Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, από τον Κώστα Τουρναβίτη: "ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙ"!!!!!!!!!! ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο... "δημοσιογράφος" ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ! (βίντεο)
ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ήταν ένα σαφές μήνυμα από τους ... "επικυρίαρχους", ότι... "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ"!!!


"ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Ο ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ"!


 Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Σουφλή


Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σημαντικοί διάλογοι για το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, αλλά όλοι αυτοί, έχουν στόχο πολιτικά παιχνίδια και στην ουσία, την απόκρυψη της πραγματικής αιτίας που έγιναν κάρβουνο πάνω από 100 άνθρωποι στην κόλαση της 23ης Ιουλίου 2018.Προσωπικά, δεν θα  περίμενα ποτέ από τον "αντιπολιτευόμενο" τηλεοπτικό σταθμό SKY και τον "δημοσιογράφο" Αλέξη Παπαχελά, να αποκαλύψουν όλη την αλήθεια για ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελέστηκε σε βάρος της Πατρίδας μας.Άλλωστε, δεν ξεχνώ, πως ο κ. Παπαχελάς, είναι μέλος της Παγκόσμιας μυστικής ελιτίστικης κυβέρνησης, "THE TRILATERAL COMMISSION", στην οποία ανήκει τόσον ο πρώην πρωθυπουργός ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, όσον και ο πρώην Πρόεδρος του ΟΤΕ ΠΑΝΑΓΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ... και φυσικά πίσω από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, βρίσκονται οι... ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Την αποκάλυψη είχαν κάνει το 2011, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και η υπογράφουσα, αλλά το σχετικό βίντεο από την σχετική εκπομπή, έχει ... "εξαφανιστεί"... (εδώ)

Ας γυρίσουμε όμως στο σήμερα, και στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ  ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


"Κινούμενη βόμβα μεγατόνων" ήταν οι αποκαλύψεις στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" της 4ης Μαίου 2019 και θα καταγραφεί στην ιστορία της Ελλάδας, από τους ιστορικούς του μέλλοντος... αυτούς που θέτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, υπεράνω πολιτικών σκοπιμοτήτων.


Προσκεκλημένος, ο Κώστας Τουρναβίτης, αδελφός του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗ και κουνιάδος της ηθοποιού ΧΡΥΣΑΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗ, δυο από τους 101 και πλέον θυμάτων στην ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΜΙΑΣ "ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ".
 Ο Κώστας Τουρναβίτης, ξετύλιξε το κουβάρι, μιας κατά συρροήν αποτρόπαιης ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ της κολασμένης Δευτέρας 23 Ιουλίου 2013 και... "ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ" τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
Σηκώνοντας τον σταυρό του στον Γολγοθά της απώλειας των δικών του ανθρώπων, ο Κώστας Τουρναβίτης, αποκάλυψε τα όσα έχει καταθέσει στην μηνυτήρια αναφορά του και στις ένορκες καταθέσεις του στον εισαγγελέα.
"Πόσοι είναι οι αγνοούμενοι; Γιατί ποτέ δεν ανακοινώθηκαν τα ονόματά τους;", είπε ο κ. Κώστας Τουρναβίτης και έκανε λόγο για 102 νεκρούς και άγνωστο αριθμό αγνοουμένων, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Σε ερώτηση του κ. Παπαζαφειρίου "γιατί ένα τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ, χαρακτηρίστηκε από την "δικαιοσύνη" και τους εισαγγελείς ως "πλημμέλημα,  ο Κώστας Τουρναβίτης, ήταν σαφής:

"Για να πέσουν στα μαλακά.
ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΧΟ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ Ο ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ"!Ο κ. Κώστας Παπαζαφειρίου, περιέλαβε στην εκπομπή του και ηχητικό απόσπασμα προηγούμενης εκπομπής, στην οποία ήμουν προσκεκλημένη και είχα  θέσει ερωτήματα για τον ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, των  "HUNTER KILLER" που φέρεται να ... έφυγαν από την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Η απάντηση του Κώστα Τουρναβίτη, ήταν συγκλονιστική:

"Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ"!!!!!!!!!!!!!


Η απάντησή του, τα λέει όλα....!
Ήταν η ... πρώτη βόμβα μεγατόνων.Ο Κώστας Τουρναβίτης, μίλησε με αποδείξεις...

Έκανε λόγο για ΤΡΥΠΕΣ στο έδαφος, με αυξημένη ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ, τη οποία μέτρησε με Καθηγητή Πανεπιστημίου, ειδικευμένο στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΟΣ και για περισσότερες από 100 μετρήσεις σε Βουτζά και Μάτι.

"ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΤΑΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!", είπε ο κ. Τουρναβίτης, ενώ αναφέρθηκε και στον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, που ... υποτίθεται πως έλεγξε την ραδιενέργεια...

"Μίλησα με στοιχεία σε επιστήμονα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και ζήτησα να κάνουν ειδικές έρευνες, αλλά... με απέφυγε... "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο κ. Τουρναβίτης στην συνέχεια της εκπομπής, αναφέρθηκε σε αυξημένη ραδιενέργεια σε οπές και σε ... δένδρα...
Δένδρα που εσωτερικά ήταν καμμένα, αλλά εξωτερικά... ΑΚΑΥΣΤΑ!!!!!!!!!ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ , έκανε λόγο ο κ. Τουρναβίτης, αλλά και για οπές στο έδαφος, που αποδεικνύουν προσανατολισμένες στοχεύσεις...

Στην συνέχεια ο κ. Τουρναβίτης, έθεσε ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ερωτήματα στον ... ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος είχε πει για ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ:

"ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΗ"!!!!!!!!!!!!! (εδώ)
"Ο κ. Παυλόπουλος, θεωρείται έγκριτος συνταγματολόγος, παγκοσμίου κύρους και ως εκ τούτου, ακριβολογεί στα λεχθέντα του.
ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ;
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
ΠΡΟΣ ΠΟΙΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;;;", τόνισε ο κ. Τουρναβίτης.
Είμαι απόλυτα βέβαιη , πως ο κ. Τουρναβίτης, δεν περιμένει από τον πρόεδρο της "δημοκρατίας", απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Ένας τέτοιος σημαντικός μάρτυρας όμως όπως ο κ. Κώστας Τουρναβίτης με τις καίριες δημόσιες ερωτήσεις του, ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΠΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ... "δημοσιογράφο" ΑΛΕΞΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ.


Έχοντας υπηρετήσει στις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ και με άριστη γνώση στις επικοινωνίες των καταδρομέων, ο κ. Τουρναβίτης, αποκάλυψε πολλά και για τις επικοινωνίες μεταξύ της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και των ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα, ενώ παράλληλα δεν μειώνουν στο ελάχιστο τις ευθύνες τους, ανεξάρτητα του ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...

"Γιατί εβλήθη το Μάτι, κύριε Τουρναβίτη;", ρώτησε τον προσκεκλημένο του ο κ. Παπαζαφειρίου.

Και εδώ, είναι η δεύτερη βόμβα μεγατόνων...

"ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ Ή ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ", απάντησε ο κ. Τουρναβίτης και συνέχισε με την τρίτη βόμβα μεγατόνων...


"ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑΣΟΣ - ΚΑΣΟΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... αποκάλυψε ο κ. Τουρναβίτης, καθιστώντας σαφές, πως δεν αναφέρεται στην κυβέρνηση που έχει έτσι κι αλλιώς ξεπουλήσει την Ελλάδα, αλλά σε ανώτατους αξιωματικούς (προφανώς δεν εννοεί τις προσκυνημένες ηγεσίες των ενόπλων δυνάμεων), ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ.

 
Είπε δηλαδή ότι, ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ήταν ένα σαφές μήνυμα από τους ... "επικυρίαρχους", ότι... "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Στην ουσία ο κ. Τουρναβίτης, έδειξε τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

Είναι άλλωστε τοις πάσι γνωστόν, ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Ο κ. Τουρναβίτης, έκανε ιδιαίτερη μνεία και στον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ  ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Δεν παρέλειψε ο κ. Τουρναβίτης, να φωτογραφήσει τον "εθνάρχη" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για την φράση του "Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ"...


... και τον χαζαροεβραίο ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ για το... "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ"...
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Τουρναβίτης, στον ... πρέσβυ των ΗΠΑ, στην επίσκεψη που έκανε στον πρωθυπουργεύοντα Αλέξη Τσίπρα την επομένη του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ενώ επεσήμανε και πάλι, πως η "δικαιοσύνη", μπορεί να καλέσει τον πρόεδρο της "δημοκρατίας" Προκόπη Παυλόπουλο, για τα όσα είπε περί ... ΘΥΣΙΑΣ!

 
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον βρώμικο (κατά την προσωπική μου άποψη) ρόλο των δύο ... συνταγματολόγων κ.κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ και ΝΙΚΟΥ ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ, οι οποίοι ΩΣ ΜΗ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΕΡΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, στην προσφυγή που είχε κάνει ο κ. Τουρναβίτης μαζί με άλλα πρόσωπα, στο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, καταφέρνοντας να καταρρίψουν τον νόμο, κάτι το οποίο έχει κάνει και τώρα, για τον  ίδιο νόμο που έφερε η κυβέρνηση Τσίπρα.

 
Αξίζει να επισημανθεί, πως όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" του Κώστα Παπαζαφειρίου στον δημοφιλέστερο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης  METROPOLIS 95,5, τα έχει καταθέσει ενόρκως στον εισαγγελέα, στις 31 Αυγούστου 2018.

Και εδώ, τίθενται κάποια ερωτήματα, από πλευράς μου:

1. Ο  .... πολυπράγμων στρατηγός ε.α. της Πυροσβεστικής, κ. Κουρμπάτσης, ο οποίος τυγχάνει και ... τεχνικός σύμβουλος οικογενειών που έχουν θύματα στο ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ του Ματιού, δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ;;;
2. Ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, με ειδικότητα στις ... φυσικές καταστροφές κ. Συνολάκης, με το πόρισμά του περί του ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, της Νέας Δημοκρατίας, τίποτα δεν άκουσε για όλα αυτά που κατέθεσε ο κ. Τουρναβίτης;;; (εδώ)
Εκ του μακρόθεν έκανε κι αυτός την έρευνά του και κατέληξε σε πόρισμα... "εξ απαλών ονύχων";;; 

Με  μοντέλα προσομοίωσης, κύριε διακεκριμένε  επιστήμονα, δεν καταλήγουμε  σε συμπεράσματα, μιας φωτιάς, που δεν είχε καμία σχέση με άλλες του είδου της...3. Ο Γερμανοφασίστας, που όρισε η κυβέρνηση των ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ως πραγματογνώμονα της... "Ανεξάρτητης Επιτροπής", για την διερεύνηση των αιτιών των ... πυρκαγιών στην Ελλάδα ΓΕΝΙΚΩΣ, ο καθηγητής ΓΚΟΛΝΤΑΜΕΡ, για ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, χαμπάρι δεν πήρε για τις οπές και τον ρόλο των ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ;;;
ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΩΘΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΟΡΙΣΜΑ;;; 

"Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Επιτροπής για τη Διερεύνηση των Αιτίων των Πυρκαγιών στην Ελλάδα, ο καθηγητής Γκολντάμερ τόνισε: «Το πόρισμα αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός πολύ εντατικού διαλόγου που διήρκεσε τέσσερις μήνες και στον οποίο συμμετείχαν Έλληνες επιστήμονες, ειδικοί, επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες όλων των κλάδων. Συμμετείχαν επίσης όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε επίπεδο ελληνικής κυβέρνησης και πραγματοποιήθηκε ένα στρογγυλό τραπέζι, σε εθνικό επίπεδο, τον Δεκέμβριο του 2018, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι παράγοντες». 
Όπως υπογράμμισε, στο Πόρισμα περιλαμβάνονται οι προτάσεις της Επιτροπής για τις επείγουσες δράσεις που πρέπει να αναλάβει η ελληνική πολιτεία προκειμένου να ενισχύσει τον ευαίσθητο τομέα της Πολιτικής Προστασίας." (εδώ)
Δείτε εδώ το Πόρισμα5. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΟΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΔΕΣ, ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ;;;


6. Μήπως η ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γνωρίζει κάτι;;; ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; (Έχω λόγο που ρωτάω, και μην αρχίσουν να μου την πέφτουν τα χρυσαύγουλα).


7. Η... μανδάμ "δικαιοσύνη", που έχει στα χέρια της ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ, γιατί δεν πράττει σύμφωνα με τον όρκο που έχουν δώσει οι εισαγγελείς;;;


8. Οι ... "δημοσιογράφοι" των... "έγκριτων" ΜΜΕ, ούτε λέξη;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ "ΓΑΡΓΑΡΑ", ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο κ. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ;Και περιμένουν όλοι  οι ανωτέρω, στους οποίους θέτω τα ερωτήματα, από ένα μικρό blog τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και την υποφαινόμενη διαχειρίστριά τους, και έναν παραγωγό εκπομπής, που δεν είναι δημοσιογράφος, που δεν σπούδασε σε πανεπιστημιακές σχολές δημοσιογραφίας, αλλά ασχολείται με τα κοινά και ασκεί σκληρή  κριτική,  τον κ. Κώστα Παπαζαφειρίου, να σηκώσουν το βάρος τόσο συγκλονιστικών αποκαλύψεων;;;


Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα, η κυβέρνηση θα είχε πέσει, μετά από αυτές τις αποκαλύψεις και οι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΦΕΚΙΣΤΕΙ, οι εισαγγελείς, θα είχαν κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ, οι ηγεσίες των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, της ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ και της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ, ΟΙ ... "δημοσιογράφοι" της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΘΑ ΕΨΑΧΝΑΝ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ και ο λαός, θα είχε βγει στους δρόμους να αγωνιστεί για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ.

Σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ...

 

Θα κλείσω αυτό το συγκλονιστικό ρεπορτάζ, με έξι  επισημάνσεις...


1. Την δήλωση τις πρώτες ώρες, του ... πρωθυπουργεύοντος τουρκοεβραίου Αλέξη Τσίπρα, έτσι όπως καταγράφτηκε από τα ΜΜΕ και στην συνέχεια ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! 


2. Το σχόλιο που έγραψε ο φίλος της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτης, ο Θοδωρής, στην τελευταία της ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας ότι η ζωή παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια, αφού η ηθοποιός τον συμβούλευε όταν εκείνος έχασε το σπίτι του από φωτιά και κάνει λόγο για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. (εδώ)

ανάρτηση Σπηλιώτη

 3. Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ και στην αγαπημένη Vasoula 2908, που από τις πρώτες μέρες, είχε μιλήσει σε βίντεό της, για ... ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ!
 4. Το πλούσιο ηχητικό υλικό, που αποκάλυψαν τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, στις εκπομπές του Κώστα Παπαζαφειρίου, από τις πρώτες μέρες μετά το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΥΛΗΣ και στα tags ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΙΟΥ, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.5. Τις μέρες αυτές, το πρωθυπουργεύον πιόνι, βρέθηκε στην Κρήτη, μαζί με την πολιτική συμμορία του, τον Πολάκη, τον Σταθάκη, τον Σπίρτζη και υπηρεσιακούς παράγοντες, και χόρευαν κρητικούς χορούς, με κρητικούς και κρητικοπούλες... 
ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ 101 ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ;;; 


 

Εχθές, ήταν ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ.

ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ  ΑΛΛΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΕΜΜΕΣΟΥΣ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ. 


Ακούστε το συγκλονιστικό βίντεο των μεγάλων αποκαλύψεων του Κώστα Τουρναβίτη στην εκπομπή "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ" του Κώστα Παπαζαφειρίου, εδώ... από το 1.08.00 και μετά... 
Καλλιόπη Σουφλή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

25 σχόλια:

 1. Κυρία Σουφλή, πρωτίστως ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
  Έχοντας παρακολουθήσει σχεδόν όλες σας τις εκπομπές στον κύριο Παπαζαφειρίου, δεν σας κρύβω πως είχα απογοητευθεί, και σας είχα χαρακτηρίσει φαντασιόπληκτη.
  Ακούγοντας τις αποκαλύψεις του κυρίου Τουρναβίτη, με τα αδιάσειστα στοιχεία, και κάνοντας ένα μικρό σερφάρισμα στο ίντερνετ για το ποιός είναι ο κ. Τουρναβίτης,σας ζητώ συγνώμη.

  Η κοινή γνώμη, πρέπει να πληροφορηθεί όλη την αλήθεια.
  Ελπίζω δε μετά από την ανάρτηση αυτή, οι συγγενείς των θυμάτων, να κινηθούν αναλόγως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χρόνια Πολλά, Αληθώς Ανέστη.

   Η αληθεια είναι πως αδυνατεί ο μέσος πολίτης, να αντιληφθεί τα σατανικά παιχνίδια των "περιούσιων επικυρίαρχων" και την αποδοχή τους από τους εντός κρατούντες την εξουσία.
   ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

   ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

   Όσο για τον κ. Τουρναβίτη, και μόνον το βιογραφικό του αλλά και το ήθος του, αρκούν για να αντιληφθεί ο καθένας, πως όσα αποκάλυψε είναι αληθινά.

   Σε ότι με αφορά, δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω με τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, και τον πόνο χιλιάδων συμπολιτών μου, μιλώντας και γράφοντας φαντασίες...

   Η συγνώμη σας είναι αποδεκτή.

   Διαγραφή
  2. Συγχαρητηρια ποπη σουφλη για το αρθρο σου...ναι λενε την.αληθεια.....σας φωναζω και εγω την αληθεια...τι μας χρειαζονται ολοι αυτοι ...οι εισαγγελεις...οι προεδροι της δημοκρατιας...οι πρωθυπουργοι...οι υπουργοι..οι δημαρχοι...οι αστυνομικοι...οι αρχηγοι της πυροσβεστικης...αφου και ψεμματα λενε...και συγκαλυπτουν τα ειδεχθεστερα εγκληματα.....ΟΛΟΙ ανηκουν στην ιδια θρησκεια την σατανικη την θρησκεια της υλης και του εγκληματος....
   Ξεχασαν οτι η φωτια αρχισε απο την περιοχη που εχει παραθαλλασια βιλλα ο σημιτης....συνεχιστηκε στο βουνο του λουτρακιου που εχει βωξιτες ( οπου ακους βωξιτες το μυαλο σου παει σε ελληνα μασωνο που ασχολειται με βωξιτες και ειναι και μπιλντεμπερκ )....συνεχιστηκε στο ματι και συμπληρωσε με το κερασακι την τουρτα....
   Βγαινει ο πασοκονεοδημοκρατοφιλος χρηστος κασταμονιτης παγγελματιας και λεει στην ιντερνετικη εκπομπη του οτι η φωτια στο ματι μπηκε απο τους τουρκους για να καψει δηθεν ο ερντογαν τους 8 .....εγω του απαντησα δεοντως...αλλα θελω να του στειλεις και το υπεροχο αρθρο σου....να πεις στους αναγνωστες σου να μην ψηφιζουν τα κοματα που τους εκαψαν....

   Διαγραφή
  3. Δεν τον γνωρίζω... μπορείτε να του το στείλετε εσείς.

   Διαγραφή
 2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ,ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ....ΥΠΑΡΧΕΤΕ.

  ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.ΛΙΓΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΠΙΑ.ΜΕΤΡΗΜΈΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΧΕΡΙΟΥ.

  Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ....ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΙΟ...ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΟΙ παπαχελαδες χαζαροι ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΦΥΛΛΑΔΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ....

  ΚΙ Ο ΠΡΟΚΌΠΗΣ ΚΙ Ο ΑΛΕΒΙ-ΖΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...
  ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΟΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ;
  ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΑΝΕΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ " ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΦΟΥ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 20ετια ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ.

  ΤΑ DEWS ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΓΚΕΟΡΓΚ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΤΡΙΑΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ ΠΡΑΚΤΩΡ ΝΤΥΜΕΝΟΣ...ΠΡΕΣΒΗΣ " ΠΑΥΑΤ" ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ 300 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΜΑ;;

  ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ.

  ΚΑΙ Η ΝΟΤΡΝΤΑΜ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ DEWS!ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΧΘΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ...

  Η ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΘΡΟΝΩΝ ΧΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΓΑΡΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΕΣ.
  ΑΡΑ;ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΒΑΒΥΛΩΝΑ ΚΑΙ ΓΟΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ....

  Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ.
  Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ.

  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΑΣ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΒΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ;
  Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΡΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ....

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΝΔΡΑ+ΜΑΤΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.

  ΕΙΘΕ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΩΝ ΜΕ ΑΔΥΣΏΠΗΤΗ ΟΡΜΗ.
  ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΚΟ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΥ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ AERON....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όσο οι μιαροί θα χύνουν αίμα αθώων, ο Χριστός δεν θα ανασταίνεται πραγματικά...
   Δεν ξέρω καν αν οι μιαροί έχουν ψυχή...
   Θέλω μόνο να μου δώσει ο Θεός του σύμπαντος τη δύναμη, να ζήσω την τιμωρία των μιαρών και την ανθρωπότητα να συμφιλιώνεται στο όνομα του Χριστού.
   Θέλω την ΑΛΗΘΕΙΑ της πίστης μας, να λάμψει χωρίς τις μιαρές διαστρεβλώσεις των ερπετών.

   Να είστε καλά

   Διαγραφή
 3. Η προδοσία της πατρίδος από το ψευδεπίγραφο ελληνικό κράτος η οποία γίνεται συστηματικώς κι οργανωμένα εξηγείται από τον τρόπο αναγνωρίσεως συγκροτήσεως και συνθέσεως του,η προδοσία όμως του ίδιου του ιερατείου καθίσταται αδιανόητη,ο λαός χρειάζεται να πληροφορηθεί και να ενημερωθεί την πραγματική κατάσταση έτσι ώστε να συνεχίσει όποια αντίσταση δύναται αλλά κυρίως να μαυρίσει στις εκλογές τοπικές κι ευρύτερες όλους όσους ψήφισαν το (ναι σ' όλα)και να επιλέξει πρόσωπα και σχηματισμούς που καταγγέλλουν την εξόφθαλμη μεγαλύτερη προδοσία της πατρίδος και δεσμεύονται για την επαναφορά των δικαίων και των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών με ταυτόχρονη παραδειγματική τιμωρία όλων των ενόχων τόσο του εσωτερικού όσο κι του εξωτερικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σου είπα 2 φορές:όσο μας κυβερνάει αυτή. Διαχρονική συμμορία μας από το 74 δεν πρόκειται ούτε να αποζημιωθούν οι πληγέντες ούτε να εκτίσει κανένας από τους ενόχους φυλακή ούτε να πληρώσει κάτι από την τσέπη του/ότι θέλεις εσύ και οι άλλοι γράψτε και μάλιστα κάθε μέρα/σου έχουμε ζητήσει εσύ και όσοι δηλώνετε πατριώτες να ενωθητε με κοινό σκοπό να γίνει πετυχημένη γενική παθητικη απεργία ώστε να γίνουν εκλογές χωρίς τους ελληνοποιημενους από τον 5/10 και χωρίς την συμπιουλαρ και με μόνο τα άτομα που βρίσκονται εγγεγραμμένα στους δημοτικους καταλόγους πράγμα που δεν κάνετε/οπότε άντε όλοι εσείς και γαμη..../ο υδραυλικός

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 5. Στην συνέντευξή του στο δίκτυο BBC την Πέμπτη 26 Ιουλίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία. Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο κρατικός μηχανισμός ανταποκρίθηκε έγκαιρα, ο Καμμένος δήλωσε: «We are obliged to follow the NATO schedule. We are not allow in the same time to operate with the civil services».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Άλλη μια ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ.
   ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΤΑ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

   ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ ΔΙ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ.

   Διαγραφή
  2. Δηλαδη παραδεχτηκε οτι τους εκαψε με δολο...διοτι δολος στα νομικα υπαρχει και οταν δεν πραττει τα δεοντα.....

   Διαγραφή
 6. Έτερος λόγος για τις πυρκαγιές, νεροποντές που υπέστη η Αττική πιθανό να είναι η ψυχολογική προετοιμασία του κόσμου ότι έχουμε κλιματική αλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο η Νέα Τάξη θα διευκολύνει την Βουλή των ανθελλήνων να δεχθεί το χαράτσι των 700 δις που θα μας επιβληθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ενεργειακά όπλα https://m.beforeitsnews.com/v3/alternative/2019/3681975.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ ΛΥΣΣΩΔΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Να μην θεωρειτε τους κινεζους δρακοντοειδεις....δεν ειναι...αυτα τα λεει η μασωνικη λευκη αδσδφοτης των ιλλουμινατι που προσπαθει να επιβληθει στην ανωτερη απο αυτους κινεζικη στοα ....αλλα απετυχε........βγαζει λοιπον κατι ανοητα βιντεο στο γιου γιουτυμπ οπου καφηγορει......τους κινεζους οτι ειναι δρακονιανοι...ενω οι ιδιοι ειναι δρακονιανοι...

   Διαγραφή
 9. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΠΡΩΚΤΙΣΜΕΝΟΣ, ΗΤΟΙ ΚΑΤΑΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - ΣΑΞΟΝΟΜΟΓΓΟΛΟΣ - Ή ΜΑΣΩΝΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ - ΥΠΟΥΡΓΟΣ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΙΣΤΟΝΤΩΝ ΚΥΝΑΙΔΩΝ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ
  ΚΡΑΤΩΝ ... ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΝ
  ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ειναι χωρες τους....οι σατανομασωνοι δεν εχουν χωρα...ειναι αντεθνιστες....

   Διαγραφή
 10. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία Πόπη.......


  Επειδή έχεις την δυνατότητα από εδώ μέσα και σε διαβάζουν και στο εξωτερικό,(το ξέρω) .
  Δημοσιοποίησε ξανά και σε καθημερινή βάση , αυτά που είπε ο Καζάκης για ένα μήνυμα από την " Αμερικανική πρεσβεία " που έστειλαν σε όλους τους Αμερικάνους πολίτες,να εγκαταλείψουν την περιοχή στις 2 μ.μ πριν ακόμα ξεσπάσει η "φωτιά".

  Αγγελική


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αν ειναι αληθεια ( το εχω διαβασει κι εγω )....να το στειλεις στα αδεδφια μας του εξωτερικου.....και οσοι καταγονται απο τις πληγεισες περιοχες...προτεινω να μπουν συνδρομητες στα αττικα νεα...

   Διαγραφή
 11. ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΑΧΤΗ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΠΑΡΤΙΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑΧΤΗ Η ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΣ ΣΤΑΧΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ
  ΟΙ (ΚΑΛΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΕΘΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ
  ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
  Η ΠΡΟΜΑΧΟΥΣΑ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΖΕΥΣ ΣΩΤΗΡ ΝΙΚΗ
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥΛΗΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΑΚΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. http://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2019/02/1999.html?m=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Για το ολοκαύτωμα των Ποντίων θα πούμε κάτι;
  Μπα τι να λέμε τώρα.......  Αγγελική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Όσο η ΕΛΛΑΣ κυβερνάται από το χαζαρομογγολικό μπασταρδοκρατικό μεταποληστευτικό δοσιλογικό μισελληνικό καρκίνωμα, δεν πρόκειται να ορθοποδήσουμε ποτέ. Τα μισελληνικά πορνίδια του χαζαρομογγολικού κιναιδοβουλευτισμού μισούν την Ελλάδα και το έχουν αποδείξει εδώ και 40+ χρόνια, έχουν ρημάξει την ένδοξη πατρίδα μας ακατάπαυστα και σε κάθε επίπεδο. Ορδές λαθρεποίκων ήδη ελληνοποιούνται για να τους ψηφίζουν, αναζητείται ο Ελληνόψυχος ηγέτης για να ανάψει την σπίθα που λείπει. Όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν όπως πρέπει. Αυτή η γαμημένη σπίθα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ