Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Θέλουν πόλεμο.... Μέσα στο μήνα που μπαίνει. Ταξίδι δίχως επιστροφή...Όταν τραβήχτηκε η σφεντόνα στις 21 Ιουνίου και στις 8 Ιουλίου, την επόμένη στις 9 Ιουλίου εντοπίστηκε ότι το επόμενο κρίσιμο διάστημα είναι αυτό που μπαίνουμε σήμερα, ο Σεπτέμβρης. 

Ακόμη και αν περάσουμε αυτο ειρηνικά, υπάρχει ήδη το επομενο κρισιμο διάστημα...και θ ατο πουμε όταν θα έρθει η ώρα.
Θέλουν πόλεμο.


Μέσα στο μήνα που μπαίνει.Καλό μήνα βέβαια να έχουμε..... αλλά κάθε μήνα τα ίδια λέμε, και τελευταία οι μήνες..οι μέρες από τις οποίες αποτελούνται, ασχήμυναν πολύ και μένουμε στα λόγια και στις ευχές...καμία πρόοδος.


Κοιτά…..αυτοί που μας κάνουν κάθε τόσο ζημιά, θέλουν πόλεμο.


Ελεγχόμενο πολεμικό μέτωπο.


Την περασμένη άνοιξη του 2019, πριν μερικούς μήνες, είχαν καταγράφει παρόμοιες προθέσεις.


Για τον Ιούλιο που θα ερχόταν και όσοι διαβάζετε αυτή τη στήλη ίσως θυμάστε ότι πολλές φορές μιλάγαμε για τον Ιούλιο…....από Μάρτη.


Συγκεκριμένα, μίλαγα για την 8η Ιουλίου, την οποία ποτέ και δεν είπαμε ανοιχτά αλλά γενικά.


Υπήρχε δηλαδή συγκεκριμένη μέρα που ήταν γόνιμη για την έναρξη ενός πόλεμου.


Μερικές ημέρες πριν, στις 21 Ιουνίου, οι ΗΠΑ κάνουν πίσω 10’ πριν χτυπήσουν το Ιράν (που είχαμε πει ότι σχεδιάζουν να το χτυπήσουν μέσα στο 2019) και μοιάζει προειδοποίηση σε όλους μας, από πολύ ψηλά, για αυτό που έρχεται και ότι την επομενη, το χτύπημα θα πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθεί ξαφνικά.


Και εκεί η φωτιά του πολέμου μπορεί να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι φήμες πολέμων που διαδίδονται από τα μέσα προπαγάνδας της εποχής μας, δεν είναι απλά φήμες, καπνός χωρίς φωτιά…είναι μέρος ενός global εκφοβισμού που σκοπό έχει να αγκαλιάσουμε (από τον φόβο μας) την νέα εποχή και να μπούμε κάτω από την προστασία της.

Και δεν γίνεται να υπάρχει καπνός χωρίς εστία φωτιάς, ειδικά μέσα σε ένα εύφλεκτο γεωπολιτικό τοπίο όπως έχει δημιουργηθεί στην εποχή μας....οπότε αυτό που στην αρχή ελέγχεται μετά τείνει να γίνει ανεξέλικτο.

Και βλέπουμε πως ανακατεύουν την τράπουλα της πληροφορίας, σε τέτοιο βαθμό που ο κόσμος, ακόμη και ειδικοί επί των θεμάτων, να μπερδεύονται.

Οι γεωστρατηγικες κινήσεις στην σκακιέρα, δείχνουν ότι οι «παίκτες» περισσότερο παίζουν για να μπερδέψουν τους θεατές, παρά για να κερδίσουν την μάχη...γιατί μάλλον έχουν επίγνωση της έκβασής της παρτίδας...μιας και οι προφητείες των Πατέρων μας είναι σαφής!

Αυτό που είπαμε τότε για τον Ιούλιο..... επανέρχονται δυναμικά για τον Σεπτέμβριο.

Αυτό το διάστημα ξεχωρίζει μία Κυριακή προς Δευτέρα και μία Πέμπτη αλλά δεν θα πούμε περισσότερα. 

Αν...αν.. ξεκινήσει σαν γεγονός, είναι πολύ μεγάλο για να το περάσουμε από μια τόσο μικρή στήλη.

Απλά εντοπίστηκαν οι προθέσεις, εντοπίστηκαν και οι χρόνοι «ευκαιρίες». 

Όταν τραβήχτηκε η σφεντόνα στις 21 Ιουνίου και στις 8 Ιουλίου, την επόμένη στις 9 Ιουλίου εντοπίστηκε ότι το επόμενο κρίσιμο διάστημα είναι αυτό που μπαίνουμε σήμερα, ο Σεπτέμβρης. 

Ακόμη και αν περάσουμε αυτο ειρηνικά, υπάρχει ήδη το επομενο κρισιμο διάστημα...και θ ατο πουμε όταν θα έρθει η ώρα.

Αυτή λοιπόν είναι η καλύτερη ευχή, για τον μήνα που μπαίνει, δηλαδή  να μην ανοίξει πολεμική πληγή, γιατί δεν θα κλείνει μετά και θα ανοίξουν και οι υπόλοιπες, θα πέσει πολεμική επιδημία στον πλανήτη σε διαφιλονικούμενα σημεία και έχουν φροντίσει να είναι αρκετά και τα οποία θα μας οδηγήσουν στον Α’ΠΠ….

Οχι στον Πρώτο Παγκόσμιο αλλά στον Α’ Πυρηνικό Πόλεμο…. 

Α’ΠΠ. 

Και ηρθε η ώρα να πούμε γιατί ζητάνε ΤΩΡΑ τον πόλεμο. 

Έχουν εντοπιστεί οι προθέσεις, το επόμενο διάστημα, για την μεγαλύτερη, οικονομική ύφεση της παγκόσμιας ιστορίας. 

Μπροστά μας και πριν φύγει το ετός...δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα.

Οπότε από κάπου θα πρέπει να γίνει η αρχή. 

Οι αγορές, αυτή τη στιγμή και μπροστά σε έναν εμπορικό πόλεμο Ανατολής και Δύσης, τρεμοπαίζουν τα λαμπάκια τους...πόσο μάλλον όταν οι φήμες του κανονικού πόλεμου πάψουν να είναι φήμες. 


Το τι ακριβώς θα γίνει και το πότε ο Θεός το γνωρίζει και δίνει το τελικό okay και όπως μας είπαν αυτοί που είδαν, πολλές φορές έχει ανατραπεί/αναβληθεί το σχέδιο του κακού και όσων το υπηρετούν. 

Εμείς εδώ απλά καταγράφουμε τις προθέσεις, ζυγίζουμε τα στοιχεία και τους χρόνους παγίδες. 

Περίμενα σήμερα να πούμε τα παραπάνω μιας και σήμερα έχουμε μία μαύρη επέτειο. 

Σαν σήμερα, το 1939 το κακό αφηνόταν να δράσει, και η έναρξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου, ήταν η τελετή έναρξης σε ένα παρανοϊκό ταξίδι με προορισμό την απέραντη θλίψη και τον δίχως όρια θάνατο, που από την ημέρα που θα ξεκίναγε το ταξίδι αυτό........ μετά δεν είχε γυρισμό. 

Και την ημέρα αυτή…..και για ένα διάστημα από την έναρξη του πολέμου, οι Γερμανοί γιόρταζαν, τραγούδαγαν, έβγαιναν, διασκέδαζαν, κολυμπούσαν...όπως κάνουμε εμείς τώρα... γιατί δεν είχαν καταλάβει που πήγαιναν....ποτέ δεν πίστεψαν πραγματικά που τους οδηγούσαν αυτοί που είχαν επιλέξει να αναλάβουν την εξουσία στην Γερμανία. 

 Το μόνο που τους απασχολούσε ήταν το... "Make Germany great again".
Τους απασχολούσε μόνο να ζουν σε μία χώρα οικονομικά εύρωστη, στρατιωτικά ισχυρή με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και επενδύσεων.
Μα δεν είδαν ότι αυτές οι συνθήκες παρείχαν την δυνατότητα για παρασκηνιακές πολεμικές διεργασίες...δεν το είδαν…..όπως και εμείς τώρα δεν βλέπουμε την Νέα εποχή και τις γενικές προετοιμασίες που θα μας οδηγήσουν εκεί….οπότε πως να αντιδράσεις σε κάτι που δεν βλέπεις. Που δεν δέχεσαι….. που δεν πιστεύεις!

Τα βλέπεις αργότερα σε ντοκυμάντερ.

Εμπιστεύτηκαν τότε την εξουσία  τυφλά! Όπως κάνουμε εμείς τώρα.

Και αργά κατάλαβαν.. όσα θα έπρεπε να είχαν καταλάβει από νωρίς. 

Δηλαδή καθυστέρησαν να αντιληφθούν το που τους οδηγούσε μία ομάδα παρανοϊκών στρατιωτικών, την ώρα που αυτοί πέρναγαν ανέμελες στιγμές μακριά από τους ήχους του πολέμου, που όμως αυτός πλησίαζε, στην αρχή αθόρυβα, για να μην το καταλάβουν, ακριβώς όπως κάνουν τα αρπακτικά στην άγρια φύση,κινούνται αθόρυβα στην αρχή, ώστε να αιφνιδιάσουν τα θηράματα τους. 

Έτσι και στις μέρες μας, την στιγμή που ο πόλεμος θα φτάσει στην χρονική εμβέλεια μας, μετά δεν θα μπορούμε να του ξεφύγουμε, γιατί δεν θα μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τους δείκτες των ρολογιών μας, ούτε τους μήνες στο ημερολόγιό μας.

Οπότε, η ημέρα που θα ξημερώσει και που θα ακούσουμε για πόλεμο, να ξέρουμε ότι θα είναι ένα...... ταξίδι δίχως επιστροφή. 

Αυτό το ταξίδι όμως δεν θα το κάνουμε μόνοι μας, όπως έγκαιρα μας ενημέρωσαν οι Άγιοι Πατέρες μας... και φαντάσου δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που δεν ξέρουν για τις προφητείες της ορθοδοξίας και την έκβαση των δραματικών εξελίξεων που ετοιμάζονται να τρέξουν.

Πόσο ανασφάλεια και απελπισία θα νιώσουν εκείνες τις κρίσιμες στιγμές;

Πάνε στα τυφλά να σκοτωθούν μεταξύ τους….…και αυτό προσωπικά με πονάει από τώρα γιατί..είτε Τούρκος, είτε Ιρανός, είτε Ρώσος....είτε Αμερικάνος..ξέρεις  είναι άνθρωποι..θύματα μαις σάπιας εποχής.

Άνθρωποι που... όπως τότε έτσι και σήμερα, δεν θα έχουν από που να πιαστούν, που να εναποθέσουν την ελπίδα τους, ειδικά όταν... τότε.... ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά στο εισιτήριο και διακρίνουν ότι τελικά δεν υπάρχει επιστροφή στο... τώρα..στο πριν.


Είμαι εδώ γιατί είμαστε κοντά και δεν είναι εύκολο να μιλάς για τόσο δύσκολα πράγματά. 

Ειδικά όταν οι λύκοι θέλουν να αιφνιδιάσουν το κοπάδι…και το κοπάδι είμαστε εμείς και δεν είναι εύκολο να χαλάς αιφνιδιασμούς.

Τέλος, επειδή βλέπω αναλυτές να τραβάνε τα μαλλιά τους με τις σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας, νομίζω ότι τα παραπάνω εφόσον εξελιχθούν το επόμενο διάστημα που είπαμε, θα ξεμπερδέψουν κάπως την κατάσταση. 

Αυτό που είχα γράψει για τις σχέσεις των δυο χώρων, που την επομένη κιόλας ημέρα επιδεινώθηκαν, δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οπότε αυτή η σχιζοφρενής κατάσταση μεταξύ των δυο κρατών νομίζω θα ξεκαθαρίσει τον Σεπτέμβρη.

Αρα, αν σε μερικές..... ημέρες....δούμε τα παραπάνω σημάδια…τότε να περιμένουμε πολύ σύντομα να απομακρύνεται ο Ερντογάν.

Πολύ πολύ σύντομα.. ίσως και μέχρι να φύγει ο 9ος.

Δεν σου λέω αν υπάρξει και κάποιο μεγάλο σεισμικό γεγονός στην Τουρκία μέσα στο μήνα.

Όμως αυτό είναι κάτι άλλο και απλά το αναφέρουμε ξώφαλτσα.

Μεταξύ μας…ούτε το ένα θέλουμε ούτε το άλλο.Rick

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Α καλα Αυτος εγραφε παπαριες για σημαντικα και ξαφνικα γεγονοτα τον ιουλιο αυγουστο. Ποπη στειλτον. Εχει καψει λαδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καμια σφεντονα δεν εχει τραβηχτει Εσυ φιλε τον εχεις κανει σφεντονα. Αλλος κατοχικος μας βρηκε με κειμενα προφητικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Παλεύει, όπως όλοι, για το μεροκάματο και απαιτεί κατανόηση.

   Αν δεν έβαζε την εσχατολογικοτρομολαγνική εισαγωγική ''σάλσα'' με σφεντόνες - Αυλαία για τον Α’ Πυρηνικό Πόλεμο, που θα μοντάριζε ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΈ - ΠΌΣΟ ΤΥΧΕΡΟΊ ΕΊΜΑΣΤΕ: ''Αυτό το ταξίδι όμως δεν θα το κάνουμε μόνοι μας, όπως έγκαιρα μας ενημέρωσαν οι Άγιοι Πατέρες μας...και φαντάσου δισεκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που δεν ξέρουν για τις προφητείες της ορθοδοξίας και την έκβαση των δραματικών εξελίξεων που ετοιμάζονται να τρέξουν.
   Πόσο ανασφάλεια και απελπισία θα νιώσουν εκείνες τις κρίσιμες στιγμές;'';

   Μήπως σε συνταγή της Βέφας για τούρτα κρέμα, ταραμά, αντζούγιες, σαλιγκάρια, ανανά και κερασάκια για γαρνίρισμα;

   Διαγραφή
 3. Φιλε παίρνεις πολλα χαπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μην χλευαζετε και διαβάζετε σκεπτόμενοι ,μπορειτε να παρακολουθήτε τα γεγονότα πίσω από την κουρτίνα ;μπορείτε να αξιολογείτε την ειδησεογραφία μπροστά από την κουρτίνα ;κατ'αρχην ,ο άνθρωπος δεν είναι νεοταξιτης ,σκέψεις ,υποθέσεις ,αξιολόγηση κάνει.Η πάμε όλοι μαζί η ο κάκος δράκος θα φαη πολλούς στο διάβα του.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πειτε μου ποιος σοφρων και νοημων ανθρωπος θα εγραφε τετοιες σαχλαμαρες.
  Μονον ενας θρησκοληπτος.
  Τι διαφορα εχει ενας πορωμενος ιδεολογικα με καποιο κομμα με εναν θρησκοληπτο.(θεουσο)
  Καμμια.Εχουν και οι δυο διεστραμενο μυαλο.(Αρνουνται συστηματικα την πραγματικοτητα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εντάξει, μου θυμίζετε όλοι εσείς που χλευάζετε και σαρκάζετε τις σκέψεις ενός ανθρώπου που στο κάτω κάτω τις στηρίζει σε δικά του λογικά επιχειρήματα, μου θυμίζετε λοιπόν τους στίχους του Τ.Λειβαδίτη: "μην κοιμάσαι είναι επικίνδυνο, μην ξυπνάς θα μετανιώσεις!!!" τώρα εσείς τι προτιμάτε να κοιμάστε ή να αφυπνιστείτε και να δείτε ό,τι απροκάλυπτα πλέον μας ξεφωνίζουν όλοι αυτοί οι κοσμοκράτορες που αποφασίζουν πότε και πού θα ανάψει η φωτιά του παραδοσιακού πολέμου, γιατί είμαστε πλέον σε πόλεμο -όχι σε παραδοσιακό ακόμη- εκτός αν εθελοτυφλείτε ζώντας ακόμη στη ραστώνη του καλολαιριού και δε βλέπετε τι συντελείται γύρω σας, δε βλέπετε ή δε θέλετε να δείτε; δε σας είπε τίποτε η "αραβική 'ανοιξη", δε σας λένε τίποτε οι βομβαρδισμοί στη Συρία και όχι μόνο, ούτε η εκατόμβη των πνιγμένων-καμένων στο Μάτι στη Μάνδρα, ή μήπως είναι μαγική εικόνα για όλους εσάς η μάζα των προσφύγων που όλο και διευρύνεται...κι ακόμη δε φτάσαμε εκεί που στοχεύουν οι "παγκοσμιοποιητές" στον πόλεμο αυτό που σκοτώνει με σφαίρες, που βομβαρδίζει ατοχευμένα σημεία, που καίει, που καταστρέφει, που σκοτώνει παιδιά από πείνα και αρρώστια, που αφήνει ορφανά που σπέρνει τον τρόμο, που οδηγεί στο σκοτάδι και στο θάνατο!!!! τόσο ανιστόριτοι πια, αγνοείτε ότι ειδικά εμείς οι Έλληνες ζούμε στα Βαλκάνια, που αποτελούν μια βραδυφλεγή βόμβα;; απευχόμαστε να συμβούν τα αποτρόπαια αποτελέσματα ενός πολέμου, αλλά είστε σίγουροι "κρίνοντας εκ του ασφαλούς" ότι αυτό που συμβαίνει στη Συρία, στο Ιράκ, που κυοφορείται στο Ιράν, οι βομβαρδισμοί στο Λίβανο απο το Ισραήλ δε θα σας ακουμπήσουν εσάς;;; αγαπητοί μου κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο, και όπως λέει ένας παλιός ιερωμένος Άγγλος ποιητής ο Τζων Ντον : "no man is an island entire of itself" (κανείς δεν είναι ένα νησί πλήρες κι αύταρκες), που σημαίνει ότι δεν ωφελεί ή μάλλον είναι επικίνδυνο να είμαστε περιχαρακωμένοι γύρω απ΄τον εαυτό μας, αγνοώντας ό,τι γίνεται γύρω μας....(αυτά για όποιον δεν περιορίζεται στη "βιτρίνα")

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ