Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

700 λευκά τριαντάφυλλα στη μνήμη των 700 Ελληνόπουλων που δολοφονήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση!


«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά οι εξουσιαστές δεν θέλουν να δημοσιευτούν.
Οτιδήποτε άλλο είναι αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία»
Σήμερα στη Ρώμη ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες -αλλά και στα ελληνικά προξενεία σε πολλές ιταλικές πόλεις- στην έκκληση που απηύθυνε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Francesco Amodeo για «αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό και εναντίον των υπερεθνικών εγκληματιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέστρεψαν αυτό το αδελφικό έθνος».


 

Κι εμείς... εμείς οι "έλληνες", ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ;;;


ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ;;;
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΩΡΕ;;;

ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΩΠΟΥΜΕ;;;


Καλλιόπη ΣουφλήΣχολιασμός του Νίκου Κλειτσίκα
«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη...
λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini
Σήμερα στην Ιταλία -όπως είχε ανακοινωθεί σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ της Ιταλίας αλλά και στους ανταποκριτές των ελληνικών ΜΜΕ στη Ρώμη-, μπροστά στην ελληνική πρεσβεία συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ιταλών πολιτών για να συμπαρασταθούν στην Ελλάδα εναποθέτοντας 700 λευκά τριαντάφυλλα για τα παιδάκια που δολοφονήθηκαν από την πολιτική λιτότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Μάης 2019... ο μεγαλοδημοσιογράφος της "Corriere della Sera" Federico Fubini, η "χρυσή πένα" της ιταλικής δημοσιογραφίας κάνει μια συγκλονιστική αποκάλυψη-ομολογία για την Ελλάδα, που στην πατρίδα μας δεν απασχόλησε κανέναν δημοσιογράφο ή ΜΜΕ:

«Θέλω να ομολογήσω, πως υπάρχει ένα άρθρο που δεν θέλησα να γράψω στην "Corriere della Sera". Βλέποντας τα στοιχεία παιδικής θνησιμότητας στην Ελλάδα αντιλήφθηκα πως στην περίοδο της κρίσης είχαμε 700 περισσότερα νεκρά παιδιά σε σχέση με την περίοδο πριν την κρίση. Η διαχείριση της κρίσης είχε αυτό το δραματικό αποτέλεσμα και υπάρχουν κι άλλα στοιχεία για τα παιδάκια που γεννήθηκαν με ελλιπές βάρος.

Δεν θέλησα να γράψω πως μετά την κρίση πέθαναν 700 περισσότερα παιδιά: θα ήταν ενίσχυση των αντί-ευρωπαϊστών».

Απόσπασμα της φρικιαστικής ομολογίας του "δημοσιογράφου": ΕΔΩ


Σήμερα στη Ρώμη ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες πολίτες -αλλά και στα ελληνικά προξενεία σε πολλές ιταλικές πόλεις- στην έκκληση που απηύθυνε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Francesco Amodeo για «αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό και εναντίον των υπερεθνικών εγκληματιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κατέστρεψαν αυτό το αδελφικό έθνος».
Σήμερα (στην έναρξη του βίντεο), μπροστά στην ελληνική πρεσβεία της Ρώμης και με την ντουντούκα αναζήτησε δημοσιογράφους, εκπροσώπους των μεγάλων ΜΜΕ και τηλεοπτικών σταθμών, που δεν εμφανίστηκε κανένας για να δώσει το ρεπορτάζ της κατάθεσης 700 λευκών τριαντάφυλλων για τα Ελληνόπουλα που θυσιάστηκαν στο βωμό διάσωσης των τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν θα επιτρέψουμε στις ισχυρές εξουσίες να συμβεί κάτι ανάλογο στην Ιταλία! Θα επανακτήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία».

Να σημειωθεί πως επισημάνθηκε επίσης πως ο νέος υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, ο "αριστερός" Roberto Gualtiero, ήταν ο βασικός συντάκτης των μέτρων λιτότητας που επέβαλε η "δημοκρατική" Ευρώπη στην Ελλάδα και συνεπώς συνυπεύθυνος στο έγκλημα.

Ποιος είναι ο "μαρξιστής" συντάκτης των μέτρων λιτότητας που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, ο κύριος Roberto Gualtiero;

Το αμερικανικό περιοδικό "Politico" τον χαρακτήρισε ως «ένας από αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη». Προέδρευσε σε 157 θεσμικές διαπραγματεύσεις -απόλυτο ρεκόρ-, μεταξύ Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ευρωκοινοβουλίου, για να καθοριστούν οι "ευρωπαϊκοί κανόνες" (Οδηγίες).

Ο καθηγητής ιστορίας Roberto Gualtieri, σήμερα υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, ήταν ο Εισηγητής για την τροποποίηση του άρθρου 136 της "Συνθήκης της Λισαβόνας" και τη θεσμοθέτηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (European Stability Mechanism - ESM). Ένας "μηχανισμός" πολύ απλός: για υπάρχει σταθερότητα στο ευρώ σε περίπτωση κρίσης, η Ε.Ε. δανείζει ευρώ με αντάλλαγμα ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων περιουσιών.

Το 2011 μαζί με τον νεοφιλελεύθερο Guy Verhofstad (στους τραπεζίτες δεν προκαλεί καμία ανησυχία αν είσαι "αριστερός" ή δεξιός, αρκεί να εξυπηρετείς το υπερεθνικό κεφάλαιο), ήταν το επιτελείο που είχε καθήκον να πείσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ώστε να δεχθούν το "European Fiscal Compact", δηλαδή τον "κανόνα" λιτότητας του ευρωπαϊκού προϋπολογισμού που καταδικάζει χώρες σε μόνιμη κρίση. "Την μεγαλύτερη τραγωδία της σύγχρονης οικονομικής πολιτικής"... σύμφωνα με τους νομπελίστες Krugman και Stiglitz.

Σε ότι μας αφορά ως Ελλάδα, ο "μαρξιστής" Roberto Gualtieri -το μαρξιστής επικαλείται συνεχώς κι αδιαλείπτως όπως ο κύριος Ευκλείδης Τσακαλώτος-, προέδρευσε το "Financial Assistance Working Group", που ελέγχει την πατρίδα μας στο αν κάνει τις απαραίτητες "μεταρρυθμίσεις" που επιβάλουν τα μνημόνια, τις αναγκαίες περικοπές και την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας ως αντάλλαγμα της "ευρωπαϊκής βοήθειας". Να προσθέσουμε... κι αίμα αθώων παιδιών...

Ε... με ένα τέτοιο curriculum δεν θα μπορούσε να μην είναι σήμερα Υπουργός Οικονομίας της "αριστερής" ιταλικής κυβέρνησης.


«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά οι εξουσιαστές δεν θέλουν να δημοσιευτούν.
Οτιδήποτε άλλο είναι αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία»


Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν μίλησε ΠΟΤΕ για τα 700 Ελληνόπουλα που δολοφονήθηκαν κι έπρεπε να το μάθουμε από έναν Ιταλό μεγαλοδημοσιογράφο;
Γιατί ούτε την ομολογία του Ιταλού δημοσιογράφου δεν έχει αναφέρει κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος;
Γιατί σήμερα δεν έδωσε κανένα ΜΜΕ και δημοσιογράφος την κατάθεση 700 λευκών τριαντάφυλλων στη μνήμη των 700 νεκρών Ελληνόπουλων;
Γιατί κανένα ευρωβουλευτής δεν μίλησε ποτέ για αυτή τη γενοκτονία 700 παιδιών;
Γιατί δεν έχουν γίνει γνωστά αυτά τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά ούτε έχουμε νεώτερα στοιχεία για τα μετέπειτα χρόνια της "κρίσης" ως σήμερα;
Ποιοι κρύβουν -εκτός τους πασιφανείς δημοσιογράφους σε αργυρώνητη διατεταγμένη υπηρεσία- αυτό το έγκλημα;

Οι ένοχοι αυτών των εγκλημάτων δεν θα λογοδοτήσουν και δεν θα τιμωρηθούν ποτέ, ώστε ν' αναπαυθούν οι ψυχούλες των 700 παιδιών;
Σήμερα... ελληνικό προξενείο στη Γένοβα...
Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις, δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό ή μακρύτερο λουρί που υπηρετούν τους τραπεζίτες ΕΣΗΕΑ; 

Τι είναι τούτο... εξωτικό φρούτο; 


Πηγή: press-gr.com

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί αναρωτιέστε που τα ημεδαπά ΜΜΕ αποσιωπούν το έγκλημα εναντίον του Έλληνα που απροκάλυπτα συντελείται εδώ και δεκαετίες, αντί να το καταγγέλλουν; αφού είναι τοις πάσι γνωστόν ότι επιτελούν την ύψιστη αποστολή που τους ανατέθηκε από τα ιδιοτελή πιόνια -κατ' ευφημισμόν πολιτικούς ταγούς- των υπανθρώπων της διεθνούς δικτατορίας των τραπεζών, οι οποίοι έχουν πλέον τον μέχρι τώρα υποβόσκοντα στόχο τους κοινοποιήσει με πάμπολλους τρόπους: δηλ. τη μείωση του πληθυσμού της Γης... αυτός είναι ο ύψιστος στόχος τους που την υλοποίησή του έχουν αναθέσει στα θλιβερά ιδιοτελή ανθρωπάκια -βλ. πολιτικούς- που αναλαμβάνουν να "στραγγαλίσουν" τους ανυποψίαστους πολίτες τους με διάφορους τρόπους: άλλους τους καίνε, άλλους τους πνίγουνε, άλλους προσπαθούν με ιούς που καλλιεργούν σε ειδικά εργαστήρια να εξοντώσουν - το ευγενές έργο έχει αναλάβει ένας απ'όλους κατά δική του ομολογία ο Γκέιτζ- και τους πολλούς σκοτώνουν με τις πολεμικές δραστηριότητες... τα περισσότερα ΜΜΕ λοιπόν ικανοποιημένα από τη "σιωπή των αμνών" που μεθοδευμένα επέτυχαν συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους, προσβλέποντας μόνο στο τόσο προσωρινό κέρδος τους, την προβολή τους.... όμως σε αντιδιαστολή υπάρχουν πραγματικοί "δημόσιοι λειτουργοί" που τιμούν την αποστολή τους, να αφυπνίζουν τους λαούς και να καταγγέλλουν τις αυθαιρεσίες της εκάστοτε εξουσίας... στην πατρίδα μας υπάρχουν ελάχιστα τέτοια δείγματα κι αυτά τροφοδοτούν την ελπίδα ότι ίσως το φως της αλήθειας με την εκτυφλωτική του λάμψη σκοτώσει το σκοτάδι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ