Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019

Παναγιά μου, τι είναι αυτό που διαβάζω;;; "Συνεργάτες Υπηρεσιών" το "δίδυμο αρχιεπισκόπτων Ηπα";;;;
Oι ''συνεργάτες Υπηρεσιών'' (CΙΑ κ.ά.)

Τι πραγματικά ήρθες να κάνεις στις ΗΠΑ, Ελπιδοφόρε;;; Ποιά συμφέροντα υπηρετείς;
Ελπιδοφόρε και π. Καρλούτσο, μήπως είναι προτιμότερο ''να τα μαζέψετε και δρόμο'';;;
Παναγιά μου, τι διαβάζουμε και δεν τρελλαινόμαστε;;;
Τι είναι μωρέ αυτά στην ... "εκκλησία";;;

Καλλιόπη Σουφλή 

Τι πραγματικά ήρθες να κάνεις στις ΗΠΑ, Ελπιδοφόρε;;; Ποιά συμφέροντα υπηρετείς;
Ελπιδοφόρε και π. Καρλούτσο, μήπως είναι προτιμότερο ''να τα μαζέψετε και δρόμο'';;;Το ''δίδυμο αρχιεπισκόπων ΗΠΑ''... 
Αναβάθμιση του ''φάδερ 'Αλεξ'' σε ''γενικό αρχιερατικό Επίτροπο''


NEW YORK, June 25, 2019 – His Eminence Archbishop Elpidophoros of America has appointed the Rev. Protopresbyter Alexander Karloutsos to be the Vicar General of the Holy Archdiocese of America. The office of Vicar General is an extraordinary office, one which is used only at the discretion of the Archbishop. The last Vicar General of the Archdiocese served under the late and blessed Archbishop Iakovos. Speaking of the appointment, His Eminence said: “Father Alex, as he is known to all, has served our Holy Archdiocese and Ecumenical Patriarchate with distinction for over forty years. His service as Vicar General recognizes his unique abilities and role to advance the mission of the Church. I look forward to his continuing fruitful ministry to our Church.”NEA YORKH, 25 Ιουνίου '19 - Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος διόρισε τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αλέξανδρο Καρλούτσο Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

 Το αξίωμα του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου (σ.σ.: πρωτοσύγκελλος, αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, δηλ. Πολιτειών Νέας Υόρκης, Πενσυλβάνιας και Κοννέτικατ, στις οποίες ''διοικεί'' ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος), αποτελεί εξαιρετική διάκριση, η οποία αποδίδεται μόνο κατά την κρίση του Αρχιεπισκόπου. 

Ο τελευταίος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος υπηρέτησε υπό τον αείμνηστο Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο.

Κατά την ανακοίνωση του διορισμού, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε: «Ο π. Αλέξανδρος, όπως είναι γνωστό, υπηρετεί την Ιερά Αρχιεπισκοπή και το Οικουμενικό Πατριαρχείο με διάκριση επί 40 και πλέον έτη. 


Το αξίωμα του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου αναγνωρίζει τις εξαιρετικές ικανότητες και το ρόλο του στην προώθηση της αποστολής της Εκκλησίας. Προσβλέπω στη συνεχιζόμενη καρποφόρα διακονία του στην Εκκλησία».
...............


Oι ''συνεργάτες Υπηρεσιών'' (CΙΑ κ.ά.)


Το γεγονός ότι το πατριαρχείο Κων/πολης το κατάντησαν ο ''πανδολαριώτατος'' Βαρθολομαίος και (το δεξί του χέρι) Ελπιδοφόρος, εκβιαζόμενο όργανο-φερέφωνο της αμερικάνικης εξωτερικής πολιτικής, το γνωρίζουν και οι... κότες, με εξαίρεση αυτές του θλιβερού υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας.


Το γεγονός ότι οι ΗΠΑ και η Τουρκία ''κρατούν'' τον πατριάρχη εξαιτίας της αγάπης του στο χρήμα, είναι, επίσης γνωστό. 

Πιστοποιήθηκε και με την εκβιαστική πολιτική στην υπόθεση ''αυτοκεφαλία Εκκλησίας Ουκρανίας'', με την εξαγορά του πατριάρχη, με αποτέλεσμα ο ''ανθύπατος'' πρέσβης Τζέφρυ Πάϊαττ (που έπαιξε βρώμικο ρόλο στην Ουκρανία) να ''χειροκροτεί'' τον Βαρθολομαίο και όλοι οι ηγέτες ορθόδοξων Εκκλησιών, να τον ''υβρίζουν''.


Είναι τυχαίο ότι επί ''ποιμαντορίας'' Βαρθολομαίου (Αρχοντόνη) συμβαίνουν όλα τα αίσχη στην Ορθοδοξία, που έχει εκτροχιαστεί από την αποστολή της;;;


Είναι τυχαίο ότι η θλιβερή πολιτική του Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ, με την διαίρεση της Αρχιεπισκοπής (''διαίρει, 'κονόμα και βασίλευε'') και την άγρια επιδρομή του στο χρήμα της Ομογένειας, με μπροστάρη τον ''φάδερ 'Αλεξ'', οδήγησε τους Ομογενείς εκτός εκκλησιών, που αυτοί έχτισαν-δημιούργησαν και την οργανωμένη Ομογένεια σε διάλυση; Ο ''πανδολαριώτατος'' Βαρθολομαίος, τελικά, έκανε εξαιρετική εργασία γιά την...Τουρκία.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Και με τον Ελπιδοφόρο αρχιεπίσκοπο, θα γίνει η τελική επιδρομή των νεογενίτσαρων του ''Φαναρίου'' στην ελληνική εκκλησιαστική περιουσία στις ΗΠΑ. Πρώτος στόχος να ολοκληρωθεί ο άγιος Νικόλαος (Μανχάτταν) - το τονίζει συνέχεια ο Ελπιδοφόρος- και να τεθεί υπό την ''υψηλή πατριαρχική εισπρακτική προστασία'', του ρασοφόρου λαμόγιου στο ''Φανάρι'', ως ''πανθρησκευτικό Κέντρο''. 

Δηλαδή, ΚΛΟΠΗ περιουσίας της Ομογένειας και της Εκκλησίας της. Αλλά με την υπόθεση ασχολούνται οι ομοσπονδιακές Αρχές ΗΠΑ, οπότε θα έχουμε άσχημη συνέχεια, ειδικά με την αρπαγή χρημάτων δωρητών (10+ εκατ. δολ.).


Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα: ΠΟΙΟΙ είναι οι δύο αρχιεπίσκοποι στις ΗΠΑ; 
Ο (τυπικός) Ελπιδοφόρος και ο άτυπος ''φάδερ 'Αλεξ'' Καρλούτσος;;;


Η υπόθεση Γκιουλέν και το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά Ερντογάν, που οργανώθηκε από την CIA (όπως πιστοποίησαν, εκτός των άλλων, ο πρ. προεδρικός σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Μπρεζίνσκι, αλλά και η Washington Post) και ''γκιουλενιστές'', μας αποκαλύπτουν πολλά.


Περίπου 12 ώρες πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος Ιούλιο 2016, υψηλόβαθμος πράκτορας της CIA (Henri Barkey), πήγε στην Κων/πολη γιά να ''επιβλέψει''. 

Ζήτησε να δει ΜΟΝΟ τον Ελπιδοφόρο (Λαμπρινιάδη). 
'Οχι στην τύχη, φυσικά. 
Γνωρίζονταν από πριν, είχε, φυσικά και τον αριθμό του ''κινητού'' του. 
Του είπε ότι εκείνο το βράδυ θα γίνει το πραξικόπημα και θα πρέπει να ''φυγαδεύσει'' τον πατριάρχη. 

Λίγες ώρeς πριν το παραξικόπημα, ο πατριάρχης έφυγε από την Τουρκία. Το πραξικόπημα απότυχε, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν: Η επαφή του Barkey με τον Ελπιδοφόρο, πιστοποιεί ότι υπήρχε συνεργασία, γνωριμία από πριν. 

Αλλά και οι στενές σχέσεις Βαρθολομαίου-Γκιουλέν, είναι γνωστές στις τουρκικές Υπηρεσίες, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται.


Το άρθρο του ΕλληνοΤούρκου Mevlut Galanis είναι αποκαλυπτικό

Διαβάστε το όλο και βγάλτε συμπεράσματα. Μετά την δημοσίευση του άρθρου, ''λύσσαξαν'' Καρλούτσος και Πατριαρχείο και προσπάθησαν, μάταια, να το υποβαθμίσουν. 


Προσπάθησαν, επίσης, να ''ακυρώσουν'' και τον πρ. Αμερικανό διπλωμάτη (Arthur H. Hughes) που τους ''ξεβράκωσε'', με άρθρο του, Αύγουστο 2018 και τον κατηγόρησαν, χωρίς επιτυχία, ότι είναι ''πράκτορας των ...Ρώσων''!!!, πλαστογραφώντας και δήθεν ''διάψευσή'' του προς τον πρ. αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, που αναρτήθηκε όχι στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής, αλλά στην ιστοσελίδα Αρχόντων, που χειρίζεται αποκλειστικά ο Καρλούτσος. Δύο εβδομάδες αργότερα, η σελίδα ''εξαφανίστηκε, όταν ο πρ. πρέσβης τους είπε ωμά ''θα σας κλείσω φυλακή και γιά πλαστογραφία''. 

Αλλά στην υπόθεση, υπάρχει και άλλη εμπλοκή π. Καρλούτσου, αφού υποστήριξε και σε δικαστήριο ΗΠΑ -με προτροπή ''Υπηρεσιών'' ΗΠΑ- τον Γκιουλέν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην Κων/πολη γιά να ''υποβάλει τα σέβη του και να δώσει επιταγές'' στον Βαρθολομαίο.


Διαβάστε το σχετικό άρθρο με τις καταγγελές Hughes και τα λοιπά περί Καρλούτσου-Γκιουλέν.
Υπάρχει και ένα άρθρο στην ιστοσελίδα των βετεράνων ΗΠΑ (Veterans Today), βασικά βετεράνων μυστικών Υπηρεσιών. Αναφέρει τον Ελπιδοφόρο ως ''πράκτορα της τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας'' και ''προβλέπει'' από Αύγουστο 2018, ότι θα ''διαδεχτεί τον Δημήτριο στην Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ''. 

Σε απλά ελληνικά, ''μετεκπαίδευση'' στις ΗΠΑ και ''προσβάσεις'', πριν διαδεχτεί, αργότερα και τον Βαρθολομαίο, επιδιώκοντας την συνένωση των Ορθόδοξων Εκκλησιών, υπό αυτόν, ως ''πάπα νούμερο 2''. 

O Eλπιδοφόρος, ουδέποτε διάψευσε τα γραφόμενα.

Αν βγήκαν συμεράσματα μετά την ανάγνωση των τριών προαναφερόμενων άρθρων, τότε τα ερωτήματα του Ελληνισμού ΗΠΑ, της Ομογένειας, είναι εύλογα:
 

- Τι πραγματικά ήρθες να κάνεις στις ΗΠΑ, Ελπιδοφόρε;;; Ποιά συμφέροντα υπηρετείς; Της Εκκλησίας και της Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ, δύσκολο να το πιστέψουμε. Τι ρόλο παίζεις Ελπιδοφόρε;
 

- Γιατί ακόμα παραμένει στην Αρχεπισκοπή ο πράκτορας-λαμόγιο ''φάδερ 'Αλεξ'';;; 
Τι συμφέροντα υπηρετεί; 
Και ίσαμε πότε θα τον ανέχονται Ομογένεια και Εκκλησία;;;
 

Θα πείτε, όσο υπάρχει Βαρθολομαίος. Ο ''φάδερ 'Αλεξ'' τον ''κρατά'' γνωρίζοντας τα πάντα γιά την ροή χρήματος από ΗΠΑ, στον φιλοχρήματο πατριάρχη.

Ελπιδοφόρε και π. Καρλούτσο, μήπως είναι προτιμότερο ''να τα μαζέψετε και δρόμο'', πριν αρχίσουν οι δίκες;;; Η υπόθεση με την βρωμιά σας, με τα χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου, είναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα και η Δικαιοσύνη στις ΗΠΑ δεν καταλαβαίνει από ''άνωθεν παρεμβάσεις'' όπως π.χ. στην Ελλάδα ή στην Τουρκία.


Γ. Λυκ. - 25 Ιουνίου '19
(Θα υπάρξει και συνέχεια)
Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

15 σχόλια:

 1. Πώ,πώ,βρέ Πόπη,ιερείς και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια πάλι..κι άσε τους αγαθούς να ομφαλοσκοπούν με τις προφητείες. Εδώ στα ανώτερα 'πατώματα 'της εκκλησιαστικής μαφίας, εε συγγνώμη ιεραρχίας ήθελα να πώ, παίζεται βαρβάτο μπλάκ τζάκ. ...

  Έρρωσθε οι πρακτορεύσαντες

  Δημήτριος Αγιασοφίτης

  Υ.Γ μήπως θυμούνται εκεί στο πατριαρχείο της Πόλης, τι έχει γίνει με την περίπτωση της δικαστικης περιπέτειας του Πατριάρχη ( Δέσποτα ευλογείτε. ...) με ομογενή κων/πολίτη;
  Επίσης τί ποσά παίρνει το πατριαρχείο Κων/πόλεως ετησίως από τα μυστικά κονδύλια του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σιγά μην και δεν έγραφες... χαχαχαχαχα
   Βρε, άσε τους ιερείς και παλικάρια και τους ταλιμπάν που το παίζουν χριστιανοί και σκέψου απλά πως κάποτε, δυο χιλιάδες χρόνια πριν, υπήρξε ένας ξεχωριστός ΑΝΘΡΩΠΟΣ, που δίδαξε την ΑΓΑΠΗ.
   Και μέχρι εκεί, γιατί μετά πέσαν τα οβραίικα ερπετά και διαστρέβλωσαν τα πάντα.

   Και μην ακούσω κιχ, γιατί έχω νεύρα...

   Διαγραφή
  2. Πόπη μου, Θεάνθρωπος όχι απλά άνθρωπος! Συγγνώμη!!!

   Διαγραφή
  3. Γεια σας κυρία Σουφλή!Ποιος ήταν αυτός ο ξεχωριστός άνθρωπος;Ρωτάω διότι για τους Χριστιανούς τουλάχιστον αυτός που δίδαξε την αγάπη είναι ο Υιός του Θεού.ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ δηλαδή.

   Αναφέρεστε σε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο που δίδαξε εκείνη την εποχή;

   Διαγραφή
  4. @ Ευαγγελία μου και @2.32, απευθύνομαι σ' έναν φίλο, που δεν πιστεύει. Οπότε η λέξη ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, θα του ήταν "παράταιρη"...

   Διαγραφή
  5. Δημήτρη, ξαναστείλε το σχόλιό σου, χωρίς την τελευταία ερώτηση, γιατί θα γίνουμε μπίλιες... χαχαχαχαχα

   Υ.Γ. Όταν έλθεις, θα σου δείξω γιατί.

   Διαγραφή
  6. Κυρία Σουφλή όλοι έχουμε αν όχι φίλους τουλάχιστον συναδέλφους άθεους ή αντιχριστους.Δικαιωμα τους να πιστεύουν ή να μην πιστεύουν.Εμεις ομολογούμε τι πιστεύουμε εμείς.Οταν δεν μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε εμείς τότε δεν μπορεί να είναι φίλοι ή συνάδελφοι.

   Τι με νοιάζει εμένα τι πιστεύει ο αλλος.Οπως ομολογεί ο άλλος την αθεΐα του ή αντιχριστία του έτσι ομολογούμε κι εμείς την πίστη μας στον Υιό του Θεού τον Ιησού Χριστο!

   Αν δεν είμαστε άξιοι να υποστούμε το μαρτύριο όπως εκατομμύρια χριστιανοί στους αιώνες δεν είμαστε στα μέτρα του Αγίου Γεωργίου και Αγίου Δημητριου μέχρι σήμερα,ας ομολογουμε τουλάχιστον λεκτικά την πίστη μας.

   Αλλιώς θυμίζουμε τον ακατανομαστο που πήγε στους λάθρο αφαιροντας τον Σταυρό από πάνω του.

   Να σας πω την αλήθεια σε αναζήτηση εργασίας με ρώτησαν το θρήσκευμα.Το είπα ότι είμαι Ορθόδοξος Χριστιανός.Εχετε δει εσείς να ρωτάνε τι θρησκεία πιστεύεις για να σε πάρουν σε δουλειά;Αν έλεγα άλλη θρησκεία μια χαρά θα με προσλάμβαναν.Αλλα δεν πειράζει.Εχει ο Θεός.Μια μέρα θα πεθάνουμε.Αυτος από πάνω ξέρει.Τα μαζεύει όλα τα καλά και τα κακά και μπαίνουν σε ζυγαριά.

   Υ.Γ:Μου κανει εντύπωση που κάτι κομμουνιστες έχουν πείσμα με την ιδεολογία τους και Χριστιανοί αρνουμαστε να ομολογήσουμε την Θεότητα του Χριστου;

   Ναι ρε,είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος,ο Χριστός είναι ο Θεός τιμή μου και καμάρι μου.Και ποιος είσαι εσύ και τι είσαι που θα μου θίξεις το πιστεύω μου;

   Συγγενικό πρόσωπο είχε φίλη μια Γερμανιδα.Αρχισε η Γερμανίδα και έλεγε κάτι για την θρησκεία μας και της απαντάει.Ευθεως!Άκου να σου πω.Μπορει να είμαστε ότι είμαστε.Ο Θεός ξέρει για τον καθένα.Αλλα την πίστη μας εμείς δεν την αφήνουμε.Απο τότε η Γερμανίδα την σεβάστηκε ακόμη περισσοτερο και φυσικά ούτε ξαναέκανε λόγο.

   Καταλαβατε τι γίνεται;Αυτό είναι το γνήσιο το πνεύμα το Ελληνικό το Χριστιανικό.Προτιμω να χαλάσω την φιλία μου παρά την πίστη μου για να μην στεναχωρηθεί ο άλλος.
   Όχι φίλε!Η θα σέβεσαι την πίστη όπως σέβομαι την δικιά σου αλλιώς άντε γεια.


   Διαγραφή
 2. Ο ένας με σύνθημα η ελπίδα έρχεται,ο άλλος Ελπιδοφόρος..Σε συνέντευξη του στο EURONEWS σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον Ελληνισμό των ΗΠΑ ,ο Ελπιδοφόρος σε γενικές γραμμές εξεθείασε την ομογένεια για το πόσο προκομμένοι είναι με τις επιχειρήσεις τους με τις πανεπιστημιακές γνώσεις τους..... `Και το κερασάκι,-ακόμη και στον αθλητισμό η ομογένεια είναι μπροστά,εννοώ τον Γιαννη τον Ατεντοκούμπο-.Ο καθένας άς βγάλει τα συμπεράσματα του.Δικαιοκλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΑΝΤΕΝΤΟΚΟΥΜΠΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ?ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ.

   Διαγραφή
  2. Το κακό είναι ότι έχουν ταυτίσει στην Ελλάδα την υπηκοότητα με την ιθαγένεια για νέους ψηφοφόρους.Αυτα ξεκίνησαν από το ΠΑΣΟΚ τα κόλπα με Ελληνοποιήσεις παλιννοστούντων και μη εκ πρώην σοβιετικών " δημοκρατιών".Ειδικά όταν εκδιδόταν τα διαβατήρια από τις νομαρχίες.Καποιοι από αυτούς Ελληνοποιουν ακόμη και τα επίθετα τους για να μην διακρίνεται η καταγωγή τους.Κοτζάκιν Κοτζακίδης.

   Γιατί να μην υπάρχει ο διαχωρισμός Ελληνικής ιθαγένειας και υπηκοότητας;Ήρθες από το πουθενά;Θέλεις να πολιτογραφηθεις Έλληνας;Πρόσφερε στην Ελλάδα.Πηγαινε στρατό πλερώσει φόρους μάθε Ελληνική ιστορία και εφόσον έχεις λευκό ποινικο μητρώο να σου δώσουμε μια υπηκοότητα.

   Η ιθαγένεια πρέπει να είναι ένας από τους δύο γονείς τουλάχιστον Έλληνας.
   Εβλεπα σε μια εκπομπή έναν ηλίθ@@ να λέει ότι στην Αμερική όταν γεννηθείς παιρνεις την Αμερικανική ιθαγένεια.Ε πήγαινε να γεννηθείς στην Αμερική βρε ουφο.Η Αμερική Ελλάδα είναι;Μαζεύτηκαν όλες οι φυλές του κόσμου στην Αμερική και αφού πετσοκοψαν τους Ινδιάνους έγιναν Αμερικανοί.

   Είναι το ίδιο με την Ελλάδα;Στην Ελλάδα οι ιθαγενείς είναι οι Έλληνες και κάποιοι χαζοβιοληδες προοδευτικοί του κ@@ου θέλουν να γενοκτονησουν τους αυτόχθονες ιθαγενείς Έλληνες για να τους αντικαταστήσουν με τις δώδεκα φυλές.Ειναι δυνατον;Άλλο Αμερική άλλον Ελλάδα.

   Διαγραφή
 3. Επειδή δεν αρέσουν σε κάποιους οι χριστιανοί ίσως γι αυτο ήρθαν και έρχονται τα παιδιά του "Αλλάχ" να τους εκπολιτίσουν.Γι αυτό γίνονται αποδεκτοί ίσως στις ευρωπαϊκές χώρες ανάμεσα σε αυτές και η Ελλάδα.

  Πως να το χαρακτηρίσουμε αυτο τώρα."Θεία δικαιοσύνη";Είναι η δικαιοσύνη των Ταλιμπάν.Αν τυχόν ξαμολυθουν στους δρόμους και παίζουν μπάλα με τα κεφάλια μας αδιακρίτως τότε θα καταλάβουμε ότι αν πετύχεις επίορκο παπά το πρόβλημα διορθώνεται,αν σε πετύχει η δικαιοσύνη των αληθινων Ταλιμπάν δεν διορθώνεται,γιατί με κομμενο κεφάλι δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτα.

  https://youtu.be/xmRieRmV4b4

  Εκτός κι αν θέλουμε και άθεη σοβιετική Ένωση που όπως φαίνεται ούτε 4,5 χρόνια δεν την αντεξαμε,σκεφτείτε τι τράβηξαν σε άλλες χώρες που την είχαν 70-75 χρόνια από πάνω τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. https://www.iellada.gr/thriskeia/oi-anthropoi-xehasan-ton-theo-gi-ayto-kai-synevi-olo-ayto

   Διαγραφή
 4. Όλα για τα αργύρια; Καταγγελίες-σοκ Φιλάρετου κατά Βαρθολομαίου: Ζητούσε 28 εκατομμύρια δολάρια το μήνα-Άδειασμα και από τον Μητροπολίτη Λεμεσού

  Πηγές του vesti-ukr.com αναφέρθηκαν σε ένα e-mail που απευθύνθηκε στον Επιφάνιο, στον οποίο ο Βαρθολομαίος δήλωσε με σαφήνεια: η εκκλησία θα πρέπει να μεταφέρει «την δεκάτη» στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας ο «λογαριασμός» από τον Βαρθολομαίο περιλάμβανε 7.100 κοινότητες, οι οποίες πρέπει να μεταφέρουν 4.000-20.000 $ στην Κωνσταντινούπολη κάθε μήνα.

  «Ακόμα κι αν πάρουμε το χαμηλότερο ποσό, θα πρέπει να μεταφέρουν περίπου 28 εκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα – αυτό είναι ένα ποσό εντελώς απίθανο για την ουκρανική εκκλησία» πιστεύει ο πληροφοριοδότης του Vesti.

  Το οικονομικό σκέλος της νεάς Εκκλησίας είναι πολύ περίπλοκο.

  https://www.pentapostagma.gr/2019/06/%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b1%cf%81%ce%b3%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%86%ce%b9%ce%bb.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Νεογενίτσαροι παπάδες, ΗΠΑ: Δεν θέλουν την ελληνική παιδεία
  Να τα αποτελέσματα της αδιαφορίας μας. Αφήσαμε έναν άπληστο-φιλοχρήματο και εκβιαζόμενο ''πατριάρχη'' να μας διαλύσει, να μας αφελληνίσει, κάνοντας εξαιρετική δουλειά γιά την...Τουρκία. Αφήσαμε ''καραγκιόζηδες-αρπακτικά'' που υποδύονται τους αρχιεπίσκοπους και τους μητροπολίτες στις ΗΠΑ, να μας κλείνουν τα ελληνικά σχολεία που με κόπο και θυσίες έχτισαν Ομογενείς μετανάστες. Αφήσαμε ασυνείδητους ακριβοπληρωμένους παπάδες να μας χρησιμοποιούν και να μας εξαπατούν......

  https://www.kalami.us/2019/sxolia/rapismata-01.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Στις ΗΠΑ γίνεται ''της Αρχιεπισκοπής το κάγκελο''.
  Αrchbishop Elpis ''διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλ...''

  *** Μόνο 100.000 δολ. στοίχισαν στον ''άρχοντα ταμείων και παγκαρίων'' Ν. Ανδριώτη οι ''πρωτοκαθεδρίες'' στην ενθρόνιση Ελπιδοφόρου. 'Ενας ''τραπεζίτης'' φίλος του, την γλύτωσε με τα μισά.

  *** Oι ''τζάμπα'' στο γεύμα στο HIlton, μετά την ενθρόνιση Ελπιδοκτόνου, ήταν περίπου 190 άτομα, σε σύνολο 1.500. Βασικά καλεσμένοι από Ελλάδα, πολιτικοί και λοιποί ''πατούληδες'', μαζί και αντιπρόσωποι εξαγορασμένων ΜΜΕ. Οι 30.000 δολ. που ξοδεύτηκαν σε μετακινήσεις, δεν καταλάβαμε πως ξοδεύτηκαν και γιατί. Κατά συνέπεια, γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου, όπως έλεγαν γιά τα καθαρά κέρδη από το γεύμα αρχόντων-λεφτάδων, θα μείνουν πολύ λίγα χρήματα.....

  https://www.kalami.us/2019/sxolia/elpis_plaka-2019.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ