Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Ο ρόλος της ελληνικής ''Aκροδεξιάς''


Τι ακριβώς είπε ο πρώην πρωθυπουργός, λίγο πριν πεθάνει; 
Ότι το πολιτικό σύστημα φτιάχνει ακροδεξιά σχήματα!

Αντιλαμβάνονται οι χρυσαυγήτες και λοιποί ... "εθνικιστές" ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ - ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;

Και επειδή ένας ψυχοπαθής χρυσαυγήτης... ο γνωστός ντε... έγραψε κάπου, μια δική μου έκφραση σε απάντηση σχολιαστή, πως "Είναι νωρίς ακόμα για ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΦΑΛΙΟΥΣ ΛΩΡΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ", απαντώ και επαναλαμβάνω:
ΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ "ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ" ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ...
ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ... ΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ,

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ"!

Αν δεν ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι... αν δεν ξεβρωμίσει ο πραγματικός πατριωτικός χώρος, από "στημένους κρυπτομπατριώτες", δεν πρόκειται να αναδειχθεί ο γνήσιος πατριωτικός χώρος.
Δυστυχώς, σε κάθε καθαρή προσπάθεια, εισβάλλουν πρακτόρια, για να κάνουν την ζημιά.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ... ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Τα έγραφα και τα σχολίαζα χρόνια και στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ που διαχειρίζομαι και σε άλλες δήθεν (όπως αποδείχθηκαν στην πορεία), μπατριωτικές ιστοσελίδες.
Λοιδωρήθηκα από χρυσαυγήτες και χρυσαυγήτισσες, με τον χειρότερο τρόπο...

Σήμερα, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ την ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ.

Τα καημένα "ορφανά" του Μιχαλολιάκου, έχουν χάσει τα αβγά και τα καλάθια... αυτοαναιρούνται και αυτογελοιοποιούνται καθημερινά, με αναρτήσεις και σχόλια, που αποδεικνύουν πως βρίσκονται σε... vertigo, προσπαθώντας να κρατήσουν την χαμένη τους "εθνικιστική" αξιοπρέπεια... αλλά εις μάτην...  
 Σαράντα πέντε χρόνια πέρασαν από το 1974 με την ελληνική Ακροδεξιά να εμφανίζεται και να εξαφανίζεται με διαφορετικά πρόσωπα αλλά πανομοιότυπο τρόπο και σε πολύ συγκεκριμένες χρονικές στιγμές.


Η πρώτη αξιόλογη εκλογική εμφάνιση έγινε το 1977 με το κόμμα Εθνική Παράταξητο οποίο είχε επικεφαλής τον  Στέφανο Στεφανόπουλο, ο οποίος προερχόταν από την Ένωση Κέντρου, και δεύτερο στην ιεραρχία τον Σπύρο Θεοτόκη, ο οποίος προερχόταν από την ΕΡΕ του Καραμανλή! 

Η Εθνική Παράταξη εμφανίστηκε ως φιλοβασιλικό-εθνικιστικό κόμμα και  έλαβε ποσοστό 6,82% και 349.988 ψήφους. 

Ακολούθως, το κόμμα διαλύθηκε αφού οι βουλευτές του προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία!


Το 1984 εμφανίζεται ένα άλλο κόμμα, η ΕΠΕΝη οποία στις Ευρωεκλογές του 1984 έλαβε το 2,3% των ψήφων και εξέλεξε έναν ευρωβουλευτή. Στις εκλογές που ακολούθησαν, οι ψηφοφόροι της στήριξαν τη ΝΔ. Έκτοτε το κόμμα ουσιαστικά εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη αφού ελάμβανε ασήμαντα ποσοστά ψήφων.
Το 1989 ο Μητσοτάκης κερδίζει τις εκλογές. Μέχρι το 1993 που παραμένει πρωθυπουργός δεν υπάρχει τίποτε στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.Το 1993 εμφανίζεται η Πολιτική Άνοιξη (ΠΟΛ.ΑΝ.) του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όταν αποπέμφθηκε από υπουργός Εξωτερικών. 

Ο Σαμαράς εθεωρείτο υπερασπιστής της σκληρής γραμμής απέναντι στα Σκόπια και την Τουρκία.

Στις εκλογές του 1996, το κόμμα του θα λάβει 336.460 ψήφους και ποσοστό 4,88%. 

Στις εκλογές του 1996 η Πολιτική Άνοιξη με 199.463 ψήφους και ποσοστό  2,94% θα μείνει εκτός βουλής. Η ΝΔ θα παραμείνει αντιπολίτευση μέχρι το 2004.


Ο Σαμαράς και τα στελέχη στήριξαν επίσημα την ΝΔ το 2004 και προσχώρησαν σε αυτή.


Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.) ιδρύθηκε από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιο Καρατζαφέρη. 

Το 2007 πήρε 271.764 και ποσοστό 3,80% εκλέγοντας 10 βουλευτές. 

Το 2009 με 386.205 ψήφους και ποσοστό 5,63% εξέλεξε 15 βουλευτές ενώ στις ευρωεκλογές του ίδιου έτους έλαβε 366.615 ψήφους και ποσοστό 7,15%. 

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για το κόμμα Καρατζαφέρη μέχρι που ήρθε το μνημόνιο. 

Το κόμμα του στήριξε την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου και τα μνημόνια με αποτέλεσμα στις εκλογές του Μαΐου 2012 να λάβει 183.466 ψήφους και ποσοστό 2,90% και να μείνει εκτός βουλής. 

Ένα μήνα μετά στις εκλογές του Ιουνίου πήρε 97.099 (ποσοστό 1,58%). 

Οι βουλευτές του Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης προσχώρησαν στη ΝΔ.


Τον αντικαθιστά η Χρυσή Αυγή, ως αντιμνημονιακή, η οποία στις εκλογές του 2012 παίρνει 425.990 (σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ) και ποσοστό 6,92%, εκλέγοντας 18 βουλευτές.  Το 2014 στις ευρωεκλογές πήρε 536.913 ψήφους και ποσοστό 9,39%.

Στις εθνικές εκλογές του 2015 με 379.581 ψήφους πήρε 6,99%, ενώ στις ευρωεκλογές του 2019 με 275.821 και ποσοστό 4,88% ουσιαστικά χάνει την μισή της εκλογική δύναμη.

Έχει έρθει όμως η ώρα για τον Μητσοτάκη τον νεώτερο και τη ΝΔ. 

Η Χρυσή Αυγή, στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019 ακολούθησε ακριβώς την ίδια πορεία των προκατόχων της. Με ποσοστό 2,93% έμεινε εκτός βουλής. 

Η Πολιτική Άνοιξη είχε μείνει εκτός βουλής με ποσοστό  2,94% και το ΛΑΟΣ με ποσοστό 2,90%. 

Στη θέση της ΧΑ προωθήθηκε ο Βελόπουλος, ο οποίος φυσικά συνεχίζει την αντιφασιστική, αντιευρωπαϊκή ρητορική.Ήδη, στον "χώρο", έχουν αρχίσει οι σκέψεις και τα πλάνα ορισμένων που επιθυμούν στις επόμενες εκλογές να πάρουν ένα κομμάτι  από την ακροδεξιά πίτα, αντικαθιστώντας τον Βελόπουλο.


Οι αποκαλύψεις ενός πρωθυπουργού 
Η συνέντευξη Μητσοτάκη στην κυπριακή τηλεόραση


 


Παρακολουθήστε από το 23: 44 του βίντεο έως το 24:24


Όταν εγώ ήμουνα πρωθυπουργός, δεξιά της ΝΔ δεν υπήρχε κανένα κόμμα. Τους είχα απορροφήσει όλους. Και ήμουνα και φιλελεύθερο κόμμα δεν ήμουνα δεξιός ποτέ εγώ. Εγώ ήμουνα και μένω φιλελεύθερος. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ότι ακροδεξιοί στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Τους φτιάχνει το πολιτικό μας σύστημα. Σε τελική ανάλυση και η Χρυσή Αυγή θα είναι ένα φαινόμενο παροδικό.

Τι ακριβώς είπε ο πρώην πρωθυπουργός, λίγο πριν πεθάνει; Ότι το πολιτικό σύστημα φτιάχνει ακροδεξιά σχήματα!

Παρατηρώντας την εμφάνιση και εξαφάνιση των ακροδεξιών κομμάτων από το 1974 μέχρι και σήμερα επιβεβαιώνεται πλήρως. Και γεννιέται η απορία: Πώς δηλαδή τα ''φτιάχνει'' το πολιτικό σύστημα; Προφανώς προωθεί ανθρώπους που ελέγχει. Και στη συνέχεια το σύστημα τους απορροφά.... Πώς τους απορροφά; 
Διότι, όπως λέει, δεν υπάρχει Ακροδεξιά στην Ελλάδα. 
Πολύ σωστά, διότι δεν υπάρχει το άλλο αφήγημα της  ιστορίας. Αυτός είναι και ο λόγος που όλα αυτά τα κόμματα προβάλλουν πρόσωπα όπως είναι ο Μεταξάς, όπως είναι ο Δραγούμης κ.ά. πρόσωπα τα οποία αποδέχεται πλήρως και η Δεξιά, αν όχι και η Αριστερά. 
Ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι υπουργοί και τα στελέχη του καθεστώτος Μεταξά με πρώτον και καλύτερο τον Μανιαδάκη, πολιτεύτηκαν με την ΕΡΕ του Καραμανλή...

Έτσι, οι απόψεις που εκφράζονται  από την "Ακροδεξιά", είτε επί ιδεολογικών, είτε επί ιστορικών ή κοινωνικών θεμάτων, ουσιαστικά σε τίποτα δεν διαφέρουν από αυτές της Δεξιάς. Διαφέρει λίγο ο τρόπος διατύπωσης. Το αφήγημα είναι το ίδιο. Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει πραγματικός αντίλογος στην Ελλάδα. 
Έτσι, στη δύσκολη στιγμή, στην κρίσιμη στιγμή (είτε είναι πραγματικά είτε απλώς φαίνεται δύσκολη και κρίσιμη) οι ακροδεξιοί προσχωρούν στη Δεξιά, δηλαδή στη ΝΔ, χωρίς να αισθάνονται ότι προδίδουν κάτι. 
 
Αυτοί, δε, που ηγούνται των ακροδεξιών ομάδων, οργανώσεων, κομμάτων γνωρίζουν ποια θα είναι η  εξέλιξη και η κατάληξη -μια εξέλιξη και κατάληξη, εξάλλου, η οποία επαναλαμβάνεται συνεχώς. 
Αλλά επιλέγουν να είναι ελεγχόμενοι και να κρατούν υπό έλεγχο και τα μέλη και οπαδούς τους, να αντικαθιστούν για λίγα χρόνια τους προηγούμενους, να  χρησιμοποιούν την ίδια αντιφασιστική, και ως εκ τούτου αντεθνική και αντιφυλετική, ρητορική, για τη δόξα αλλά κυρίως και πάνω απ' όλα για τα χρήματα. Πόσες φορές δεν ακούσαμε από χρυσαυγίτες να κατηγορούν τους πολιτικούς αντιπάλους τους για "φασισμό"; 
Ο αντικομμουνισμός τους περιορίστηκε στην αναφορά των κομμουνιστικών εγκλημάτων, χωρίς ιδεολογική αντιπαράθεση. Επανειλημμένως εξέφρασαν έναν πολύ κουραστικό αντιγερμανισμό, και βέβαια όλοι γνωρίζουμε ότι από το 1945 και μετά "αντιγερμανισμός" σημαίνει "αντιναζισμός". 
Την ίδια ημέρα των εθνικών εκλογών και ενώ διεπίστωναν ότι δεν μπαίνουν στη Βουλή, είχαν την όρεξη να ανεβάσουν σε δικό τους σάιτ, άρθρο στο οποίο αναφέρονταν στα "γερμαναριά του 4ου Ράιχ" (είναι προφανές ότι κατ' αυτούς υπήρχαν και τα γερμαναριά του 3ου Ράιχ). 
Όλα αυτά -και όσα όλοι γνωρίζουμε ότι συνέβησαν αυτά τα 7 χρόνια που η Χρυσή Αυγή ήταν στη Βουλή υιοθετώντας πλήρως τη στάση των προηγούμενων ακροδεξιών κομμάτων και κυρίως τη στάση που το Σύστημα απαιτεί να έχει η Ακροδεξιά- έγιναν, λοιπόν, κυρίως για τα χρήματα (που ήταν πάρα πολλά). 
 Το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο, όπως είναι και του Βελόπουλου και οποιουδήποτε άλλου παρουσιάζεται λίγο ή πολύ ως ακροδεξιός, χωρίς να ξεφεύγει από την πεπατημένη, από το κυρίαρχο "αφήγημα". 


πηγή: Ristorante Verona
Ευρωπαϊκή Αντίσταση
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

8 σχόλια:

 1. Είναι αργά να το μαζέψεις τώρα κ. Σουφλή. Εσύ η ίδια έγραψες:

  «Είναι νωρίς ακόμα για να μπει μπροστά ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα.»!!!

  Εδώ η Ελλάδα βουλιάζει και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει αύριο κι εσύ λες είναι νωρίς ακόμη να φτιαχτεί πατριωτικό κόμμα! Γιατί λέει υπάρχουν χαφιέδες και πράκτορες! Λες και δεν υπήρχαν πάντα. Αυτά είναι υπεκφυγές, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πού είδατε πως παίρνω πίσω αυτά που έχω ξαναγράψει, μα την αλήθεια, θα πρέπει να έχετε νοητικό πρόβλημα.

   Παραμένω σταθερή στις απόψεις μου.

   Δεν αντιλαμβάνομαι όμως κάτι: Εσείς, τα ορφανά του Χίτλερ... συγνώμη... τα ορφανά του Μιχαλολιάκου ήθελα να γράψω, από εμένα και τις απόψεις μου εξαρτάτε αν θα φτιαχτεί ... "πατριωτικό κόμμα";;;

   Τόση δύναμη έχουν τα γραπτά και τα λόγια μου;;;

   Προχωρείστε λοιπόν.. φτιάξτε "πατριωτικό κόμμα" να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος σας...

   ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ.

   Απλά θέλετε να κάνετε... noise... και ελληνιστί, "θόρυβο"...
   Είστε κατ' ευφημισμόν "εθνικιστές" και ..."μπατριώτες"!
   Τόσο εθνικιστές και τόσο μπατριώτες, που δεν καταλάβατε τόσα χρόνια πως ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του, ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ!

   Και τώρα κλαίτε στις στάχτες της ουτοπίας που το ξερό σας το κεφάλι έφτιαξε, γιατί είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

   Διαγραφή
 2. Η επιτομή της προπαγάνδας. Υπό διερεύνηση εάν είναι εκούσια ή ακούσια. Εκούσια από τους έμμισθους κονδυλοφόρους του συστήματος ή ακούσια από τους χρήσιμους για το σύστημα ηλίθιους, που αναπαράγοντας μία σκέψη, μία ανάλυση ή μία θεωρία ωφέλιμη για το σύστημα, την ενισχύουν. Κοντολογίς τι μας λέει η ανάρτηση; Όλες οι προσπάθειες της «ακροδεξιάς», βαφτίζοντας έτσι τους Εθνικιστές γιατί αδυνατούν να τους αποκαλέσουν με το πραγματικό τους όνομα, μιάς και οτιδήποτε σχετικό με το Έθνος τους καίει όπως ο Αγιασμός το Διάβολο, απέτυχαν για τον Α ή Β λόγο. Συνεπώς μην στοιχηθείτε πίσω από την οποιαδήποτε ηγετική μορφή αναδείξει μελλοντικά ο Εθνικισμός, διότι θα εξαπατηθείτε ή θα προδοθείτε. Αποσιωπούν το κυρίαρχο γεγονός, ότι στην Ελλάδα ο Εθνικισμός διαχρονικά υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αλώβητος από τη λάσπη που κατά καιρούς οι διάφορες μορφές Εθνοτερμιτών του έριξαν. Ανεξάρτητα από τη δοκιμασία στην οποία υπεβλήθη, με το να εμπιστευθεί ηγέτες οι οποίοι απεδείχθησαν λιποβαρείς και ανάξιοι. Δεν υποστέλλουμε τη Σημαία και τα λάβαρα του Εθνικισμού, καθήκια. Γρήγορα θα αναδείξουμε τον ηγέτη που θα μας οδηγήσει στον «Παράδεισο» του «Έθνος, Πατρίς, Θρησκεία, οικογένεια».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν είμαι υπέρ του Μιχαλολιάκου. Του καταλογίζω αρκετά λάθη, με το κυριότερο να αδυνατεί μέσω ορθολογιστικής αυτοκριτικής να καταλάβει ότι αδυνατεί πλέον να ηγείται μίας μεγάλης Εθνικιστικής παράταξης. Τον τιμώ όμως, διότι στα πέτρινα χρόνια, συνέβαλε θετικά στο να βγει ο Εθνικισμός από το περιθώριο. Παρακολουθώ τα δρώμενα και συγχαίρω όλους όσους του κάνουν καλοπροαίρετη κριτική. Δεν συντάσσομαι όμως με τα ποντίκια που χτυπώντας το Μιχαλολιάκο προσπαθούν να πλήξουν το Εθνικιστικό κίνημα. Τιμή και δόξα στους ενταγμένους κάτω από διάφορα μπαϊράκια Εθνικιστές, όπως και στους ανένταχτους. Αυτοί είναι ο ζων Εθνικισμός και όχι οι κατά καιρούς προβεβλημένοι (δικαίως ή αδίκως) ηγέτες του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτο ειναι αδυνατο να γινει για πολλα χρονια ακομα για τον απλουστατο λογο οτι οι περισσοτεροι Ελληνες ειναι αμορφωτοι και ανιστοριτοι.Οταν ανοιξουν τα γκαβα τους και διαβασουν ιστορια και φιλοσοφια(σιγα μην κουρασουν το μυαλο τους με τετοια) τοτε το ξανασυζηταμε.Ο Νεοελληνας ειναι ξενος με τα πατρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εικόνα διάλυσης παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή μετά τις τελευταίες εθνικές εκλογές και τα χαμηλά ποσοστά που την οδήγησαν εκτός Βουλής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τόσο της Real News όσο και της "Εφημερίδας των Συντακτών" το σκηνικό αποσύνθεσης της οργάνωσης περιλαμβάνει αποχωρήσεις μελών σε όλη την Ελλάδα, "αλληλοκαρφώματα" των μέχρι πρότινος ηγετικών στελεχών, οργανωτική συρρίκνωση με κλείσιμο δεκάδων γραφείων στην περιφέρεια (Κρήτη, Κεφαλονιά, Βέροια, Τρίκαλα, Καρδίτσα) -είναι αμφίβολο για πόσο ακόμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα καταφέρει να συντηρεί τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα επί της Οδού Μεσογείων- ενώ ακόμη και στο διαδίκτυο έμεινε χωρίς ιστοσελίδα.

  Η αιτία της παύσης της λειτουργίας της ιστοσελίδας της οργάνωσης είναι απόλυτα συνδεδεμένη με το μπαράζ των αποχωρήσεων. Σύμφωνα με τη Real News μεταξύ των στελεχών που έχουν αποχωρήσει είναι και ο Καβαλιώτης ∆ημήτρης Βογιατζής. Πρόκειται για στέλεχος που ανήκε και αυτός στον «στενό πυρήνα» του Μιχαλολιάκου, καθώς ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας. Εκτός αυτών των ιδιοτήτων, όμως, ο Βογιατζής διατηρούσε και μια ακόμα, αυτήν του διαχειριστή της ιστοσελίδας. Ο 41χρονος είναι πτυχιούχος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Γκρίνουιτς του Λονδίνου και ήταν ο άνθρωπος που είχε «στήσει» την ιστοσελίδα της οργάνωσης, επέβλεπε και υποστήριζε τη λειτουργία της. Όπως φαίνεται, μετά τη φυγή του ο Βογιατζής αποφάσισε να πλήξει τη Χρυσή Αυγή και µε τη διάλυση του διαδικτυακού ιστότοπού της.

  Ωστόσο, πλέον στον "αέρα" βρίσκεται ιστοσελίδα με διαφορετικό url από την προηγούμενη και υποστηρίζεται από διαφορετικό server.

  Το plan b του Μιχαλολιάκου και τα 8 εκατ. ευρώ


  Το ρεπορτάζ της ΕΦΣΥΝ ωστόσο θέλει τον Νίκο Μιχαλολιάκο να μην πτοείται από όλα τα παραπάνω και ετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή ένα plan b.

  "Η κίνηση του Μιχαλολιάκου να αποκλείσει τους τρεις ευρωβουλευτές από τις λίστες του και να...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ,ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ?ΤΙ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ,ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΑΤΡΙΚΕΣ,ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1946-1949 ΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΑ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΡΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ,ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ,ΒΡΥΖΟΥΝ,ΦΙΜΩΝΟΥΝ,ΟΠΟΙΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΑΜΦΑΝΙΖΟΠΝΤΑΙ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΕΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΝΑ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΒ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ Η ΤΟΝ ΕΝΑΝ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για ποια χρήματα μιλάμε; Γι'αυτά τα χρήματα που δικαιούνται να παίρνουν για την συμμετοχή τους στην Βουλή μέχρι της 7 Ιουλίου 2019 γιατί αυτά που δικαιούνται να παίρνουν για την συμμετοχή τους στην ευρωβουλή αλλά δεν τα παίρνουν λόγω εκκρεμούς κατηγορίας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης η οποία χρονίζει επίτηδες μαζί με τόνους λάσπης; (πχ για το δήθεν οπλοστάσιο της ΧΑ που πάει να καταλύσει το πολίτευμα στην χώρα ή για τα τανκς που δήθεν ήταν θαμμένα στην Κρήτη;) Τελικά ουδέν ευρέθη. Κάτι φωτογραφίες που δείχνουν τον Κασιδιάρη με όπλο και προσπαθούν να τον βαφτίσουν, διαβόητο. Καλούσαν τον Ν.Μιχαλολιάκο για να του πάρουν συνέντευξη ως πολιτικού αρχηγού και τον ρωτούσαν αντί για την επικαιρότητα των πολιτικών ζητημάτων και την θέση του κόμματος πάνω σε αυτά τα ζητήματα, ρωτούσαν τι έκανε στα νιάτα του. Αυτό τώρα το λέμε συστημικό κόμμα; Ποιος πρώην βουλευτής έφυγε από την ΧΑ και πήγε στην ΝΔ, που λέει και το άρθρο που γράψατε; Δεν ξέρω κανέναν, αντίθετα πολιτικοί από άλλα περεμφεροί πατριωτικά κόμματα την πήραν την θεσούλα τους στην ΝΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ