Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Καί αὐτό τό κακό ἀπό τίς Πρέσπες ἦρθε... Τί «κόψιμο» εἶναι αὐτό πού τούς ἔχει πιάσῃ ὅλους γιά τίς Πρέσπες; Δῆλα δή,τό μόνο ἐνδιαφέρον τους γιά τήν Ἑλλάδα,ἐστιάζεται,ἀποκλειστικῶς σ᾿αὐτή τήν ἐπαίσχυντο καί προδοτική συμφωνία; Γιατί ἄρα γε; 

Μήπως,λέω τώρα, καί ἡ ἐπίσκεψις τοῦ Δαυΐδ Χάρις τῆς AJC εἶχε τό ἴδιο ἐνδιαφέρον ...;


«Η καταιγίδα αυτή, ανήκει στην κατηγορία «υπερκύτταρο» («super cell»), που είναι και η μεγαλύτερη διαβάθμιση, ενώ περιγράφοντας την πορεία του φαινομένου, επισήμανε ότι αρχικά το έναυσμα δόθηκε από την περιοχή των Πρεσπών.Από εκεί ξεκίνησε μια ατμοσφαιρική διαταραχή στην ανώτερη ατμόσφαιρα».

Τι είναι το «Super Cell» που σάρωσε τη Χαλκιδική! Πώς και γιατί δημιουργήθηκε

Πόσο σημαδιακό μπορεῖ νά εἶναι αὐτό πού συνέβη,μέ τό συγκεκριμένο ἀτμοσφαιρικό φαινόμενο(;) μόλις 3 ἡμέρες μετά τήν ἀνάληψιν τῆς κυβερνήσεως ἀπό τόν Κυριάκο Μητσοτάκη;
Καί ἀπό τίς Πρέσπες ἔφθασε στήν Χαλκιδική γιά νά κάνῃ τό κακό καί ν᾿ἀφήσῃ πίσω του νεκρούς καί οἰκονομική καταστροφή !Μά ἀπό τίς Πρέσπες ;
«Δε θέλω σε καμία περίπτωση αυτός ο ευλογημένος τόπος οι Πρέσπες να ταυτίζονται με μια κακή συμφωνία που προσέβαλε την μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων. 
Συγκρουστήκαμε και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Είμαστε απέναντι σε αυτή τη συμφωνία» (Θα προσπαθήσουμε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών)
«Πρέπει, λοιπόν, να εργαστούμε για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που θα προκύψουν κατά την εφαρμογή της συμφωνίας. Και βέβαια, το έχω πει δημόσια ότι η Ελλάδα διατηρεί το δικαιώματά της να θέσει βέτο στην πιθανή διαδικασία ένταξης του βόρειου γείτονα μας στην ΕΕ εάν θεωρήσει ότι δεν εξυπηρετούνται τα εθνικά της συμφέροντα» (Κακή ἡ Συμφωνία,ἀλλά θά τήν σεβαστῶ)
Μητσοτάκης: Εξήγησα στη Μέρκελ γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να πυροδοτήσει και νέα προβλήματα


Η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ «συγχαίρει τον νικητή των εκλογών Κυριάκο Μητσοτάκη για τη μεγάλη επιτυχία του κόμματός του, της Νέας Δημοκρατίας, και προσβλέπει σε μια στενή φιλική συνεργασία μαζί του, όπως αναλογεί στην ελληνογερμανική φιλία και στην εταιρική σχέση», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Η επίλυση της μακροχρόνιας διένεξης από τις κυβερνήσεις στα Σκόπια και στην Αθήνα είναι ένα ιστορικό επίτευγμα και αυτό το έχει πει επανειλημμένα η κυβέρνηση και η Καγκελάριος. Είναι ένα επίτευγμα το οποίο καθιστά εφικτή και την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας και ελπίζουμε πολύ ότι και η νέα ελληνική κυβέρνηση θα συμμετάσχει εποικοδομητικά σε αυτήν την θετική διαδικασία εξομάλυνσης».


Η Μέρκελ προσκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Βερολίνο


Η Μέι χαιρέτισε τη δέσμευση του Μητσοτάκη να τηρήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τί «κόψιμο» εἶναι αὐτό πού τούς ἔχει πιάσῃ ὅλους γιά τίς Πρέσπες; Δῆλα δή,τό μόνο ἐνδιαφέρον τους γιά τήν Ἑλλάδα,ἐστιάζεται,ἀποκλειστικῶς σ᾿αὐτή τήν ἐπαίσχυντο καί προδοτική συμφωνία; Γιατί ἄρα γε; 

Μήπως,λέω τώρα, καί ἡ ἐπίσκεψις τοῦ Δαυΐδ Χάρις τῆς AJC εἶχε τό ἴδιο ἐνδιαφέρον ...; 
Λές,ὅλοι γι᾿αὐτό νά ...ἐργάζονται; 
Πολύ σημαδιακές,αὐτές οἱ Πρέσπες,βρέ παιδί μου ! Ἄν τε νά δοῦμε ποῦ θά καταλήξῃ τό πρᾶγμα...
Πρός τό παρόν ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ἀποδεικνύονται ! ! ! 
Καί ὅπως πολύ ὁρθῶς ἐπισημαίνει καί μᾶς θυμίζει,τό ἰστολόγιον : Φιλοσοφία -Ἔρευνα

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...Υ.Γ. Ἄχ μωρέ Ἑλλάδα,τά κομμάτια σου θέλουν ὄλοι,καί ἐσύ κάνεις ὅ,τι περνᾶ ἀπό τό χέρι σου,γιά νά τούς τά προσφέρεις...Μέ ὅποιο τίμημα ! 


Ἡ Πελασγική
 

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Οι πιέσεις, οι εκβιασμοί και οι απειλές των ερπετοφασιστών της Σιών θα κλιμακωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο ενώ δεν αποκλείεται το νέο τεχνητό υπερκύτταρο - το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι 5 ως 10 φορές (sic!!!) ισχυρότερο από το προηγούμενο - που θα σχηματιστεί να χτυπήσει το Αττικό Λεκανοπέδιο την επόμενη Δευτέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μου φαινεται πως τουτος δω [ο κουλης] ειναι ποιο γκαντεμης απ τον γερο μητσοτακη, κι ας μην εχει την τσαχπινια [τον ωμο]...δεν προλαβε καλα καλα να καθισει στην καρεκλα,και παρ ολιγον να καταστραφει η χαλκιδικη...τρεμω για το μελλον.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ