Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019

Γ. Αδαλής: Το «μυστικό» του Ακιντζί και ο ρόλος του ΤΑΙΠΕΔ στον ενεργειακό πλούτο. Ο κίνδυνος να μην δούμε δεκάρα, είναι ορατός με το σύστημα-πιλότο που έχουν κάνει με το ΤΑΙΠΕΔ. (βίντεο)

Ο Γ.Αδαλής υποστήριξε , ότι από αυτή την ενεργειακή ανακατανομή στην περιοχή , κινδυνεύουν να αποκοπούν εντελώς Ελλάδα και Κύπρος και η πρόταση Ακιντζί , ουσιαστικά επιχειρεί να στριμώξει την Ελλάδα. 


Πρέπει όπως είπε με ειδική διάταξη ο έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου στα ΕΛ.ΠΕ να φύγει άμεσα από το ΤΑΙΠΕΔ , διαφορετικά θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα , για το οποίο το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να πει ότι δηλώνει άγνοια.
 Ο οικονομολόγος και αναλυτής αρθρογράφος, Γιώργος Αδαλής, αποκάλυψε στον 98.4 ότι πίσω από την πρόταση Ακιντζί για συνδιαχείριση στα ενεργειακά της Κυπριακής ΑΟΖ, υπάρχει ένα ευρύτερο παιχνίδι επανασχεδιασμού μεταξύ των εταιρειών ενεργειακών κολοσσών. 


Όπως είπε μία αποκαλυπτική φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται και ο Μουσταφά Ακιντζί, μαζί με άλλους Πρόεδρους χωρών , που ορκίζονται στην συμφωνία του Trans Anatolian το 2018 , παρουσιάζει πως μεγάλοι ενεργειακοί κολοσσοί , όπως η BP , η Rosneft και η Socar, επιτυγχάνουν μια φαινομενικά παράταιρη συμμαχία Ορθόδοξων και Σουνιτών Προέδρων.

Ο Γ.Αδαλής υποστήριξε , ότι από αυτή την ενεργειακή ανακατανομή στην περιοχή , κινδυνεύουν να αποκοπούν εντελώς Ελλάδα και Κύπρος και η πρόταση Ακιντζί , ουσιαστικά επιχειρεί να στριμώξει την Ελλάδα. 

Όπως αποκάλυψε, από το 2012 στο ΤΑΙΠΕΔ που είναι ιδιωτικός φορέας στην ουσία του απόλυτου έλεγχου και λογοδοσίας στους Δανειστές της Ελλάδας, έχει περάσει και το κομμάτι του Ελληνικού Δημοσίου που είναι το 35% των ΕΛ.ΠΕ , με ότι συνεπάγεται αυτό σε περίπτωση εξόρυξης και εκμετάλλευσης του ενεργειακού πλούτου της Ελλάδας, ως προς το ποιος θα ωφελείται από τον πλούτο αυτό. 

Πρέπει όπως είπε με ειδική διάταξη ο έλεγχος του Ελληνικού Δημοσίου στα ΕΛ.ΠΕ να φύγει άμεσα από το ΤΑΙΠΕΔ , διαφορετικά θα πρόκειται για εθνικό έγκλημα , για το οποίο το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να πει ότι δηλώνει άγνοια. 

Η πρόταση Ακιντζί , αυτό τον εκβιασμό μας θέτει, ή θα τα βρούμε στην συνδιαχείριση στην Κύπρο ή οι Δανειστές μέσω του ΤΑΙΠΕΔ , θα σας βγάλουν εκτός του ενεργειακού παιχνιδιού με τις εταιρείες κολοσσούς να συζητούν ήδη την ανακατανομή των ενεργειακών πόρων στην περιοχή.
https://youtu.be/UaXECgWkTzY
O κ.Αδαλής έχει απόλυτο δίκιο. 

Σε κάποιους εδώ μέσα που ακούνε μύθους για 80% που θα πάρει η Ελλάδα από το συμβόλαιο με την κοινοπραξία, καλά θα κάνουν να σταματήσουν τα παραμύθια. 

Ποιο 80% και κουραφέξαλα; 

Είδε κανείς το συμβόλαιο της Κρήτης και το ανέλυσε; 80% επί ποιου ; 

Επί της παραγόμενης ποσότητας; 

Επί των καθαρών κερδών; 

Επί της καθαρής ή επί της φορολογηθήσης αξίας με Fiscal στρατηγικές που δεν τις γνωρίζει κανείς ακόμα; Και η Ελλάδα, τι λέει το ...συμβόλαιο; ΘΑ συμμετέχει σε όλα τα κόστη (έρευνα, εξόρυξη , διάθεση κτλ). 

Κι αν θα συμμετέχει, με τι λεφτά θα συμμετέχει; 

Που θα τα βρει; 

Τα συμβόλαια αυτά είναι σχεδόν πάντοτε απόρρητα από τους πολίτες και δεν τα μαθαίνει ποτέ κανείς εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. 

Για να καταλάβετε ότι ο κ.Αδαλής μόλις προχώρησε σε μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη, η οποία πρέπει να αναλυθεί σε μεγάλο βάθος, θα σας γράψω την μαθηματική φόρμουλα που χρησιμοποιεί το Αφγανιστάν για να υπολογίζει την στρατηγική των κερδών του, (βάση της τιμής ανά βαρέλι), με την Κινεζική Εταιρία που συμμάχησε σε ένα κοίτασμα το 2011:

P = U + (B-U) * (1 + 0.15139 * AP-B - 0.1434 * SP-B- T -D)

Μπερδευτήκατε ε;

Oπου P = Τιμή εξόρυξης από την συγκεκριμένη εξέδρα B = Η Τιμή του βαρελιού Μπρεντ εκείνη τη στιγμή U = Η Τιμή του βαρελιού από Ουράλια AP­B = Η τιμή του Αφγανικού από τον ΑPI index καθώς και άλλες 3 μεταβλητές.

Οπότε μερικοί εδώ μέσα άσχετοι που ακούτε παπάντζες ότι θα πάρουμε 80%, αύριο να μας φέρετε τα συμβόλαια.

Διότι εκεί θα διαπιστώσετε τελικά, ότι ο οικονομολόγος που μιλά με τον κ.Σαχίνη, γνωρίζει πολύ καλά και προειδοποιεί, οτι ο κίνδυνος να μην δούμε δεκάρα, είναι ορατός με το σύστημα-πιλότο που έχουν κάνει με το ΤΑΙΠΕΔ.

Αυτά και καλό βράδυ στους άσχετους που αναπαράγουν ότι ανοησία τους σερβίρουν κάποιοι με IQ ραδικιού.

Οσο για τον αγωγό των ΕΛΠΕ στο οποίο αναφέρθηκε ο κ.Αδαλής και δεν μπήκε κανείς στον κόπο να το σχολιάσει ούτε εγώ το γνώριζα αλλά φαντάζομαι ποιοι είναι από πίσω....
Στο ΤΑΙΠΕΔ έχει μεταβιβαστεί η συμμετοχή του δημοσίου στα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), τα οποία ελέγχουν επί πλέον το 35% της ΔΕΠΑ και το 35% του ΔΕΣΦΑ.Μετα το 3ο Μνημονιο...

Ο συνέταιρος του δημοσίου που κατέχει το 35,47% στα ΕΛΠΕ και τα 7 από τα 13 μέλη του ΔΣ, στο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Ελλάδας, είναι η «Paneuropean Oil & Industrial Holdings», συμφερόντων του κ. Σ. Λάτση – η οποία το 2016 αύξησε το ποσοστό της στο 45,47%.

Τα ΕΛΠΕ, δραστηριοποιούνται επίσης στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στα Σκόπια, στο Μαυροβούνιο και στη Σερβία...

Η Ελλάδα, με εντολή της Τρόικα, έχει μεταβιβάσει στο ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ που υποχρεώθηκε να δημιουργήσει η κυβέρνηση της, μετά την πλέον αποτυχημένη διαπραγμάτευση όλων των εποχών το 2015 ότι έχει και δεν έχει, μαζί με τα ενεργειακά της αποθέματα – όπου ξαφνικά, εντελώς τυχαία, βρέθηκαν τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου στον υποθαλάσσιο χώρο της, τα οποία έως τότε ήταν δήθεν άγνωστα.

Αυτα τα εχουμε πει χιλιάδες φορες Κε Αδαλή.Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούγεται Δημόσια και τόσο καθαρά πώς χάσαμε ΟΛΑ τα έσοδα από την ενέργεια, χωρίς να καταλάβει τίποτα ο Ελληνικός Λαός. 

Σύμφωνα με τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί η Exxon παίρνει το 40%, η Total το 40%, και τα ΕΛΠΕ το υπόλοιπο 20%. 

Από το 20% των ΕΛΠΕ λοιπόν, το ~45% το παίρνει η Εταιρία Paneuropean Oil, της γνωστής οικογένειας, το ~35% το παίρνει το ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή οι Δανειστές (και «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας), και τα υπόλοιπα «ψιλά» όλοι οι υπόλοιποι. 

Άρα το Ελληνικό Δημόσιο δεν υπάρχει πουθενά (δεν υπάρχει Ελληνικό Δημόσιο στα «ψιλά»).

 Έτσι εξηγούνται ορισμένοι διορισμοί υφυπουργών και ορισμένες κόντρες άλλων. Το πιο σημαντικό όμως είναι οτι όλοι το εγνώριζαν και κανένας δεν μιλούσε.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Ελλάδα δεν υπάρχει από το 2013 και μετά.
  Αυτό μας το είπε και η ΕβραιοΑρβελερ
  Αυτό που σας λέω υπάρχει και βίντεο....


  Αγγελική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα το καταλάβατε ότι ΟΛΑ έγιναν για να μας πάρουν τα ΠΑΝΤΑ τσάμπα;;;;; Αν δεν το βλέπετε η "δημοκράτες" είστε η ....."συριζέοι"!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οσο υπαρχουν οι 300+1 προδοτοφονιαδοκανιβαλοι Ελλαδα δεν θα Υπαρχει ουτε στο ονειρο μας ! Ρε ραγιαδεςςςςς ξυπνηστε ρεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ