Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΩΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Ένα συνέδριο που τους "ξεβρακώνει" ΟΛΟΥΣ!


 Ιωνάθαν Κωνσταντίνου: "Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πορίσματα της ημερίδας θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό όλες τις πολιτικές, νομικές και τεχνικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να λάβει υπ΄οψη της την διεθνή εμπειρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα, μέσα από προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών, καθώς και τις πιθανές νομοθετικές – διοικητικές προσαρμογές που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί άμεσα ο εθνικός κορμός από τον κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής του υπόστασης και διάβρωσης της κοινωνικής συνοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική ικανότητα της χώρας.

 Όταν δημοσίευα πριν μέρες, την έρευνά μου με τίτλο: "

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΦΩΤΙΑ. Ρεπουμπλικανικό κόμμα Ελλάδος... Βόρειος Ήπειρος και ... φωτογραφιες και βίντεο, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ...


 δεν φαντάστηκα, ότι όλοι αυτοί που συμμετείχαν στην πρώτη ημερίδα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος είχαν άγνοια των πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται σε βάρος της Πατρίδας μας.

Ούτε φαντάστηκα πως πρόσωπα της επικαιρότητας, κάποια από τα οποία τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης, αλλά και πρόσωπα που εκ της δημοσιογραφικής και πολιτικής τους ταυτότητας, όφειλαν να γνωρίζουν, θα συμμετέχουν σε μια επόμενη ημερίδα, υποτίθεται για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

Μια ημερίδα, που απ' όσο φαίνεται από το Δελτίο Τύπου του παραπάνω κόμματος, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ  ΚΑΙ ΒΙΑΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ!

Κι όλοι αυτοί, θα μιλήσουν στο συνέδριο του ... φίλα προσκείμενου με την MOSSAD  ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, προέδρου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος!

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ "ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ", ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;;;

Μήπως να θυμίσω ποιοί προωθούν την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ;;; 


Τα λόγια του αείμνηστου Σαράντου Καργάκου, είναι πιο επίκαιρα από ποτέ...


 Όπως και τα λόγια του αείμνηστου πατέρα Γεώργιου Μεταλληνού... 
Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ", ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ".

Στους ομιλητές και τους συμμετέχοντες, αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία και το σχετικό βίντεο... εδώ


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ακολουθεί η πρόσκληση της... ημερίδας για το "Μεταναστευτικό", που πραγματοποιείται από τον πρόεδρα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, φίλα προσκείμενο στο ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛ, και στην MOSSAD!Ημερίδα «Παράνομη Μετανάστευση – Απειλή στις Εθνικές Kυριαρχίες»                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

22 Ιανουαρίου 2020


Η οργάνωσή μας «Ρεπουμπλικάνοι στο Εξωτερικό – Ελληνικό Παράρτημα» διοργανώνει ημερίδα για το μεταναστευτικό στην Αθήνα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020.

Ο τόπος τέλεσης της εκδήλωσης είναι το ξενοδοχείο ILISIA BEST WESTERN (πλησίον Χίλτον, οδός Μιχαλακοπούλου αρ. 25), με ώρα έναρξης 16:30 και λήξης 22:10.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Στρατηγικό Κέντρο Ερευνών (EastMedThinkTank. R.O.H.C) του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ που λειτουργεί υπό την αιγίδα μας.

Στόχος της ημερίδας είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις πρόσθετης πολιτικής και κοινωνικής ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση του τεράστιου προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης, αλλά κυρίως να εξετάσει μέτρα και εναλλακτικές προοπτικές αντιμετώπισης αυτής της σοβούσας απειλής για τα εθνικά συμφέροντα και την στρατηγική ασφάλεια της Ελλάδας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα πορίσματα της ημερίδας θα επιταχύνουν σε μεγάλο βαθμό όλες τις πολιτικές, νομικές και τεχνικές διαδικασίες που θα επιτρέψουν στην Ελλάδα να λάβει υπ΄οψη της την διεθνή εμπειρία, προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα, μέσα από προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών, καθώς και τις πιθανές νομοθετικές – διοικητικές προσαρμογές που απαιτούνται ώστε να προστατευθεί άμεσα ο εθνικός κορμός από τον κίνδυνο αλλοίωσης της πληθυσμιακής του υπόστασης και διάβρωσης της κοινωνικής συνοχής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την αμυντική ικανότητα της χώρας.
Η ευρεία δημοσιότητα της εκδήλωσης στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, είναι δεδομένη, μιας και έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι κορυφαίων τηλεοπτικών και δημοσιογραφικών οργανισμών, Ελλάδας και εξωτερικού και θα προβληθεί όλη η διαδικασία μέσω της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας μας www.eastmednews.org ο δε συντονιστής της ημερίδας είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» κος Μανώλης Κοττάκης.

Μετά το πέρας της ημερίδας θα κοινοποιηθούν ευρέως τα πορίσματά της στις ιστοσελίδες μας (www.eastmednews.org και στο Facebook: Republicans Overseas Hellenic Chapter).

Η ημερίδα διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΜΙΛΗΤΩΝ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟ-ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ


16:30 Άνοιγμα προσυνεδρίου – Χαιρετισμοί – Παρέμβαση Μανώλη Κοττάκη, συντονιστή της εκδήλωσης


17:00 Πρώτη ενότητα:


Κώστας Μουτζούρης, Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου
Στ. Κάρμαντζης, Δήμαρχος Χίου
Ανδρέας Ηλιόπουλος, τέως υπεύθυνος μεταναστευτικής πολιτικής
Κοινή οπτικοακουστική παρουσίαση τρέχουσας κατάστασης στην Σάμο από Ραχήλ Μακρή – Ιωάννη Νέγρη, δημοσιογράφο


Δεύτερη ενότητα:

Ιωάννης Νομικός, διευθυντής ΡΙΕΑΣ

Αναστάσιος Λαυρέντζος

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής ΝΔ

Αθανάσιος Κοσμόπουλος, «Ο Υβριδικός Χαρακτήρας της Μεταναστευτικής Απειλής για τις Ευρωπαϊκές Δημοκρατίες»

Γιώργος Χαρβαλιάς, δημοσιογράφος

Σαγιάς Γεώργιος, Θεολόγος

 Τρίτη Ενότητα

Λάμπρος Καλαρρύτης, δημοσιογράφος
Αρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας
Κωνσταντίνος Γρίβας, καθηγητής Σχολής Πολέμου
Βασίλειος Πολίτης, υποναύαρχος ε.α.
Χριστόφορος Μπουτσικάκης, βουλευτής ΝΔ
Ηλίας Ηλιόπουλος, Ιστορικός – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μονάχου
Αρβανιτάκης Αλέξανδρος, Διεθνολόγος

22:00-22:10  Περαίωση εργασιών συνεδρίου, σύνοψη πορισμάτων


Με τιμή,

Jonathan Κωνσταντίνου
Πρόεδρος Ελληνικού Παραρτήματος Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ΗΠΑ


Πηγή

 Αν δεν σας αφυπνίζουν τα λόγια, ας μιλήσουν οι εικόνες...

Καλλιόπη Σουφλή 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

24 σχόλια:

 1. Εξαιρετική και αποκαλυπτική.
  Συγχαρητήρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό που θα μετρήσει είναι, ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

   Διαγραφή
 2. Καλησπέρα και καλή χρονιά αξιότιμη Κυρία.Και πάλι συγχαρητήρια για της αναρτήσεις σας,όμως στου κουφού την πόρτα όσο κι αν κρούεις είναι μάταιο.Η Ελλάς όντως εκπουστεύθηκε. Όλοι οι καλικάντζαροι της γης γλεντοκοπούν σε βάρος του βίου μας και της πατρίδος μας.Όπως οι μνηστήρες της Πηνελόπης,χωρίς πουθενά να φαίνεται ο Οδυσσεύς.Κι όταν όλα αυτά σημβαίνουν σ'αυτόν τον καθημαγμένο τόπο,σ'ένα άλλο συνέδριο που οργανώνεται τον Μάρτιο στην Άρλ της Γαλλίας δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Έθνους των Ελλήνων,της Ελληνικής Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Θα μας εκπροσωπήσει η Κα Ραμίρεζ Ισπανίδα καθηγήτρια των αρχαίων Ελληνικών.Εκεί καταντήσαμε και δεν γνωρίζουμε τι άλλο μπορεί να μας περιμένει ακόμη! Ο Κος Γρίβας δεν πήρε είδηση τίποτε για τον διοργανωτή του συνεδρίου? Προσβάσεις στην ΕΥΠ δεν έχει? Τότε σε τι γεωστρατηγικές αναλύσεις κάνει?Η Μαντάμ Μακρή των "Άθλιων" συνεργατών του Ιαβέρη τίποτε? Τέλος πάντων αρκετά έχουμε ασχοληθεί με δαύτους,Χαρά στην υπομονή σας!!Ίσως κάποτε να εμφανισθεί ένας άλλος Κάρολος Μαρτέλ ή ένας Φωκάς.Ρίξτε μια ματιά εδώ, αν δεν σας είναι κουραστικό:
  https://humanhist.com/culture/autun-capitale-des-langues-anciennes/ Καλή σας νύχτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ειλικρινά, αναρωτιόμουν, αν αυτό το ρεπορτάζ, θα έμενε ασχολίαστο...θα ήταν τεράστιο πλήγμα, όχι για μένα που έκανα την έρευνα, αλλά για τα αντανακλαστικά των αναγνωστών μου...

   Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται τι βρίσκεται πίσω από το παραρτημα του ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και τον πρόεδρό του;;;

   Ουρλιάζουν τα στοιχεία... κι ο λαός, ναρκωμένος...
   ΤΡΑΓΙΚΟ.

   Όταν διάβασα τα ονόματα των συμμετεχόντων, αηδίασα και εξοργίστηκα...
   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
   Αλλά φαίνεται πως "κάτι παίζει"...
   Εξουσία;
   Χρήμα;
   Αυτοπροβολή;
   Απουσία συναίσθησης;
   Τίποτα από τα παραπάνω, ή κάποιο απ' αυτά;;;
   Αυτοί γνωρίζουν...

   Η διαπίστωση για όλους αυτούς είναι πως... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ και το σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων και όλων των λαών...
   Κανείς τους δεν λέει το όνομα των γκάγκστερ της Υφηλίου...
   Κανείς δεν λέει το όνομα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ...

   Αν και δεν γνωρίζω Γαλλικά, η διαπίστωσή σας, είναι τραγική...
   Εκεί καταντήσαμε και μας περιμένουν πολλά δεινά... το 2020, θα είναι το ορόσημο της απαρχής τους...

   Καλή δύναμη...

   Σας ευχαριστώ για το σχόλιο.
   Εύχομαι να διαβαστεί... και να κατανοηθεί το μέγεθος της αποχαύνωσής μας... μήπως και ξυπνησουμε...

   Διαγραφή
 3. Πολυπολιτισμος, μια φιαξη καλη μονο για την κοινωνια του λευκου χριστιανου. Εμπαινε Αιγαοπελαγιτη και δειξε στο κοσμο ολο τι ωραια που περνας.

  Για το Ισραηλ ομως..

  https://www.youtube.com/watch?v=zTdpFMG3QEs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://www.thetoc.gr/diethni/article/prwthupourgos-kosobou-diairesi-edafwn-mas-tha-simanei-polemo-sta-balkania
  https://www.thetoc.gr/diethni/article/tholwnei-to-senario-tis-antallagis-edafwn-serbias---kosobou
  https://www.thetoc.gr/diethni/article/ti-dimiourgia-taktikou-stratou-apofasise-to-kosobo
  https://www.thetoc.gr/politiki/article/epifulakseis-ee-gia-tin-allagi-sunorwn-serbias---kosobou

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΑΦΙΚΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ!Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΟΙ ΒΟΎΛΓΑΡΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΈΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΝΗΣ ΗΠΕΙΡΟ.ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και μετά ξύπνησες.

   Διαγραφή
  2. Μέσα στη δεκαετία η Ελλάδα θα βρίσκεται απέναντι.Βορειος Ήπειρος,Τα μισά Σκόπια,Ανατολική Θράκη,Μικρά Ασία,Πόντος και Καπαδοκία ξανά Ελληνικά.Αυτο είναι το σχέδιο του Θεού!Όταν προσκύνησα στην Αγία Σοφία έκανα μια ευχή να την ξαναπροσκυνήσω ελεύθερη Ελληνική και Ορθόδοξη!Το γιατί είμαι σίγουρος για την απελευθέρωση έχει σχέση με κάτι άλλο προσωπικό που με οδήγησε να πάω στην Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφία που με κάνει ακόμα πιο σίγουρο.Ενα πράγμα να ξέρετε!Η πρεσβείες της Παναγίας προς Τον Υιό της είναι ακατανίκητες!
   Χαίρε, στερρὸν της πίστεως έρεισμα·Χαίρε της Εκκλησίας ο ασάλευτος πύργος!
   Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC

   Διαγραφή
  3. ΚΆΤΙ ΤΈΤΟΙΑ ΟΡΙΣΜΈΝΟΙ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ 10 ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΔΕΚΑΕΤΊΑ ΚΑΙ ΕΊΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.Η Ο ΘΕΌΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Η ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΜΠΌΛΙΚΗ.Η ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΊΩΝ ΘΑ ΕΙΣΧΩΡΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΎΕΙ ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΎΡΙΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΚΟΠΙΑ.
   ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΌΣΑ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΞΕΧΑΣΕΣ ΌΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ "ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ"ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΌΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ,ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΌ,ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΊΑ ΔΙΌΤΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΌΝΤΌΣ ΚΑΙ Η ΒΌΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΌΣ ΜΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΧΊΛΙΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΡΟΎΣ?
   ΥΓ:ΜΈΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΊΩΝΕΙ Η ΒΌΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΌΣ?

   Διαγραφή
  4. ΞΕΧΝΑΜΕ;;; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ https://dai.ly/x7p8r7u .
   ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ "ΠΟΛΗ" ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΦΕΡΑΡΑ -ΦΛΩΡΑΝΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;;;

   Διαγραφή
 6. Προτάσεις για την ταχεία κατασκευή υποδομών: πριν λίγες μέρες ο Σόρος ανακοίνωσε την δημιουργία ενός ταμείου για την κατασκευή σπιτιών για τους καϋμένους λαθροεισβολείς στην φτωχή Ελλάδα. Στο ίδρυμα Ραούλ Βάλλενμπεργκ στην Σουηδία πάρθηκε η απόφαση. Αμ δε ο Κοττάκης, διευθυντής της Εστίας του Άδωνη-Αδωνάι Κύρου-Ιωαννίδη (ποια είναι η αληθινή ταυτότητα του ιδρυτή της εφημερίδας αυτής;)...Σιγά μην μιλήσουν για το σχέδιο του Καλλέργκη και τους εφαρμοστές του από τους νεοταξίτες περιούσιους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΝΑ ΠΡΟΣΘΈΣΩ ΠΏΣ ΟΙ ΠΙΟ ΎΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΌΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΎΛΓΑΡΟΙ.Η ΣΥΝΘΉΚΗ ΤΟΥ ΑΓΊΟΥ ΣΤΕΦΆΝΟΥ(1878)ΌΧΙ ΜΑΚΡΥΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ.ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΌΤΕ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΝΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΉΠΕΙΡΟ.

   Διαγραφή
 7. ΚΟΙΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ-ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ.

  https://www.protothema.gr/greece/article/968681/kerkura-proseuhithikan-mazi-oi-pistoi-olon-ton-hristianikon-omologion-sto-nisi/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ολα τα εχουν πει οι γερονταδες μας αλλα εμεις εχουμε πεσει σε πνευματικο ληθαργο.εδω και 30 χρονια εχουν ανοιξει τα συνορα και μπαινανε ολοι οι ισοβιτες του μπερισα.μητσοτακης σαμαρας θυμαστε;απο τοτε αρχισαν να υποβαθμιζουν την παιδεια και να προσλαμβανουν αλβανους αντι για ελληνες και ειδικα στο δημοσιο.δεν συνεβη ετσι ξαφνικα η αποχαυνωση μας.την λυση ηδη την δινη ο θεος και δυστυχως μαθαινουμε με τον δυσκολο τροπο.ο αγιος πορφυριος ειχε πει πως οι προφητειες λεγονται για να μην γινουν αν βεβαια γυρισουμε την συχνοτητα στον θεο πατερα μας.ενα ημαρτον αναμενει.γιναμε και εμεις τυχοδιωκτες σαν κι αυτους που μπαινουνε παρανομα εδω και τριαντα χρονια στην ελλαδα.βαλε μια σαπια ντοματα αναμεσα σε καλες και σε λιγο χρονο θα εχουν σαπισει ολες.ακομα προλαβαινουμε να μην τα περιμενουμε απο τους αλλους.η μετανοια ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση.οπως μου ειπε ενας παπουλης σημερα στον δρομο γιναμε ολοι για τον αγιο γερασιμο.δηλαδη να μας βγαλη τα δαιμονια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΌΤΙ ΟΙ ΤΟΎΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΌΝΩΣ ΟΙ ΒΟΎΛΓΑΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΑ ΚΟΜΙΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΉΚΗΣ ΑΓΊΟΥ ΣΤΕΦΆΝΟΥ.(1878)ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΏΡΑ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΎΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΝΗΣ ΗΠΕΙΡΟ.Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ "ΦΑΕΙ"ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΊΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ(ΒΑΛΕ ΑΛΒΑΝΙΑ)ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΌΓΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΏΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΡΩΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΉΣΩ.

   Διαγραφή
 9. ο κύριος Ιωνάθαν είναι δικηγόρος της Μπιτάκου και πρώην ΛΑΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Όταν αποφάσισαν να διαλύσουν την Ελλάδα θα μπορούσαν κάλλιστα να το κάνουν στρατιωτικα όπως την Γιουγκοσλαβία.Αλλα με ποιους θα το έκαναν.Αλβανοι Σκοπιανοι και Βούλγαροι δεν έχουν αξιόλογες Ε.Δ.Γι αυτό διάλεξαν τον οικονομικη καταστροφή.Και πάλι όμως ακόμα και έτσι έχουμε καλές Ε.Δ.Γι αυτό μην φοβάστε.Το αίμα του Ελληνικού λαού που δαπανήθηκε στο παρελθον για εξοπλισμούς είναι τετοιο που δημιουργεί αποτροπή στους γύρω μας για γενικό πόλεμο.
  Πολιτικους δεν έχουμε.Πολιτικη βούληση και εθνικός σχεδιασμός δεν υπάρχει.

  Οι πόλεμοι κερδίζονται στις μέρες μας όταν έχεις υπερισχύσει στον αέρα.Εχουμε και καλή αεροπορία και αεροπόρους.Το ναυτικό μπορεί να πολεμισει και στη θάλασσα και υποβρύχια και αντιαεροπορικά.

  Έχουμε αντιεροπορικα που καλύπτουν όλα τα ύψη.Μη φοβαστε!

  Φυσικά πρέπει να μπούμε πάλι σιγά σιγά δυναμικά στις εξελίξεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΌΤΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΑ ΑΡΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΦΩΝΆΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΆΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΆΡΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΌΤΕ ΚΥΡΊΌΣ?

   Διαγραφή
 11. ΣΗΚΩ ΕΛΛΗΝΑ, Η ΠΑΤΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !!! - Μακεδονικό, Μεταναστευτικό, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=kwHWhqJe5gg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΙΝΔΥΝΕΎΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ?ΔΙΌΤΙ ΠΕΡΙΣΥ ΑΝ ΞΕΧΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΝΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΆΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΆΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

   Διαγραφή
  2. ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΚΡΥΝΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΚΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟΙ !!!

   Διαγραφή
 12. ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟΝ ΓΕΝΝΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΩ:ΜΠΈΡΑΤ,ΦΙΕΡ,ΛΟΎΣΝΙΑ,ΕΛΜΠΆΣΑΝ, ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ.ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΊΝΑΙ ΒΕΡΑ ΑΛΒΑΝΙΑ.(ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΕΝΗ ΜΕΡΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΌΛΕΩΝ.ΔΕΣ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΊΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Και ναι,ως εκ θαύματος (βιβλικού,χά χα) το Ισραήλ γίνετε παραδοσιακός μας σύμμαχος!

  https://www.pentapostagma.gr/ethnika-themata/polemiko-naytiko/6921647_ekleise-megalo-deal-me-israil-gia-naypigisi-polemikon

  Απλός ανώνυμος σχολιαστής

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ