Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Γνωστός ραβίνος: «Το κάψιμο της Παναγίας των Παρισίων ήταν θεϊκή τιμωρία για το κάψιμο χιλιάδων Ταλμούδ στο Παρίσι τον 13ο αιώνα»


 "Ο ραβίνος Shlomo Aviner, ο ραβίνος του οικισμού Beit El και επικεφαλής του Ateret Yerushalayim yeshiva, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός είναι για εμάς ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός σε όλη την ιστορία".

Το ίδιο το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ είναι το πιο ιερό βιβλίο του Ορθοδόξου Ιουδαϊσμού, γεμάτο με ακύρωση του βιβλικού νόμου του Θεού, προειδοποιήσεις για κάψιμο χριστιανικών βιβλίων και ψέματα, διάπραξη του κακού ανώνυμα και καταστροφή των μη Εβραίων. 

Επιπλέον, το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ διδάσκει ότι ο Ιησούς ήταν ένας μάγος, η Μητέρα του μια πόρνη και ότι ο Ιησούς είναι τώρα στην κόλαση που καίγεται για πάντα σε καυτά περιττώματα.


Το γνωρίζουμε αυτό... και γι αυτό σας θεωρούμε ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΘΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΠΩΣ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ... ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ... ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ... ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ... ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ... ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ... ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΣΑΣ...

Άντε πες τα αυτά στον Δημητρά του Παρατηρητηρίου του Ελσίνικι, που μου έχει κάνει μήνυση, γιατί ... βρίζω τους οβριούς...

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ 'ΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΘΗΛΥΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ... ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΒΡΑΙΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ... 


Καλλιόπη Σουφλή
ΚΟ: Όσοι ευθέως ή ενδόμυχα χάρηκαν (!) ή δεν λυπήθηκαν με την καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ας γνωρίσουν ότι μαζί τους συντάσσεται γνωστός σιωνιστής ραββίνος. 

"Η πυρκαγιά της Notre Dame μπορεί να είναι θεϊκή τιμωρία", λέει γνωστός ραβίνος που ζητάει από τους «θεοφοβούμενους Εβραίους» να απέχουν από τη θλίψη.


"Η κορυφαία θρησκευτική σιωνιστική φιγούρα επικαλείται το κάψιμο του Ταλμούδ του 13ου αιώνα ως πιθανό λόγο για την καταστροφική πυρκαγιά.


"Η πυρκαγιά στη Notre Dame de Paris, η οποία κατέστρεψε σοβαρά τον αρχαίο καθεδρικό ναό τη Δευτέρα, ήταν πιθανώς θεϊκή τιμωρία", δήλωσε γνωστός Ισραηλινός ραβίνος την Τετάρτη 17 Απριλίου, επικαλούμενος την καύση εβραϊκών γραφών του 13ου αιώνα.


"... όταν του ζητήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: "Έτσι δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν τιμωρία;" ο ραβίνος έγραψε: «Είναι δυνατόν, τελικά».

 Η πρώτη μεγάλη καύση των Ταλμούδ ήταν στο Παρίσι, εκεί στην πλατεία του καθεδρικού ναού της Παναγίας."Ο ραββίνος Aviner δήλωσε ότι ήταν αποτέλεσμα της δίκης του Παρισιού", στην οποία Εβραίοι σοφοί της Γαλλίας εκείνης της εποχής αναγκάστηκαν να έρθουν αντιμέτωποι με Χριστιανούς σοφούς. 
Το αποτέλεσμα ήταν η καύση του Ταλμούδ. "Τα βιβλία του Ταλμούδ οδηγήθηκαν στην πλατεία της Notre Dame σε 20 άμαξες ... και κάηκαν εκεί, δηλαδή 1.200 βιβλία Ταλμούδ"."Ο γεννημένος στην Γαλλία Shlomo Aviner, που είναι τώρα ραβίνος του οικισμού Beit El της Δυτικής Όχθης, δήλωσε επίσης ότι είναι μια mitzvah - μια πράξη που γίνεται από θρησκευτικό καθήκον - να πυρπολείς εκκλησίες στο Ισραήλ ..."


Πηγή: Yotam Berger, για την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, 17 Απριλίου 2019


"Ο ραβίνος Shlomo Aviner, ο ραβίνος του οικισμού Beit El και επικεφαλής του Ateret Yerushalayim yeshiva, δήλωσε ότι ο Χριστιανισμός είναι για εμάς ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός σε όλη την ιστορία".
Πηγή: Times of Israel, 17 Απριλίου 2019
"Η μεγάλη χριστιανική εκκλησία στο Παρίσι καίγεται. Πρέπει να λυπούμαστε για αυτό, ή πρέπει να χαρούμε, καθώς [ο καθεδρικός ναός] είναι ειδωλολατρία, που αποτελεί mitzvah να καεί;" - Ισραηλινός ραβίνος Shlomo Aviner"Αρκετοί εξαιρετικά σημαντικοί ραβινικοί ηγέτες, ο πιο σημαντικός από αυτούς, ο Μαϊμονίδης, έκρινε ότι οι εκκλησίες είναι τόποι ειδωλολατρίας και πρέπει να καταστραφούν.


Πηγή: Mondoweiss


Στις 17 Ιουνίου 2015, η καθολική εκκλησία "των άρτων και των ιχθύων" (θεωρείται ότι στο σημείο εκείνο ο Χριστός έκανε το γνωστό θαύμα) πυρπολήθηκε από φανατικούς Ιουδαίους
Υστερόγραφο από τον Michael Hoffman:


Υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια στην Αμερική που φέρουν το όνομα του ραβίνου Μωυσή Μαϊμωνίδη, του «σοφού» που λατρεύεται τόσο από την λίμπεραλ όσο και από τη δεξιά ιντελιγκέντσια στη Δύση, παρά το γεγονός ότι ο ραβίνος Μαϊμωνίδης:


• Δήλωσε ότι ο Ιησούς Χριστός πήρε αυτό που άξιζε όταν σκοτώθηκε.


• Δίδαξε ότι οι χριστιανικές εκκλησίες πρέπει να καίγονται. (Ο Μαϊμωνίδης παραμένει η halachic έμπνευση για τον εμπρησμό εκκλησιών μέχρι σήμερα).


Δήλωσε ότι οι μαύροι άνθρωποι δεν είναι ανθρώπινοι (Maimonides, The Guide of the Perplexed [University of Chicago Press, 1963, εισαγωγή Leo Strauss], vol. 2, σελ. 618-619).
  


Το ίδιο το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ είναι το πιο ιερό βιβλίο του Ορθοδόξου Ιουδαϊσμού, γεμάτο με ακύρωση του βιβλικού νόμου του Θεού, προειδοποιήσεις για κάψιμο χριστιανικών βιβλίων και ψέματα, διάπραξη του κακού ανώνυμα και καταστροφή των μη Εβραίων. 

Επιπλέον, το Βαβυλωνιακό Ταλμούδ διδάσκει ότι ο Ιησούς ήταν ένας μάγος, η Μητέρα του μια πόρνη και ότι ο Ιησούς είναι τώρα στην κόλαση που καίγεται για πάντα σε καυτά περιττώματα.Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πολλοί ευγενείς Ιουδαίοι αντιτίθενται στο περιεχόμενο του Ταλμούδ και το έχουν απορρίψει.Σε αντίθεση με τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, ο Ιησούς μας δίδαξε να αγαπάμε τους εχθρούς μας και να ευεργετούμε όσους μας διώκουν. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στον Θεό (Ρωμαίους 12:19).Η πρώιμη και μεσαιωνική Καθολική Εκκλησία αντιτάχθηκε πράγματι στο Ταλμούδ, βασισμένη σε μεγάλο βαθμό στη μαρτυρία πρώην Ιουδαίων μελετητών του Ταλμούδ όπως ο Nicholas Donin, Εβραίος ο οποίος έγινε καθολικός και συμμετείχε στη συζήτηση των Παρισίων εναντίον των ραβίνων.Αιώνες αργότερα, όμως, κατά την Αναγέννηση, στην ιεραρχία της Εκκλησίας της Ρώμης εισχώρησαν ξένα στοιχεία και οι πάπες άρχισαν να τιμούν τις ραββινικές παραδόσεις και το δόγμα που περιέχεται στην Καμπάλα και το Ταλμούδ. 

Για παράδειγμα, η λεπτότερη έκδοση του Ταλμούδ εκείνης της εποχής, η έκδοση Bomberg, δημοσιεύθηκε υπό την παπική αιγίδα της Αναγέννησης της Βενετίας, 1519-1523.ΚΟ / πηγή

Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

2 σχόλια:

  1. https://www.diadrastika.com/2019/04/provlepsi-simpsons-panagia-parision.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον 13ον αιώνα, τώρα ξύπνησε;;;; πως στο καλό κυκλοφορούν ελεύθεροι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ