Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019

Υπάρχουν και νοήμονες, που έχουν αντιληφθεί τον ρόλο Μιχαλολιάκου και Χρυσής Αυγής

1.  Αρκετά πια αυτή η κοροϊδία, η υπομονή έχει και τα όριά της. 
Έφθασε η ώρα της αποκαθήλωσης του πατερούλη Μιχαλολιάκου. 

"Δεν τραβάει" η ομάδα με αρχηγό κυρ-Νίκο... 
Δεν θα υπάρξει ποτέ προοπτική πλειοψηφίας με το συγκεκριμμένο κόμμα και τον συγκεκριμένο αρχηγό. 
Ένα πολιτικό μικρομάγαζο θέλει ο κυρ-Νίκος και να τον αφήνουν στην ησυχία του να λουφάζει.


2. Ένας ηγέτης μετρίου αναστήματος θα ελάμβανε υπόψη τις έντονες διαμαρτυρίες της "βάσης" του όπως συμβαίνει τώρα εδώ αλλά και σε πλειάδα άλλων ιστολογίων.

Όμως ο "εθνικιστής πατερούλης" αντι να πράξει το αυτονόητο, έχει επιλέξει τις ..ύβρεις, αφορισμούς και κατάρες εναντίον όλων αυτών που τον εμπιστεύτηκαν και τον ψήφισαν.

"Βλακεία", "ανοησία";; Ή "εντεταλμένη υπηρεσία" να ξεχαρβαλώσει και αποδομήσει πλήρως τον αναγεννώμενο νεοεθνικισμό;;;Και πολύ φοβούμαι ότι όλοι μας διασθανόμαστε ότι πρόκειται για το δεύτερο.
Υπάρχουν και οι νοήμονες είτε είναι  ψηφοφόροι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είτε όχι... αυτοί που έχουν την ικανότητα να δουν την αλήθεια, πίσω από τις κουρτίνες και τις παρωπίδες.

Αυτοί, που είτε με συμπαθούν είτε όχι, δεν μου ρίχνουν το ανάθεμα για την πεσούσα δρυ..., ούτε με χαρακτηρίζουν ... ΟΡΝΕΟ... (κάτι θα ξέρουν από όρνεα, ως όρνεα τα ίδια με ψυχή μαύρη), επειδή γράφω την αλήθεια εδώ και χρόνια, για τον ρόλο του Μιχαλολιάκου.

Κι αρχίζουν πλέον να αντιλαμβάνονται, πως ... αυτό ακριβώς ήταν ο Μιχαλολιάκος...

Ή "εντεταλμένη υπηρεσία" για να ξεχαρβαλώσει και να αποδομήσει πλήρως τον αναγεννημένο νεοεθνικισμό...


Ειλικρινά, λυπάμαι που πάνω σε κάποιους  ανθρώπους που μέσα τους έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, στήθηκε από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ένα τόσο βρώμικο παιχνίδι, που έφερε σε πέρας ο Μιχαλολιάκος και η κλίκα του, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

Και δεν είναι τυχαίο, που σ' αυτό το κόμμα, βρήκαν "στέγη", πολλοί/ές ... ψυχασθενείς και εμμονικοί... Καλλιόπη Σουφλή
(Λευτέρη, επίτρεψέ μου να πω κάποια πράγματα που ήθελα, παρότι είναι εκτός του παρόντος θέματος που ανέβασες)

Θυμάμαι λοιπόν τις μέρες του δημοψηφίσματος του 2015. Πριν καν προλάβει ο λαός να χαρεί τη νίκη του με το θριαμβευτικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, επικρατεί μέσω των άθλιων τηλεοπτικών καναλιών ένα κλίμα σοκ και δέους και ο Πάκης συγκαλεί σύσκεψη πολιτικών αρχηγών. για την επόμενη μέρα Δευτέρα, κατόπιν εισηγήσεως του Τσίπρα.

Πάνε λοιπόν στη σύσκεψη του Πάκη στο Προεδρικό Μέγαρο ο Τσίπρας, ο Μεϊμαράκης (ο Σαμαράς είχε απολυθεί από τα αφεντικά τη προηγουμένη μέρα), η Φώφη, ο Καμμένος, ο Κουτσούμπας και ο Θεοδωράκης.

Τα επίσημα πρακτικά της σύσκεψης συμφώνησαν να τα κρατήσουν μυστικά από τη δημοσιότητα κι έτσι δεν θα μάθουμε ποτέ τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, παρ΄ότι ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αρνήθηκε να συμμετάσχει, γιατί όπως τόνισε στην προεδρία της Δημοκρατίας, (άκουσον άκουσον) δεν ήθελε, λέει, να ταυτιστεί με το μνημόνιο που έφερνε ο ΣΥΡΙΖΑ... 

Λούφα και παραλλαγή δηλαδή ο κυρ-Νίκος...

Έτσι, εμείς ο απλός λαός, ποτέ δεν θα μάθουμε, τι προδοτικό διεμείφθη σ' αυτή τη κλειστή σύσκεψη. Κατά τ' άλλα είμαστε ο κυρίαρχος λαός...

Ένας δικός μας (...λέμε τώρα) μπορούσε να είναι εκεί, ο Μιχαλολιάκος, έστω και χωρίς να πάρει τον λόγο αν έτσι ήθελε, αλλά ως απλός μάρτυρας έστω, αλλά ΛΟΥΦΑΞΕ, ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ έτσι το άθλιο πολιτικό σύστημα, που αποφάσιζε τη παράδοση της χώρας...

Άσε που αν πήγαινε και παρίστατο, θα μπορούσε να εκφράσει τη διαφωνία του σε κάποια σημεία που συναποφασίστηκαν, αλλά προφανώς αυτό θεωρείται too much για τον Νικόλα, δεν είχε αυτή τη διάθεση και προτίμησε να λουφάξει.


Επίσης, αν πήγαινε στη σύσκεψη, μετά θα ήταν υποχρεωμένος να αναφέρει στα άλλα μέλη του κόμματος, τι διεμείφθη εκεί και απ' ότι φαίνεται δεν το ήθελε αυτό ο κυρ-Νίκος.

Κυρ-Νικόλα, όχι μόνον έπρεπε να πας, αλλά και να μπουκάρεις κιόλας, αν οι άλλοι έκαναν ότι δεν σε ήθελαν, αν ήσουν γνήσιος πατριώτης εθνικιστής ηγέτης.

Και γιατί να σε ξαναψηφίσω, όταν σε εξουσιοδότησα τότε με τη ψήφο μου, να με αντιπροσωπεύεις ως πολίτη κι εσύ δεν το έκανες ;


Αρκετά πια αυτή η κοροϊδία, η υπομονή έχει και τα όριά της. 

Έφθασε η ώρα της αποκαθήλωσης του πατερούλη Μιχαλολιάκου. 

"Δεν τραβάει" η ομάδα με αρχηγό κυρ-Νίκο... 

Δεν θα υπάρξει ποτέ προοπτική πλειοψηφίας με το συγκεκριμμένο κόμμα και τον συγκεκριμένο αρχηγό. 

Ένα πολιτικό μικρομάγαζο θέλει ο κυρ-Νίκος και να τον αφήνουν στην ησυχία του να λουφάζει.
Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή είναι "καμμένο χαρτί". 

Αν θα "καταφέρει" να μείνει και έξω από τη νέα Βουλή, είναι νωρίς ακόμη να το πούμε. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τι αυτογκόλ θα βάλει ο κυρ-Νίκος τη τελευταία προ των εκλογών εβδομάδα, το συνηθίζει άλλωστε...

Και δεν ξέρουμε αν το Σύστημα Εξουσίας θέλει ή όχι τη Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Η Χρυσή Αυγή τη τελευταία 4ετία μια χαρά κράτησε μαντρωμένους, εξουδετερωμένους κι ανενεργούς τους πατριώτες, που είχε εγκλωβίσει , οπότε γιατί να μη θέλει το Σύστημα Εξουσίας τη Χρυσή Αυγή ξανά μέσα στη Βουλή ;;

Οι φυγόκεντρες δυνάμεις όμως που θα αναπτυχθούν στους (πρώην ;) ψηφοφόρους της θα είναι ισχυρές ως και την ημέρα των εκλογών.

Και αυτό πιθανότατα να είναι καλό μεσομακροπρόθεσμα, έτσι κι αλλιώς βραχυπρόθεσμα χαμένοι είμαστε.

Κ.Μ.

Aγαπητέ Κ.Μ. δεν είναι το μοναδικό "φάουλ" του μπάρμπα-Νίκου του "εθνικιστή πατερούλη".
Είναι πάμπολλα με τελευταίο και σοβαρότερο, κατά την άποψη μου, η τεραστίων διαστάσεων ανικανότητα(;;;) της ορθής συμπλήρωσης του εκλογικού συνδυασμου για την δημαρχία της Θεσσαλονίκης την στιγμή που όλοι γνωρίζουμε ότι ο γαλάζιος συμμορίτης έχει σαφείς εντολές απο τα -κοινα με τον κόκκινο συμμορίτη- αφεντικά του να επιφέρει ανείπωτες καταστροφές στην Μακεδονία στα επόμενα χρόνια.

Ένας ηγέτης μετρίου αναστήματος θα ελάμβανε υπόψη τις έντονες διαμαρτυρίες της "βάσης" του όπως συμβαίνει τώρα εδώ αλλά και σε πλειάδα άλλων ιστολογίων.

Όμως ο "εθνικιστής πατερούλης" αντι να πράξει το αυτονόητο, έχει επιλέξει τις ..ύβρεις, αφορισμούς και κατάρες ενατίον όλων αυτών που τον εμπιστεύτηκαν και τον ψήφισαν.

"Βλακεία", "ανοησία";; Ή "εντεταλμένη υπηρεσία" να ξεχαρβαλώσει και αποδομήσει πλήρως τον αναγεννώμενο νεοεθνικισμό;;;


Τα ερωτήματα αυτά απαντώνται ξεκάθαρα είτε με πράξεις είτε με παραλείψεις πράξεων, και πολύ φοβούμαι ότι όλοι μας διασθανόμαστε ότι πρόκειται για το δεύτερο.

Κάθε ημέρα που περνά, γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι το οικογενειοκρατικό μόρφωμα της ΧΑ δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά "παγίδα" εγκλωβισμού όσο το δυνατόν περισσότερων Ελλήνων Πατριωτών που διαθέτουν κρίση και κριτική ικανότητα (μικρό μεν ποσσοτό επί του συνόλου των αγελαίων άθλιων ραγιάδων της Ινδογρεκίας - όπως λέει και ο Λευτέρης Πανούσης)

Ανεύθυνοι, ευθυνοφοβικοί, γαντζωμένοι στις καρέκλες της εξουσίας, αρνούνται να επικοινωνήσουν αληθινά με τον λαό, αρνούνται να κάνουν γνήσια ανοίγματα σε αξιόλογους Έλληνες, εφαρμόζοντας απεγνωσμένα το ρητό "ο μονόφθαλμος να άρχει των τυφλών".

Χρησιμοποιούν εθνικιστικό λόγο όχι όμως για να επιφέρουν αλλαγή αλλά για να "σαγηνεύουν" γνήσιους Έλληνες να μπούν στο μαντρί με σκοπό την τελική τους αδρανοποίηση υπό τον σιδερένιο έλεγχο "γερμενηδων", "ζαρουλιαδων", "ουρανιτσων", "γαμβρών" κλπ.κλπ..

Αρχίζει και γίνεται πλέον κοινή πεποίθηση ότι η εκλογικη εξαφάνιση αυτής της πολιτικάντικης κλίκας μόνον θετικά θα λειτουργήσει στον Νεοεθνικισμό σε βάθος χρόνου όπως επισημαίνει και ένας σχολιαστής παραπάνω.


ΠηγήΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ένα εξαιρετικά εύστοχο σχόλιο έγραψε ένας ανώνυμος σχολιαστής προ ημερών. Επειδή το σχόλιο αυτό σκεπάστηκε πλέον από άλλα και έχει σχεδόν εξαφανιστεί, ας το αναδείξουμε ξανά αυτούσιο:

Anonymous2 Ιουνίου 2019 - 5:58 π.μ.

Αρκετοί υποστήριζαν (δίχως αποδείξεις) ότι ο Μιχαλολιάκος δεν ήταν τίποτα άλλο παρά "πιόνι των διεθνών εξουσιαστών" με αποστολή την παγίδευση των αγνών Ελλήνων εθνικιστών, την καθυπόταξη όλων των φωνών πραγματικής αντίδρασης ενάντια στην εφαρμοζόμενη, από την αριστεροδεξιά εγκληματική συμμορία της μεταπο-ΛΗΣΤΕΥΣΗΣ, καταστροφή της Ελλάδας.

Με τελικό στόχο την γελοιοποίηση του εθνικιστικού κινήματος και εν τέλει την απόλυτη περιθωριοποίηση του. "Στόχοι" που εκ του αποτελέσματος οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους.

Εντέλει φαίνεται, από τα γεγονότα, ότι οι ισχυρισμοί αυτοί επιβεβαιώνονται.

Μετά από την ξέφρενη καθοδική πορεία της ΧΑ και την πανωλεθρία της στις τελευταίες εκλογές, ο Μιχαλολιάκος και η αυλή του, νυχθημερόν με την αρθρογραφία τους επιρρίπτουν την ευθύνη των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ τους καθολοκληρίαν αποτυχημένων επιλογών και πράξεών σε..όλους τους άλλους!!!.. ΠΛΗΝ των ιδίων!

Η άθλια και δειλή αυτή συμπεριφορά του Μιχαλολιάκου και της παρέας του αντίκειται ευθέως στην Εθνικιστική Φιλοσοφία και αποτελεί ύβρη γι'αυτή.

Είναι πασίδηλο πλέον ότι η ΧΑ αποτελεί ένα ακόμα συστημικό κομματικό μόρφωμα και ουδεμία σχέση έχει με τον Εθνικισμό. Υποχρέωση λοιπόν για κάθε Έλληνα Πατριώτη είναι η εκλογική εξαφάνιση του μορφώματος της ΧΑ ώστε να δοθεί η ευκαιρία να αναδυθούν νέες πατριωτικές φωνές.

Μονόδρομος λοιπόν για τον Έλληνα Πατριώτη η αποχή στις επερχόμενες "εθνικές" εκλογές

(Από Anonymous2 Ιουνίου 2019 - 5:58 π.μ.)
πηγή Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ":

Άντε πάλι με τον Κυπατζη.
Δεν γαμιομαστε λέω εγώ;
Ποιο κόμμα μωρέ και μαλακίες;
Χέστηκε μωρέ ο Κυπατζης και ο Κασιδιάρης για το κόμμα τους.
Άντε να πάνε να γαμηθουν όλοι οι ξεβρακωτοι και σεις όλοι που μια ζωή υποστηρίζετε τα αποκόμματα τους.
Αυτοί ζουν μια ζωή εις βάρος σας.
Με τα δικά σας τα λεφτά .
Δεν έχουν πατρίδα.Αφου πατρίδα τους είναι η κάθε μασονική στοά που υπηρετούν.
Καθυστερημένοι είστε;Ως ποτέ θα αδειάζετε τις τσέπες σας γεμίζοντας την τσέπη του κάθε λαμογιου που σας παριστάνει τον πατριώτη και τον εθνοσωτηρα;
Άκου να γίνει ο Κασιδιάρης αρχηγός !!!!!
Θα σώσει την Ελλάδα βρε χαιβανια;
Όπως την έσωσε και ο Αλέξης που θα έκανε νταντά την Μέρκελ και θα έσκιζε τα μνημόνια!Τα ίδια σκατα όλοι.
Πότε θα το καταλάβετε επιτέλους ότι όλοι έχουν το ίδιο αφεντικό;
Χρυσαετε ;
Άιντε να βρεις πουλάκι μου καμία χρυσαετινα να κάνετε γουτσου γουτσου ζουζουνιες και γράψε στ'αρχιδια σου και τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη.
Τα ίδια σκατα .Αυτοί έχουν να βγούνε παραλία το βράδυ.Δωρεαν αυτοκινητάκι,βενζινουλα,κινητακι,μισθός σούπερ ντουπερ...........τους πληρώνεις και συ χαιβανι καλά ε;
Εσύ;
Έχεις ρε μορτη να φουλαρεις βενζινα ,να κεράσεις την αετινα σου σε παραλιακό κουτουκακι και να πάτε μετά για κάνα ποτο-γλυκο;
Η θα της πεις :-σορυ γλυκιά μου αλλά θα παραγγείλουμε από το απέναντι ο σουβλατζίδικο γιατί το προνόμιο της εξόδου και της ταβέρνας το έχουν μόνο τα πολιτικά γουρούνια που ψηφίζει ο μαλακας ο Έλληνας και εγώ;
Να σε πω;
Όταν θα μου δώσουν την δυνατότητα τα πολιτικά γουρούνια να ζήσω αξιοπρεπώς ως άνθρωπος όπως ζουν αυτοί,τότε θα τους δώσω και γω την ψήφο μου.
Όχι να κάνω οικονομία και στα ξυραφάκια της ζιλετ για να βγαίνει ο κάθε άνεργος με την ψήφο μου και να ζει ως άρχοντας και γω ως πενητας;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. Τι είναι αυτά τα νεοεθνικισμός και λοιπές προοδευτικότητες;;Διαφωνώ με τις ανοησίες που διάβασα πιο πάνω. Ακούω μόνο το είμαστε πατριώτες Δηλαδή μόνο κρυμμένοι πίσω από την λέξη πατριώτες επειδή το σύστημα ακόμα δεν τους έχει απαγορεύσει να λένε και αυτην την λέξη. Δηλαδή η αναφορα στο Έθνικισμό 'η Εθνικοσοσιαλισμό δεν είναι αρεστή γιατί δεν έχει στοιχεία δημοκρατικής νομιμότητας. ποιος την γαμά την νομιμότητα αυτη όμως;;Η ηθική δεν είναι πιο πάνω από τους όποιος νόμους που επιβάλλουν;; Να στρογγυλέψει τις θέσεις για να είναι πιο προσιτή στην μάζα που έχει υιοθετήσει την ορολογία της πολιτικής ορθότητας. Σάμπως αν δεν ήταν η χρυση αυγή το σύστημα δεν είχε σκοπό να περιθωριοποιήσει τις έννοιες Έθνος και ΠΑΤΡΊΔΑ;;Η λέξη Εωσφόρος δεν είχε την σημασία την σημερινή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υπάρχουν και έχοντες στοιχειώδη αισθητική που ξερνάνε με την υπόκλιση στη Ντόρα -καθώς είναι κοντός, θυμίζει σπαστό καρεκλάκι, για την εκκλησία- και το γλοιώδες χαμόγελο αισχίστου είδους ανθυπολακέ, που ''φέρνουν'' συνειρμικά στο νου φτωχό περιπτερά που χώθηκε λάθρα σε συγκέντρωση μεγαλοσουπερμαρκετάδων, για να πάρει κάτι από την αύρα τους, και τρέμει μην τον πάρουνε χαμπάρι και τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.

   Κι αν τουλάχιστον ήταν ικανός να κάνει κανά βουντού της προκοπής, με τις άκρες που (κατά δημοσιεύματα) έχει στις Δυνάμεις του Κακού, θα' παιρνε λίγο τα πάνω του ψυχολογικά το λαϊκό περί δικαίου αίσθημα και θα' λεγες ''παει στο διάολο''· δεν μπορεί, κάποτε θα φιλοτιμηθεί να αναλάβει την ευθύνη για την εκλογική αποτυχία και, όπως ακούγεται, να δώσει το ''δαχτυλίδι'' στον Ματθαιόπουλο, με έναν όρο:
   Να νυμφευθεί δόξα και τιμή -στην εκκλησία - αρκετά τους σούρνουν- την Ουρανίτσα και να του χαρίσουν εγγονάκια, για να τα' χει παρέα στην αβάσταχτη αεργία του Επιτίμου Προέδρου της Χ.Α. και να τα προσέχει ώστε να μην τον ταΐζουν άδικα γυναίκα, κόρη και γαμπρός και τον μαλώνουν όταν τα πιέζει, ενδεχόμενα και χειροδικεί, για να τον λένε Αρχηγό. Και, ως παππούς, να τους δίνει καραμέλες όταν είναι καλά παιδάκια και απαντάνε σωστά στην ερώτηση: ''Ποιοί ευθύνονται πολιτικά για τη δολοφονία του Π.Φ.;

   Ας ευχηθούμε Τα Καλύτερα για τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή, τον Αρχηγό και τον πολύπαθο Πατριωτικό Χώρο.

   Διαγραφή
 2. Δεν γαμιοσαστε λέω εγώ με την Χ.Α και τον κάθε ηλίθιο ψηφοφόρο της;
  Από πότε η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα;
  Εωσφορικη οργάνωση είναι.
  Που έχει τις ρίζες της όπου είχε και ο Χίτλερ.
  Στον Σατανιστή Άλιστερ Κρόουλι.
  Σε μια Θεοσοφική ιδεολογία της Μπλαβάτσκυ.
  Γι'αυτο και ο ύμνος στο αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου .
  Όλοι στον σατανά είναι δοσμένοι
  Όσο για τα όρνεα ....αυτά είναι καθαρά οι Χρυσαυγητες.Ειναι τρομερή η ηλιθιότητα τους .Και καλά δεν γνώριζαν.Γιατι δεν ψάχνουν να βρουν την αλήθεια.Τους δουλεύουν παριστανωντας τους Χριστιανούς τα μέλη της εωσφορικης αυτής οργάνωσης;
  Άκου κομμα η Χρυσή Αυγή;
  Δεν σε συμπαθώ μωρη Καλλιόπη γιατί σε πολλά είσαι "κολλημένη"και έχεις άδικο.Δεν περιμένω να το παραδεχτείς γιατί πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
  Αλλά όχι και να σε χαρακτηρίζουν όρνεο τα πραγματικά όρνεα;
  Εκτός..........ξέρεις τι έχω καταλάβει τελικά;
  Όχι ότι γουστάρουν να εθελοτυφλουν και να ζουν με παρωπιδες;;;;;
  Αλλά γιατί δεν υπήρξαν ποτέ Χριστιανοί Ορθόδοξοι .
  Τώρα,είτε σατανολατρες είναι οι ψηφοφόροι τους,είτε δωδεκαθειστες.
  Τόση χαζομάρα και κόλλημα με το εωσφορικο αυτό αποκομμα με την ταμπέλα του "πατριωτικού κόμματος"δεν εξηγείται.
  Ας ψάξουν τα χαπατα να βρουν και να μάθουν.
  Και επιτέλους.Η Χρυσή Αυγή δεν μπήκε στην βουλή με τους παλιούς υποστηριχτές της;Τους ψήφους των σωμάτων ασφαλείας αλλά με τους ψήφους των αγνων πατριωτών που την πίστεψαν σαν χαιβανια και την ψήφισαν.Αυτοι όμως της γυρνούν σιγά σιγά την πλάτη .Την ορθοδοξία είναι δύσκολο να την απαρνηθεί ο κάθε πιστός.Το κόμμα όμως εύκολα το γράφεις στ'αρχιδια σου.Γιατι το κόμμα σε δουλεύει όπως και ο διάβολος.
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΟΤΕ.
  Άντε γαμηθειτε λοιπών Χρυσαυγητακια και όλοι οι λοιποί όλων των κομμάτων.Μα όλοι πιστοί ακόλουθοι του Εωσφορου είστε.
  Παγκοσμιοποίηση θέλετε όπως και ο Χίτλερ;
  Και αυτή την φορά θα πάρετε τον πούλο.Και σεις και οι Χαζαροασκεναζι που σας διοικούν.Δηλαδη η 13 φυλή του Ισραήλ.Γιατι οι άλλες φυλες δεν είναι έτσι καθίκια όπως εσείς.
  Όποιος έχει πάει στο Ισραήλ καταλαβαίνει τι λέω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μετά από δέκα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο internet, έχω κατασταλάξει σε κάποιες σκέψεις, όσον αφορά στους χρυσαυγήτες και στις χρυσαυγίτησσε... εννοώ τους κολλημένους...:
   Όση μόρφωση και να έχουν, όσο "έξυπνα" και να γράφουν, στερούνται λογικής, ψυχής και παιδείας... η δε πλειοψηφία, έχει σοβαρά ψυχοσωματοσεξουαλικά προβλήματα... πολλοί δε εξ αυτών είναι ψυχικά άρρωστοι... τοξικοί "άνθρωποι"...
   Είναι ζηλόφθονες, μικρόψυχοι, προβληματικοί, στην πλειοψηφία τους, που μόνον σ' ένα κρυφοσατανικό κόμμα μπορούν να νοιώσουν πως υπάρχουν ως "προσωπικότητες".
   Τους ξιτάρει το ... "Χάϊλ Χίτλερ", γιατί στην ουσία τους, μικροί και μικρές Χιτλερίσκοι/ες είναι....

   Αδυνατούν να αντιληφθούν πως η ... φυλακίσεις της ηγεσίας, είναι στην ουσία η επανάληψη του κΟλοκαυτώματος των εβραίων, για να τους κάνουν συμπαθείς στα ηλίθια γκόιμ, που πάτησαν την πεπονόφλουδα...

   Άπαντες δε έχουν το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΟΒΡΙΟΥ, ότι τους κυνηγούν...
   Είναι ένα ακόμα κατασκεύασμα των Χάζαρων... αλλά πού να να το αντιληφθούν έτσι κολλημένοι / ες που είναι...(εννοώ τους φανατικούς)... οι υπόλοιποι, είναι αφελείς.
   Αν ήσασταν από μια πλευρά, να διαβάσετε τι μου γράφουν και δεν τα αναρτώ, θα επιβεβαιώνατε τους χαρακτηρισμούς που τους αποδίδω ως ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ... η δε χυδαιολογία τους, έχει τόση νοσηρότητα, όση και η ψυχή και το μυαλό τους.

   Δικαίωμά σας να μην με συμπαθείτε... το ότι είμαι κολλημένη όμως, δεν το κατάλαβα.
   Εξηγείστε μου, για να το καταλάβω και να σας απαντήσω.


   Διαγραφή
  2. Να συμπληρώσω και ως προς την επίθεση που μου κάνουν κάτι κουρούνες και κάτι ύαινες, σε χρυσαυγήτικα blogs ή σε σχόλια και σε mail που μου στέλνουν, γελάω...
   Γελάω με την ακρωτηριασμένη ψυχή τους και τους λυπάμαι... γιατί μόνον για λύπηση είναι... βλέπεις, όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια.

   Διαγραφή
 3. Γιαυτο ο λαος ψηφησε και θα ξαναψηφηζει παντα τους δημοκρατες του συνταγματικου τοξου ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ ποιος ο λογος να πλεξεις με φασιστες αφου υπαρχουν οι δημοκρατες που θελουν το καλο μας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η πλάκα είναι ότι κατηγορουνται οι Χ.Α ως εωσφοριστες παγανιστές κ.τ.λ.Δηλαδη οι άλλοι που είτε είναι μασόνοι,είτε είναι άθεοι είτε φανεροί αντίχριστοι είναι κόμματα;

  Και γιατί η ψήφος σε μασόνους,άθεους και αντίχριστους και μάλιστα με εναλλαγή στην εξουσία δεν είναι μεμπτή και είναι η ψήφος στη χ.α;Μήπως η υποκρισία δεν έχει όρια;

  Θυμάμαι και έναν μακαριστό δέσποτα που έλεγε αυτά για παγανιστές Χρυσαυγιτες αλλά τσιμουδια για μασόνους,για άθεους και αντίχριστους που νομοθέτησαν και νομοθετούν ανάλογα.

  Ο Φαρισαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσοι είναι νοήμονες, αντιλαμβάνονται ότι ΚΑΙ ΟΙ 301 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΧΗΓΟ.
   ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ

   Διαγραφή
 5. Προς άπαντα τα χρυσαύγουλα και τις χρυσαυγούλες...
  Εδώ μέσα, τελειώσατε...
  Πηγαίνετε εκεί που την έκφραση των αρρωστημένων σας μυαλών και ψυχών, την θεωρούν... "ελευθερία", για να βαυκαλίζονται πως δεν είναι ... μόνοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ό κακός Χίτλερ αλλά οι καλοί Σιωνιστές (Τραπεζίτες και μη...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ?Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΟΧΙ.ΟΙ ΑΝΕΛ ΟΧΙ.Ο ΒΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΚΑ.ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.Η ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ Η Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αν δεχτουμε ως δεδομενα αυτα που καταμαρτυρειτε για την Χ.Α. ποιο κατα την γνωμη σας ειναι το 'πατριωτικο' κομμα που πρεπει να υποστηριχθει στις ερχομενες εκλογες απο τους Ελληνες εθνικιστες?
  Κι επειδη εγω δεν πιστευω ουτε τον ιδιο μου τον εαυτο, λεω τωρα, μηπως τα οσα γραφονται ανωτερω αποτελουν μερος της μασονικης εκστρατειας (η οποια ειναι παμπονηρη και πανουργα..) για την διαλυση του Λαικου Συνδεσμου, αφου καθε αλλη ενεργεια διασπασεως του στο παρελθον, απετυχε?

  Λυπαμαι αλλα, στους χαλεπους καιρους που ζουμε, δεν μπορω να δεχτω τις αποψεις κανενος 'a priori' χωρις αποδεικτικα στοιχεια.

  707

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://www.eleftheripatrida.gr/
   Νέα,ελεύθερη Ελληνική και Ορθόδοξη!

   Διαγραφή
  2. Αξιολογη και με καλο προγραμμα η 'Ελευθερη Πατριδα', σας ευχαριστω για το 'λινκ', ομως..
   ... αγνωστη το ευρυ κοινο.
   Δυστυχως μονο με ωραιες διακηρυξεις και στοχους, το συστημα της εναλλαγης των δυο κομματων που την κατεστρεψαν ( Ν.Δ. - Πασοκ / Συριζα), δεν προκειται ν' αλλαξει.

   707

   Διαγραφή
 9. Τελικά πάλι άνεργος θα κυβερνήσει τη χώρα,πρώτα ο κουρασμένος,το Γιωργάκη ,ο επαναστάτης και τώρα ο Κούλης και μάλιστα αυτοδύναμος παρακαλώ για να οδηγήσει τη χώρα στον απέραντο μαρασμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Η απαντηση των εκλογεων στο κακο(όπως λες συστημα)είναι η απομακρυνση από τη χρυση αυγη(του Μιχαλολιακου).Πατριωτες αν το κανετε αυτό το συστημα θα καταρευση από τη θλιψη του.Εμπρος λοιπον για τη νικη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Οποιοι ειναι με το συστημα οπως π.χ. τα αττικα νεα ειναι δημοκρατης τιμιος και αρεστος , αλλιως ειναι ακραιος φασιστας και χρυσαυγητης , αυτες ειναι οι εντολες που δεχονται απο τους Σορος Μερκελ και λοιπων σταλινισκων , επισης ουδεις αναφερεται στα εγκληματα που διεπραξε ο σταλιν μονο στο χιτλερ , οτι μας συμφερει να τα λεμε ολα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ενω οσοι ειναι με την χ.α. και τον σατανιστη,ναζιστη αρχηγο της ειναι πατριωτες....ε αει στο διαολο επιτελους γιατι μας τα πρηξατε χαιλ βανια....

   Διαγραφή
  2. Ξανθοπούλου παιδί μου, γιατί χαλιέσαι με τους ... άρρωστους;
   Να διαβάσεις αυτή την ανάρτηση, και να τους την κοτσάρεις όποτε σχολιάζουν...
   https://attikanea.blogspot.com/2019/06/blog-post_583.html

   Διαγραφή
 12. Είσαι τόσο γελοίος, που πετάς την κοτσάνα σου, την στιγμή που ο οποιοσδήποτε αναγνώστης, αν επισκεφθεί την ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και διαβάσει τα tags ΚΚΕ, ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ,ΣΤΑΛΙΝ, θα διαπιστώσει πως βρίθουν σκληρών σχολιασμών μου.
  Αλλά πότε χρυσαυγήτης, είχε επαφή με τον εγκέφαλό του;;;
  Και δεν μπορεί να έχει, γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. @ 12.52 M.M.

  Αλιστερ Κροουλι. Δεν αφησες τιποτα να πεση κατω.

  https://www.youtube.com/watch?v=RH01ebLqfzM

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Τα διαπιστευτήριά του έδωσε για ακόμη μια φορά το "αντισυνταγματικό τόξο" στην ισονομία, την πολυφωνία, το Σύνταγμα και τους νόμους, καθώς η διακομματική επιτροπή προχώρησε στον αποκλεισμό του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου από το ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ενόψει των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratikos-apokleismos-oloi-sto-ntimpeht-plhn-tou-archhgou-ths-chrushs-au#ixzz5rDzZGcvC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Αχ καημένε γιατί διαμαρτύρεσαι από τον αποκλεισμό του λαϊκου συνδέσμου από το λεγόμενο ντιμπέιτ, εδώ τον έχουν φιμώσει οι πλουραλιστές και δημοκράτες του δημοκρατικού τόξου και δε βρέθηκε κάποιος να διαμαρτυρηθεί για την απαράδεκτη πλην αποδεκτή από όλους αυτή τακτική που έχει επιβάλει το "σύστημα" σε ένα εκλεγμένο κόμμα.... ξεχνάς φαίνεται ότι ζεις και υποχρεώνεσαι να συνυπάρχεις με ό,τι απεχθές σου έχουν επιβάλει ως συνέλληνες και μάλιστα με τη βούλα της ελληνικής ιθαγένειας όλα αυτά τα αποβράσματα που μας κουβάλησαν εδώ και τα οποία μας απειλούν αν δεν "υιοθετήσουμε" τις αρχές και αξίες του δικού τους πολιτισμού... και κάποιοι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που υποτίθεται ότι υπηρετούν πατριωτικές αρχές δεν επεσήμαναν στους αγράμματους πολιτικούς ότι η ιθαγένεια δε χαρίζεται γιατί στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Έλληνα είναι το "όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον" από πού κι ως πού λοιπόν όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι εισβολείς αποκτουν την ελληνική ιθαγένεια ως προς το όμαιμον; το ομόθρησκον; το ομότροπον δηλ. την νοοτροπία, την ιδιοσυγκρασία, τα πολιτισμικά στοιχεία με τα οποία γαλουχήθηκε το ελληνικό γένος;;;; όσο για το ομόγλωσσο ε αυτό κακοποιείται κι από ουκ ολίγους πολιτικούς μας, πώς απαιτούμε να το κατέχουν όλοι αυτοί που εισβάλλουν ακάλεστοι στην ιερή πατρίδα μας;;; αλλά ξέχασα κάποιος που υποδύεται τον πρώτο πολίτη τους ευχαρίστησε -πριν καθίσει στην καρέκλα που κατέχει εδώ και τέσσερα χρόνια- γιατί επιλέγουν την πατρίδα μας για να ειβάλουν ανενόχλητοι.....λοιπόν αγαπητέ ελληνομαχητή τι λες θα το πάρουμε απόφαση ότι η Ελλάδα κατ'επίφαση απελευθερώθηκε από τους Οθωμανούς μόνο για να αποδείξει ότι δεν είναι ικανή να αυτοδιοικηθεί όπως έγραφε ο μέγιστος Παπαδιαμάντης ή θα αγωνιστούμε να αποδείξουμε το αντίθετο εμείς που έχουμε τον δικό μας αξιακό κώδικα όσο αφορά την πατρίδα μας;;;; άντε γεια σου γιατί η παρούσα ιστοσελίδα καθόλου κομψά μας απέπεμψε από το χώρο της, θα συνομιλήσουμε σε άλλο φιλόξενο χώρο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο καλό να πάτε εκεί που τα βρίσκετε εσείς κι εσείς μεταξύ σας, θεωρώντας πως το κόμμα που εμμονικά υπερασπίζεστε, είναι... ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ