Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΤΡΕΣ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 Όταν κάνουμε αναφορά στην ζωή, και στην κοινωνία αναφερόμαστε κατ’ ουσίαν στην γυναίκα… διότι η γυναίκα είναι και η κοινωνία και η ζωή. 
 
Όταν κάποιος θέλει να αλλάξει την ζωή και την κοινωνία, τότε αλλάζει τα πρότυπα της γυναίκας! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

Καμιά ΓΥΝΑΙΚΑ, που ανατράφηκε ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ και κανένας ΑΝΔΡΑΣ, που ανατράφηκε ως ΕΛΛΗΝ, δεν αλλάζουν τα πρότυπά τους και δεν χάνουν τους ρόλους τους, διατηρώντας πάντα μέσα τους, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.


Ότι έχει βαθιές ρίζες, ΔΕΝ ΣΑΠΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

Όλα τα ... υπόλοιπα γυναικάκια και αντράκια, ανήκουν στα... ρετάλια των λαϊκών αγορών... 

Κι όπως λέει ο λαός: "ξεβαμμένη κουρελού, κόκκινες γραμμές δεν έχει"!Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μην ξεχνάτε, πως το θεμέλιο της ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ ΠΑΙΔΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... 

 Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογής μου.

 

 

Γράφει ο Μαύρος Αετός :
 
Η γυναίκα στην εποχή μας, κάτω από ένα πλέγμα ελευθερίας καταναλωτισμού που πάλλεται μεταξύ εργατικής σκλαβιάς και σωματικής εκπόρνευσης, έχει χάσει την φύση της, και έχει χάσει την φύση της διότι ουδέποτε ήθελε να την μάθει. 
 
 
Το βασικό στοιχείο μέσα σε αυτό το πλέγμα καταναλωτισμού είναι η έμμεση εκπαίδευση των γυναικών από μικρή ηλικία στο να βλέπουν εχθρικά τους άντρες… στην εποχή μας το να βλέπει μια γυναίκα εχθρικά τον άντρα, αποτελεί μέρος και βασικό στοιχείο της δήθεν απελευθέρωσης της! 
 
Στην δυτικού τύπου υλική κοινωνία μας, ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του… και σε αυτό φταίει αυτός!
 
 
 Για τον κανόνα των γυναικών (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) ο άντρας δεν είναι ο πολεμιστής… δεν είναι ο τίμιος δουλευταράς, ούτε είναι αυτός που έχει μπέσα κ.λ.π. ο άντρας είναι μια οικονομική επένδυση! 
 
 
 
Τώρα αν έχει και χτισμένο σώμα και μια πούτσα πάνω από 25cm ακόμα καλύτερα γιατί κατά φαντασία… θα γαμάει και καλά!
 
 
 
Ο άντρας επί των ημερών μας είναι μια σοβαρή επένδυση που μπορεί να προσφέρει απλόχερα ένα μεγάλο σπίτι… ένα καλό έως πολύ καλό αυτοκίνητο… το τελευταίο μοντέλο iPhone κ.λ.π.
 
 
 
 Από όσους άντρες έχουν μείνει και είναι ακόμα πολεμιστές… έχω την εντύπωση κανείς δεν πρόκειται να πάει να δώσει την κωλοτρυπίδα του για να συνεχίσει να υπάρχει μια δυτικού τύπου κοινωνία και δήθεν δημοκρατία, που βασίζεται στο δίπτυχο καταναλωτής – προϊόν.
 
 
 Βεβαίως και είναι πράξη πολέμου ο βιασμός των γυναικών από τους μουσουλμάνους εποίκους… γιατί στους μουσουλμάνους έποικους δεν έχει επιβληθεί μια δυτικού τύπου κοινωνία (λόγο του σκληρού θρησκευτικού μοντέλου), όπου ο άντρας έχει χάσει τον ρόλο του και είναι απλά μια επένδυση!
 
 Όταν κάνουμε αναφορά στην ζωή, και στην κοινωνία αναφερόμαστε κατ’ ουσίαν στην γυναίκα… διότι η γυναίκα είναι και η κοινωνία και η ζωή. 
 
 
 
Όταν κάποιος θέλει να αλλάξει την ζωή και την κοινωνία, τότε αλλάζει τα πρότυπα της γυναίκας! Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
 

 
Υ.Γ  Μου  αρέσει που κάποιοι – κάποιες θέλουν και κοινωνία πολεμιστών.!! 
Να τι έχουν... Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ