Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019

ΤΡΙΓΜΟΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ
Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; 

Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; 

Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; 

Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! 

Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!


Τον Αχιλλέα τον Πεκλάρη, τον οβριό, τον θυμάστε, που ξεσήκωσε την αγανάκτηση των χρυσαυγητών, γιατί μπαινόβγαινε στο γραφείο του Μιχαλολιάκου;;;

Επειδή τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ψάξτε να βρείτε ποιός κρύβεται πίσω από τον Μιχαλολιάκο, και τον διατάσσει (ΠΡΟΣΟΧΗ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΙ...) να κρατάει χαμηλά τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

Και μπορεί ο Μιχαλολιάκος να κράτησε απόλυτα χειραγωγούμενο το κόμμα του, αλλά στην Βουλή, άλλος τον έβαλε... 

ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Χ.Α. ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΘΩΝΙΑ... Ο "ΑΣΤΥΑΝΑΞ", ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ.Καλλιόπη Σουφλή

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr


Είχα γράψει κατά το παρελθόν, ότι η “Χρυσή Αυγή” χαρακτηρίζεται από φοβερή εσωστρέφεια, η οποία από τη στιγμή που έγινε Κοινοβουλευτικό Κόμμα δεν έκανε καμιά ανανέωση του δυναμικού της πρώτης γραμμής, μη εντάσσοντας στους κόλπους της υγιή και άφθαρτα πατριωτικά στοιχεία! 

Δεν ενέταξε στους κόλπους της προσωπικότητες της Κοινωνίας μας, που θα της έδιναν τη δύναμη της εκτίναξης των εκλογικών της ποσοστών, όπως ακριβώς έγινε σε άλλες χώρες της Ευρώπης, που κόμματα με την ίδια ιδεολογική πλατφόρμα με τη “Χρυσή Αυγή”, είτε έγιναν κυβέρνηση, είτε είναι στην αντιπολίτευση με ισχυρά ποσοστά! Επίσης, η ακραία πολλές φορές ρητορική της, παρ΄ ότι εξόχως πατριωτική, δεν επιτρέπει την εκτίναξή της και την κρατάει στα ίδια ποσοστά που κατέλαβε στις τελευταίες εκλογές!

Ωστόσο, στα περισσότερα στοιχεία που παραπάνω αναφέρω έρχεται να προστεθεί και μια υπέρμετρη εσωστρέφεια, που πηγάζει κυρίως από τον αρχηγό της, τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το σκληρό του Επιτελείο, στο οποίο ηγούνται οι Βουλευτές Ελένη Ζαρούλια και Γιάννης Λαγός! 

Αυτή η εσωστρέφεια – κακοδαιμονία Συστημικών κομμάτων – έρχεται να δηλητηριάσει και την “Χρυσή Αυγή”!

Η “Χρυσή Αυγή” που τρώει τα παιδιά της…


Έτσι, σύμφωνα με ακριβέστατες πληροφορίες μας, το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”, που έχει δώσει σε πολλούς Συνέλληνες ελπίδα στην πολιτική μας έρημο, δέχεται άλλο ένα ρήγμα, αυτή τη φορά περισσότερο ισχυρό από κάθε άλλη φορά, όπως επί παραδείγματι με την αποχώρηση αρκετών Βουλευτών!


Ένα διαμπερές ρήγμα σε περιοχές όπου η “Χρυσή Αυγή” αντλεί μεγάλα εκλογικά ποσοστά! 
Τη Λακωνία και τη Μεσσηνία! 

Στη Λακωνία, όπου στις περασμένες εκλογές του ψηφοδελτίου ηγείτο ο Διευθυντής – εκδότης της εφημερίδας “Αδούλωτη Μάνη” Γιώργος Δημακόγιαννης, και ο οποίος με εντολή Νίκου Μιχαλολιάκου απομακρύνεται – να το πούμε όσο πιο κομψά μπορούμε – από τις κυρίαρχες επιλογές του αρχηγού στην περιοχή! 

Στο κέντρο, δίπλα στον Η. Κασιδιάρη, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ


Ο Γιώργος Δημακόγιαννης, ήταν ο μεγάλος πολιτικός παράγοντας της “Χρυσής Αυγής” στην Λακωνική γη! 

Άλλη μια “απερίσκεπτη” (;;;) ενέργεια του αρχηγού, είναι η αποπομπή από την Τοπική Οργάνωση της “Χρυσής Αυγής” Μεσσηνίας, των μελών της 5μελούς Επιτροπής της, Γιάννη Ζαφειρόπουλου (Ταξίαρχο ε.α. της Αεροπορίας) και Δημήτρη Αδαμόπουλου (υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο Μεσσηνίας και πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου και πρώην πρόεδρο της Τ.Ο της ΝΔ)!


Αυτά έγραφα στις 26 Μαρτίου – κατ΄ αποκλειστικότητα – και επιβεβαιώθηκα πλήρως! Όπως επίσης, κατέληγα την ίδια ημέρα στο εν λόγω άρθρο μου, ως εξής:
«Οι ευρωβουλευτές της “Χρυσής Αυγής” Γεώργιος Επιτήδειος και Λάμπρος Φουντούλης (σ.σ. πατέρας του δολοφονηθέντος Γιώργου την 1η Νοεμβρίου 2013 μπροστά στα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο Αττικής), δεν θα είναι στη λίστα του ευρωψηφοδελτίου! Αντίθετα σε αυτό θα είναι ο Γιάννης Λαγός»!
Και γι΄ αυτήν, την κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση, επιβεβαιώθηκα πλήρως!

“Πόλεμος” Κωνσταντίνου – Λαγού;Σήμερα θα σας δώσω μια επίσης κατ΄ αποκλειστικότητα είδηση!


Όπως γνωρίζετε το ευρωψηφοδέλτιο της “Χρυσής Αυγής” ξεκινάει από το “Κ” (Αθανάσιος Κωνσταντίνου) και το “Λ” (Γιάννης Λαγός)! Περίεργο βέβαια θα ισχυρισθείτε, πώς δεν υπήρχε άλλος “άξιος” υποψήφιος πού το επώνυμό του να ξεκινάει από το Α έως το Ι; Περίεργο θα σας πω!


Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε, πως αυτό έγινε για να είναι σίγουρη η εκλογή των δυο επιτελικών στελεχών της “Χρυσής Αυγής” και του Νίκου Μιχαλολιάκου, Κωνσταντίνου και Λαγός! 

Οι ίδιες κακές γλώσσες λέγουν επίσης, πως όλο το υπόλοιπο ευρωψηφοδέλτιο, απλώς συμπληρώθηκε για να συμπληρωθεί!


Όμως η είδηση έρχεται από τη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της εκ Διστόμου Μαρίας Σιδέρη – Τσάμη!
Ακούγεται έντονα στα επιτελεία της “Χρυσής Αυγής”, πως ο κ. Γιάννης Λαγός “παίζει δίδυμο” τον εαυτό του και την κ. Σιδέρη! Και αυτή η είδηση είναι κορυφαία – εάν επαληθευτεί – από τη στιγμή, που όλες οι εκτιμήσεις δίνουν δυο έδρες στην Ευρώπη για τη “Χρυσή Αυγή”!Έτσι, αυτή η φημολογία μου είπαν, πως έφτασε στον κ. Κωνσταντίνου κι έχει “αγριέψει πολύ”! Αφού δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός, πως η κ. Σιδέρη ήταν εκ των ομιλητών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος στη Μεσογείων προ ημερών!


Ποιος τελικά φταίει; Ο Μιχαλολιάκος, ο Ματθαιόπουλος ή τρίτος “άνθρωπος”; 


Έγραφα πρόσφατα, στις 15 Μαΐου 2019:


«Το Σάββατο το βράδυ – 11 Μαΐου 2019 – έσκασε σαν βόμβα η είδηση, ότι ο συνδυασμός της “Χρυσής Αυγής” για τη διεκδίκηση του Δήμου της Θεσσαλονίκης κηρύχτηκε άκυρος από την ελληνική δικαιοσύνη και δεν θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019!


Άμεση ήταν η αντίδραση της “Χρυσής Αυγής” με Δ.Τ. για την απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, εξ ονόματος όμως (σ.σ. έχει μεγάλη σημασία αυτό) του κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος ήταν επικεφαλής του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”»!
Τελικά η ένσταση της “Χρυσής Αυγής” απορρίφτηκε και έτσι η “Χρυσή Αυγή” στο Δήμο της Θεσσαλονίκης δεν θα διεκδικήσει τα εκλογικά ποσοστά που της αναλογούσαν, λόγω και της σθεναρής πατριωτικής θέσεώς της στην εμετική – προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!


Από του σημείου όμως αυτού, ξεκινούν διάφοροι συνειρμοί και σκέψεις!
 
Ποιος τελικά φταίει γι΄ αυτήν την πρωτοφανή “απερισκεψία” κοινοβουλευτικού κόμματος; 

Φταίει ο Γραμματέας της “Χρυσής Αυγής” Νίκος Μιχαλολιάκος; 

Φταίει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη”, Αρτέμης Ματθαιόπουλος; 

Ή έχει βάλει το μακρύ χέρι του, τρίτο πρόσωπο που έχει μαζεμένα πολλά κατά του Αρτέμη Ματθαιόπουλου;

Πάντως οι δικές μου πληροφορίες λένε, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, στη Βόρειο Ελλάδα το “παίζει” αρχηγός και ζητάει να ακούν αυτόν κι όχι τον αρχηγό της “Χρυσής Αυγής” Νίκο Μιχαλολιάκο! 

Αληθεύει άραγε αυτή η πληροφορία;

Γνωρίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος όλα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί ακούγεται επίσης, ότι ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θεωρεί τον Γραμματέα της “Χρυσής Αυγής” ως υπαίτιο του Θεσσαλονικιού στραπάτσου!


Έτσι φρονώ, πως επειδή θέλουμε λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές να υπάρξει επίσημη διάψευση, αυτών των πληροφοριών!

Μέχρι τις εκλογές …επανέρχομαι…

 

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

24 σχόλια:

 1. Η Χ.Α δεν θα έχει συμμετοχή για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.Στις Δημοτικές εκλογές δεν παίζει πιστεύω ρόλο μεγάλο η κομματική προέλευση.

  Οι τοπικές κοινωνίες θέλουν ανθρώπους που θα καλυτερέψουν την ζωή τους στην πόλη.Γι αυτό και στη Θεσσαλονίκη ψήφισαν τον Μπουτάρη.Σιχαθηκαν την προηγούμενη δημοτική αρχή Παπαγεωργόπουλου με ότι αυτή κουβάλησε μαζί της.Φυσικα προδόθηκαν χειρότερα από τον Μπουτάρη.

  Με λίγα λόγια περισσότερο οικείος είναι για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Ορφανός ή ο Ψωμιάδης,ή ο Νασιούλας παρά ο Ματθαιόπουλος.

  Η χρυσή αυγή όμως συμμετέχει στην Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας.Μπορει αν θέλει να εκφραστεί εκεί περισσότερο εθνικά οποιος θελει.Αλλα θεωρώ εκει ότι μάλλον θα κερδίσει ο τζιτζικωστας ανεξάρτητος προερχόμενος της ΝΔ διότι κάτι ψιλοεκανε στη θητεία του.Περυσι δεν τους έφαγαν τα κουνούπια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Χρυσή Αυγή πρέπει επειγόντως να έχει αρχηγό τον Ηλία Κασιδιάρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν το προβάλουν το κόμμα τους,τις θέσεις τους,τα στελέχη τους.Τους ψήφισα και θα τους ψηφίσω και τώρα,αλλά εάν δεν ανανεωθούν ποικιλοτρόπως και δεν εκσυγχρονιστούν θα είναι η τελευταία φορά.Και τελευταία φορά ψηφοφόρος εάν δω ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πρώτα κόμματα.
  Εάν οι υπόλοιποι συνελληνες επιθυμούν για πάντα νδ Σύριζα πασοκ παυω να συμμετέχω σε εκλογές.Δεν αλλάζει τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Προφανώς αν υπάρχουν αξιόλογες προσωπικότητες πρέπει να εξοβελίζονται, για να μην επισκιάζουν τους εκλεκτούς του αρχηγούκου!
  Καλά... σε ΚΟΜΜΑ ηγείται ο άνθρωπος, ή σε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δανάη μου, επειδή γνωρίζω και προσωπικά τον κ. Γιώργο Δημακόγιαννη, σε πληροφορώ πως πρόκειται για σπάνιο Άνθρωπο και Έλληνα.

   Ο νικολάκης όμως, δεν θέλει Ακέραιους, Αγωνιστές, Φιλότιμους και Μπεσαλήδες... θέλει αφελείς, εμμονικούς και ανεγκέφαλους, και κυρίως φανατισμένους, που δεν έχουν την δυνατότητα να σκεφθούν τις... "παρόλες του"...

   Θέλει προβληματικούς, όπως είναι και ο ίδιος...

   Θέλει λίγους και ελεγχόμενους... τους πολλούς και τους ελεύθερα σκεπτόμενους τους διώχνει... τους διαγράφει...

   Αν σκεφθείς πως έχει ακριβώς την ίδια οργανωτική δομή όπως και το ΚΚΕ, αντιλαμβάνεσαι αμέσως ποιός είναι ο ρόλος του.

   Δυστυχώς, τον έχουν πιστέψει και ικανά στελέχη, που φεύγουν τρέχοντας όταν συνειδητοποιούν πως πρόκειται για ένα κόμμα "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ" που δεν θέλει... άλλα μέλη...

   Θυμήσου την πρόβλεψή μου μετά τις Περιφερειακές εκλογές... και δη μετά την δεύτερη επαναληπτική...
   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ο Παναγιώταρος, της κλίκας, δεν θα ξεπεράσει το 3-4, βία 5% και θα συνεργαστεί με τον Πατούλη.

   Μέχρι τις εθνικές εκλογές, πιστεύω πως θα πάρει και τις χρηματοδοτήσεις που τους στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια...
   Υπάρχει μια τέτοια κρυφή συμφωνία με τον Τσίπρα... έτσι λένε οι κακές γλώσσες.

   Και να είσαι σίγουρη, πως σύντομα θα αποκαλυφθεί ο ρόλος του νικολάκη και της κλίκας του...

   Και τότε θέλω να δω τι θα λένε κάποιοι ... εμμονικοί χρυσαυγήτες... εδώ και ολούθε...

   Πίστεψέ με, δεν θα χαρώ...
   Είναι πληγή όταν σε προδίδουν αυτοί στους οποίους πίστεψες και επένδυσες όνειρα και επιθυμίες...

   Διαγραφή
  2. Τι που ειναι αυτος;
   Χανεται αυτος; Αυτος ολο εδω γυρω τριγυρναει.
   Θες αποδειξη;
   Ριχτου μια αναρτηση με.....σκελετους Μιχαλολιακου και θα σκασει μυτη απ' την γωνια με χιλια.....
   Ρε εμενα με λενε Καλλλλιοπη και δεν ξερω τα σωψυχα μου;

   Διαγραφή
  3. Υπάρχει κόμμα που δεν είναι οικογενειακή επιχείρηση;Αυτά που κυβερνούν επί 40-50 χρόνια και εσχάτως το Σύριζα και ο Λεβέντης και και και...Οικογενειακες επιχειρήσεις είναι.

   Καλα κάποτε που η Ελληνική οικογένεια ήταν οικογένεια το καταλαβαίνω.Απο την στιγμή που έγινε μπου@@έλο η Ελληνική οικογένεια έγιναν μπου@@έλο όλα μαζί και τα κόμματα.

   Διαγραφή
  4. @4.59 ΡΕ ΞΕΝΥΧΤΗ... ΡΕ ΑΛΑΝΙ... τώρα, σε λένε ... "Καλλλλιόπη";
   Ρε, ούτε σε φύλο δεν στεριώνεις, ούτε σε όνομα ούτε σε επάγγελμα...

   Τελικά την βρίσκεις έτσι...
   ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ!

   Διαγραφή
  5. οσο να πεις το καλλιοπη ειναι πιο ωραιο ονομα απ το''' ζωζωκα η μπουζουξου'''....μωρ τι στο διαολο ολοι οι αντρες ευνουχοι κατηντησαν;;;;;

   Διαγραφή
  6. Όχι ακριβώς ευνούχοι...
   Κάνουν... "χειρονακτική" εξάσκηση, χρυσή μου...
   SELF SERVICE...

   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ;;;

   Διαγραφή
  7. Αχ .....κοπελα μου, 2 η ώρα τα μεσανυχτα και ψαχνω να σε βρω σε μπαρ, ταβερνες και..... κιλικια να σου πω ποσο αδιαφορη μου εισαι.

   Διαγραφή
  8. @3.14, βρε δεν σου έχω πει πως με ψάχνεις σε λάθος μέρη;;;
   Αλλά και στα σωστά να μ' έψαχνες, πάλι ΔΕΝ θα μ' εύρισκες... γιατί ΔΕΝ είμαι για τα μούτρα σου... άσε που έφτασες τελευταίος και καταϊδρωμένος...

   Υ.Γ. Και μην κλέβεις τα ωραία του ΚΟΝΚΛΑΒΙΟΥ.... το αντίγραφο, ποτέ δεν έχει την δροσιά, την φρεσκάδα και την αυθεντικότητα του πρωτότυπου.

   Κι εγώ, έχω μια φυσική απέχθεια στα ... αντίγραφα.
   Λατρεύω τ' αυθεντικά!

   Διαγραφή
 5. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΥΣ.ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΟΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ,.ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Την κυνηγούν γιατί δεν στήριξε τα εθνοκτονα μνημόνια όπως αυτοί.Ετσι απλά.Γι αυτό κι εγώ την στηρίζω.Δεν ψήφισε μνημόνια,νοιάζεται πρώτα για τους Έλληνες και δεν προδοσε την Μακεδονία,δεν ψήφισε νομους για εμφυλους για τζαμιά και παρομοια.Ποιος μπορεί να τα ισχυριστεί αυτά.Ο Βελοπουλος;Ο Φαήλος;Ο Καρατζαφέρης;Ο Λεβέντης;Ουδείς!

   Γι αυτό αξία θα λάβει την ψήφο μου η Χρυσαυγή!

   Διαγραφή
 6. Το πώς μεταχειρίζονται τα ΜΜΕ την 3η πολιτική δύναμη της χώρας πέρα από παράνομο και αντισυνταγματικό , είναι εξοργιστικό! Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια ένα πέπλο συνωμοσίας σιωπής καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της Χρυσης Αυγης εντός και εκτός Βουλής και όλες οι ομιλίες, τα Δελτία Τύπου και οι δράσεις πλήρως αποσιωπούνται.

  Στα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, βλέπουμε μόνο ψήγματα δηλώσεων και ενίοτε δυσφημιστικά και συκοφαντικά ρεπορτάζ, δίχως φυσικά την δυνατότητα απάντησης από την Χρυσή Αυγή. Η αρχή της ισονομίας και της ελεύθερης ενημέρωσης...
  καταστρατηγείται πλήρως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, αφού δεν υπάρχει καμία απολύτως προβολή!

  Η νέα τακτική συκοφάντησης λοιπόν είναι από την μια να αποσιωπάται πλήρως κάθε δραστηριότητα και από την άλλη οι δημοσιογράφοι να κατηγορούν την Χρυσή Αυγή για χαμηλούς τόνους και απουσία από τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν υπάρχουν εθνικιστικά κόμματα στην Ελλάδα. Μόνο ένα είναι αυθεντικό, λαϊκό, με μακρόχρονη ιστορία και αγώνες στους δρόμους, πλατείες και γειτονιές που το σύστημα επιχείρησε να εξαφανίσει με αποκλεισμούς, σκευωρίες, φυλακίσεις και δολοφονίες: Η Χρυσή Αυγή. ..........Όσο για τους άλλους που παριστάνουν τους εθνικιστές, είναι τέτοια μπάζα, που μόνο σαν ανάχωμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το σύστημα. Ο δε Βελόπουλος εκτός από κεραλοιφές και ματζούνια για την καράφλα, των άλλων (όχι τη δική του), πουλάει ο αθεόφοβος και επιστολές του Ιησού!!!....κωλοτουμπας απ το ΠΑΣΟΚ στο ΛΑΟΣ, μετα στην ΝΔ και τωρα εκανε κομμα για να εξαπατησει τους αφελεις.......O δε Σωρρας πουλαει ελπιδα σε απελπισμενους oφειλετες του Δημοσιου -Τραπεζων κλπ.......υποπτος ο ρολος του.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜΒΡΟΣΙΕ, στη σειρά λέμε... μπας και με τα χαστούκια, συνέλθεις...

   Διαγραφή
  2. Εσυ να κατσεις φρονιμα που μου εχεις ....'καταχαστουκισει' ολο το κοσμο που ....δεν γουστραρεις;;;;;
   Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ τα λεει μια χαρα.

   Ψηφιζουμε ολοΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
   Δαγκωτο αυριο.

   Διαγραφή
  3. @5.24, ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΟΧΙ Σ' ΕΜΕΝΑ.
   ΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ;;;

   Εσύ και ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, να πάτε να ... "δαγκώσετε" την... ολόχρυση "απαυτή" του Μιχαλολιάκου...
   ΕΜΕΙΣ, ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΝΕΡΟΜΠΟΥΛΗ;;;

   Διαγραφή
  4. Καταλαβαινω.
   Ηρθε η ωρα για το χαπι σου.

   Διαγραφή
  5. Το κακό για σένα είναι, πως είμαι αχαπάκωτη...
   Αποφεύγω τα χάπια, σαν τον διάολο το λιβάνι...
   Παρθένος, οργανισμός.

   Διαγραφή
 8. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

  ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ :ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕΘΟΔΙΟ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΡΙΨΗ ΜΟΛΟΤΟΦ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕ .
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
  ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΧΑ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΤΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ .ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΔΙΑΛΕΞΤΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ποπη εχεις ξεφυγει.......
  ολο σεξουαλικα υπονοουμενα εισαι.... τι σε εχει πιασει?????
  εχεις καιρο να πας στην βρυση???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΜΒΡΟΣΙΕ, μεγάλο "κορίτσι" είμαι, δεν χρειάζομαι υπονοούμενα... τα λέω ευθέως.
   Όσο για την ... "βρύση", πάω όποτε κάνω κέφι ΕΓΩ και λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν.
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ;;;
   ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ!!!

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ