Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020

Στημένη παγκόσμια υστερία Κοροναϊού Οικονομικές και πολιτικές οι σκοπιμότητες

Οι προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες είναι η εμπέδωση στη συνείδηση του κόσμου, υπόγεια με τους παραλληλισμούς στη συνείδηση που φέρνει ο φόβος, ότι όλες οι απειλές είναι από την Κίνα. 

Οι λόγοι, φαεινότεροι του ηλίου, για να δοθούν εξηγήσεις γιατί χάνεις τη δουλειά σου, γιατί έχεις χαμηλό μεροκάματο, γιατί πρέπει να γίνουν νέοι εξοπλισμοί και το ένα φέρνει το άλλο για να δικαιολογηθούν τα πάντα στη μίζερη ζωή μας.

Τον Ιανουάριο του 2009 εν μέσω του φιάσκου των εκατομμυρίων αδιάθετων παρτίδων αντινεογριπικών εμβολίων που κραταιές ευρωπαϊκές χώρες χρεώθηκαν, συντελείται μια συγκλονιστική εξέλιξη: 

Η πολιτική και η επιστήμη έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την ανεξέλεγκτη φαρμακευτική επιχειρηματικότητα και τα πολιτικά και επιστημονικά τσιράκια της.Έθνος: Επελαύνει ο κοροναϊός. Σε συναγερμό νοσοκομεία και "Ελευθέριος Βενιζέλος".  


Καθημερινή: Η  επιδημία τρομάζει τον πλανήτη. 

Νέα Σελίδα: Κοροναϊός: Πόσο έτοιμη είναι η ανθρωπότητα σε μια νέα επιδημία;  

Το Βήμα: Το σύνδρομο της Κίνας τρομάζει την υφήλιο. 

Πρώτο Θέμα: Η Ελλάδα παίρνει τα μέτρα της. Και πάει λέγοντας στα πρωτοσέλιδα για τη μεγάλη πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ.

Αν ήταν μόνο ελληνικό φαινόμενο θα γελούσαμε με τις υπερβολές της "φυλής".  
Αλλά δεν είναι έτσι…


CNN: Νέος κοροναϊός: Δείτε live την εξάπλωση του ιού παγκοσμίως. Reuters: Περισσότεροι από 2.000 έχουν μολυνθεί τώρα από κοροναϊό. 56 νεκροί στην Κίνα. AFP: Η Κίνα σκληραίνει την άμυνα κατά των ιών καθώς οι θάνατοι πέφτουν 56…   

ΗΠΑ, Γαλλία και λοιποί τρέχουν να φέρουν πίσω το διπλωματικό, και όχι μόνο, προσωπικό τους. Τώρα αν θα κουβαλήσουν και τον ιό λίγο μας ενδιαφέρει. Ή μας ενδιαφέρει πραγματικά;

Πλημμύρισαν τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο για τον κίνδυνο ακόμη
και πανδημίας από την νέα απειλή. 

Βέβαια έχουν προηγηθεί στο παρελθόν και άλλες "ανάλογες εκστρατείες" όπως αυτή της νόσου των πτηνών, που εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα συμφέροντα και πολιτικές, και έτσι είναι πιο πονηρεμένος ο κόσμος, αλλά λέγε λέγε όλο και κάτι θα μείνει…
   

Στους 56 έχουν ανέλθει οι νεκροί από τον νέο κοροναϊό, ο οποίος επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την Παρασκευή με δύο κρούσματα στη Γαλλία.  

Η πλειονότητα των κρουσμάτων και όλοι οι θάνατοι ήταν στην Κίνα, αλλά ο ιός έχει εντοπιστεί με ελάχιστα κρούσματα και στην Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, τη Σιγκαπούρη, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, το Νεπάλ, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ. Δεν υπάρχει εμβόλιο ή κάποια ειδική θεραπεία για αυτόν.Σύμφωνα με τον παγκοσμίου φήμης ιολόγο της πανεπιστημιακής κλινικής Charité του Βερολίνου Κρίστιαν Ντρόστεν, ο νέος
νοσογόνος παράγοντας που φέρει το όνομα «2019-nCoV» ανήκει στην οικογένεια των κοροναϊών που προκαλούν ένα είδος πνευμονίας και μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο

Αν και κατά 70% ταυτόσημος δεν είναι όμως τόσο επικίνδυνος όσο ο ιός SARS ("Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο", ΣΟΑΣ) ο οποίος προκάλεσε το 2002/2003 τον θάνατο 800 ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. 

Θανατηφόρος είναι ο νέος κοροναϊός για ηλικιωμένους με ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα. Αντίθετα, κανένας από τους νέους σε ηλικία ασθενείς που πριν να μολυνθεί ήταν υγιής δεν έχει πεθάνει.Προς το παρόν κανένας κίνδυνος πανδημίας

Κ.Ντρόστεν: Τα νοσοκομεία θα πρέπει να προετοιμαστούν

Ο καθηγητής Ντρόστεν δεν διαβλέπει τον κίνδυνο παγκόσμιας πανδημίας. Τουλάχιστον αυτό δεν προκύπτει από τον έως τώρα αριθμό των περιπτώσεων. 

Παρ' όλα αυτά θεωρεί σωστή την απόφαση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) να ασχοληθεί σήμερα με το θέμα. «Δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τον μέχρι στιγμής αριθμό ασθενών. 

Η μετάδοση προχωρά με καταπληκτική ταχύτητα». 

Είναι σίγουρος ότι μεμονωμένα κρούσματα κοροναϊού θα εμφανιστούν το επόμενο διάστημα και στην Ευρώπη. 

Δεδομένου ότι η Γερμανία διαθέτει ένα «καλό σύστημα υγείας με σαφείς δομές» οι πολίτες δεν θα πρέπει να φοβούνται. 

Παράλληλα συνιστά όμως στα νοσοκομεία να προετοιμαστούν προκειμένου να νοσηλευθούν ασθενείς που έχουν μολυνθεί με το νέο κοραναϊό.

Αποφασιστικό ρόλο στην αντιμετώπιση της εξάπλωση της ασθένειας διαδραματίζει η Κίνα σύμφωνα με τον κ.Ντρόστεν. 

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι κινεζικές αρχές αντέδρασαν αμέσως μόλις εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα. 

Πραγματοποιούνται έλεγχοι σε χώρους όπου συχνάζει πολύς κόσμος και το Κέντρο για τον Έλεγχο Ασθενειών έχει αναπτύξει και μοιράσει στα ιατρικά εργαστήρια σε όλη την επικράτεια ένα τεστ για τη διαπίστωση του νέου ιού. Όπως δηλώνει, τέλος, είναι βέβαιος πως «προς το παρόν οι κινεζικές αρχές καταπολεμούν αποτελεσματικά την περαιτέρω εξάπλωση».


Ποιες είναι οι σκοπιμότητες της νέας εκστρατείας τρομολαγνείας σε παγκόσμιο επίπεδο;

Οι προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες είναι η εμπέδωση στη συνείδηση του κόσμου, υπόγεια με τους παραλληλισμούς στη συνείδηση που φέρνει ο φόβος, ότι όλες οι απειλές είναι από την Κίνα. Οι λόγοι, φαεινότεροι του ηλίου, για να δοθούν εξηγήσεις γιατί χάνεις τη δουλειά σου, γιατί έχεις χαμηλό μεροκάματο, γιατί πρέπει να γίνουν νέοι εξοπλισμοί και το ένα φέρνει το άλλο για να δικαιολογηθούν τα πάντα στη μίζερη ζωή μας.
Από την άλλη οι κινέζοι κάνουν επίδειξη δύναμης. 

Αποκλεισμός περιοχών. 

Έλεγχος εκατομμυρίων σε όλους τους χώρους μαζικής μετακίνησης. 

Απαγόρευση μετακινήσεων. 

Θερμικές κάμερες παντού. 

Στολές, αποστειρωμένα περιβάλλοντα. 

Για τους έκπληκτους και θαυμάζοντες την κινεζική τεχνολογία χτίζουν ένα νοσοκομείο μέσα σε μια βδομάδα για τους πάσχοντες από τον ιό. 

 Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua, το νοσοκομείο θα εκτείνεται σε 25.000 τετραγωνικά μέτρα και θα ανοίξει τις πόρτες του στις 3 Φεβρουαρίου.

Τον Ιανουάριο του 2009 εν μέσω του φιάσκου των εκατομμυρίων αδιάθετων παρτίδων αντινεογριπικών εμβολίων που κραταιές ευρωπαϊκές χώρες χρεώθηκαν, συντελείται μια συγκλονιστική εξέλιξη: 

Η πολιτική και η επιστήμη έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με την ανεξέλεγκτη φαρμακευτική επιχειρηματικότητα και τα πολιτικά και επιστημονικά τσιράκια της.Έχουν βέβαια προηγηθεί παρόμοια γεγονότα:

SARS:

24 Απριλίου 2003: ¨Τοπικοί και κυβερνητικοί αξιωματούχοι υγείας ισχυρίστηκαν σήμερα ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει υπεραντιδράσει και υπερεκτιμήσει τη σοβαρότητα του ξεσπάσματος εδώ (στον Καναδά)¨
29 Απριλίου 2003: ¨…αξιωματούχος του ΠΟΥ δήλωσε ότι ο κίνδυνος από το SARS… είχε υπερεκτιμηθεί.¨
Γρίπη των πουλερικών:
Ιανουάριος 2008: ¨Ο κίνδυνος υπερκτιμήθηκε¨. Ο φόβος άμεσης πανδημίας από τον Η5Ν1 ήταν ¨μια επιστημονική υπόθεση¨.
Όσο για την τυχαία μετάλλαξη; ¨Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ τόσο σταθερό στέλεχος¨.

Bernand Vallat, γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού για την υγεία των ζώων (OIE).
Γρίπη των χοίρων:
Οκτώμβριος 2009: ¨Αν έχετε διαγνωστεί … με 2009 Η1Ν1 ή γρίπη των χοιρων τους τελευταίους μήνες, μπορεί να εκπλαγείτε μαθαίνοντας ότι: οι πιθανότητες είναι ότι δεν είχατε H1N1 γρίπη. Στην πραγματικότητα, μάλλον δεν είχατε τη γρίπη καθόλου.¨
Δεκέμβριος 2009: ¨Οι ρυθμοί θνησιμότητας υπερεκτιμήθηκαν¨
Δεκέμβριος 2009: ¨Η γρίπη των χοίρων ήταν το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο αυτού του αιώνα¨- Wolgang Wodarg, προεδρεύων της επιτροπής υγείας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Για ποιες πανδημίες μιλάμε λοιπόν; Μάλλον για την πολιτική δημόσιας υγείας που οι Luc Bonnex και Win Van Damme ονομάζουν ως ¨ιατρογενή πανδημία πανικού¨
Μετά λοιπόν από τουλάχιστον 25 χρόνια ακατάσχετων ιατρογενών πανδημιών πανικού, η 5η Ιανουαρίου του 2009 όπως θα δούμε αποκτά ιστορική σημασία: Είναι η μέρα που η επιστήμη και η πολιτική της έκφανση αποφασίζει να σταθεί απέναντι στους μηχανισμούς του κέρδους.
Ήδη από τον Αύγουστο του 2009, ο Wolfgang Wodarg, προεδρεύων της επιτροπής υγείας του ευρωπαϊκού συμβουλίου, είχε προειδοποιήσει για τους πολλούς κινδύνους που σχετίζονται με το εμβόλιο για τον ιό H1N1. 

Περιέγραψε επίσης ότι πολύς κόσμος φοβάται ότι η πανδημία είναι ενορχηστρωμένη. ¨Είναι μεγάλη μπίζνα για τη φαρμακοβιομηχανία¨ είχε πει τότε.…"οι φαρμακευτικές εταιρίες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το φόβο της πανδημίας της γρίπης των χοίρων…"
Το Δεκέμβριο του 2009, ο Wodarg, παρακολουθώντας τον παραλογισμό των εξελίξεων σκληραίνει ακόμη περισσότερο την κριτική του στις πολιτικές δημόσιας υγείας σε σχέση με τη γρίπη των χοίρων:
"Είχαμε μια ήπια γρίπη- και μια ψευδή επιδημία¨ δηλώνει έξω από τα δόντια και συνεχίζει αποκαλώντας την ανακήρυξη της γρίπης των χοίρων (σε άλλο δημοσίευμα και των πουλερικών) ως ¨ένα από τα μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα…"


Οι αποκαλύψεις του Wodarg δε σταμάτησαν εκεί:

"Η γρίπη των πτηνών ήταν πιο επικίνδυνη από τον Η1Ν1 αλλά πολύ λιγότερο μεταδοτική, και ακολούθως τα (τότε) επιχειρήματα για μια επερχόμενη πανδημία ήταν το λιγότερο αδύναμα. Αλλά η γρίπη των πτηνών βοήθησε στο να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα πανικού και επηρέασε πολλές χώρες στο να δημιουργήσουν ένα πανδημικό σχέδιο εκτάκτου ανάγκης. Επιπρόσθετα η Γερμανία, η Δανία και πολλές άλλες χώρες αγόρασαν μεγάλα αποθέματα Tamiflu αν και το εν λόγω σκεύασμα δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς…"

Αργότερα δηλώνει: "… Για να καταλάβουμε θα πρέπει να επιστρέψουμε στο επεισόδιο της γρίπης των πτηνών από το 2005 μέχρι το 2006. (που είναι και οι περίοδος εξαγοράς των ¨παραδοσιακών¨ χρηματοδοτούμενων σε μεγάλο βαθμό από τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από τις μεγαλοφαρμακευτικές). 

Ήταν τότε που νέα διεθνή πλάνα ορίστηκαν για την αντιμετώπιση ενός πανδημικού συναγερμού. 

Αυτά τα πλάνα αναπτύχθηκαν επισήμως για να εξασφαλίσουν ταχεία παραγωγή εμβολίων στην περίπτωση ενός συναγερμού. 

Αυτό οδήγησε σε διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε φαρμακευτικές και κυβερνήσεις. 

Από τη μία πλευρά, τα εργαστήρια δεσμεύτηκαν να είναι έτοιμα για την ανάπτυξη των σκευασμάτων, από την άλλη, τα κράτη τους βεβαίωσαν ότι θα τα αγοράσουν όλα. 

Μετά από αυτή την παράξενη συμφωνία, η φαρμακευτική βιομηχανία δεν είχε κανένα απολύτως οικονομικό ρίσκο από την εμπλοκή της σε νέα εμβόλια. 

Και ήταν βέβαια ότι θα έπιανε το Λόττο σε περίπτωση πανδημικού ξεσπάσματος."

Κάπως έτσι αύριο, μεθαύριο, θα μαθευτεί η αλήθεια. Άλλωστε έχει γίνει πολύ μικρός ο κόσμος μας. Όπως εύκολα διαδίδεται το ψέμα έτσι εύκολα, όσο και να το κρύβουν, θα φανερωθεί και η αλήθεια…

Ν.Π. 


Πηγή στοιχείων: DW Παναγιώτης Κουπαράνης, Βερολίνο, Huffingtonpost, In.gr, TVXS

Πηγή: ΕΥΦΟΡΗ ΠΕΔΙΑΔΑ
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. Exoυμε τους ντοπιους ψευτες και τους διεθνεις ψευτες ! Ακουμε λυκοι στα προβατα μου , που παντα αυτα τα προβατα , ειναι τα κουτοπροβατα ! Ετσι οι διεθνεις και ντοπιοι ψευτες και απατεωνες εχουν τους λαους για κουτοπροβατα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ "ΔΙΕΦΥΓΕ" ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ...ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το μυαλό σου και μία λίρα είναι όπλο βιολογικού πολέμου που ξέφυγε.Πριν 11 ημέρες ήμουν στην Κίνα.Δεν υπάρχει όλο αυτό που παρουσιάζουν στην Ελλάδα τα ΜΜΕ και οι άσχετοι σαν εσένα.Δεν υπάρχει στην ουσία καν ιός απλά το σκηνοθέτησαν για να πασάρουν τα εμβόλια που θέλουν στον κόσμο.Άρχισες τις μαλακίες σαν τον ψυχασθενη Εβραίο ΟΕΑΤΖΗ αν δεν είσαι ο ίδιος φυσικά για χόρτα καρότα αγγουράκια και διατροφές.Ούτε αντιβίωση χρειάζεται ούτε γιατρούς ούτε τίποτα.Να μην πέσουν στην παγίδα και κάνουν τα εμβόλια είναι το θέμα.

   Διαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΤΜΑΝ? ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ "ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ" ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΕ?? ΠΑΡΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΟΕΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ DEFENCE-POINT) ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ, ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΥΠΕΡ-ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ...Η ΦΥΣΗ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...

   Ο Ισραηλινός ειδικός στον βιολογικό πόλεμο Dany Shoham του Begin-Sadat Center for Strategic Studies θεωρεί πως ο κοροναϊός που σκορπά τον τρόμο παγκοσμίως σχετίζεται με μυστικά κινεζικά πειράματα βιολογικών όπλων στο Ισντιτούτο Ιολογίας της Ουχάν.
   Βιολογικό όπλο των Κινέζων ο νέος κοροναϊός που προκαλεί παγκόσμιο τρόμο;
   https://www.defence-point.gr/news/viologiko-oplo-ton-kinezon-o-neos-koronaios-poy-prokalei-pagkosmio-tromo

   Διαγραφή
 3. Αφού οι νεοταξίτες ανησυχούν τόσο πολύ, να κλείσουν αμέσως τα σύνορα, τα οποία οι νεοταξίτες άνοιξαν και κρατούν ανοικτά.
  Κανείς ΛΑΘΡΟ στην Ελλάδα.
  Η υποκρισία και το ψέμμα έχουν ένα αδύνατο σημείο: Δεν αντέχουν στην Λογική.

  Ε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάρα πολύ σωστά.Αν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος ενός ιού θα κλείνανε τα σύνορα ιδίως σε Κινέζους.Θα υπήρχαν διαδικασίες express.Λογικά οπως πολύ σωστά κατά εμέ αναφέρει το σχόλιο πιο πάνω πρόκειται για στημένο πανικό με σκοπό να περάσουν νομοθεσία για ΝεοΤαξικα εμβόλια μειώνοντας ελεγχόμενα τον πληθυσμό.

   Διαγραφή
  2. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΛΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ...

   Κοροναϊός: Τέλος τα ταξίδια από Κίνα προς Ελλάδα - Λόγω εξάπλωσης του ιού
   https://www.ethnos.gr/ygeia/85031_koronaios-telos-ta-taxidia-apo-kina-pros-ellada-logo-exaplosis-toy-ioy

   Διαγραφή
  3. Τι κέρδος έχουν οι Κινέζοι να εξοντώσουν την ίδια την φυλή τους ρε έξυπνε γνώστη του βιολογικού πολέμου αναλυτή της σαχλαμάρας.

   Διαγραφή
  4. @Ανώνυμος
   28 Ιανουαρίου 2020 - 5:45 μ.μ
   Εσύ πληροφορούμενος απο το "εθνος" πρέπει να είσαι πραγματι ξερόλας.
   Και ξέρεις βέβαια ως ξερόλας οτι ο ιός αυτός προσβάλλει μόνο κινέζους.
   Οπότε επίσης ξέρεις ως ξερόλας οτι οι ΛΑΘΡΟ πρέπει να εξακολουθήσουν να εισβάλλουν.

   Διαγραφή
 4. Αγγελική, το συγκεκριμένο blog, είναι τελειωμένο για μένα... γι αυτό και δεν θα αναρτήσω το σχόλιό σου.
  Επειδή γνωρίζω τον ρόλο του... και επειδή ο ρόλος του είναι βρώμικος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι προφανές πως οι επιτελείς του DoD και η DARPA βρίσκονται πίσω από τον οπλοποιημένο 2019-nCoV.

   Ο αμερικανικός στρατός παραδέχτηκε κατόπιν εορτής την εμπλοκή του στην ανάπτυξη του ιού-φονιά στη προσπάθειά του ν' αποκρούσει τη "κακόβουλη επιρροή" της Κίνας στις μελλοντικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Συρία, το Ιράν και τη Βόρεια Κορέα.

   Η θρασύτατη βιοχημική επίθεση εκδηλώθηκε αμέσως μετά τον διορισμό του Mark Lambert στη θέση του πρέσβη των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη και τις ευθείες απειλές της Washington για νέες οικονομικές κυρώσεις εναντίον του σινικού δράκου.

   Διαγραφή
 5. ζω 40 χρονια στην αφρικη και εχω παει σε 25 χωρες της .αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι λενε και τρομοκρατουν τον αδαη φοβικο ανθρωπο γιαασθενειες που οι ιδιοι κατασκευαζουν και δεν λενε οτι καθε μερα πεθαινουν απο μαλαρια δηλαδη ελονοσια 3000 παιδια την ΗΜΕΡΑ μονο στην Αφρικη δηλαδη 1000000 χρονο και εχουν μπουκωσει τα μεσα προπαγανδας να μην μιλουν

  Malaria is alive and well and killing more than 3000 African children every day

  WHO and UNICEF call for urgent increased effort to roll back malaria

  Nairobi/Geneva/New York, 25 April 2003 -
  The Africa Malaria Report, released today by the World Health
  Organization (WHO) and the United Nations Children’s Fund (UNICEF), says
  the death toll from malaria remains outrageously high - with more than
  3000 African children dying daily. It also stresses that new effective
  anti-malarial drugs are not yet accessible to the majority of those who
  need them and that only a small proportion of children at risk of
  malaria are protected by highly effective insecticide-treated nets
  (ITNs). The report, officially launched by President Mwai Kibaki of
  Kenya in commemoration of Africa Malaria Day, gives a continent-wide
  picture of the struggle against the disease and highlights the urgent
  need to make effective anti-malarial treatment available to those most
  at risk. “The Roll Back,,
  Συγχαρητηρια Κυρια Σουφλη......

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ