Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ


Ο κάθε νέος μητροπολίτης της, είναι όχι απλά χειρότερος από τον προηγούμενο, πιο άπιστος από τον προηγούμενο, αλλά σίγουρα θα συμβαίνει ένα από τα τρία: Ή θα είναι μασόνος, η Κίναιδος ή Οικουμενιστής. Κάποιοι εκπληρώνουν και τα τρία, που αυτόματα σημαίνει και υψηλότερη καθέδρα.
 
Δεν κηρύττουν μετάνοια, δεν αφυπνίζουν τον λαό, δεν τον ενημερώνουν για τα επερχόμενα, αδιαφορώντας παντελώς για τις προφητείες, τα σημεία των καιρών.
 
Αν εσείς φοβάστε να φύγετε από αυτή την Εκκλησία, γιατί θα χάσετε τον Χριστό, όπως σας εκφοβίζουν οι μισθωτοί ποιμένες της, σας διαβεβαιώ, πως ούτε ο ίδιος ο Χριστός κατοικεί πλέον σε αυτούς, ως Πατέρας, γιατί τα παιδιά του (ποιμένες) τον έχουν διώξει με τις πράξεις τους.




Ο Χριστός, κατοικεί μέσα στις ψυχές των απλών ανθρώπων, και είναι ζωντανός, μέσα από τις πράξεις του κάθε πιστού.

Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΩΣ ΜΙΣΗΤΗ.

Θα έρθει και γι αυτούς η ώρα της Κρίσης...


Καλλιόπη Σουφλή


Γράφει ο  Μωϋσής Μοναχός εκ Πρεβέζης.



Οι πράξεις και το έργο της, μας έχουν σφραγίσει την πεποίθηση ότι, σε έναν άλλο θεό δουλεύει το Ιερατείο, της άλλοτε αγωνιστικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Δεν έχει ξανασυμβεί ανάλογη προδοτική συμπόρευση πολιτείας και Εκκλησίας στην ιστορία της Ελλάδος.

Οι κεφαλές της, γυμνές από πίστη και εντιμότητα, απλά εκτελούν εντολές κρυφών ανωτέρων, που απομυζούν και την τελευταία ρανίδα αντίστασης αυτού του λαού που είναι οι ποιμένες της.

Η Εκκλησία σε μια ανάλογη εποχή μπολσεβικισμού στη δεκαετία του ΄40 στάθηκε στο ύψος της κλίσης της, στην υπεράσπιση του Ελληνικού λαού και των Ελληνικών εδαφών. Θυσιάζοντας μάλιστα εκατοντάδες Ιερείς και μοναχούς.

Σήμερα όχι μόνο κωφεύει, που και αυτό σημαίνει συγκατάθεσης και προδοσία, αλλά συμμετέχει και σε εχθρικές επιβουλές ενάντια στο λαό.

Απούσα για άλλη μια φορά στις αντιδράσεις των παρελάσεων των Κίναιδων, που αν μη τι άλλο σημαίνει ότι προσβάλλονται αν εναντιωθούν σε κάτι που και για τους ίδιους είναι τρόπος ζωής!

Εκδιώκει ή μεταθέτει δυσμενώς κάθε έντιμο ρασοφόρο που ομολογεί την αιρετική και μισελληνική της στάση.

Συμμετέχει στα καλέσματα συνομιλιών των πολιτικών, για αποδόμηση όλο και περισσοτέρων Ορθοδόξων αξιών και παραδόσεων, ενώ θα έπρεπε να τους αφορίσει αλλά και αποκλείσει την είσοδό τους, στους ναούς.

Δεν κηρύττουν μετάνοια, δεν αφυπνίζουν τον λαό, δεν τον ενημερώνουν για τα επερχόμενα, αδιαφορώντας παντελώς για τις προφητείες, τα σημεία των καιρών.

Θεομαχεί, όταν αμφισβητεί τους προφήτες και τα πρόσφατα κελεύσματα του Θεού για να μετανοήσουμε.

Ανοίγει τις πόρτες των ναών της στους Παπικούς και σε κάθε αιρετικό που τον αποδέχεται ως μέλος της και μισεί τους Έλληνες που ακολουθούν το πάτριο ημερολόγιο, μη δεχόμενη την Χάρη του Αγίου Πνεύματος που υπάρχει σε αυτούς.

Ο κάθε νέος μητροπολίτης της, είναι όχι απλά χειρότερος από τον προηγούμενο, πιο άπιστος από τον προηγούμενο, αλλά σίγουρα θα συμβαίνει ένα από τα τρία: Ή θα είναι μασόνος, η Κίναιδος ή Οικουμενιστής. Κάποιοι εκπληρώνουν και τα τρία, που αυτόματα σημαίνει και υψηλότερη καθέδρα.

Αντιδρά για την απειλούμενη αποκοπή της μισθοδοσίας της, αλλά δεν την ενδιαφέρει για τον λαό που λιμοκτονεί όχι τόσο για ένα κομμάτι ψωμί, όσο για την αγάπη που θα έπρεπε να έχει γι΄αυτόν το λαό.

Οι παπάδες της (και όχι Ιερείς), οι καθ΄εαυτού ψυχίατροι στέλνουν τους πιστούς, σε άπιστους ψυχιάτρους επιστήμονες. 

Δεν μπορούν οι ίδιοι πλέον να τα βγάλουν πέρα με τους άρρωστους ψυχικά Έλληνες και οι ψυχίατροι είναι η εύκολη λύση, που τελικά διογκώνει το υπάρχων ψυχικό πρόβλημα, γιατί οι άπιστοι ψυχίατροι και τα ψυχοφάρμακα, είναι μέσα στο σχέδιο εξόντωσης των Ελλήνων.


Η «Εκκλησία» αυτή, εύκολα παντρεύει, εύκολα χωρίζει. Δεν την ενδιαφέρει εδώ και λίγο καιρό αν οι υποψήφιοι μελλόνυμφοι είναι βαπτισμένοι, αφού δεν ζητά για την τέλεση του μυστηρίου πιστοποιητικό βαπτίσματος. Καθώς επίσης δεν ρωτά γιατί χωρίζουν οι σύζυγοι, ούτε την απασχολεί να τους ξανασμίξει, που είναι χρέος της να το κάνει.


Όποιος ρασοφόρος κόβει το μνημόσυνο του κάθε Οικουμενιστή μητροπολίτη του, πράξει αξιέπαινη και Ευαγγελική, εκδιώκεται, συκοφαντείτε ή καθαιρείται. Η καθαίρεση αυτή φυσικά δεν ισχύει όταν συντελείται από λύκο ποιμένες αιρετικούς και ανήθικους.


Πολλά χωριά δεν έχουν δικό τους Ιερέα, αλλά ο κάθε μητροπολίτης έχει κοντά του, για να τον αλλάζουν τα ρούχα, συγνώμη τα άμφια, τρεις παπάδες και δυο διάκους!!


Δεν άκουσα, δεν είδα έναν έστω Μητροπολίτη ή Ηγούμενο να αγωνιά και να πράττει κάτι, για τον αυξανόμενο αριθμό αυτοκτονιών. 

Κάποτε επί τουρκοκρατίας η Εκκλησία είχε προσφέρει το χρυσό της για την απελευθέρωση και είχε λιώσει τις μολυβδένιες σκεπές της για μπαρούτι και βόλια. 
Ότι είχε το έδωσε. 

Σήμερα που χάνονται ψυχές με τις αυτοκτονίες αδιαφορεί σκανδαλωδώς. 

Έχει προσκυνήματα, όπως ο Άγιος Δημήτριος Θεσσαλονίκης, ο Άγιος Παϊσιος της Σουρωτής, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσσος, που αν προσφέρονταν όλα τα χρήματα που συσσωρεύονται εκεί καθημερινώς, στους έχοντας δυσβάσταχτα χρέη, θα είχαν γλυτώσει πολλούς από τον ψυχικό θάνατο.


Το Ιερατείο προσκυνάει τον Μαμωνά και δολοφονεί ψυχές Ελλήνων.

Αν εσείς φοβάστε να φύγετε από αυτή την Εκκλησία, γιατί θα χάσετε τον Χριστό, όπως σας εκφοβίζουν οι μισθωτοί ποιμένες της, σας διαβεβαιώ, πως ούτε ο ίδιος ο Χριστός κατοικεί πλέον σε αυτούς, ως Πατέρας, γιατί τα παιδιά του (ποιμένες) τον έχουν διώξει με τις πράξεις τους.

Πολιτικοί και Θρησκευτικοί ηγέτες, ενώ διαφέρουν στα ενδύματα ταιριάζουν απόλυτα στον σκοπό, γιατί είναι εντολοδόχοι των ιδίων αντίχριστων αφεντικών.

Επιμένουν ότι ο χριστιανός δεν σώζεται παρά με Εκκλησιασμό και Θεία Κοινωνία. Χρησιμοποιούν το γράμμα του νόμου για να σας έχουν ασφαλισμένα στην μάνδρα τους, άβουλα πρόβατα.

Και το παγκάρι να γεμίζει και άδειες να μένουν οι ψυχές σας.

Και όμως οι περισσότεροι Έλληνες που σώζονται είναι μη Εκκλησιαζόμενοι. 

Τα φέρνει έτσι ο Πανάγαθος Θεός γιατί υπάρχουν αρκετοί Έλληνες καλόψυχοι με πολλές ελεημοσύνες, με ένα ατύχημα με μια αρρώστια να μετανοούν. Ενώ κάποιοι που είναι μέσα στο καράβι πνίγονται.

Σας θέλουν άβουλα πρόβατα να σας καθοδηγούν με έναν εντεταλμένο τρόπο, που δεν οδηγεί στην Θεοκοινωνία, αφού και οι ίδιοι κηρύττουν χωρίς πρώτα να βιώνουν, άλλα λένε και άλλα κάνουν.

Τους διακατέχει μια υπεροψία έναντι των απλοϊκών ανθρώπων γιατί αυτοί έχουν πολλά πτυχία και άρα γνωρίζουν περισσότερο το Θεό!! 

Αν δεν έχεις βγάλει πανεπιστήμιο κατ΄αυτούς δεν είσαι δεκτικός Θείας Χάριτος και Φωτισμού. Κούνια που τους κούναγε.


Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει, ότι το κακό θα σας βρει από τους διαβασμένους.

Ευχαριστώ τον Θεό που με έβγαλε από αυτή την βρώμικη «Εκκλησία» (με τους διωγμούς μου), ενώ συν τω χρόνω, άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερο τη δυσοσμία της.


Μωϋσής Μοναχός εκ Πρεβέζης




Πηγή





ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

9 σχόλια:

 1. Ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός πέθανε πάνω στον σταυρό!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οι εβραιοι σταυρωσαν τον εβραιο χριστο ΑΛΛΑ γιατι κανεις δεν μιλα για τον ελληνα εσταυρωμενο ΣΠΑΡΤΑΚΟ και τους εξι χιλιαδες ελληνες συμπολεμιστες του απο τους Σενεκες [εβραιους] της εποχης του ? Αφηστε τους λεγομενους χριστιανους και ασχοληθειτε λιγο με τους ελληνες ...μην ειστε ασιατοβαρβαροι...της ρωμαικοβυζαντινης εποχης του παγκοσμιου χαους και απολιτισμου.

   Διαγραφή
  2. ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

   Διαγραφή
 2. Ολεϛ οι αληθειεϛ σε ενα κειμενο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ...έχετε μπει ποτέ σε άδειο ναό ή έρημο ξωκλήσι;Γιατί σας πιάνει δέος;Νοιώθετε μόνοι ή αισθάνεστε έντονη τη παρουσία του Θεού;
  ...όπως η έννοια της Πολιτείας δε χάνεται επειδή 145ζαίοι και μερικοί γυρολόγοι το παίζουν κυβέρνηση έτσι και ο Θεός δεν εγκαταλείπει την Εκκλησία Του,είτε σαν οίκο είτε σαν κοινωνία χριστιανών επειδή κάποιοι αντίχριστοι βρίσκονται στην ηγεσία της...

  Τελειώνοντας το άρθρο το θεωρώ όχι μόνο ηττοπαθές (σκόπιμα;)αλλά σχεδόν αιρετικό:ανθρώπινες ενέργειες καθοδηγούν θεϊκές.
  Ο Θεός δεν φεύγει όταν κάποιοι επιχειρούν να τον διώξουν:
  Καὶ εἰσῆλθεν ὁ Ἰησοῦς εἰς τὸ ἱερόν τοῦ Θεοῦ, καὶ ἐξέβαλε πάντας τοὺς πωλοῦντας καὶ ἀγοράζοντας ἐν τῷ ἱερῷ, καὶ τὰς τραπέζας τῶν κολλυβιστῶν κατέστρεψε καὶ τὰς καθέδρας τῶν πωλούντων τὰς περιστεράς, καὶ λέγει αὐτοῖς· Γέγραπται, ὁ οἶκός μου οἶκος προσευχῆς κληθήσεται· ὑμεῖς δὲ αὐτὸν ἐποιήσατε σπήλαιον λῃστῶν» (Ματθ. 21, 12-13).

  Ο Θεός "φεύγει" όταν δεν υπάρχουν πιστοί να διαπιστώσουν την παρουσία Του.Είναι στο χέρι μας.






















  '

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Θεός φεύγει οταν οι επίσκοποι κηρύξουν λογω και έργω αιρεσεις οπως σήμερα οι οικουμενιστες της κρατουσας Εκκλησίας.

   Και για να μην λέμε πολλά αρκεί τούτο του αγιου Γρηγορίου του θεολόγου προς στους ενοριτες του αναφορικά με το 99% των αιρετικών της εποχης του

   ...εκείνοι εχουν τον οίκον (εκκλησίες μοναστηρια ) αλλα Εμείς έχουμε τον ενοικον (χριστος και αγιο πνευμα)

   Scripta manent

   Διαγραφή
  2. Καλό μας Αληκτάκι, Δικαία, ως εκ της προαιώνιάς σου αποστολής, η οργή επί ηθικών εγκλημάτων, όπως Δικαία και η Οργή του Κυρίου όταν εισελθών εις το Ιερόν του Θεού, είδε τον Οίκο Του, Οίκο Προσευχής, να έχει μετατραπεί σε σπήλαιο ληστών και άκουσε εξ Ουρανού Φωνή Μεγάλη:

   ''Τι κάθεσαι και τους καμαρώνεις; Δεν βλέπεις ότι τα λεφτά των Πιστών αντί να πάνε στο υπεράγιό Μας παγκάρι, την αποπεράτωση του Ιερού Μας Ναού, τους περιφερόμενους δίσκους, τα ''διαβάσματα'' υπέρ υγείας και αναπαύσεως -προ και μετά ''κοίμησιν''- των δούλων Μας και τα ''τυχερά'' για την τέλεση ''Μυστηρίων'' πάνε στους εμπόρους, τους αργυραμοιβούς και τους επιτήδειους που πουλάνε από κηραλοιφές για τη φαλάκρα μέχρι και χειρόγραφες επιστολές Σου; Τι με κοιτάς; Πάρε λοιπόν το φραγγέλιο και κάν' τα λαμπόγιαλα, για να μην τολμήσουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στον Οίκο Μας, Οίκο Προσευχής για τους Πιστούς Μας.''

   Και ο Κύριος, τοις του επουρανίου, ομοουσίου Του Πατρός ρήμασι πειθόμενος άρπαξε το φραγγέλιο κι έκανε Το Χρέος Του. Κι έκτοτε Όλα πήγαν κατ' Ευχήν:

   ''Ο Χριστός έδιωξε τους έμπορους από την εκκλησία. Οι εμπορευόμενοι όμως έγιναν πιο έξυπνοι και φόρεσαν ράσα.''
   Ο. Σάφριν

   Φιλάκια στην Τισιφόνη και την Μέγαιρα.

   Διαγραφή
 4. Ο μοναχός αυτός είναι πλανεμένος ψευδοπροφήτης!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μπράβο Μπράβο,
   πες μας τώρα κ σε ποια μητρόπολη εργάζεσαι.
   Σε πληρώνουν με το σχόλιο ή με ωράριο;

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ