Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019

Δεν είναι μόνον αυτά που ο Αμερικανός Στρατηγός George Patton, είχε πεί, για τον Β' Π.Π.: "ήμασταν στην λάθος πλευρά του πολέμου", είναι και τα σχόλια λιαν ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά.Αμέσως μετά τον πόλεμο των ΗΠΑ εναντίον της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ο Αμερικανός στρατηγόρ George S. Patton δήλωσε: 

“Πολεμούσαμε τον λάθος εχθρό (Γερμανία) τόσο καιρό. Αλλά απο τη στιγμή που βρισκόμαστε εδώ (Σοβιετικά σύνορα) θα έπρεπε να επιτεθούμε στους Μπάσταρδους (Κομμουνιστές) τώρα αμέσως!“Υπάρχει τεράστια Εβραϊκή επιρροή στον Τύπο. Προσπαθούν να κάνουν 2 πράγματα: Να εφαρμόσουν τον Κομμουνισμο και να πετάξουν τους Γερμανούς και όσους δεν είναι Εβραίοι απο τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις.

Σε ένα γράμμα προς τη γυναίκα του έλεγε:
“ Δε μπορω να τους πω  την αλήθεια δηλαδή πως αν δεν αποκαταστήσουμε την Γερμανία ο Κομμουνισμός θα αρπάξει την Αμερική θα χάσουμε την Αμερική.”


‘Αλλες γνωστές δηλώσεις του κατά των Εβραίων είναι οι παρακάτω:

Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β' παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου! 2 

“Διακρίνω μια εβραϊκή εκδίκηση… Οι Γερμανοί πολίτες θα πρέπει να απομακρυνθούν από τα σπίτια με σκοπό την στέγαση των Εκτοπισμένων. Υπάρχουν δύο σφάλματα στην υπόθεση αυτή. Πρώτον, όταν αφαιρούμε ένα μεμονωμένο γερμανό απο το σπίτι του τιμωρούμε έναν
μεμονωμένο Γερμανό, ενώ η τιμωρία είναι – δεν προορίζεται για το άτομο αλλά για τη Γερμανική φυλή.

Επιπλέον, είναι εναντίον της αγγλοσαξονικής συνείδησης μου να βγάλω ένα άτομο από το σπίτι του, το οποίο θα είναι είναι στην ουσία μια τιμωρία, χωρίς τη δέουσα νομική διαδικασία.

Δεύτερον, ο Χάρισον και οι άλλοι  πιστεύουν ότι:
Οι Εκτοπισμένοι Εβραίοι είναι άνθρωποι μου λένε,  αλλά έτσι δεν το βλέπω εγώ, οι Εβραίοι..έχουν αξία ζωής χαμηλότερη αυτής των ζώων!”


“Σήμερα λάβαμε εντολές. . . οι οποίες έλεγαν να δώσουμε στους Ιουδαίους ειδικά καταλύματα.  
Αν δίνουμε στους Εβραίους, τότε γιατί όχι στους Καθολικούς, στους Μορμόνους κλπ;; .”

Tο αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με ένα αμερικανικό στρατιωτικό φορτηγό όλως τυχαίως, και μετά απο λίγες ημέρες ο Στρατηγός πέθανε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.


 ΣΧΟΛΙΑΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 14:47
Ό Αμερικανός στρατηγός,Τζώρτζ Σμίθ Μπάτον,εκτός απο τρομερός και ορμητικός μαχητής, ήταν και βαθειά ρατσιστής και κοντά στην ιδεολογία του ναζισμού και την θεωρία τής ανωτερότητας του λευκού ανθρώπου.

Μισούσε τους εβραίους και ειδικά τους κομμουνιστές,αφού επέμενε σε επίθεση εναντίον της σοβιετικής Ένωσης,κάτι που του στοίχισε την απομάκρυνσή του από το πεδίο της μάχης.

Ήταν απ'τους λίγους ίσως που αφουγκραζόταν τις φωνές τών αιχμαλώτων ανώτερων αξιωματικών των SS,περί σοβιετικής θηριωδίας.

Ή πίστη του στα ιδανικά της λευκής φυλής και η αντίθεση με την κομμουνιστική ιδεολογία,αλλά και την εβραϊκή φυλή,του στοίχισε την ζωή σε ένα περίεργο δυστύχημα αφού τράκαρε μαζί με έναν άλλον αξιωματικό στις 9 Δεκεμβρίου του 1945.

Έμεινε παράλυτος και μετά από 12 ημέρες ξεψύχησε.

Έτσι άρχισε το ταξίδι του στην Βαλχάλα των πολεμιστών,συναντώντας πλέον έναν άλλον αντισυμβατικό στρατιώτη.

Τον στρατάρχη διοικητή της φημισμένη μεραρχίας "φάντασμα",Έρβιν Γιοχάννες Όυγκεν Ρόμμελ.

Ίσως καλύτερα που πέθανε τόσο νωρίς,στο άνθος της στρατιωτικής του νιότης και δεν έζησε,την κατάπτωση του πάλαι ποτέ δυνατού Αμερικανικού Κράτους.

Ενός κράτους βουτηγμένος στην βιομηχανία της προδοσίας των λεγόμενων "inside jobs",της κυριαρχίας των Εβραίων και των "δύστυχων" μαύρων.

Στην δολοφονία προέδρων και στην χειραγώγηση πληθυσμών,με άφθονο LSD και σέξ αχαλίνωτο,μπολιασμένο στην μέχρι την δεκαετία του '50,παρακμιακή ρόκ μουσική.

Άν ζούσε πιο παλιά,ΝΑ ήταν από τους λίγους μή Τεύτωνες,πού θα γινότανε ποίημα του Σίλλερ.

Δέν έζησε για να δεί την κατάντια της στρατιωτικής ιστορίας να γίνεται γαϊτανάκι με σήριαλ τύπου "combat,rat patrol"κ.α,όπου οι αμερικανοί στρατιώτες δεν πεθαίνουν ποτέ,ενώ οι Γερμανοί πέφτουν σαν τις μύγες,ή,οί υπερπαραγωγές του Σπίλμπεργκ που είναι γεμάτες από ιστορικές ανακρίβειες,χλευάζοντας όχι μόνο τους Γερμανούς,αλλά και τους Αμερικανούς.

Βέβαια αυτό δεν έχει καμμία σημασία,ΑΠΟ την στιγμή πού ο πολύς λαός αρκείται στο να βλέπει ταινίες "σπλάτερ" και όχι ιστορικές αλήθειες.

Τί να κάνεις όταν βλέπεις σε ντοκυμανταίρ,αμερικανικά τεθωρακισμένα οχήματα να φλέγονται στίς Αρδέννες και δίπλα να περπατάνε μοναχικοί γρεναδιέροι των waffen SS των μεραρχιών "Das Reich" και "Hohenstauffen", σημασία έχουν οι εικόνες του Χόλυγουντ.

Ποιός ξέρει,ίσως ο στρατηγός Πάτον άν ζούσε, ΝΑ ήταν η "μούσα" του Ινδιάνου σκηνοθέτη Sam Pekinpah.

Να ήταν το άλτερ έγκο του λοχία Στάινερ στο αντιπολεμικό "Σιδηρούς Σταυρός". 
Αντιεξουσιαστής, αντικομμουνιστής, αντιεβραίος, ρατσιστής, ρομαντικός τροβαδούρος του πολέμου, lone ranger, ιππότης κυνηγός, συνωμοσιοπαρανοικός, ίνδαλμα του Αμερικανού σύγχρονου ήρωα William Milton Cooper, Δάνδης της καταστροφής, αλλά και εραστής της πραγματικής ειρήνης χωρίς πολυπολιτισμικότητες,ο τελευταίος των Μοικανών,απλά ήταν ήρωας.

Ένας τίμιος και γενναίος στρατιωτικός.ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 14:58

Παρεμπιπτόντως και για τους λάτρεις των συνομωσιών με ερπετοειδείς,παρακολουθήστε το έξοχο ξένο ντοκυμανταίρ "Apocalypse, the WW2", προσέχετε στο τελευταίο επεισόδιο στην παράδοση της Γερμανίας στους συμμάχους, τα μάτια του στρατάρχη Κάιτελ.
Σκέτο ερπετό. Θυμίζει κάτι από την "ιστορία του Μπράντον Κόρευ".Ανώνυμος20 Μαΐου, 2019 15:29

...ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΙΖΕΝΧΑΟΥΕΡ (ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΊΑΣ ΚΑΙ ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΟΛΟΜΑΛΤΑΣ, ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΑΝ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΜΙΣΟΝΑΡΚΩΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.

Ο ΑΪΚ ΕΓΙΝΕ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ Ο ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΑΙΣΤΩΝ ΦΡΑΝΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΈΝΝΕΝΤΥ.

 ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΠΆΠΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΤΟΤΕ ΤΖΩΡΤΖ ΜΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ "ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΟΥΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΣ."

ΒΛΕΠΕΤΕ...ΚΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ....

ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...
ΗΘΙΚΟΣ...
ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ....

ΤΑ ΣΤΡΑΤΌΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΔΕΣ.

ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΙΑσ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗσ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.

ΤΑ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΧΙΜΛΕΡ ΩΣ " ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ".

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΡΕΎ ΓΚΟΥΝΤ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

ΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ...ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ Α.Ι.=ARTIFICIAL INTELLIGENCE ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣ!!!

ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΘΟΤΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ;

Ο ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ...Η ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΨΕΜΜΑ.
Η συνολική ιστορία του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ Στρατηγού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, δεν είναι ακόμα στο σύνολό της δημοσιευμένη. 

Βρίσκεται σε καλοκλειδωμένα αρχεία, ενώ σημαντικό μέρος στοιχείων και γεγονότων ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ εδώ και πολύ καιρό, με λ.χ. χαρακτηριστικότερο το διαβόητο τρακάρισμα, όπου ο ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ οδηγός λοχίας, αλλά και οι δύο συνοδηγοί του ...ΕΞΑΫΛΩθΗΚΑΝ απο προσώπου γής (!) ενώ ΚΑΜΜΙΑ απολύτως έρευνα δεν διετάχθη γιά το αφύσικο πέσιμο του 'GMC Truck' μέ φόρα μάλιστα, πάνω στην υπηρεσιακή 'Cadillac'που πήγαινε αρκετά σιγά, του
Στρατηγού Τζ.Πάττον.
Ο παράλυτος πλέον στρατηγός ζήτησε επιτακτικώς απο τήν γυναίκα του να τον πάρει απο το νοσοκομείο γιατί θεωρούσε ότι θα τον σκοτώσουν, αλλά εκείνη απέτυχε....
ΟΥΔΕΜΙΑ νεκροψία διετάχθη ποτέ στο σώμα του Πάττον!
ΟΥΔΕΜΙΑ επίσημη παρουσία - σιώπησαν άπαντες! - έγινε στήν μάλλον αθόρυβη & βιαστική κηδεία του σε νεκροταφείο του Λουξεμβούργου (!!! όπου υπάρχει έως σήμερα) και όχι στο διάσημο στρ.νεκροταφείο 'Άρλιγκτον' στίς ΗΠΑ που ζήτησε η χήρα του!
Ο υπεύθυνος της δολοφονίας του ήταν ο αρχηγός του γραφ.'ΟSS', δηλαδή του "προθαλάμου" της 'C.I.A.', ο ταξίαρχος 'Wild' Bill Donovan, που μετά έγινε και πρώτος διοικητής της CIA!
(Ο δολοφόνος ονομαζόταν Ντάγκλας Μπαζάτα και πήρε απο τον Ντόνοβαν 10.000$ αμοιβή!)
Yπάρχει σχετική βιβλιογραφία στις ΗΠΑ, άν και περιορισμένη.

Το σύστημα δεν θα επέτρεπε ποτέ, να χτυπηθεί η Σοβιετική Ρωσία απο τον Πάττον, θέμα που λόγω του ευερέθιστου χαρακτήρος του το είχε εξωτερικεύσει σε διάφορες περιπτώσεις, ενώ είχε τσακωθεί πολλές φορές με Σοβιετικούς "συμμάχους" αξιωματικούς, σάν τον στρατάρχη Ζούκωφ.

Τόν Πάττον τον φθονούσαν (περίπου) άπαντες και τον φοβόντουσαν.

Η μόρφωσή του ήταν σπανιωτάτη, επί παντός επιστητού και μελετούσε συνεχώς.
Ήταν ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και δεν δίσταζε πρό ουδενός κινδύνου.
(Στήν Βόρειο Αφρική, ακάλυπτος πυροβολούσε με το ρεβόλβερ του ένα γερμανικό καταδιωκτικό που κτύπησε το αρχηγείο του!!!)
Ευχαριστούμε γιά την έξοχη θεματολογία.
ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΣ ΔΟΥΝ ΕΔΩ:
https://www.slideshare.net/frontfel/the-assassination-of-general-george-s-patton-53121053ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 18:34
Σημειωτέον,όπου OSS(πρώην CIA)βλέπε Ράινχαρντ Γκέλεν,ο μασώνος υπερκατάσκοπος του Χίτλερ και πραγματικό αφεντικό της CIA.


Καλημέρα σας, οικοδεσπότα, καί χρόνια σας πολλά!

Συνεισφέρω στη σχετική συζήτηση:

Το "Ντόνοβαν" είναι Ιρλανδέζικο επίθετο.
Εννοώ, ότι ως Ιρλανδικής καταγωγής, ο Ντόνοβαν λογικά δεν θα έδινε εντολή να εξοντωθεί ο Πάττον.
Η εθνική "ατζέντα" των Ιρλανδών είναι διαφορετική της των τζιούζ, καί δεν συμπλέουν.

Οπότε, αυτό το γεγονός πρέπει να μας προβληματίσει, γιά το πόσο πολύ μπορεί να προχωρήσει ο γενιτσαρισμός ενός ατόμου.

Ο δέ Πάττον, μεταξύ των άλλων πίστευε καί στην μετενσάρκωση.
Κάποια στιγμή (σ' ένα "διάλειμμα" των συγκρούσεων του Β' ΠΠ) πήρε καναδυό κολλητούς του, τους πήγε σ' ένα σημείο στην έρημο της Τυνησίας, καί τους είπε ότι εκεί δόθηκε η στεριανή μάχη Ρωμαίων καί Καρχηδονίων. (Την οποία -λέγεται πως- περιέγραψε με λεπτομέρειες.)Ανώνυμος20 Μαΐου, 2019 20:23

Ο 15:29 ΕΙΜΑΙ Η ΡΙΤΑ, ΚΙ Ο ΠΑΤΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΟΛΥ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ, ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΚΑΙ ΝΑΙ...ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΟΥ.

ΑΥΤΗ Η ΣΤΟΦΑ ΤΙΜΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΝΤΩΣ ΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ...

ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΙΔΙΩΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ,ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ,ΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ....

ΑΡΑ;
Ο ΠΑΤΤΟΝ ΑΝ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΓΙ'ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.

ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΡΟΝΕΙΑ ΚΑΡΧΗΔΟΝΑ.

ΩΣ ΠΑΤΤΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.

ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ "ΠΑΤΤΟΝ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΣΑΣ;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΔΟΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡ.ΚΑΊΤΕΛ!

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ.

ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΧΑΖΑΡΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΣΤΕΣ ΑΛΟΊΓΚΟΡ.

Ο ΣΑΜΑΝ ΛΥΚΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΤΟΥ Β' ΠΠ, ΟΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΚΑΦΗ ΜΕ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΒΡΩΣΗ.

ΟΙ " ΚΑΊΤΕΛ" ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ 'ΣΥΓΚΟΜΙΔΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 3ο ΠΠ=ΝΕΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ;

ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΠΕΤΣΝΑΖ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.....

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΠΕΙΓΕΙ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ Α' ΝΤΡΑΚΟΝΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΝΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΠΑΤΤΟΝ, ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΠΛΑΤΩΝΙΚΟΣ ΤΖΕΝΕΡΑΛ. Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Ο Πατον, βαθυς γνωστης της ιστοριογραφικης προοδου, εβλεπε οτι μετα την καταστροφη της Τσαρικης Ρωσσιας το ολοκαυτωμα της Γερμανιας θα επεφερε την τελικη πτωση του Ευρωπαικου Δυτικου Πολιτισμου, το πραγματικο αναχωμα, στη πορεια των Χαζαρων Ταλμουδιστων προς την ολοκληρωτικη κατοχη του πλανητη.

Ηταν μια απελπις προσπαθεια ενος ηρωος διοτι η Αμερικη ετελη ηδη υπο την κατοχη Χαζαρων Ταλμουδιστων (Ροθτσιλντ, Ροκφελερ, Ρουσβελτ).

Στο βιντεο που ακολουθει λεει "θα αλλαξουμε την Αμερικη να βολευη εμας", 15 λεπτο.
Οπως εχει συμβει στην Ελλαδα και σ΄ ολη την Ευρώπη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=628&v=2OEesHwLEK8
Iron Sky: The Coming Race (2019)
http://gamatotv.co/group/iron-sky-the-coming-race-2019

Είναι τελείως ελεεινή -η απόλυτη βλακεία- ίσως περισσότερο κι από την πρώτη, όμως μάς κλείνει το μάτι, μέσα στο στόρυ, σε πολλά από αυτά τα θέματα. Για να γίνω σπόιλερ.. μάς παρουσιάζει και τον Χίτλερ αλλομορφικό της φυλής Α Ντακόνις.


ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Μαΐου, 2019 21:52
ΚΑΙ βέβαια αδερφέ Κώστα μην ξεχνάμε τον μοναδικό απ'τους Αμερικανούς προέδρους που ήρθε ποτέ σε συνάντηση με τους ενδογήινους δρακονιανούς.Ό Ντουάιτ Άιζενχάουερ.Το είχε αποκαλύψει σε κοινό ό William Cooper,λέγοντας μάλιστα ότι τα τεράστια σκάφη που έβλεπαν στον ουρανό,δεν ερχόντουσαν από το διάστημα,αλλά από τα ανοίγματα τών πόλων.Μεγάλος οδηγός πληροφοριών,τα Χειρόγραφα Μέσσερσμιτ.Ανώνυμος20 Μαΐου, 2019 22:18
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΤΟ;;;

ΤΟ STRAIN,TO MIDNIGHT MEAT TRAIN,KAI TO IRON SKY TA ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!

ΒΕΒΑΙΑ...ΜΕ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ HORROR, ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΕΚΑΛΛΥΜΕΝΗ ΩΣ ENTERTAINMENT....

TΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ,ΘΑ ΛΥΠΗΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΕΩΝ...."Ο ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ";ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ;;

ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΡΧΑΙΟ ΟΣΟ ΚΙ Η ΔΡΑΚΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ=ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ "ΓΕΡΜΑΝΟΝΑΖΙΣΤΕΣ" ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ.

ΠΩΣ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΟΔΙΝΟ,ΧΟΙΡΙΝΟ,ΑΡΝΙΣΙΟ,Η ΠΟΥΛΕΡΙΚΟ;ΕΤΣΙ ΕΙΜΕΘΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΎΣ.ΚΟΠΑΔΙ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ.

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ,ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕ Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΠΑΣ ΠΙΟΣ Ο 12ος,Ο ΠΑΤΣΕΛΙ. 
ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΩΣΤΕ.

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΆΠΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΣΑΚΟ ΜΙΑ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΌΣΑ ".

ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΊΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΗΤΑΝ ΕΡΠΕΤΙΚΟΣ ΓΟΝΟΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΡΙΣΤΟΝ 'ΔΟΧΕΙΟΝ'=VESSEL ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ,ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ,ΟΤΑΝ Ο "ΑΛΛΟΣ" ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.

ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ,ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ.

Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ.

ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΛΑΣΕΡΤΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ "Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ.
ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ".

ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΟΠΟΥ ΚΙ Η ΜΕΡΚΕΛ=ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ, ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΙΔΙΣΙΑ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΗΝ "ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ".

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΒΡΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΛΥΣΙΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΓΕΝΩΝ.

Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΒΗΝΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΩ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΠΥΘΩΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ.

ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!! 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ....

ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ....

Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ,ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ, ΘΥΣΙΑ, ΑΙΜΟΠΟΣΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΕΙ.

ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙ'ΟΛΙΓΟΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ: Η PIZZAGATE ΟΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 13.000 ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ, ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.

ΑΥΤΟ;ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

Ρ.


Εννοείται πως με τον ίδιο τρόπο τις αντιμετώπισα αυτές τις σειρές, και όχι ως entertainment.

Kαι μιας και είπες για Χαζάρους.. φαντάζομαι έχεις ακουστά για το "κατώφλι"... Ασπάζονταν τον Ιουδαϊσμό, είχαν μεν κάποια συγγένεια με τους Ατλάντιους Μάγους της Βαβυλώνος, αλλά στο κατώφλι απέκτησαν ξανά τα σατανικά τους χαρίσματα ώστε να διεισδύσουν παντού και να κατακτήσουν τον κόσμο. Κι αυτό γιατί δεν είναι ο εαυτός τους. Στο κατώφλι παραμερίστηκε η προσωπικότητά τους και γίναν ξενιστές της πολυδιαστατικής σκατοδρακόφαρας.
Το "The Dyatlov Pass Incident (2013)- Devil's Pass" [ http://gamatotv.co/group/devil-s-pass-2013 ] για το κατώφλι στην ουσία μιλάει, αλλά στέλνει την μπάλλα στην εξέδρα, εμπλέκοντας και ταξίδι στο χρόνο για να μάς μπερδέψει.κατώφλι= διαστατικό πέρασμα, πύλη


Λέγεται -από τους αστρολόγους- πως στις μέρες μας (δηλ. τα λίγα 24ωρα πρό των εκλογών της 26ης τρέχοντος) αναμένονται χοντρές αποκαλύψεις.

Ίδωμεν!Μα χοντρές νομίζω είναι και οι αποκαλύψεις περί σκαφάτου αλιέτσι τσεκεβάρα και των δραστηριοτήτων της οικογένειάς του, που όταν τις λέγαμε το 2012-14 μάς περιγελούσαν. Το ίδιο για τη συνωμοσία του γιωργάκη παπανδρέου με το χαζαρο-ιερατείο της Ευρώπης, που λεπτομέρειές του βγήκαν στο φως αυτές τις ημέρες. Πιστεύω κι εγώ ότι έρχονται κι άλλα, πιο εκτεταμένου αντίκτυπου.Ανώνυμος21 Μαΐου, 2019 21:13
ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΛΕΓΑΝΕ ΓΟΥΡΛΟΥ....

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ...ΠΕΡΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΩΝ...

ΑΣ ΒΑΛΩ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΑΛΣ ΤΗΣ ΜΠΕΛΛΙΝΖΟΝΑ.

ΓΡΑΦΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΒΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΒΑΤΕΣ.

Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΞΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΦΑΡΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;

ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΚΡΟΝ ΠΕΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,ΩΠΑ;
ΚΑΤΙ ΤΕΡΕΖΕΣ ΜΕΥ,ΑΠΟ ΙΝΓΚΛΑΝΤ,ΚΑΤΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΙ(ΣΑΝΤΛΕΡ+ΑΝΙΣΤΟΝ),ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑΠΑΡΤΥ,ΟΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΟΣΟ ΝΑ ΝΑΙ...

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ.ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ.Ο ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΠΆΠΑΣ, ΟΛΟΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΩΠΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ!

ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΕΛΑΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΜΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ ΣΑΝ ΑΡΛΕΚΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΙ ΟΙ ΜΟΡΤΕΣ ΛΕΕΙ...
ΔΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΝΑΦ ΜΟΥΒΙ ΜΙΚΡΩΝ ΔΥΣΜΟΙΡΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΝΤΕ ΒΡΕ;
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΛΟΥ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΕΙ Η ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

https://8ch.net/pol/res/12708444.html

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΊΤΣΕΡΛΑΝΤ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΑΡΧΗΓΕΙΟΝ ΤΗΣ CIA.ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΣΑΡΔΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΆΓΜΆΤΊΚΌΣ ΚΡΎΦΌΣ ΆΡΧΉΓΌΣ....

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΈΣ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΡΧΙΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΜΠΟΥΣ ΦΑΔΕΡ,ΠΟΥ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΤΟΝ ΑΠΕΣΥΡΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ,ΚΑΘΟΤΙ Ο ΜΟΡΤΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΙΝ Ο ΤΖΑΚ Ο ΑΝΤΕΡΟΒΓΑΛΤΗΣ,ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΠΟΥΣ Ο ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΣ ΛΑΩΝ.ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΠΗΡΕ Η ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΑ,ΑΛΛΑ...ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ,ΤΟΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

ΑΝΤΕ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΕΠΕΣΕ,ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ....

ΡΊΤΑ


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

7 σχόλια:

 1. Και ποσα αλλα ΠΟΥ Ο Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.
  ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ.......


  Αλλα ειχε πει ΕΚΕΙΝΟΣ, καποτε:
  "Τον Β'ΠΠ δεν το κερδισαν οι συμμαχοι, ουτε τον εχασε ο Χιτλερ. Τον κερδισαν οι Εβραιοι με αιμα αλλονων φυσικα και τον εχασε η Ανθρωπωτητα"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "How Hitler Saved the Allies".

  Μεταφραση:
  "ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ...ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ".
  http://www.unz.com/runz/american-pravda-how-hitler-saved-the-allies/


  Μεταφραστε, διαβαστε και μορφωθειτε .......ζωντανα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιατί οι Γερμανοί ψήφισαν τον Χίτλερ;Διοτι τους είχαν φάει τσι δουλειές οι ακατανόμαστοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. .....Ειμαστε μια χωρα που ο πατριωτισμος διωκεται-φυλακιζεται -δολοφονειται (Φουντουλης-Καπελωνης)......... Υπενθυμίζω, ότι μόλις δύο ημέρες μετά την σύλληψη του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, του 3ου κομματος της βουλης, ο Σαμαράς εμφανίστηκε σε σύναξη Εβραιων της AJC ( World Jewish Congress ) στην Ν.Υορκη, αναγγέλλοντας την «διάλυση» της Χρυσής Αυγής, εν μέσω αποθέωσης από τους παρισταμένους…"τους τελειωσα ,οπως σας ειχα υποσχεθει" φωναζε περιχαρης ο Α.Σαμαρας......... ο Σαμαρας που ειχε πει "η ποιο υπερηφανη υπογραφη μου ηταν οταν αναγνωρισα το Ισραηλ το 1990, σαν υπουργος Εξωτερικων"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Στις εκλογές του Ισραήλ το Νοέμβριο του 1988, οι υποψήφιοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα, έλεγαν στους Ισραηλίτες ψηφοφόρους το εξής: «Μην ξεχνιώμαστε. Ο εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι. Αυτούς τους έχουμε από κάτω. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός». Αυτό γράφτηκε στην Γερμανική «Ντι Βέλτ» και δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα από την «Ελευθεροτυπία» στις 5 . 11 . 1988

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ο πολιτιστικός μαρξισμός βγήκε από τα σπλάχνα της Σχολής της Φρανκφούρτης
  ( Frankfurter Schule ), η οποία ιδρύθηκε στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από μπολσεβίκους, κατά κύριο λόγο εβραϊκής καταγωγής, το 1920.
  Ο σκοπός ήταν και είναι η καταστροφή των τριών πυλώνων της δυτικής κοινωνίας, της θρησκείας, του πολιτισμού και της οικογένειας.
  Ο Willi Munzenberg, ένας εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, το είχε δηλώσει κατηγορηματικά : «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει.. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες της και έχει γίνει η ζωή της αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ιδου πως κατηντησαν μια πολη διαμαντι στην Αμερικη οι Μπολσεβικοι της Φρανκφουρτης μεσα σε λιγες δεκαετιες.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=2134&v=bpAi70WWBlw

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ