Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Nτροπή: Βαριά ποινή στον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή» - Ποιος θα υπερασπίσει την χώρα;Kάποιοι φαίνεται ότι θίχτηκαν πάρα πολύ από την δημοσιότητα, το σθένος και τον πατριωτισμό του αλεξιπτωτιστή Ε.Μπούχλη. 

Αντί να του δώσουν τιμητική, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου!  

Θα σκεφτεί κάποιος αναμενόμενο, εδώ θέλουν να καταργήσουν το "Μακεδονία Ξακουστή" από τις παρελάσεις...

 


Από έναν αρχηγό ΓΕΕΘΑ, που του πάνε τα ΓΛΕΙΩΔΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, με τανκ ποτήρι κρασί για την γιορτή του,  δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό.
Γιώργο Καμπά, άντε να φορέσεις ένα στριγκάκι, γιατί ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ.Όσο για τους συναδέλφους του ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΧΛΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, έχω να πω αυτό:

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ... ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΣΥΣΣΩΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Παλλικάρι μου, ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΟΥΧΛΗ, η δικαίωσή σου και η αποκατάστασή σου θα έρθουν μόλις ελευθερωθεί η Πατρίδα από αυτά τα κουμμουνιστικά υποκείμενα.
Στην συνείδηση όλων των ΕΛΛΗΝΩΝ, είσαι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
 
Nτροπή! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Με βαριά ποινή τιμώρησαν τον αλεξιπτωτιστή, Ε.Μπούχλη, που τραγούδησε το "Μακεδονία Ξακουστή" και το ερώτημα πλέον είναι ποιος θα υπερασπίσει την χώρα;


Συγκεκριμένα, με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας. 


Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης. 


Αποτελεί ντροπή και όνειδος για τον «Ρόμελ» των δημοσίων σχέσεων και των εκδηλώσεων Wi Fi αυτό που έχει συμβεί!

 Το pronews.gr είχε γράψει στο "προφητικό" δημοσίευμα:

"Εχουμε να δούμε πολλά με το νέο Αρχηγό του ΓΕΣ, τον αντιστράτηγο του ΓΕΣ Γ.Καμπά. 

Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά η εικόνα και τα γεγονότα μιλάνε για ένα άτομο των δημοσίων σχέσεων και των «πανηγυριών», δηλαδή το πρότυπο του στρατιωτικού που... παραδοσιακά στηρίζει η αριστερά και όχι ότι χρειάζεται σήμερα ο Ελληνικός Στρατός: Εναν πολεμιστή-ασκητή....".


Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.


Kάποιοι φαίνεται ότι θίχτηκαν πάρα πολύ από την δημοσιότητα, το σθένος και τον πατριωτισμό του αλεξιπτωτιστή Ε.Μπούχλη. 

Αντί να του δώσουν τιμητική, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου!  

Θα σκεφτεί κάποιος αναμενόμενο, εδώ θέλουν να καταργήσουν το "Μακεδονία Ξακουστή" από τις παρελάσεις...


Το παλικάρι, με καταγωγή από το χωριό Ασκύφου κοντά στη Χώρα Σφακίων, απείχε ελάχιστα από το να ολοκληρώσει την σχετική εκπαίδευση και να λάβει την πουλάδα του αλεξιπτωτιστή, δεδομένου ότι επρόκειτο για το 5ο συνολικά άλμα του, ενώ ταυτόχρονα είχε ήδη βγει και η μετάθεση του για την 1η ΜΑΛ Χανίων.

Το εν λόγω βίντεο, το οποίο ο Εμμανουήλ Μπούχλης ανάρτησε αρχικά στη σελίδα του στο Facebook, έκανε ήδη τον γύρο του Διαδικτύου, συγκεντρώνοντας σχεδόν 500.000 προβολές μέσα σε μόλις λίγες ώρες, βοηθώντας έτσι ώστε να γίνει για μία ακόμη φορά viral το «Μακεδονία Ξακουστή».

Υπενθυμίζουμε πως το pronews.gr είχε αναδείξει πρώτο το θέμα. 

Και κάποιοι θίχτηκαν από αυτό τόσο στην στρατιωτική ηγεσία όσο και στην πολιτική.


Η ευρεία δημοσιότητα που έλαβε το βίντεο είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό στο υπουργείου Εθνικής Άμυνας, το οποίο έπειτα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών εμφανίζεται να αντιδρά αρνητικά κυρίως εθνομηδενιστικά, όταν, μεμονωμένα ή συντονισμένα, μέλη του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων επιχειρούν να τραγουδήσουν το συγκεκριμένο εμβατήριο.


Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, κύκλοι του ΓΕΣ δικαιολογούν την αποβολή του στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη από τη Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου λέγοντας πως δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι τραγουδάει το γνωστό εμβατήριο, αλλά συνδέεται με την απερισκεψία του στρατιώτη, ο οποίος εμφανίζεται να μην τηρεί τους κανόνες ασφαλείας, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των συναδέλφων του.

«Το να πραγματοποιείς άλμα με αλεξίπτωτο και ταυτόχρονα να τραβάς βίντεο με το κινητό σου είναι σαν να οδηγείς μηχανή με 180 χιλιόμετρα την ώρα, να κρατάς το τιμόνι με το ένα χέρι και ταυτόχρονα με το άλλο να μιλάς στο τηλέφωνό σου. 

Ο στρατιώτης, αν και νεοσύλεκτος, εμφανίζεται να αψηφά τους κανόνες ασφαλείας αφού κρατά τον ιμάντα με το ένα χέρι, δεν έχει την προσοχή του στραμμένη στη ζώνη ρίψης και στους γύρω του, ενώ ταυτόχρονα θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των συναδέλφων του που τον περίμεναν εντός της ζώνης ρίψης, δεδομένου ότι θα μπορούσε να του φύγει το κινητό από το χέρι και πέφτοντας να χτυπήσει κάποιον από τους τελευταίους» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι κύκλοι.


Παράλληλα, επισημάνουν ότι ο συγκεκριμένος στρατιώτης, μην δίνοντας όλη του την προσοχή στο άλμα, κινδύνευσε να τραυματιστεί σοβαρά και ίδιος, καθώς προσγειώθηκε όρθιος στο έδαφος, μην τηρώντας τις σχετικές οδηγίες προσγείωσής με αλεξίπτωτο που είχε λάβει νωρίτερα από τους εκπαιδευτές του.


Φυσικά πρόκειται για προφάσεις... Και αυτό το αντιλαμβάνονται όλοι.


Ας δούμε ξανά τι τους πείραξε εκεί στο ΓΕΣ.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτησή του στο Facebook, o στρατιώτης συνοδεύει το συγκεκριμένο βίντεο και με ένα μικρό κείμενο, στο πλαίσιο του οποίου περιγράφει τα συναισθήματά του για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, στέλνοντας και το ανάλογο μήνυμα:

«Βρίσκομαι σε μακεδονικά εδάφη και έτσι όπως φεύγω από το ελικόπτερο στο κενό άρχιζα να αγναντεύω από κει ψηλά την Ελλάδα μας, την Μακεδονία μας... 

Στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα που αγναντεύω την Ελλάδα μας με έπιασε μια συγκίνηση και μια θλίψη για την πληγωμένη μας Ελλάδα, την πουλημένη μας Ελλάδα καθώς πρόγονοι μας άφησαν το αίμα τους σε αυτά τα εδάφη για την ελευθερία την δικιά μας σήμερα... 

Έτσι λοιπόν αναφώνησα ένα τραγούδι για την Μακεδονία μας σε αυτούς που την πούλησαν χωρίς την θέληση μας... 

Για μας τους Έλληνες όμως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική... Έτσι λοιπόν αυτό το βίντεο θα ήθελα να φτάσει σε αυτούς που πούλησαν την Μακεδονία ώστε να καταλάβουν ότι Έλληνες δεν πουλιούνται ούτε αγοράζονται και όταν θα έρθει ύστατη στιγμή όλοι Έλληνες θα υπερασπιστούν την πατρίδα τους... 

Στο δια ταύτα εσείς που τα πουλήσατε όλα να ξέρετε ότι μόνο στα χαρτιά έχετε πουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες... Αντιθέτως ,την ψυχή μας και τον ηρωισμό μας δεν πρόκειται να τον πουλήσετε ποτέ και όσο ζούμε θα υπερασπίζουμε την πατρίδα... Ένα μήνυμα από τον Καταδρομέα/Αλεξιπτωτιστή Μπούχλη Εμμανουήλ...» καταλήγει στην ανάρτησή του ο στρατιώτης.


Επέλεξα αυτό το σχόλιο, γιατί δείχνει με τον πιο απλό και κατηγορηματικό τρόπο, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΑΟΠΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕΣ.

Καλλιόπη ΣουφλήΕλεγα χθες οτι η μοναδικη ελπιδα σωτηριας αυτου του τοπου ειναι ο Στρατος. 

Δυστυχως αποδεικνυεται οτι οι ταγοι των σωματων του Στρατου, ειναι απλοι υπαλληλισκοι, ευνουχισμενοι εντολοδοχοι της εκαστοτε κυβερνησης. 

Θελετε να το τιμωρησετε το παλικαρι, επειδη δεν ακολουθησε τους κανονες (και καλα); 

Οκ. Αλλα οχι ρε υπαλληλισκοι να το "εξοντωσετε" το παλικαρακι. 

Δειχνει πως οτι σας πουν τα πολιτικα ρεμαλια, τα αφεντικα σας, το εκτελειτε χωρις συζητηση. 

Δηλαδη εαν σας πουν τα ιδια πολιτικα προδοτικα ρεμαλια αυριο μεθαυριο, να αφησετε τους Τουρκους να καταλαβουν μια βραχονησιδα τι θα κανετε; 

Ακουστε ρε υπαλληλικσκοι, το παλικαρι σας εδειξε οτι χωρις την Ιερη Τρελα, Ελληνας δεν λογαριαζεσαι. 

Απο τους τρελους των Θερμοπυλων, απο το "ο κοσμος μας ελεγε τρελους" του Κολοκοτρωνη, μεχρι την παραδοχη του Βουλγαρου στρατηγου Ιβανωφ, στην μαχη του Κιλκις Λαχανα, "ολα τα ειχα προβλεψει, ολα τα ειχα σκεφτει, ολα...εκτος απο την τρελα των Ελληνων", χωρις αυτη την τρελα, Ελληνας δεν θα υπηρχε εδω και 2.500 χρονια. 

Η ιδια "τρελα" που εχει και ο Σφακιανος λεβεντης. 

Καταδικαζοντας τον, καταδικαζετε ολες εκεινες τις αρετες που κανουν τον Ελληνα να ξεχωριζει, εδω και 3.000 χρονια.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

13 σχόλια:

 1. Δεν πειράζει λεβέντη μου!Στις καρδιές μας είσαι και αληθινός Έλληνας και γνήσιος Κρητικός και comando.

  Τον αετό του αλεξιπτωτιστή στον χαρίζουμε όλοι οι Έλληνες και όλοι οι Μακεδόνες.

  Κι εσείς εκεί κάτω οι Κρητικοί να θυμάστε τι είδους άνθρωποι και πόσο Έλληνες είναι αυτοί που θα σας ζητήσουν σύντομα την ψήφο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς!Αν έκανες τον αλβανικό ξεπουπουλιασμένο γύπα θα σου έδιναν και βραβείο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικά ένας στρατιώτης λιοντάρι,μπορεί να έχει απείρως μεγαλύτερη αξία από έναν στρατηγό της φακής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι εντολες ερχονται απο πολυ ψηλα.

  https://uploads.disquscdn.com/images/d1bc4f7b8e8ae2c40caa0ccb7851e522d3a3892e950ba1a6b72b8e8155907d2d.jpg

  Μεγαλε Αλεξιπτωτιστη η ΕΛΛΑΔΑ σ΄ευγνωμονει. Τα πραγματα θα γυρισουν και θα σε δεχτει στην αγκαλια της με δοξα και τιμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο πρώην ΚΝΙΤΗΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ(!!!!!!), ο πατριώτης λεβέντης αλεξιπτωτιστής τιμωρημένος!!!!
  Παραδώσαμε την Ελλάδα στα απόβλητα!!
  ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ρε δεν αφήνουν τα σάπια;Εγώ είδα ότι ο στρατιώτης πρόσεχε κοιτάζοντας ορισμένες στιγμές γύρω του.Αρα οδηγούσε σωστά χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

  Εφόσον δεν υπάρχει θέμα με το εμβατήριο γιατί δεν δίνει εντολή ο αρχηγός ΓΕΣ να το τραγουδουν κάθε μέρα σε όλα στρατόπεδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΕΡΠΟΝΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ.!!!! Τόσες και τόσες δεκαετίες πίνατε το αίμα της Μεγάλης Ελλάδας μέχρι μέχρι που την στείλατε στον τάφο.Τώρα ούτε την ανάμνησή της δεν θέλετε να έχουν τα παιδιά της γιατί σας θυμίζει το στυγερό πρόστυχο έγκλημά σας.Όμως δεν έχετε καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν πεθαίνει ποτέ,είναι αθάνατη γιατί είναι στο DNA των παιδιών της,σάρκα από τη σάρκα της και αίμα από το αίμα της.Εσείς πρόστυχα βαμπίρ δεν έχετε τίποτα απ'όλα αυτά,γιατί πάντα είσαστε παράσιτα όλων των λαών της Οικουμένης.Να θυμάστε ότι όταν αναστηθεί και πάλι η Ελλάδα μας,εσείς δεν θα προλάβετε να γλυτώσετε τόσο εσείς όσα και τα επτάκις δισέγγονα σας.Σιχαμένα παράσιτα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μανώλη Μπούχλη στην Κρήτη λέμε πως: "Σαν είν' ο τράγος δυνατός δεν το'νε σταίνει η μάντρα. Ο Άντρας κάνει την γενιά και όχι η γενιά τον άντρα." Χ@σε λοιπόν πατόκορφα τις λούγκρες με τα σειρήτια που παριστάνουν τους "στρατηγούς" γιατί την πουλάδα σου την υπογράφουν οι:
  Γεώργιος Τσόντος–Βάρδας:Ανθυπολοχαγός(ΠΒ.Από τα Ασκύφου Σφακίων.
  Γεώργιος Κατεχάκης ή Ρούβας: Ανθυπολοχαγός (ΠΖ). Από το Ηράκλειο.
  Ευθύμιος Καούδης.Από το Καψοδάσος Σφακίων.
  Γεώργιος Βολάνης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Ιωάννης Πούλακας:Από το Θέρισο Κυδωνίας Χανίων.
  Παύλος Γύπαρης:Από την Ασή Γωνιά Αποκορώνου Χανίων.
  Ιωάννης Καραβίτης:(ο Μακρυγιάννης του Μακεδονικού Αγώνα) Αρχηγός 1903-1908. Από την Ανώπολη Σφακίων. Απόγονος του επαναστάτη Γιάννη Δασκαλογιάννη, ήταν 20 ετών όταν ακολούθησε τον Παύλο Μελά στη Μακεδονία. Γρήγορα και μετά τον θάνατο του Παύλου Μελά έγινε Αρχηγός Σώματος. Στη Φλώρινα υπάρχει η προτομή του στην κεντρική πλατεία. Σε όλες τις κωμοπόλεις της Φλώρινας υπάρχουν δρόμοι με το όνομά του. Πέθανε το 1949 σε ηλικία 66 ετών όσο και ο Μακρυγιάννης.
  Θεόδωρος Κουκουλάκης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Εμμανουήλ Σκουντρής:.Από το Άδελε Ρεθύμνου.
  Εμμανουήλ Νικολούδης:.Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Νικόλαος Ανδριανάκης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Ευάγγελος Φραγκιαδάκης- Γαλλιανός:. Από τον Γάλλο Ρεθύμνου.
  Ιωάννης Δοξάκης–Δοξογιάννης: Από τον Πρινέ Σελίνου Χανίων.
  Ηλίας Δεληγιαννάκης: Φονεύθηκε στο Σκρά το 1918, Ανθυπολοχαγός. Από την Αργυρούπολη Ρεθύμνου.
  Νικόστρατος Καλομενόπουλος–Νίδας: Από το Ρέθυμνο.
  Γεώργιος Δικώνυμος–Μακρής: Από τον Καλλικράτη Σφακίων.
  Εμμανουήλ Κατσίγαρης-Καραμανώλης: Φονεύθηκε στον Όλυμπο στις 20-4 1908. Από το Νίπος Αποκορώνου Χανίων.
  Λεωνίδας Παπαμαλέκος:.Από τον Βάμο Αποκορώνου Χανίων. Φονεύθηκε στις 4-11- 1912 στα Σιάτιστα Κοζάνης.
  Γρηγόρης Παπαδάκης:.Από τον Κάστελο Αποκορώνου Χανίων. Φονεύθηκε στην Μικρά Ασία το 1922.
  Ιωάννης Νταφώτης: Από το Αβδού Πεδιάδος Ηρακλείου.
  Αριστείδης Κιτράκης–Νύσταρης:. Από τα Ρούστικα Ρεθύμνου.
  Λαμπρινός Βρανάς: Από τον Καλλικράτη Σφακίων. Φονεύθηκε ηρωικά στη Άσπρη Πέτρα-Δροσοπηγή Φλώρινας στις 17- 4 -1905.
  Ανδρέας Δικώνυμος–Μπαρμπανδρέας: Από τον Καλλικράτη Σφακίων.
  Γεώργιος Μηναδάκης-Λιάπης: Από το Αμπελάκι Ρεθύμνου. Έπεσε στο Λέχοβο (Χωριό της Φλώρινας).
  Πέτρος Μάνος-Βέργας:(Επίλαρχος, 1903-1908), αδελφός του Κων/νου,διαδέχθηκε στην προεδρία τον Καλαποθάκη(Μακεδονικό Κομιτάτο). Από τα Χανιά.
  Ευάγγελος Νικολούδης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων. Φονεύθηκε στο Γκορνίτσοβο στις 18-7-1906 με 14 συμπολεμιστές του, μεταξύ των νεκρών και ο Μανούσος Γρύλλος έξ Αλικάμπου Αποκορώνου Χανίων, ανήκων στην ομάδα Καραβίτη.
  Γεώργιος Καμηλάκης: Απηγχονίσθηκε στο Μοναστήρι στις 20-5-1907. Από το Καστέλλι Καινουρίου Ηρακλείου.
  Γεώργιος Σπυριδογιάννης: Από τα Γρυμπιλιανά Κολυμβαρίου Κισσάμου Χανίων.
  Γεώργιος Λιαπάκης: Από το Ρέθυμνο.
  Ιωάννης Μαυρογέννης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Γεώργιος Σκαλίδης: Από το Έλος Κισσάμου Χανίων. Έπεσε ηρωικώς μαχόμενος στις 20-3-1906 στο Ίβεν Μακεδονίας (χωριό δυτικά του Μοναστηρίου στην καμπή του Εριγώνα ποταμού) μαζί με τους 16 συντρόφους του, επέζησε ένας.
  Στυλιανός Κλειδής: Από τα Αγκουσελιανά Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου. Έπεσε στο Μέτσοβο το 1912, πολεμώντας όρθιος τους Τούρκους
  Παναγιώτης Γερογιάννης: Από το Γαλατά Κυδωνίας Χανίων.
  Στυλιανός Κοκκινάκης: Από την Ασή Γωνιά Αποκορώνου Χανίων.
  Εμμανουήλ Μπενής: Από τον Καλλικράτη Σφακίων.
  Ιωάννης Καλογεράκης: Φονεύθηκε στον Αετό στις 28-7-1905 Από το Ζυβραγού Κισσάμου Χανίων.
  Εμμανουήλ Λυκοβαρδής: Από τα Περβολάκια Κισσάμου Χανίων.
  Ευστράτιος Βολάνης: Από τους Λάκκους Κυδωνίας Χανίων.
  Παναγιώτης Φιωτάκης: Από το Γαλατά Κυδωνίας Χανίων. Έπεσε ηρωικά κοντά στη Μονή Παραλόβου στο Μορίχοβο τον Απρίλιο του 1907.
  Παλικάρια από τα ίδια χώματα σαν και σένα που πολέμησαν για την Μακεδονία την Ξακουστή του Αλεξάνδρου την χώρα. Τέτοιο παράσημο σαν το δικό σου δεν έχει άλλος!! Να είσαι υπερήφανος και πάντα άξιος, μηδέ γένος πατέρων αισχυνέμεν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΟΛΟΙ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Το λιθαράκι για την ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ το έβαλες και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της χώρας σε τιμούμε διότι είσαι γεννημένος μπροστάρης.Το παράδειγμα σου θα ακολουθήσει όλος ο στρατός μας στις παρελάσεις που έρχονται και δεν θα διαψευτούμε.Να σ'έχει ο θεός καλά,όπως και την κυρία Σουφλή που μας δίδει αυτό το υπέροχο βήμα .Δικαιοκλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ για τις ευχές.
   Να έχει ο Θεός καλά, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Διαγραφή
  2. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΜΑΝΩΛΙΟ.
   ΣΤΑ ΑΧΡΕΙΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
   ΚΙ ΠΟΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΦΕΣ.
   ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

   Διαγραφή
 11. Έλα ρε παιδιά. Εντάξει το ΓΕΣ και οι κομμάντο των διαδρόμων παραλλήλως της μεσογείων έχει δουλεία να κάνει. Παλεύει για τα αναδρομικά και τα φύλλα πορείας.
  Σκληρή και άνιση μάχη.
  Όπως το πάνε τα 3 σώματα θα ενωθούν σε ένα.
  Ελληνικό Ένοπλο Δημόσιο
  Google it και δείτε το πρώτο αποτέλεσμα.
  Και να τον "τιμωρίσουν" έχει την αξιοπρέπεια του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ