Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Καθόμαστε πάνω σε βουνό χρυσό και πήγαμε στο ΔΝΤ; Διαβάστε που είναι το βουνό.

  
Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.


ΠΟΤΕ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ, ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ;

ΕΠΙ ΠΟΙΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Το έχω ξαναγράψει πολλάκις, αλλά θα το επαναλάβω:

Σκοπός των εβραιοσιωνιστών ερπετών είναι, να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με λάθρο, να αντικαταστήσουν τον ελληνικό λαό απ' αυτούς (με οποιοδήποτε τρόπο), να τριχοτομήσουν την Πατρίδα μας, να δημιουργήσουν ζώνες ΕΟΖ, και μετά να εξαφανίσουν ότι έχει απομείνει από τον ελληνικό λαό που θα είναι πλέον τελείως υποδουλωμένος μαζί και τα μουσλίμια, και να εγκατασταθούν στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΩΣ .... ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΚΑΤΕΒΑ ΒΡΕ ΘΕΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Άντε Δημητρά, κάνε μου μια ακόμη  μήνυση για ρατσισμό, "χαμένο κορμί..." ....
ΑΛΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ. Η κυρία Γκόλια που υπογράφει το παρακάτω άρθρο είναι Δρ. Χημικός Γεωπόνος. Το αναφέρουμε γιατί όσα υποστηρίζει στο άρθρο της είναι τόσο συγκλονιστικά όσο και απίστευτα.
Επειδή κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τα όσα υποστηρίζει,πλην των συναδέλφων της επιστημόνων,διαβάστε μόνοι σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Γράφει η Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια*

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.Υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση στην ελληνική κυβέρνηση έγινε από τον οργανισμό Scandec Org που είναι μία εμπορική – οικονομική – πολιτική ένωση των επτά σκανδιναβικών χωρών Σουηδίας, Νορβηγίας, Δανίας, Φινλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και Λιθουανίας.

Ο Scandec Org πρότεινε δωρεάν μελέτη έρευνα εξόρυξη και εμπορία των κοιτασμάτων με αναλογία κέρδους 80% προς 20% (το 20% στην Ελλάδα, το 80% στον διεθνή οργανισμό), προκειμένου να αποπληρωθεί σε βάθος χρόνου το ποσό των 250 δισ. ευρώ που θα έδινε στην Ελλάδα.Παράλληλα δεσμευόταν για μεταφορά κάλυψη του 90% των εργασιακών δραστηριοτήτων του μόνο από Έλληνες εργαζόμενους και οποιαδήποτε συμφωνία ναυπήγησης του ορυκτού πλούτου που θα βρίσκονταν να γίνεται αποκλειστικά από την Ελλάδα.Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ στο έγγραφο αυτό του οργανισμού, ενώ λίγο καιρό μετά ο οργανισμός των σκανδιναβικών κρατών έλαβε ειδοποίηση από μια κοινοπραξία ΗΠΑ και Ισραήλ ότι έχουν αναλάβει αυτοί το συγκεκριμένο θέμα.Τον Ιούνιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο Γεωφυσικών Ερευνών δημοσιοποίησε διεθνώς μια έρευνα – μελέτη του, που αφορά τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην Γαύδο. Η έρευνα έγινε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η μελέτη αυτή ανέφερε ότι υπάρχει πλούσιο κοίτασμα μεθανίου καθαρού κατά 99%, δηλαδή δεν χρειάζεται καν επεξεργασία, τονίζοντας ότι το πολύτιμο μεθάνιο ρέει ελεύθερο στη θάλασσα, όπου και χάνεται, εδώ και εκατομμύρια χρόνια και όσοι περνάνε από τα συγκεκριμένα σημεία το βλέπουν και με γυμνό οφθαλμό.Τον Ιούλιο του 2010 το Γαλλικό Ινστιτούτο ζήτησε και πάλι άδεια από την ελληνική κυβέρνηση για θαλάσσιες έρευνες για πιθανή εξόρυξη κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή νότια της Πελοποννήσου.Και πάλι όμως η ελληνική κυβέρνηση ήταν αρνητική τοποθετώντας μάλιστα τις τρεις περιοχές ενδιαφέροντος (Απούλεια Λεκάνη, Λεκάνη Ηροδότου και Λεκάνη Σύρτης) σε γκρίζες ζώνες από μόνη της, βάζοντας όμως έτσι ουσιαστικά χωρίς λόγο στο παιχνίδι εκμετάλλευσης κοιτασμάτων Τούρκους και Λίβυους!Από όλα αυτά βγαίνει το συμπέρασμα ότι Τούρκοι, Λίβυοι, και Ισραηλινοί κλέβουν φυσικό αέριο από την Ελλάδα, στην οποία ανήκουν μεγάλα κομμάτια των κοιτασμάτων στις Λεκάνες Απούλειας, Ηροδότου και Σύρτης.


Η αναφορά της νορβηγικής εταιρείας TGF-MoR, που κάνει σεισμικές έρευνες για ανεύρεση κοιτασμάτων φυσικού αερίου μιλάει για κοίτασμα 6 δισ. βαρελιών φυσικού αερίου μόνο στην Κρήτη, όσο δηλαδή τρεις φορές της Αλάσκας και μισή φοράς του συνόλου της Σιβηρίας.

Παράλληλα η ίδια εταιρεία μετά από έρευνες που έχει κάνει στο Ιόνιο μιλάει για ύπαρξη 900.000 βαρελιών φυσικού αερίου ετησίως στην περιοχή της Κεφαλονιάς, 1.200.000 βαρελιών ανοικτά του Κατάκολου, 800.000 βαρέλια στη Ζάκυνθο και περίπου 2.500.000 βαρέλια στους Οθωνούς.Οι αποκαλύψεις αυτές, γνωστές σε ευρωπαϊκές τράπεζες και πετρελαϊκές εταιρείες της Αμερικής δίνουν το προφίλ μιας Ελλάδας, που θα μπορούσε με τον ορυκτό της πλούτο να είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες της Ευρώπης.

Δρ. Ευαγγελία Ε. Γκόλια

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Καλά ανακάλυψε την πυρίτιδα η Κόλια. Δεν έχει ακούσει φαίνεται για τον Σοφιανόπουλο πρίν πολλά,πολλά χρόνια που του πέρασε χειροπέδες ο υπουργός της Ν.Δ Έβερτ για εξόρυξη πετρελαίου στην θέση κερί της Ζακύνθου....
  Χέσε μέσα. Μία χώρα και κοινωνία μέσα στην βρωμιά,στην μπόχα,στην μιζέρια και την αυτοκαταστροφή.
  Μετά μας φταίνε Γερμανοί,εβραίοι,Εσκιμώο.....

  Έρρωσθε οι ελπίζοντες

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστότατος...
   Τα είχε πει πολλά πολλά χρόνια πριν ο Σοφιανόπουλος, γι αυτό και τον κατέστρεψαν και είναι στο κρεββάτι με εγκεφαλικά...

   Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣ 2:33 Π.Μ
   ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...
   Ο ΕΒΕΡΤ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΓΕΝΟΣ "ΕΒΕΡ" (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ)....

   Διαγραφή
  3. Ο Έβερτ ρε βλάκα ήταν υιοθετημένος. Α,τράβα βγάλε το γράσσο από τα μάτια και σταμάτα την χειράντληση......

   Έρρωσθε

   Δημήτριος Αγιασοφίτης

   Διαγραφή
  4. Δημήτρη, δεν ξέρω αν ο Έβερτ ήταν υιοθετημένος, ήταν όμως αυτός που στην κατοχή, άλλαζε τα οβραίικα ονόματα σε ελληνικά... τον καριόλη να ψήνεται στην κόλαση.

   Διαγραφή
  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ? ΣΟΥ ΘΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ "ΕΛΙΤ-ΑΛΗΤ" ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑΣ "Ν.Δ." = ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ ...ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΕΣ??? ΞΥΔΑΚΙ...ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   Διαγραφή
 2. AKOMA ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΗΤΑΝ (ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΙΣΛΕΡ-ΧΙΤΛΕΡ...
  ΤΟ ΧΙΣΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ NA ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ:
  https://www.hebrewsurnames.com/HEISLER

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν το δει ο εμμουνικός χρυσαυγήτης, θα βγάλει σπυράκια κι αφρούς...

   Διαγραφή
  2. ΑΚΡΙΩΣ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ!!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΝΕ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!
   ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ:

   Surnames in Dictionary of Jewish Surnames from Galicia
   http://www.avotaynu.com/books/DJSGNames.htm

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΧΙΣΛΕΡ" ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ "ΧΙΤΛΕΡ" ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΝΟΜΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ 3ο ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ):

   Hiter • Hitinger • Hitler • Hitmann • Hitner • Hitnik • Hitstein

   Διαγραφή
 3. Δημήτριε Αγιαψοφίτη οβριος εισαι ρε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΗΚΩ ΑΠ ΤΗΝ ...ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΝΑ ....ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Η ΣΟΥΛΑ.
  ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.


  ΕΡΡΩΣΘΕ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΝΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. κυπαρισσενιε μου η φιλεναδα μου δεν σηκωνεται να κατσω κι εγω η γυνη που κουραστηκα ορθια...παει χαθηκε το φιλοτιμο....μονο σε σενα μπορω να κανω τα παραπονα μου γιατι μονον εσυ καταλαβαινεις......ξερεις να ειχα την ζαμπια τωρα την κατσικα ενος ναξιωτη,να την αφησω να την κουτουλησει μπας και σηκωθει αυτη ,να κατσω εγω....εκει εχω φτασει....ξανθοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ