Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Τολμά και μιλάει ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ καραγκιόζης για ασφάλεια συνόρων, όταν ο ίδιος...
Προγραμματικές δηλώσεις - Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: «Τέλος στα αφύλαχτα σύνορα»... κατάπιε ολόκληρο το ΣΥΣΤΗΜΑ GIS της ΕΥΠ, που έδινε λύση στο πρόβλημα των συνόρων.
Ποιοί σου το ζήτησαν να ακυρώσεις το ΣΥΣΤΗΜΑ GIS, Μιχαλάκη;

Μήπως ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;;

Γιατί αυτό κατέθεσε στον ανακριτή  ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ (άλλο πρακτόρι κι αυτός), ο κολλητός του ΓΑΠ... για να τα λέμε όλα... 


Πόσα εκατομμύρια έχασε από τις ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, Μιχαλάκη;;;

ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ... ΓΙΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ;;;

ΤΙ ΛΕΕΙ ΒΡΕ, Ο ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΠΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ... ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;;;

ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, Μιχαλάκη;;;

Καλλιόπη Σουφλή

Σαρωτικές αλλαγές για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας από τους πολίτες προανήγγειλε ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης στην Ολομέλεια της Βουλής.


«Τέσσερις λέξεις έχουν αρνητικά σηματοδοτήσει τις σύγχρονες πληγές στους τομείς ευθύνης του υπουργείου προστασίας του Πολίτη» είπε ο υπουργός για να εξηγήσει «Μόρια στο μεταναστευτικό, Μάτι ως προς την πολιτική Προστασία, Εξάρχεια ως προς την πάταξη της ανομίας και Κορυδαλλός στο σωφρονιστικό.

Θα τα αλλάξουμε όλα και όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Όχι για λόγους εκδίκησης ή σκοπιμοτήτων. Αλλά γιατί θέλουμε καλύτερη Δημοκρατία και χωρίς ασφάλεια δεν υπάρχει Δημοκρατία. Με αυτά τα κέντρα υποδοχής και αυτές τις φυλακές δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Θέλουμε τις πόλεις μας ανοικτές με την ελευθερία των ταυτοτήτων τους και στα Εξάρχεια αυτό δεν υπάρχει. Θέλουμε ένα κράτος να ενημερώνει και να μας προειδοποιεί και με το Μάτι δεν έγινε».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης για την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του σωφρονιστικού συστήματος από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη είπε «έχουν ένα κοινο χαρακτηριστικό που είναι η ασφάλεια. Οπου υπάρχει ασφάλεια υπάρχει και ζήτημα διασφάλισης δικαιωμάτων. Στις χώρες του δημοκρατικού ελέγχου είναι αδύνατη η αντιμετώπιση εγκληματικότητας αν παραβιάζονται τα δικαιώματα».Παρουσιάζοντας το τρίπτυχο της ασφάλειας μίλησε για:

«Ασφάλεια στο σπίτι, την πόλη και την χώρα. Το υπουργείο προστασία του πολίτη είναι το υπουργείου ασφάλειας των δικαιωμάτων. Η χώρα δεν πάσχει από καταπάτηση δικαιωμάτων αλλά από ασφάλεια»

Ο ίδιος ανέφερε ότι ήδη η ομάδα ΔΙΑΣ ενισχύθηκε με 500 αστυνομικούς προκειμένου όπως είπε «κάθε ημέρα να πυκνώνουν οι περιπολίες. Επέστρεψαν στις υπηρεσίες καταπολέμησης εγκλήματος πάνω από 500 αστυνομικοί. Γειτονιά – γειτονιά θα ξεριζώσουμε τους εγκληματίες που ταλαιπωρούν τους ανθρώπους».

Ειδική αναφορά έκανε στην ανάγκη αντιμετώπισης των διαρρήξεων σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος. Εγκαινιάζεται συνεργασία με ΟΤΑ . Συμβούλια ένταξης μεταναστών και συνεργασία με ΟΚΑΝΑ. Η ασφάλεια της γειτονιάς να γίνει πρωτίστως θέμα των τοπικών κοινωνιών. Να περπατάμε άφοβα το βράδυ».

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι «Για την τρομοκρατία δεν υπάρχει χώρος στην Δημοκρατία μας» και πρόσθεσε «η ΕΛΑΣ έχει εξαιρετικό προσωπικό αλλά πρέπει να το αναδιατάξουμε και να του εμφυσήσουμε αυτοπεποίθηση. Διαβατήριο για τον καθένα είναι η δουλειά του»Αναφορικά με την φύλαξη συνόρων είπε:
«Πήγα στην Μόρια. Ακουσα και είδα και θέλω να καταθέσω ότι οι άνθρωποι εκεί διαχειρίζονται δυσβάσταχτο έργο και απαιτείται η συμπαράστασή μας.
Τις συνθήκες διαβίωσης τις ξέρουμε. Τις ειδα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια.
Εχουν ειπωθεί όλα. Θα μιλήσουμε όταν αλλάξουμε τις συνθήκες και να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε.
Θα στραγγίξουμε τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα κονδύλια.
Με το μεταναστευτικό θα κάνουμε εξωτερική πολιτική και θα ενισχύσουμε την αξιοπιστία και την διεθνή μας εικόνα. Ούτε να στοιβάζουμε μετανάστες ούτε αμελώντας τα καθήκοντά μας με αφύλακτα σύνορα».Αναφορικά με την Πολιτική Προστασίας ανέφερε ότι « Απαιτείται νέο μοντέλο πρόσληψης. Κινητοποίηση και έγκαιρη ενημέρωση πολιτών. Προχωρούμε σε 3 δράσεις: θεσμοθέτηση ενιαίας αρχής πολιτικής προστασίας, συνεργασία όλων των οργάνων του κράτους αναθεώρηση του σχεδίου Ξενοκράτης».

Για την σωφρονιστική πολιτική και τις επικρίσεις που περνά στο δικό του χαρτοφυλάκιο είπε
«Σέβομαι και ακούω τις ενστάσεις και επιφυλάξεις. Χρειάζεται παράλληλα να τονίσουμε ότι οι φυλακές έχουν ξεφύγει.

Οι δολοφόνοι οργανωμένου εγκλήματος δολοφονούν εντός και εκτός φυλακών και εδώ πρέπει να προβληματιστούμε για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα. Έχουμε έτοιμες φυλακές και δεν λειτουργούν για γραφειοκρατικά ζητήματα. Η φυλακή θα κάνει σωφρονιστικό έργο».

Αναφορικά με την μεταφορά των φυλακών Κορυδαλλού υπογράμμισε ότι «μεριμνούμε με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να δημιουργηθεί νέο κατάστημα εκτός αστικού ιστού, εντός Αττικής και κοντά σε μεγάλο οδικό άξονα».

Από την πλευρά το ΣΥΡΙΖΑ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσαακλώτος επέμεινε στην κριτική για το γεγονός ότι τα σωφρονιστικά καταστήματα περνούν στην δικαιοδοσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας μεταξύ άλλων «για ποιο λόγο κ. Χρυσοχοϊδη τα σχολεία των φυλακισμένων να είναι αρμοδιότητα δική σας».

Απαντώντας ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε «Το 60-70% του έργου των φυλακών το έχει η αστυνομία ήδη.
Υπήρχε και παλαιότερα η Γενική Διεύθυνση Αντεγκληματικής Πολιτικής που μεταφέρεται αλλά εξακολουθεί να είναι αρμόδια για τα ζητήματα των φυλακών.

Αυτό δεν αλλάζει λοιπόν. Αυτό που θα αλλάξει καθοριστικά είναι ότι δεν θα ξαναεμφανιστεί ένας δολοφόνος που σκότωσε μέσα από την φυλακή 10 άτομα μεταξύ των οποίων ο Ζαφειρόπουλος. Θα μας δείτε και θα μας αξιολογήσετε και τότε θα μας κάνετε κριτική. Έως τότε περιμένετε γιατί θα τα αλλάξουμε όλα»Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Τα αφεντικα τους τους ειπαν φυλακιστε και διωκτε τους Ελληνες και τους λαθρομεταναστες ελευθερους !Το μασονοεβραιοβουλιο ειχε εχει και θα εχει το ιδιο διαβολο πνευμα και ψυχη !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα ,ότι και να μου λένε αυτοί ,δεν τους πιστευω ,όλα γίνονται επί σκοπού ,ξέφυγε η κατάσταση πια ,οποίος νομίζει ότι ζει ελεύθερος και σε ευνομούμενη χώρα ,κοιμάται βαθειά ,πολύ βαθειά.Εμενα λόγια του χρυσοχοιδη και των λοιπων υπαλλήλων δεν με αποκοιμίζουν ,ίσα ίσα με επαγρυπνουν.Διορθωτικες κινήσεις της υπαλληλικης καμπαλας.Χαχαχαχα ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ποιος μας τον φυτεψε αυτον τον τουρκοεβραιο με το διαφορετικο επωνυμο?

  Αυτους, λοιπον που μας τον κατσικωσαν, αυτους θα υπηρετησει... αλλιως δεν θα ειχε ουτε υπουργειο, ουτε εδρα, ουτε στον ηλιο μοιρα...

  Μην περιμενετε τιποτα απο αυτους τους μπασταρδους, πωλητες, αδιαβαστους και καιροσκοπους οβριους.

  Ελληνες χρειαζεται οργανωση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καπου διαβασα οτι η Κεφαλογιαννη ειχε μυστικη συναντηση αυτες υης μερες με Τσιπρα,φωφη κσι βαρδινογιανη ,τι του ετοιμαζουν αραγε τιυ Κουλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ