Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

Άλλος ένας ψυχοπαθής, λοιπόν; - Η ανατριχίλα και ο τρόμος που μεγαλώνει υγιή παιδιά. Μηνύματα τα οποία έχουν αρκετοί υποστηρίξει ότι προωθούν την παιδοφιλία, το σαδισμό, σεξουαλικά υπονοούμενα κ.ά. (βίντεο)Oι μάγοι που ελέγχουν τον πλανήτη μέσω των "μαύρων τεχνών" τους είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε εμβλήματα διάφορων και απόρρητων υπηρεσιών και προγραμμάτων, όπως δοκιμές πρωτότυπων αεροσκαφών και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου κτλ.Αναδημοσιεύω εδώ μια παλιότερη ανάρτησή μου στο no Gravity Zone. 

Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους ήρωες της παιδικής μας ηλικίας και τους εφιάλτες της μπορεί να είναι, πολλές φορές, ιδιαίτερα λεπτή.


Άλλος ένας ψυχοπαθής, λοιπόν;

Είχαμε κάτι ακούσει και ίσως και λιγάκι κάτι διαβάσει - χωρίς όμως να ασχοληθούμε σε βάθος - για το σκοτεινό πρόσωπο του διάσημου αγαπημένου της παιδικής ηλικίας Walt Disney

Για συμμετοχή, και μάλιστα σε υψηλές βαθμίδες, σε μυστικές σέκτες - ή "μυστικές εταιρείες" όπως αποκαλούνται αλλιώς- που, με αποκρυφιστικό*, μασονικό υπόβαθρο, έχουν σαν στόχο την ύπνωση και τον εξουσιασμό των ανθρώπινων μαζών. 

Για υποσυνείδητα μηνύματα, τρυπωμένα επιδέξια μέσα στα καρέ των κινηματογραφικών δημιουργημάτων, εκείνου και της εταιρείας κολοσσού, με τους ήρωες που όλοι -ή σχεδόν όλοι- αγάπησαν ως παιδιά. 

Μηνύματα τα οποία έχουν αρκετοί υποστηρίξει ότι προωθούν την παιδοφιλία, το σαδισμό, σεξουαλικά υπονοούμενα κ.ά. 

Για ύπουλη χρήση της υπό διαμόρφωση παιδικής προσωπικότητας με στόχο την εσωτερική παγίωση προτύπων αντικοινωνικών, ανισόρροπων, διεστραμμένων.

 Ομολογούμε ότι δεν το'χαμε πολυψάξει, μάλλον είχαμε άλλες προτεραιότητες.

 Πρόσφατα, σε σχετική συζήτηση που ξεκίνησε από αλλού για να αλλάξει όπως συχνά συμβαίνει ρότα, ένας φίλος μού είχε επισημάνει το παράδειγμα των τριών σκανδαλιάρικων ανηψιών του ξενέρωτου και αντιπαθέστατου Ντόναλντ Ντακ, των Χιούι-Λιούι-Ντιούι. 

Τα οποία όντως είναι αγνώστου πατρός και μητρός και ζουν κάθε άλλο παρά αρμονικά με τον προβληματικό θείο τους.

Άρα η οικογένεια, ως πρωταρχικό και ουσιαστικότατο σχολείο και ως υγιής πηγή ερεθισμάτων για τον άνθρωπο σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία, που η σταθερότητα και η αίσθηση ασφάλειας είναι μείζονος σημασίας -κι ας μην έχει να κάνει με τους φυσικούς γονείς και κηδεμόνες ενός παιδιού- δεν ήταν μέσα στην "παιδική ατζέντα" του μακαρίτη Disney.

 Ο ίδιος φίλος με παρότρυνε να δω ένα από τα πρώτα cartoon του "μάστορα" της παιδικής ηλικίας, το οποίο πιθανότατα προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες της εποχής. 

Και απευθυνόταν σε παιδιά, που συνοδεύονταν από γονείς που αναμφιβόλως και θα ενδιαφέρονταν για την ψυχική υγεία των βλασταριών τους. 

Κι εγώ το έκανα. Και πραγματικά δεν περίμενα με τίποτε αυτού του είδους την εμπειρία:

Τον γνωστό-γνωστότατο Micky Mouse, ασπρόμαυρο, να διασχίζει σκεφτικός τους δρόμους μιας πόλης. 

Όπου τα κτίρια σιγά σιγά, κι όλο το ευρύτερο τοπίο, αρχίζουν να αλλοιώνονται, να αποδομούνται, να καταρρέουν

Η δε έκφραση του διάσημου ποντικιού..; 

Είναι, πώς να το θέσω; αξιοπρόσεχτη όπως σταδιακά μεταβάλλεται σε αυτή την ανατριχιαστική πορεία του χαμού και της κλιμακούμενης φρίκης, μέχρι την τελική πτώση και το σώριασμα. 

Αλλά αυτό που είναι αναμφισβήτητα εφιαλτικό -"spookie"- έχει να κάνει με τη μουσική επένδυση και τη δική της ανάλογη κλιμάκωση- απ'το 5ο λεπτό και ύστερα αρχίζει το "ρεσιτάλ". 

Μουσική που θα τη ζήλευε μια αρρωστημένα φιλόδοξη horror movie για "πειραγμένους" ενήλικες!


Για να καταλάβει ο αναγνώστης τι θέλω να πω πρεπει να το υπομείνει το παρακάτω βίντεο ως το τέλος του. Αυτό το "masterpiece" του  1931, και ειδικά σε μεγάλη οθόνη μέσα στο σκοτεινό κινηματογραφικό περιβάλλον, δεν μπορεί να μην λειτουργήσει ως μικρό αλλά έντονης ισχύος εγκεφαλικό ρήγμα, ως παλμικό ερέθισμα έστω και προσωρινού νευρικού κλονισμού. Που ωστόσο στοχεύει να ριζώσει στο παιδικό υποσυνείδητο ως σκοτεινή τραυματική επιρροή. Ή, με άλλα λόγια, "να κάψει παιδικές και νεανικές -ή και όχι μόνο- φλάτζες", να αποτελέσει ακόμη και δομικό υλικό για το πλάσιμο ενός πιθανού serial killer. Σε έναν κόσμο όπου το "να τον διασχίζεις" αποτελεί εμπειρία διαρκούς και ανελέητης έντασης, αβάσταχτης ψυχικής οδύνης και αθεράπευτης τρέλας, διάλυσης κάθε στέρεου εδάφους πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει και να χτίσει ο άνθρωπος ένα υγιές περιβάλλον. Κι οπότε, ο θάνατος μπορεί να μοιάζει ως η μόνη διέξοδος ή - αν πρόκειται για το θάνατο του άλλου- ως εκτόνωση του ατομικού αδιεξόδου και οξέος εσωτερικού πόνου.
Walt Disney, άλλος ένας ψυχάκιας στο "κατάλληλο", νευραλγικό πόστο;
 Αυτό, γενικά, πολυδιαπιστωμένα και πολυεπίπεδα,  είναι ένα είδος "μαύρης τέχνης" από τα πάνω, το παραδεχόμαστε. Και ναι, φέρνει επιθυμητά αποτελέσματα!

Ο Ένοικος...ΥΓ: στο youtube, ψάχνοντας, βρήκα ανάμεσα σε άλλα και αυτό: suicidemouse.avi - original version, ως την αυθεντική, πρώτη εκδοχή του 1930. Αλλά ακόμα κι έτσι, η ανησυχητικά σκοτεινή και καταρρέουσα ατμόσφαιρα -σαν bad trip από χρήση παραισθησιογόνων ουσιών- με την ανάλογη επίδραση στην εικόνα του ήρωα, η ιδιαίτερα ενοχλητική, ανατριχιαστική μουσική και η "αινιγματική φιλοσοφία" του δημιουργού εξακολουθούν να είναι εκεί, με ελάχιστες διαφορές.

Και για δείτε και αυτό το τόσο ανώδυνο, αθώο"και διδακτκό για μικρά παιδιά: https://youtu.be/q4fXllxQa1 - -"Bimbo's Initiation", H..μύηση του Μπίμπο-
* Θυμίζω και αυτό: "GRAY STATE" ("ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΚΡΑΤΟΣ")

Και κάποια "άσχετα" κι "ατάκτως ερριμμένα": Σύμβολο της Εθνικής Υπηρεσίας Αναγνώρισης των ΗΠΑ. 
 
Το πρόγραμμα που σχετίζεται με αυτό είναι τελείως άγνωστο. 
 
Η επιγραφή λέει τα εξής: "Ποτέ πριν, ποτέ ξανά". 
 
Μήπως ο Γκάνταλφ ο Μάγος μπορεί να μας εξηγήσει τι εννοεί ο ποιητής;

Oι μάγοι που ελέγχουν τον πλανήτη μέσω των "μαύρων τεχνών" τους είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα σε εμβλήματα διάφορων και απόρρητων υπηρεσιών και προγραμμάτων, όπως δοκιμές πρωτότυπων αεροσκαφών και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου κτλ. Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

 1. Oi ηλιθιοι σκατοπαμπονηροι εκαναν ποντικι ανθρωπομορφο για να το κοιτουν μικρα παιδια !!!! ΡΕ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ !! [Λιγο ο μικρος Νικολας κανει αλλα και αυτος εχει λιγα αλλοπροσαλλα και αντιδιποδα σημεια...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.

  ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΡΑΚΟΥΣ ΤΟ ΦΟΡΑΓΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΥΚΑΟΝΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΟΙΓΚΟΡ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΤΕ...
  ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ....ΤΟΤΕ.
  ΟΛΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΑΛΟΙΓΚΟΡ ΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ.

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΗ: THANKS FOR THE MEMORIES THΣ BRICE TAYLOR,ΜΙΑ ΜΚ ULTRA SEX SLAVE,ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΔΥΟ ΤΕΡΑΤΩΝ,ΤΟΥ ΜΙ6 ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΠΟΜΠ ΧΟΟΥΠ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ! ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ,ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΗ Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΣΤΗΝ WALT DISNEY,ME ΦΡΙΚΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ,ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ,ΒΡΕΦΟΘΥΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΥΠΑΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΡΟΥΤΙΝΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΙΣ...ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ.ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΩΡΙΣΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΗΛ,Ο ΕΚΠΕΣΩΝ ΑΓΓΕΛΟΣ,Ο ΛΟΥΣΙΦΕΡ Ο ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΕΝ,ΣΑΤΑΝΑΣ ΔΕ ΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΓΗΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ Ο ΧΛΙΜΙΤΖΟΥΡΑΣ.

  ΣΑΤΑΝΙΗΛ;
  ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΘΟΤΙ Ο ΓΑΙΑΒΡΙΗΛ ΠΑΛΙ "ΣΠΙΡΤΩΝΕΙ" ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΝ ΞΙΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ...

  Ο ΝΤΊΣΝΕΪ;
  ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΙΣΝΕΥΛΑΝΤ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΟΙ.ΑΥΤΟ;ΜΙΑΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

  ΡΙΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ