Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

Ας δούμε Λευτέρη Πανούση, ποιός είσαι και ποιοί είναι αυτοί που ασκούν σε βάρος μου bullying, μέσα από την σελίδα σου.

Ας τα πάρουμε από την αρχή, Λευτέρη Πανούση, γιατί ξεχνάς... ΞΕΧΝΑΣ...

Πάμε λοιπόν...


Ήταν 8 Ιανουαρίου 2016, όταν έγραφες στο blog σου ένα από τα εξαιρετικά σου άρθρα, με τίτλο: "

Διάβασε και τα σχόλια, έτσι για να τα θυμηθείς, βρε πουλάκι μου...

Πάμε τώρα και στην δική μου απάντηση στις 14 Ιανουαρίου 2016, σε σχετική ανάρτηση στο blog μου, με τίτλο:

Καληνύχτα Λευτέρη... Αυτός ο κόσμος δεν είναι για μας... Μια ανάρτηση, ένα σχόλιο και κάπου στα σχόλια, χάθηκε η ... ΑΝΘΡΩΠΙΑ...


Από τότε, εγώ δεν άλλαξα καθόλου... παρέμεινα όπως παλιά...
Εσύ;;;
Εσύ, γιατί άλλαξες τόσο Λευτέρη, που δεν σ' αναγνωρίζω;;;

Από τότε, κύλησε αρκετό νερό στ' αυλάκι... ανάρτησα πολλά δικά σου κείμενα, γιατί έβρισκα σ' αυτά σημαντικά στοιχεία ανθρωπιάς...
Μιας Ανθρωπιάς, που παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ στην κομματική επιλογή σου... στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Μια επιλογή, που σαφώς και ήταν δικαίωμά σου, αλλά για την οποία δυστυχώς διαφωνούσα, γιατί προέβλεπα τις εξελίξεις... αυτές που το τελευταίο δίμηνο "ανακάλυψες" κι εσύ...

Την απογοήτευση ήθελα να προλάβω, Λευτέρη Πανούση...

Γιατί εγώ, δεν άλλαξα στο ελάχιστο από τότε... ήμουν και είμαι όπως με περιέγραψαν οι σχολιαστές σου σ' εκείνη την ανάρτησή σου.

Κι εκεί, γύρω στον Δεκέμβρη του 2018, έκανες το μεγάλο ολίσθημα, για το οποίο σε έκραξαν και καλώς σε έκραξαν τελικά, σ' όλο το διαδίκτυο, όταν ανάρτησες θέμα, με τίτλο:

"Ο αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος την πέτρα"

Ναι... σ' εκείνη την περιβόητη ανάρτησή σου, που έγραψες πως ....Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΘΑΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!!!!!!


Σ' αυτή την ανάρτηση, άρχισαν να ξεβράζουν την χολή τους σ' εμένα οι σχολιαστές σου.

Κι εγώ, έπρεπε να αμυνθώ, απειλώντας με προσφυγή στο νόμιμο μέσον που είχα, για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου...

Από τότε, σιώπησα...

Δεν ξαναπήρα άρθρα σου, γιατί ξέπεσες πολύ στα μάτια μου και στην εκτίμησή μου... θρύψαλα έγινες, Λευτέρη...

Μπροστά στην κομματική σου τύφλωση, πρόδωσες και φιλίες και ανθρωπιά.


Μέχρι που τρεις μήνες περίπου πριν, είδα στους σχολιαστές σου, κάποια... "Χριστιάνα"...

Ένα προβληματικό ΤΟΞΙΚΟ άτομο, που σε άλλο blog, "μου την είχε πέσει" μαζί με άλλα φασισταριά επειδή δεν ήμουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ... μεταξύ μας, πιστεύω πως "άλλη ήταν η αιτία"... ή μήπως "άλλος"΄... (;;;)

Βλέπεις αυτό το προβληματικό άτομο, ένοιωθε, κατά την άποψή μου, πως έχανε "κάτι" ή "κάποιον",και το (τον) έχανε εξ αιτίας μου...
Λάθος σκεπτικό...

Τίποτα δεν χάνεις, όταν δεν το έχεις.

Περιττό να σου πω την χολή που εκτόξευε εναντίον μου... πάντα με δόλιο και πονηρό τρόπο, με φωτογράφιζε...

Κι εκεί έγραφε πως είμαι "σε payroll", πως είμαι "ρουφιάνα" και πως ως "κατσαρίδα" δεν σκοτώνομαι εύκολα... και άλλα "τρισχαριτωμένα" περί "κόρακος" και λοιπά...

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ, από το εν λόγω προβληματικό άτομο.Μέχρι που αναγκάστηκα να δηλώσω στους διαχειριστές του blog, πως θα προσφύγω νομικά, εναντίον της και εναντίον κάποιων ελάχιστων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού σχολιαστών τους., μεταξύ των οποίων και κάποιας "Μαρίας" που τώρα έγινε η ... κολλητή σου, που αμφότερες με την Χριστιάνα, δήλωσαν πως θα έρθουν να σε υποστηρίξουν στο δικαστήριο.

Α... και για να μην το ξεχάσω... στην εν λόγω παρέα, ήταν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος "Πατρίκιος"... ή Αγησίλαος Φατσαφέτσουλας, ή ... Νένα Μακρή,  ή...Θεοπούλα,  ή...Π.Σ.,  ή Αριστομένης Μεσσήνιος και δεν συμμαζεύεται από διαφορετικά ονόματα, αντρικά και γυναικεία...
Πώς να μην μπερδευτεί... "ο άνθρωπος", σε ποιά τουαλέτα να πάει προς νερού του... στις αντρικές ή στις γυναικείες... (το σχόλιό του εδώ)

Όλη η ψυχασθένεια μαζεύτηκε στο blog σου, Λευτέρη... η ψυχασθένεια τριών υπανθρώπων, που μπορεί να δηλώνουν πως θα έρθουν να σε υποστηρίξουν στο δικαστήριο, αλλά στοιχηματίζω πως το πολύ πολύ να είναι ανάμεσα στο κοινό, ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, όπως όλα τα προβληματικά άτομα.
ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Και πάμε στο τελευταίο σου άρθρο με τίτλο:
που αποτελεί απάντηση στο δικό μου (εδώ)
Τόσο κλαψιάρικο ύφος, τι να πω, βρε Λευτέρη...
Έβαλες μπροστά το θέμα της υγείας σου για να σε λυπηθούν και να προστρέξουν... οι λυπησιάρες (όπως λέμε... λυσσάρες...) και οι λυπησιάρηδες... (όπως λέμε ... λυσσάρηδες... )

Πολύ διασκέδασα τα σχόλιά τους...
Ναι μωρέ... αυτά που γράφεις πως "Δεν χρειαζεται βεβαια να ξαναματαπω οτι δεν υιοθετω, δεν συμφωνω και δεν προσυπογραφω ολα τα σχολια που δημοσιευονται εδω, η ευθυνη των οποίων βαραίνει τους σχολιαστες/τριες.
Προσπαθω ομως να δημοσιευω σχεδον ολα οσα μου στελνετε, πιστος στην αδιαπραγματευτη αρχη μου, οτι: "διαφωνω με οσα λες αλλα θα υπερασπισω το δικαιωμα σου να το λες"

Καημένε μου, δεν σου έχουν πει πως έχει εκδοθεί σχετική Οδηγία της Ε.Ε. για τις ευθύνες των bloggers για κακοήθη σχόλια που θίγουν άλλους ανθρώπους;;;

Φρόντισε λοιπόν να μάθεις... γιατί θα σου χρειαστεί ...

Και πριν κλείσω προς το παρόν, μια ανάρτηση περί του ψυχολογικού προφίλ των σχολιαστών σου.
Δώσε βάση σε τι άτομα δίνεις χώρο να γράφουν...Ψυχολογικός εκφοβισμός: Ψυχική «κατάδυση» στη συμπεριφορά του θύτηΨυχολογικός εκφοβισμός: Ψυχική «κατάδυση» στη συμπεριφορά του θύτη

O «Ψυχολογικός Εκφοβισμός Ενηλίκων» στο μικροσκόπιο της ανάλυσης από την κλινική ψυχολόγο και αναλύτρια Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς, Έλσα Μπάρδα

*Έλσα Μπάρδα - Κλινικός Ψυχολόγος - Αναλύτρια Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς

Τo ψυχολογικό bullying (εκφοβισμός) αφορά σκόπιμες επαναλαμβανόμενες επιθετικές συμπεριφορές που έχουν στόχο την κυριαρχία του θύτη μέσα από την πρόκληση ψυχικού πόνου στο θύμα.

Το bullying δεν περιορίζεται μόνο στα παιδιά και στους εφήβους, στο πλαίσιο του σχολείου, Υφίσταται και στους ενήλικες -π.χ. στις διαπροσωπικές σχέσεις στον εργασιακό χώρο ή ακόμα και γείτονας μπορεί να λειτουργεί με τρόπο εκφοβιστικό.

Η μορφή εκφοβισμού που επιλέγουν οι ενήλικες θύτες δεν αφορά κατά την πλειοψηφία σωματικό, αλλά ψυχολογικό bullying, γι' αυτό το παρόν άρθρο επικεντρώνεται στις ψυχολογικές προεκτάσεις του.Παιχνίδια εξουσίας μέσα από το bullying... τύπου «Who is the boss?» («Ποιος είναι το αφεντικό;»)

Οι θύτες, μέσα από την περιφρόνηση και την εμπάθεια που δείχνουν στο θύμα, αντλούν ικανοποίηση, με την οποία εφοδιάζουν την αυτοεκτίμησή τους. Το παιχνίδι εξουσίας μπορεί να είναι μονόπλευρο και το θύμα να μην αποτελεί πραγματική απειλή. 

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, ιδιαίτερα στο ανώνυμο διαδικτυακό bullying, ο θύτης συνήθως έχει υπάρξει θύμα ή συνεχίζει να είναι υποτακτικός στην καθημερινότητά του -συνεπώς, εκτονώνει τον θυμό του ανώνυμα, όπως π.χ. με προσβλητικά σχόλια. 


«Όνειρο ζωής» του θύτη... να εκτοπίσει το «θύμα» του...


Σε άλλες περιπτώσεις -κυρίως στις διαπροσωπικές και εργασιακές σχέσεις- ο θύτης, μέσω του εκφοβισμού, επιδιώκει σχέση εξάρτησης...

Όπως ακριβώς στο Σύνδρομο της Στοκχόλμης (στο οποίο είχα αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο μου), έτσι και μέσα από την απαξίωση του θύματος, ο θύτης κατοχυρώνει την απόλυτη εξουσία απέναντι στο θύμα. Ο θύτης αρχικά παρουσιάζει προφίλ γενναιόδωρου χαρακτήρα -ψυχικά και υλικά- και, όταν νιώσει ότι το θύμα του πιέζεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ανεξάρτητα από εκείνον, τότε βιώνει απειλή, διότι δεν μπορεί να καθοδηγεί το θύμα.

Έτσι, διατηρεί την σχέση αυτή μέσα από τον εκφοβισμό ή διακόπτει απότομα την σχέση για να ικανοποιήσει τον ναρκισσισμό του απέναντι στον περίγυρο, ότι αυτός/αυτή πήρε πρώτος/πρώτη θέση.

Στην περίπτωση των διαπροσωπικών σχέσεων, εκτός από τις κλασικές εκδικητικές συμπεριφορές θυτών, επειδή ένιωσαν απόρριψη από το θύμα -π.χ. επέλεξαν να το τιμωρήσουν, προβάλλοντας προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο χωρίς τη συναίνεση του θύματος-, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που το bullying χρησιμοποιείται ως μέσο, προκειμένου να εκβιάσει ψυχολογικά την επανασύνδεση ο θύτης με το θύμα του... 

Η μεγαλύτερη νίκη του θύτη-εκβιαστή είναι να πείσει το θύμα ότι φταίει το ίδιο για το bullying που έχει υποστεί.


Αθέμιτος ανταγωνισμός και εργασιακό bullying - Δείγμα γραφής... το φαντασιακό σενάριο του θύτη... άντε να  αποδείξει το θύμα ότι δεν είναι ελέφαντας!Οι θύτες επιδιώκουν να μειώνουν στοχευμένα άτομα, προκειμένου να γίνουν οι ίδιοι πιο δημοφιλείς στον εργασιακό τους χώρο. Ο εκφοβισμός προκαλείται, με σκοπό ο θύτης να απογοητεύσει και να ξεφορτωθεί το θύμα, το οποίο είναι πολύ πιθανό τελικά να εξαντληθεί ψυχικά και να αποσυρθεί από την εργασία του.

Για ορισμένους θύτες το bullying αποτελεί άμυνα μιας φαντασιακής εν αναμονή επίθεσης -όπως και να 'χει, δεν αποτελεί φυσιολογική συμπεριφορά.

Ο θύτης επιλέγει προσεκτικά το θύμα του, γνωρίζοντας ότι εκείνο είναι αδύναμο ή ευκολόπιστο, συνεπώς ακίνδυνο να λειτουργήσει τιμωρητικά ή εκδικητικά -άρα, υπάρχει ανοχή στην επίθεση. Ο θύτης, έχοντας στοχοποιήσει το θύμα του, ξεσπάσει πάνω του τα αρνητικά συναισθήματα που τον διακατέχουν -π.χ. φθόνο, θυμό, ζήλια.

Ο «Εργασιακός Εκφοβισμός» αποσκοπεί στη μείωση της αποδοτικότητας του θύματος. Ο αρνητικός εργασιακός περίγυρος και τα εμπόδια ενδεχομένως να ρίξουν το ηθικό του θύματος. Οι θύτες ως επί το πλείστον είναι δειλοί και ποντάρουν σε συμμαχίες. Μέσα από τις συκοφαντίες και τα ψέματα «φωτογραφίζουν» το θύμα τους, προσπαθώντας απροκάλυπτα να του χαλάσουν την εικόνα και οδηγώντας το στην απομόνωση και πιθανώς στην κατάθλιψη.


Οι τύποι του ενήλικου θύτη είναι οι εξής:

1) Χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του Νάρκισσου Θύτη είναι ο εγωκεντρισμός, η αλαζονεία και η υπεροψία. Ο νάρκισσος θύτης αντλεί ευχαρίστηση από τον ψυχολογικό πόνο που προκαλεί στους άλλους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών του, χωρίς ίχνος μεταμέλειας.

2) Χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του Απερίσκεπτου Θύτη είναι η παρόρμηση και η έλλειψη μεθόδευσης. Ο απερίσκεπτος θύτης αδυνατεί να ελέγξει τον θυμό του και το θύμα μπορεί απλά να είναι μια αφορμή, για να ξεσπάσει όλη την συναισθηματική ένταση που βιώνει εκείνη την περίοδο.

3) Χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς του Επιθετικού Θύτη είναι η απειλή σωματικής βλάβης, η καταστροφή περιουσίας κτλ.

4) Χαρακτηριστικά του Λεκτικού Θύτη είναι οι συκοφαντίες, η διάδοση ψευδών φημών, ο σαρκασμός και η ειρωνεία για το θύμα.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι συνήθως η ειρωνεία που ουσιαστικά «φωτογραφίζει» το θύμα γίνεται υπό τη «σκιά» συντεχνίας. Με λίγα λόγια, ο θύτης θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του εκφοβισμού και άλλα άτομα, προκειμένου το θύμα να εγκλωβιστεί και να αισθανθεί αβοήθητο -π.χ. «είμαι ΕΝΑΣ και είναι ΕΠΤΑ, ποιον θα πιστέψουν;».

Ο πιο συχνός εκφοβισμός είναι μέσα από τo Διαδίκτυο -π.χ. με e-mail. Τι πιο απλό για τον θύτη, εάν θέλει να σας απομονώσει, να σας κλείνει τον λογαριασμό στο Facebook ή να σας βρίζει μέσα από ψεύτικα προφίλ κτλ.

Θύτης όμως δεν είναι μόνο αυτός που προκαλεί τον εκφοβισμό, αλλά επίσης παρατηρεί χωρίς να αποτρέπει παραβατικές συμπεριφορές. Ο παρατηρητής-θύτης θεωρεί ότι η συνεργασία με τον θύτη, του προσδίδει δύναμη -διαφορετικά, το να υποστηρίξει το θύμα, σημαίνει ότι θα βιώσει παράπλευρες απώλειες. Ο παρατηρητής-θύτης γίνεται έμμεσα συνεργός παραβατικών συμπεριφορών....


Να τα λέμε... τα περί συντεχνιών... και αρνητικών προσήμων...Με παιδική αφέλεια οι παρατηρητές θύτες-συνεργοί θεωρούν ότι ο θύτης δεν θα έπραττε ποτέ το ίδιο σε εκείνους... 

Τα κακά νέα είναι ότι, εφόσον ο θύτης άνευ ουσιαστικού λόγου στοχοποιεί ένα άτομο και το «πυρπολεί» μέχρι τελικής πτώσεως, μόλις αισθανθεί απειλή από τον συνεργό του, δεν θα διστάσει να ακολουθήσει την ίδια και χειρότερη πρακτική, προκειμένου να τον εξοντώσει...

Το πρωτεύον για το θύμα είναι να αναζητήσει βοήθεια από τις αρμόδιες εκάστοτε υπηρεσίες του κράτους και να αναφέρει τι του συμβαίνει... 

Καμία συντεχνία που στηρίζεται σε συμπεριφορές άδικες, γεμάτες μίσος και κακία, δεν μπορεί ούτε πρόκειται να προστατέψει τον θύτη στα δύσκολα...

Μην φοβάστε λοιπόν! Πείτε «όχι» στον εκφοβισμό... 

Μην φοβάστε τους θύτες. 

Είναι ανίκανοι να ανταγωνιστούν μαζί σας, γιατί μόνο μέσω του ψυχολογικού πολέμου μπορούν να σας «σπάσουν»...

Μην δίνετε τέτοια χαρά σε τοξικούς χαρακτήρες! Αφήνουμε πίσω μας την ασχήμια και κοιτάμε μπροστά! 


Θα βρουν κάποιο άλλο θύμα να δώσει νόημα στη ζωή τους!


- Twitter: https://twitter.com/elsa_barda
- email. elsabardapsychologist@hotmail.com*Η Ελσα Μπάρδα έχει βασικό πτυχίο ψυχολογίας (BSc Honours), μετεκπαίδευση πρώτο μάστερ στην Κλινική Ψυχολογία (MSc Clin. Psy.) και δεύτερο μάστερ στην Εφαρμοσμένη Ανάλυση Συμπεριφοράς MSc (MSc ABA ). Η εκπαίδευση και μετεκπαίδευσή της έγινε στη Μ. Βρετανία. Έχει αναγνώριση πτυχίων από το ΔΟΑΤΑΠ και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.
 
Πηγή


 Κατάλαβες Λευτεράκη μου, τι είδους ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ είναι κάποιοι σχολιαστές σου;;;
ΚΙ ΕΣΥ, ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ.

Κατάλαβες τι είδους συμπεριφορές επιτρέπεις μέσα από το blog σου και σιωπείς, ή κάνεις την πάπια ΕΝΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ;;;

Και ως πολύ καλά γιγνώσκεις, Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ!!!

Δεν σου κάνει εντύπωση βρε Λευτεράκη, που ελάχιστοι έτρεξαν "να δηλώσουν συμπαράσταση";;;

Μήπως γιατί κατάλαβαν πως ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ  ΑΤΟΜΑ είναι ... πολύ προβληματικά και  απευθύνουν την χολή τους σε πρόσωπο που ούτε καν γνωρίζουν προσωπικά, αλλά το οποίο τυγχάνει να μην είναι χρυσαυγήτησσα και του... χεριού τους;;;

Πάρε και ένα δείγμα της εν λόγω μανδάμ... έτσι για να μην έχεις δικαιολογίες.
Δόλιος και πονηρός ο τρόπος έκφρασής της... στο φλου... χωρίς ονόματα... αλλά για κάποιον που έχει φάει με το κουτάλι την σκατοψυχιά της και στο παρελθόν, ή για κάποιον που διαθέτει λίγο νιονιό, εύκολα αντιλαμβάνεται ποιά είναι ο στόχος της.
Κι αναρωτιέμαι βρε Λευτεράκη, είναι δυνατόν να είναι μάρτυς υπεράσπισής σου η εν λόγω " δόλια τσούχτρα", όταν είναι κατηγορούμενη για το ίδιο αδίκημα σε άλλο δικαστήριο, μαζί και με τους ανωτέρω αναφερόμενους κατηγορούμενους;;;
ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ...  για να μην σου πω για τις ... τουαλέτες... τις αντρικές και τις γυναικείες.

Αυτά, προς το παρόν, Λευτεράκη...
Γιατί στην προηγούμενη ανάρτησή μου, ήμουν σαφέστατη, γι αυτού του είδους τους σχολιαστές (εδώ)

Εάν συνεχίσω να προκαλούμαι θα υπάρξει και συνέχεια...
Γιατί όπως έγραψε ο  Πυθαγόρας (ο αρχαίος όχι ο στιχουργός), "Ο κόσμος, είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος"...

Να σου θυμίσω και τον Πλάτωνα... που ως άνθρωπος του πνεύματος, "τον ξέχασες" τελείως...
"Οι άνθρωποι, κρίνουν περισσότερο από τα φαινόμενα, παρά από την πραγματικότητα. Γιατί η όραση, ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους..."

Κι όπως έγραψε  ο Μανώλης Αναγνωστάκης: "Φοβάμαι τους ανθρώπους, που με καταλερωμένη τη φωλιά τους, πασχίζουν να βρουν λεκέδες στην δική σου"..
Κι η δική μου φωλιά Λευτέρη, μπορεί να έχει μπινελίκια, όταν τα παίρνω στο κρανίο, αλλά βρώμικη δεν είναι... 
Για βρώμικες φωλιές, ψάξε σ' αυτούς που με σχολιάζουν ανώνυμα, και πετούν ταβανόπροκες (καλυμμένες με πονηριά), σε βάρος μου. 
Περιμένω ακόμα να βγουν και να αποδείξουν ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ... ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΛΙΣΤΕΣ "PAYROLL" είμαι... που ρουφιανεύω και πώς γίνεται να με βλέπουν αμφότερες ως ... "κατσαρίδα"...

Κανείς δεν κυνηγά την ζωή σου Λευτέρη Πανούση... 
Εσύ την ξεμονάχιασες στα βαθιά σκοτάδια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Σ΄όλους τους ανθρώπους υπάρχουν απωθημένα, Λευτέρη...
Κι εγώ έχω απωθημένους ουρανούς, μα δεν σκοτώνω άστρα, που έγραψε κι η Δημουλά...

ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΞΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Σε τοποθέτησα υπερβολικά ψηλά στην εκτίμησή μου... και μάλλον ο θόρυβος που έκανες όταν έπεσες, "να προκάλεσε τον σημερινό σεισμό..." (ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι το αστείο... έστω και πικρό.)

Και να θυμάσαι... το τσεκούρι, ξεχνάει... το δένδρο, θυμάται...
Κι εγώ, είμαι δένδρο... κι όσο με τσεκουρώνουν, τόσο αντέχω...  

Υ.Γ.2. Κι όπως είχε γράψει ο Καζαντζάκης: "Υπάρχει στον κόσμο τούτον, ένας μυστικός νόμος... σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό, πάντα στην αρχή θριαμβεύει... και πάντα στο τέλος νικάται"!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Στον σχολιαστή που μου ζήτησε να μην αναρτήσω το σχόλιό του, το οποίο είναι και άσχετο της παρούσης ανάρτησης, η απάντηση είναι:
  1. Όχι, δεν τον γνωρίζω.
  2. Είδα το θέμα, έχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ο εν λόγω, αλλά δεν με αφορά η αναφορά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΑΦΑΙΣ ΑΥΤΟΙΣ... ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ... ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντα ήταν στο περιθώριο τέτοια άτομα... άργησα να το καταλάβω...
   Το πήρα το μάθημά μου...

   Διαγραφή
 3. Αντί να πυροβολείτε ο ένας τον άλλον άρθρα ,γιατί δεν κάθεστε να τα βρείτε σαν άνθρωποι;Επίσης, κυρία Πόπη ίσως αγανακτείτε γιατί σε μεγάλο βαθμό εσείς έχετε δίκιο, αλλά μη φρουμάζετε με τον κάθε λογής μπετοβλακα!Είναι κρίμα!Όσοι διαβάζουν το μπλογκ σας (μεταξύ των οποίων και η συντάξασα του σχολίου) ξέρουν οτι είστε αξιόλογος δημοσιογράφος και κυρίως άνθρωπος με λεβεντιά και αξιοπρέπεια. Αφήστε τους νταήδες της φακής να κουρεύονται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν έχω να βρω τίποτα πια με τον συγκεκριμένο.
   Του έδωσα πολλές ευκαιρίες, ακόμα και με την σιωπή μου επί μήνες... δεν τις κατάλαβε.
   Επέλεξε τους "συνταξιδιώτες του"... στην πλειοψηφία τους, όπως τους χαρακτηρίσατε... "μπετόβλακες" και "νταήδες της φακής"...

   Διαγραφή
 4. Πικροχολοι ανθρωποι[;] Ποπη μου,γεματοι μισος και θυμο.. υποτιμουν, επικρινουν,τους αλλους χωρις δισταγμους..κατα βαθος πιστευουν οτι για ολα τα προβληματα φταινε παααντα οι αλλοι..διαγνωση.. ΚΟΜΠΛΕΞ..Χαρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαρά, η ψυχολογική ανάλυση της κλινικής ψυχολόγου κ. Μπάρδα, νομίζω πως τα λέει όλα, για την τοξικότητα και τις αιτίες της, όλων αυτών των κομπλεξικών.

   Διαγραφή
 5. ποπη μου εκαναν επιθεση νομιζοντας οτι εισαι εσυ....τι εγινε ρε παιδια;;;;; χαχαχαχαχαχα...........Σ,Κ,

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σούλα, αυτός που σου έκανε επίθεση, είναι αυτός που εμμουνικά πιστεύει πως είσαι εγώ... είναι ο φαντομάς του διαδικτύου με την διχασμένη προσωπικότητα, που εκφράζεται στα σχόλιά του, άλλοτε ως γυναίκα κι άλλοτε ως άντρας... γι αυτό και μπερδεύει τις τουαλέτες και πάντα θα τις μπερδεύει, μέχρι να καταλήξει εκεί που του επιβάλει ο σκοτεινός εαυτός του και τ' απωθημένο του... στις γυναικείες, για να ... "μουνύσει"...

   Υ.Γ. Μήπως να τον στείλουμε στην Ύδρα τον Αύγουστο, να ... περιμένει την ΑΦΙΞΗ;;;

   Διαγραφή
  2. Πετροβασιληηηηη ΟΧΙ, ΟΟΟΟΧΙΙΙ.. η αφιξη στην υδρα ειναι για αλλο λογο!

   Διαγραφή
  3. ε , αφεντικα και δουλοι σκατα γινηκαμε ουλοι;;;;; δεν παει.....χαχαχαχαχαχαχαχα.Σ,Κ

   Διαγραφή
 6. Κυρία Σουφλή, θα σας μαλώσω.
  Ασχολείστε με τα υπόγεια.
  Οφείλατε κυρία μου να γνωρίζετε, πως υπάρχουν κάποιες "κυρίες", με "Π" κεφαλαίο.
  Όπως υπάρχουν και κάτι "κύριοι" με "Π" κεφαλαίο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Καλλιόπη, απορώ μαζί σου κάποιες φορές.
  Θα έπρεπε να γνωρίζεις, πως οι άνθρωποι, είναι σαν τις μετοχές.
  Στο πέρασμα του χρόνου, κάποιες έχουν "σταθερή αξία" και κάποιες άλλες, είναι "πεταμένα λεφτά"
  Εσύ, ανήκεις στους πρώτους.
  Τι στον κόρακα ασχολείσαι με τους δεύτερους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ποπη αν θες την συμβουλη μου σταματα ν ασχολεισαι με ΚΟΒΑΛΑ,με ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,με ΣΑΒΟΥΡΑ,με ΓΥΝΑΙΚΟΠΙΠΕς,σαν αυτο το σιχαμα που σχολιαζει '''εμουνικα'' στη σελιδα σου ενω τον εχεις διωξει,και δεν ανεβαζεις τα σχολια του.. βαζω στοιχιμα οτι εχει φαει τετοιο φτυσιμο στη ζωη του απο γυναικες με πρωτη αυτην που τον γεννησε....οποτε ΟΥΤΕ ψυχιατρος δεν τον αναλαμβανει...κοιτα τη ζωη σου που τελευταια σου εχει χαμογελασει με το ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ χαμογελο που θα μπορουσε να εισπραξει ανθρωπος ,κι ασε τον ΚΙΝΟΥΡΗ ΣΠΟΝΔΗΡΙΛΑΥΡΟ να ουρλιαζει......ΣΟΥΛΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ακόμα και τα βουνά, αλλάζουν θέσεις. Μόνον ο άνθρωπος δεν αλλάζει χαρακτήρα.
  Όσα χρόνια σας διαβάζω και είναι πολλά, διέκρινα σ' εσάς μια ντομπροσύνη και μια ανθρωπιά. Υπάρχουν πολλά που διαφωνώ μαζί σας. Διαφωνώ ακόμα και με τις φράσεις που πολλάκις χρησιμοποιείτε, αλλά ακόμα κι αυτές τις αποδέχομαι ως άνθρωπο που πρέπει να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του, όπως κάνουμε όλοι μας. Αυτό όμως δεν με κάνει να σας απορρίπτω. Αντιθέτως, σας θαυμάζω για την σταθερότητα των θέσεών σας. Όπως γράφει παραπάνω ο 11.57, υπάρχουν κυρίες με Π κεφαλαίο και άντρες με Π κεφαλαίο. Τι δουλειά έχετε κυρία μου εσείς μ' αυτούς; Όλοι αυτοί βγάζουν ψυχοπάθεια και ένα μίσος απύθμενο, επειδή είναι οι χαμένοι και εσεις δικαιωμένη, που είναι εμφανέστατα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ