Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019

Καλώς τους δεχτήκαμε... ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
 Τα σχολεία υποδοχής ... μεταναστών στην Ανατολική Αττική“Κατ΄ εξαίρεση, με ελλιπή δικαιολογητικά μπορεί να εγγράφονται στα δημόσια σχολεία και τέκνα πολιτών τρίτων χωρών, εφόσον: 

α). Προστατεύονται από το ελληνικό κράτος ως δικαιούχοι διεθνούς προστασίας και όσων τελούν υπό την προστασία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών. 

β). Προέρχονται από περιοχές, στις οποίες επικρατεί έκρυθμη κατάσταση. 

γ). Έχουν υποβάλει αίτηση διεθνούς προστασίας.)

δ. Είναι πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν στην Ελλάδα, ακόμη και αν δεν έχει ρυθμισθεί η νόμιμη διαμονή τους σε αυτή”.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ, ΤΕΛΟΣ!
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!

ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΕΤΣΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ!

ΑΧ ΡΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ... !!!!!!!!!!!!!!! 

ΑΧ ΡΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!

ΑΧ ΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΔΙΑΚΕ, ΤΙ ΚΤΗΝΗ ΣΕ ΣΟΥΒΛΙΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ! 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Όχι... δεν είναι ρατσισμός αυτός.
Σε κανένα κράτος από αυτά που έρχονται οι λάθρο, δεν επιβάλεται η ένταξη των μεταναστών και δη των λαθρομεταναστών.
Σε κανένα κράτος, από αυτά που έρχονται οι λάθρο, δεν επιβάλεται ο αφανισμός του έθνους.
ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Υ.Γ.2. Όταν τα λαθροτζιχάντια που εκπαιδεύονται από μικρά παιδιά, σφάξουν ή βιάσουν το παιδί σου, ελληνόφωνε ραγιά, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ!
Συνολικά σε 304 γυμνάσια και λύκεια της χώρας θα λειτουργήσουν τάξεις υποδοχής εκπαίδευσης προσφυγόπουλων για το σχολικό έτος 2019-2020.Με απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη καθορίστηκαν οι σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που εντάσσονται στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητητας, όπου δύνανται να λειτουργήσουν τάξεις μαθητών/τριών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ή με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες κυρίως όμως προσφυγόπουλων.
Πρόκειται για 84 γυμνάσια και λύκεια της περιφερειακής διεύθυνσης Αττικής, 71 σχολικές μονάδες στην Κεντρική Μακεδονία, 29 στη Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, 28 στη Θεσσαλία και ισάριθμες στην Ηπειρο, 19 στη Στερεά Ελλάδα, 11 στα 3 νησιά του Βορείου Αιγαίου(Λέσβος, Χίος, Σάμος), 7 γυμνάσια και λύκεια στην περιφερειακή διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στην Κρήτη, 6 στην περιφερειακή διεύθυνση Πελοποννήσου και ισάριθμα στην περιφερειακή διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου όπως και στη Δυτική Μακεδονία και 2 Επαγγελματικά Λύκεια της Σιβιανιδείου Σχολής.
Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, “Οδηγίες και κατευθύνσεις για την ίδρυση και λειτουργία Τάξεων Υποδοχής(Τ.Υ) ΖΕΠ για το σχολικό έτος 2019-2020 σε Δημόσια Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας”, το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στη μείωση της πρόωρης εγκατάλειψης του σχολείου μαθητών/τριών προερχόμενων από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και μαθητών/τριών με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες και “αποσκοπεί στην εκπαίδευση και στην ομαλή προσαρμογή των προσφυγοπαίδων. 
Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται ο εμπλουτισμός του εκπαιδευτικού δυναμικού όσων Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων εμφανίζουν ανάγκη για υποστήριξη της ένταξης των παραπάνω μαθητών/τριών (οριζόντια παρέμβαση σε όλα τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που εμφανίζουν σχετικούς πληθυσμούς μαθητών/τριών). Ειδικότερα, οι εκπαιδευτικοί που θα απασχοληθούν στο πλαίσιο της Πράξης θα στελεχώσουν τις Τάξεις Υποδοχής με κύριο αντικείμενο την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και τη διδακτική στήριξη σε άλλα αντικείμενα, ώστε να διευκολύνεται η ομαλή προσαρμογή και η παραμονή στο εκπαιδευτικό σύστημα των μαθητών/τριών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, των μαθητών/τριών με πολιτισμικές και θρησκευτικές ιδιαιτερότητες, καθώς και των προσφυγοπαίδων”.
Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, για την εγγραφή ανήλικων πολιτών τρίτων χωρών στα ελληνικά σχολεία, όλων των βαθμίδων, απαιτούνται τα αντίστοιχα με τα προβλεπόμενα για τους ημεδαπούς δικαιολογητικά. 


“Κατ΄ εξαίρεση, με ελλιπή δικαιολογητικά μπορεί να εγγράφονται στα δημόσια σχολεία και τέκνα πολιτών τρίτων χωρών, εφόσον: 

α). Προστατεύονται από το ελληνικό κράτος ως δικαιούχοι διεθνούς προστασίας και όσων τελούν υπό την προστασία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών. 

β). Προέρχονται από περιοχές, στις οποίες επικρατεί έκρυθμη κατάσταση. 

γ). Έχουν υποβάλει αίτηση διεθνούς προστασίας.)

δ. Είναι πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν στην Ελλάδα, ακόμη και αν δεν έχει ρυθμισθεί η νόμιμη διαμονή τους σε αυτή”.


Ακολουθεί η λίστα με τα σχολεία:

304-SXOLEIA-6

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. -Σ΄ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ-.

  Μπαααα τι μας λες;
  ΕΣΥ δεν εχεις ευθυνη; που ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ κομμα οταν ενεφανισθει το πολεμησες μεχρι θανατου;
  Κι ακομα το πολεμας;
  Ή επειδη δεν γουσταρες τον Μιχαλολιακο, τωρα μας το παιζεις ηρωϊδα, αντι-ναζιστρια και φιλοσημιτρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν δεν κάνω λάθος ο Μιχαλολιάκος & οι συν αυτώ απέδειξαν το ποιόν τους (πέρα απο τα ρουφιανιλίκια Μιχαλολιάκου καθώς και το ξήλωμα Περίανδρου). Μόκο φλόκε και ξύπνα γ#μώ το χαζό το μυαλό σου. Δεν θέλουμε κόμματα, Έλληνες θέλουμε. Σταμάτα να ψάχνεις για νταβατζή και ξεκίνα να συνέρχεσαι, μόνος σου είσαι, ΕΣΥ δεν θα έχεις να φάς ψωμόλυσσα, εσυ θα κρυώνεις. Έχεις κάνει τα κουμάντα σου; Ο Μιχαλολιάκος ΔΕΝ θα πεινάσει ΠΙΟΝΙ. Εσυ θα μείνεις στην πόλη να τον πίνεις. ΞΥΠΝΑ επιΤέλους γιατί πριν απο το τέλος δεν ξύπναγες με τίποτα.

   Υ.Γ. Αν έγινε η γραία φιλοσημίτρια/ρουφιάνα και τα συναφή τότε τέλειωσε ο κόσμος κακόμοιρε. Οι γέροι, όσοι εξ αυτών είναι σωστοί ΔΕΝ αλλάζουνε μυαλά που να τους πυροβολήσεις και αυτό είναι καλό. Στα υπόλοιπα παππούδια εξαφανίζουμε ταυτότητες μια μέρα πριν τις εκλογές κάθε 4 χρόνια για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας. :)

   Επι Βενετών, επι Μαχμουτ και επι Χιτλερ ψήφιζες χαφιέ; ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. Σταμάτα να μελετάς τις εκλογές και δες να εξοπλιστείς και να ανοίξεις κάνα βιβλίο πριν ξεκινήσει ο χαμός και άσε τον cuckold/κερατά Μιχαλολιάκο και το σόϊ του ήσυχο στην σήψη πυ τους βωλοδέρνει.

   Διαγραφή
 2. Μαυτο το ανουσιουργημα ευθηνη εχουμε ολλοι να σηκωθουμε να τους γαμισουμε ολλους ...οπως εκανα οι ηρωες του 21 .και να αφησουμε τις μαλακιες εσυ ψηφισες εγω δεν ψηφισα και αλλα ηληθια .Ας ξεσηκωθουμε ολλοι να ξεβρομισουμε την Ελλαδα .....εχουμε χρεως να ξεβρωμισουμε αυτον τον τοπο ,πρωτα απο τους βρομιαριδες προδοτες πολιτικους ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 , και μετα να πεταξουμε ολους τους βρομολαθρο στη θαλασσα ,ολλα ταλλα ειναι του κωλου .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όποιος νομίζει ότι ο Μιχαλολιάκος ήταν πατριώτης ...να ξανακοιμηθη.Αλλη μια απάτη ξεβρακωθηκε ,το δέχθηκε να χρησιμοποιηθη.Ηταν άχρηστος πια στους χαζαρους.Αυτο δεν σημαίνει ότι οι ψηφοφόροι είναι το ίδιο.Τον λαό που τον ακολουθούσε φοβόντουσαν ...όχι τον ίδιο.Ηδη ,τους χώνουν μέσα στα σχολεία για να μάθουν ελληνικά.Πετυχα κάτι τέτοια τσογλανια στην γειτονιά μου που τα έφερε ο σκατό τσυριζομουνης δήμαρχος.ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ,ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΙΚΙΑΣ,ΔΩΡΕΑΝ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΕΣ,ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ,ΔΩΡΕΑΝ ΦΑΓΗΤΟ. ΣΑΣ ΡΩΤΩ !ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ;ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΣ !ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ,ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.ΝΑΙ....!ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ ΤΗΣ κλουμπεν τρεμουλιαρεν Μέρκελ χεσεν.ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΧΑΓΙΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΕΣΤΗΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ;ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΜΟΝΟ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΚΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ.....Η ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.Αμφιβαλλετε η χεστε επάνω σας και αγωνιατε ;μμμμ....ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ