Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Ας μάθει επιτέλους και ο τελευταίος χρυσαυγήτης, ποιός ήταν ο ρόλος του Μιχαλολιάκου και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΜΕΡΟΣ Γ΄)
..αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά


Την κρίση, ό,τι και να κάνουν, δεν θα την αποφύγουν. Ο χρόνος της ιστορίας τελειώνει. "Αδειάζει" η κλεψύδρα της ιστορίας γι' αυτούς, όπως αδειάζει ένας τεράστιος νεροχύτης με βρομόνερα. Όσο κι αν προσπαθούν να αποφύγουν το μοιραίο, είναι αδύνατον να το πετύχουν. 

Όσο και ν' αντισταθούν, δεν θα το αποφύγουν. Θα περάσουν από το στενό "σιφόνι" της κρίσης και εκεί θα τους περιμένουν "φίλτρα" και εκπλήξεις. Τώρα ας μετράνε τα χρήματά τους, νομίζοντας ότι θα μπορούν να "γυρνάνε" επ’ άπειρον γύρω από το "σιφόνι" αυτό ...Στο τέλος θα περάσουν αναγκαστικά. 

Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος, που όλους μαζί θα τους φέρει αναγκαστικά αντιμέτωπους με τον κόσμο ...Απλή υδραυλική. Το Α' ΜΕΡΟΣ εδώ

Το Β΄ ΜΕΡΟΣ εδώ
Το τέλος έρχεται.
Η απληστία δεν υπήρξε ποτέ καλός σύμβουλος για κανέναν. Ολόκληρες αυτοκρατορίες έχουν χαθεί, γιατί οι διαχειριστές τους δεν έδειξαν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση. Όταν αυτή η απληστία συνδυάζεται με την αχαριστία, τότε έχεις πετύχει ένα "εκρηκτικό" κοκτέιλ, το οποίο θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στη γρήγορη και απόλυτη αποτυχία. Αυτός ο συνδυασμός είναι σήμερα που χαρακτηρίζει τη βενιζελική συμμορία. Εκτός από άπληστοι αποδείχθηκε πως είναι και αχάριστοι ...Αχάριστοι απέναντι στην καλή τους τύχη. Αντί να ευχαριστούν την τύχη τους, που το '44 τη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τη μήνη ενός λαού που πρόδωσαν για να πλουτίσουν, θέλουν να τον ξαναπροδώσουν, για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι.
Άνθρωποι με αμύθητες περιουσίες —και προκειμένου ν' αρπάξουν έναν απόλυτα περιττό πλούτο— ρισκάρουν την ίδια τους την ύπαρξη. Έχει ανάγκη ο Λάτσης το Golden Hall; ...Όχι βέβαια ...Και όμως, απλώνει τα βρομερά του χέρια και το αρπάζει προκλητικά στην πιο δύσκολη στιγμή για τον ελληνικό λαό. Με την αθλιότητά του "υπενθυμίζει" στους πάντες πως είναι γιος δωσίλογου. Έχει ανάγκη ο Αγγελόπουλος να πάρει "φτηνό" ρεύμα; ...Όχι βέβαια ...Και όμως, αυτοί, οι οποίοι μας λεηλάτησαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρνούνται να πληρώσουν φόρους, τους οποίους επιβάλουν ακόμα σε ανέργους τα κτήνη της Τρόικας ...Μπαίνει κι αυτός στα "καμπανάκια", που θυμίζουν στους Έλληνες ποιος έκανε τι εις βάρος τους διαχρονικά.
Γι' αυτό τους λέμε αχάριστους. Αρπάζουν πλούτο άχρηστο, σαν να επρόκειτο να ζήσουν άλλα χίλια χρόνια ...κι αυτοί, λόγω ηλικίας, είναι στο "παρά πέντε". Δεν εκτιμούν το γεγονός πως όχι μόνον γλίτωσαν τα τομάρια τους, αλλά γλίτωσαν και τα κλοπιμαία τους, όταν στην Κατοχή πρόδωσαν τον κόσμο. Τη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ...και όταν ο κόσμος ετοίμαζε τους κόμπους στα σκοινιά που θα τους κρεμούσαν. Τώρα, όχι μόνον δεν είναι ευγνώμονες στην τύχη τους, αλλά επιχειρούν να το κάνουν για δεύτερη φορά ...Πιέζουν, συνωμοτούν, προδίδουν ...Κάνουν τα πάντα εις βάρος του λαού για λίγο κέρδος ...Άλλοι πιέζουν την κυβέρνηση να παραδώσει τα πάντα στους τοκογλύφους, για να πάρουν τη "δόση" που σώζει τις τράπεζές τους ...Άλλοι πιέζουν την Τρόικα να "ψαλιδίζει" εργατικά δικαιώματα, προκειμένου ν' αντλήσουν κέρδη εις βάρος των εργαζομένων ...Άλλοι αρπάζουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους.
Είναι προφανές ότι τα έχουν "χαμένα". Δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται γύρω τους. Βλέπουν τις λίστες του Forbes και αγωνιούν για τη θέση τους στην κατάταξη. Δεν βλέπουν ότι το παγκόσμιο σύστημα μοιάζει με έναν "Τιτανικό" που "βουλιάζει" και αυτοί μάχονται να πιάσουν καλές θέσεις μπροστά στην "ορχήστρα". Σε λίγο καιρό θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειές των λαθών τους, γιατί υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις αλλαγές των καιρών. Υπερεκτιμάνε τις δυνατότητες των αφεντικών τους ...Των υπερατλαντικών αφεντικών τους, οι οποίοι κάποτε τους έσωσαν με ένα "νεύμα" τους. Με 16 τρις χρέος οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον αυτές τις "σωτήριες" δυνατότητές τους και αυτό θα φανεί στους επόμενους μήνες. Όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα αναλάβει μια "Υπερδύναμη", η οποία θα πρέπει να "ξεχάσει" το "Υπερ...", αν θέλει να επιβιώσει ως "...δύναμη".
Οι σημερινοί αμερικανόδουλοι δωσίλογοι αυτό δεν το βλέπουν. Νομίζουν ότι τα χρήματα θα "κόβονται" από την FED μέχρι να "βουλώσουν" οι "τρύπες" των τραπεζών τους και να βολευτούν οι ίδιοι. Νομίζουν ότι θα μπορούν να διεκδικούν αυτά τα χρήματα —και άρα και την προστασία των αφεντικών τους— για όσο διάστημα τους εξασφαλίζουν τη δυνατότητα να λεηλατούν την πατρίδα μας. Αυτό, όπως θα αποδειχθεί σύντομα, δεν ισχύει. Οι ΗΠΑ δεν θα αντέξουν να επιβάλουν έναν λανθασμένο σχεδιασμό, ο οποίος —εκτός όλων των άλλων— έχει καταστρέψει και τη δική τους κοινωνική συνοχή. Ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Νέας Τάξης θα καταρρεύσει και θα παρασύρει μαζί του και τους "πλανητάρχες" στη μορφή που τους γνωρίζουμε σήμερα.
Όμως, αν οι βενιζελικοί έχουν αποκτήσει "μυωπία" και δεν μπορούν να δουν "μακριά" και πέρα από τον Ατλαντικό, εύκολα αποδεικνύεται ότι αυτήν δεν είναι η μοναδική τους πάθηση ...Είναι και "πρεσβύωπες" συν τοις άλλοις. Δεν βλέπουν "μακριά", αλλά δεν βλέπουν ούτε "κοντά" και άρα αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα στην ελληνική κοινωνία. Υποτίμησαν τη μόρφωση που έλαβε ο λαός στα προηγούμενα χρόνια της ευμάρειας. Υποτίμησαν τη δυνατότητα που δίνει η τεχνολογική εξέλιξη σε αυτόν τον μορφωμένο πλέον λαό να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Νομίζουν ότι ο κόσμος θα εξακολουθήσει να μαθαίνει μόνον ότι αποφασίζει να του "αποκαλύψει" το Mega, ο Sky, και ο Antenna, ενώ σήμερα έχει χαθεί το μονοπώλιο της ενημέρωσης.
Συμπεριφέρονται σαν να μην άλλαξε τίποτε στον κόσμο ...Όπως το '44, που γλίτωσαν ...Όπως τότε, που φώναζαν "λύκος" και ο λαός τρόμαζε, γιατί δεν γνώριζε τι συνέβαινε, έτσι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν και τώρα. Κάποτε αυτό γινόταν. Ελέγχοντας το κράτος και τους μηχανισμούς του, χειρίζονταν τον λαό σαν κοπάδι προβάτων. Όποτε ήθελαν το τρόμαζαν με ό,τι ψέμα τους βόλευε, γιατί απλούστατα η αλήθεια δεν έφτανε ποτέ στη "βάση" ...και όταν έφτανε ήταν πλέον άχρηστη. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Μέχρι να πείσει ο Πρετεντέρης για το "καλό" που συμφέρει τον πολίτη, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μελέτες για το ψέμα του ισχυρισμού. Οι εφημερίδες τους έπαψαν να έχουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και το μόνο που καταφέρνουν είναι να πουλάνε συνταγές μαγειρικής και DVD. Οι κυριακάτικες "ναυαρχίδες" τους δεν έχουν περισσότερη επιρροή από ένα δευτεροκλασάτο Blog, το οποίο ειδικεύεται σε ειδήσεις-"κονσέρβα".
Κάποτε έστησαν ολόκληρο Εμφύλιο με ψέματα, τα οποία ποτέ δεν διασταυρώθηκαν από τον κόσμο ..."Έσφαξαν οι κομμουνιστές τον κόσμο", ούρλιαζαν οι δωσίλογοι με το που μαθεύτηκε στην Αθήνα το συμβάν του Μελιγαλά ...Το Μέγα Ψέμα, το οποίο αποτέλεσε το "θεμέλιο" τού πιο άδικου Εμφυλίου στην ιστορία των Ελλήνων ...Ψέμα, όμως, το οποίο εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τρόπος να διαψευστεί ...Ψέμα, όμως, το οποίο "πήγε" τον λαό εκεί όπου τους βόλευε. Οι δωσίλογοι έλεγχαν το κατοχικό κράτος και τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής και διαμόρφωναν τις ειδήσεις με βάση τις δικές τους ανάγκες. Για σφαγές των κομμουνιστών μιλούσαν, ενώ στον Μελιγαλά οι απελευθερωμένοι Έλληνες πολίτες απλά έσφαξαν κάποιους από τους δωσίλογους της Πελοποννήσου. Μέχρι να μάθουν οι Έλληνες τι έγινε στον Μελιγαλά, βρίσκονταν σε Εμφύλιο και σφάζονταν μεταξύ τους. Οι δωσίλογοι κρύφτηκαν πίσω από τη Δεξιά ...και γλίτωσαν.
Από εκείνη την εποχή που γλίτωσαν παρά "τρίχα" και μέχρι τις ημέρες μας οι δωσίλογοι προσπαθούν ν' αλλάξουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Προσπάθησαν και κατάφεραν να "χτίσουν" μια σχέση με τον λαό τέτοια, που τους προστάτευε μόνιμα. Μονοπωλώντας την εξουσία για πάνω από μισό αιώνα, κατόρθωσαν κι απέκτησαν μια άμυνα σχεδόν αδιαπέραστη. "Μέθυσαν" μια σημαντική μερίδα του λαού κι αυτός "ξέχασε" με ποιους είχε να κάνει. Εκμεταλλευόμενοι το βόλεμα των κρατικών θέσεων, δημιούργησαν "γενίτσαρους" έτοιμους να θυσιαστούν γι' αυτούς. Οι πολυεκατομμυριούχοι πρώην δωσίλογοι έγιναν οι "ευεργέτες" κάποιων φτωχών και απέκτησαν την άμυνα που ήθελαν.
Με αυτόν τον τρόπο η προδοτική μειοψηφία τής Κατοχής όχι μόνον επιβίωσε, αλλά κατόρθωσε και με κρατικό χρήμα δημιούργησε εκείνες τις χρήσιμες κοινωνικές συμμαχίες, που της επέτρεπαν όχι μόνον να επιβιώνει, αλλά και να "διακρίνεται" πέρα από κάθε συναγωνισμό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Αυτό ήταν το κατόρθωμά τους και αυτό είναι που δεν εκτίμησαν ...Υπήρξαν αχάριστοι απέναντι στην τύχη τους.Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το πιο δυνατό τους "σημείο" είναι αυτό, το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι εξαιτίας της συνεχούς επαφής τους με την εξουσία και όχι η προστασία που απολάμβαναν εξαιτίας της ισχύος των αφεντικών τους.
Η προστασία των Αμερικανών ήταν θεμελιώδης τον πρώτο καιρό, αλλά μετά η σπουδαιότητά της "υποχώρησε", εφόσον δεν την είχαν ανάγκη. Μόνοι τους μπορούσαν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, γιατί μονοπωλούσαν την εξουσία. Αυτό ήταν το απόλυτο πλεονέκτημά τους. Ελέγχοντας την εξουσία από τη "σκοτεινή" Επταετία και μέχρι τις ημέρες μας, δημιούργησαν μια κοινωνική μερίδα "επαγγελματιών" οπαδών ...Οπαδών, οι οποίοι τους στήριζαν σε όλες τις περιστάσεις ...Οπαδών, οι οποίοι αποτελούσαν "μαγιά" για όλες τους τις εκλογικές "επιτυχίες" ...Οπαδών, οι οποίοι έκαναν τον δικό τους πανίσχυρο δικομματισμό αήττητο.
Μονοπωλώντας την εξουσία και μοιράζοντας κρατικές θέσεις και βολέματα, κατάφερναν και δημιουργούσαν εκείνους τους "ομόκεντρους" κύκλους συμφερόντων, που πάντα χρειάζεται μια ολιγομελής συμμορία, προκειμένου να μην κινδυνεύει από την κοινωνική αντίδραση. Γύρω από τους "εκλεκτούς" του Κολεγίου Αθηνών υπήρχαν ομόκεντροι κύκλοι συμφερόντων, οι οποίοι έκαναν "άτρωτο" τον σχεδιασμό τους. Αυτό ήταν το μεταπολεμικό τους επίτευγμα και αυτό έπρεπε να το διατηρήσουν ως "κόρη" οφθαλμού ...Μια "προίκα" την οποία πολλαπλασίασε ο αρχισυμμορίτης και Κολεγιόπαιδας Ανδρέας Παπανδρέου και ήταν ικανή να τους προστατεύσει στο διηνεκές.
Όλα αυτά τα αντιλαμβάνονταν και τα σέβονταν ως δόγμα μέχρι την "ανατολή" της Νέας Τάξης. Τότε, για έναν ακατανόητο λόγο, άρχισαν να φέρονται παράλογα. Έχοντας άγνοια των κινδύνων που συνεπάγονται οι αλλαγές των μεγάλων στρατηγικών σχεδιασμών, μπήκαν σ' αυτήν την άγνωστη Νέα Τάξη "φορτσάτοι". "Έτρεχαν" σε ένα σκοτεινό και άγνωστο περιβάλλον, το οποίο απαιτούσε τεράστια προσοχή. Ξέχασαν τη δική τους "ιστορία" και αγνόησαν όλες τις "σταθερές" της ιστορίας αυτής. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Ξεκίνησαν ένα πρωτοφανές "ξεκοκάλισμα" της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Δεν κατάλαβαν ότι με τον τρόπο αυτό "πριόνιζαν" το ξύλο πάνω στο οποίο κάθονταν. Δεν κατάλαβαν ότι, λεηλατώντας το "πλοίο" που λέγεται Ελλάδα, θα έπρεπε σε κάποια στιγμή αναγκαστικά να πετάξουν το "έρμα" των δημοσίων υπαλλήλων στη "θάλασσα", προκειμένου το "κουφάρι" αυτό να "επιπλέει. Να πετάξουν ως "έρμα" τους συμμάχους τους και άρα να ρισκάρουν την "ασπίδα" τους. Η απληστία τους κατέβαλε και έκαναν αυτό το οποίο δεν έπρεπε. Άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και δεν "έβλεπαν" τι έρχεται. Δεν "έβλεπαν" ότι η λεηλασία αργά ή γρήγορα θα έφερνε στη χώρα το ΔΝΤ με τις γνωστές "συνταγές". Αυτά, τα οποία το ΔΝΤ προτείνει σήμερα στην Ελλάδα, ήταν προβλέψιμα, εφόσον αυτά πρότεινε όπου κι αν πήγε.
Τα αναγκαστικά μέτρα, τα οποία επιβάλει το ΔΝΤ, ήταν θέμα χρόνου να "σπάσουν" τη σχέση που είχαν καλλιεργήσει οι παλιοί δωσίλογοι με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το οποίο με τον άλφα ή βήτα τρόπο επιβίωνε εύκολα "κοντά" στο δημόσιο και αντιλαμβανόταν τους ίδιους σαν "ευεργέτες" του. Σήμερα αυτή η σχέση δεν ισχύει. Οι παλιοί δωσίλογοι, οι οποίοι κάποτε —μοιράζοντας κρατικούς μισθούς— κατόρθωναν και εμφανίζονταν σαν "προοδευτικοί" και "σοσιαλιστές", αναγκάζονται σήμερα σε μια αντιστροφή ιδιοτήτων. Αναγκάζονται σήμερα να φέρονται σαν οι "αντιδραστικοί", οι οποίοι στο όνομα ενός άκρατου φιλελευθερισμού περικόπτουν εργασιακά δικαιώματα. Επωφελούμενοι οι ίδιοι από το ΔΝΤ, εμφανίζονται εκ νέου ως δωσίλογοι, οι οποίοι το μόνο που προσφέρουν στον λαό είναι να μοιράζουν "απολύσεις".
 Αναπόφευκτα λοιπόν και αναγκαστικά ο περιορισμός τού "κράτους" θα τους απομονώσει από τους "συμμάχους" τους. Θα τους στερήσει την "ασπίδα" προστασίας, την οποία είχαν "στήσει" τα τελευταία πενήντα χρόνια. Αν χάσουν τη συμμαχία των κρατικοδίαιτων, μένουν ακριβώς όσοι ήταν την επομένη της αποχώρησης των Γερμανών από την Ελλάδα. Μετρημένες είναι οι οικογένειες των δωσίλογων, οι οποίες κάποτε μας πρόδωσαν και έφτασαν πανίσχυρες στις ημέρες μας. Γνωστοί και μη εξαιρεταίοι όλοι τους ...Λαμπράκηδες, Λάτσηδες, Χριστοφοράκοι, Πικραμένοι, Παπακωνσταντίνου και όλοι όσοι αναφέρθηκαν σε άλλα σημεία του κειμένου. Χωρίς την άμυνα του κρατικού μηχανισμού και των χιλιάδων "οπαδών" τους όλοι αυτοί είναι εκτεθειμένοι. Εκτεθειμένοι σε μια εποχή, όπου ξαναπροδίδουν την πατρίδα και τον λαό.
Αυτή είναι η αχαριστία απέναντι στην τύχη τους κι απέναντι σ' αυτούς που τους στήριξαν. Σήμερα —και με μόνο στόχο την "κονόμα"— γκρεμίζουν το ένα μετά το άλλο τα "στεγανά" ασφαλείας. Η αχαριστία γίνεται μίγμα με την απληστία κι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Νομίζουν πολλά πράγματα ότι ισχύουν, ενώ δεν ισχύουν. Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι, επειδή τελείωσαν κάποια Χάρβαρντ, είναι "ανώτεροι" από τους υπολοίπους και άρα ανίκητοι. Νομίζουν ότι, επειδή τα κατάφεραν κάποτε, θα τα καταφέρνουν πάντα ...Λάθος. Τα κατάφεραν κάποτε, γιατί με τις "πλάτες" των πανίσχυρων Αμερικανών ακόμα και γαϊδούρια να ήταν στις θέσεις τους, θα τα κατάφερναν, ενώ σήμερα αυτές οι "πλάτες" είναι ετοιμόρροπες. Οι Αμερικανοί δεν είναι αυτοί που ήταν κάποτε και δεν θα ξαναγίνουν ποτέ. Η αμερικανική αυτοκρατορία βρίσκεται στη "δύση" της και τα δουλικά της στην Ελλάδα μάλλον δεν το έχουν αντιληφθεί.
Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι, επειδή ελέγχουν απόλυτα τα φασιστικά άκρα τού πολιτικού φάσματος, θα έχουν πάντα τη δυνατότητα να διχάζουν τον λαό και να τον απειλούν με Εμφύλιο ...Να τον απειλούν με την απόλυτη καταστροφή σε περίπτωση που τολμήσει να τους αμφισβητήσει. Νομίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν "εμφυλιοπολεμικού" τύπου σύγκρουση, επειδή ελέγχουν τα "άκρα" του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής ...Λάθος. Τα σημερινά "άκρα" υπάρχουν, αλλά είναι οι "σκιές" των εαυτών τους. Τι σχέση έχει η γραφική Χρυσή Αυγή με τη θηριώδη, βίαιη, αγγλόφιλη βασιλική Δεξιά, η οποία κάποτε τούς "εξυπηρέτησε"; Τι σχέση έχει το δολοφονικό ΚΚΕ του Στάλιν και της KGB με το "μαγαζάκι" της Αλέκας και του Μαϊλη;
Όσο και να βρίζονται οι γραφικοί της Χρυσής Αυγής με τους έμμισθους προβοκάτορες της Αριστεράς, αυτό δεν φτάνει ...Εμφύλιοι δεν στήνονται έτσι κι ούτε απειλούνται τέτοιοι. Κάποτε ο Εμφύλιος "στήθηκε" από πανίσχυρα αφεντικά και από οπλισμένες πανίσχυρες κοινωνικές μερίδες. Στήθηκαν αιματηρές προβοκάτσιες, για να παρασυρθεί ένας λαός, ο οποίος ήταν ήδη —λόγω Κατοχής— εξοικειωμένος με την απόλυτη βία του πολέμου. Στήθηκαν προβοκάτσιες πραγματικών σφαγών και μαζικών απαγωγών. Μπλέχτηκαν οι μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων της μετέπειτα ψυχροπολεμικής εποχής, έχοντας "υποστήριξη" ενόπλων Ελλήνων, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον απειλούσε την επιβίωσή τους. Τώρα όλα αυτά δεν μπορούν να ξαναγίνουν.
Θα μαλώσουν ο Τατσόπουλος με τον Παναγιώταρο και θα "διχάσουν" τον λαό; Πριν τελειώσουν την "παράσταση" θα τους έχουν κάνει "ζάπινγκ" οι Έλληνες για να δουν τον Μπελγκιούλ και την Μπιχτέρ. 

Μίλησε ο Παναγιώταρος για Εμφύλιο στο BBC και το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν το "καλτσόν" ..."Τόσο σκληρά που το "πάει", στο τέλος θα το κόψει το "καλτσόν" ο χοντρός "πατριώτης", σκεφτήκαμε ...Ο "αγωνιστής", ο οποίος πουλάει βρακιά και αρβύλες στους παρελαύνοντες ...που πουλάει θεραπευτικές "αλοιφές" σε πολιτικούς "λεπρούς" ...που κονομάει από τους αφελείς ...που "πουλάει" πατριωτισμό κι αρπάζει από τους φτωχούς τα μεροκάματά τους, για να πάνε και να ξεφτιλισθούν "ομοιόμορφα".
Ολόκληρο το "χάρτινο" αυτό σκηνικό νόμισαν ότι το έχουν ισχυροποιήσει, χρησιμοποιώντας τη "φτηνή" ανθρώπινη μάζα των λαθρομεταναστών. "Επένδυσαν" στους λαθρομετανάστες, για να εξασφαλίσουν έναν μαζικό "μοχλό" πίεσης απέναντι στον ελληνικό λαό ...Έναν μοχλό, ο οποίος θα δώσει ισχύ και ρόλους τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και στο ΚΚΕ, προκειμένου να στηθεί ένα σκηνικό έντασης. Θεωρητικά είναι καλή "επένδυση" αυτή, αλλά πρακτικά δεν φαίνεται αποτελεσματική. Δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε πραγματικές συνθήκες και κανένας δεν γνωρίζει τις ιδιότητες αυτής της "ανθρωπομάζας".
Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν πετύχει ακόμα την απαιτούμενη "ενσωμάτωση" μέσα στην κοινωνία και την οικονομία, ώστε να γίνουν επικίνδυνοι εσωτερικοί παράγοντες της χώρας και να μην εξαλείφονται με μια επιχείρηση "σκούπας". Από τη στιγμή που απέτυχαν να "ενσωματωθούν" στην εποχή της "άπλας" και αιφνιδιάζοντας τον λαό με την παρουσία τους, είναι δύσκολο να το καταφέρουν σήμερα και στην εποχή της μεγάλης κρίσης ...Στην εποχή που ο λαός αμύνεται ενστικτωδώς και κλείνει τις "πόρτες" της ενσωμάτωσης. Ως κοινωνική μερίδα, δηλαδή, οι μετανάστες είναι στην κυριολεξία "αέρας κοπανιστός" από πλευράς ισχύος. Από τη στιγμή που δεν πήραν το "μερίδιο" στην οικονομία που αντιστοιχούσε στον πληθυσμό τους και παρέμειναν "επτά νομά σ' ένα δωμά", είναι ακίνδυνοι.
Επιπλέον, με τα εσωτερικά προβλήματα, που έχει το Ισλάμ στη Μέση Ανατολή, καθίσταται σχεδόν αδύνατη η απαίτηση για πλήρη έλεγχό τους. Οι ισλαμικές κοινωνίες έχουν διχαστεί και οι εξουσίες, οι οποίες θα μπορούσαν να στηρίξουν ιμπεριαλιστικά παιχνίδια, έχουν κλονιστεί σχεδόν στο σύνολό τους. Ελέγχοντας τους δουλέμπορους και τους "ευαίσθητους" των ΜΚΟ, οι οποίοι δρομολογούν το trafficking της αθλιότητας, δεν σημαίνει ότι εξασφαλίζεις τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.  

Δεν υπάρχει δηλαδή ένα ισλαμικό "κέντρο" εξουσίας, που θα τους κατευθύνει με την απολυτότητα και τη σιγουριά που κατηύθυνε η Μόσχα τους ΚΚΕδες τού Εμφυλίου ... Ένα κέντρο, του οποίου τη "συμμαχία" αν εξασφαλίσεις, θα σου "δώσει" έναν Εμφύλιο ή μια σοβαρή απειλή "Εμφυλίου".
Από τη στιγμή που δεν μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι στη σκληρή του εκδοχή, παίζεται μια "παράσταση" σύγκρουσης μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Όλα αυτά, τα οποία βλέπουμε καθημερινά είναι αστεία πράγματα και απλά για όσο διάστημα δίνουν σε κάποιους μεροκάματα, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε μπροστά μας. 

Ο λαός όμως σήμερα δεν μπορεί να παρασυρθεί από "παραστάσεις" σύγκρουσης. Αν κάποτε τα θαύματα κρατούσαν τρεις ημέρες στην εποχή τού ίντερνετ τα θαύματα δεν κρατάνε ούτε τρία λεπτά. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο λαός "συνέρχεται" από το πρώτο σοκ της προπαγάνδας και αρχίζει και διαχέεται μέσα στην κοινωνία η πληροφορία που τον προστατεύει από τους προβοκάτορες.
Η Χρυσή Αυγή είναι μια "έξυπνη" επιλογή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά μέχρι εκεί ...Αρκετή, για να πουλήσει μερικές φόρμες παραλλαγής ο Παναγιώταρος, αλλά για τίποτε παραπάνω. Για πραγματική απειλή Εμφυλίου, που να εξασφαλίζει στους διαπλεκόμενους βενιζελικούς δίοδο διαφυγής, δεν φτάνει. Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε με χαρτοπαικτικούς όρους. 

Η βενιζελική Διαπλοκή δημιούργησε και κράτησε τη Χρυσή Αυγή για καλό "χαρτί" και αυτό ήταν λάθος της ...Η απόλυτη "αυτοκτονία". Θέλει να κερδίσει την πιο δύσκολη "παρτίδα" που θα κληθεί να δώσει στην ιστορία της με άχρηστα "χαρτιά" στα χέρια. Παίζει "μπουρλότα" με έναν ολόκληρο λαό και κράτησε για "ατού" ένα "εφτάρι".
Τέτοιο "εφτάρι" είναι η Χρυσή Αυγή —και πολύ της δίνουμε— γιατί δεν είναι καν οργανωμένη πολιτική δύναμη ...Δύναμη, της οποίας η επιβίωση να εξαρτάται από τη χοληστερίνη του Μιχαλολιάκου, δεν μπορεί ν' αντιμετωπιστεί ως πολιτική δύναμη. 

Είναι πολιτική δύναμη όσο "σατανικό" είναι ένα χέβι μέταλ συγκρότημα, επειδή τα μέλη του ντύνονται σαν τα καρναβάλια. Τέτοια ακριβώς είναι και η πολιτική "μεταμφίεση" της Χρυσής Αυγής. Είναι μια ομάδα της πλάκας ντυμένη δήθεν "τρομακτικά" από το "μπακάλικο" του Παναγιώταρου και "εκτεθειμένη" σε όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες πλέον δεν χειραγωγούνται εύκολα. Δεν έχει τις δυνάμεις να τρομάξει τον κόσμο και δεν φοβάται πλέον ο κόσμος απειλές περί "Εμφυλίων" κλπ..
Η μόνη πραγματική πολιτική δύναμη αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οι "αγανακτισμένοι". Οι "αγανακτισμένοι" έδειξαν στους κυρίαρχους βενιζελικούς ένα δείγμα γραφής πολύ επικίνδυνο. Στάθηκαν πέρα από χρώματα και κόμματα και έδειξαν ότι τους "βλέπουν" όλους.  Έσπασαν τις κομματικές "αλυσίδες" και απελευθερώθηκαν. 

Νίκησαν ιδεολογικές "ακαμψίες" και "περπάτησαν". Ξεπέρασαν εμφυλιοπολεμικές "παρωπίδες" και "είδαν" την αλήθεια. 

Αυτό είναι το δύσκολο της σημερινής κατάστασης και αυτό θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν οι βενιζελικοί. 

Οι "αγανακτισμένοι" έχουν τη δύναμη και τον όγκο να απαιτήσουν συνταγματική μεταρρύθμιση και αυτό θα είναι το τέλος της βενιζελικής ολιγαρχίας ...

Το τέλος του "κυνοβουλευτικού" φασισμού, ο οποίος βασάνισε έναν λαό για πάνω από μισό αιώνα και στο τέλος θέλησε να τον "σκυλέψει" και να τον πετάξει στα "σκουπίδια".
Την κρίση, ό,τι και να κάνουν, δεν θα την αποφύγουν. Ο χρόνος της ιστορίας τελειώνει. "Αδειάζει" η κλεψύδρα της ιστορίας γι' αυτούς, όπως αδειάζει ένας τεράστιος νεροχύτης με βρομόνερα. Όσο κι αν προσπαθούν να αποφύγουν το μοιραίο, είναι αδύνατον να το πετύχουν. 

Όσο και ν' αντισταθούν, δεν θα το αποφύγουν. Θα περάσουν από το στενό "σιφόνι" της κρίσης και εκεί θα τους περιμένουν "φίλτρα" και εκπλήξεις. Τώρα ας μετράνε τα χρήματά τους, νομίζοντας ότι θα μπορούν να "γυρνάνε" επ’ άπειρον γύρω από το "σιφόνι" αυτό ...Στο τέλος θα περάσουν αναγκαστικά. 

Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος, που όλους μαζί θα τους φέρει αναγκαστικά αντιμέτωπους με τον κόσμο ...Απλή υδραυλική.
Καλό θα είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι ανησυχούν, επειδή δεν καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις λίστες του Forbes, να αρχίσουν ν' ανησυχούν για τις λίστες εκείνες, όπου έχουν εξασφαλισμένες τις πρώτες θέσεις. Αυτές οι λίστες θα επηρεάσουν τις ζωές τους και όχι οι άλλες.


Oct 19, 2012
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

 
Πηγή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

10 σχόλια:

 1. Λυσσαξες ΣΤΡΙΓΓΛΑ, λυσσαξες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιός; Εγώ;
   Ποιό άκακο πλάσμα από εμένα, δεν υπάρχει... αρνάκι άσπρο και παχύ...αν και τον τελευταίο καιρό έχω αδυνατίσει... άρα, αρνάκι άσπρο και αδυνατισμένο...
   Άλλωστε όπως έγραψες και σε προηγούμενο σχόλιο, έχω πολύ καλή ψυχή... ή κάπως έτσι... είναι και το αλτσχαϊμεράτσι μου... δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα...

   Υ.Γ. Εκεί βρε να καίγεστε στην πυρά... κι εσύ κι ο Νικολάκης σου..

   Διαγραφή
  2. πετροβασιλη με το μαλακο οι αληθειες γιατι τσουζουν και κυριως πονανε... ....πολυυυυ.....ξανθοπουλου

   Διαγραφή
  3. Προς κομπλεξικό μαλάκα χρυσαυγήτη, που έχει πρόβλημα με την ηλικία μου και τακιμιάζει (ή μπορεί να είναι και ο ίδιος ο 12.35):

   Άκου, ΜΑΛΑΚΑ... εγώ πρόβλημα με την ηλικία μου, δεν έχω... ούτε με τα κιλάκια μου... και σ' όποιον γουστάρει..

   Δεν ψάχνομαι με διαδικτυακούς ΜΑΛΑΚΕΣ, ούτε περιμένω ΑΝΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ από τον κάθε ανώνυμο.
   ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΜΑΙ.

   Αν είσαι άλλος από τον 12.35, παρ' τον αγκαλιά και αδειάστε μου τη γωνιά...
   Μην βρωμίζετε άλλο τον χώρο μου.

   Διαγραφή
 2. Η Χ.Α δημιουργήθηκε όπως δημιουργήθηκε και για τον σκοπό πού δημιουργήθηκε και έπαιξε τον ρόλο που μπόρεσε ή ήθελε στα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας.
  Την εν γένει στάση της και πορεία της την έχει κρίνει ήδη το εκλογικό σώμα. Πολύ περισσότερο στα χρόνια που θα προκύψουν θα την κρίνει ο ορκωτός λογιστής της ιστορίας.
  Αφήνει πίσω της ανεξίτηλο το σημάδι της,στις ψυχές αυτών που πίστεψαν,που προσπάθησαν,που κόπιασαν.
  Προδόθηκαν; Ξεγελάστηκαν;
  Οι ταγοί της αδιαφόρησαν;
  Ίσως όλα αυτά μαζί ή και τίποτα από αυτά.
  Μετά από κάθε πυρκαιά,νέα βλαστάρια βγαίνουν.
  Η φύση μισεί το κενό και δημιουργεί το καινό.
  Είδομεν.....

  Έρρωσθε

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τρομερο αρθρο.Ολη η ουσια της συγκροτησης της εξουσιας στην μεταπολιτευτικη Ελλαδα.Να με συγχωρατε ομως αλλα λειπει ο Βαρωνος απο τα ονοματα.Ο ανεπισημος κυβερνητης της Ελλαδος απτο 80 και μετα.Οσο βρωμερα χερια εχει ο Λατσης και οι Αγγελοπουλαιοι,αλλο τοσα εχει και ο Βαρδης και περισσοτερα.Και ειναι προκλητικη η μη αναφορα πουθενα των πεπραγμενων αυτης της οικογενειας,απο ολα τα μεσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το “χαμόγελο του Βαρδή”
   http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html

   Διαγραφή
 4. Δεν υπενθυμίζει σε κανέναν τίποτα. Μιας και ο λαός έχει κοντή μνήμη. Στον Μελιγαλά δεν έσφαξαν κοσμο;;;Το ΕΑΜ ΕΛΑΣ ήθελε αυτόνομη Μακεδονία. ο ΓΡΙΒΑΣ ιδρυσε την Χ. Άυτή πάντα θα είναι η Ιστορία. Και η ιστορία θα γράψει πως μόνο οι χρυσαυγίτες μίλησαν για τα πρωτόκολλα μέσα στην Βουλή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εχθρός είναι η Σχολή της Φρανκφούρτης. Ποιοι προωθούν την διάλυση των Δυτικών κοινωνιών;;Οι Γερμανοί;;Αυτοί που δεν έχουν εθνική κυριαρχία;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ως κοινωνική μερίδα, δηλαδή, οι μετανάστες είναι στην κυριολεξία "αέρας κοπανιστός" από πλευράς ισχύος. Από τη στιγμή που δεν πήραν το "μερίδιο" στην οικονομία που αντιστοιχούσε στον πληθυσμό τους και παρέμειναν "επτά νομά σ' ένα δωμά", είναι ακίνδυνοι. Μάλιστα άρθρο του 2012! Και ποιοι αγανακτισμένοι;;Αυτοί με τις κατσαρόλες;;Η ΝΔ κάνει ότι θέλει τώρα. Χωρίς Χρυσή αυγή στην Βουλή όλα επιτρέπονται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ