Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Κρυπτεία: Οι Αόρατοι Φύλακες. Οι Γεφυραίοι και οι ΕβραίοιΉταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς. 
 
Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο … Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.
  
Αυτή η μόνη αλήθεια βρίσκεται μέσα στην μεγάλη εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου του Ι.Πασσά η μόνη εγκυκλοπαίδεια πού λέει τήν πλήρη και αδημοσίευτη αλήθεια… 

Η εγκυκλοπαιδια του Ηλιου του Ι. Πασσά οπως πολλοί ισως γνωρίζετε εχει αποσυρθει απο την κυκλοφορία και αυτός που όλως περιέργως αγόρασε τα δικαιώματα της αποφάσισε την απαγόρευση κάθε επανεκτυπωσης… 

Αυτή η ΚΡΥΠΤΕΙΑ, πρέπει να ξαναζωντανέψει και να αποδόσει την πιο σκληρή ΝΕΜΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ, αλλά και να τιμωρήσουν παραδειγματικά,  όσους έχουν στηρίξει τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, με  οποιοδήποτε τρόπο.

ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.


Όσο για την εγκυκλοπαίδια του ΗΛΙΟΥ , του Ι. ΠΑΣΣΑ, μήπως  η απαγόρευση πρέπει να αναζητηθεί στο πρόσωπο που ήταν στενή συνεργάτης του και οι... "κακες γλώσσες" λένε πως είναι υψηλόβαθμη ΜΑΣΣΟΝΑ;;;


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Πόσα μυστικά κρύβονται πίσω από το... ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ...
Όταν έρθει η ώρα να αποκαλυφθούν, στοιχηματίζω πως κάποιοι και κάποιες, θα πέσουν από τα σύννεφα...


Λοιπόν, για όσους, ανεπίτρεπτα, δε γνωρίζουν, η Κρυπτεία μας έρχεται από την Αρχαία Λακεδαίμονα. 

Ήταν η Μυστική Υπηρεσία της εποχής, επιφορτισμένη με τη Φύλαξη της Λακεδαίμονος από εσωτερικούς στην αρχή εχθρούς, όπως οι είλωτες, και αργότερα και από εξωτερικούς εχθρούς. 


Ήταν η ίδια Ομάδα που μετά από χρόνια παρακολούθησης, εκτέλεσε παραδειγματικά τον Εφιάλτη, ή Επιάλτη, τον Γεφυραίο χωλό (κουτσό στην πιο … Μυστική Παράδοση) που πρόδωσε στους Πέρσες το μονοπάτι των Θερμοπυλών, με αποτέλεσμα τη σφαγή των 301 Σπαρτιατών και 700 Θεσπιέων.
 
 Το 480 π.Χ. ένας Γεφυραίος, ο γνωστός Επιάλτης, πρόδωσε την Ελλάδα στον ξένο κατακτητή, με αποτέλεσμα να θυσιασθεί η αφρόκρεμα της Ελληνικής νεολαίας. Ο προδότης πληρώθηκε πλουσιοπάροχα από τους Πέρσες, οι οποίοι και του έδωσαν καταφύγιο.


Το 469 π.Χ. μας αναφέρει ο Ηρόδοτος ότι ο Επιάλτης γύρισε στην πατρίδα του όπου και δολοφονήθηκε από κάποιον Αθηνάδη. Ο Ηρόδοτος υποσχέθηκε ότι αργότερα στην ιστορία του θα αποκάλυπτε τα περιστατικά γύρω από αυτή την παραδειγματική τιμωρία. 
Ποτέ δεν το έκανε… η Κρυπτεία τον προειδοποίησε…


Για 11 ολόκληρα χρόνια η Κρυπτεία διατηρούσε Κλιμάκιο στο Καλλίδρομο, ο Αθηνάδης είχε στήσει μια νέα ζωή εκεί, αλλά περίμενε… η Νέμεσις θα έπρεπε να αποδοθεί. 

Όπως και έγινε, και η Λακεδαίμονα, πόλη του Λύκου, τον τίμησε ιδιαίτερα για την επιβολή του Νόμου στον προδότη.


Η Κρυπτεία είχε μάτια σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο. 

Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό στους διάφορους «ερευνητικούς» κύκλους, είναι ότι ο θεσμός της Κρυπτείας ενέπνευσε τον Hasan i Sabbah, γνωστότερου και ως «Γέρος του Βουνού», να ιδρύσει το γνωστό Τάγμα των Hashshashins, ή Ασσασίνων.


Στην Ιαπωνία η κάστα των Ninja έπαιρνε την ίδια εκπαίδευση με τους Λακεδαιμόνιους…


Το 2011 μ.Χ. οι κουστουμαρισμένοι προδότες της Ελλάδας κατέχουν πια θεσμικές θέσεις, η συναλλαγή με τον εχθρό γίνεται μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης. 

Σχεδόν όλοι έχουν αγοράσει σπίτια σε χώρες του Εξωτερικού, μιας και όταν θα επιτελέσουν το έργο τους, τον εξευτελισμό της Ελλάδος για πέντε-έξι δανεικά δισεκατομμύρια Ευρώ, όχι για να μην πεινάσουν οι πολίτες, αλλά για την πληρωμή τόκων προηγούμενων «αεριτζίδικων» δανείων, θα το σκάσουν στις χώρες τα συμφέροντα των οποίων πρεσβεύουν.


Οι προδότες που άνοιξαν την Κερκόπορτα της Ελλάδος θα φύγουν στο Εξωτερικό, αφήνοντας μια Ελλάδα την οποία ορκίστηκαν ΨΕΥΔΩΣ να υπηρετούν, με υψηλότατους μάλιστα μισθούς, να αιμορραγεί. Όπως έκανε κάποτε και ο Εφιάλτης και πως κατέληξε στο τέλος…


Μόνο που τώρα πια η Κρυπτεία έχει ακόμα ένα εφόδιο στη «φαρέτρα» Της.

Μιλά άψογα και ξένες γλώσσες…

Και για την ιστορία σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι ήταν φυλή Σημιτικής καταγωγής που εγκαταστάθηκαν με τον Καδμο στην Τανάγρα και μετά πέρασαν στην Αττική. 

Κατά μια άλλη εκδοχή οι πρώτοι Γεφυραίοι ήταν Εβραίοι που έφτασαν στην Αθήνα μετά την έξοδο απο την Αίγυπτο και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Κεραμικού όπου υπήρχε μια γέφυρα και από εκεί πήραν το όνομά του. ( πηγη για γεφυραιους περιοδ. ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ τ.1970).


Ο Εφιάλτης λοιπόν ο προδότης ήταν Γεφυραίος για να φεύγει σιγά σιγά η πανάρχαια ρετσινιά της ‘κατάρας της φυλής μας’ οτι Ελληνας προδίδει Ελληνα γιατί ακόμα και αυτό είναι μια μεγάλη πλάνη καθώς συνειδητοποιούμε σιγά σιγά όλοι μας τό βάθος του χρόνου τής καταδίωξης τών Ελλήνων…..


Επίσης ο Αρμόδιος καί ο Αριστογείτον ήταν Γεφυραίοι. 

Αυτοί σκότωσαν τόν Ιππία καί οι προσωπικοί λόγοι πού γράφουν οι εγκυκλοπαίδειες είναι η άρνηση του Ιππία, στήν θέληση του Αρμοδίου καί του Αριστογείτονος ώστε νά συμμετάσχουν εντός τήν πομπής των Παναθηναίων oι δύο αδελφές τους. 

Η πομπή αυτή ως γνωστόν απαρτίζετο από παρθένες Αθηναίες. 

Η άρνηση του Ιππία έφερε αυτό τό αποτέλεσμα. 

Αυτή η μόνη αλήθεια βρίσκεται μέσα στην μεγάλη εγκυκλοπαίδεια του Ηλίου του Ι.Πασσά η μόνη εγκυκλοπαίδεια πού λέει τήν πλήρη και αδημοσίευτη αλήθεια… 

Η εγκυκλοπαιδια του Ηλιου του Ι.Πασσά οπως πολλοί ισως γνωρίζετε εχει αποσυρθει απο την κυκλοφορία και αυτός που όλως περιέργως αγόρασε τα δικαιώματα της αποφάσισε την απαγόρευση κάθε επανεκτυπωσης… 

Ποιός είναι πολλα ακουγονται…


Σχόλιο diadrastika: Το ζήτημα των Γεφυραίων φαίνεται να είναι μεγάλο καθώς, υπάρχει μία άλλη σημαντική διάσταση που, ίσως, ανατρέπει την ταύτιση: Γεφυραίοι=Εβραίοι.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

4 σχόλια:

 1. Ο Αρμόδιος και ο Αριστογείτων ήταν ένα ζευγαράκι κίναιδων (πούστηδες δηλαδή) Γεφυραίων που δολοφόνησαν τον Ίππαρχον τον αδελφό του Ιππία όταν ο Ίππαρχος σαν τελετάρχης της πομπής των Παναθηναίων, πέταξε έξω από την πομπή των Ατθίδων την αδελφή του Αρμόδιου η οποία σαν Γεφυραία δεν δικαιούτο συμμετοχής σ' αυτήν την ιεροτελεστία. Και αυτοί τον δολοφόνησαν επί τόπου. Ο Αρμόδιος σκοτώθηκε επί τόπου από το πλήθος των Αθηναίων που παρακολουθούσε την πομπή, ο δε Αριστογείτων εκτελέστηκε μερικές μέρες αργότερα όταν τον συνέλαβαν κρυπτόμενον. Το "τυραννοκτόνοι" τους το κόλλησαν αργότερα οι ..."δημοκράτες".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ισως να ειναι Χαζαροι η Φοινικοβαβυλωνιοι η Ατλαντες η μπασταρδεμενοι μαζι με Εβραιους ολοι μαζι και βγαινει ενα εκρηκτικο μιγμα σκατανθρωπισμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολύ καλή ανάρτηση!
  Χωρίς πολλά λόγια, παρουσιάζονται διάφορες εκδοχές για επί μέρους θέματα που έχουν την ίδια βάση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κωστή μου, σημασία έχει από... ανάρτηση, να γίνει... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...

   Διαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ