Παρασκευή, 9 Αυγούστου 2019

Μασσονία: Το Εβραϊκό παρακράτος που διοικεί ολόκληρο τον πλανήτη.Να διαβαστεί από όλους με μεγάλη προσοχή!!


Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα.
Καταλαβαίνετε τώρα, γιατί ψήφισαν ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.


Καλλιόπη Σουφλή
Η Υπερστοά Μπενέ – Μπερίτ, ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος και τα παρακλάδια τους στην Ελλάδα και τον κόσμο! 


ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!! 

Η μασονία ή τεκτονισμός ήταν ένα μυστικό καλά κρυμμένο στα κατάβαθα των ποικιλώνυμων Στοών, ντυμένη επιδέξια με χίλια δυο μυστικά σύμβολα, μυήσεις, πρωτόκολλα και άλλα περίεργα πράγματα.


Μια συνένωση συμφερόντων ορισμένων ατόμων, προσεκτικά επιλεγμένων μέσα από τα ανώτερα και ανώτατα στρώματα της κοινωνίας.


ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ

Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.

Από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα ως τα υποκαταστήματα Τραπεζών και από τις δημόσιες επιχειρήσεις ως τις επαγγελματικές οργανώσεις, οι μασόνοι προσπαθούν να προωθούν μέλη τους σε καίριες θέσεις. 

Το αποκορύφωμα βέβαια της προσπάθειάς τους είναι ο έλεγχος της πολιτικής ζωής του τόπου και η διείσδυσή της στο Στρατό. Χάρη στους επιδέξιους μηχανισμούς πολυάριθμα μέλη εισέρχονται στην οργάνωση της μασονίας όχι για κοινωφελείς σκοπούς αλλά από προσωπικά κίνητρα και ατομικά οφέλη.

Εισέρχονται στη μασονία για να αναρριχηθούν στις δημόσιες υπηρεσίες και να ελέγχουν την κρατική εξουσία όπως και για να υποστηριχθούν με μυστικό τρόπο στις διάφορες επαγγελματικές απασχολήσεις τους. Στενή είναι η σχέση της μασονίας με την κρατούσα μεγαλοαστική τάξη.

Κανένας φτωχός και κανένας κοινωνικά αποτυχημένος δεν γίνεται δεκτός στη μασονία.

Χαρακτηριστικά της μασονίας είναι η μυστικότητα των συνεδριάσεων, η επιμελής επιλογή των μελών και η αναγνώρισή τους με συμβολικές χειρονομίες. 

Μυστήριο στην Ελλάδα παραμένει η λειτουργία του πολυώροφου κτιρίου της οδού Αχαρνών στην Αθήνα.

Η μασονία συστηματοποιήθηκε ως οργάνωση το 1717 από τους Άγγλους, που την έθεσαν στην υπηρεσία των πολιτικοοικονομικών συμφερόντων τους. 

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι «ο σιωνισμός άρπαξε και χρησιμοποίησε αμέσως σαν όπλο τη μασονία που εξυπηρετεί τη Μεγάλη Ιδέα των Εβραίων. Αυτήν που αναφέρεται στην παγκόσμια επικράτηση, όπως ορίζει το Ταλμούδ και επιδιώκει ο σιωνισμός».

Στην Ελλάδα η μασονία ήλθε το 1740. Αλλά επίσημα, με τη μορφή ιδρύματος, λειτουργεί στη χώρα μας από το 1927. Έχει στοές σε πολλές πόλεις με χιλιάδες μέλη. Πίσω της κρύβονται πολλά και περίεργα.

Η μασονία είναι ένα «πρακτορείο» διοχέτευσης στο εσωτερικό κάθε χώρας ιδεών και απόψεων, που υπαγορεύονται απ’ έξω.

Πιο σημαντική δραστηριότητα έχει σήμερα ο Παγκόσμιος Τεκτονικός Σύνδεσμος (L.U.F.) που οργανώνει διεθνή συνέδρια για την προώθηση των σκοπών της μασονίας. 

Πέρα από τη LUF που εδρεύει στην Ελβετία και την έδρα της Διεθνούς της μασονίας, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχει ένα ακόμη ξένο μασονικό κέντρο.

Αυτό που διοχετεύει τη γραμμή κατευθείαν στην κορυφή της μασονίας της κάθε χώρας: Στο Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού.

Πρόκειται για μια ερμητικά κλειστή οργάνωση που συγκροτείται από σαράντα μασόνους, επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια από κάθε χώρα.

Όλοι τους ανήκουν στο Ύπατο Συμβούλιο της χώρας τους και είναι οι άνθρωποι που διοχετεύουν αποφάσεις παρμένες στα άδυτα της στοάς του Λονδίνου, ρυθμιστικές συχνά της τύχης ολόκληρης της ανθρωπότητας. Με μέσο εκτέλεσης τους κορυφαίους της μασονίας που είναι προωθημένοι σε θέσεις-κλειδιά…


ΜΠΕΝΕ-ΜΠΕΡΙΤ: Η ΥΠΕΡΣΤΟΑ

Είναι η στοά των στοών, αφού έχοντας ως εκπροσώπους διαλεχτά στελέχη της μέσα σχεδόν σε κάθε στοά των μασόνων και στη Μεγάλη στοά, ελέγχει και κατευθύνει τους πάντες και τα πάντα, δίνει κατευθύνσεις, παίρνοντας η ίδια κατεύθυνση και γραμμή για τα ελληνικά ζητήματα κατευθείαν από την Ουάσιγκτον!

Η «Μπενέ-Μπερίτ» δεν είναι μόνο μια οργάνωση με δομή μασονική. Είναι κάτι περισσότερο: Υπέρ-οργάνωση με διαλεχτούς εκπροσώπους που ελέγχουν και τις Στοές των μασόνων!


Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ελληνικός τεκτονισμός διαθέτει δυο κεντρικά όργανα: 
Τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδας ή Μεγάλη Ανατολή της Ελλάδας και το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού της Ελλάδας του Αρχαίου και Αποδεδειγμένου Σκωτικού Δόγματος που εδρεύουν στην Αθήνα (Αχαρνών 19) και τις 141 Στοές στην Αθήνα, τα επαρχιακά κέντρα, από τις οποίες πολλές ευρίσκονται «εν ύπνω»…


ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ


Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». 

Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού.


Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές. 

Η μασονία κρατά μυστική τη μορφή της οργάνωσης, τη διδασκαλία και τη δράση της. Το μυστηριώδες Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού στην Ελλάδα, εκτελεί τις αποφάσεις της Διεθνούς της μασονίας. 

Αποφάσεις που εκπορεύονται από ξένα «κέντρα» και ρυθμίζουν θέματα καίριας σημασίας για τον τόπο μας. 

Με 300 περίπου ενεργά μέλη σήμερα η στοά «Μπενέ-Μπερίτ» στην Αθήνα, έχει σαν γνωρίσματά ότι τα μέλη της είναι μόνο Ισραηλίτες και συγχρόνως Έλληνες υπήκοοι. 

Είναι παρακλάδι της Κεντρικής στοάς που εδρεύει στις ΗΠΑ. Παίρνει «γραμμή» κατευθείαν από την Ουάσιγκτον. 

Διαθέτει δικά της δικαστήρια που εκδίδουν αποφάσεις για τα μέλη της. 

Διαθέτει δικό της δίκτυο πληροφοριών και υποχρεώνει τα μέλη της να συλλέγουν «πάσας τας προς την στοάν χρησίμους πληροφορίας». 

Πληροφορίες που έχουν κατάληξη το Κέντρο, την Ουάσιγκτον.


Με έδρα της ένα κτίριο στην περιοχή της Πλατείας Συντάγματος, η Στοά «Μπενέ-Μπερίτ» παρουσιάζει εξαιρετική δραστηριότητα που έχει σαν στόχο της:


α) Την εξυπηρέτηση «των ευγενών ηθικών καθηκόντων του Ισραηλιτικού Λαού..».

β) Τη συνεργασία με άλλα ομοειδή σωματεία.

γ) Την «εξύψωσιν και ανάπτυξιν των διανοητικών και ηθικών προτερημάτων της ισραηλιτικής φυλής…

δ) Να κάνει διαλέξεις με αντικείμενο «την γνώσιν του Εβραϊσμού..» και

ε) Να καταστρώνει «σχέδια υπέρ της διανοητικής εξυψώσεως των Ισραηλιτών εν γένει»!Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ

Η μασονία είναι ένα δυνατό όπλο στα χέρια του σιωνισμού. 

Ο σιωνισμός έχοντας σκοπό του την ίδρυση μιας παγκόσμιας εξουσίας του Ισραήλ, με έδρα τα Ιεροσόλυμα, επιδιώκει την αποδιοργάνωση όλων των επιμέρους εξουσιών των άλλων λαών και την εξάλειψη όλων των εμποδίων… 

Πράγματι, η Ιερουσαλήμ κατέχεται και πάλι ύστερα από 20 αιώνες από τους Εβραίους. 

Το χρήμα του κόσμου και ο υλικός πλούτος βρίσκονται σε εβραϊκά χέρια, όπως επίσης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Σε όλες τις χώρες υπάρχουν ηγεσίες άμεσα ή έμμεσα δικές τους. 

Ολόκληρος ο ΟΗΕ καθώς και το Συμβούλιο Ασφαλείας αδυνατούν να επιβληθούν και οι αποφάσεις τους βρίσκονται στον κάλαθο των αχρήστων του Τελ Αβίβ! 

Στην επίτευξη όλων αυτών μεγάλη ήταν και είναι η συμβολή της μασονίας. Το μάτι του Ισραήλ σε κάθε χώρα!

Ιδιαίτερα πολύτιμη για τον σιωνισμό είναι η διδασκαλία της μασονίας σχετικά με το πρόσωπο του Χριστού, τον οποίο θεωρεί Μύστη, δηλαδή άνθρωπο προσοντούχο. Μα όχι Θεό. 

Η διδασκαλία αυτή εξυπηρετεί την άποψη του σιωνισμού ότι ο Μεσσίας δεν ήρθε ακόμα, αλλά αναμένεται και θα΄ ρθει για να εγκατασταθεί κοσμοκράτορας με έδρα την Ιερουσαλήμ όπως έχουν πει οι προφήτες. Σε αυτό πάνω κινούνται και οι χιλιαστές, όργανα και αυτοί του σιωνισμού, έστω και αν πολλοί το αγνοούν.


Πίσω λοιπόν, από την δραστηριότητα στις Μασονικές στοές, με ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής ζωής και της Άμυνας. Πίσω από τις «φιλοσοφικές συζητήσεις» στα σκοτεινά «εργαστήρια». 

Πίσω από «αθώα» καταστατικά που παίρνουν τυπικό έλεγχο της Δικαιοσύνης. 

Πίσω από «Φιλανθρωπικά Ιδρύματα», «Ύπατα Συμβούλια», από «Ξιφοφόρους», «Άρχοντες», «Κραταιούς», «Ροδόσταυρους» και άλλους «αξιωματούχους» της μασονίας, με πλήρη άγνοια των περισσοτέρων μασόνων για το τι ρόλο παίζουν οι στοές τους, ποιο σκοπό εξυπηρετεί η μυστικότητα και η ίδια η ύπαρξή τους, κινείται ένα αόρατο δίχτυ που εξυπηρετεί τέλεια τους σκοπούς ξένων κέντρων αποφάσεων και Μυστικών Υπηρεσιών, όπως η αμερικάνικη CIA και η ισραηλινή «Μοσάντ».


Από τα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, πολλές διδασκαλίες για το ρόλο και τον προορισμό του Ισραήλ διδάσκονται στις Στοές των μασόνων. 

Το σύνθημα και έμβλημα της μασονίας «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» αναφέρεται και στα Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών. 

Το σύνθημα «Ελευθερία-Ισότης-Αδερφότης» των Ελλήνων Μασόνων είναι το ίδιο που για πρώτη φορά ειπώθηκε, γράφτηκε και καθιερώθηκε, στα πρακτικά του 1ου Διεθνούς Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας. 

Είναι αυτό που «ψιθυρίζουν» τα μέλη της «Μοσάντ» που είναι δραστηριοποιημένα και στη «Μπένε-Μπέριτ». Είναι η «ταμπέλα» για τη CIA και τους πράκτορές της.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ


Είναι γνωστός ο ρόλος των «Τυπικών» στη μασονία. Τα πάντα στη στοά γίνονται σύμφωνα με κάποιο Τυπικό. Τριάντα τρείς βαθμοί, καθένας με το Τυπικό του.

Τυπικά για το «τεκτονικό συμπόσιο», Τυπικό της «υιοθεσίας λυκιδέως» της «συζυγικής αναγνωρίσεως», του «μνημοσύνου», των «εγκαινίων τεκτονικού ναού», της «εγκαταστάσεως νέου εργαστηρίου», της «εγκαταστάσεως προέδρου και αξιωματικών εργαστηρίων».
40 Τυπικά!


ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ «ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ» ΤΕΚΤΟΝΑ


Η μασονία ποτέ δεν αποκαλύπτει τα μέλη της εφόσον βρίσκονται εν ζωή. 

Όταν όμως ο μασόνος πεθάνει τον παρουσιάζουν σαν μέλος της. 

Η μυστικότητα και ο θάνατος τους επιτρέπει να χαρακτηρίζουν οποιονδήποτε εκ του ασφαλούς σαν μασόνο, χωρίς ο συκοφαντούμενος ή κάποιος άλλος να μπορεί να αποδείξει την αναλήθεια του ισχυρισμού! 

Έτσι παρουσιάζουν οι μασόνοι σαν μέλη στοών τους, προσωπικότητες της πολιτικής και εθνικής ζωής, με δημοκρατικές περγαμηνές και τεράστια προσφορά, χωρίς να είναι δυνατός ο έλεγχος των ισχυρισμών τους.


Εν τέλει, η μασονία είναι ένα Ιουδαϊκό δημιούργημα. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά:

α) Κατά τη μασονική Εγκυκλοπαίδεια οι δημιουργοί του ήταν Ιουδαίοι.
β) Η Καμβάλα, η Εβραϊκή μαγεία, θεωρείται η βασίλισσα της μασονικής στοάς.
γ) Ένα πλήθος λέξεων είναι Εβραϊκές.
δ) Πρέπει να γνωρίζει ο μασόνος μάγος τουλάχιστον το Εβραϊκό αλφάβητο.
ε) Και καθώς παραπονούνται οι άλλοι μάγοι, οι Ιουδαίοι μάγοι κατακλύζουν τις μασονικές στοές και τις καταντούν Ιουδαϊκά μαγαζιά. Χρηματοδότησαν και ίδρυσαν στοές διεθνώς. 

Ήδη στον αιώνα μας είναι κράτος εν κράτει, ειδικά εκεί όπου υπάρχει πολύ Ιουδαϊκό στοιχείο. Επειδή όμως έγιναν γνωστά τα έργα της στοάς και την απέφευγαν οι άνθρωποι παρά τις πιέσεις των πρακτόρων τους, δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROUND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.


του Στρατή Ανδριώτη ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Η Μασονία στην Ελλάδα (Κώστα Τσαρούχα)
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:


 1. ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ.

  Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΛΕΕΙΝΗ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ κ. ΣΟΥΦΛΗ.

  ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΣΦΑΞΑΝ 40.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΕΙ ΑΚΜΑΖΟΥΖΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ.

  ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΠΕΤΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΠΑΛΙ ΚΙ' ΕΚΕΙ, ΗΚΜΑΖΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ.

  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ 50 ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΘΑΨΑΝ, ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΔΕΝΔΡΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΛΕΟΝ !

  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ....

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ?

  ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ 350 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ Μ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΙΟ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΛΑΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΨΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

  ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ΟΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ....." ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ !"

  " ΕΙΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ !!" ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΥΠΗΡΧΕ, ΕΝΩ ΕΣΦΑΖΕ ΜΕ ΤΥΦΛΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !

  ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΕΣΦΡΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ .

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΟΝ ΚΑΝΑΡΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΚΕΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ !

  ΣΤΙΣ ΣΑΦΓΗ ΤΩΝ ΚΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΦΟΝ ΜΑΟΥΖΕΝΤ ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΤΟΥΣ !

  ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΧΑΝ ΔΙΘΕΣΕΙ 150.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

  ΤΟΣΗ ......" ΑΓΑΠΗ" ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.....

  ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : " ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ....ΑΓΑΠΗΣ", ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΠΛΕΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΡΑΣΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

  ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : " Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ" , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΜΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΩΝ ΜΑΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΜΑΝΙΑ, ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ :

  " Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ", ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η
  ΣΙΜΟΝ ΝΤΕ ΜΠΑΡΟΝ, Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ.

  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ = Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΩΣΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΡΙΣΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΡΙΣΤΟ !

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ!

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ- ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΜΕ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.....

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. https://topothoumeno.blogspot.com/2019/08/blog-post_36.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ