Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019

Ας μάθει επιτέλους και ο τελευταίος χρυσαυγήτης, ποιός ήταν ο ρόλος του Μιχαλολιάκου και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (ΜΕΡΟΣ Β΄)
... αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά

 

 Οι χρυσαυγίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι στη ζωή τους δεν γεύτηκαν καμία ατομική "επιτυχία" ...Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να "ξεχωρίσουν" σε μια κοινωνία, η οποία αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξή τους και νομίζουν ότι πίσω από τη συλλογική λειτουργία και πρόκληση θα μπουν εκ νέου στον κοινωνικό "χάρτη" και θα της "υπενθυμίσουν" την ύπαρξή τους. 

 

Αυτό είναι λάθος και οδηγεί στα αντίθετα αποτελέσματα. Γιατί; Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση περνάς έναν "Ρουβίκωνα" μετά τον οποίον δεν υπάρχει επιστροφή. Είναι σαν να παίρνεις μέρος σε gay parade —και ακόμα χειρότερα—, εφόσον για μερικούς συμπολίτες μας η εκδήλωση φασιστικών τάσεων είναι πολύ χειρότερη από την "ομολογία" ομοφυλοφιλίας ...Ο ναζισμός είναι κοινωνικό "στίγμα" ...

Μία φορά αρκεί να το εκδηλώσεις και είσαι για πάντα ένας πολιτικός "λεπρός" για την υπόλοιπη κοινωνία ...

Η ίδια η οικογένειά σου ντρέπεται να σε δει όταν "μεγαλουργείς".

 
 Το Α΄ΜΕΡΟΣ εδώΗ Χρυσή ευκαιρία.
Προεκλογικά είπαμε —σε κάποιο άρθρο μας— ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια "χρυσή" ευκαιρία για τη Δημοκρατία μας ...Θεωρήσαμε ευκαιρία την είσοδό της στη Βουλή. Ευκαιρία, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα αποκάλυπτε το "καρκίνωμα" της "δημοκρατίας" της Μεταπολίτευσης, το οποίο είναι το κοινοβουλευτικό ΚΚΕ. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή με την εξίσου παράλογη είσοδό της στη Βουλή, θα έθετε υπό αμφισβήτηση και την παρουσία του σταλινικού ΚΚΕ μέσα σ' αυτήν. Αυτή ήταν η "ευκαιρία", που έδινε η Χρυσή Αυγή στη Δημοκρατία μας. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή θα μπορούσε άθελά της να γίνει το αίτιο να καθαρίσει η Βουλή των Ελλήνων από τα φασιστικά της "πρόσθετα".
Με την παρουσία της στη Βουλή θα αποκάλυπτε τα "κενά" του νόμου ...Θα αποκάλυπτε τον βιασμό που υπέστη το δημοκρατικό μας σύστημα από τους βενιζελικούς, οι οποίοι έβαλαν μέσα στον ναό της Δημοκρατίας τα παλιά τους "συνεταιράκια", που ήταν οι σταλινικοί προδότες. Αυτή η αποκάλυψη ήταν το "χρυσό" της ευκαιρίας. Σήμερα όλοι οι "πονηροί" δήθεν ψάχνουν νομική "φόρμουλα", για να βγάλουν τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι τη διαφήμισαν και την έβαλαν στη Βουλή, είναι αυτοί που σήμερα θέλουν δήθεν να τη βγάλουν.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα με τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια για το χαφιεδομάγαζο του Περισσού ...Το χαφιεδομάγαζο των εκατομμυριούχων "συντρόφων". Όπως λοιπόν σήμερα κάποιοι Έλληνες και Ευρωπαίοι αναζήτησαν νομικούς λόγους, για ν' αποκλείσουν το φασιστικό κόμμα από τη Βουλή, έτσι θα έπρεπε να κάνουν εδώ και χρόνια και για το σταλινικό ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ, το οποίο είναι μέσα στη Βουλή εξαιτίας ενός "μπακαλόχαρτου", στο οποίο έχει υπογράψει ότι θα σέβεται τη Δημοκρατία.
Όσο φασιστική είναι η ναζιστική Χρυσή Αυγή, άλλο τόσο είναι και το σταλινικό ΚΚΕ. Όσο παράνομη είναι η είσοδος στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, άλλο τόσο παράνομη είναι και η είσοδος του ΚΚΕ. 

Εφόσον λοιπόν έβαλαν το ΚΚΕ να υπογράψει μια τέτοια υπεύθυνη Δήλωση Υποταγής, θα έπρεπε να το κάνουν και για τη Χρυσή Αυγή. Γιατί την εξαίρεσαν; Πώς δέχθηκε το "δημοκρατικό" ΚΚΕ μια τέτοια διακριτική συμπεριφορά σε βαθμό ρατσισμού; 

Ο Αδωνόσπυρος δεν είναι αυτός, ο οποίος θα την "καταγγείλει" σαν "εγκληματική συμμορία"; Γιατί να μπει σ' αυτόν τον κόπο και να μπλέξει τα πράγματα; Ας κάνει μια ερώτηση στη Βουλή για το "δικαίωμα" της ναζιστικής Χρυσής Αυγής να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ας κάνει μια ερώτηση για τη διαφοροποίηση που παρουσιάζεται στην περίπτωσή της σε σχέση με το ΚΚΕ.
Εφόσον για κάποιους ήταν απαραίτητο —για την ασφάλεια της Δημοκρατίας— ένα τέτοιο "μπακαλόχαρτο", γιατί να μην υπογράψει το ίδιο και η Χρυσή Αυγή; 

Εφόσον υποτίθεται υπάρχει το "αντίμετρο", το οποίο ακυρώνει την απειλή ενός φασιστικού μηχανισμού, γιατί να μην χρησιμοποιηθεί και για την περίπτωσή της; Γιατί μόνον το "περήφανο" ΚΚΕ να έχει υπογράψει Δήλωση Υποταγής, προκειμένου ν' αποκτήσει πρόσβαση στα κρατικά εκατομμύρια; 

Τ ην ίδια Δήλωση Υποταγής να υπογράψουν και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ας επικαλεστεί ο Αδωνόσπυρος και το ΚΚΕ και ας ζητήσει τη μαρτυρία του ...Να απαλλάξει έτσι και τον ΝΑΖΙΣΤΗ Πάγκαλο από την υποχρέωση να ψάχνει νομική λύση για την αποβολή του ναζιστικού κόμματος από τη Βουλή ...Να μην αναρωτιέται καθημερινά και ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης αν είναι "κανονικό" κόμμα η Χρυσή Αυγή.
Επειδή όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αστεία σε βαθμό γελοιότητας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Εφόσον είναι κάποιος φασίστας, είτε ναζιστής είτε σταλινικός, δεν έχει κανέναν λόγο να βρίσκεται στη Βουλή. Η Δημοκρατία εξαντλείται στο να τους επιτρέπει να υπάρχουν και να δραστηριοποιούνται στην κοινωνία. Το να τους δεχθεί στον ναό της είναι παράλογο σε βαθμό ηλιθιότητας. Το γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι διασφαλίζουν την ανεξιθρησκία, δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να βλέπουμε μουφτήδες να μοιράζουν αντίδωρο στην Εκκλησία ή παπάδες να καλούν από τα τζαμιά τους πιστούς.
Ο καθένας βρίσκεται εκεί όπου προβλέπει να βρίσκεται η ιδεολογία και τα πιστεύω του. Αν δεν πιστεύεις στη Δημοκρατία, δεν έχεις λόγο να μπαίνεις στη Βουλή. Αν θέλεις να την καταλύσεις, υπάρχει πεδίο λαμπρό να το κάνεις, αλλά αυτό είναι στους δρόμους και στις πλατείες και όχι στο εντευκτήριο της Βουλής με κρατικό μισθό. Αν θέλεις να μπεις μέσα στη Βουλή, για να διευκολύνεις τον στόχο σου, που είναι η κατάλυση και η ανατροπή της, θα πρέπει ν' αντιμετωπίζεσαι ως εγκληματίας και όχι ως ιδεολόγος αγωνιστής. Από τη στιγμή που κάποιοι σταλινικοί και ναζιστές πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για να μπουν στη Βουλή, σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να βρίσκονται εκεί ...Τελεία και παύλα.
Αυτή είναι η αλήθεια του άρθρου, που γράψαμε προεκλογικά, αλλά είναι η μισή αλήθεια. Την άλλη μισή θελήσαμε να την κρατήσουμε για τους εαυτούς μας, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν οι εκλογές. Είχαμε δικαίωμα να την κρατήσουμε, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχε "παιχτεί" η τελευταία πράξη του έργου. Το γεγονός ότι υπολογίζαμε τις μελλοντικές κινήσεις τους, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τις αποκαλύψουμε πριν αυτές συμβούν. Δεν αποκρύψαμε δηλαδή κάτι, το οποίο υπήρχε. Απλά δεν αποκαλύψαμε κάτι, το οποίο ΘΑ υπήρχε.
Γιατί το κάναμε αυτό; Γιατί γνωρίζαμε ότι, από τη στιγμή που η συμμορία των βενιζελικών έβαλε "φωτιά" στο εθνικό μας "καράβι", την κρίσιμη ώρα θα είχε ανάγκη διαφυγής. Γνωρίζαμε ότι τέτοιο "μέσο", για να το καταφέρουν, είναι μόνον η Χρυσή Αυγή και τους περιμέναμε. Τώρα, που πήρε "φωτιά" το "καράβι" και η συμμορία τού Γιωργάκη και του Αντωνάκη δείχνει πιο ενιαία από ποτέ, οι ανάγκες τους είναι τεράστιες. Οι ανάγκες τους είναι τεράστιες, γιατί κουβαλάνε τις "λείες" τους και οι λαός τούς "βλέπει" πλέον ...Γνωρίζουν οι πάντες ποιοι είναι οι κλέφτες.
Είναι δεδομένο λοιπόν ότι αυτοί οι κλέφτες θα έπρεπε να βρουν τρόπο να παραπλανήσουν τον λαό. Εφόσον δεν μπορούσαν να "εξαφανιστούν" ως δια μαγείας από τη "θέα" του κόσμου, θα έπρεπε να βρουν κάτι άλλο, για να τον απασχολήσουν ...Θα έπρεπε να βρουν κάτι άλλο πιο θεαματικό από τα αίσχη τους, για να του "αποσπάσουν" την προσοχή ...Να βρουν κάποιους τόσο άχρηστους κι επικίνδυνους, που να τους δώσουν "χρήσιμο" ρόλο στην κοινωνία, ώστε να παραβλεφθούν τα εγκλήματά τους. Οι μόνοι αρκετά ηλίθιοι, για να δώσουν δικαίωμα στους προδότες και τους δωσίλογους να εμφανιστούν σαν οι βασικοί προστάτες της Δημοκρατίας, είναι οι ναζιστές.
...Αυτό γνωρίζαμε εμείς και αυτό περιμέναμε. Τώρα, που θα παίξουν το "χαρτί" της Χρυσής Αυγής, είναι πραγματικά η "Χρυσή" ευκαιρία να τους κάνουμε ζημιά. Τώρα, που "παίζουν" με τη Χρυσή Αυγή, είναι ευκαιρία να πούμε κι εμείς στον κόσμο τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή και πού τους είναι χρήσιμη. Να δούμε ποιοι την διατηρούσαν "ζωντανή" τόσα χρόνια χωρίς εμφανείς πόρους και με ελάχιστους θορυβώδεις οπαδούς ...Τώρα είναι η ευκαιρία ...

Τώρα, που οι βενιζελικοί έχουν μπει σε έναν "μονόδρομο" και το μόνο "μέσον" τους είναι η Χρυσή Αυγή ...Τώρα, που πληρώνουν "παραστάσεις" σύγκρουσης, απειλώντας μας με δήθεν εμφυλίους ...Τώρα, που πραγματικά την χρησιμοποιούν ως "σκάφος" διαφυγής.
Τώρα είναι η πραγματική "Χρυσή" ευκαιρία, γιατί αυτό το "χαρτί", που έχουν να "παίξουν", είναι της πλάκας. Μπορούμε να καταστρέψουμε το τελευταίο τους "χαρτί" τώρα, που το έχουν απόλυτη ανάγκη να το "παίξουν". Πριν από λίγες ημέρες ο βουλευτής Παππάς της Χρυσής Αυγής —στη γνωστή στημένη παράσταση προκλήσεων με το ΚΚΕ— είπε μια πονηράδα με σεξουαλικό υπονοούμενο. Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, του προέβλεψε ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει 3. Δίκιο έχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ πράγματι ...θα πάρει τα τρία. Όμως, το κακό για τη Χρυσή Αυγή είναι ότι ο λαός έχει και γι' αυτήν την ίδια "κατάθεση" στον "λογαριασμό" του ...Θα πάρει κι αυτή άλλα 3 ...Το ξέρει ήδη ...Δεν χρειάζεται να της το πούμε εμείς. Άσχετα με το τι δείχνουν οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις των βενιζελικών εταιρειών, ο χρυσαυγίτες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει.
Γνωρίζουν ότι το δυναμικό τους δεν άλλαξε μετά τις εκλογές. Το μόνο το οποίο άλλαξε ήταν το οικογενειακό εισόδημα του Μιχαλολιάκου και η "κεφαλαιοποίηση" του Κασιδιάρη στο "χρηματιστήριο" αξιών των εργένηδων. 

Απόδειξη ότι το γνωρίζουν αυτό είναι ότι δεν δοκίμασαν να κάνουν μια "καταμέτρηση" των δυνάμεών τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα. Θα είχε δυνάμεις η Χρυσή Αυγή και δεν θα έκανε "επίδειξη" δύναμης; Αυτή παρελαύνει με δέκα άτομα και δεν θα αναστάτωνε την κοινωνία με τις συγκεντρώσεις της; Δεν έχει δυνάμεις και γι' αυτόν τον λόγο παραμένει ήσυχη. Εξακολουθούν να παραμένουν περιθωριακοί και ανυπόληπτοι πολιτικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν πάντα μέλη της, είναι αυτοί, οι οποίοι και σήμερα συμμετέχουν στις "μαζώξεις" τους ...Ούτε ένας παραπάνω, εξαιτίας της εκλογικής "επιτυχίας" τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν τολμάνε να κάνουν μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, για να εκμεταλλευτούν τον "αέρα" που τους έδωσε ο λαός.
Η σχέση του λαού με τη Χρυσή Αυγή είναι σαν το σεξ της εκδίκησης. Κάνεις σεξ με κάποιον που αντιπαθείς, για να προκαλέσεις πόνο σε κάποιον άλλο, ο οποίος σε πλήγωσε. Αυτό το καταλαβαίνει πρώτος και καλύτερος αυτός ο οποίος υποτίθεται επωφελείται και είναι ο ευκαιριακός εραστής ...Ο κατά σύμπτωση εραστής, ο οποίος προσπαθεί να επωφεληθεί όσο περισσότερο μπορεί, αλλά που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως δεν είναι τίποτε όπως φαίνεται. Στην περίπτωσή μας ο ευκαιριακά επωφελημένος "εραστής" είναι η Χρυσή Αυγή ...Η δήθεν "λαοφιλής" Χρυσή Αυγή. Ευτυχώς με τα δημόσια χρήματα αγοράζουν κανένα μακαρόνι, για να μαζεύουν τους φτωχούς και τους απελπισμένους και να βλέπουν μαζεμένο κόσμο κάτω από τα σύμβολά τους.
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θα πρέπει να πούμε το εξής. Εμείς μέσα από το κείμενο αυτό δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό κανενός. Δεν έχουμε "πατριδομετρητές" και δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε "μετρήσεις". Μακάρι τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να αγαπάνε την πατρίδα όσο ισχυρίζονται ότι την αγαπάνε. Κέρδος έχει η Ελλάδα από όλους όσους την αγαπάνε και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ούτε έξυπνος ούτε καταρτισμένος, για να έχει περισσότερη αξία η αγάπη του. Η αγάπη των πάντων προς την πατρίδα κρίνεται με τα ίδια απόλυτα δεδομένα και τους αφορά όλους εξίσου ...μορφωμένους ή αμόρφωτους ...πλούσιους ή φτωχούς.
Ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε καν στην κουβέντα να κρίνουμε τον πατριωτισμό των μελών της Χρυσής Αυγής. Εφόσον μας λένε ότι αγαπάνε την Ελλάδα, εμείς τους πιστεύουμε. Εμείς ποτέ δεν επιχειρούμε να διχάσουμε τον κόσμο. Αναζητούμε πάντα αυτά τα οποία ενώνουν τους ανθρώπους και όχι αυτά τα οποία τους χωρίζουν. Το δικό μας πρόβλημα έχει σχέση με την εξουσία και τα "παιχνίδια" της πάνω στους ανθρώπους ...και ειδικά πάνω στους "αφελείς". Σε αυτό το κείμενο εμείς ασχολούμαστε με τα "παιχνίδια" των εξουσιών, τα οποία μπορούν ακόμα και την ειλικρινή αγάπη κάποιων για την πατρίδα να την κάνουν "όπλο", που θα το στρέψουν εναντίον άλλων ανθρώπων.
...Απλά πράγματα. Μπορεί να μην αμφισβητούμε τον πατριωτισμό και τις αγαθές προθέσεις των οπαδών της Χρυσής Αυγής, αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα ν' αμφισβητήσουμε την "ευφυία" της και ως εκ τούτου και τη χρησιμότητά της για την πατρίδα. Έχουμε δικαίωμα ως πολίτες να κρίνουμε τις επιλογές της ηγεσίας της. Επιλογές, οι οποίες πρέπει να κριθούν για την ορθότητά τους, όταν φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για την κοινωνία και το έθνος. Έχουμε δικαίωμα ν' αμφισβητήσουμε την αξιοπιστία της ηγεσίας της, όταν διαπιστώνουμε ότι πολύ συχνά κάνει πολύ "χρήσιμα" για κάποιους "λάθη". Πάντα κρίνεται η ηγεσία με διαφορετικά κριτήρια από τους υπολοίπους ομοϊδεάτες της, εφόσον από αυτήν εξαρτάται η "ευφυία" της οργάνωσης.
...Ειδικά σήμερα, που η Χρυσή Αυγή έχει ανοίξει το "στοματάκι" της και λέει ό,τι να 'ναι ...Σήμερα, που μιλάει για "εμφύλιους" και διχασμούς. Σήμερα όχι μόνον δεν θεωρούμε ότι ως οργάνωση είναι χρήσιμη για την πατρίδα μας, αλλά την θεωρούμε άκρως επικίνδυνη. Το τραγικό είναι ότι στο επίπεδο της βάσης είναι άκρως επικίνδυνη όχι από πρόθεση προδοσίας ή κερδοσκοπίας, αλλά κυρίως λόγω βλακείας. Δεν είναι απαραίτητη η κακή πρόθεση, για να κάνει κάποιος κακό. Κακό μπορείς να κάνεις ακόμα κι από βλακεία ή από άγνοια. Το να παίζει κάποιος με πυροτεχνήματα σε ένα πάρκο, μπορεί να είναι ακίνδυνο. Το να κάνει το ίδιο μέσα στον κόκπιτ ενός αεροπλάνου, δεν είναι απλά επικίνδυνο, αλλά είναι εγκληματικό.
Τέτοιο "κόκπιτ" για ένα κράτος είναι το πολιτικό του σύστημα και εκεί μπορεί να κάνει κάποιος ζημιά με την άγνοια ή την αφέλειά του ...Αυτό παθαίνουν οι χρυσαυγίτες. Τους έδωσαν βήμα στα μεγάλα κανάλια και αντί να ενώνουν τους Έλληνες σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, τους διχάζουν. Τους έβαλαν στη Βουλή και τους "δουλεύουν" οι πονηροί, για να εκμεταλλεύονται τις αντιδράσεις τους. Τους πηγαίνουν στα μέρη όπου δεν πρέπει να βρίσκονται και τους αφήνουν να κάνουν αυτά, τα οποία, αν είχαν γνώσεις, δεν θα έκαναν. Καθημερινά εκμεταλλεύονται την άγνοιά τους και ρίχνουν "νερό" στον "μύλο" των "δημοκρατών", οι οποίοι μας λεηλάτησαν ...Εκμεταλλεύονται την ενστικτώδη αντίδρασή τους.
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι παράξενο. Όταν θέλεις να προκαλέσεις μια φασαρία, δεν χρειάζεται να πληρώσεις καί τις δύο πλευρές. Δεν σε συμφέρει να τις πληρώσεις καί τις δύο. Πληρώνεις τη μία, για να έχεις έναν απόλυτα αξιόπιστο καυγά. Αν πληρώσεις καί τις δύο πλευρές, πέρα από το ότι είναι πιο ακριβό, υπάρχει κίνδυνος η "παράσταση" να βγει "σούπα" και να αποτύχεις. Πάντα πληρώνεις τη μία πλευρά. Ποιοι προκαλούν τους χρυσαυγίτες; Ποιοι τους κάνουν να φαίνονται βάρβαροι, αγράμματοι, καθυστερημένοι και φασίστες; Ποιοι τους βρίζουν και όταν έρχονται οι κάμερες εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα οι μόνοι οι οποίοι να εμφανίζονται να βρίζουν να είναι οι χρυσαυγίτες; ...
...Αυτοί, οι οποίοι, χωρίς να έχουν κάποιο γνωστό επάγγελμα, καταφέρνουν και ζουν πολυτελώς στην πατρίδα μας ...ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης οικονομικής κρίσης ...Οι επαγγελματίες "ευαίσθητοι" ...Οι επαγγελματίες ανθρωπιστές ...Τα άγρυπνα "μάτια" των "παρατηρητηρίων" ...Οι "χρυσοκάνθαροι" των ΜΚΟ ...Αυτοί, τους οποίους αποκαλούμε επαγγελματίες αριστερούς και για τους οποίους δεν μάθαμε ποτέ ποιοι είναι οι "εργοδότες" τους ...Οι "μέσα" σε όλα, χωρίς να έχουν εργαστεί ποτέ. Αυτοί προκαλούν τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί την ωθούν σε ακρότητες, γιατί γνωρίζουν πώς λειτουργεί. Όταν μέσα στις ακροαριστερές οργανώσεις τής "ευαισθησίας" και του "ανθρωπισμού" περιφέρονται άπειροι έμμισθοι χαφιεδοπράκτορες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν ανάμεσα στις νεοταξίτικες ΜΚΟ υπάρχουν έμπειροι προβοκάτορες, τι περιμένουν τα αφελή παιδιά της Χρυσής Αυγής; Ποιος αγαθάμπουρας της Χρυσής Αυγής μπορεί να συγκριθεί με τον "ευαίσθητο" και λαθρολάγνο Κωνσταντίνου;
Δεν υπάρχει μυστήριο σ' αυτό το οποίο λέμε. Η Χρυσή Αυγή είναι το εύκολο "θύμα", γιατί ο σχεδιασμός την κάνει θύμα. Το ελληνικό κράτος έχει ιδιομορφίες και αυτές οι ιδιομορφίες μεταφέρονται και στο παρακρατικό του πρόσωπο. Το βενιζελικό μονοπώλιο της εξουσίας αναγκαστικά έχει το παρακρατικό του πρόσωπο "αριστερά". Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι το διαφορετικό. Δεν είναι δυνατόν την επίσημη εξουσία του κράτους να την έχουν οι βενιζελικοί και το παρακράτος να το ελέγχουν οι δεξιοί αντίπαλοί τους. Δεν είναι λογικό οι βενιζελικοί να έχουν τα "κλειδιά" των διορισμών στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και ο Πάγκαλος να "καταγγέλλει" σχέσεις αστυνομίας και Χρυσής Αυγής ...Αυτά πάνε "πακέτο".
Όποιος ελέγχει το κράτος, ελέγχει και το παρακράτος ...Δύο σε ένα, γιατί χωρίς "δεκανίκια" δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία αντιδημοκρατική εξουσία. Οι σχέσεις δηλαδή μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής, που "καταγγέλλει" ο Πάγκαλος, είναι αληθείς, αλλά δεν αποδεικνύουν αυτά τα οποία ο ίδιος υπονοεί. Δημιουργούν ερωτήματα πολύ πιο περίεργα από τις προφανείς "απαντήσεις". Δεν αποδεικνύουν ότι η Αστυνομία είναι ακροδεξιά, επειδή έχει σχέση με την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Προκαλούν υποψίες ότι, εφόσον η Αστυνομία είναι εκ των δεδομένων βενιζελική, μάλλον η Χρυσή Αυγή μπορεί και να μην είναι και τόσο ακροδεξιά όσο "φωνάζει" η ίδια ότι είναι. Από το φανερό και το σίγουρο υποθέτεις για το μυστικό και το αβέβαιο και όχι το αντίθετο. Το απόλυτα σίγουρο είναι ο βενιζελισμός της αστυνομίας και όχι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.
Όλα αυτά τα περίεργα και τα παράδοξα είναι αποτελέσματα των ιδιομορφιών του ελληνικού παρακράτους. Στην Ελλάδα δυστυχώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Στην Ελλάδα οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι "βαράνε", είναι και οι ίδιοι, που "κλαίνε" πιο δυνατά και από τα θύματά τους. Αυτό είναι το όλο "παραμύθι". Οι μεγαλύτεροι θύτες είναι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τα θύματα. Οι πιο σκληροί φασίστες είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν τους "προστάτες" της δημοκρατίας. Λογικό είναι αυτό, εφόσον με τεχνάσματα και ψέματα οι παλιοί δωσίλογοι έπρεπε να μας κυβερνήσουν "δημοκρατικά". Οι παλιοί δωσίλογοι έπρεπε να μας βάλουν στη δική τους Χούντα και μετά να μας "χαρίσουν" τη "δημοκρατία" της Μεταπολίτευσης.
Εξαιτίας του βενιζελικού μονοπωλίου στη μεταπολεμική εξουσία, το ελληνικό παρακράτος βρίσκεται "αριστερά" ...και όχι "δεξιά", όπως νομίζουν όλοι, λόγω της ΔΟΛιας προπαγάνδας των "ηρώων" των Πολυτεχνείων. Δεν βρίσκεται εκεί όπου μας "δείχνουν" οι "ήρωες" της "δημοκρατίας", αλλά στην αντίθετη πλευρά.  Ο αναγνώστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παρακράτος πάντα βρίσκεται εκεί όπου κινούνται οι άνθρωποι της εξουσίας και άρα οι δικοί του άνθρωποι ...Εκεί όπου κινούνται οι άνθρωποι εκείνοι, τους οποίους η εξουσία πληρώνει, για να κάνουν αυτά που κάνουν. Το παρακράτος είναι αυτό που πληρώνεις, για να λειτουργεί μέσω της πρόκλησης και να εγκλωβίζει τον λαό στις γνωστές "στάνες".
Απέναντι από το παρακράτος αυτό —και άρα από τη "δεξιά" πλευρά— βρίσκονται τα χαϊβάνια ...και αυτά λειτουργούν τζάμπα. Κάθε φορά που οι βενιζελικοί θέλουν ένταση, προκαλούν τους αφελείς. Αρκούν μερικοί Τατσόπουλοι, Δραγώνες και Ρεπούσηδες και πάντα θα έχουν έτοιμους τους "πελάτες" τους. Είτε αυτοί είναι χρυσαυγίτες είτε θρησκόληπτοι είτε οτιδήποτε άλλο ακροδεξιό, είναι εύκολο να το προκαλέσουν και να το "εκμεταλλευτούν" ανάλογα με την περίσταση ...Μιλάμε για επαγγελματίες της προβοκάτσιας ...Μεροκάματο βαρβάτο βγάζουν και με αυτό ζουν ...Εύκολα πράγματα ...Μια σημαία να κάψουν ή ν' αμφισβητήσουν τον ανδρισμό κάποιου εθνικού ήρωα και θα βγουν οι "πελάτες" ν' αντιδράσουν.
Αυτοί οι "πελάτες"-χαϊβάνια πάντα τσιμπάνε με τον ίδιο τρόπο στα "δολώματα" των προβοκατόρων. Είναι τόσο "σίγουρη" η αντίδρασή τους, ώστε οι προβοκάτορες τούς χρησιμοποιούν για να τους λύνουν όλα τα προβλήματα ...Ακόμα και τα οικονομικά. Ακόμα και το star system του πνευματικού κόσμου της Μεταπολίτευσης έτσι έχει στηθεί. Όποια θεατρική παράσταση θέλουν να "ξεχωρίσει" ή όποιο βιβλίο θέλουν να κάνουν best seller, ξέρουν πού θ' "απευθυνθούν". "Μ" εις την "Ν" και βγήκαν όλοι ―τζάμπα βεβαίως― με τα δικράνια, για να κάψουν τις "μάγισσες".
Εδώ έκαναν τον Ανδρουλάκη συγγραφέα αιχμής, γιατί να μην κάνουν διάσημο και κάποιον άλλον φέρελπι σκηνοθέτη; Σε αυτούς ελπίζει και ο Τατσόπουλος για να "διακριθεί", γιατί, όπως βλέπουμε, η "πένα" του δεν τον βοηθά ιδιαίτερα. Έχει βρει το κόλπο με το twitter και τους προκαλεί μέρα-νύχτα, παραμένοντας μόνιμα στο προσκήνιο, πράγμα το οποίο δεν το πέτυχε ποτέ με τα βιβλία του ...Μια χαρά. Με τις κολοκοτρωναίικες προκλήσεις τον τσίμπησε τον βουλευτικό μισθό ....και η τέχνη μπορεί να περιμένει. Πάντα οι αφελείς φανατικοί θα κάνουν τα ίδια λάθη, εφόσον δεν έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης. Όμως, το μεγαλύτερο κακό είναι πως δεν μαθαίνουν μέσα από τα λάθη τους.
Όταν δεν έχεις εικόνα της κατάστασης —και άρα τη δυνατότητα να προστατευτείς πριν ενεργήσεις—, κοιτάς να δεις εκ των υστέρων τι συνέβη ...Έστω και εκ των υστέρων, κάτι να μάθεις μέσα από το λάθος σου ...Να καταλάβεις τον λόγο που όλοι —εκτός από εσένα— καταλαβαίνουν ότι είσαι χαϊβάνι. Από τις συνέπειες των πράξεών σου μπορείς να καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτές. Ούτε αυτό, το οποίο κάνει ακόμα κι ένας σκύλος, όταν πρέπει να επαναλάβει μια οδυνηρή γι' αυτόν ενέργεια, δεν το κάνουν οι χρυσαυγίτες, για να προστατευτούν. Κάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη και δεν μαθαίνουν ποτέ. Μία ή δύο φορές κάνεις μια λανθασμένη κίνηση και μετά μαθαίνεις και την αποφεύγεις ...Όχι επειδή κατάλαβες εκ των προτέρων πώς και από ποιους μεθοδεύτηκε —πράγμα δύσκολο—, αλλά επειδή είδες εκ των υστέρων ποιος επωφελήθηκε από το λάθος σου — πράγμα εύκολο.
Όταν μέσα σε μια κοινωνία, την οποία την έχουν ρημάξει οι βενιζελικοί Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού, τους δίνεις —με τις βάρβαρες πράξεις σου— πολιτισμένο "λόγο", κάπου κάνεις λάθος. Όταν επιτρέπεις στον Κολεγιόπαιδα Δένδια να εμφανίζεται σαν "υπερασπιστής" της Δημοκρατίας, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το πρόβλημα το δημιουργείς ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις στον Κολεγιόπαιδα Μπίστη να εμφανίζεται σαν "υπερασπιστής" της ελευθερίας έκφρασης, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το δημιουργείς ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις στον Κολεγιόπαιδα λαθροΚαμίνη να υπερασπίζεται τα "ιδεώδη" της αρχαίας Αθήνας, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το δημιουργείς και πάλι ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις σε ένα σκουπίδι σαν τον Κολεγιόπαιδα Καψή να παριστάνει τον αγανακτισμένο "τηλεδημοκράτη", κάπου ΕΣΥ έχεις κάνει λάθος.
Έχεις κάνει τεράστιο λάθος, που δεν αφορά μόνον εσένα, αλλά λειτουργεί εις βάρος του συνόλου της κοινωνίας. Γίνεσαι —με το λάθος σου— συνένοχος των εγκληματιών, γιατί αφήνεις στα "όργανα" της προπαγάνδας να τραβάνε το "βλέμμα" του λαού από τους κλέφτες και να "βλέπουν" τα δευτερεύοντα ...Να μην βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά να βλέπουν εσένα ...τον βλάκα. Την πιο κρίσιμη ώρα για την ελληνική κοινωνία έρχονται οι βλάκες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.
Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει βάλει την ελληνική "οικοσκευή" στο "καρότσι" του ΤΑΙΠΕΔ και την ρημάζει, εχθροί της κοινωνίας —από "λάθος" τους— έγιναν οι αγράμματοι χρυσαυγίτες; Την ώρα που η κυβέρνηση των δωσίλογων πρέπει να περάσει τα νέα μέτρα, καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά και μια πατρίδα, καθόμαστε και βλέπουμε κάποιον ανύπαρκτο Λαγό να βρίζει; Την ώρα που πρέπει να βρίζουν όλοι τον χαφιέ Κουβέλη, ο οποίος δίνει αριστερό άλλοθι στη δικομματική συμμορία των δωσίλογων, του δίνουμε το δικαίωμα να "πουλήσει" αριστεροσύνη και δημοκρατική "ευαισθησία" στα κανάλια; Είναι ντροπή την ώρα που γκρεμίζεται η πατρίδα μας, να κάθονται οι Έλληνες και να παρακολουθούν στις τηλεοράσεις τούς ηλίθιους να μαλώνουν.
...Έλεος δηλαδή ...Ακόμα και η ηλιθιότητα έχει κάποια όρια. Την ώρα που ο κόσμος πρέπει να βλέπει τους πραγματικούς εχθρούς του, πηγαίνουν οι βλάκες κι αλλάζουν το "κάδρο"; Την ώρα που ο Λάτσης κλέβει ό,τι βρίσκει μπροστά του, ο λαός θα βλέπει τον "Γιάννη" των "απαράδεκτων" να μας εξηγεί αυτά, τα οποία γνωρίζουμε πριν τη Γαλλική Επανάσταση; Την ώρα που ο Σάλλας έχει αρπάξει την τράπεζα του αγροτικού κόσμου, ο λαός θα βλέπει την κάθε αποτυχημένη θεατρίνα να του εξηγεί τα περί βαρβαρότητας; Την ώρα που ο Τόμσεν κατακρεουργεί τις ζωές των Ελλήνων, ο λαός θα βλέπει τον Τατσόπουλο να του εξηγεί για τον Βολταίρο; Ποιος τους εμφανίζει όλους αυτούς τους "πεθαμένους" και τους "ανύπαρκτους" στο προσκήνιο; Αυτοί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να "μιλήσουν" με την τέχνη τους, εξαιτίας ποιων μιλάνε για την τέχνη στα σαλόνια μας;
Όλοι είδαμε τι συνέβη στην πρεμιέρα της εμετικής —από κάθε άποψη— παράστασης "Corpus Christi" της Ιεράς Οδού. Την ώρα που ο λαός πρέπει να "βλέπει" την "αντιστασιακή" Τρέμη του Πολυτεχνείου και του Κοσκωτά να υπερασπίζεται το ΔΝΤ, πηγαίνει και βλέπει τον αγράμματο Παναγιώταρο να βρίζει; Την ώρα που πρέπει να βλέπει τον πληρωμένο από την Siemens Τσίμα να υπερασπίζεται τους τοκογλύφους, πηγαίνει και βλέπει τον Παππά να "απελευθερώνει" ηλίθιους συνοδοιπόρους του; Γιατί έγινε όλη αυτή η φασαρία; Για να προστατευτεί η θρησκεία ή για να εμφανιστούν οι χαφιέδες του ΔΝΤ σαν "δημοκράτες" και "πολιτισμένοι"; Όταν επιτρέπεις στους πολυεκατομμυριούχους βιαστές της Δημοκρατίας να "δείχνουν" φτωχούς και φανατικούς σαν "εχθρούς" της Δημοκρατίας, έχεις νικηθεί κατά κράτος.
Γιατί πήγε εκεί η Χρυσή Αυγή; Ποιος την έστειλε εκεί; Το να συνοδεύουν μέλη της γριές, για να πάρουν τις συντάξεις τους, δεν είναι απαραίτητα κακό ...Το ν' αναλάβουν οι χρυσαυγίτες να "αξιολογούν" τα κοινωνικά φαινόμενα, είναι σίγουρα κακό. Μήπως η Χρυσή Αυγή έχει αναλάβει εργολαβικά εκτός από τις γριές να προστατεύει και τα θεία; Προστάτεψε επιτυχώς τα πολιτικά θέματα του τόπου και τώρα θα πάει και στα "ανώτερα"; Από ποιον πήρε την "εργολαβία" να προστατεύει την πίστη μας και εμείς δεν το ξέρουμε; Δεν είχε κανέναν λόγο να πάει εκεί ένα κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ας πήγαιναν εκεί οι παπάδες και οι θρήσκοι άνθρωποι, οι οποίοι θα εκδήλωναν την οργή τους και την αγανάκτησή τους. Οι θρησκευτικές και οι παραθρησκευτικές οργανώσεις κρίνονται με διαφορετικά κριτήρια όταν αντιδρούν και αυτά τα κριτήρια λείπουν, όταν συμμετέχει ένα πολιτικό κόμμα, όπως είναι η Χρυσή Αυγή.
Αν ήθελαν κάποια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πανε εκεί μεμονωμένα ως θρησκόληπτα άτομα, ας πήγαιναν εκεί ως τέτοιοι. Μαζικά και οργανωμένα, ως μέλη πολιτικού κόμματος, δεν είχαν δικαίωμα να πάνε ...Δεν καταλάβαμε δηλαδή ...Αν ένας θρησκόληπτος είναι ταυτόχρονα και εφοριακός, θα έπαιρνε τη σφραγίδα τής υπηρεσίας του και θα πήγαινε εκεί ως ΔΟΥ; Αυτό έκαναν οι εγκληματικά άσχετοι χρυσαυγίτες. Δημιούργησαν πρόβλημα στη δημοκρατική μας λειτουργία και όχι μόνον δεν προσέφεραν κέρδος στις θρησκευτικές οργανώσεις, αλλά υπέσκαψαν και τις προσπάθειές τους να προστατεύσουν την πίστη τους. Δημιούργησαν πρόβλημα και στη θρησκευτική μας λειτουργία με τις ηλιθιότητές τους.
Εδώ βέβαια τίθεται θέμα ευθυνών και από τη θρησκευτική ηγεσία. Άποψή μας είναι πως δεν έπρεπε καν ν' ασχοληθεί με τους "τελειωμένους" της "τέχνης", οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν από τέχνη. Αυτά τα προκλητικά "χάπενινγκ" της τέχνης των ατάλαντων ανώμαλων είναι συνήθως "κράχτες" για "παζάρια" αγοραίου έρωτα ...Ευκαιρία για "μαζώξεις" γνωριμιών μεταξύ ομοίων, οι οποίοι δεν έχουν άλλο τρόπο να γνωριστούν μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα οι συντελεστές τέτοιων παραγωγών —με πρόσχημα την τέχνη— διευκολύνουν κυκλώματα σε αναζητήσεις νέων σεξοπελατών στα βρώμικα "νερά" του κοινωνικού περιθωρίου.
Όποιος θέλει να "πουλήσει" τον κορμί του, δεν ψάχνει στον δρόμο πελάτες ...Δεν σταματάει τους περαστικούς, για να μάθει ποιος ενδιαφέρεται ...Πηγαίνει σε μια τέτοια "προχωρημένη" παράσταση, για να βρει εκεί μαζεμένους όλους τους ενδιαφερόμενους. Αυτές είναι οι μόνες παραστάσεις, όπου οι θεατές κοιτάζουν πιο πολύ στην πλατεία παρά στη σκηνή. Εκεί πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι, στοχεύοντας τον "απόστολο" της αρεσκείας τους ...για το "θαύμα". Αν δεν μπορέσουν να "τσιμπήσουν" τον ακριβό "απόστολο", δίπλα είναι η Κουμουνδούρου για κάτι πιο "φτηνό" και "πολυπολιτισμικό".
Πραγματικό δηλαδή πρόβλημα για τη θρησκεία δεν υπάρχει, εξαιτίας αυτών των περιθωριακών καταστάσεων. Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ένας underground κόσμος, ο οποίος δεν ενδιαφέρει την κοινωνία και δεν την επηρεάζει στη λειτουργία της. Κατά τα άλλα καμία Βάσια και κανένας "αιρετικός" σκηνοθέτης δεν μπορούν να απειλήσουν τον Θεάνθρωπο.
Όμως, από τη στιγμή που η Ιεραρχία αποφάσισε να δράσει επάνω σε ένα θέμα, το οποίο αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού —ο οποίος είναι θρησκευόμενος—, έπρεπε να το κάνει μόνη της. Γιατί έδωσαν την "εργολαβία" τής αντίδρασης σε ένα περιθωριακό κόμμα μιας μικρής μειοψηφίας; Γιατί δεν τους έδιωξαν αμέσως μόλις εμφανίστηκαν με τις κομματικές τους "ταυτότητες"; Γιατί δεν τους έδιωξαν μόλις αποκάλυψαν τα σύμβολά τους και τις προθέσεις τους; Γιατί ταυτίστηκαν με το "τίποτε", διχάζοντας στην πραγματικότητα το "ποίμνιό" τους; Ποιο το κέρδος αυτής της ταύτισης; Μπήκε ο ηλίθιος στο υαλοπωλείο και τα έσπασε όλα, για να "τακτοποιήσει" τα πράγματα που μετακίνησαν οι άθεοι; Γκρέμισε όλα τα "ράφια", για να πιάσει ένα "βάζο", του οποίου κάποιοι "καλλιτέχνες" άλλαξαν τη "θέση"; Ας πήγαιναν οι παπάδες μόνοι τους στο "Χυτήριο" και θα τους εξέθεταν όλους τους "δημοκράτες" μαζί.
...Ήταν εύκολο να τους "εκθέσουν". Γιατί; Γιατί οι ίδιοι, οι οποίοι σήμερα υπερασπίζονται το "δικαίωμα" του καλλιτέχνη να λοιδορεί τα θρησκευτικά πρόσωπα και σύμβολα, είναι οι ίδιοι που τρέχουν στα κανάλια, για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα των ισλαμιστών να υπερασπιστούν την πίστη τους ...Είναι οι ίδιοι που ωρύονται με τα χιουμοριστικά "σκίτσα" του Μωάμεθ, τα οποία φιλοτεχνούν ακροδεξιοί και φανατικοί Ευρωπαίοι ...Είναι οι ίδιοι που απειλούσαν θεούς και δαίμονες με το δικαίωμα του πιστού στην προσευχή, το οποίο απείλησε κάποιος αστυνομικός, ποδοπατώντας δήθεν ένα Κοράνι, που βρισκόταν σε κάποια τσέπη.
Μιλάμε ότι μπορούν να εκτεθούν ανά πάσα στιγμή οι άθλιοι υποκριτές. Η υποκρισία "ξεχειλίζει" απ' όποια μεριά και να εξετάσει κάποιος τους "δημοκράτες" και τους "προοδευτικούς". Η "επιμελήτρια" της παράστασης Παναγοπούλου, η οποία "βιάστηκε" ως άνθρωπος ―υπερασπιζόμενη με πάθος ομοφυλόφιλους― από τις αντιδράσεις των βαρβάρων, δεν είναι η ίδια που μερικά χρόνια πριν κατηγορούνταν ότι πλήρωσε κακοποιούς να δολοφονήσουν τον πρώην άνδρα της, επειδή η ίδια πίστευε ότι ...ήταν ομοφυλόφιλος; Είναι "σκοταδιστές" αυτοί, οι οποίοι δεν ανέχονται να παρουσιάζεται σαν ομοφυλόφιλος ο Θεός τους και "προχωρημένοι" αυτοί, οι οποίοι θέλουν να εκτελέσουν κάποιους για την ομοφυλοφιλία τους; ...Όχι Corpus Christi, αλλά "Η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάντημα ...σε νέες περιπέτειες" θα έπρεπε να λέγεται η παράσταση.
Αν δεν πήγαινε η Χρυσή Αυγή στην πρεμιέρα αυτής της ηλιθιότητας, ούτε καν θα μαθαίναμε γι' αυτήν ...Πεντ'-έξι "διαθέσιμοι" "λάθρο" ή "φτώχο" ή "πρέζο" θα πήγαιναν όλοι κι όλοι. Κοντά σ' αυτούς και μερικοί ομοφυλόφιλοι ...μπας και τους "κάτσει" τίποτε. Στην καλύτερη περίπτωση θα πήγαιναν και οι πελάτες των ηθοποιών. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα πήγαιναν οι "προοδευτικοί" ..."Προοδευτικοί" είναι, όχι κορόιδα, για να "τρώνε" τις "φόλες" τού κάθε πικραμένου κι επιδοτούμενου προβοκάτορα ...Του κάθε ανώμαλου, ο οποίος βαρέθηκε να πηδάει γέρους και νομίζει ότι "τιμωρεί" την κοινωνία, αποπατώντας στα ιερά της.
Σιγά μην πήγαινε ο Μπίστης να δει την παράσταση με τις "μαϊμούδες" που χτυπιούνται και παριστάνουν τους Αποστόλους. Όμως, μόλις είδε τα κανάλια και τις κάμερες, έβαλε το καλό του το κουστούμι και πήγε. Σηκώθηκε από την ταβέρνα όπου καθόταν και πήγε να προστατεύσει τη "δημοκρατία" και την ελευθερία του λόγου. Τέτοια τζάμπα ευκαιρία να πει το "ποιηματάκι" του, πού θα έβρισκε; ...Ο κόσμος να τον βλέπει δεν θέλει, όχι να τον ακούει.!! Χάρη στη Χρυσή Αυγή "αναστήθηκε" ο Μπίστης ...Ο "κολλητός" του Βολτέρου ...Ο "προχωρημένος" του Κολεγίου ταβερνών ...Ο "πλανόδιος" του "προοδευτικού" χώρου, ο οποίος εξυπηρετεί σε υψηλόμισθες θεσούλες όποιον τον βολεύει.
Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, δεν θα μαθαίναμε ούτε για τους "δημιουργούς" τής παράστασης ...Τους ανυπόληπτους και άχρηστους "δημιουργούς", που, για να "υπάρξουν", επιδιώκουν την "πρόκληση" ...Τους ατάλαντους, που, για να τους προσέξεις, πρέπει ν' αποπατήσουν στα ιερά και στα όσια και να κρυφτούν πίσω από την "άδεια" της τέχνης. Αυτός ο Ελληνοαλβανός Λαέρτης Βασιλείου, τώρα, που μας "είπε" την "άποψή" του για τον χριστιανισμό, θα μας την πει και για το Ισλάμ; Ως Αλβανός, ακόμα κι αν είναι άθεος, έχει άποψη για τη λειτουργία του Ισλάμ μέσα στην κοινωνία ...Περισσότερη σχέση με το Ισλάμ δεν έχει η ιδιαίτερη πατρίδα του απ' ό,τι η Ελλάδα; Γιατί δεν κάνει στο επόμενο έργο του μια "πολιτική" τοποθέτηση για το Ισλάμ ενός ..."ομοφυλόφιλου" Μωάμεθ;
Κατάλαβε ο αναγνώστης το "στημένο" της κατάστασης; Αυτό δεν ήταν το "Corpus Christi", αλλά το "Colpus Bisti" ...Πραγματικά "Θείο" έργο, αν αναλογιστεί κανείς πόσους "πεθαμένους" ανέστησε ταυτόχρονα. 

Αν ο ατάλαντος Αλβανός δεν ήταν χρήσιμος σε κάποιους, το "ταλέντο" του θα "εξαντλούνταν" στο να πλένει παρμπρίζ στα φανάρια. Ο διάσημος πλέον σκηνοθέτης για ποια άλλα έργα του ήταν γνωστός πριν "αποπατήσει" στην πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων; Ο "συνάδελφός" του Σκορτσέζε, για παράδειγμα, προκάλεσε πολύ λιγότερο με τον "Τελευταίο Πειρασμό" του μεγάλου Καζαντζάκη, αλλά ήταν ...ο Σκορτσέζε ...και είχε "ασπίδα" το μεγαλείο του γίγαντα της Κρήτης. Είχε δώσει δείγματα του ταλέντου του πριν "προκαλέσει" αυτούς, οι οποίοι μονίμως αισθάνονται ότι προκαλούνται. Δεν είχε λόγο να προκαλέσει μόνο και μόνο για να υπάρξει. Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη καριέρα έκανε και κάτι, επειδή απλά μπορεί να τον συγκίνησε.
Για τα ανθρώπινα μιλούσε ο μεγάλος Κρητικός στον "Τελευταίο Πειρασμό" και ο Χριστός ποτέ δεν απαγόρευσε στον άνθρωπο να Τον θεωρεί όμοιό του. Ο άνευ άλλου λόγου διάσημος πλέον Αλβανός, για τι ακριβώς συγκινήθηκε από το έργο ενός ανώμαλου Mc Nally, ο οποίος είναι γνωστό ότι χρηματοδοτείται και "υπάρχει" χάρη στους σταυρωτές του Χριστού; Ως δημιουργός και ο ίδιος, τι άλλο έχει να επιδείξει εκτός από τον Χριστό ανώμαλο; Φωτογραφίες αγκαλιά με γυμνούς κάποιους από τους χορηγούς του; ...Λογική δεν είναι η απορία μας; Ό,τι είναι ο δημιουργός, είναι και οι θαυμαστές του ..."Ψάχνεται" μέσω της "τέχνης" ο δημιουργός, "ψάχνονται" και οι θαυμαστές του.
Προσπερνώντας την ασημαντότητα του έργου-"τέχνης", εστιάζουμε το ενδιαφέρον μας στα δευτερεύοντα που το αφορούν ...Στη χρηματοδότησή του και βέβαια στο timing που επιλέχθηκε για την πρεμιέρα του. Θεωρούμε ότι τίποτε στον κόσμο αυτόν δεν γίνεται τυχαία ...και ειδικά σε χώρους όπου "σφάζονται" στην κυριολεξία οι συνάδερφοι "δημιουργοί" για χορηγίες. Θεωρούμε επίσης ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι οικονομικά, για να δοκιμάζονται "αντιεμπορικά" πειράματα. Αυτά όλα, όπως βλέπουμε, δεν εμπόδισαν το "έργο" να φτάσει στο κοινό. Κάποιοι χρηματοδότησαν τη συγκεκριμένη παράσταση, για να βγει στον κρίσιμο χρόνο που αυτή βγήκε. Κάποιοι "πίστεψαν" σ' αυτόν τον δημιουργό, έστω κι αν αυτός δεν πιστεύει σε κανέναν.
Έχει σχέση ο "ταλαντούχος" Αλβανός με την οργάνωση του Λάτση, που δίνει υποτροφίες στην Αλβανία; Ποιοι τον χρηματοδότησαν; Τον χρηματοδότησαν με στόχο τις εισπράξεις; Σε αυτούς τους χρηματοδότες αναζητούμε το βενιζελικό παρακράτος. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα ήταν εύκολα, εφόσον έχουν τους μόνιμους "πελάτες" τους. Χωρίς τη Χρυσή Αυγή η παράσταση θα πήγαινε άπατη. Πιο πολύ ανυπομονούσαν οι συντελεστές να δούνε τους "διαμαρτυρόμενους" να συρρέουν έξω από το θέατρο, παρά τους θεατές να μπαίνουν μέσα σ' αυτό. Ο όγκος των διαμαρτυρόμενων θα έδινε "βάρος" στην "επιτυχία" τους.
...Ο Μέγας Ευεργέτης τους; ...η Χρυσή Αυγή. Χωρίς αυτήν ούτε η παράσταση θα τύγχανε διαφήμισης από τα μεγάλα κανάλια ούτε το παρακράτος θα εμφανιζόταν "υπερασπιστής" της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που "πουλάει" και όχι οι παραθρησκευτικές οργανώσεις τής κάθε τρελής Λουκά. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή η οποία εξυπηρετεί το παρακράτος και όχι οι θρησκόληπτοι. Ακόμα και γυαλιά-καρφιά να τα έκαναν εκεί οι θρησκευτικές οργανώσεις, κανένας δεν θα έδινε σημασία. Κανένα πρόβλημα δεν θα προέκυπτε για τη δημοκρατία μας, γιατί απλούστατα έτσι είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις των πιστών σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη.
Όμως, όλα αυτά δεν ισχύουν, εξαιτίας της παρουσίας της Χρυσής Αυγής ...Εξαιτίας της λανθασμένης επιλογής της να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Εύλογο λοιπόν είναι ν' αναρωτιόμαστε γι' αυτά τα λάθη της ...Δεν μπορεί να είναι λάθη ...Επαναλαμβανόμενα λάθη δεν είναι λάθη ...Είναι επαναλαμβανόμενες πρακτικές και αυτές μας "οδηγούν" σε υπεύθυνους και προδότες. Άποψή μας είναι ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την αφέλεια και τα πάθη των παιδιών της Χρυσής Αυγής. Άποψή μας είναι ότι αυτήν την εκμετάλλευση την πετυχαίνουν εξαιτίας εσωτερικής προδοσίας, που αφήνει τα μέλη της απροστάτευτα. Θεωρούμε βέβαιο ότι υπάρχει πρόβλημα στην κορυφή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Αν λοιπόν είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι οι νέοι της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς άσχετοι με αυτά τα νεοταξίτικα παιχνίδια, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ούτε για τον Μιχαλολιάκο ούτε για τον Κασιδιάρη.
Γιατί άραγε αυτοί απουσίαζαν από το "Χυτήριο"; Εφόσον αποτελούσε κεντρική εκδήλωση του κόμματος με παρουσία βουλευτών, γιατί δεν παρέστη ο μεγάλος αρχηγός και ο υπαρχηγός του; ...Ο θαυμαστής του Χίτλερ και το "κομάντο", που δεν "πέτυχε" την "μικροκαμωμένη" Κανέλη από το μισό μέτρο; Μήπως γιατί γνώριζαν ότι επρόκειτο περί κοινής προβοκάτσιας; Μήπως για να φορτώσουν τις ηλιθιότητες στα "κατώτερα" στελέχη και οι ίδιοι να παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους πολιτισμένους; Πώς θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για τον Μιχαλολιάκο; Αυτός, ο οποίος καταγγέλλει τον νεποτισμό και την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, έβαλε τη γυναίκα του βουλευτή; Σε ποιο πολιτισμένο κράτος του κόσμου αρχηγός κόμματος, που συμμετείχε σε εκλογές με λίστα, έβαλε υποψήφια τη σύζυγο του; ...Ούτε στις "Μπανανίες" δεν συμβαίνουν αυτά.
Η "υπόκλιση" στην κόρη του Εφιάλτη βγήκε πολύ αυθόρμητα, για να είναι ψεύτικη. Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος γνωρίζει πράγματα, τα οποία αγνοούν οι οπαδοί του. Είναι βέβαιο ότι και ο "προστατευόμενός" του Κασιδιάρης γνωρίζει αντίστοιχα πράγματα. Πολύ γρήγορα "εγκλιματίστηκε" στα τηλεοπτικά πάνελ. Πολύ γρήγορα έμαθε να κάνει χρήσιμα "λάθη", για να παραμένει στη δημοσιότητα. Γιατί δεν τον είδαμε στην Ιερά Οδό να ωρύεται και να βρίζει μαζί με τα άλλα κομματικά "αναλώσιμα"; Μήπως γιατί τώρα κάνει το "προφίλ" του και θέλει να το κάνει διαφορετικό από αυτό των υπολοίπων; Μήπως τώρα κάνει "επενδύσεις", για να εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον σαν πιο "λογικός" από τους ομοϊδεάτες του; ...Τις "επενδύσεις" του Βορίδη, ο οποίος ξεκίνησε με "τσεκούρια" και κατέληξε με κουστουμάκια στο Mega... 

Επειδή, όταν ένας μηχανισμός φέρεται βλακωδώς, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι βλάκες και τα μέλη του, ρωτάμε ευθέως τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη: ...Τα "πήραν" από κάποιους, για να "φορτώσουν" τη Χρυσή Αυγή με κάθε είδους ηλιθιότητα, προκειμένου να εμφανίσουν τους κλέφτες, τους δωσίλογους και τους προδότες σαν "δημοκράτες"; ...Τα "πήραν", για να εμφανίζονται ως οι "λεπροί" της πολιτικής, προκειμένου οι "βρόμικοι" να διαφεύγουν της προσοχής μας; ...Τα "πήραν" από κάποιους, για να χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή υπέρ του δικομματισμού; ...Τα "πήραν", για να "κάψουν" τον πατριωτικό λόγο, συνοδεύοντάς τον με άναρθρες κραυγές ναζιστικού τύπου; Αν δεν τα "πήραν", να μην ξαναχρησιμοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή για κανέναν άλλον λόγο πέρα από τα πολιτικά της καθήκοντα. Να πάνε να "υπογράψουν" στον Άρειο Πάγο ότι σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους και να περιοριστούν σ' αυτά που προβλέπονται από το Σύνταγμα αυτό για τα κόμματα.
Αυτή η "υπογραφή" είναι απαραίτητη τόσο για τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο όσο και για τη λειτουργία της δημοκρατίας μας. Να μπορεί το κράτος να ελέγχει τον ηγέτη ενός πολιτικού μηχανισμού, όταν χρησιμοποιείται εκτός συνταγματικού πνεύματος. Να ελέγχεται ένας πολιτικός ηγέτης, όταν χρησιμοποιεί το κόμμα του ως "μηχανή" εξυπηρέτησης του παρακράτους. Δεν είναι δυνατόν ένας φασιστικός μηχανισμός, επειδή απλά δηλώνει δημοκρατικός για μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, να μπαίνει στη Βουλή και από εκεί και πέρα να παραμένει απρόσβλητος ό,τι και να κάνει.
 Πρέπει να μπορεί το κράτος να τον απειλεί με απευθείας αποβολή από τη Βουλή, όταν χρησιμοποιεί αυτόν τον μηχανισμό, για να γκρεμίζει πάγκους στις λαϊκές ή να αναβάλει θεατρικές παραστάσεις ...Να τον τιμωρεί, όταν αυθαίρετα παίρνει τον νόμο στα χέρια του. Ευνομούμενη Πολιτεία είμαστε και όχι ζούγκλα, για ν' αμολάει ο Μιχαλολιάκος τους "μπράβους" του, ώστε να επιβάλουν τον νόμο ...Τον δικό του "νόμο". Η ψήφος του λαού δεν πρέπει να είναι το μόνιμο "άλλοθι" για εγκληματικές δραστηριότητες. Η ψήφος του λαού έχει τη "δύναμη" να σε βάζει στη Βουλή, αλλά όχι να σε βγάζει από τον έλεγχο της Δικαιοσύνης.
Πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να καλέσει τον θαυμαστή του Χίτλερ και ναζιστή Μιχαλολιάκο και να τον βάλει να υπογράψει ένα χαρτί πανομοιότυπο με αυτό που έχει υπογράψει και το σταλινικό ΚΚΕ των θαυμαστών του Στάλιν. Να πάει ο βουλευτής —ο οποίος είναι ταυτόχρονα και σύζυγος βουλευτή— να "υπογράψει", για να είμαστε εξασφαλισμένοι καί εμείς καί αυτοί ...Να μην ανησυχούμε για το πότε άνθρωποι βολεμένοι με κρατικούς μισθούς και θωρακισμένοι με ασυλίες θα πάρουν εντολή να κάνουν φασαρίες, προκειμένου ν' αποπροσανατολίσουν τον λαό, για να εξυπηρετήσουν τη βενιζελική συμμορία ...Να μην μας αποσπά την προσοχή η οργανωμένη χρυσαυγίτικη "μηχανή" προβοκάτσιας.
...Απλά πράγματα. Όποιος θέλει να παίρνει τον νόμο στα χέρια του και να παριστάνει τον Ρομπέν των Δασών, να το κάνει με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς ποινικών ευθυνών — όπως αρμόζει στους ήρωες. Όποιος θέλει να κάνει τον Ρομπέν των Δασών υπό την προστασία του νόμου και με "κολλητιλίκια" της εξουσίας, είναι απατεώνας και όχι ήρωας. Δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα καί "Ρομπέν των Δασών" καί "κολλητός" του "Σερίφη του Σέργουντ". Σε μια τέτοια περίπτωση οι "ήρωες" χρυσαυγίτες όχι απλά δεν είναι πατριώτες, αλλά είναι κοινοί προβοκάτορες ...Είναι οι "σωτήρες" των δωσίλογων, των προδοτών και των κλεφτών αυτής της χώρας.
Ήδη αυτή η υπόγεια "συνεργασία" με τους δωσίλογους άρχισε να αχνοφαίνεται. Δεν είναι δυνατόν λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση των "φόβων" του ΔΟΛ και του Ψυχάρη —για "αιματοχυσία" μεταξύ Χρυσής Αυγής και Αριστεράς— να έχουμε την απόλυτη επιβεβαίωση. Δεν είναι δυνατόν στην πιο δύσκολη για τον λαό μας ώρα —και για παντελώς ασήμαντο λόγο— να έχουμε επεισόδια μεταξύ πολιτών ...Επεισόδια, τα οποία προκλήθηκαν και πάλι από "λάθη" της Χρυσής Αυγής ..."Λάθη", τα οποία έδωσαν αξία όχι μόνον στους "φόβους" του Ψυχάρη, αλλά και στις "προτάσεις" του.
Τι υποτίθεται ότι επεδίωκε ο ΔΟΛιος εκδότης, προκειμένου να μας "σώσει"; Να συναντηθεί με τον Τσίπρα της Αριστεράς, για να συζητήσουν για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Ένας δηλαδή μεγαλοπαράγοντας του ολέθριου βενιζελισμού, ο οποίος μας έφερε στην τραγική κατάσταση του ΔΝΤ, μας "υποδεικνύει" τους "μονομάχους". Δεν ήθελε να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά με την Αριστερά. Για λόγους εντυπώσεων ήθελε προφανώς να ξαναστήσει το παλιό "σκηνικό" του Εμφυλίου ...Να αποκλείσει το ενδεχόμενο να "βλέπει" ο λαός τους δισεκατομμυριούχους βενιζελικούς και να θέλει να τους βάλει στην κρεμάλα —ως τους μοναδικούς προδότες και εχθρούς της πατρίδας— και "εφευρίσκει" νέους "μονομάχους.
Τα δισεκατομμύρια θα πάνε στους βενιζελικούς, αλλά αυτοί δεν θα φαίνονται ως εχθροί ...Θα είναι "αόρατοι". Η "αιματοχυσία" θα γίνει μεταξύ των παραδοσιακών εχθρών ...Μεταξύ της Δεξιάς και της Αριστεράς. Είναι δηλαδή απολύτως "συμπτωματικό" το γεγονός ότι λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της ανησυχίας του κορυφαίου βενιζελικού "Γκέμπελς" είδαμε τη "σύγκρουση" οργισμένων και φανατικών "μαζών" για ασήμαντη αφορμή. Οι εξαθλιωμένες μάζες δεν συγκρούστηκαν έξω από το ΤΑΙΠΕΔ των κλεφτών, για παράδειγμα, αλλά έξω από το θέατρο των "αιρετικών" ...Οι προδομένες μάζες δεν απείλησαν με λιντσάρισμα δωσίλογους προδότες σαν τον Κουκιάδη, τον Μητρόπουλο, τον Αθανασόπουλο ή τον Εμίρη, αλλά κάποιες ..."αδερφές".
"Τυφλώθηκαν" και όχι απλά δεν έβλεπαν τους πραγματικούς τους εχθρούς, αλλά ούτε καν αυτούς, οι οποίοι φαίνονταν ως τέτοιοι. Πήγαν έξω από ένα θέατρο και δεν συγκρούστηκαν ούτε καν για το θέμα του έργου. Δεν συγκρούστηκαν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με την παραγωγή με τους υποτίθεται θιγμένους. Συγκρούστηκαν οι άσχετοι γενικά για την "τέχνη" και τη "δημοκρατία", για να "μετακινήσουν" τη σύγκρουση στον ιδεολογικό χώρο και άρα να την κάνουν πολιτική σύγκρουση. Η σύγκρουση δεν έγινε μεταξύ θρησκόληπτων με άθεους ή μεταξύ φυσιολογικών με "ιδιόμορφους" —όπως φυσιολογικά θα περίμενε κανείς—, αλλά ήταν πολιτική σύγκρουση. Δεν ήταν μια σύγκρουση "αδερφών" και "παλικαριών", να γελάσουν λίγο τα χείλη του κάθε πικραμένου από το ΔΝΤ. Δεν ήταν "σύγκρουση" μαλλί με μαλλί, να διασκεδάσουμε με τις "αδερφές" και τα "παλικάρια", που γίνανε μαλλιά κουβάρια. Ήταν μια "αναπάντεχη" πολιτική σύγκρουση, την οποία είχε "προφητεύσει" πρώτος απ' όλους ο "φωτισμένος" Ψυχάρης.
Ποιοι εμφανίστηκαν ως "συγκρουόμενοι" έξω από το Χυτήριο; ...Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Ακριβώς αυτοί, οι οποίοι επιβεβαίωναν τους "φόβους" του Ψυχάρη ...Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και βουλευτές της Αριστεράς ...Παναγιώταρος, Παππάς, Λαγός από τη "δεξιά" μεριά και Ρεπούση, Τατσόπουλος και Μπίστης από την άλλη. Ό,τι πιο αγράμματο, βίαιο και αφελές διαθέτει η Δεξιά και ό,τι πιο προκλητικό, ανθελληνικό και χυδαίο διαθέτει η Αριστερά ...Τα ιδανικά "συστατικά" στην ιδανική "συνταγή" για "έκρηξη". Αν αυτό δεν είναι "στημένο", τότε τι είναι; ...Ο ορισμός του "στημένου" είναι αυτός. Επειδή εκείνη η σύγκρουση έγινε μακριά από το "βλέμμα" του λαού, χρησιμοποιήθηκε ως "πρόφαση", για να "μπει" και μέσα στα σπίτια. Ποιοι βρίζονταν στα τηλεοπτικά πάνελ, προκειμένου να μετακινήσουν τη "σύγκρουση" από την Ιερά Οδό μέσα στο κάθε σπίτι και άρα να φανατίσουν τον λαό; ..."Νταβατζήδες" και "Τσατσόπουλοι" ...Μπράβοι και ομοφυλολάγνοι, σύμφωνα με τη δική τους ορολογία.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που θέσαμε εξ’ αρχής υπό αμφισβήτηση το ενδεχόμενο να είναι απλά "ηλίθια" η Χρυσή Αυγή; Κάποια από τα μέλη της μπορεί πράγματι να είναι γραφικά σε βαθμό τέτοιο, που να προκαλούν το γέλιο ...Δεν θα μπορούσαν να μην προκαλέσουν γέλιο με την αφελή συμπεριφορά τους. Όταν κάποιοι πολίτες δέχονται να "παρελάσουν" ως "τάγματα" εκεί όπου οι άλλοι κάνουν βόλτες ή διασκεδάζουν με τους φίλους τους, ευνόητες είναι οι συνέπειες. Όταν κάποιοι ρισκάρουν μια τόσο ακραία συμπεριφορά μέσα σε μικρές κοινωνίες, οι οποίες τους γνωρίζουν με τα μικρά τους ονόματα, είναι μάλλον "προβληματικοί".
Οι χρυσαυγίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι στη ζωή τους δεν γεύτηκαν καμία ατομική "επιτυχία" ...Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να "ξεχωρίσουν" σε μια κοινωνία, η οποία αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξή τους και νομίζουν ότι πίσω από τη συλλογική λειτουργία και πρόκληση θα μπουν εκ νέου στον κοινωνικό "χάρτη" και θα της "υπενθυμίσουν" την ύπαρξή τους. Αυτό είναι λάθος και οδηγεί στα αντίθετα αποτελέσματα. Γιατί; Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση περνάς έναν "Ρουβίκωνα" μετά τον οποίον δεν υπάρχει επιστροφή. Είναι σαν να παίρνεις μέρος σε gay parade —και ακόμα χειρότερα—, εφόσον για μερικούς συμπολίτες μας η εκδήλωση φασιστικών τάσεων είναι πολύ χειρότερη από την "ομολογία" ομοφυλοφιλίας ...Ο ναζισμός είναι κοινωνικό "στίγμα" ...Μία φορά αρκεί να το εκδηλώσεις και είσαι για πάντα ένας πολιτικός "λεπρός" για την υπόλοιπη κοινωνία ...Η ίδια η οικογένειά σου ντρέπεται να σε δει όταν "μεγαλουργείς".
...Κάνεις μια βλακεία, που η κοινωνία δεν θα "ξεχάσει" ποτέ ...Μια βλακεία, η οποία θα σε χαρακτηρίζει για την υπόλοιπη ζωή σου και είναι σίγουρο ότι θα έρθει μια στιγμή που θα νοσταλγείς την εποχή που η κοινωνία σε αγνοούσε. Θα σε πληγώνει συνέχεια η κοινωνία, γιατί δεν θα σε "ξεχνά" ποτέ. Από τη φάση που σε αγνοούσαν παντελώς οι πάντες, περνάς —μέσα σε μια στιγμή— στη φάση του "δακτυλοδεικτούμενου" και αυτό είναι πολύ μεγάλο "φορτίο". Φυσικό είναι μετά να ζεις ακόμα χειρότερα. Από το "πουθενά" της κοινωνίας πηγαίνεις κατ’ ευθείαν στο "περιθώριό" της ...και εκεί είναι χειρότερα. Κάθε φορά που θα γελάει κάποιος δίπλα σου, θ' αναρωτιέσαι μήπως γελάει με εσένα και το "περήφανο" παράστημα που έδειξες στην "παρέλαση" ...Μετά θα είσαι ..."You talking to me";
Όταν δεν βοηθάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, δεν πρόκειται κανένας να το κάνει για λογαριασμό σου. Μόνος σου καταδίκασες τον εαυτό σου και μετά φυσικό είναι να θέλεις να "εκδικηθείς" εκείνους που γελάνε ...Φυσικό είναι να θέλεις να εκμεταλλευτείς την ομαδικότητά σου, για να πετύχεις κάποιους και να τους δείρεις. Αυτό συμβαίνει και με τους χρυσαυγίτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι ομάδες τους είναι ολιγάριθμες και έχουν μεγάλη συνοχή. Έχουν τη συνοχή των "ειδών", τα οποία προσπαθούν να "επιβιώσουν" σε μια κοινωνία "διαφορετικών", η οποία, όταν δεν τους αγνοεί, γελάει μαζί τους. "Περιμένουν" τη στιγμή που θα "δικαιωθούν" και θα "εκδικηθούν" αυτούς που τους εκτίμησαν λάθος.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι οι "παρελάσεις" των χρυσαυγιτών δεν είναι ούτε τόσο "αθώες" ούτε τόσο αυτόβουλες όσο μας τις παρουσιάζουν. Γιατί; Γιατί κάποιοι εκ του πονηρού τούς αναγκάζουν να τις κάνουν με στόχο να τους δεσμεύσουν μονίμως στα συμφέροντά τους. Μιλάμε για οργανωμένη μεθόδευση, η οποία δεσμεύει ανθρώπους σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα. Μιλάμε για εμπόριο αφελών "ψυχών", που —όπως συμβαίνει συνήθως— είναι ψυχές φτωχών κι απελπισμένων. Είναι παρελάσεις δημόσιας "δήλωσης" πολιτικού φρονήματος ...Μια φορά χρυσαυγίτης, για πάντα χρυσαυγίτης. Ακόμα κι αν φύγεις από τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη επιλογή στη ζωή σου. Όπου και να πας, θα σε "ακολουθεί" το "παρελθόν" και θα σε καταστρέφει. Ή θα καθίσεις σπίτι σου ή θα παραμείνεις στη Χρυσή Αυγή. Ούτε σε συνδέσμους ποδοσφαιρικών ομάδων δεν σε θέλουν.
Αυτό το βλακώδες "σκηνικό" των "παρελάσεων" πολιτών, το οποίο περιγράψαμε και έχει συμβεί κατ’ επανάληψη σε διάφορες μικρές και μεγάλης πόλεις της χώρας, είναι κάτι το οποίο αφορά την Χρυσή Αυγή στο γενικό επίπεδο, αλλά δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις επιλογές της. Γιατί; Γιατί όλοι αυτοί οι αφελείς "παρελάζοντες" δεν είναι εκείνοι που παίρνουν αποφάσεις για τις κινήσεις της. Αυτοί είναι το δυστυχές της "έρμα" ...Το "κρέας". Για τις επιλογές του κόμματος δεν αποφασίζει το "κρέας" ...Αποφασίζουν άνθρωποι, οι οποίοι δεν είναι ηλίθιοι. Η στατιστική απλά μάς επιβεβαιώνει. Τα "λάθη" της Χρυσής Αυγής είναι πάντα "πετυχημένα". Γίνονται ακριβώς όταν συμφέρει κάποιους να γίνουν. Δεν είναι δυνατόν η Χρυσή Αυγή να είναι "ηλίθια" ακριβώς όταν συμφέρει το βενιζελικό παρακράτος και σε καμία άλλη περίπτωση.
Είναι λοιπόν προφανές πως όλοι αυτοί είναι "στημένοι". Τόσο "στημένοι", που τους πήρε "χαμπάρι" και ο Πάγκαλος στις συνεννοήσεις τους με την αστυνομία. Στην περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης, που είδε η μεταπολεμική Ελλάδα, η οικογένεια του Μιχαλολιάκου μετράει κάθε τριάντα μέρες πάνω από 20.000 ευρώ "ζεστό" κρατικό χρήμα ...Σχεδόν ένα χιλιαρικάκι την ημέρα αποδίδει ο "πατριωτισμός" για την οικογένεια Μιχαλολιάκου ...Πιο πολλά από τον "κατακτητή" Τόμσεν βγάζει με τον "πατριωτισμό" του ο Μιχαλολιάκος
...Καλή "μπάζα" για έναν ανεπάγγελτο ιδιώτη, αλλά επαγγελματία πατριώτη ...Καλό "βόλεμα" πήρε και η γυναίκα του ως "αποζημίωση" για τα χρόνια που τον συντηρούσε. Στην Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων —με τα πτυχία και τα διδακτορικά να πετιούνται στα σκουπίδια— "διακρίνεται" μια αστοιχείωτη γυναίκα. Εξαιτίας του άντρα της βρήκε "βήμα" να παριστάνει την πολιτικό. Βρήκε τον ρόλο της "προστάτιδας" των "δικαίων" της Δεξιάς που "αδικείται" στη Βουλή ...Η "Εύα Μπράουν" της Βουλής. Καλή "παράσταση" έδωσε αυτές τις μέρες στη Βουλή. "Έβρισε" τους λαθρομετανάστες, για να μας "θυμίσει" πως είναι ρατσίστρια, αλλά "έδειξε" την Αριστερά, για να μας "υπενθυμίσει" ποιον εχθρό έχουν επιλέξει τα αφεντικά της ...Εκεί φτάσαμε ...Να επιχειρεί να μας "δουλέψει" μια αστοιχείωτη γυναικούλα ...Όλη η οικογένεια στο "μεροκάματο" ...Όλοι με τα ίδια "σκονάκια" στα χέρια.
Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς προκύπτουν τα ασφαλή συμπεράσματα; Αν αυτοί, οι οποίοι πρόσφεραν όλα αυτά τα "μεγαλεία" στον Μιχαλολιάκο, είναι οι βενιζελικοί, δεν θα τους εξυπηρετήσει; Ποιος θα του εξασφάλιζε μια καλή σύνταξη τώρα που πλησιάζει τις "πόρτες" των γηρατειών και ως ανεπάγγελτος δεν την έχει εξασφαλίσει; Ποιος θα διόριζε τη γυναίκα του σε τόσο υψηλόμισθη κρατική θέση χωρίς κανένα προσόν και χωρίς καμία άλλη υποχρέωση; Μόνον στο ταμείο της Βουλής είναι υποχρεωμένη να πάει μία φορά τον μήνα για "εισπράξεις". Όποτε ευκαιρεί από τις δουλειές της κουζίνας, θα μπαίνει και στην αίθουσα της ολομέλειας, για να βρίζει τους μετανάστες και να "σημαδεύει" τους αριστερούς. Να "απαντάνε" οι αριστεροί και να βολεύονται όλοι μεταξύ τους ως παράγοντες της πολιτικής ζωής.
Ζωή πλουσίων θα κάνουν οι "πατερούληδες" και οι "μητερούλες" εκείνων που παρελαύνουν με φόρμες παραλλαγής, για να εξευτελίζονται δημοσίως ..."Χάιλ Μητσοτάκεν" είναι όλοι τους. Πώς διαφορετικά θα δέχονταν δεξιοί να πάρουν το ναζιστικό "φορτίο" πάνω τους, για να παριστάνουν τους εύκολους στόχους των παλιών δωσίλογων; Τζάμπα θα παρίσταναν τους "λεπρούς" της κοινωνίας, για να φαίνονται "καθαροί" οι βενιζελικοί; Τζάμπα θα ανέχονταν να τους "λούζουν" καθημερινά οι "δημοκράτες" Πάγκαλοι και οι Πρετεντέρηδες με όλων των ειδών τα "κοσμητικά" επίθετα; Τζάμπα θα "θόλωναν" τα "νερά", για να την "κοπανήσουν" οι βενιζελικοί;
...Όλα έχουν την τιμή τους. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Δεν είναι δυνατόν να θεωρούμε ότι οι βενιζελικοί ελέγχουν τα πάντα και να πιστεύουμε ότι θα τους ξέφευγε η Χρυσή Αυγή με τους "παρελαύνοντες"; Κατορθώνουν και ελέγχουν άλλα κι άλλα και θα τους ξέφευγαν τα "κομάντα"; ...Όχι τίποτε άλλο, αλλά "δικαιώνεται" κι ο Πάγκαλος για την "παρατηρητικότητά" του. Πράγματι η Χρυσή Αυγή έχει σχέσεις με την ελληνική αστυνομία. Λογικό είναι πλέον αυτό. Το βενιζελικό "μαγαζάκι" της ψευδοναζιστικής Δεξιάς έχει σχέση με τη βενιζελική αστυνομία του Πάγκαλου. Τι πιο φυσικό από αυτό; Το παρακράτος, ό,τι και να "παριστάνει", πάντα έχει σχέσεις με τις δυνάμεις αστυνόμευσης και καταστολής ...Τις ίδιες σχέσεις που έχει και το ΚΚΕ με την ίδια αστυνομία. Πρόσφατα το ΚΚΕ έκανε περιφρούρηση της Βουλής, για να περάσουν τα μέτρα του ΔΝΤ και σύντομα στον ίδιο ρόλο μπορεί να δούμε και τη Χρυσή Αυγή.  
..."Ερχόμαστε", φώναξε ο μεγάλος αρχηγός, όταν μπήκε το κόμμα του στη Βουλή ..."Τρέμετε" μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, λέμε εμείς. Θα τα "τσακίσει" όλα ο αρχηγός ...Ό,τι μπορεί θ' αρπάξει ...Όχι μόνον τη γυναίκα, αλλά και την κόρη του θα βάλει στο δημόσιο pay roll ...Όλο το σόι αν μπορέσει. Αν μπορούσε να βγάλει μια φωτοτυπία και τον εαυτό του, θα την έβαζε κι αυτήν μέσα στη Βουλή. Τόσα χρόνια στην "απ’ έξω" τον είχανε ...Στη "δίαιτα" τον είχαν. Δεκαετίες ολόκληρες περίμενε ν' απλώσει λίγο τα "χεράκια" του στο "μέλι". Συνέχεια τα ύψωνε για να χαιρετάει, αλλά δεν έφταναν για να μπουν στο "μέλι" ...Τον είχε πιάσει το άγχος τον φουκαρά. Πλησίαζε την ηλικία της συνταξιοδότησής του και δεν έχει εξασφαλίσει σύνταξη.
Παρέμεινε πιστός στα αφεντικά του και δικαιώθηκε. Ο ένας μετά τον άλλο οι "δεξιοί" υπηρέτες των βενιζελικών αποκαθίστανται. Πήρε τη σύνταξή του ο Καρατζαφέρης και τώρα ήρθε και η σειρά του Μιχαλολιάκου ...Θα την "τσιμπήσει" τη σύνταξη ...ο πατριώτης. Τώρα φαίνεται και ο λόγος που ο άνθρωπος είχε εμμονή με τις "δεσμευτικές" παρελάσεις της Χρυσής Αυγής. Ήταν ο μόνος τρόπος ν' αντέξει η "οργάνωσή" του τα "πέτρινα" χρόνια ...Το "συνταξιοδοτικό" του πρόγραμμα ήταν αυτές οι παρελάσεις ...Χωρίς παρελάσεις σύνταξη δεν θα έβλεπε.
Αυτό είναι το σκηνικό που δίνει συντάξεις και βολέματα. 

Όσο "εχθροί" είναι οι "συνάδελφοι" Κανέλη και Κασιδιάρης, άλλο τόσο "εχθροί" είναι και ο Παναγιώταρος με τον Τατσόπουλο, που βρίζονται σαν κοινοί αλητάμπουρες στα τηλεοπτικά "παράθυρα" ..."Θέατρο" παίζουν, για να διχάζουν τον λαό και να τον φανατίζουν ...Να τον κάνουν να "βλέπει" μακριά από εκεί που γίνεται το "πλιάτσικο" ...Να ασχολείται με τον περίπου συγγραφέα Τατσόπουλο και να μην ασχολείται μ' αυτούς που κλέβουν στο ΤΑΙΠΕΔ ...Να αντιδρά με τη βαρβαρότητα του Παναγιώταρου για να "πουλάει" πολιτισμό ο Πρετεντέρης ...

Να "πλακώνονται" μεταξύ τους οι προβοκάτορες, για να βγαίνει ο Ψυχάρης και να παριστάνει τον ανησυχούντα "ειρηνοποιό" και "πατριώτη" ...αφού όμως τσέπωσε τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε "θαλασσοδάνεια" ...και αφού βόλεψε το παιδί του στη Βουλή. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Αυτοί που αγωνίστηκαν υπέρ της Ορθοδοξίας είναι οι ίδιοι, αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στην κάρτα του πολίτη, στο ηλεκρονικό φακέλωμα και στον δυσώνυμο αριθμό 666 και όλα αυτά είναι υπαρκτά και μέσα επιβολής της παγκόσμιας κυριαρχίας του αντίχριστου. Δεν είναι ούτε πρόφαση, ούτε πρόσχημα για να επικρατήσουν κάποιοι. αλλά είναι αγώνας ουσίας. Αγώνας ενάντια στην κυριαρχία του αντίχριστου, διότι αν η δικτατορία του προλεταριάτου κατέστρεψε τη Ρωσία και όλα τα κράτη στα οποία επιβλήθηκε, η κυριαρχία του αντίχριστου θα ισοπεδώσει τα πάντα, σε όλο το πλανήτη, με τελική κατάληξη βέβαια την εξόντωση του ιδίου. Επομένως όταν καθυβρίζεται ο Ιησούς Χριστός, η Υπεραγία Θεοτόκος και οι Άγιοι, αυτό αποτελεί πραγματική προσβολή και δεν είναι ούτε πρόφαση, ούτε πρόσχημα, για να μην ασχοληθεί κάποιος με τις αοριστολογίες των διάφορων τομέων της εξουσίας και αυτοί που αντιδρούν δεν είναι ούτε θρησκόληπτοι, ούτε προκατηλλημμένοι, αλλά είναι άνθρωποι που πιστεύουν πραγματικά και υπερασπίζονται τον Ιησού Χριστό απέναντι στη λαίλαπα της ΝΤΠ. Κανένας από αυτούς δεν είχε καμία διάθεση να ασχοληθεί με τον Ανδρουλάκη ή τον οποιοδήποτε άλλο δήθεν ήρωα του δήθεν πολυτεχνείου, αν δεν υπήρχαν πραγματικοί λόγοι, ούτε σκόπευε να το κάνει πολύ περισσότερο για να τους διαφημίσει και όλοι όσοι συμμετέχουν απλά καταγγέλλουν την προσπάθεια εξευτελισμού της ορθοδοξίας για την ευόδωση των στόχων της ΝΤΠ εκ μέρους των εξουσιαστών δήθεν ιδεολόγων, τύπου Δαμανάκη, Ανδρουλάκη κλπ, που δημοσιοποιούν τις θέσεις τους με το αζημίωτο. Όσο για τη Χρυσή Αυγή είχε κάθε δικαίωμα να συμμετάσχει, όπως μπορεί να συμμετέχει και τώρα ακόμη, που είναι εκτός κοινοβουλίου. Τώρα αν οι κινήσεις αυτές είναι προϊόν συνεργασίας αριστερού εμφανώς ή συγκαλυμμένα κράτους ή συγκαλυμμένα ή εμφανώς αριστερού παρακράτους κανέναν δεν ενδιαφέρει, διότι ο μοναδικός στόχος είναι η προστασία της Ορθοδοξίας μας και τίποτε άλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τους έδωσαν βήμα στα μεγάλα κανάλια και αντί να ενώνουν τους Έλληνες σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, τους διχάζουν. Συγγνώμη αλλά εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο, να τους δίνεται βήμα. Λες για ομόνοια!!! Αν εγώ θέλω να σβήσω το Έθνος εσύ πρέπει για χάρη μιας ψευδεπίγραφης δήθεν εθνικής συμφιλίωσης να το περάσεις στο ντουκου;;Το γεγονός ότι υπολογίζαμε τις μελλοντικές κινήσεις τους, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τις αποκαλύψουμε πριν αυτές συμβούν. Απλά ίσως δεν ήθελε να βγει λάθος. Να είναι μετά Χριστόν προφήτης. Εφόσον οι Κυριάρχοι και το σύστημα σκόπευαν να κάνουν μία συγκεκριμένη κίνηση δεν νομίζω να την άλλαζαν αν κάποιος απλά δημοσίευε μέρος της αλήθειας στους αναγνώστες. Απλά θα προσπαθούσαν να την κάνουν γραφική. Για τις ΜΚΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Αλλά πες μου εσύ πως ένας εκ των χρυσαυγιτών θα μπορούσε να αντιδράσει όταν συνεχώς και τους επιτίθενται και στα γραφεία τους και τους βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τα ΜΜΕ;;; Ιώβεια υπομονή;;; Αν ο λαός είναι ανίκανος να κάνει έστω και την παραμικρή σκέψη και βλέπει μόνο την κουρτίνα (δήθεν βία χρυσαυγιτών) τι να πω δηλαδή;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωστά όσα λες για την προβοκάτσια και την αναμενόμενη ενστικτώδη αντίδαση που περιμένουν επίτηδες. Για το ότι ορισμένοι μπορεί να προκαλούν υβρίζοντας ορισμένα ιερά πράγματα αναμένοντας την αγανάκτηση και άρα στην ουσία προωθούν τον εαυτό τους κτλ. Αλλά αναλογίσου κύριε Τριανέ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;Αν δεν αντιδράσεις καθόλου σε αυτό έστω και υποτυπωδώς αφήνεις δια της σιωπής σου να δηλητηριάσουν το συλλογικό υποσυνείδητο του Έθνους και μάλιστα των νέων παιδιών. ΜΊΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ναι μπορεί να μην είναι ενδεδειγμένη αλλά δεν έχεις το περιθώριο ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ. Ωραία ας πούμε δεν αντιδράς. Άρα το αποδέχεσαι ως κοινωνία. Άρα θα προχωρήσουν σε περαιτέρω εκφυλισμό της Κονωνιας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή ποιος εμποδίζει τον κόσμο να ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;; Το φάντασμα της χρυσής αυγής και των ακραίων που το βγάζουν από την ντουλάπα;; Αν δεν έχεις κριτική σκέψη και χαμηλο πνευματικό υπόβαθρο και η χρυσή αυγή να μην ήταν πάλι εσύ σαν λαός θα κοιτούσες το δέντρο. Γιατί διαμαρτυρήθηκαν οι χρυσαυγίτες στο Χυτήριο;; ΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ με τα χρυσοποίκιλτα άμφια!!Που είναι ο κλήρος;; Κόλακες πολιτικών πολλοί εξ αυτών και επηρρεασμού της ψήφου του κάθε ηλικιωμένου δυστυχώς. Μόνο να βγάζει αφορισμούς ή μάλλον αφρισμούς κατά των κακών πατριωτών που δεν συνάδουν με φιλάνθρωπο πνεύμα κτλ. Ας διαμαρτυρηθούν όταν δεν είναι οι χρυσαυγίτες. Ποιος τους εμποδείζει;; Κανείς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ