Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πόσα εκατομμύρια "μετανάστες" είπαμε πως πρέπει να δεχθεί η Ελλάδα, μετά την υπογραφή του ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;; ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  


ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΧΩΡΑΣ!
Επειδή ως λαός, ένα από τα πολύ αρνητικά μας είναι πως... διαθέτουμε μνήμη ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ, και επειδή ο πλήρης αφανισμός μας βρίσκεται προ των πυλών, να σας φρεσκάρω τη μνήμη, για
τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ... ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, που πρόκειται να εισβάλουν στην Πατρίδα μας, μπας και η πλειοψηφία που βρίσκεται σε νιρβάνα, ανοίξει... το ένα μάτι και δει... κι ίσως ανοίξει και τα δυο και σηκωθεί από τον καναπέ  και τα πληκτρολόγια...

Διάολε μαύρε... (λαϊκή ρήση) 120.000.000 θα έλθουν μόνον στην Ελλάδα... 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ!Καλλιόπη Σουφλή
 Λάβετε υπόψη, πως για την Πατρίδα μας, έχουν ορισθεί από το ΣΥΜΦΩΝΟ, να εισέλθουν 120.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ.
Και αυτό το ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 2.000.000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.


 Προσκεκλημένη στην λίαν επιτυχημένη εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" και στην ραδιοσυχνότητα  του  METROPOLIS 95,5 η διαχειρίστρια του site ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Καλλιόπη Σουφλή, συζήτησε με τον γνωστό παραγωγό για την πιο σημαντική μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για τα θύματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ στο Μάτι, ενώ έγινε αναφορά και στην απουσία ανεξαρτησίας της "δικαιοσύνης".


Βασικό θέμα όμως της συζήτησης, ήταν το ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ το οποίο υπέγραψε ο τουρκοεβραίος πρωθυπουργεύων Αλέξης Τσίπρας, εν αγνοία του λαού, και το οποίο θα αφανίσει κυριολεκτικώς την Ελλάδα.

Οι σχεδιασμοί μεθόδευσης του ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, αποκαλύπτονται για πρώτη φορά δημοσίως.

Ήταν το πρώτο μέρος ανάλυσης ενός ΣΥΜΦΩΝΟΥ, που σκοπεύει στον αφανισμό της Ελλάδας, στον αφανισμό όλων των λαών, οι κυβερνήσεις των οποίων υπέγραψαν το ΣΥΜΦΩΝΟ και η μιγαδοποίηση της λευκής φυλής.

Στην επόμενη εκπομπή, θα αναλυθούν οι ολέθριες επιπτώσεις της εισβολής 38.000.000 εκατομμυρίων ως πρώτη δόση, στην Ελλάδα.

Λάβετε υπόψη, πως για την Πατρίδα μας, έχουν ορισθεί από το ΣΥΜΦΩΝΟ, να εισέλθουν 120.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΙΑ.

Και αυτό το ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 2.000.000 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

Αν νομίζουν πως θα γλυτώσουν από την επέλαση των αφροασιατών εισβολέων αυτοί, είναι βαθιά νυχτωμένοι, γιατί τα όσα θα αποκαλυφθούν θα σηκώσουν από τους τάφους τους τους νεκρούς προγόνους μας.

Ακούστε την εκπομπή εδώ, από το 1.38.00 λεπτό, έως το 2.02.00 λεπτό.

 

Πηγή


Διαβάστε και τα παρακάτω λίνκς, τα οποία είναι πολύ σημαντικά, και... ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ...ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ Πλανητικό Πακέτο για τη Μετανάστευση: "ανοίξαμε και σας περιμένουμε..." (Και η μεγάλη ΑΠΑΤΗ περί ... μη νομικά δευσμευτικού)

  Μετά την υπογραφή του, από όσους το υπογράψουν, θα δρομολογηθεί και επισήμως η νέα φάση του Δόγματος του Σοκ, για την εξαναγκαστική πλανητική επιβολή της Παγκοσμιοποίησης, της Πανθρησκείας και της Πολυπολιτισμικότητας.  Οι γηγενείς πολίτες ενός έθνους/κράτους που έχουνε χύσει τόνο

 
S.O.S. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ!

Αυτό είναι στην πλήρη του μετάφραση το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, που ΚΑΤΑΡΓΕΊ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΈξι χρόνια πριν.. πόσο προφητικό ήταν...ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ !!! Οδεύοντας προς τον αφανισμό μας... μένει να δούμε την έκβαση του δράματος.

ΕΟΖ (τι είναι αυτό το πράμα;) και μετανάστες, ΕΟΖ στην Θράκη και ελληνοτουργικά συμφέροντα, και λεφτά, πολλά λεφτά…και ανθρώπινη δυστυχία. Αυτό που γίνεται λοιπόν στην Θράκη (και στο Αιγαίο) είναι οτι έχουν κουμπαριάσει επιχειρηματικά συμφέροντα και από τις δύο πλευρές τους Αιγαίο
 
 
 
 
 
 

ΗΠΑ: Το παγκόσμιο σύμφωνο για τη μετανάστευση καταργεί κυριαρχικά δικαιώματα των χωρών

«Η Αμερική, δεν μπορεί να υποστηρίξει ένα σύμφωνο ή μια διαδικασία που επιβάλει ή έχει τη δυνατότητα να επιβάλει διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες, κανονισμούς (...) ή δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να είναι αντίθετοι με τη δυνατότητά μας να λαμβάνουμε αποφάσεις προς το συμφέρον του έθνους και
 
  
 

ΣOK: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ – ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ – ΤΑ ΠΡΩΤΑ 17′ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Μr V, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ (Βίντεο)

Ο Αναστάσιος Λαβρέντζος, στο βιβλίο του Σιωπηρή άλωση (εκδ. Πραγματεία), μελετά το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας σε σχέση με το μεταναστευτικό, παραθέτοντας χρήσιμους πίνακες για την πορεία του. Ο συγγραφέας μάς λέει ότι «από εδώ και μπρος εισερχόμαστε σε μια ασταμάτητη αριθμητική συρρίκ
 
 
 
 

Το Ισραήλ δεν υπογράφει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη λαθρομετανάστευση

 «Έδωσα οδηγίες στο υπουργείο Εξωτερικών να μην υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη μετανάστευση. Έχουμε δεσμευτεί να επιτηρούμε τα σύνορά μας εναντίον της άφιξης λαθρομεταναστών. Αυτό κάναμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» σημειώνει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου που ε
 
 
 
 
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Ωπα ρε ποπη 120 εκατομ. Θα ερθουν ποτε και πως;; τρελο το μεγεθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθόλου τρελλό... κατ' αυτούς που το εκπόνησαν και το υπέγραψαν, φυσικά.
   Μιλάμε για ενάμισυ με δυο δις μετανάστες που προβλέπονται σε όλη την Ευρώπη.
   Δεν συνηθίζω να μεταδίδω ψευδείς ειδήσεις.
   Διαβάστε όλα τα λινκ που έχω βάλει στην ανάρτηση.

   Διαγραφή
 2. Κι ακόμα λένε οι νεοταξίτες νεοδημοκράτες πως φιλοξενούμε τους κακόμοιρους που εισβάλλουν στην πατρίδα μας..το έχουμε δει το έργο χρόνια τώρα. Ποιοι ψήφισαν ΝΔ για να φύγει ο σύριζα;Έχετε δίκιο κ. Σουφλή, συνεχίζουν την ατζέντα του ξεπουλήματος της Ελλάδος. Πώς ν' αντισταθούμε στα μαύρα σχέδια τους, πρέπει να τα καταφέρουμε, καταγόμαστε από αυτούς που εδραίωσαν τον πολιτισμό που θέλει η νέα τάξη να καταστρέψει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και θα την συνεχίζουν, όσο τους το επιτρέπουμε, Δωδεκανησία μου.

   Διαγραφή
 3. Τσίπρα σου εύχομαι ολόψυχα κάποιος απ' αυτούς που κουβάλησες στην Ελλάδα για να την καταστρέψεις , να σφάξει τα παιδιά σου μπροστά στα μάτια σου, να βιάσει επανειλημένως την περιστέρα σου και στο τέλος να σφάξει και 'σένα απο "ευγνωμοσύνη" προς το πρόσωπο σου!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ