Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019

Η λίστα αυτών που γλείφουν εκεί που έφτυναν αυξάνεται συνεχώς. Η ξεφτίλα δεν έχει όρια. Έτσι δεν είναι κύριε Κωνσταντακόπουλε;;;


 Ο Δ. Κωνσταντακόπουλος ήταν από τους πρώτους που επέκριναν με δριμύτητα τα Μνημόνια και τις Δανειακές και εργάσθηκε για τη διεθνοποίηση του ελληνικού προβλήματος. 

Κατήγγειλε αυτές τις συμφωνίες με άρθρο του στην μεγαλύτερη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, μίλησε σε πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες για το ελληνικό πρόβλημα και συνέταξε την έκκληση για τη σωτηρία των λαών της Ελλάδας και της Ευρώπης του Οκτωβρίου 2011, που υπέγραψε μια σειρά από κορυφαίους Ευρωπαίους διανοούμενους, μαζί με τους Θεοδωράκη, Γλέζο και Τσίπρα. 

Επί δύο χρόνια η έκκληση αυτή απετέλεσε το κύριο ντοκουμέντο της ευρωπαϊκής Αριστεράς για το ελληνικό θέμα, προτού εγκαταλειφθεί από έναν ΣΥΡΙΖΑ που προσανατολιζόταν, όλο και σαφέστερα, στην ανάληψη πάση θυσία και χωρίς καμία σοβαρή προετοιμασία της κυβερνητικής εξουσίας.
Ένα σχόλιο, μου έδωσε την ευκαιρία να γράψω κάποια πράγματα, που αυτός ο έρμος ο λαός, ο χιλιοπροδομένος, πρέπει να μάθει.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...


Όχι... δεν πέφτω από τα σύννεφα, ούτε με τον συγκεκριμένο...

Πέφτω όμως από τα σύννεφα, με την ταχύτητα των ... ΑΛΛΑΞΩΚΩΛΛΙΩΝ ...

Και επειδή τα πολλά λόγια, είναι φτώχεια, σας δίνω την ... πολιτική διαδρομή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Προσωπικά, ξέρασα.... 

Ίσως γιατί μεγάλωσα με την άποψη πως ... ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ.

Πάμε λοιπόν;


Καλλιόπη ΣουφλήΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣΑ΄ ΜΕΡΟΣ

O Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Ως μαθητής συμμετείχε σε παράνομες αντιδικτατορικές οργανώσεις και αργότερα στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης. Διετέλεσε συνεργάτης του Κέντρου Μελετών και Διαφώτισης (ΚΕΜΕΔΙΑ) του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 1970.


 Εργάσθηκε σε ερευνητικά ιδρύματα της Γαλλίας και της Ελλάδας, ως σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας σε θέματα «ελληνοποίησης» των προμηθειών των ενόπλων δυνάμεων και ως ειδικός συνεργάτης στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου για θέματα σχέσεων Ανατολής – Δύσης και ελέγχου των εξοπλισμών.


 Διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου του ΑΠΕ στη Μόσχα επί μία δεκαετία, την περίοδο της σοβιετικής κατάρρευσης και του Γέλτσιν.


 Το 1993 συνδιοργάνωσε με τον Μιχάλη Ράπτη (Pablo) μεγάλο διεθνές συνέδριο στην Αθήνα εναντίον των κυρώσεων στη Σερβία, το Ιράκ και τη Λιβύη και κατά της νέας παγκόσμιας τάξης. Συνεργάστηκε με τον Ράπτη στην έκδοση της διεθνούς επιθεώρησης για την Αυτοδιαχείριση Utopie Critique («Κριτική Ουτοπία»).


 Υπήρξε από τους βασικούς επικριτές του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, καταγγέλλοντας τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας που προέβλεπε και τη μετατροπή της σε μεταμοντέρνο προτεκτοράτο.  

Τον ρόλο του στην ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης αναγνώρισαν δημόσια ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αείμνηστος Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Μίκης Θεοδωράκης. Για το βιβλίο του Η Αρπαγή της Κύπρου, αφιερωμένο στην ανάλυση του σχεδίου Ανάν, ο Μίκης έγραψε ότι πρέπει «να το διαβάσουν όλοι οι ‘Ελληνες».


 Ο Δ. Κωνσταντακόπουλος ήταν από τους πρώτους που επέκριναν με δριμύτητα τα Μνημόνια και τις Δανειακές και εργάσθηκε για τη διεθνοποίηση του ελληνικού προβλήματος. 

Κατήγγειλε αυτές τις συμφωνίες με άρθρο του στην μεγαλύτερη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, μίλησε σε πολλές ευρωπαϊκές εφημερίδες για το ελληνικό πρόβλημα και συνέταξε την έκκληση για τη σωτηρία των λαών της Ελλάδας και της Ευρώπης του Οκτωβρίου 2011, που υπέγραψε μια σειρά από κορυφαίους Ευρωπαίους διανοούμενους, μαζί με τους Θεοδωράκη, Γλέζο και Τσίπρα. 

Επί δύο χρόνια η έκκληση αυτή απετέλεσε το κύριο ντοκουμέντο της ευρωπαϊκής Αριστεράς για το ελληνικό θέμα, προτού εγκαταλειφθεί από έναν ΣΥΡΙΖΑ που προσανατολιζόταν, όλο και σαφέστερα, στην ανάληψη πάση θυσία και χωρίς καμία σοβαρή προετοιμασία της κυβερνητικής εξουσίας.

 Τον Ιούνιο του 2015 πρωταγωνίστησε στη διοργάνωση ενός μεγάλου διεθνούς συνεδρίου για την ελληνική και ευρωπαϊκή κρίση στους Δελφούς, όπου αποφασίστηκε να ξεκινήσει η ομώνυμη πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας. (www.defenddemocracy.press).

 Εξελέγη Γραμματέας του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών Σπίθα τον Νοέμβριο του 2011. Παραιτήθηκε από τη θέση αυτή και αποχώρησε από το Κίνημα το καλοκαίρι του 2012. 

Προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ και εξελέγη μέλος της Γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του τον Οκτώβριο 2012, ενώ συμμετείχε και στην Επιτροπή Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής. Διέκοψε κάθε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο 2015. 

Ο κύριος άξονας της παρέμβασής του τόσο στα όργανα που συμμετείχε, όσο και στην αρθρογραφία του, όλη αυτή την περίοδο, ήταν η επισήμανση (εις «ώτα μη ακουόντων» δυστυχώς) της μεγάλης ανάγκης μιας σοβαρότατης και πολύπλευρης προετοιμασίας, εσωτερικά και διεθνώς, για μια ενδεχόμενη ρήξη της Αθήνας με τους «Δανειστές». (πηγή)

  Β' ΜΕΡΟΣ 

 

Με τη “Λαϊκή Ενότητα” ο Δημήτριος  Κωνσταντακόπουλος

 Με το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε , για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, θα κατέβη ο γνωστός και έγκριτος δημοσιογράφος και αναλυτής των διεθνών εξελίξεων, Δημήτριος Κωνσταντακόπουλος. 

Μαχόμενος δημοσιογράφος, είναι πάντα παρών στους αγώνες για τα εθνικά , κοινωνικά και πολιτισμικά ζητήματα. 

Εναντίον του Σχεδίου Ανάν και των «λύσεων» που στηρίζονται στο Σχέδιο αυτό, ενεργό μέλος στις «Σπίθες» του Μίκη Θεοδωράκη και του Μανώλη Γλέζου, συνεπής αντιμνημονιακός και ουσιαστικά δημοκράτης, συνδρομητής της εφημερίδας μας, ο Δημ. Κωνσταντακόπουλος εξηγεί, με τα εξής, το γιατί κατέρχεται στον στίβο των Ευρωεκλογών με την ΛΑ.Ε. 

Γράφει: «Αποδέχτηκα την πρόταση της ΛΑΕ να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές. 
To έκανα για τρεις λόγους, που εκτιμώ θεμελιώδους σημασίας:


• γιατί είναι ντροπή να στείλουμε στην Ευρωβουλή ως εκπροσώπους μας ανθρώπους και κόμματα που συμφωνούν με τους Δανειστές και συνεργάζονται μαζί τους στην εφαρμογή προγραμμάτων και πολιτικών που καταστρέφουν, λεηλατούν και υποδουλώνουν τον Ελληνικό Λαό.
• γιατί συμφωνώ με την ΛΑΕ ότι το κεντρικό πρόβλημα της Χώρας, η κύρια προϋπόθεση για τη σωτηρία του ελληνικού λαού, είναι η αποκατάσταση της εθνικής, λαϊκής και κρατικής κυριαρχίας. για να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, όταν συντάσσαμε, τον Οκτώβριο του 2011, την έκκληση


• για τη σωτηρία του ελληνικού και των άλλων ευρωπαϊκών λαών,διακήρυξη που συνυπέγραψε τότε ο Αλέξης Τσίπρας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μανώλης Γλέζος και μια πλειάδα προσωπικοτήτων από όλη την Ευρώπη, αλλά που εγκατέλειψε σύντομα ο νυν Πρωθυπουργός και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού χρησιμοποίησαν τις ιδέες της για τις διεθνείς δημόσιες σχέσεις τους.
 


Όπως η πράξη απέδειξε αργότερα, ο κ. Τσίπρας δεν πίστευε δυστυχώς τίποτα από όσα τότε υπέγραφε. 

Την ίδια δραστηριότητα συνεχίσαμε από το 2015 και μετά με τη Διάσκεψη των Δελφών και την ομώνυμη διεθνή Πρωτοβουλία για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας που ξεκινήσαμε

 (πηγή)


Γ' ΜΕΡΟΣ  


Για να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας Αξιοπρέπεια, για να ξανανθίσει το χαμόγελο στα χείλη μας!

Aποδέχτηκα την πρόταση της ΛΑΕ να συνεργαστώ μαζί της και να συμμετάσχω στο ευρω-ψηφοδέλτιό της για πολύ συγκεκριμένους λόγους.


Οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικότερες από όσο θέλουν να πιστεύουμε. 

Δεν θάταν καθόλου αξιοπρεπές να στείλουμε ως εκπροσώπους μας στο Ευρωκοινοβούλιο, ανθρώπους και κόμματα που στηρίζουν και εφαρμόζουν τις εγκληματικές πολιτικές της Μέρκελ, του Σόιμπλε και των υπολοίπων κατά της Ελλάδας, είτε «νέο-μνημονιακούς», είτε «παλαιο-μνημονιακούς», είτε το κάνουμε άμεσα, ψηφίζοντας ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ, είτε έμμεσα, απέχοντας από τις εκλογές.

Αν μόνο τέτοιους στείλουμε στην Ευρωβουλή, οι Πιστωτές θα εισπράξουν τον θρίαμβο που θα τους προσφέρουμε στο πιάτο, για να στραγγαλίσουν ακόμα πιο άνετα αύριο την όποια ελληνική κυβέρνηση.

Χρειαζόμαστε πατριώτες, όχι Μνημονιακούς Ευρωβουλευτές. Χρειαζόμαστε εκπροσώπους που να μην αφήνουν ούτε μέρα σε χλωρό κλαρί τους Πιστωτές, να καταγγέλλουν και να εμποδίζουν, όσο και όπως μπορούν, ένα Μνημόνιο από το οποίο ποτέ δεν φύγαμε και του οποίου όροι και πολιτικές ισχύουν επί δεκαετίες. Τσίπρας και ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν. Από την Αλήθεια και από την Αξιοπρέπεια.
Το Μνημόνιο εξακολουθεί να ισχύει και αυτό οργανώνει το Νέο Παιδομάζωμα των νέων επιστημόνων μας, οδηγώντας τελικά σε μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

Χρειαζόμαστε Ευρωβουλευτές που να μην είναι όργανα της παγκόσμιας Τραπεζοκρατίας, που να μπορούν να σφυρηλατήσουν και στην Ευρωβουλή το πλατύ Μέτωπο που μας είναι εντελώς απαραίτητο για μια δημοκρατική, κοινωνική, οικολογική, ανεξάρτητη Ευρώπη, μια Ευρώπη που χρειαζόμαστε, οι ‘Ελληνες και οι άλλοι λαοί της ηπείρου, όσο και τον αέρα που αναπνέουμε.

Με τη ΛΑΕ αλλού συμφωνούμε, αλλού διαφωνούμε. Συμφωνούμε όμως στο κύριο, αποφασιστικό ζήτημα ότι, χωρίς αποκατάσταση ενός ελάχιστου εθνικής, λαϊκής, κρατικής κυριαρχίας, η Ελλάδα δεν σώζεται. Δεν είναι ικανή αυτό, είναι όμως αναγκαία συνθήκη. Το απέδειξε όλη η ιστορία μας, το απέδειξε κατ’ εξοχήν η μνημονιακή δεκαετία.

Αυτό δεν περιορίζεται στην οικονομία. Όσο καταστροφικό είναι να καθορίζουν την οικονομική πολιτική μας Γερμανία, ΕΕ και ΔΝΤ, το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνο είναι να καθορίζουν  εξωτερική-αμυντική πολιτική, ελέγχοντας τούς πιο κρίσιμους τομείς κυβέρνησης-κράτους, ο Πάιατ, η Αμερική και οι σύμμαχοί της.

Γέμισαν την Ελλάδα βάσεις εκθέτοντάς μας σε μεγάλους κινδύνους χωρίς κανένα αντάλλαγμα, έκαναν όργανό τους τις ένοπλες δυνάμεις, κατέστρεψαν τις σχέσεις με τη Ρωσία, θέλουν να το κάνουν και με την Κίνα.

Στο «τσακ» γλυτώσαμε ένα νέο σχέδιο Ανάν, όχι όμως τη Συμφωνία των Πρεσπών, που επέβαλαν με το ζόρι στον ελληνικό λαό, η συντριπτική πλειοψηφία του οποίου την απορρίπτει.
Αύριο, κινδυνεύουμε να μας μπλέξουν σε πόλεμο με την Τουρκία, τη Ρωσία, το Ιράν, να καταστραφούμε οριστικά και τελικά για τα δικά τους συμφέροντα.

Πως βέβαια να ξαναμπούμε σε αγώνα για την ανεξαρτησία και κυριαρχία μας, μετά το ηθικο-ψυχολογικό Βατερλώ «χωρίς μάχη και χωρίς λόγο» του ’15, μετά τη Μεγάλη Κοροϊδία και μια Διαπραγμάτευση της Πυρκαγιάς που δεν έγινε ποτέ στα σοβαρά, ενός Δημοψηφίσματος που μας πήγανε χωρίς σχέδιο, στρατηγική και προετοιμασία, για να το προδώσουν οι ίδιοι που το προκήρυξαν;

Τους πιστέψαμε και μας πρόδωσαν, με τον πιο σκληρό, τον  πιο άτιμο τρόπο. Αφήνοντας μια ματωμένη πληγή στη θέση της ψυχής μας.

Γι’ αυτό δεν μιλάμε, γι’ αυτό δεν κουνιόμαστε. Δεν θέλουμε να θυμόμαστε ή να σκεφτόμαστε. Δεν θέλουμε να ξέρουμε, μας χτύπησαν μεθοδικά, «επιστημονικά» την ίδια την πεποίθηση ότι μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση που ζούμε, δεν έχουμε ιδέα πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Θάψαμε – προς το παρόν – στα κατάβαθα της ψυχής μας την απέραντη Οργή που μας κατακλύζει.

Η δυσκολία είναι τεράστια, αλλά είναι υποκειμενικήόχι αντικειμενική. Η χώρα, ο ελληνικός λαός έχουμε ακόμα τεράστια χαρτιά στα χέρια μας για να παλέψουμε, αν ξαναβρούμε το κουράγιο, την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθησή μας.


Έχουμε υπέρ μας την εμπεδωμένη διεθνώς αντίληψη ότι οι πολιτικές που ασκήθηκαν στην Ελλάδα είναι απαράδεκτες και εγκληματικές. Έχουμε το δικαίωμα του βέτο σε σειρά αποφάσεων της ΕΕ. 

Έχουμε την παγκόσμια πολιτιστική ακτινοβολία της χώρας μας. ‘Εχουμε την άφθαστη γεωπολιτική της αξία. ‘Εχουμε και τις θεμιτές αξιώσεις μας για τα όσα υποστήκαμε στην Κατοχή.

Ισάριθμα και ισχυρότατα όπλα που περιμένουν τον λαό και τους ηγέτες που θα τα χρησιμοποιήσουν με τη σοβαρότητα βέβαια που είναι απαραίτητη, όχι με τις γελοιότητες του ‘15.

Κι αν μπορεί να έχουμε πολλά ελαττώματα, η εξυπνάδα, η εφευρετικότητα και το φιλότιμοτου απλού Έλληνα δεν έχουν όμοιό τους στη Γη, όταν αποφασίσει να αγωνιστεί για την πατρίδα του.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρεκτός να αρχίσουμε, έστω και σχεδόν από το μηδέν, παίρνοντας υπόψιν μας τα σκληρά, οδυνηρά μαθήματα της πανωλεθρίας του ’15, να οικοδομούμε το τόσο απαραίτητο μαζικό, δημοκρατικό, σοβαρό, αξιόπιστο Μέτωπο Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης και Σωτηρίας. 

Για να παλέψουμε και τη μεταμοντέρνα αποικιοκρατία των Δανειστών, αλλά και για ένα κράτος σύγχρονο, ισχυρό, δημοκρατικό, πολιτισμένο.

Μπορούμε να το κάνουμε αν πιστέψουμε ότι το μπορούμε. ‘Ηταν πιο εύκολο στην Τουρκοκρατία ή στην Κατοχή; Οι ευρωεκλογές μπορούν να γίνουν ένα μικρό, πρώτο, αλλά σημαντικό βήμα στον δρόμο της ανόρθωσής μας.
Δεν χάνουμε τίποτε να δοκιμάσουμε. Θα χάσουμε σίγουρα αν δεν το κάνουμε. (πηγή)
Γ' ΜΕΡΟΣ 

Οι 100 νέοι υποψήφιοι βουλευτές του Γιάνη Βαρουφάκη


ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Δημοσιογράφος
Κωνσταντακόπουλος Δημήτρης


ΠηγήΠροσωπικά, ΞΕΡΑΣΑ!

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΛΙΓΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΛΙΓΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Αλλά τι ζητάω από έναν "δημοσιογράφο", που στα στερνά του αλλάζει κόμματα σαν τα σώβρακά του και ξεχνάει πως ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ;;;

Όχι ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΕ... δεν θα σε φτύσω...
Γιατί και το σάλιο μου, αξίζει χρυσάφι...

Γιατί και το σάλιο μου, έχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΓΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ.


Καλλιόπη Σουφλή
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ


O Καραμπελιάς επικαλείται στο παρόν άρθρο και τον Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο (που κατέβηκε με την ΛΑΕ στις ευροεκλογές), ο οποίος είχε γράψει τον προηγούμενο μήνα ένα επικριτικό άρθρο για τον Βαρουφάκη στο οποίο (ο Κωνσταντακόπουλος) κατέληγε με την εξής φράση:

"‘Ισως ο κ. Βαρουφάκης δεν πιστεύει αυτά που λέει, ίσως πιέζεται για να τα πει. Τί εμπιστοσύνη όμως μπορούμε νάχουμε σε έναν πολιτικό που υποχωρεί στην πρώτη πίεση;"


Ο Κωνσταντακόπουλος ξέχασε πολύ γρήγορα τι έγραψε για τον Βαρουφάκη και γεμάτος εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Βαρουφάκη, είναι σήμερα υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το μέρα25.
 

Η λίστα αυτών που γλείφουν εκεί που έφτυναν αυξάνεται συνεχώς.
Η ξεφτίλα δεν έχει όρια.

Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Ο Βαρουφάκης και η στρατηγική Σόρος στην Ελλάδα. Ο...": 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. Ευρηκε και αυτος ευκαιρια να τα αρπαξει , χρημα ειναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. " συμμετείχε σε παράνομες αντιδικτατορικές οργανώσεις και αργότερα στο φοιτητικό κίνημα της μεταπολίτευσης"Δεν ήτο απαραίτητο να γράψεις όλο αυτό το κείμενο γιαυτό το υποκείμενο Πόπη.Και μόνο το "εμβόλιο" που του έκανε αυτή η"Σχολή" τότε,ήτο αρκετό για να δράση στην κατάλληλη στιγμή. Διότι έχει μακροχρόνια δράση,και απίστευτες παρενέργειες,όπως συνέβη άλλωστε σε όλα τα πάσης φύσεως σοσια"ληστικά" υποκείμενα, που "αποφοίτησαν" από το ίδιο ή παρόμοιο "ίδρυμα" και εξουσίασαν αυτόν τον τόπο."Χέστηκε" ο λαός για την μουτσούνα του κάθε δημοσιοκαφρικού τραμπάκουλου,ωσάν να μην τους "γεύτηκε" στην καμπούρα του καθημερινώς. Τους επόμενους μήνες θα ανταποδώσει καταλλήλως τον ανάλογο "στέφανο" της καλής υπηρεσίας.Οι προσεχείς εκλογές θα συμβαδίζουν με το τσιπραίϊκο κττηματτολόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ