Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2019

Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ! ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ!

Εισαγγελική παρέμβαση για τις αντιδράσεις των κατοίκων στην εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχεία στα Βρασνά!

 Κατά τις ίδιες πηγές, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν -μεταξύ άλλων- εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της ασφαλούς τοποθέτησης αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην ενδοχώρα και του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι. Εξάλλου, θα ζητηθούν τυχόν αναφορές που έκανε για τα περιστατικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα Βόλβης ώστε να περιληφθεί το περιεχόμενό τους στην έρευνα.ΦΤΟΥ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.

ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Πριν διαβάσετε το θέμα της ανάρτησης, διαβάστε την μηνυτήρια αναφορά του ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.. ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.

 Θα εκπλαγείτε, από την άμεση ανταπόκριση των ... εισαγγελέων...
 
Είναι το ίδιο ανθελληνικό "σκουπίδι" που έχει μηνύσει κι εμένα για ... ρατσισμό  κατά των εβραίων, και για ρατσισμό κατά των .... λαθροεισβολέων. (ΕΔΩ)

Είναι το ίδιο ανθελληνικό "σκουπίδι", που έχει μηνύσει χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.


ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.30/10/2019: Συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά για ξενοφοβική εκδίωξη προσφύγων στα Βρασνά

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/Τ.Κ.Ζ.Α.Ρ.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ  ΒΙΑΣ ΓΑΔΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΑΔΘ
 
30 Οκτωβρίου 2019
 
Κυρίες/Κύριοι,

Σε συνέχεια της από 27 Οκτωβρίου 2019 αναφοράς μας, σας αποστέλλουμε τo ακόλουθo άρθρο από το οποίο προκύπτει πως, στην περίπτωση, τουλάχιστον, της συγκεκριμένης ιδιοκτήτριας ξενοδοχείου στα Βρασνά υπήρξε εκφοβισμός, με ρατσιστικό αντι-προσφυγικό κίνητρο, κατά του δικαιώματός της να συμμετάσχει στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, άρα με βάση αυτό αιτούμαστε τόσο να εξαιρεθεί από τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από την αναφερόμενη μηνυτήρια αναφορά μας όσο και να κληθεί ώστε να καταθέσει γύρω από τους φορείς της ρατσιστικής εκστρατείας που απέκλεισε τους πρόσφυγες, με ανάγκη στέγασης, από την περιοχή. 

Σας επισυνάπτουμε το σχετικό βίντεο που περιλαμβάνεται στο άρθρο.


tvxs
303935-21566774
20:35 | 29 Οκτ. 2019

Mπούλινγκ και απειλές καταγγέλλει ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου στα Βρασνά που φιλοξένησε πρόσφυγες και μετανάστες στην επιχείρησή της εκτός τουριστικής περιόδου.

«Δέχτηκα πολύ ισχυρό μπούλινγκ και μεγάλες απειλές. Φώναζαν με τις ντουντούκες ότι θα κάψουν τα σπίτια μας. Είναι απαράδεκτα, αφύσικα και ανήθικα πράγματα. Δεν μπορείς να έχεις στο ξενοδοχείο σου τους ανθρώπους που θέλεις;» ανέφερε μιλώντας στο Open Beyond η κυρία Δέσποινα. Μάλιστα, όπως είπε, υπάρχουν ντοκουμέντα για αυτά που λέει.

Η ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου επισήμανε ότι και πέρυσι ήταν σε ανάλογο πρόγραμμα φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων. «Δεν δημιούργησαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο χωριό. Δείξαμε λίγη καλοσύνη στους ταλαιπωρημένους ανθρώπους οι οποίοι θέλησαν να μας έχουν σαν οικογένειά τους» σημείωσε μεταξύ άλλων. https://youtu.be/PKs-uYr8LPQ

***
 
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μήνυση αυτή.
 
Με τιμή,
 
Παναγιώτης Δημητράς
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
email: panayotedimitras@gmail.com 
διεύθυνση: ΤΘ 60820 – 15304 Γλυκά Νερά
27/10/2019: Μηνυτήρια αναφορά για ξενοφοβική εκδίωξη προσφύγων στα Βρασνά κατά Αντιδημάρχου Θ. Ιορδανίδη, ξενοδόχων και κατοίκων

 
ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/Τ.Κ.Ζ.Α.Ρ.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ  ΒΙΑΣ ΓΑΔΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΑΔΘ

27 Οκτωβρίου 2019

Κυρίες/Κύριοι,


Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο τις ρατσιστικές αντιδράσεις στην έλευση προσφύγων στα Βρασνά το βράδυ της 22ης Οκτωβρίου 2019, οι οποίες και κατάφεραν να τους διώξουν και να μην φιλοξενηθούν στην περιοχή. 
 
Η αναφορά γίνεται κατά των συγκεντρωμένων (κάποιοι εκ των οποίων φαίνονται και σε βίντεο που σας επισυνάπτουμε) στους οποίους περιλαμβάνεται ο Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλβης Θοδωρής Ιορδανίδης ο οποίος στο 0:27 δηλώνει: “Δε θα καταστραφούμε εμείς για να ασκήσουν την μάυρη πολιτική τους κάποιοι οι οποίοι κυβερνουν. Σήμερα λοιπόν δεν έχουν καμμία θέση οι μετανάστες εδώ…“. 
 
Τέλος στρέφεται και κατά των ιδιοκτητών των ξενοδοχείων όπου επρόκειτο να φιλοξενηθούν οι πορόσφυγες οι οποίοι σύμφωνα με το άρθρο που ακολουθεί “ανακοίνωσαν ότι δεν θα δεχθούν τους πρόσφυγες”

Το βίντεο σαν σύνδεσμος: https://youtu.be/MeidyGJlTyg

————————————————————–
Η Εφημερίδα των Συντακτών
Screenshot_2019-10-27-23-22-19-208_com.google.android.gmΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
23.10.2019, 08:18

Η ξενοφοβία νίκησε στα Βρασνά

Απόστολος Λυκεσάς
Στη Χαλκίδα μεταφέρονται τελικά οι περίπου 400 πρόσφυγες που είχαν προορισμό τα Βρασνά του δήμου Βόλβης, όμως εκεί συνάντησαν διαμαρτυρίες κατοίκων, παρακινημένων από ακροδεξιά στοιχεία.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι οργισμένες διαμαρτυρίες συνεχίστηκαν μέχρι τις 6 το πρωί, ενώ, στο τέλος και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων όπου επρόκειτο να φιλοξενηθούν ανακοίνωσαν ότι δεν θα δεχθούν τους πρόσφυγες.

Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν χθες με δύο οργανωμένα μπλόκα κατοίκων, παρακινημένα από ακροδεξιά στοιχεία, δήλωναν αποφασισμένοι να εμποδίσουν την άφιξη των λεωφορείων που μετέφεραν τα μεγαλύτερο μέρος όσων είχαν αναχωρήσει από την Σάμο.
Μέχρι αργά το βράδυ τα λεωφορεία με τους πρόσφυγες παρέμεναν στα διόδια των Μαλγάρων ενώ οι άνθρωποι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της ασφαλούς τοποθέτησης των προσφύγων σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία της περιοχής, ανέμεναν στην περιοχή της Ρεντίνας μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Σύμφωνα με βραδινές πληροφορίες στα Βρασνά βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις των ΥΜΕΤ και των ΜΑΤ από τη Θεσσαλονίκη και άλλες κοντινές περιοχές, καθώς οι συγκεντρώσεις συνοδεύτηκαν και από αποκλεισμούς καταλυμάτων στα οποία έχουν πληροφορίες ότι θα φιλοξενηθούν πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο δήμαρχος Βόλβης Διαμαντής Λιάμας πήγε χθες στο πρωθυπουργικό γραφείο Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με την προϊσταμένη του γραφείου Μαρία Αντωνίου από την οποία ζήτησε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη –που ήταν στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν τον συνάντησε- και παρέδωσε επιστολή στην οποία αναφέρεται στην παρουσία προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή του και στα προβλήματα που υπάρχουν.
Ειδικότερα κάνει λόγο για 2.000 άτομα που φιλοξενούνται στις τρεις δομές του δήμου (Λουτρά Νέας Απολλωνίας – Βαγιοχώρι – Βρασνά) και σημειώνει ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή των Βρασνών η οποία είναι και τουριστική. Όπως είπε ο ίδιος στην εφημερίδα μας «δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στα Λουτρά ή το Βαγιοχώρι, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, έως υποδειγματικά, αλλά υπάρχει θέμα στα Βρασνά που είναι τουριστική περιοχή και ζητάμε τουλάχιστον αυτή την περιοχή να την αφήσουν έξω από τον σχεδιασμό. Δεν νομίζουμε ότι ζητάμε κάτι υπερβολικό».

Αλήθεια είναι ότι ο κ. Λιάμας που προέρχεται από τον χώρο της Ν.Δ., αντιμετωπίζει μέχρι τώρα με επιτυχία τις ακροδεξιές επιθέσεις ωστόσο δεν κρύβει και την ανησυχία του.
 
Λίγο πριν ξεκινήσει χθες η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλβης έλεγε στην «Εφ.Συν.» ότι «τα μπλόκα στα Βρασνά είναι αποτέλεσμα της κινητοποίησης ακραίων στοιχείων της περιοχής οι οποίοι χθες κυκλοφορούσαν στην περιοχή με ηχεία πάνω σε αυτοκίνητα καλώντας τους κατοίκους να αντιδράσουν στην παρουσία προσφύγων και μεταναστών». 
 
Ο ίδιος όπως τονίζει δεν συμφωνεί μαζί τους «δεν συμμερίζομαι τις απόψεις και τις δράσεις τους» και σημειώνει ότι αυτό που τον ανησυχεί είναι «μήπως ανάψουν φωτιά και σε άλλες περιοχές».
***
 
Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας καθώς και να μας ενημερώσετε για τον αριθμό πρωτοκόλλου που θα δώσετε στη μήνυση αυτή.
 
 
Με τιμή,
 
 
Παναγιώτης Δημητράς
Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι
email: panayotedimitras@gmail.com 
διεύθυνση: ΤΘ 60820 – 15304 Γλυκά Νερά

Πηγή
Εισαγγελική παρέμβαση για τις αντιδράσεις των κατοίκων στην εγκατάσταση μεταναστών σε ξενοδοχεία στα Βρασνά!Προκαταρκτική έρευνα για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τον προηγούμενο μήνα στα Βρασνά του δήμου Βόλβης, όπου κάτοικοι αντέδρασαν στην εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής, διεξάγεται με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.Η έρευνα ανατέθηκε στο τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. Της εισαγγελικής παρέμβασης προηγήθηκε έγγραφη καταγγελία του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, που έφτασε στο γραφείο του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Στέφανου Ζαρκαντζιά. 

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν και σχετικά δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα, ο κ. Ζαρκαντζιάς έδωσε εντολή σε εισαγγελέα πρωτοδικών να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δύο είναι τα αδικήματα που θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται: αφενός αυτό της παράνομης βίας κατά συρροή, από κοινού, με ρατσιστικά κίνητρα και αφετέρου αυτό της δημόσιας υποκίνησης μίσους ή βίας. 

Για την πρώτη πράξη θα ερευνηθεί, εάν οι αντιδράσεις των κατοίκων είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν συμφωνίες/συμβάσεις με ξενοδόχους της περιοχής, ενώ σε ό,τι αφορά τη δεύτερη πράξη, οι αστυνομικοί του τμήματος ρατσιστικής βίας θα εξετάσουν, εάν δηλώσεις εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας «ξεσήκωσαν» τους κατοίκους.

Κατά τις ίδιες πηγές, στο πλαίσιο της έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν -μεταξύ άλλων- εκπρόσωποι του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που έχουν επιφορτιστεί με το έργο της ασφαλούς τοποθέτησης αιτούντων άσυλο σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα στην ενδοχώρα και του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι

Εξάλλου, θα ζητηθούν τυχόν αναφορές που έκανε για τα περιστατικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα Βόλβης ώστε να περιληφθεί το περιεχόμενό τους στην έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν των αντιδράσεων, οι 200 μετανάστες και πρόσφυγες που προέρχονταν από τη Σάμο και επρόκειτο να εγκατασταθούν στα Βρασνά, αποφασίστηκε να μεταφερθούν στη Χαλκίδα.
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ :ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ;
  ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ :ΟΧΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.
  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ.
  ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΆΝΤΑ ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....;
  Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
  ΥΠΟΒΌΣΚΕΙ.ΜΕΝΕΙ ...ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΗ ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ.
  Ο ξενοδόχος είναι βάλτος από τους βρωμιάρηδες .ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ...ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΕ.ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΎΡΙΑ.ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟ ΡΟΤΣΙΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
  ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ;; ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ .
  ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΟΡΑ ,ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΚΛΆΣΟΥΝ !
  ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ.
  ΧΩΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ;
  ΝΑΙ ΜΩΡΕ !ΤΟ ΣΠΙΡΤΟ ΛΕΙΠΕΙ.
  ΒΡΑΣΝΙΩΤΕΣ..ΓΡΑΦΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΡΑ.
  ΕΛΛΗΝΕΣ ..ΤΙ ΦΟΒΑΣΘΕ ;ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΕΡΟΣ ;
  ΧΑΧΑΧΑ ! ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΆ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ.
  ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
  ΕΣΕΙΣ, ΕΓΩ ,ΟΛΟΙ ,ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
  ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΕΕΥΡΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ:
  1.ΕΧΟΥΝ ΕΦΕΥΡΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΕ ΤΙ Ε
  ΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ή ΟΦΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
  2.ΔΗΜΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙΚΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
  ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ
  ΠΟΤΕ;
  3.ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Γ.Γ,ΕΙΔ.ΓΡ ΚΑΙ ΛΟ
  ΓΗΣ-ΛΟΓΗΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ"ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΝ ΜΗΝΙΑΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΠΟ
  ΔΟΧΩΝ.ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
  ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
  4.ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ 100ΑΔΕΣ ΕΚ.ΕΥΡΩ ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ
  ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ;
  5.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΦΚΕΣ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ
  ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ Γ.
  ΚΟΙΝΟΥΣΗ "ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΠΟΤΑ...".
  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ΄ΑΥΤΩΝ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΦΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΟΜΙΑ
  ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ