Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ... "ΤΥΧΑΙΑ", ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ (Βίντεο)

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα  θα εξαρτηθεί  από την αποφασιστικότητα και την δύναμη των σιωνιστών  αλλά και από την αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου την  οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο ισχυρή και δυναμική θα είναι.
ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ... ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ!

Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
 

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιερουσαλήμ και η μεγάλη ένταση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων  έχει ως αφετηρία τον πάγιο στόχο των απανταχού Εβραίων να ρίξουν το τέμενος του Ομάρ για να βάλουν τα θεμέλια του νέου ναού του Σολομώντος.

Video by JerusalemOnline

Αυτό σύμφωνα με τους Εβραίους  πρέπει να γίνει πάση θυσία ακόμα και με παγκόσμιο πόλεμο  γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν λένε να αποδεχτούν τον Μεσσία.
Η ένταση έχει αρχίσει ήδη και πυροδοτεί μεγάλο αναβρασμό στο μουσουλμανικό κόσμο  με προεξέχοντα τον τούρκο πρόεδρο Ερντογάν  που με τις δηλώσεις του κατά του Ισραήλ  προκάλεσε την μεγάλη οργή του Τελ Αβίβ.

 Δείτε το βίντεο εδώ...

Ο συγγραφέας που γεννήθηκε στη Συρία, Mahmoud Harmoush, είπε στους οπαδούς του Ισλαμικού Κέντρου του Riverside ότι οι Εβραίοι στέλνουν γυμνές γυναίκες σε τζαμιά, σκοτώνουν ειρηνικούς μουσουλμάνους κατά τη διάρκεια προσευχών και σχεδιάζουν να κατακτήσουν τη Μέκκα στη Σαουδική Αραβία!

 Δείτε το βίντεο εδώ...

Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι βρισκόμαστε  στο πάρα πέντε  και ίσως και πιο κοντά  στο σημείο μηδέν των προφητειών  για τον Αντίχριστο και την Δευτέρα Παρουσία.
Σύμφωνα με τις βιβλικές αναφορές  όλα αυτά δεν είναι παρά τα σημάδια  που προαναγγέλλουν  παγκόσμια συνταρακτικά και συγκλονιστικά  γεγονότα  για πολλούς παγκόσμιες μεγάλες καταστροφές.


Ήδη αυτές  οι ταραχές  στο τέμενος Αλ Ακσά προκάλεσαν πολλές σπίθες που παραλίγο  θα  άναβαν τη  μεγάλη φωτιά μιας  παγκόσμιας σύρραξης.


Εκείνοι που κινούν τα νήματα αυτής της μεγάλης αναταραχής  για το νέο ναό του Σολομώντος  είναι το  λεγόμενο ‘‘εβραϊκό ινστιτούτο  του ναού’’ το οποίο ο διευθυντής είναι  ο Yisrael Ariel.Ο διευθυντής ο Yisrael Ariel


Για να καταλάβουμε  ποιος είναι αυτός ο κύριος που καθοδηγεί αυτές τις εξελίξεις αρκεί να ξέρουμε  ο,τι πρόσφατα έχει δηλώσει.  Έχει δηλώσει ότι όλες οι εκκλησίες και όλα τα  τζαμιά της Ιερουσαλήμ  θα πρέπει να ισοπεδωθούνε και  οποίοι αντιστέκονται  θα πρέπει να εξοντωθούν μαζικά.


Το ήδη τεταμένο κλίμα πυροδοτούν περισσότερο και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Μπενζαμίν Νετανυάχου (Benjamin Netanyahu) ο οποίος αναφερόμενος  στο επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου όταν  ένας  Παλαιστίνιος σκότωσε 2 Ισραηλινούς  εποίκους, ότι όλοι οι Παλαιστίνιοι  πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.


Οι δηλώσεις αυτές  προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του αραβικού κόσμου ανεβάζοντας ακόμα ψιλότερα  το θερμόμετρο της έντασης.


Το πρόβλημα το μεγάλο  είναι ότι το τέμενος Αλ-Άκσα είναι το 3ο ιερό μέρος  για τους μουσουλμάνους  διότι από εκεί πιστεύουν  ότι ο προφήτης Μοχάμεντ  αναλήφθηκε στους ουρανούς. Συνεπώς  αντιλαμβάνεται κανείς τι εκρηκτικές αντιδράσεις θα προκαλέσει  μια επιχείρηση των Ισραηλινών , όπως έχει αρχίσει και διαφαίνεται  για να ρίξουν αυτό το τέμενος.


Ματθ. 24,15    Οταν λοιπόν θα ιδήτε το μισητόν και αηδές κάθαρμα, που θα επιφέρη την ερήμωσιν και τον όλεθρον της Ιερουσαλήμ, όπως έχει προφητευθή από τον Δανιήλ, να στέκεται στον άγιον τόπον-κάθε αναγνώστης ας καταλάβη καλά αυτό· Πρόκειται δια τους κακούργους ψευδοζηλωτάς και τους αιμοχαρείς σικαρίους, που θα βεβηλώνουν τον ναόν, με αναριθμήτους δολοφονίας και άλλα κακουργήματα, και τους μισητούς Ρωμαίους στρατιώτας με τα ειδωλολατρικά των σήματα.


Ο ίδιος ο Νετανυάχου  με αφορμή το επεισόδιο  στις 14 Ιουλίου (προβοκάτσια με ερώτημα),  βρήκε την ευκαιρία  μαζί με τον υπεύθυνο του Ινστιτούτου για  την κατασκευή του ναού του Σολομώντος Yehuda Glick, να βάλει μπρος το σχέδιο εκτάκτων μέτρων τοποθετώντας ισραηλινούς κομάντος γύρω από το τέμενος εμποδίζοντας σε πρώτη φάση τους μουσουλμάνους να προσευχηθούν.

Χαρακτηριστική είναι η φράση του ότι τώρα ήρθε η ώρα  να απελευθερώσουμε αυτό το ιερό  για τους Εβραίους μέρος από τους βρομερούς μουσουλμάνους.  Μόνο έτσι όπως ανέφερε ο Yehuda Glick  θα μπορέσουμε επιτέλους να δούμε το πρόσωπο του Μεσσία.


Πάντως σύμφωνα με τις ιστορικές αναφορές  ο ιστορικός ναός του Σολομώντος δεν ήταν ακριβώς  στο μέρος που βρίσκεται το τέμενος Αλ-Άκσα αλλά παραδίπλα στο ναό του Θόλου του Βράχου, επίσης τόπος προσευχής.


Για το ίδιο θέμα ένας άλλος σημαίνων Εβραίος  ο νομοδιδάσκαλος Bezalel Smotrich,  δήλωσε ότι αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στην ανοικοδόμηση  του  μεγάλου ναού μας του τρίτου ναού του Σολομώντος  που είναι και ο μεγάλος στόχος τον απανταχού Εβραίων.

Όλη αυτή η κατάσταση  προδιαγράφει  ένα εκρηκτικό τοπίο που μυρίζει αίμα και μπαρούτι και μπορεί να τινάξει όλο τον πλανήτη στον αέρα. 

Το τι θα γίνει από εδώ και πέρα  θα εξαρτηθεί  από την αποφασιστικότητα και την δύναμη των σιωνιστών  αλλά και από την αντίδραση του μουσουλμανικού κόσμου την  οποία κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσο ισχυρή και δυναμική θα είναι.

 Το βίντεο εδώ... 


Αποκ. 11,1      Και μου εδόθη ένας κάλαμος όμοιος με ράβδον και ένας άγγελος μου είπε· “σήκω και μέτρησε τον ναόν του Θεού και το θυσιαστήριον, που είναι εμπρός εις αυτόν, και εκείνους που προσκυνούν στον ναόν αυτόν τον αληθινόν Θεόν και ανήκουν στον Χριστόν.


Αποκ. 11,2     Την δε αυλήν την εξωτερικήν, που περιβάλλει τον ναόν, βγάλε την έξω από το μέτρημα και μη την μετρήσης, διότι αυτή παρεχωρήθη εις τα ειδωλολατρικά έθνη, που μαζή με τους απιστούντας Εβραίους δεν θα έχουν πιστεύσει στον Χριστόν, και θα καταπατήσουν την αγίαν πόλιν σαράντα δύο μήνας, διάστημα δηλαδή προκαθωρισμένον από τον Θεόν.

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Ο στόχος τους είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος και στη λήξη του να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως μοναδικό παγκόσμιο κυβερνήτη μέσω του ΟΗΕ.

  Αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουν έτοιμο τον Ναό του Σολομώντα διότι εκεί θα γίνει η στεψη του ως παγκόσμιου δικτάτορα.

  Είχα διαβάσει σε ξένο δημοσίευμα ότι ο Νετανιάχου θέλει να επισπεύσει την δημιουργία του Ναού.

  Τα γενικοτερα γεγονότα το ηλεκτρονικο φακελωμα με τις αντίστοιχες ταυτοτητες και η Πανθρησκεια μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά.

  Ο γέροντας Εφραίμ της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα στο Άγιον Όρος είχε πει ότι το Άγιο Φως θα υπάρχει μια φορά κατά την οποία δεν θα έρθει,την εποχή του Αντιχρίστου.

  Ο μακαριστός παπαΓιαννης ο Καλαΐδης είχε πει ότι μετά από προσευχή και άλλων τα γεγονότα του Αντιχρίστου θα αναβληθούν για κάποια χρόνια μετά από παρεμβολή των γεγονότων του Γ Παγκοσμίου και της Πόλης.

  Με τα γεγονότα αυτά,επειδή οι Έλληνες ας πούμε είναι χ@στηδες και έχουν απομακρυνθεί από την πίστη και το ομολογιακό πνεύμα της πίστεως μας,δεν μπορούν να αντισταθούν στο να πάρουν την κάρτα του αντιχρίστου και να δουν τα παιδια τους να πεθαίνουν από την πείνα θα υπάρξει μια αναβολή για να ετοιμαστεί πνευματικά η Χριστιανοσύνη να αντιμετωπίσει τον Αντίχριστο.

  Επίσης είχε πει ότι τα γεγονότα της Πόλης θα σώσουν τους Έλληνες από το να πάρουν την νέα ταυτότητα αλλά και την σκλαβιά των άλλων εθνών από τον Αντίχριστο

  Έτσι έχουν τα πράγματα αλλά θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.Ελπιζω να μετανοησουμε ως έθνος και ο Θεός να μας ελεησει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. πουστηδες εναντιων καριοληδων
  να ψωφησουν απο λεπροκαρκινο και οι δυο να ησυχασει το συμπαν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας προσεξουμε τον Παρθενωνα.
  Τα εβραιοσκυλα επιχειρουν να ριξουν τον πλανητη στο απολυτο χαος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. το τεμενος ειναι χτισμενο πανω σε ναο των εβραιων
  εχουν λυσσαξει τα ισλαμοφασισταρια να εξαφανισουν τη χριστιανοσυνη
  χτιζοντας αμετρητα τζαμια σε ολες τις χωρες
  αλλα στα δικα τους εδαφη απαγορευουν χριστιανικες εκκλησιες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχουν .....ναους οι σκυλοι της Ανθρωποτητας ρε μαλακα;
   Ή εισαι ελληνοφωνος σαγιαν;

   Διαγραφή
 5. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ....ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ ΣΜΙΘ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ....ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΗΛΩΝΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ...

  ΤΙ ΕΛΕΓΕ.ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΠΑΡΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΡΠΕΤΙΚΑ ΝΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΒΕΛΤΑ.Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΟΡΥ, ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΣΕ Ω! ΤΙ ΙΔΙΟΦΥΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΣ;ΣΩΜΑΤΑ ΕΒΡΑΪΚΆ!!!


  Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΘΕ ΝΑ'ΝΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΣΩ BLACK OPS ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΜΑΧΗΣ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.ΤΕΛΕΙΟ ΕΤΣΙ;

  ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,ΤΗΝ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΆ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΝΤΕΛΗ ΣΟΓΙΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;ΜΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΥΡΚΟΥ;

  Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΛΦ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΑΓΓΕΛΑ ΧΙΤΛΕΡ,ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΜΑΣΣΩΝΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

  ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  ...ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΝ.
  ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΕΨΙΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΩ;

  ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΕΚΝΑ ΤΟΎ " ΠΑΤΕΡΑ" ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΟΦΙΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ....ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΓΟΝΑΤΙΣΜΑΤΑ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΟΝΤΟΚΟΙΛΑΡΑΔΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΩΝ ΜΑΣ.ΚΑΤΙ ΙΕΡΩΝΥΜΟΙ,ΚΑΤΙ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ...

  ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ.

  ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ....ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ,ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΝΙΚΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΥΘΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΥΘΙ,ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
  ΣΑΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ.ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΑΒΙΣΤΟΚ ΤΑ ΣΚΑΡΩΝΕΙ.ΕΜΕΙΣ;

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΠΑΝΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ....ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΕ;ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ.ΘΥΜΗΣΟΥ! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΑΝ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ;ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΖΑΝΤΗΣΑΝ!

  ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

  ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣ ΑΕΤΟΙ.

  Ο ΕΛΛΗΝ ΑΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΡΑΜΦΟΣ ΚΑΙ ΝΥΧΙΑ ΒΑΡΒΑΤΑ,ΜΑΤΙΆ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.

  ΚΑΙ....

  Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ.

  Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΟΧΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΑ.ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ρε Σπυρόπουλε δεν είπαμε να μη ξανάρθεις εδώ;

   Διαγραφή
  2. "Καπαρωμένε", δεν είναι ο Σπυρόπουλος, το φελέκι μου μέσα...
   Μην με τσιγκλάς, γιατί θα σε στείλω να καθαρίζεις τον Μπακαλιάρο και τον ΡΕΧ...

   Διαγραφή
  3. δεν ειμαι ο 17 Απριλίου 2019 - 1:04 π.μ.
   Ξαναματαδες τα κιταπια σου

   Διαγραφή
  4. Μωρέ, όλοι καπαρωμένοι στο motherboard της Γαλήνης, είστε...

   Διαγραφή
  5. Ευγε φιλε 10:34 ετσι ακριβως, αλλα είναι πολύ δυσκολο για να ξυπνησουν τα ανθρωποειδης διποδα του πλανητη.

   Διαγραφή
  6. Ρε άκου που σου λέω. Ο 16 Απριλίου 2019 - 10:34 π.μ. είναι Σπυρόπουλος καραμπινάτος. Γάτα-ποντίκι είναι το αγαπημένο παιχνίδι του. Σε δουλεύει ψιλό γαζί ο πόντικας.

   Διαγραφή
  7. Ως διαχειρίστρια του blog άσε με να ξέρω κάτι παραπάνω, 9.38

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ