Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Απέσυρε την υποψηφιότητά του με τον Βαρουφάκη (μετά την κατακραυγή) ο Δημ. Κωνσταντακόπουλος...


 Η κατακραυγή του κόσμου τον υποχρέωσε να κάνει πίσω. 

Οι αντιδράσεις εκείνων που εξακολουθούν να αντιστέκονται στην εξαχρείωση και τον ευτελισμό της πολιτικής.

Τώρα είναι αργά... την ρετσινιά και την ξευτίλα, τις πήρε στην πλάτη και θα την κουβαλάει όσο ζει...

Δηλαδή, έπρεπε να ξεσηκωθεί κατακραυγή από τον λαό, για να το καταλάβει τι εστί ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, με ... "το χαμένο μου"ΝΙ";;;


Καλλιόπη Σουφλή
 Από Γιώργο Αλεξάτο 

Απέσυρε την υποψηφιότητά του με το κόμμα του Βαρουφάκη ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.


Όχι γιατί ξαφνικά και μέσα σε λίγες ώρες ανακάλυψε πως ο Βαρουφάκης είναι πράγματι όλα εκείνα που ο ίδιος ο Κωνσταντακόπουλος κατήγγειλε μέχρι και πριν ελάχιστες μέρες στα άρθρα του. Αυτά τα ήξερε πολύ καλά.

Η κατακραυγή του κόσμου τον υποχρέωσε να κάνει πίσω. Οι αντιδράσεις εκείνων που εξακολουθούν να αντιστέκονται στην εξαχρείωση και τον ευτελισμό της πολιτικής.

Δεν φωνάζουμε πάντα επί ματαίω...


Δείτε την χθεσινή ανάρτηση, στην οποία θα διαβάσετε και τι έγραφε για τον Βαρουφάκη πριν λίγες μέρες....

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ