Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, πλέον, στη βάση της Σούδας


Παρ’ ότι, τόσο κυβερνητικοί κύκλοι, όσο και η αμερικανική πρεσβεία, προσπαθούν συστηματικά να καλλιεργήσουν την εικόνα ότι τα Β52 αποτελούν αμερικανικό μήνυμα προς την Τουρκία, και είναι “ασπίδα” για την Ελλάδα, καλοί γνώστες των αμυντικών θεμάτων, εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η παρουσία τους στη χώρα μας – τώρα πια και με τη δυνατότητα που απέκτησαν να “πιάνουν” στη Σούδα – αποτελεί πρωτίστως μήνυμα προς τη Ρωσία.
Αποικία της εβραιοαμερικάνικης συμμορίας πλέον η Ελλάδα...
Το ... μεγάλο Ισραήλ, δεν είναι μακριά... 


Καλλιόπη Σουφλή

 Αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, πλέον, στη βάση της Σούδας


Η αμερικανική διοίκηση, NSA Souda Bay, ανακοίνωσε επίσημα, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, ότι για πρώτη φορά “έπιασαν” αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, Β52, στην αεροπορική βάση της Σούδας.Κάτι που σημαίνει ότι εδώ και καιρό ήδη έχουν πραγματοποιηθεί έργα επέκτασης του διαδρόμου προσγείωσης – απογείωσης στο αεροδρόμιο. 

Ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους δεν μπορεί να προσγειωθεί και να απογειωθεί από τους συνηθισμένους διαδρόμους. Απαιτείται γι’ αυτό μεγαλύτερος.

Αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, πλέον, στη βάση της Σούδας 352285 photo
Περιχαρής, έσπευσε να αναπαράγει την είδηση ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρυ Πάγιατ. 

Η αμερικανική διοίκηση, αναφερόμενη στο αεροσκάφος Β52, έκανε λόγο για “αναπάντεχο, αλλά καλοδεχούμενο, επισκέπτη αυτή την εβδομάδα”.

Και αυτό το γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει ότι, ανεξαρτήτως της νέας ελληνοαμερικανικής συμφωνίας για θεαματική αύξηση των παρεχόμενων στρατιωτικών διευκολύνσεων στους Αμερικανούς, ήδη τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν έργα αναβάθμισης των αμερικανικών βάσεων, και ειδικά της Σούδας. 

Εκτιμάται ότι τώρα, με τη νέα συμφωνία, τα έργα εκσυγχρονισμού θα είναι μεγαλύτερα και πολύ περισσότερα.
Αμερικανικά στρατηγικά βομβαρδιστικά, πλέον, στη βάση της Σούδας 352286 photo
Παρ’ ότι, τόσο κυβερνητικοί κύκλοι, όσο και η αμερικανική πρεσβεία, προσπαθούν συστηματικά να καλλιεργήσουν την εικόνα ότι τα Β52 αποτελούν αμερικανικό μήνυμα προς την Τουρκία, και είναι “ασπίδα” για την Ελλάδα, καλοί γνώστες των αμυντικών θεμάτων, εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η παρουσία τους στη χώρα μας – τώρα πια και με τη δυνατότητα που απέκτησαν να “πιάνουν” στη Σούδα – αποτελεί πρωτίστως μήνυμα προς τη Ρωσία.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ