Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

Εσύ ξέρεις τι είναι το Taharrush Gamea; (ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ... ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) (βίντεο)Συνένοχοι στα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι αφενός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,που δεν δίνουν την ανάλογη προβολή που θα έπρεπε αλλά και αφετέρου τα  ευρωπαϊκα-νεοταξικά κράτη που δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την λαθροεισβολή.


Το φαινόμενο των ομαδικών βιασμών (Taharrush Gamea) από μουσουλμάνους σε αλλόθρησκες γυναίκες (άπιστες) παρατηρήθηκε σε πολλές γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της αιγυπτιακής επανάστασης του 2011.

                                                                   
Ελαβε εκ νέου διαστάσεις στην Ευρώπη με την μορφή  ληστείας και  σεξουαλικής παρενόχλησης με σκοπό τον βιασμό,σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 2015/16.
ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ... ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...
ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;;
ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;;;
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Ο ... ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ BLOGGERS, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ... ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ;;;

Προσωπικά, θα ευχηθώ σε κάθε ΜΚΟάδες, σε κάθε υπερασπιστή των λαθροεισβολέων στην Πατρίδα ΜΟΥ, και σε κάθε... "αντιρατσιστή", ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ... ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ... εκτός κι αν επειδή τα λεφτά είναι πολλά, και αυτό, τους αφήσει αδιάφορους... 


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όταν έπρεπε να αντιδράσει και να αντισταθεί στην εισβολή των λάθρο ο νεοέλληνας, σιώπησε...
Όταν η νεοελληνίδα, έπρεπε να αντιδράσει στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που εισβάλουν στην Πατρίδα ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έτρεξε να τους βοηθήσει ή να πηδηχτεί μαζί τους...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΛΕΞΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!


 Με αφορμή την απόπειρα βιασμού της νοσηλεύτριας στην ΚΥΤ Ορεστιάδας από τρεις ανήλικους (;;) Αφγανούς λαθροεισβολείς θα θέλαμε να αναφερθούμε στη σχέση του ισλάμ με την εν λόγω αποτρόπαια πράξη.


Το φαινόμενο των ομαδικών βιασμών (Taharrush Gamea) από μουσουλμάνους σε αλλόθρησκες γυναίκες (άπιστες) παρατηρήθηκε σε πολλές γυναίκες διαδηλώτριες και δημοσιογράφους στην πλατεία Ταχρίρ κατά τη διάρκεια της αιγυπτιακής επανάστασης του 2011.
                                                                   
Ελαβε εκ νέου διαστάσεις στην Ευρώπη με την μορφή  ληστείας και  σεξουαλικής παρενόχλησης με σκοπό τον βιασμό,σε διάφορα σημεία, συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας και της Σουηδίας κατά τη διάρκεια της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 2015/16.
Τι είναι το " Taharrush Gamea ";


Το Taharrush Gamea δεν είναι "παιχνίδι" όπως υποστηρίζουν ορισμένοι μουσουλμάνοι. 

Στα αραβικά, ο Taharrush σημαίνει "παρενόχληση" και η Gamea σημαίνει "μάζα" ή "ομάδα". 

Taharrush gameâ είναι η συντονισμένη σεξουαλική επίθεση σε ένα κορίτσι ή μια γυναίκα από πλήθος μουσουλμάνων ανδρών.Πώς συντονίζεται το Taharrush Gamea;

Μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών στοχεύει μια (μη μουσουλμάνα) γυναίκα μέσα στο πλήθος και την περικυκλώνει.

Μερικές φορές τραγουδά, χορεύει ή και ψάλλει και απωθεί τους φίλους της, αν υπάρχουν, έξω από τον κύκλο. 

Η γυναίκα αιφνιδιάζεται και αρχικά σκέφτεται ότι οι μουσουλμάνοι θέλουν απλώς να τραγουδήσουν και να χορέψουν μαζί της, μέχρις ότου ο κύκλος κλείσει γύρω της. 

Σε αυτό το σημείο περισσότεροι μουσουλμάνοι άνδρες ενώνονται για να σχηματίσουν τρία στρώματα που καθιστούν τον κύκλο ουσιαστικά αδιαπέραστο.

Τότε εκείνοι στο εσωτερικό στρώμα αφαιρούν ή σκίζουν τα ρούχα της γυναίκας, που πλέον δέχεται την σεξουαλική  επίθεση που καταλήγει στον βιασμό της ,ενώ αυτοί στο δεύτερο στρώμα αφού παρακολουθήσουν την επίθεση λαμβάνουν χώρα στον ομαδικό πλέον βιασμό.

Εκείνοι δε στο τρίτο εξωτερικό στρώμα, που είναι πιο μακριά,αποθαρρύνουν ή  αποτρέπουν τους ενδεχόμενους διασώστες, λέγοντας τους ότι βοηθούν μόνο μια γυναίκα που έχει ανάγκη.Οι μουσουλμάνοι άνδρες που διαπράττουν το Taharrush Gamea γνωρίζουν ο ένας τον άλλον;


Δεν είναι όλοι τους γνωστοί μεταξύ τους, αλλά όλοι αναγνωρίζουν Taharrush gamea.
Το Taharrush Gamea είναι αυτό που υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

Σχεδόν το 100% των σεξουαλικών αδικημάτων που διαπράττονται από ξένους στη νορβηγική πρωτεύουσα του Όσλο για το 2016 διαπράχθηκαν από μουσουλμάνους άνδρες  κατά νορβηγικών κοριτσιών και γυναικών.

Οι μη μουσουλμάνοι άνδρες στο πλήθος πρέπει να αναγνωρίσουν το Taharrush Gamea αμέσως μόλις αρχίσει να σχηματίζεται και αμέσως να επέμβει για να διασώσει τη γυναίκα πριν κλείσει ο κύκλος.Συνένοχοι στα εγκλήματα των αλλοδαπών είναι αφενός τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,που δεν δίνουν την ανάλογη προβολή που θα έπρεπε αλλά και αφετέρου τα  ευρωπαϊκα-νεοταξικά κράτη που δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την λαθροεισβολή.


What is 'Taharrush gamea'? Arab 'rape game' spreads to Europe from Middle East

 هذا هو الاعتداء الجماعي .. احنا هنقاوم


Taharrush gamea ou le paradis sur terre

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

21 σχόλια:

 1. Το Taharrush Gamea είναι αυτό που υπέστη η Lara Logan, τότε δημοσιογράφος με την CBS News, στην Αίγυπτο το 2011!

  δες στο βιντεο την στιγμή που γίνεται ο βιασμος


  https://www.youtube.com/watch?v=2ezQsorZocY


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το Taharrush Gamea είναι αυτό που θα υποστούν πολύ σύντομα νεοελληνίδες και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.
   Για τις πρώτες, μου είναι παντελώς αδιάφορο... για τις δεύτερες, θα ματώνει η ψυχή μου...

   Διαγραφή
  2. Νεοελληνίδες δεν υπάρχουν κυρ Πόπη ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ είμαστε και μάθε επιτέλους να μιλάς και να μην μας υποτιμάς
   Αν νιώθεις εσυ νεοελληνίδα να αποκαλείς τον εαυτ'ο σου έτσι
   Ειμαστε ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ με ΤΟ ΕΨΙΛΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και πονάμε για οτι συμβαίνει στη ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πιο πολυ απο τον καθένα
   Αυτό που κάνεις δεν είναι δημοσιογραφία είναι ΜΙΣΟΣ απεναντί μας
   νεοελληνες και νεοελληνίδες αποκαλούν τουε ΕΛΛΗΝΕΣ μόνο το κομμουνιστάν

   Διαγραφή
 2. Εγω παντως αν και 20κατι χρονών, ξερω πως θα αντιδράσω. Σε γυναίκες τυπου αριστερή αλληλέγγυα θα περνάω σφυρίζοντας αδιάφορα. Σε Ελληνίδες που θα είναι αφυπνισμενες με την ολη κατάσταση θα εμπλακώ , μιας και αποτελει και μια πρωτης τάξεως αφορμή για να στειλω τα ορκ σε μετενσάρκωση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και δεν μου λες νεαρέ;
   Εάν εμένα 100 γουρούνια του Αλλάχ φτιάχνοντας κύκλους με περικυκλώσουν πως θα με σώσεις εμένα που δεν είμαι αλληλέγγυα;
   Εκείνη την ώρα θα μου φωνάζεις :-
   Μωρηηηη είσαι υπέρ η κατά των λάθρο γουρουνιών για να σε σώσω;
   Γιατί μάλλον που θα βάλεις την ουρά στα σκέλια για να μην βιάσουν και σένα έρμο μου!
   Καλοί οι παλικαρισμοι από Έλληνες στα λόγια.
   Δυστηχως στην Ελλάδα πληρώνουμε την αποστασία μας από την θρησκεία και την πίστη μας.
   Εάν δεν μετανοήσουμε δεν θα βιάζονται μόνο οι γυναίκες αλλά ότι βρίσκεται σε κίνηση.
   Μα άνδρας,μα παιδί,μα σκυλί,μα γατί.

   Διαγραφή
  2. Προφανώς δεν θα γυρναω την Ελλάδα παιζοντας το ζορο. Μιλαω για το μερος στο οποίο ζω και που γενικότερα ξέρω ποιος είναι ποιος, ξερεις δεν ζούμε ολοι Αθήνα. Εγω ξερω τι ειμαι και δεν το παιζω παλλικαρας. Δεν κυκλοφορώ με αδειες τσεπες και γυμνα χερια. Εσυ κυκλοφορα με το κομποσκοινι περιμενοντας να μην σε βιασουν. Τα μαναριαμ και τις ειρωνείες σε κανεναν του δικου σου κυκλου

   Διαγραφή
 3. https://indobserver.gr/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%B7-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BB-%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%83-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CE%BA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. https://halalgr.org/index.php?sayfa=video&id=halal-greece

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τι είναι το " Taharrush Gamea "; το τραγουδουν μεσα στην βουλη οι 301 καθε πρωι πριν αρχισουν την εργασια τους !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τελικά έχει πέσει πολύ Κοκό.
  Τα μάθατε;Ένας πενηντάρης από το Βόλο τι κατήγγειλε λέτε;
  Να το πάρει το ποτάμι;
  Ας το πάρει....
  Ότι τον βίασε λέει ένας 11 χρόνος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. καλα να παθετε ζωα που χαβετε οτι σας λενε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Χαχαχα !την έπεσαν στην νοσηλεύτρια ;είπαμε ...πρώτα αυτοί στην σειρά.Για περάστε και από δω....από όλα έχουμε να σας κεράσουμε.Οσο για κείνο τον κοπρα ,πως τον λένε ;δημητρο ;χεχεχε ....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Γι'αυτο ακριβως και δεν αξιζει καποιος που εχει οικογενεια να παει και να θυσιαστει για το ψευτορωμε'ι'κο κοντρα σε λογιδρια και πατριωτικες κορωνες πολιτικων αλλα και θρησκευτικων ταγων εννιοτε. Καλυτερα να μεινει ταμπουρομενος και προστατης της οικογενιας του δια παν ενδεχομενο. Πιο χρησιμος θα ειναι ζωντανος και οπλισμενος παρα νεκρος και ξεχασμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. H πολιτικες ηγεσιες της Ευρωπης στο τσεπακι του Σορος. Το θανατηφορο εργαλειο του, οι ΜΚΟ, εκμεταλλευοντε την μεγαλη απατη της ανευ οριων ΑΝΟΧΗΣ(tolerance) των Ευρωπαιων για να μεταφερουν στην Ευρωπη μαζες απολυτως INTOLERANT(μη αποδεχομενων την εννοια της ανοχης) ανθρψπων.

  Αποτελεσμα, το arab rape game. Στην ασχη λιγο, αλλα συντομα θα εξελχθη σε σπορ οπως το ραγκμπυ. Φατε ηλιθιες ΝΕΟελληνιδες αυτο που ερχεται.

  https://www.youtube.com/watch?v=GqFpehe2hN0

  Εν τω μεταξυ, η πολιτικη τησ οικονομικης εξαθλιωσεως εχει φερει τις μεγαλουπολεις της Αμερικης και Ευρωπης σε ανθρωπιστικη καταρρευση. Το αλλοτε λαμπρο Λος Αντζελες, και οχι μονο, σημερα.

  https://www.youtube.com/watch?v=YuuEZ8OOcLA

  Κατι σαν ΑΣΟΕ, Ομονοια, Εξαρχεια και πνιγμενη στη βρωμα του γκραφιτι ΝΕΟΑθηνα. Το κακο ειναι οτι ενω εκει τους προειδοποιουν οτι ερχεται ΛΕΠΡΑ εδω πλάκωνοντε ποιος/α θα κερδιση το διγωνισμο του πρωτου πορνου/ης.

  https://www.msn.com/en-us/Health/medical/doctor-warns-of-leprosy-in-los-angeles/ar-AAH4Fnt?ocid=st

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μόνος, Μάνος, Μουσουλμάνος

  Ήμασταν έθνος ανάδελφον (μόνος). Μπήκαμε στην ΕΟΚ και πήραμε διακοποδάνεια (Μάνος). Και τώρα αποικιζόμεθα από μαχμούτηδες (μουσουλμάνος)

  Από τον
  Παναγιώτη Λιάκο

  Mπορεί να τη χάσουμε την Ελλάδα και να γιορτάσουμε τα 200χρονα από το 1821 με φέσια στα κεφάλια οι άνδρες και με μπούρκες οι γυναίκες, αλλά θα έχουμε ξεφορτωθεί τους μεγαλύτερους εχθρούς του Γένους: τα πλαστικά καλαμάκια και τον λιγνίτη. Λίγο το ’χεις να ρισκάρουμε τη ζωή του σύμπαντος κόσμου ρουφώντας καφέδες φρέντους και φραπέδες και αναψυκτικά με καλαμάκια, και όχι με χοντρό μακαρόνι για παστίτσιο, κι αντί να παγώνουμε την τσιμινιέρα, που λέει και το τραγούδι, να καίμε λιγνίτες;

  Αν θα γίνει χαλιφάτο η Ελλάς, είναι ζήτημα ήσσονος σημασίας. Αφού οι έποικοι έρχονται, τι θέλετε να κάνουμε; Να τους πούμε να μην το κάνουν και να φανούμε αγενείς; Κι από την άλλη, γιατί να μην έρθουν; Κορόιδα είναι να χάσουν τέτοια ευκαιρία; Εδώ εμείς, που καμαρώνουμε να λέμε ότι φυλάμε Θερμοπύλες, όποτε ξεκινάει Black Friday ή περίοδος εκπτώσεων και μαθαίνουμε ότι υπάρχει έκπτωση στις σωβρακοφανέλες 20% και πως το καινούργιο iPhone το δίνουνε μαζί με εντελώς δωρεάν ακουστικά, τρέχουμε κωλοτουμπηδόν στα καταστήματα, μην τυχόν και χάσουμε τα τεφαρίκια. Εκείνοι μαθαίνουν ότι εμείς ανοίξαμε, πληρώσαμε και τους περιμένουμε. Κι έρχονται. Πού είναι το περίεργο;

  Οι έποικοι διαπιστώνουν έκπληκτοι ότι μπορεί κάποιος να φτάσει στην Ελλάδα χωρίς διαδικασίες, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, χωρίς κανένα πιστοποιητικό που να βεβαιώνει την ταυτότητά του και οι Ελληνες, αντί να τον μπαγλαρώσουν, να τον κλείσουν σε κέντρο κράτησης μέχρι την απέλασή του, βάζουν τις Ενοπλες Δυνάμεις τους να τον υπηρετούν!

  Ταυτόχρονα μαθαίνουν έκπληκτοι ότι, μπαίνοντας στη χώρα μας, δεν έχουν καμία υποχρέωση, αλλά μόνο δικαιώματα - και μάλιστα πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν οι νομίμως διαμένοντες, τα κορόιδα οι φορολογούμενοι, δηλαδή. Κι εμείς δεν θα πηγαίναμε σε έναν τέτοιον ονειρότοπο;

  Να ένας τρόπος να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου στην Ελλάδα, που όλο σε διώχνει κι όλο επιμένεις να κάθεσαι. Να βγεις έξω και να ξαναμπείς σαν «πρόσφυγας». Από Γιώργος Ιωάννου να γίνεις Αρσλανμπέκ Σουλεϊμάνογλου. Σαλάμ αλέκουμ...
  https://www.dimokratianews.gr/content/101903/monos-manos-moysoylmanos

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ➥ Πράσινο το χρώμα της οικολογίας, πράσινο και το χρώμα του Ισλάμ. Ασορτί πρασινίζουμε.

  ➥ Ωραίο το κόλπο της Τουρκίας. Να το κάνουμε κι εμείς, αν και υπάρχει ο φόβος η αντίπερα όχθη να μη «μασήσει» και να μην την πατήσει σαν αγράμματη, σαν τη Γιουνανία.

  ➥ Στέλνεις μερικές μεραρχίες αόπλων με φουσκωτά και ο υπό κατάληψη και κατοχή αντίπαλος τους υποδέχεται μοιράζοντας πιστωτικές κάρτες του ΟΗΕ, επιδόματα, κουβέρτες, αντίσκηνα και καταλύματα.

  ➥ Την ίδια στιγμή που διεξάγεται με απόλυτη επιτυχία η απόβασή σου, οι υπό κατάληψη και κατοχή αντίπαλοί σου καβγαδίζουν για το επίπεδο των ανέσεων που σου προσφέρουν και δηλώνουν ανήσυχοι για το Wi-Fi στους καταυλισμούς, που δεν έχει δυνατό σήμα, για το φαγητό, που δεν είναι χαλάλ, για τις συνθήκες εστίασης, που δεν μπορούν να διεκδικήσουν αστέρια Michelin και για τα δωμάτια, που δεν είναι πεντάστερα.

  ➥ Το κόλπο είναι τόσο ωραία στημένο, ώστε δεν χρειάζεται καν να το χρηματοδοτήσεις. Τα λεφτά και την κούραση και τον εξευτελισμό θα τα βάλουν οι υπό κατάληψη και κατοχή αντίπαλοί σου, τα κορόιδα οι «άπιστοι», που νομίζουν ότι θα εξαγοράσουν την ευμένειά σου αν προσφέρουν γην και ύδωρ χαμογελαστοί, και γρήγορα και άνευ αντιλογίας.

  ➥ Οι αφελείς θα νομίζουν ότι το σχέδιο πάσχει επειδή το εκστρατευτικό σώμα αποβιβάζεται άοπλο στις ακτές. Και γιατί να δεσμεύεις οπλισμό που είναι πολύτιμος για τη μητέρα πατρίδα; Και τα όπλα θα τα προσφέρουν οι αφελείς «άπιστοι».

  ➥ Μια εξεγερσούλα να γίνει, μια μικρή φωτίτσα να ανάψει, μερικές ντουζίνες πετρούλες να εκσφενδονιστούν κι ένα τοσοδούλι πλιάτσικο να συμβεί θα αρκέσουν για να πάρουν οι στρατιώτες του Ισλάμ την κρίσιμη ποσότητα και ποιότητα όπλων που χρειάζονται.

  ➥ Το «μενού» περιλαμβάνει και κατάληψη αστυνομικού τμήματος, εισβολή σε αποθήκες στρατιωτικού υλικού και λεηλασία οπλοπωλείων.

  ➥ Εμείς εδώ δεν ανησυχούμε αν στο πολύ σύντομο μέλλον θα υποχρεωθούμε να... τουρκέψουμε. Δεν ιδρώνει το αυτί μας για τις αναπόφευκτες εξεγέρσεις των ισλαμιστών εποίκων, τους οποίους προσκαλούν και καλοδέχονται τα κατεστημένα κόμματα.

  ➥ Για ποια εισβολή μιλάμε; Είναι άλλοι οι καημοί, τα σεκλέτια και οι νταλκάδες που τρώνε τα τζιέρια μας: Τα πλαστικά καλαμάκια και ο λιγνίτης. Αυτά θα τα καταργήσουμε, μη τυχόν και στενοχωρήσουμε την Γκρέτα, και ας πάει και το παλιάμπελο.

  https://www.dimokratianews.gr/content/101902/iremologio-triti-01102019

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Όχι άλλα κίνητρα λαθρομετανάστευσης

  Δεν ασκείται εθνική κυριαρχία όταν δεν φυλάσσονται τα σύνορα κι όταν μπουλούκια αγνώστων εισβάλλουν σε μία χώρα. Οι πολίτες δεν έχουν λόγο να πληρώνουν φόρους για να βλέπουν την πατρίδα τους να εποικίζεται από αλλοεθνείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, που μπαίνουν όποτε κι από οπουδήποτε θελήσουν στην Ελλάδα, όντες βέβαιοι ότι αυτή η κίνησή τους θα αποφέρει μόνο κέρδη και καμία ζημία.

  Το κράτος διαμηνύει εμμέσως στους επίδοξους εποίκους της χώρας ότι, αν περάσουν τα σύνορα, θα έχουν στέγη, τροφή, επιδόματα, πρόσβαση στο σύστημα υγείας, δωρεάν μετακίνηση και όλα όσα επιβάλλουν οι «δερβέναγες» του ΟΗΕ και των ΜΚΟ.

  Αν η εξυπηρέτηση των αιτημάτων των εποίκων θεωρηθεί... πλημμελής, τότε εκείνοι θα ξεσηκώνονται, θα παραβιάζονται οι νόμοι του κράτους και τα δικαιώματα των Ελλήνων και πάλι ο δημόσιος διάλογος θα έχει ως πρώτο θέμα πόσο «αδικούνται» οι ξένοι που μας επέλεξαν ως προορισμό - λες και τους υποχρέωσε κάποιος να μας προτιμήσουν αντί να πάνε σε κάποια ομόθρησκη με εκείνους χώρα.

  Η κατάσταση που βιώνουν οι Ελληνες είναι εξωφρενική και συνιστά παραβίαση και του Συντάγματος και των νόμων του κράτους: με την υπερφορολόγησή τους οι πολίτες πληρώνουν τον εθνικό αφανισμό τους, το σβήσιμο του γένους μας από τον χάρτη. Πληρώνουμε για την αντικατάστασή μας από τριτοκοσμικούς και ισλαμιστές!

  Μέχρι νεωτέρας, ο ΟΗΕ και η Ε.Ε., για να χρυσώσουν το δηλητηριώδες «χάπι» της συλλογικής μας εξαφάνισης, θα μοιράζουν σποραδικά χαρτζιλίκια και κάποια ημέρα αυτά θα σταματήσουν και η πατρίδα θα ξεμείνει με τις ορδές των ανεξέλεγκτων και αναφομοίωτων στοιχείων. Κι όταν γίνει αυτό, αφελείς επαγγελματίες, που νομίζουν ότι ο εποικισμός «τονώνει την αγορά», θα μείνουν μόνοι τους με το πρόβλημα.

  Οι κυβερνώντες ας σταματήσουν να αερολογούν και να στείλουν άμεσα και κατηγορηματικά το μήνυμα στους επίδοξους εποίκους. Κανένα προνόμιο δεν τους περιμένει, καμία παροχή. Μόνο ο νόμος. Ολα τα άλλα είναι κάλεσμα και πονηρό κλείσιμο του ματιού.

  Ή θα ασκήσουμε την εθνική κυριαρχία μας ή θα αφανιστούμε.

  https://www.dimokratianews.gr/content/101885/ohi-alla-kinitra-lathrometanasteysis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. “GREECE WILL SOON BECOME A MUSLIM COUNTRY”—ATHONITE ABBOT

  Abbot Gregory (Zimus) of Dochariou Monastery on Mt. Athos has offered serious criticism of Greece’s immigration policy, noting that their Orthodox ancestors struggled for six hundred years against the Islamization of Greece, but now the time is approaching when there will be more Muslims than Orthodox Christians in the nation. AgionOros.ru offers the main points of his statement.

  In offering his critique, Fr. Gregory plainly spoke the truth about Islam: “The Islamists hate our faith, and they hate the Cross, Christ, and the Theotokos.” Unfortunately, he says, even bishops remove their crosses when going to visit the refugees so as not to “annoy them.”

  Why does the government invite in refugees, he wondered, if they are unwilling to look after Greece’s own homeless and poor?

  “The Orthodox Church has encountered two great enemies on its historical path: Islamism and Papism. And today they, taking each other by the hand, have joined forces to destroy Greece… They burned and slaughtered our ancestors, but we think things will turn out better? Why are we receiving them into our country?” the spiritual father asked.

  In his words, the refugees are, in fact, conquerors.

  https://pravoslavie.ru/101747.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Η ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε αριθμούς: Τί αποκαλύπτουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δημογραφικό

  ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  H "τέλεια καταιγίδα" ισλαμοποίησης της Ελλάδας είναι εδώ: η Ελλάδα γερνάει με γρήγορο ρυθμό καθώς η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους θανάτους ολοένα και μεγαλώνει ενώ δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες βρίσκονται στην χώρα.

  Πάνω από 70.000 είναι οι πρόσφυγες και οι λάθρο, που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναμένονται επιπλέον 1.000.000 ακόμα καθώς η Τουρκία χτες ανακοίνωσε πως περιμένει τουλάχιστον 2,8 εκατ. πρόσφυγες....

  Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ το 2014 ο αριθμός των γεννήσεων σημείωσε ιστορικό χαμηλό.

  Συνολικά 92.149 γεννήσεις έγιναν, με αποτέλεσμα να μειωθούν περισσότερο σε σχέση με το 2013- κατά 2,1%- χρονιά κατά την οποία για πρώτη φορά από το 1932- από τότε που υπάρχουν στατιστικά στοιχεία- ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα ήταν πενταψήφιος.

  Παράλληλα, το 2014, ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 113.740, με μοναδική «παρηγοριά» το γεγονός ότι παρατηρήθηκε αύξηση του μέσου όρου ηλικίας θανάτου, στα 81,2 έτη για τις γυναίκες και τα 75,5 για τους άνδρες.
  Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα επόμενα χρόνια θα έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, οι οποίοι θα οργανωθούν υπό την καθοδήγηση της Άγκυρας, όπως συμβαίνει στη Θράκη και στη Ρόδο τώρα, θα ζητήσουν δικαιώματα ή την ανεξαρτητοποίηση τους.

  Όταν το pronews.gr έγραφε εδώ και χρόνια πώς υπάρχει σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες κάποιοι νόμιζαν πώς ψιχαλίζει και κάποιοι άλλοι άνοιγαν τα σύνορα. Τώρα ο κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια είναι ορατός, αλλά μάλλον είναι αργά για δάκρυα. Πόσο μάλλον όταν συνεχίζεται η ίδια πολιτική που υπονομεύει την εθνική ασφάλεια με επιχειρήσεις τύπου ΝΑΤΟ

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
  Κι όμως αυτό το σχέδιο, με τις καραβιές των λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια στην ελληνική επικράτεια κάτι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ.κ. Ξυδάκης και Μουζάλας το διαβάζουν ως λύση στο δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας. Τι να πει κανείς...

  https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/410388_i-islamopoiisi-tis-elladas-se-arithmoys-ti-apokalyptoyn-ta

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Άκρως διαφωτιστικό το άρθρο,αλλά θα μου επιτρέψετε μια μικρή διόρθωση:Η πρακτική αυτή,τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων στην πλατεία Ταχρίρ,στόχευε γυναίκες ενδεδυμένες κατά τα δυτικά πρότυπα(ακάλυπτη κεφαλή,παντελόνια κλπ)ανεξαρτήτως θρησκεύματος-εθνικότητος.Εξ ου και πολλές γηγενείς Αιγύπτιες είχαν πέσει θύματα βιασμού ή απόπειρας βιασμού.Γιατί καθετί το νεοτερικό και μη συμβατό με τις μουσουλμανικές παραδόσεις απορρίπτεται από το Ισλάμ απ'όπου κι αν αυτό απορρέει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ