Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Διαλύεται ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ και ο Νικολάκης θέλει να τη γλιτώσει με… €8.000.000 στην τσέπη!

Χρόνια γράφω, πως ο Μιχαλολιάκος είναι ότι πιο βρώμικο υπήρξε στην πολιτική ζωή από πλευράς "εθνικιστικής"...

"ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ" ΤΗΣ ΚΥΠ, συμπεριφορά "ρουφιάνου" και στον πατριωτικό χώρο που κυριολεκτικά διέλυσε.

Αυτό δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμα, όσοι ασχολούνται με βαθυστόχαστες αναλύσεις για τα λάθη της ... Χ.Α. 

Αυτό που δεν μπορούν επίσης να συνειδητοποιήσουν  είναι πως ΟΛΗ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ... ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ.

Κι ακόμα κάποιοι ανεγκέφαλοι, μιλούν για ... Κασιδιάρηδες και για Παναγιώταρους και για Λαγούς!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ... ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Την Δεξιά την γνώρισε ο λαός... το ίδιο και την Αριστερά... 

ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ... "ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ"!

Επιτέλους ας αφήσουν τις ηλίθιες αναλύσεις για την Χ.Α. και ας συνειδητοποιήσουν την ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΣ, ΗΤΑΝ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ, ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Όσον αφορά εμμονικούς και ψυχασθενείς χρυσαυγήτες και χρυσαυγήτισσες, λοιδώρησαν αθώους, τους έβρισαν, τους διέσυραν, τους ξεφτίλισαν με ανώνυμους σχολιασμούς σε "μπατριωτικά blogs" επειδή κάποιοι είχαν το θάρρος και  έγραφαν τις αλήθειες, χρόνια πριν.

Αυτές που το πανηλίθιο κομπλεξικό μυαλό των χρυσαυγητών και χρυσαυγητισσών και τα μαύρα φεγγάρια της ψυχής τους, δεν ήθελαν να δουν.

Τελικά, ένας Μιχαλολιάκος τους άξιζε, για να ξεβράσουν την μπόχα της ψυχής τους υπερασπιζόμενοι/ες τον Μιχαλολιάκο και το ναζιστικό κόμμα του που ενδύθηκε τον "πατριωτικό χιτώνα" , ως ... ψηφοφόροι του.

Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω τους ψηφοφόρους του Μιχαλολιάκου και της ναζιστικής συμμορίας του, ως ... αφελείς και ηλίθιους...

Κανείς τους δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο.

Κομπλεξικα και ψυχοπαθή ανθρωπάκια ήταν στην πλειοψηφία τους, που βρήκαν απάγκιο σε έναν  ναζιστή - σατανιστή.

Το βέβαιο πλέον είναι, πως ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Και ο Μιχαλολιάκος, περιμένει να πάρει ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!
ΡΕ, ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΑΠΟ ΔΩ.


Ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής από τη Βουλή μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, έχει ενισχύσει τις διαλυτικές τάσεις στην οργάνωση, τουλάχιστον στο «επίσημο» μέρος της. Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, που είχε εισβάλει με τρόπο τρομακτικό στην πολιτική ζωή της χώρας τον Μάιο του 2012 και τελικά έκλεισε τον… κοινοβουλευτικό κύκλο του στις 7 Ιουλίου 2019, βρίσκεται, όπως περιγράφεται από ρεπορτάζ σε φάση οργανωτικής αποσύνθεσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Real News» αλλά και της «Εφημερίδας των Συντακτών» η κατάσταση στη Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται από αποχωρήσεις μελών σε όλη την Ελλάδα, «αλληλοκαρφώματα» των μέχρι πρότινος ηγετικών στελεχών, οργανωτική συρρίκνωση με κλείσιμο δεκάδων γραφείων στην περιφέρεια (από την Κρήτη ως τη Βέροια και τα Τρίκαλα και από την  Καρδίτσα ως την Κεφαλονιά), ενώ είναι αμφίβολο για πόσο ακόμα θα συντηρούνται τα κεντρικά γραφεία στη λεωφ. Μεσογείων.

Παρατηρητές δεν θεωρούν ήσσονος σημασίας ότι τις προηγούμενες ημέρες η οργάνωση έμεινε χωρίς ιστοσελίδα στο Internet.
Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», που στο φύλλο της Δευτέρας, αποκάλυψε ένα σχέδιο του Μιχαλολιάκου: πρώτον να γλιτώσει από τις κατηγορίες στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, πείθοντας το δικαστήριο ότι έφταιγαν οι κατώτερες δομές της Χρυσής Αυγής για τους φόνους και τα άλλα… ανδραγαθήματα και δεύτερον να διεκδικήσει την κρατική επιχορήγηση που δεν έλαβε η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια!Αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ:

Ολες οι κινήσεις του «Αρχηγού» τις τελευταίες μέρες συντείνουν στο γεγονός ότι έχει αναπροσαρμόσει την τακτική του και επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ακόμα και την παταγώδη εκλογική αποτυχία της οργάνωσης. Κρυφό του όνειρο αλλά και ισχυρό δέλεαρ για όσους επιλέξουν να παραμείνουν δίπλα του είναι η προσωπική του διάσωση, η οποία δεν θα έχει μόνο ποινικό ενδιαφέρον, αλλά και μεγάλο οικονομικό αντίκρισμα.


Ως γνωστόν, μετά την άσκηση των ποινικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής τον Οκτώβριο του 2013 η Βουλή ψήφισε νόμο, με τον οποίο ανεστάλη η κρατική χρηματοδότηση της ναζιστικής οργάνωσης. 

Το ΣτΕ επικύρωσε την απόφαση αυτή το 2015. Τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί όλα αυτά τα χρόνια ξεπερνούν τα 8 εκατ. ευρώ. 

Ενδεικτικά για το 2019 θα αντιστοιχούσαν 1.060.388,27 ευρώ και άλλα 212.077,65 ευρώ ως χρηματοδότηση για ερευνητικούς σκοπούς, ενώ το 2018 αναλογούσαν 1.145.219,33 ευρώ.


Το «μεγάλο κόλπο» που έχει σκαρφιστεί ο Μιχαλολιάκος είναι να απαλλαγεί ο ίδιος και να διεκδικήσει αυτό το ποσόν για τον εαυτό του!

Και λίγο πιο κάτω:

Στόχος του είναι να απαλλαγεί ο ίδιος και να αποδείξει ότι οι εγκληματικές πράξεις δεν γίνονταν «στο πλαίσιο δράσης του κόμματος». 

Στη συνέχεια θα διεκδικήσει την είσπραξη του τεράστιου ποσού. 

Ισως εδώ κρύβεται και η πραγματική αιτιολογία της περίεργης αποχώρησης του Λαγού, ο οποίος μαζί με την ομάδα των σκληρών εμφανίζεται τώρα εκτός οργάνωσης, διευκολύνοντας τον «Αρχηγό»


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. εμ δε γινετε να φταινε οι πιο κατω ,το ψαρι απ το κεφαλι βρωμαει...κι ο αρχηγισκος ''''πατριωτης'''' του μορφωματος, απο κεφαλα εχει περισευμα...ξανθοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξετρυπωσε το ποντικι με το τυρι !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ευρω να μην παρει ο κοπανος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο Μιχαλολιάκος τα έχει συμφωνήσει με το σύστημα . Αυτός να την βγάλει καθαρή και να την πληρώσουν κάτι κοροιδα τύπου Πατέλη και φυσικά να πάρει τα 8 εκ.
  Προφανώς με την συμφωνία που θα την έκανε ο Μιχαλόλιας θα του δώσανε και εχέγγυα ότι θα την γλυτώσει, ώστε να είναι 100% σίγουρος και να κάνει το ξεπούλημα.
  Για τους συνεργάτες του πέρα απο τον Παπά δεν πιστεύω να είναι απο την αρχή στο κόλπο. Τους το έφερε ξαφνικά με την αποδοχή πολιτικής ευθύνης. Γι αυτό και ο Λαγός την κοπάνησε παίρνοντας την θέση στο ευρωκοινοβούλιο . Ομ δε Κασιδιάρης ελπίζει να την γλυτώσει και αυτός κατά διαβεβαιώσεις του Μιχαλολιάκου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ