Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

εκεί παίζεται ένα... μεγάλο παιχνίδι... (3 βίντεο και μια ταινία)


 "...άνθρωποι σαν κι εσένα και ίσως σαν κι εμένα, δίνουν τα πάντα για να ομορφύνουν τον κόσμο... 

Οι Άλλοι, ξυπνάνε για να τον σκοτώσουν...

Εκεί παίζεται ένα... μεγάλο παιχνίδι... "

(*απόσπασμα από το γράμμα ενός Ανθρώπου, που έχει την αγάπη, τον σεβασμό, την εμπιστονύνη και την εκτίμησή μου, που κάποιος από τους "Άλλους", χρησιμοποίησε το όνομά του για να.... "σκοτώσει"...

Την ΑΛΗΘΕΙΑ, με όσους τόνους σκουπιδιών κι αν την καλύψεις, πάντα θα έρθει η ώρα να αποκαλυφθεί και να λάμψει... κάποιες φορές, "οι μαχαιριές", έρχονται να ξανασυνδέσουν ανθρώπους που για λίγο είχαν χαθεί...)


Καληνύχτα...ώρα για να ζωγραφίσετε όνειρα... αυτά, δεν έχουν όρια...

Καλλιόπητα βίντεο εδώ... εδώ... κι εδώ... η ταινία, εδώ... 


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ