Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019

ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΤΣΟΥΒΑΛΑ=TSAVALA" ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΕΛΑΒΕ 300 ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΠΟΝΟ. 

ΑΤΕλΕΊΩΤΟ ΓΙΑ ΔΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ....


VATICAN DEAT SQUAD OF COLUMBUS

OI ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟ ΤΑΓΜΑ.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΝ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΛΩΧ,ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΖΗΤΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΏΜΑΤΑ " ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΒΛΕΠΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...

ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΜΈΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΒΑ ΚΟΛΟΜΒΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΗΤΩΝ COLONNA ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ DORIA,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΓΧΙΣΤΕΊΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ COLONNA KAI TOYΣ SAVOY.


TO ONOMA COLONNA KAI COLUMBUS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΟΛΩΝΑ.


Η ΠΕΡΙΟΧΗ COLUMBIA AMEPIKHΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌΦΟΡΟ ΚΟΛΌΜΒΟ. 

ΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΣΚΕΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ,ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΎΜΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΡΩΜΑΪΚΈΣ ΦΑΣΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕ ΜΑΣΣΩΝΙΚΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΕ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΣΎΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΣΟΝΙΑ.
 

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NEW HAVEN ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΤΟΑ SCULL AND BONES TOY YALE...
 

ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΔΙΚΗΓΌΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ K of C, ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΠΕΡΤ ΜΟΥΡΝΤΟΧ ΜΕ ΤΗΝ FOX NEWS,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
 

Ο ΔΕ ΓΙΟΣ JEB BUSH EINAI 4oΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ....ΚΟΛΟΜΠΑ ΜΠΟΥΣ,
ΚΑΛΟ;
 

Ο DENNIS SAVOIE KANAΔΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ+ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΞ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ SAVOY ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΊΝΙ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΕΘΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ 1929.
 

ΟΙ ΡΩΜΑΪΚΈΣ ΦΑΣΚΕΣ ΣΥΜΒΟΛΊΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ/ΔΥΝΑΜΗΣ.
ΟΙ KofC ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ.
 

Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ,ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ, ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΎΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ/ΑΡΧΗΓΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ.Ο ΟΙΚΟΣ COLONNA EINAI O ΚΥΡΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ.


ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΎ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ!

ΤΩΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΆΖΟΥΝ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΔΑΚΡΥΓΌΝΑ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΤΣΟΥΒΑΛΑ=TSAVALA" ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΙ ΕΛΑΒΕ 300 ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.


ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΕΔΡΕΣ Ή 'ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ...


ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΠΟΥ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΩΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ,
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "H "αριστερό"Δεξιά αποικία έχει μνημονιακή συνέπεια...":


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Τα σχολια ειναι περιττα ,η μπιχλα εχει βγει στην επιφανεια ,φθασαμε στην τελικη .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Facebook τα Ελληνικά HOAXES και το δυσδιάκριτο όριο της λογοκρισίας που συχνά παραβιάζουν

  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/facebook-hoaxes.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Columbus = κολωνα ??????

  une colombe = το ασπρο περιστερι της ειρηνης

  Φοβαμαι οτι καποιο λαθος εχει γινει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σκετη απελπισια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ