Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019

ραντεβού τον Σεπτέμβρη... (6 βίντεο και τρεις ταινίες)


 Η ζωή, είναι ένα ταξείδι... κι οι καλλίτερες στάσεις του, οι ξεχωριστοί άνθρωποι...... κι από εμάς εξαρτάται πως θα ταξειδέψουμε... ... με το ρεύμα των πολλών ή ακολουθώντας τα όνειρά μας...Κι επειδή κανείς δεν ανακαλύπτει νέους ωκεανούς, αν δεν βρει το θάρρος ν' απομακρυνθεί από την ακτή....... αποφάσισα να ταξειδέψω για τις επόμενες μέρες... ... να φύγω για λίγο από την καθημερινή μας μιζέρια... ... ν' ανοίξω πανιά  με πυξίδα το φως..... εκτός κι εντός μου... ... κι όπου το βρω... εκεί να μείνω......εκεί ν' αφεθώ... για να λιαστεί η ψυχή...


... για να περπατήσει σε σοκάκια στενά...


... για να γενεί ξανά παιδί...
... για να μπει σ' ένα ξωκκλήσι να προσευχηθεί...  ... για ν' αφήσει ίχνη στην άμμο, κι ας τα σβήσει το κύμα...
 

 ... για ν' απολαύσει ένα σούρουπο με γαλήνη...


 ... και βράδια με θέα το πέλαγο...


 ... για να ξυπνήσει και να γεμίσουν τα μάτια της με μπλε και θαλασσί... 

... για όλα αυτά και γι άλλα πολλά......ραντεβού τον Σεπτέμβρη... ... εκτός αν συμβεί κάτι ...

Ελπίζω και εύχομαι να μην συμβεί...Μέχρι τότε... 
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους τους φίλους των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ...  
Καλλιόπη 
τα βίντεο εδώ... εδώ... εδώ... εδώ ...εδώ... κι εδώ...
οι ταινίες εδώ... εδώ... κι εδώ...ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ