκα να μάχεται.Θα την είχα να μαχόταν στην κουζίνα της και ούτε θα πανηγύριζα σαν και του λόγου σου γιατί αυτό θα σήμαινε ότι όχι μόνο δεν είμαι άξιος να λέγομαι άντρας, αλλά ούτε σύζυγος ούτε και Έλληνας.
   Τον Δημητρά ρε νομίζεις ότι γελοιοποίησε η το ανδρικό φύλο ηλίθιε;
   Κατάντια.Να βγαίνουν μπροστά οι γυναίκες.

   Διαγραφή
 60. ΠΑΝΤΑ ΝΙΙΚΕΕΕΕΕΣ ΠΟΠΗ ΜΟΥ!!!! ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΟΥ! [ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!! Χαρα

  υ.γ. ξεχασα να σε ρωτησω στο τηλ. το κολλητηρι, ηρθε για συμπαρασταση;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαρουλιό μου σ' ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου. Τα είπαμε αμέσως μετά το δικαστήριο, αλλά γινόταν ένας χαμός, με τους φίλους που ήρθαν να μου συμπαρασταθούν... Όπως σου είπα και το βράδυ της ίδιας μέρας, ήταν μια συγκλονιστική και καθοριστική μέρα.

   Υ.Γ. Το κολλητήρι, το είχε στείλει ο Καραγκιόζης, να πουλάει κινέζικα στυλό χαχαχαχαχαχαχαχαχα
   Σιγά μην ερχόταν το ολοκαυ@ωμένο... χαχαχαχαχα

   Διαγραφή
 61. Πολλά συγχαρητήρια Κυρία Σούφλη, και σε όσους εργάστηκαν για να υπερισχύσει το φώς έναντι του πυκνού ζόφου των μιασματων του κοσμου τούτου. Θερμές ευχές την αγάπη μας προς το προσωπό σας. Δοξα τω Θεώ!
  Αντωνίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Αντωνίου, πολλές Δυνάμεις φωτεινές, εργάστηκαν γι αυτό το θετικό αποτέλεσμα...
   Σας ευχαριστώ πολύ...

   Διαγραφή
 62. Θερμά συγχαρητήρια κα Σουφλή!! Μπράβο και στους δυο σας! Επιτέλους μια νίκη των Ελλήνων κατά της παγκοσμιοποίησης. Είναι μια νίκη που μας αφορά όλους. Όπως και η συστράτευση όλων των ιστολογίων είναι θέμα που μας αφορά όλους και πρέπει να συμβεί για το καλό της Ελλάδας μας. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι!!
  http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/01/blog-post_12.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση.
   Όντως είναι μια νίκη, δεν έχει σημασία το μέγεθός της, κατά των εχθρών της Πατρίδας μας.

   Η συστράτευση των ιστολογίων θα γίνει όταν ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι, γιατί δεν είναι όλα τα ιστολόγια αληθινά πατριωτικά...
   Δυστυχώς υπάρχουν και ιστολόγια που το παίζουν πατριωτικά και καθημερινά βλέπουμε να κρεμιούνται οι ιστολόγοι τους στα μανταλάκια, από αυτούς που μπορούν να βλέπουν πιο καθαρά.
   Την ένωση και την συστράτευση των ιστολογίων, την θέλω κι εγώ, αλλά με καθαρές προθέσεις... Διαφορετικά, θα εισχωρήσουν τα μασσονοπρακτόρια και θα μας διαλύσουν.

   Καλό αγώνα και σ' εσάς...

   Διαγραφή
 63. Κυρια Σουφλη συγχαρητηρια.οι δυναμεις του φωτος,διελυσαν τις δυναμεις του σκοτους.αυτη τη φορα οι καθε λογης νεοταξιτες "δημητραδες" πηραν το μαθημα τους.η νικη σας ειναι και δικια μας νικη αγανακτησης προς ολα αυτα τα εθνομηδενιστικα ραμολιμεντα που μαστιζουν την πατριδα μας.ειναι μια νικη του πατριωτισμου εναντια στους απατριδες αντιχριστους ανθελληνες.ειναι ακομα μια νικη Του Χριστου απεναντι στον διαβολο.ειναι ραπισμα σε ολους αυτους που θελουν να ποδοπατησουν την εθνικη περηφανεια.η νικη σας και η υποθεση σας Κυρια Σουφλη,επρεπε να ειναι θεμα στις ειδησεις.αλλα που τολμουν τα νεοταξιτικα καναλια να αγγιξουν τετοια υποθεση υστερα κιολας απο τετοια νικη.ειμαι σιγουρος πως ο δημητρας θα εχει μουλιασει στο "κλαμα" απο τα νευρα του.εσεις ομως να ειστε σε εγρηγορση Κυρια Σουφλη γιατι το πληγωμενο θηριο μπορει μα επανερθει δριμητερο.εμεις και παλι θα ειμαστε μαζι σας με οποιο τροπο μπορουμε.Ο Θεος μαζι σας και Η Παναγια!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ήταν η υπόθεσή μου, θέμα στις ειδήσεις, να είστε βέβαιος/α, πως κάτι σάπιο υπάρχει... κάτι βρωμάει...
   Γιατί τα κανάλια, παίζουν πάντα "ΜΟΝΟΝ ΤΙΣ... ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ..." και ο νοών, νοει το...

   Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας... αυτές οι ευχές είναι η ασπίδα μου...

   Διαγραφή
 64. Ἀγαπητή Κα Σουφλῆ,

  Σᾶς παρακαλῶ νά δεχθῆτε τά θερμά μου συγχαρητήρια γιά τήν μεγάλην αὐτήν Νίκην σας κατά τῆς ἀνθελληνικῆς 5ης Φάλαγγος!!! Δέν μπορεῖτε νά φαντασθῆτε πόσην χαράν ἔνοιωσα μόλις πρό ὀλίγου διάβασα αὐτήν τήν ἀνάρτησίν σας. Εὐχαριστῶ τόν Θεόν καί τήν Πρέσβειραν Ἀειπάρθενον Παναγίαν Θεοτόκον, πού τρέχει ἀκαταπαύστως πρός ὑπεράσπισιν ὅλων τῶν ἀδικουμένων καί τῶν ἀναξιοπαθούντων πού τήν ἐπικαλοῦνται! Ἡ Νίκη αὐτή δημιουργεῖ ἕν ἀκατανίκητον προηγούμενον καί ἐνθαρρύνει ὅλους ἐμᾶς πού σκεπτόμεθα διπλά καί τριπλά πρίν γράψουμε δημοσίως τήν ἄποψίν μας γιά τόν ἐπικείμενον ἀφανισμόν τῆς Ἑλλάδος, λόγῳ τοῦ λαθρομεταναστευτικοῦ, καθώς καί γιά τήν ἤδη ἐπελθοῦσαν καταστροφήν τῆς ἐν Ἑλλάδι Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, τήν μόνην ἐλπίδα πού μᾶς ἔχει ἀπομείνει, ἀπό τίς σχεδιασμένες κακόβουλες καί ἀντίχριστες ἐνέργειες τῶν πεμπτοφαλαγγιτῶν δαιμονοπλήκτων πολιτικῶν καί αἱρετικῶν ρασοφόρων, οἱ ὁποῖοι εἶναι ὀπαδοί τῆς Παναιρέσεως τοῦ Οἰκουμενισμοῦ, πού εἶναι ἡ θρησκευτική πλευρά τῆς ΒΡΩΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, καί βεβαίως, ὡς ἄλλοι Καϊάφαι καί Ἰοῦδαι, τρέφουν ἄσβεστον μῖσος κατά τῆς Ὀρθοδοξίας! Θά ἦτο παράλειψίς μου νά μήν συγχαρῶ ἐκ βάθους καρδίας ὅλους ὅσους συνέβαλον εἰς τό ἔξοχον αὐτό ἀποτέλεσμα καί δή τούς ἐντίμους δικαστάς, πού ὑπήκουσαν εἰς τήν θείαν Φωνήν τῶν Ἁγίων καί ὄχι εἰς τάς τσιρίδας τῶν δαιμόνων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κύριε Χατζηνικολάου, σε κάποια από τις τελευταίες "καλημέρες" μου, είχα γράψει για κάποιους Ανθρώπους, που είναι ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ...

   Σε ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ, αναφέρθηκα και στην παρούσα ανάρτησή μου...
   Κι αυτά τα ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ, ούτε τυχαία εμφανίστηκαν στη ζωή μου, ούτε τυχαία ήταν όσα διεμήφθησαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου...

   Εκεί μέσα, υπήρξε ΘΕΪΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ... δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, γιατί πολλοί ίσως θεωρήσουν την άποψή μου ως ... γραφική...
   Δικαίωμά τους, αλλά κάποιοι λίγοι, γνωρίζαμε τι πραγματικά έγινε.

   Τα υπόλοιπα, διαζώσης.

   Σας ευχαριστώ για όλα... οι ευχές σας έπαιξαν κι αυτές τον ρόλο τους στην θετική έκβαση της δίκης, όπως και οι ευχές και οι προσευχές όλων των αναγνωστών μου, αλλά και άλλων που τους ζητήθηκε να προσευχηθούν και το έπραξαν.

   Διαγραφή
 65. Μπράβο Πόπη.
  Θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η δικαιοσύνη δεν έχει αλωθεί ως το μεδούλι.
  Υπάρχουν και τίμιοι δικαστές.

  Όσο για τον Δημητρά, μήπως έχεις την διεύθυνσή του, να του στείλω καμιά κάσα Σουρωτές;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σουρωτες?τι εννοείς?

   Διαγραφή
  2. σουρωτη... σόδα δηλαδή.. για να χωνέψει την ΗΤΤΑ ΤΟΥ.

   Διαγραφή
  3. @Καυσομπλογκίτη, φυσικά και υπάρχουν τίμιοι δικαστές... δυστυχώς όμως, όπως και οι ίδιες οι ηγεσίες τους παραδέχονται, η δικαιοσύνη έχει σαπίσει στην πλειοψηφία της.

   Σ' ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 66. Ήμουν βέβαιος για την αθώωση σας.
  Συγχαρητήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ.
   Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους μάρτυρές μας, στους δικηγόρους μας, σε όλους όσους συμμετείχαν με την ψυχή τους σ' αυτή τη δίκη, στους Δικαστές που τίμησαν τον θεσμικό τους ρόλο και σ' όλον τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

   Διαγραφή
 67. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΚΑΜΙΑ "ΑΟΖ", ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ (ΤΟ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΙΝ) !!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ) ΧΩΡΑ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ, ΕΥΦΟΡΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΙΜΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΔΑΣΗ, ΘΑΛΑΣΣΑ, ΗΛΙΟ, ΑΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!! ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ...

  ΔΕΣ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΔΩ:

  Καλογεράκης Μιχάλης - Φτιάχνοντας καύσιμο
  https://www.youtube.com/watch?v=rKXwJMfaEbQ

  ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?
  ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΑΝΑΡΤΟΥΣΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ??
  ΙΣΩΣ ΕΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ???

  Υ.Γ.: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ...

  Υ.Γ.2: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΙΔΥΟΦΥΪΑ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ - ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ. Το κράτησα, για να κάνω μια έρευνα για το θέμα. Αυτή τη στιγμή όμως, και μετά την αποχή μου όλες αυτές τις μέρες, θα ασχοληθώ με την επικαιρότητα και την έρευνα που ήδη κάνω για άλλο θέμα.

   Συνέντευξη δεν έχω τον χρόνο να του πάρω, τουλάχιστον προς το παρόν.

   Αν δείτε και περάσουν μέρες, ξαναθυμίστε τό μου... τι ν' αντέξει κι αυτό το μυαλό που βομβαρδίζεται καθημερινά;;;

   Διαγραφή
 68. Από τη στιγμή που αθωωθήκατε οφείλετε να κάνετε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και φυσικά αγωγή. Μη το αφήνετε έτσι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κύριο αυτό να το παίζει δικτάτορας της ελευθερίας του λόγου στην Ελλάδα. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει όλες τις πατριωτικές φωνές με γελοίες μηνύσεις που δεν στέκουν και θα έπρεπε μάλιστα και η Εισαγγελία να τον έχει βάλει στη θέση του διότι δεν μπορεί να απασχολεί έτσι τις δικαστικές και εισαγγελικές αρχές με τέτοιες γελοιότητες. Υποβάλει μηνύσεις ακόμη και όταν κάποιο θύμα κάποιου τροχαίου είναι αλλοδαπός! Πιθανολογεί πως πρόκειται περί ρατσιστικής επίθεσης επειδή είναι αλλοδαπός. Ο άνθρωπος αυτός έχει ξεφύγει τελείως!!! Καιρός να αντιμετωπίσει το οφθαλμόν αντί οφθαλμού στον οποίο πιστεύουν και οι φίλοι του... Μηνύσεις και αγωγές λοιπόν εναντίον του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το βέβαιον είναι πως θα γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει, σε βάρος του.
   Και επειδή είναι δεδομένο πως δεν θα έχει τίποτα στο όνομά του, θα κινηθούμε με άλλους τρόπους, νόμιμους πάντα.

   Διαγραφή
 69. Πόπη συγχαρητήρια για την έκβαση της δίκης και κυρίως για την δύναμη της ψυχής σου. Μια δύναμη η οποία λείπει από πολλούς με αποτέλεσμα να επιτρέπουν σε αυτούς τους ρουφιάνους να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν κάθε ελεύθερη φωνή που αντιστέκεται στα αφεντικά και χορηγούς τους. Ήρθε η ώρα να στείλουμε στον αγύριστο αυτόν το "τύπο" καταθέτοντας ομαδικά μηνύσεις εναντίον του απαιτώντας μάλιστα και χρηματικές αποζημιώσεις για να πονέσει πραγματικά αφού από ότι καταλαβαίνουμε με τις τόσες μηνύσεις που έχει υποβάλει στους Έλληνες πατριώτες θα έχει βάλει στο παντελόνι από τα αφεντικά του τεράστια ποσά. Καλή Χρονιά να έχεις με Υγεία για να συνεχίσεις να δίνεις κουράγιο και ελπίδα σε όλους μας για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την σωτηρία της πατρίδας μας.
  Γιάννης Πρεβενιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη μου, σ' ευχαριστώ πολύ... δεν θα ξεχάσω ποτέ, πόσο με βοήθησες στα πρώτα μου βήματα στο διαδίκτυο.
   Τον τύπο, θα τον στείλουμε στον αγύριστο, μαζί με τους συνεργάτες του, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί... γιατί δεν είναι μόνος του... κάποιοι τον στηρίζουν... κάποιοι λειτουργούν ως "συνεργάτες του"... αλλά κάνουν λάθη... και θα τα πληρώσουν...
   Είμαι αποφασισμένη να τους κυνηγήσω όλους και να τους ξεβρακώσω δημόσια.

   Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και σε περιμένω να τα πούμε από κοντά.

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ