Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Είναι δυνατόν, αυτός ο λαός, να ψηφίσει τους έτερους ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ;;; ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;;;

 Ως πότε αυτός ο λαός, θα πηγαίνει  την ψήφο του, από την ΣΚΥΛΑ στην ΧΑΡΥΒΔΗ;;;

Εννιά μνημονιακά χρόνια, τίποτα δεν τον έμαθαν;


Τόση πληροφόρηση και με στοιχεία από το διαδίκτυο, αδιάφορα τον αφήνουν;;

Είναι φορές  που λέω να το κλείσω το ρημάδι και να μην ξανασχοληθώ με την ενημέρωση και την αφύπνιση, αλλά ... εγώ τα λέω, εγώ τ' ακούω... 
Έστω και ένας να αφυπνιστεί, θα είναι μια μεγάλη νίκη...Την ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;;;
170 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ... ΓΙΑΤΙ ΟΒΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ...  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ... ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ;;;

Αν και το σκάνδαλο  της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ, είναι γνωστό, πάμε πάλι να φρεσκάρουμε την μνήμη των ξεχασιάρηδων...  και μάλιστα με ... στοιχεία και δημοσιογραφικά και φωτογραφικά... 


Καλλιόπη Σουφλή
ΠΟΝΕΣΕ το μυαλό μας!! Πόσα ΔΙΣ πήρε η φαμίλια Μητσοτάκη απο την Καλτεστρούτσι για την εκχώρηση της ΑΓΕΤ; 

 

 

Η συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Καλτεστρούτσι για την εκχώρηση της ΑΓΕΤ έχει ολοκληρωθεί και εχθές, πήγαν στην Ζούγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Γρυλλάκης (σωματοφύλακας της οικογενείας) και η Μαρίκα και είσέπραξαν την μίζα, για λογαριασμό του ψηλού, ύψους 12,5 δις δραχμών σε συνάλλαγμα. 
 Έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις Νίκο, μου λέει κάτωχρος ο Πορτοσάλτε.  
Όχι, του απαντώ, νομίζω ότι τα... είπα όλα. 
 Στα χέρια μου δεν είχα κανένα στοιχείο. Μόνο την διαβεβαίωση της Αντιμάφια της Ιταλίας που, παρακολουθώντας τον Παντσαβόλτα να τον στριμώξει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έπεσαν επάνω στην οικογένεια Μητσοτάκη που έπαιρνε τα …τουλά. 
 Αν χρειασθεί, θα σου στείλουμε το «εξτρέ» της συναλλαγής και θάλθουμε να καταθέσουμε ως μάρτυρες υπερασπίσεώς σου, μου είπαν.  
Για την ιστορία να πώ, ότι τότε δεν κουνήθηκε ούτε δεξιός πούστης, δεν υπήρξε καμμία αγωγή εναντίον μου, ο Μητσοτάκης έχασε τις εκλογές του 1992 και αμέσως μετά εγώ απολύθηκα.  
Με φώναξε ο κάργα αριστερός διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, ο Κώστας ο Κιμπουρόπουλος και μου είπε ότι λυπάται πολύ αλλά θα έπρεπε εγώ και τρείς τεχνικοί να πάρουμε την άγουσα προς την ανεργία, καθόσον, όπως είπε, «μας άγγιξαν οι περικοπές». 
 Εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «άντε γαμήσου κι’ εσύ και η αριστερά που εκπροσωπείς» και εγώ, για μία ακόμη φορά, έπεσα στα θολά νερά της ανεργίας, με την υπερηφάνεια ότι κατόρθωσα να ρίξω μία κυβέρνηση. 
 Αν δεν καταλάβατε κάτι, για την τρέχουσα σημερινή κατάσταση, ρωτήστε με…  
Αν μπορώ θα σας εξηγήσω.
 
Περί «μυστικών» συναντήσεων εκδοτών και διαπλεκομένων


1990-1992: Οντας άνεργος, μετα το κλείσιμο της ΠΡΩΤΗΣ, αναζητούσα επί ματαίω εργασία, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της εποχής, καθόσον οι εφημερίδες με είχαν αποκλείσει.
 
Δέχθηκα ένα τηλέφωνο από τον Γιάννη Ρουμπάτη (σημερινό επικεφαλής της ΕΥΠ, πρώην στενό συνεργάτη του Κοσκωτά στην ΓΡΑΜΜΗ ΑΕ και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου), που μου πρότεινε να πάω να δουλέψω μαζί του, σε μία ραδιοφωνική εκπομπή που είχε στον Σκάϊ, με τον εμπνευσμένο τίτλο «Κι’ αύριο μέρα είναι».
 
Ξαφνιάσθηκα, είναι η αλήθεια, με την «εξέλιξη» του συναδέλφου αλλά-λόγω του ότι, ως συνήθως, είχα απόλυτη ανάγκη από δουλειά-πήγα και τον είδα.
Μου γνώρισε το «δεξί χέρι» της εκπομπής του, τον Κώστα τον Βαξεβάνη και χωρίς δεύτερη συζήτηση με πήγε στον ...Αλαφούζο.

Χαμογελαστός ο Γιάννης, με χαιρέτισε, μου είπε ότι χάρηκε που με γνώρισε προσωπικά και μετά μου ανακοίνωσε ότι, ο μηνιαίος μισθός μου θα ήτανε 400 χιλιάδες δραχμές, τα μισά με μισθολόγιο, το ένα τρίτο με ΔΠΥ και το άλλο ένα τρίτο ....μαύρα.
Τι θα πεί «μαύρα», τον ρώτησα...

Θα πεί ότι, τον μισθό σου θα τον παίρνεις κανονικά, θα κόβεις κι’ ένα δελτίο παροχής υπηρεσιών για τα εκατό χιλιάρικα και τα υπόλοιπα, θα πηγαίνεις μία συγκεκριμένη ημερομηνία στο λογιστήριο και θα τα παίρνεις χωρίς παραστατικά, χέρι μέ χέρι.
Κατάλαβες, μου λέει.

Κατάλαβα του απάντησα και ξεκίνησα τη δουλειά.

Ενα χρόνο πριν, στις εκλογές του 1989, κανένα κόμμα δεν είχε μπορέσει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και δημιουργήθηκε κυβέρνηση κοινής αποδοχής Νέας Δημοκρατίας και Συνασπισμού της Αριστεράς με πρωθυπουργό τον Τζαννή Τζανετάκη.

Κατά την διάρκεια της συγκυβέρνησης, οι καταγγελίες σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για οικονομικά σκάνδαλα οδήγησαν στην παραπομπή του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, το οποίο στο τέλος θα τον αθωώσει. 
Εν τω μεταξύ, είχε μεσολαβήσει η οικουμενική Κυβέρνηση του Ξενοφώντα Ζολωτά και η εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές του 1990 με αρχηγό τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
 
Κάργα αντιδεξιός από την φύση μου, ξεκίνησα μία σειρά από ρεπορτάζ, για την απόπειρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει την πολεμική βιομηχανία της ΠΥΡΚΑΛ, να καταργήσει (όπως τόκανε) το Σώμα Ορκωτών Λογιστών, πού έκανε ελέγχους σ’ όλες τις εταιρίες και έβγαζε...λαγούς και να ξεπουλήσει την πάλαι ποτέ κραταιά ελληνική τσιμεντοβιομηχανία, την ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Για κάνα εξάμηνο δεν είχαμε πρόβλημα, μέχρι την στιγμή που ο Ρουμπάτης, έφυγε για διήμερη αποστολή (δεν θυμάμαι πού) και ανέλαβα εγώ, για δύο βράδυα την ευθύνη της εκπομπής.
 

Τότε ήτανε πολυ ψηλά στην ειδησεογραφία η προσπάθεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ.
 
Κάλεσα, λοιπόν, με δική μου πρωτοβουλία, στο στούντιο της εκπομπής τα παιδιά της ΑΣΚΕ (Ανώτατη Συνέλευση Κοινωνικού Ελέγχου) του ΟΤΕ, τον Γιώργο τον Σκαρπέλλη (ΠΑΣΟΚ και είναι ακόμη προφυλακισμένος), τον Παναγιώτη Κελαϊδή (γνήσιος αριστερός που τον έχω χάσει από τότε) και τον Δημήτρη Στρατούλη (του Συνασπισμού που μεταλλάχθηκε σε Συριζαίο και τωρα τραβολογιέται με τους ανεπάγγελτους του Λαφαζάνη)
 
Η κουβέντα, on air, ξεκίνησε λίγο χαλαρά, πάνω στις διαφαινόμενες επιδιώξεις του Μητσοτάκη να ιδιωτικοποιήσει τον ΟΤΕ και να τον δώσει στην Αμερικάνικη ALCATEL, μέχρι τη στιγμή που έκανα την ερώτηση-κλειδί.
 
Αυτός που θα πάρει τον ΟΤΕ, θα έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες του που αφορούν καταγραφή συνομιλιών πολιτών, επικοινωνιακά δίκτυα με άλλες γειτονικές χώρες και στα δίκτυα απορρήτων με τις Ενοπλες Δυνάμεις?

Τα παιδιά, σαν έτοιμα από καιρό, απασφάλισαν και τα ξέρασαν όλα.

Οι αποκαλύψεις έγιναν πρωτοσέλιδα, σ’ όλες σχεδόν τις εφημερίδες της επόμενης μέρας και ο Μητσοτάκης αναγκάσθηκε, κάτω από την γενικότερη κατακραυγή, να πάει πίσω τα σχέδια του, για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.

Οταν επέστρεψε ο Ρουμπάτης και πληροφορήθηκε τα καθέκαστα κατέβασε τα μούτρα του μέχρι το πάτωμα και –για να μην σας κουράζω- μετά από ένα δεκαπενθήμερο και κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοίκηση, με ξαπέστειλε στο ειδησεογραφικό τμήμα του ραδιοσταθμού, όπου τις ειδήσεις παρουσίαζε, κάθε μεσημέρι, ο Αρης Πορτοσάλτε.

Εγώ, πάντως, τον μισθό μου τον έπαιρνα, τα λεφτά με ΔΠΥ τα έπαιρνα αλλά δεν αισθανόμουνα καθόλου καλά, όταν στηνόμουνα στην ουρά, μαζί με τον Κακαουνάκη, τον Τράγκα, τον Χατζηνικολάου, τον Κούλογλου και άλλους, για να πάρω τις εκατό χιλιάδες δραμές μαύρα, από μία ...μαύρη σακούλα που τάβγαζε μία πολύ όμορφη και σέξυ γκόμενα που ήτανε επικεφαλής στο Λογιστήριο του Αλαφούζου.

Λόγω της εξειδίκευσης μου στα αποκλειστικά θέματα, ο Πορτοσάλτε συνήθιζε να με φωνάζει, πριν ν’ αρχίσει την εκφώνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και να με ρωτάει on air, τι έχουμε σήμερα Νίκο.
 
Οι δημοσιογραφάρες της εποχής, τότε, αναλώνονταν σε εκθέσεις ιδεών σχετικά με το πού βρίσκονταν οι συζητήσεις μεταξύ της κυβέρνησης Μητσοτάκη και του μαφιόζου Παντσαβόλτα, για τη εκχώρηση της ΑΓΕΤ Ηρακλής στην ...Καλτεστρούτσι.
 
Ενα μεσημέρι, λοιπόν, κοντά στις εκλογές του 1992, έσκασα στο στούντιο και άφησα σύξυλο τον Πορτοσάλτε, λέγοντας...
 
Σήμερα Αρη, έχω να κάνω μία συνταρακτική αποκάλυψη.
 
Η συμφωνία μεταξύ Μητσοτάκη και Καλτεστρούτσι για την εκχώρηση της ΑΓΕΤ έχει ολοκληρωθεί και χθες, πήγαν στην Ζούγκερ Κάντοναλ Μπάνκ της Ελβετίας, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανούσος Γρυλλάκης (σωματοφύλακας της οικογένειας) και η Μαρίκα και είσέπραξαν την μίζα, για λογαριασμό του ψηλού, ύψους 12,5 δις δραχμών σε συνάλλαγμα.
 

Εχεις κάτι άλλο να προσθέσεις Νίκο, μου λέει κάτωχρος ο Πορτοσάλτε.
 
Οχι, του απαντώ, νομίζω ότι τα είπα όλα.
 
Στα χέρια μου δεν είχα κανένα στοιχείο. 
Μόνο την διαβεβαίωση της Αντιμάφια της Ιταλίας που, παρακολουθώντας τον Παντσαβόλτα να τον στριμώξει για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, έπεσαν πάνω στην οικογένεια Μητσοτάκη που έπαιρνε τα ...τουλά.

 

Αν χρειασθεί, θα σου στείλουμε το «εξτρέ» της συναλλαγής και θάλθουμε να καταθέσουμε ως μάρτυρες υπεράσπισης σου, μου είπαν.

Για την ιστορία να πώ, ότι τότε δεν κουνήθηκε ούτε δεξιός πούστης, δεν υπήρξε καμία αγωγή εναντίον μου, ο Μητσοτάκης έχασε τις εκλογές του 1992 και αμέσως μετά εγώ απολύθηκα....
Με φώναξε ο κάργα αριστερός διευθυντής ειδήσεων του σταθμου, ο Κώστας ο Κιμπουρόπουλος και μου είπε ότι λυπάται πολύ αλλά θαπρεπε εγώ και τρείς τεχνικοί να πάρουμε την άγουσα προς την ανεργία, καθόσον, όπως είπε, «μας άγγιξαν οι περικοπές»

Εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές «άντε γαμήσου κι’ εσύ και η αριστερά που εκπροσωπείς» και εγώ, για μία ακόμη φορά, έπεσα στα θολά νερά της ανεργίας, με την υπερηφάνεια ότι κατόρθωσα να ρίξω μία κυβέρνηση.

Αν δεν καταλάβατε κάτι, για την τρέχουσα σημερινή κατάσταση, ρωτήστε με...

Αν μπορώ θα σας εξηγήσωΠηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ?
  ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΕΙΣ?
  ΑΚΥΡΟ?
  ΛΕΥΚΟ?
  ΑΠΟΧΗ?

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ
  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω ότι τους παρουσιάζει με την ματιά του ανεξάρτητου παρατηρητή και φαίνονται μπροστά μας όπως είναι."Γυμνοί Βασιλιάδες".

   Από εκεί και πέρα είναι στη δική μας λογική να επιλέξουμε εμείς τι πρέπει να ψηφίσουμε.
   Από όσους είναι μέσα στο κοινοβούλιο αποκλείονται όσοι ψήφισαν μνημόνιο,εφάρμοσαν μνημόνιο και αντιχριστιανικούς Ανθελληνικούς νόμους και συμφωνίες.Ετσι αποκλείονται άμεσα Σύριζα, Νέα Δημοκρατία,ΠΑΣΟΚ,Ενωση κεντρωων,ΑΝΕΛ,ποτάμι.Απομενουν Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ.Το ΚΚΕ το αποκλείουμε επειδή αποτελεί τον ηθικό ιδεολογικό αυτουργο του Σύριζα,επειδή δεν θέλει το ίδιο να κυβερνήσει,επειδή δεν έχει να παρουσιάσει κάποιο πρόγραμμα.

   Μένει λοιπόν η χρυσή αυγή η οποία δεν ψήφισε μνημόνια,δεν θέλει ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση,υποστηρίζει τους Έλληνες,δεν πρόδωσε την Μακεδονια.Εαν δεν θέλεις την Χρυσή Αυγή τότε πιάνεις κόμματα εξοκοινοβουλευτικα με πατριωτικές θέσεις αποκλείοντας τον Καρατζαφέρη λόγω συγκυβερνησης με μνημονιακους Νδ-πασοκ και ψήφισε μνημόνιο,τον Βελόπουλο γιατί ψήφισε μνημόνιο,τον Φαήλο γιατί ήταν δεξί χέρι του Σαμαρά,τον Μπαλτακο που ήταν παλι δεξί χέρι του Σαμαρά,και τον Δ.Καμμενο που στήριξε το Σύριζα μέσω ΑΝΕΛ.

   Τώρα με το ίντερνετ μπορείς να μπεις στις ιστοσελίδες πατριωτικών κομμάτων και να δεις αν σε βρισκει σύμφωνο η ιδεολογία τους και το τι λένε γενικώς.Απο όλους αυτούς εμένα μου φαίνονται οι πιο σοβαροί το ΚΟΙΝΩΝΙΑ που έχει πατριωτικές θέσεις και πρότυπο τον Ιωάννη Καποδίστρια.Ομως δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη ως κόμμα,δεν ξερω δεν το κυνηγάνε πανελλαδικά και μάλλον είναι επαναπαυμενοι σε 30000-40000 ψήφους που παίρνουν στις εκλογές με ψήφο από στόμα σε στόμα.Ετσι όμως δεν γίνεται δουλειά.

   Ο Βελόπουλος με το μπίρι μπίρι σε όλη την Ελλαδα και με εκπομπές γεωπολιτικής και πώλησης κηραλοιφων κατάφερε να φτιάξει μαγιά και είναι πιθανό να μπει στη Βουλή.Αμα δε λιώσεις παπούτσια και δεν ξοδέψεις χρόνο και χρήμα δεν μπαίνεις εύκολα στη Βουλή.

   Έτσι δια της εις ατόπου απαγωγής δύο κόμματα μένουν να ψηφίσουμε ή Χ.Α ή κοινωνια.Ομως δεν ψηφίζει έτσι ο Έλληνας.Ειτε δεν ενδιαφέρεται είτε ψηφίζει επιπόλαια χωρίς σταγόνα λογικής.Ψηφιζει είτε συναισθηματικά,είτε αν πήρε κανένα δωράκι από την εξουσία και σίγουρα ψηφίζει δίνοντας πολύ εύκολα άφεση αμαρτιών στους βιαστές του.

   Προσωπικά όταν στο στερέωμα υπήρξε ο δικομματισμός απέφευγα να ψηφιζω επειδή ήξερα ότι δεν μπορώ να αλλάξω κάτι.Μετα το πρώτο μνημόνιο πηγαίνω και ψηφίζω μήπως και μπορέσω να επηρεάσω τα πράγματα.Αλλα βλέπω ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια λογική και μετά από τις επόμενες εκλογές εάν βγει πάλι νέα δημοκρατια,πασοκ και ειδικά Σύριζα που θεωρώ πάνω από 3% δεν έπρεπε να εχει,ίσως σταματήσω να ψηφίζω πάλι.Θα αφήσω την τύχη μας στους λαθρεπικους αφού οι υπόλοιποι Έλληνες δεν χαμπαριαζουν.

   Θα προτιμήσω πλέον σε εκλογές αντί να ψηφίζω να προσεύχομαι ο Θεός να μας φέρει κανέναν άνθρωπο Έλληνα Χριστιανό Ορθόδοξο να μας κυβερνήσει.

   Έχει διαστραφει εντελώς ο Έλληνας.Δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες του 50-60-70.Φταιει η Παιδεια;Φταινε οι πολιτικοί;Φταίει ο φουφουτος;Δεν ξέρω ποιος φταίει πάντως καταντησαμε γλυκανάλατοι μπούληδες.Ο Έλληνας ήταν ας πούμε στο στυλ του Στιβ Λάλας.Αγνος πατριώτης,κοντά στον Θεό,εργατικός και καλός οικογενειάρχης.

   Σήμερα ο πατριωτισμός εξαντλείται σε συλλαλητήρια και δεν εξοφλείτε έστω τουλάχιστον στις εκλογές.Για το θέμα της πίστεως,αντί να ζει πνευματικά όπως επιτάσσει η Ορθόδοξη πιστη την Μ.Τεσσαρακοστη κάνει σχέδια που θα φάει το αρνί.Για το θέμα της εργατικότητας εδώ καλό θα ήταν να έχει πρώτα δουλειά οπότε δεν έχω να τον ψέξω.

   Για το θέμα οικογένεια.Άστα...Η φράση ένα μπ@@δέλο είμαστε τα λέει όλα.

   Διαγραφή
 2. Έχει χαζό κόσμο.Χθες είδα τηλεθεατή σε εκπομπή να λέει ότι θα ψηφίσει Κούλη με μισή καρδιά εξαιτίας της στάσης του στο Σκοπιανό.Ηθελα αν μπορούσα να τον ρωτήσω καλά βρε αδερφέ..Εξαιτίας της στάσης του στο Σκοπιανό δεν τον ψηφίζεις με μισή καρδιά,αλλά δεν τον ψηφίζεις καθόλου με όλη την καρδιά σου.

  Έτσι σκέφτεται ο κλασικος Έλλην δυστυχώς.Στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία αλλά οι Έλληνες δεν έχουμε την παιδεία που χρειαζεται για να λειτουργήσουμε μέσα στο πολίτευμα της δημοκρατίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ