Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

Σαν να φαίνεται ότι ζυγώνει η ώρα της Εθνικής επιλογής.Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας : «Καζάν καζάν » ή «Ή τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς «;

Μην απορήσετε λοιπόν αν η κυβέρνηση θελήσει να ευχαριστήσει ξανά τους Αμερικάνους ,μετά τον «εκφοβισμό» τύπου ΙΜΙΩΝ ,εξευτελίζοντας μας σαν λαό ,τότε ας διαλύσουμε τον στρατό και ας ανοίξουμε τα σύνορα με ταμπέλα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΤΕ «

το ζήτημα είναι θα προλάβει ;


Περιέλαβα στην ανάρτηση και κάποια ενδιαφέροντα σχόλια.

Προσωπική μου άποψη είναι, πως μας πάνε ολοταχώς για ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ;;;
ΟΙ... ΑΦΕΝΤΕΣ Ή ΟΙ... ΔΟΥΛΟΙ;;;

ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ...

ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΛΗΝ ΟΛΙΓΩΝ, ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ... ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΑΜΕ... 

ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΙΓΑΙΟ... ΘΡΑΚΗ... ΚΡΗΤΗ... ΙΟΝΙΟ!

"ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ", ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ...


Καλλιόπη Σουφλή Σαν να φαίνεται ότι ζυγώνει η ώρα της Εθνικής επιλογής .

Επιλογή πρώτη 

Διαλέγουμε τον δρόμο των προγόνων μας ,δεν δεχόμαστε την αδικία, δεν σκύβουμε το κεφάλι από φόβο και είμαστε έτοιμοι για θυσίες .Ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του ,έχει κάτι να δώσει σε αυτό τον αγώνα
Μα κυρίως την πίστη του ,την δύναμη του στον διπλανό του ,θα ξαναγίνουμε οικογένεια ,γειτονιά , Έθνος .

  Επιλογή δεύτερη.


Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ,ότι πείτε σουλτάνε και κύριε πρέσβη μας απο την Αμερική …
Ο Σεβασμιότατος Μόρφου μίλησε για ένα «τριήμερο εκφοβισμό » μοιράστηκε μαζί μας ,τι του εμπιστεύθηκαν άνθρωποι του Θεού .Τώρα μοιάζει πολύ πιθανό .

Θα περάσουμε έναν αρχικό φόβο ,άλλα ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι του Θεού ,με ΑΓΑΠΗ που θα «ξεφυτρώσουν » ξαφνικά ,σαν δέντρα με βαθιές ρίζες πίστης ελπίδας και ΑΓΑΠΗΣ . Θα νοιώθουμε ότι είμαστε πανίσχυροι και δυνατοί δίπλα τους ,θα μας εμπνέουν πίστη , ελπίδα παρηγοριά ΔΥΝΑΜΗ .Ενάντια στην υποδούλωση του Έθνους και την ουσιαστική παραχώρηση των δικαιωμάτων και της Ελευθερίας του ,δεν πρέπει να κάνουμε πίσω .

Υποκινούμενοι από το σιωνιστικό ,μασονικό σύστημα ή θα παραδοθούμε για να μην χάσουμε τα υλικά αγαθά μας ,την καλοπέραση μας ,σαν «σφαχτά » στο μαντρί ή θα αρνηθούμε την υποχώρηση που μας επιβάλλουν .

Αυτό θα είναι μόνο η αρχή ..

Μπορούμε να ξαναγίνουμε «Ορθόδοξο Έθνος» από αυτό το «τράνταγμα » που ζυγώνει και θα γίνουμε .


Ελληνίδες Έλληνες δεν είμαστε «κράτος » είμαστε ΕΘΝΟΣ και έχουμε ακόμα ΘΕΟ στις καρδιές μας ,είμαστε το ακροπύργιο της Ορθοδοξίας ,εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος.


Εθνική υπερηφάνεια για αυτούς τους λεβέντες ,μέσα στον στρατό μας είναι χιλιάδες και κάνουν για εκατομμύρια …Τουρκία ακούς ; (‘Η ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ)…το μήνυμα των Ελλήνων Φαντομάδων στους Τούρκους (φωτό & video)


Σήμερα η ΑΟΖ,η υφαλοκρηπίδα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα ,αύριο τι άλλο ; ο Τούρκος νομίζετε θα παραμείνει εκεί …
 


Το «καζάν καζάν » θα επεκταθεί και στο Αιγαίο ,μπορεί και στο Ιόνιο ,για όλα είναι ικανοί αν τους προσκυνήσουμε..


Κάποια στιγμή στην ζωή έρχεται η ώρα να διαλέξεις τον Θεό ή τον Μαμμωνά .
 


Πριν όμως φτάσει εκείνη η ώρα ,ο Μαμμωνάς και τα «παιδιά » του ,τα «φίδια» που έχουμε στον κόρφο μας , έχουν κάνει την κατάλληλη προετοιμασία ,εκφοβισμό ,»τύφλωση» ,δωροδοκίες ,υποδούλωση του συστήματος ,σκοτισμός της ψυχής ,ώστε να εξασφαλιστεί η απόφαση να είναι υπέρ του…


Μην απορήσετε λοιπόν αν η κυβέρνηση θελήσει να ευχαριστήσει ξανά τους Αμερικάνους ,μετά τον «εκφοβισμό» τύπου ΙΜΙΩΝ ,εξευτελίζοντας μας σαν λαό ,τότε ας διαλύσουμε τον στρατό και ας ανοίξουμε τα σύνορα με ταμπέλα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΤΕ «

το ζήτημα είναι θα προλάβει ;

Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”

» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. ΕλλάδαΕνδιαφέροντα σχόλια


 
Καμία ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να δώσει εντολή να ανοίξουν πυρ οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, όσο σοβαρή πρόκληση κι αν κάνουν σε βάρος μας οι Τούρκοι, αν πρώτα δεν λάβει σχετική εντολή από τους Αμερικανούς – και οι Αμερικανοί βεβαίως δεν έχουν καμία όρεξη να ανοίξουν πληγές στην ευαίσθητη νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.
 

Οι Αμερικανοί δεν θέλουν πολλά,λίγο χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο θέλουν ΙΡΑΝ εξαγορά ΠΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ με 50 δισ με αντάλλαγμα την ΑΟΖ της ΓΑΖΑΣ και θα ικανοποιήσουν το ΙΣΡΑΗΛ με πιθανή ίδρυση ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ κράτους.
 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ είτε θα αποδεχθεί το ΑΙΓΑΙΟ και θα γυρίσει στις ΗΠΑ ΕΙΤΕ θα αποτελέσει το ΝΕΟ ΙΡΑΝ και μάλιστα πριν καταστούν οι S400 επιχειρησιακοί.
 

Άρα αν αύριο εμφανιστεί το τουρκικό πλωτό γεωτρύπανο κοντά στο Καστελόριζο, τι ακριβώς θα κληθούν να υπερασπιστούν οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις; 

Μία ΑΟΖ που δεν έχει ανακηρυχθεί ή μία υφαλοκρηπίδα που παραδεχόμαστε κι εμείς οι ίδιοι ότι πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους Τούρκους;
 

Μετά την ΠΑΦΟ οι Τούρκοι ΄΄τρυπάνε΄΄σε ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ εντός ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ και ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ εντός ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ . και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
(ΣΤΕΙΚΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ)
 

Οι Τούρκοι τα έχουν καταλάβει όλα αυτά και προκαλούν εκ του ασφαλούς, όντες βέβαιοι ότι δεν θα τους αντιταχθεί κανείς.

Μην περιμένετε εισβολή των Τούρκων σε κατοικημένο ελληνικό έδαφος. Δεν είναι ηλίθιοι να προκαλέσουν τον ελληνικό λαό με τόσο ξεκάθαρο τρόπο που να τον καταλαβαίνει μέχρι κι ένας αγράμματος.
 

Φυσικά και δεν θα ρισκάρουν να εξαγριώσουν τους απλούς Έλληνες διότι ξέρουν ότι αυτό θα τους γυρίσει μπούμερανγκ κι εκεί που πάνε για μαλλί θα βγουν κουρεμένοι.
 

Το παιγνίδι τους οι Τούρκοι το κάνουν αποκλειστικά με την ελληνική κυβέρνηση και δεν θέλουν να μπλέξουν με τον ελληνικό λαό (όπως ακριβώς οι Σκοπιανοί έλυσαν το πρόβλημά τους με τον κ Τσίπρα και τον κ Κοτζιά και όχι βέβαια με τον ελληνικό λαό ο οποίος δεν θα δεχόταν ποτέ να το επικυρώσει .
 

Γι’ αυτό και οι Τούρκοι φροντίζουν ώστε οι εκάστοτε προκλήσεις τους να είναι τόσο πολύπλοκες και δυσνόητες από νομική άποψη, και να γίνονται σε χώρο τόσο μακριά από τα μάτια των απλών πολιτών ώστε να υποχωρούν μονίμως άφοβα οι ελληνικές και κυπριακές κυβερνήσεις χωρίς οι αντίστοιχοι λαοί να νοιάζονται ιδιαίτερα, να ανησυχούν ή να κατεβαίνουν στους δρόμους απαιτώντας δυναμική αντίδραση.

Απώτερος σκοπός των Τούρκων (προς το παρόν) δεν είναι να καταλάβουν ελληνικό έδαφος αλλά να ληστέψουν κυριολεκτικά Ελλάδα και Κύπρο.
Ή θα υπερασπιστούμε με τα όπλα τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου δίνοντας συντριπτικό στρατιωτικό μάθημα στους Τούρκους που θα τους κάνει να λουφάξουν για 20 χρόνια τουλάχιστον, ή θα υποστούμε ντροπιαστική ήττα σε σύντομο θερμό επεισόδιο όπου δεν θα ρίξουμε ούτε τουφεκιά αλλά θα καθίσουμε απλώς να «τις φάμε» και θα συρθούμε μετά στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όπου οι Τούρκοι θα πάρουν «και με τον νόμο» σχεδόν όλα όσα ζητάνε έχοντας και τη δική μας υπογραφή στον διεθνή εξευτελισμό μας.


Από όσα έχω δει μέχρι τώρα οδεύουμε ολοταχώς για το ντροπιαστικό δεύτερο σενάριο, και η πολιτικοστρατιωτική ηγεσία ψάχνει απλώς να βρει εύσχημο τρόπο να μας σερβίρει τη νέα εθνική μας ήττα με Κυβέρνηση της ΝΔ και ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ τον κ Κυρ Μητσοτάκη.
 

Δυστυχώς όμως κανείς δεν έχει διατυπώσει αίτημα για τη διδασκαλία της στρατηγικής στα σχολεία μας.

Όχι μόνο η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών αλλά δυστυχώς και εκείνη των πολιτικών και των στρατιωτικών έχουν μαύρα μεσάνυχτα περί στρατηγικής, και η άγνοια αυτή πολλές φορές μπορεί να αποβεί ολέθρια.
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Το σχολιάζουμε πολύ καιρό τώρα πως τις κινήσεις του Ισραήλ πρέπει να βλέπουμε όπως πολύ σωστά λέει και ο Μ.Μόρφου Νεόφυτος !
Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ απο τον Τράμπ πρίν ενα χρόνο μας έβαλε στα τελευταία χρόνια της Αποκάλυψης (σημεία των καιρών) ! 


Η Τουρκία του Ερντογάν τώρα στέκεται εμπόδιο στα σχέδια του Ισραήλ (για ανεξάρτητο κουρδικό κράτος και επίθεση στα πυρηνικά του Ιράν ), η Αμερική δεν θέλει να χάσει την Τουρκία και επομένως η λύση είναι να βγεί απο τη μέση ο Ερτογαν ..κι ετσι θα γίνει !


αυτοί όμως που θα αναλάβουν μετα απ αυτόν θα επιτεθούν στην Ελλάδα (2-3 νησιά) και στην Κύπρο ,μετά απο συμφωνία και με ανταλλάγματα των Αμερικανοεβραίων με την Τουρκία και την "ακυβέρνητη Ελλάδα του Yes man " ..αλλά στη συνέχεια οι Ρώσοι επειδη θα τους πουλήσουν οι Τούρκοι και θα κλείσουν παράλληλα τα στενά για να μη μπορούν να τα περνάνε οι Ρώσοι για να μπορέσει ετσι το Ισραήλ να επιτεθεί στο Ιράν , θα καταστρέψουν οριστικά την Τουρκία μεσα σε μια εβδομάδα ! 


Οι Τουρκοι και το Ισραήλ κάνουν τις πρόβες τους, είναι έτοιμοι και περιμένουν την ευκαιρία ! 

Η επίθεση του Ισραήλ στα πυρηνικά του Ιράν ,παράλληλα με τα δικά μας Ελληνοτουρκικά ,θα είναι η επίσημη αρχή του ΓΠΠ και θα χαλάσει τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών ! 

Αλλά , ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ! τα πετρέλαια μας είναι το "δόλωμα " για να μαζευτει "το ξένο χιλιάρμενο" στο Αιγαίο και να γίνει το σχέδιο του Θεού ! λέει ο π.Παίσιος , «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. 


Ακολουθεί ο ΓΠΠ” !
 

Ζούμε μέσα στα αποκαλυπτικά και προφητευμένα γεγονότα της επέμβασης του Θεού στον κόσμο για να καθαρίσει " η ήρα απο το σιτάρι " και για να ακολουθήσει μετά η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας και η διάδοση του Ευαγγελίου σ ολο τον κόσμο πρίν φτάσουμε στα 7,5 τελευταία χρόνια του Αντιχρίστου !
 

Αυτό είναι το σχέδιο του Θεού ,είναι προφητευμένο απο πολλούς ...κι έτσι θα γίνει ! κι αυτό ΓΙΑΤΙ εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε να "επιβάλλουμε στο Θεό " το δικό μας θέλημα αν δεν συμφωνεί ο Θεός !
 

" Ἐὰν μὴ Κύριος οἰκοδομήσῃ οἶκον, εἰς μάτην ἐκοπίασαν οἱ οἰκοδομοῦντες.. ἐὰν μὴ Κύριος φυλάξῃ πόλιν, εἰς μάτην ἠγρύπνησεν ὁ φυλάσσων... εἰς μάτην ὑμῖν ἐστι τὸ ὀρθρίζειν, ἐγείρεσθαι μετὰ τὸ καθῆσθαι..." Ψαλ. 126,1-2
 

Εμείς απλά μπορούμε και ΠΡΕΠΕΙ να προσευχόμαστε ,να πιστεύουμε ,να ελπίζουμε ... κι όλα θα πάνε καλά !

«Ει ο Θεος μεθ' ημών ουδείς καθ' ημών» !
Θέλουν ομαλή μετάβαση απο ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ και σε καμμιά περίπτωση αναταραχή. Ο κ Τσίπρας φέρονταν ως προστατευόμενος των ΗΠΑ και φαίνεται περίεργο οι ΗΠΑ να άφησαν τον προστατευόμενο τους να χάσει τις ευρωεκλογές και πολύ περισσότερο να προκυρήξει προωρες εθνικές .
 

Άρα οι Αμερικάνοι εγκαταλείπουν τον Τσίπρα εφόσον αυτός αποδέχτηκε την ονομασία Μακεδονία στην συμφωνία των Πρεσπών και στηρίζουν τον Μητσοτάκη ο οποίος θα μεταβιβάσει την οικονομία απο τα χέρια της Γερμανίας στις Αμερικανικές πολυεθνικές και όποιος ζήσει.
 

Όσο για τα εθνικά θέματα , εννοείται ότι σειρά έχουν το Αιγαίο και η Θράκη.Ήδη η προεργασία έχει γίνει, το τουρκικό DEB βγήκε πρώτο στις ευρωεκλογές σε Κομοτηνή και Ξάνθη !!!!
 

Οι κάτοικοι των ομόρων χωρών όπως η Βουλγαρία-Σκόπια-Αλβανία λένε -και πολύ σωστά- πως μπορεί η Ελλάδα να χτυπήθηκε απο την κρίση ωστόσο τόσο οι υποδομές της όσο και η οικονομία της ακόμα κυριαρχεί. Αυτό θα τελειώσει με την αποχώρηση των γερμανοτσολιάδων και την έλευση των αμερικανοτσολιάδων.

Οι Αμερικάνοι θέλουν τα κοιτάσματα Ελλάδας και Κύπρου εκμεταλλεύσιμα εδώ και τώρα και δεν ενδιαφέρονται εάν οι (δήθεν) ιδιοκτήτες τους θα είναι οι Τούρκοι ή οι Έλληνες, όποιος προλάβει.


Ο Ερντογάν καραδοκεί για σώσει το τομάρι του με μια έξοδο στα κοιτάσματα.


Οι Γερμανοί θα σιωπήσουν για να μπορέσουν να ξεφορτωθούν τις ελληνικές τράπεζες και τα ελλείμματα τους μέσα στο χάος του πολέμου .
Βέβαια,όλα αυτά θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς με ή χωρίς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.


Η πορεία είναι αναπόφευκτη.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΡΩΣΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ASTROBANK
ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΗΡΕΤΗ ΜΑΣ
πολύ καλή ανάλυση ,αλλά οι προφητείες των γερόντων όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός και ο Άγιος Παίσιος είναι ο καλύτερο; οδηγός ,απλά το πότε δεν ξέρουμε ,το γιατί ξέρουμε (αποστασία του λαού) και απλά να διαλέξουμε πλευρά άπιστος ή πιστός στον Θεό .Αυτά που γράφουμε και λέμε είναι για να ελκύσουμε ψυχές ,να δυναμώσουμε ψυχές και να σώσουμε την δική μας.KANEIS DΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ >ΚΥΡΙΩΣ< ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ>Το δόλωμα θα είναι η θρησκεία. Καλές οι προφητείες, αλλά χρειάζεται προσοχή και σύνεση

Η ερμηνεία των προφητειών γίνεται με πρόχειρο τρόπο, κατά το δοκούν και με μελλοντολογική χροιά και προσέγγιση η οποία δεν έχει καμία σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά με καφεμαντεία.


Είναι σχεδόν σίγουρο ότι το μεγαλύτερο μέρος των δήθεν προφητειών αποτελεί προπαγάνδα της Ρωσίας η οποία απο το 2000 έχει εισχωρήσει με πολύ χρήμα στην Ελλάδα και έχει εξαγοράσει συνειδήσεις σε πολιτικούς και θρησκευτικούς κύκλους. 


Ο Πούτιν ανέλαβε την εξουσία το 2000 και σχεδόν αμέσως ξεκίνησε την εκστρατεία αποχαύνωσης των Ελλήνων τους πράκτορες του που κηρύττουν ΄΄τη έλευση του ξανθού γένους''. 

Ο μέσος Έλληνας σήμερα πιστεύει ότι η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα, ότι θα καταλάβει δύο νησιά ,ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να πολεμήσει διότι θα έρθουν οι Ρώσοι να τιμωρήσουν την Τουρκία και ότι η Τουρκία θα διαμελισθεί με τους Κούρδους να ιδρύουν κράτος και τα 25 εματομμύρια Τούρκων να γίνονται χριστιανοί. 

Η Ρωσία μεσω αυτής της προπαγάνδας -απάτης θέλει να προετοιμάσει την Ελλάδα να αποδεχτεί την απώλεια εδαφών αλλά και το εκχριστιανισμό ικανού μέρους του τουρκικού πληθυσμού των δυτικών επαρχιών ,πληθυσμός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί ως ΄΄δούρειος ίππος΄΄ για την απόσχιση της δυτικής Θράκης και ανατολικής Μακεδονίας και την ίδρυση ενός νέου κράτους που θα εντείνεται απο την ανατολική Μακεδονία έως την Κωνσταντινούπολη, κράτος το οποίο θα ελέγχεται απόλυτα απο την ΄΄διεθνή κοινότητα ΄΄΄και την Ρωσία. 


Τα σχέδια αυτά έχουν καταστρωθεί εδώ και δεκαετίες.

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

12 σχόλια:

 1. Καλά καλά ,σήμερα ώρα Ελλάδος 14.30, βρέθηκε νεκρός στο κελί του ,το τέρας που συνελήφθηκε ,συγγενής των Ρότσιλντ ,Τζέφρυ επσταιν,αυτοκτόνησε ,στα τσακιδια από τον πλανήτη ,εκτός και εάν τον πήραν σηκωτο για να δικασθη εκτός πλανήτου και εξαυλωθη και αυτός ,όπως ο Μπους γέρος.Οσο για τον γ' παγκόσμιο ,κάνουν κάποιες προσπάθειες τα απομεινάρια της χάζαρο καμπαλας , αλλά....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ.Χενρυ....ολο κρύβεσαι ρε χοντρούλη ,κάνε μαμ γιατί θα πας και εσύ ατα , κάθαρμα.Τι σχεδίαζαν ;παγκοσμιοποίηση ,γιαχαβαωθ ,ατζέντα ,και άλλα φληναφληματα ,χαχαχαχα ! Γράψε : τις πρώτες 10 ημέρες του 2017 ,Ροκφέλερ ,μπρεζινσκι ,Μητσοτάκης ,άσε...τελευταίε...θα κλείσουμε ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.Παπαπαιδοφιλουλη....κανε μαμ ....εσύ εεε εσύ ,ο χτυκιαρης που κρύβεσαι εκεί πίσω ...παγιατακο....κάνε μαμ ,θα πας και εσύ ατα.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι προφητείες δεν αποτελούν προπαγάνδα των Ρώσων, διότι υπήρχαν ήδη από την εποχή πριν την άλωση της Κων/πολης, αλλά και μετά την άλωση, από την εποχή του Πατροκοσμά και του Αγαθάγγελου, τότε που ακόμη στη Ρωσία υπήρχαν οι Τσάροι. Όλα αυτά θα γίνουν επειδή είναι σχέδιο του Θεού. Πολλοί είναι εκείνοι που προσπάθησαν να εξοντώσουν τον Πούτιν, αλλά δεν το κατόρθωσαν επειδή επιτελεί το σχέδιο του Θεού. Το ίδιο ισχύει και για την Αγία του Θεού Σοφία στην Κων/πολη, όσοι σεισμοί και να γίνουν η Αγία Σοφία δεν πρόκειται να γκρεμιστεί διότι εκεί θα γίνει λειτουργία και θα λειτουργήσει ο εκ πενίας Βασιλέας. Η επιγραφή στο τάφο του Μ. Κων/νου τα προέβλεπε όλα. Ο τάφος αυτός είναι στον Ναό των Αγίων Αποστόλων της Βασιλεύουσας. Για πάνω από 1.000 χρόνια το κείμενό της παρέμενε ένα μεγάλο μυστήριο. Εκείνος που μπόρεσε να την αποκρυπτογραφήσει ήταν, 13 μόλις χρόνια πριν από την αποφράδα μέρα της Άλωσης της Πόλης, ο μετέπειτα Πατριάρχης και σοφός της Ορθοδοξίας, ο Γεννάδιος Σχολάριος.

  Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:

  Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ.Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος:

  Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται.

  Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αναφερόμαστε στην προφητεία που υπάρχει στον τάφο του Μ. Κων/νου και η οποία ερμηνεύτηκε λίγο πριν την άλωση.Το κείμενο της επιγραφής-προφητείας, όπως ακριβώς βρέθηκε πάνω στην πλάκα του μνήματος, ήτανε αυτό:Τ. πτ. τ. ιδτ. Η βελ. τ. ιμλ. Ο Κλμν. μαμθ. μ. δ. ν. τρπσ. γν. τ. πλολγ. τ. επτλφ. κρτσ. εσθ. βελε. εθν. ππλ. κτξ. κ. τ. νσ. ερμσ. μχρ. τ. εξν. πτ. ιστργτν. πθσ. τ. ινδκτ. πλυσ. κτδ. τ. εντ. τ. ιδκτ. ε. τβρ. τ. μρ. μλ. δ. ν. στρτσ. τ. δκτ. τ. ιδκτ. τ. δμτ. τρπσ. πλ. επστψ. ετ. χν. τ. δμτ. πλμ. εγρ. μγ. μρκτ. στρβν. κ. τ. πλθ. κ. τ. φλ. σνδ. τ. επρ. δ. θλσ. κ. ξρ. τ. πλμ. σνω. κ. τ. ισμλ. τρπσ. τ. απγν. ατ. βσλσ. ελτ. μκρ. ολγ. τ. δ. ξθ. γν. αμ. μτ. τ. πκτρ. ολ. ιμλ. τπσ. τ. επλφ. επρο. μετ. τ. πρμ. ττ. πλμ. εγρ. εφλ. ηγρων. μχ. τ. ππτ. ωρ. κ. φν. βσ. ττ. στ. στ. μτ. φβ. σπστ. πλ. σδω. ε. τ. δξ. τ. μρ. αδ. ερτ. γν. θμστ. κ. ρμλο. ττ. εξτ. δσπυ. φλ. γ. εμ. υπχ. κ. ατ. πρλβτ. θλμ. εμ. πλρτ. Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλις το 1440 ο Γεννάδιος Σχολάριος:
  Τη πρώτη της Ινδίκτου, η βασιλεία του Ισμαήλ ο καλούμενος Μωάμεθ, μέλλει δια να τροπώση γένος των Παλαιολόγων, την Επτάλοφον κρατήσει, έσωθεν βασιλεύσει, έθνη πάμπολα κατάρξει, και τας νήσους ερημώσει μέχρι του Ευξείνου Πόντου. Ιστρογείτονας πορθήσει τη ογδόη της Ινδίκτου, εις τα βόρεια τα μέρη μέλλει δια να στρατεύση τη δεκάτη της Ινδίκτου τους Δαλμάτας τροπώσει, πάλιν επιστρέψει έτι χρόνον, τοις Δαλμάτοις πόλεμον εγείρει μέγαν μερικόν τε συντριβήναι και τα πλήθη και τα φύλα συνοδή των εσπερίων δια θαλάσσης και ξηράς τον πόλεμον συνάψουν, και τον Ισμαήλ τροπώσουν. Το απόγονον αυτού βασιλεύσει έλαττον μικρόν ολίγον. Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των πρακτόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων. Τότε πόλεμον εγείρουν έμφυλον ηγριωμένον, μέχρι της πεμπταίας ώρας και φωνή βοήσει τρίτον, στήτε, στήτε, στήτε, μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε. Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει. Και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμού πληρούται.Η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων! Από την εποχή του Κωνσταντίνου (4ος αιώνας μ.Χ.) μέχρι και… την δική μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν η επιγραφή-προφητεία του τάφου του Μεγ. Κωνσταντίνου αφορά σε γεγονότα 17 ολόκληρων αιώνων!,
   Η φωτό με τον Κύριο και το ''ταν ή επί τας'' μας πάει (2019 μ.Χ. συν 480 π.Χ.=) 2.499 χρόνια πίσω.

   Τότε που ευλογώντας τα όπλα του Λεωνίδα και των τριακοσίων Σπαρτιατών, ο Κύριος είπε την ιστορική ρήση: ''ταν ή επί τας''.
   Και ο Λεωνίδας μην πιστεύοντας στ' αυτιά του ρώτησε: Κύριε, που σημαίνει ΤΙ;
   Κι Εκείνος μετά λόγου επουράνιας γνώσεως, θείας βεβαιότητος και Ιστορικής Του Ευθύνης απάντησε:

   Κατά το Θέλημα του Πατρός Μου: Ακούσατε ότι ελέχθη· να αγαπήσεις τον πλησίον σου και να μισήσεις τον εχθρόν σου.
   Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε εκείνους, που σας καταρώνται, ευεργετείτε εκείνους, που σας μισούν, και προσεύχεσθε για εκείνους, οι οποίοι σας υβρίζουν, σας συκοφαντούν και σας καταδιώκουν αδίκως,
   δια να αναδειχθήτε τέκνα του ουρανίου Πατρός σας, διότι αυτός τον ήλιον του τον ανατέλλει για πονηρούς και αγαθούς και στέλνει την βροχή σε δίκαιους και άδικους. (Ματθαίος 5, 43, 44 & 45)
   Εγώ όμως σας λέγω να μην αντισταθείτε στον κακό άνθρωπο· αλλά αν κάποιος σε ραπίσει στο δεξιό μέρος του προσώπου σου, γύρισέ του (με πραότητα, ταπεινότητα και υποχωρητικότητα) και το άλλο μέρος του προσώπου σου (πρόθυμος να δεχθής και άλλο ράπισμα). (Ματθαίος 5, 39)
   Σε καθένα που σου ζητάει δίδε του και από εκείνον που δια της βίας παίρνει τα ιδικά σου, μην απαιτείς να τα πάρεις πίσω. (Λουκάς 6, 30)
   Αγωνισθείτε λοιπόν να γίνετε κι εσείς τέλειοι, όπως τέλειος είναι και ο ουράνιος Πατέρας σας. (Ματθαίος 5, 48)

   Ο Λεωνίδας ένοιωσε τότε πως τρελένεται και, ως άλλος Ηρακλής, στάθηκε ώρα πολύ στο σταυροδρόμι της Μεγάλης Απόφασης:
   Να καταφύγει για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο ή, από Το Χρέος μη κινών, να υπερασπιστεί τις Θερμοπύλες;
   Τελικά σαν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, σαν που ταίριαζε σε Βασιλιά της Σπάρτης στράφηκε προς τους τριακόσιους και δήλωσε: Ξεκινάμε για τις Θερμοπύλες.

   Κι έμελλε με Τη Θυσία Τους να γράψουν ακόμα μία χρυσή σελίδα της Ιστορίας Μας, τοις του Κυρίου ρήμασι πειθόμενοι.

   Επειδή Όλα έχουν κάποια Όρια.

   Διαγραφή
 4. Διαβάστε το βιβλίο του Δ Παναγοπούλου που συγκεντρώνει τις προφητείες των Αγίων μας δεν είναι ρωσική προπαγάνδα τις επιβεβαιώνει και ο Άγι οςΠαισιοςκαι ο Άγιος Ιωσήφ ο βατοπεδινος και ο Άγιος Σίμων ο Αρβανιτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Διαβάστε το βιβλίο του Δ Παναγοπούλου που συγκεντρώνει τις προφητείες των Αγίων μας δεν είναι ρωσική προπαγάνδα τις επιβεβαιώνει και ο Άγι οςΠαισιοςκαι ο Άγιος Ιωσήφ ο βατοπεδινος και ο Άγιος Σίμων ο Αρβανιτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Οι "Προφητείες" ουδέποτε έγραψαν Ιστορία. Ιστορία έγραψε και γράφει το "ΜΟλών Λαβέ" μαζί με το σπαθί. Όποιος θέλει να αγωνιστεί για την Πατρίδα του δεν χρειάζεται "διπλώματα". Χρειάζεται σπαθί. Τα διπλώματα τα παίρνει μπροστά στον εχθρό όπως έλεγε και ο αθάνατος Μάρκος Μπότσαρης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ...τότε ας διαλύσουμε τον στρατό και ας ανοίξουμε τα σύνορα με ταμπέλα «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΕΤΕ...
  ο στρατός χρειάζεται στα hot spots, τα σύνορα είναι ήδη ανοικτά...

  θα θυσιάσουμε τα παιδιά μας για να μπορούν οι κυβερνώντες να χαρίζουν(με μια υπογραφή) περιουσία του ελληνικού λαού;

  ...από πίτα που δεν τρως, τι σε μέλει κι αν καεί;εξασφάλισε την κυριότητα της πίτας και μετά φρόντισε για το ψήσιμο....

  .......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Για να καταλαβει το ΝΑΤΟ και η Ευρωπη ειδικοτερα οτι οι προσφατοι εξοπλησμοι των τουρκων δεν ειναι παρα ενα καλοστημενο καμουφλαζ για την επεμβαση των ρωσων στην μεσονειο και ειδικοτερα τα ενεργειακα της τι περιμενουν να δουνε ακομα,τον κοκινο στρατο;διωχτε το ρουφιανο του(αγγλους)απο τις συνεδριασεις της Ευρωπης τωρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. LIKE ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1.000.000.000.000

  IC/XC
  --+--
  NI/KA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θείο Μήνυμα: Ένας Νέος Παπαφλέσσας, Μπροστάρης για ένα Νέο 21, αρκεί οι Τούρκοι να πέσουν στην παγίδα του Θεού και να αμφισβητήσουν την Εθνική Μας Κυριαρχία.
   Κατά ανεπιβεβαίωτες πλην ασφαλείς πληροφορίες ο λεοντόκαρδος ρασοφόρος είχε δηλώσει στον Αρμόδιο Υπουργό:

   ''Ουκ εά με καθεύδειν τα των παρ' Υμών προαχθέντων Υποναυάρχου Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας και Υποστρατήγου Γρηγόρη Αυξεντίου Τρόπαια.''

   https://www.sofokleousin.gr/ypostratigos-o-mitropolitis-mesogaias-nikolaos-me-protasi-kammeno

   Άξιος.

   Διαγραφή
 10. ACRO ACRO.. Τον κακό σου τον καιρό..
  Οσο ξέρεις εσύ από προφητείες, ξέω κι εγώ από πυρινικη φυσικη... ΚΙ ΔΕΝ το συζητώ... ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΌΗΜΑ...
  ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ; ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΙ ΌΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ΕΝΟ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..;;;
  Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΔΕΙ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΦΩΣ" ΤΟΥ ΕΩΣΦΌΡΟΥ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΈΡΝΕΙ ΤΟ "ΦΩΣ") ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΌΤΟΥΣ..καλη μετάνεια, αλλιώς καλά σαρράντα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ