Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Ἀθῆναι γιά ὅλους ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...


  Ὁ νόμος περί Συμβουλίων Ἐντάξεως Μεταναστῶν,γιά κάθε δῆμο τῆς Ἑλλάδος ( 3852/2010,ἄρθρο 78),εἶναι ἀπό τό 2010. 

Ναί,πρό τῶν μνημονίων καί πρό τῆς πλημμυρίδος τῶν λαθρομεταναστεύσεων ! 

Εἴπατε τίποτα περί σχεδίου; ...
ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ... πλην Λακεδαιμονίων... 
Δηλαδή, ΕΞΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ...

Δηλαδή... 666!

Κάθε ψήφος σ' αυτά τα πολιτικά  (βάλτε εσείς τον χαρακτηρισμό), θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.


Καλλιόπη ΣουφλήἘπεί δή αἱ Ἀθῆναι προορίζονται γιά ὄλους τούς ἄλλους ΠΛΗΝ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ κατοίκων της : 


Συζήτηση με θέμα την «ένταξη των μεταναστών» και «τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης απέναντι στην ρατσιστική βία και την ξενοφοβία», με προσκεκλημένους έξι εκ των υποψηφίων δημάρχων Αθήνας (πλην του Ηλία Κασιδιάρη, που δεν εκλήθη γιατί θα εξέφραζε τελείως διαφορετικές απόψεις από τους υπολοίπους…) έλαβε χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης «Βάλτους Χ- Ο Μαύρος χάρτης της Αθήνας», στην Τεχνόπολη. 


Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τη ΜΚΟ «Human Rights360» και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα (του κόμματος των ορφανών της Στάζι στην Γερμανία, το οποίο όμως χρηματοδοτείται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών…) υπό την αιγίδα του «Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών»* του δήμου Αθηναίων.(ἀπό ἐδῶ)
Εἷς ἐκ τῆς ὁμάδος τῆς «Human Rights360»,γιά πολύ «μπουμπούκι» φαίνεται...Εἴπαμε,κόψε φάτσα βγᾶλε συμπέρασμα...


Θοδωρῆς Μπογέας : Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, και με το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ και το SolidarityNow.  

  Το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ είναι δίκτυο της Κοινωνικής Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ψυχικής υγείας των μεταναστών

"Το Κέντρο Ημέρας “Βαβέλ” έχει στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ψυχικής υγείας μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα.

 Αλληλέγγυα Υγεία , Αντιρατσιστικές - Αντιφασιστικές Οργανώσεις, Φεστιβάλ, Εθελοντικές Οργανώσεις, Ατομικές Ελευθερίες - Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα, Δίκτυα Αλληλεγγύης για Πρόσφυγες/Μετανάστες(δεῖτε καί τούς ὑπολοίπους, ἐδῶ
 
Ἵδρυμα Ῥόζα Λούξεμπουργκ. Γερμανία δικέ μου,Γερμανία ...

ἡ ἑβραῖα Ῥόζα 

Στόχοι : 

-έχει ως κεντρική δραστηριότητα την οργάνωση της πολιτικής επιμόρφωσης και τη διάδοση της γνώσης για τις κοινωνικές σχέσεις σε έναν κόσμο παγκοσμιοποιημένο, άδικο και εχθρικό
-είναι χώρος κριτικής ανάλυσης του σύγχρονου καπιταλισμού, κέντρο προγραμματικής συζήτησης για έναν σύγχρονο δημοκρατικό σοσιαλισμό, σοσιαλιστικό think-tank εναλλακτικών πολιτικών λύσεων
-είναι τόσο στη Γερμανία όσο και διεθνώς ένα φόρουμ διαλόγου μεταξύ των αριστερών σοσιαλιστικών δυνάμεων, των κοινωνικών κινημάτων και οργανώσεων, των αριστερών διανοουμένων και των μη κυβερνητικών οργανώσεων·
-στηρίζει νέους διανοούμενους με προπτυχιακές και μεταπτυχιακές υποτροφίες

-παρέχει κίνητρα για την αυτόνομη κοινωνικοπολιτική δραστηριότητα και υποστηρίζει την κινητοποίηση υπέρ της ειρήνης και της φιλικής συνύπαρξης όλων των λαών, υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Ὁ συνδυασμός τῶν δύο ἀνωτέρῳ εἶναι :«Βάλτους Χ- Ο Μαύρος χάρτης της Αθήνας»
Η καμπάνια «Βάλ’ τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Αθήνας» σχεδιάστηκε με σκοπό να εντοπίσει μέσα στην πόλη και να αναδείξει την αφανή εγκληματικότητα που συνδέεται με τις ρατσιστικές επιθέσεις στον δημόσιο χώρο. (ἀπό ἐδῶ)Οἱ καλεσμένοι στήν ...συζήτησή τους : 

 
Νάσος Ἡλιόπουλοςσυριζα)


Μία φάτσα πού μιλάει ἀπό μόνη της...
Μπολσεβίκικες ὑποψηφιότητες...
Λέτε νά μήν ξέρει ἀπό ποῦ ζητᾶ ψῆφο;
 

Κώστας Μπακογιάννης (υἱός Ντόρας Μητσοτάκη)Ὁ Μητσοτακέϊκος γόνος στέλνει μηνύματα γιά νά λάβῃ τό ἀνάλογον ἀντίδωρο...
Ἐμᾶς, θέλουν νά τρελάνουν,τήν βοϊδόμαζα οὔτε πού τήν λογαριάζουν !
Φεύγει ἕνας ἔρχονται ἑκατό ! Δρακογενιές...
 

Παῦλος Γερουλάνος ( ἀπό κλεφτοΠασοκ)Ἀπό τόν Καλλιγᾶ καί τους Μαυροκορδάτους στόν Γερουλάνο τοῦ Πολιτισμοῦ καί ἀπό τόν Μπενάκη στόν Ἀντώνη Σαμαρά ἤ ἀλλιῶς : Μία μεγάλη ἱστορία ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!!

Τρέξε πόπολο νά ὑποκλιθῇς στόν περιούσιο γόνο ! ! !

Τα οικογενειακά «ρουσφέτια» Γερουλάνου κοστίζουν 3,6 εκατ. ευρώ!


...Σοβαρό τό θέμα,περισπούδαστο τό ὕφος...
 
Πέτρος Κωνσταντίνου ( ΑΝΤΑΡΣΥΑ ἤ «εἴμαστε ὅλοι πακιστανοί»)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; 
ΜΚΟ: ΜΠΙΖΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... 

ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ...!!! 


Μέ φόντο τό μνημεῖο ὁ «ἀγών» κατά τοῦ ῥατσισμοῦ μέ κόρη Λαφαζάνη (ἀπό ἀριτερά),καί τά συνεταιράκια,Κωνσταντίνου-Κούρκουλας. Τά λόγια εἶναι περιττά...  
Εἴπαμε πολλά τά φίδια παλαιόθεν...Ἀπό τά κομμούνια τά γνωστά καί μή ἐξαιρετέα προδοταριά,ὁ Νῖκος Σοφιανός καί κάποιος ἀκόμη συμπλήρωνε τήν παρεούλα,ὀνόματι Τσιρώνης Γιάννης,ὁ πράσινος ὁ ἐκ τῆς ΕΚΟΝ Ῥήγας Φεραῖος προερχόμενος ἐκλεγμένος μέ τόν τσυριζα ὑπό τῆς συνισταμένης του τῶν πρασίνων ἀλόγων (ὤχ,συγγνώμη,οἰκολόγων ἤθελα νά γράψω...) καί βεβαίως σήμερα κατέχων ὑπουργικό θῶκον ! (ἐδῶ)Δῆλα δή,δεῖτε δούλεμα : ὑπουργός τσυριζα κατέρχεται διεκδικών τήν δημαρχία ἀθηναίων ἀντιμαχόμενος τόν συριζαῖο ὑποψήφιο ! 

Λέτε πώς αὐτά μποροῦν νά γίνονται πουθενά ἀλλοῦ πέραν τῆς ἑλλαδικῆς μπανανίας ;

 Ἀ π ο κ λ ε ί ε τ α ι ! ! !

Γι᾿ αὐτό σᾶς λέω : Δέν σωζόμεθα μέ τίποτα,λέμε ! ! ! 

Ζήτω τό Ἑλλαδιστάν ! 
 

* Ὁ νόμος περί Συμβουλίων Ἐντάξεως Μεταναστῶν,γιά κάθε δῆμο τῆς Ἑλλάδος ( 3852/2010,ἄρθρο 78),εἶναι ἀπό τό 2010

Ναί,πρό τῶν μνημονίων καί πρό τῆς πλημμυρίδος τῶν λαθρομεταναστεύσεων ! 

Εἴπατε τίποτα περί σχεδίου; ...

Ἡ Πελασγική


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

5 σχόλια:

 1. Tι κοινό έχουν οι Κ. Μπακογιάννης
  και οι υπολοιποι πεντε συντροφοι , από τους βασικούς υποψηφίους για τη δημαρχία της Αθήνας, εκτος απο τον Ηλια Κασιδιαρη;
  Μα φυσικά ένα και να καίει, άνευ του οποίου ουδείς θα προωθούνταν από τους παγκόσμιους νονούς , για δήμαρχος των Αθηνών :
  Είναι όλοι τους μεταναστολάγνοι.......
  Στις 17/3/19 είχαν μαζωχτεί και οι έξη "προοδευτικοι"υποψηφιοι δημαρχοι, στο Σεραφειο Πολιτιστικο Κεντρο
  στην Τεχνόπολη. Η έκθεση συνδιοργανώθηκε από τη ΜΚΟ «HumanRights360″ και το Ίδρυμα Ρόζα Λούξεμπουργκ στην Ελλάδα , το οποίο όμως χρηματοδοτείται από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών…),,,,,
  και δήλωσαν την απέραντη αγάπη τους προς τους "πρόσφυγες", τους λαθρομετανάστες, τους ισλαμιστές, τις λεσβίες, κλπ που πλασάρουν μελαμψά σεξουαλικά όνειρα, στις ξελιγωμένες ελληνόφωνες κυρίες [και των δύο φύλων]....
  Αφού σας το δηλώνουν καθαρά ρε κορόιδα. "Εμείς είμαστε δω για τα συμφέροντα των λαθρέποικων και δεν δίνουμε δεκάρα για τον Έλληνα! "
  Μαζώχτηκαν έξη υποψήφιοι δημαρχαίοι της Αθήνας και δεν βρέθηκε ένας τους (μα, ούτε ένας τους ρε πούστη μου), που να πει μια κουβέντα για τα προβλήματα των γνήσιων Ελληνων, κατοίκων της πρωτεύουσας.
  Μόνο για τους λαθροεισβολείς είχαν λόγια.
  Μόνον! Κι ας βγαίνουν με τις δικές σας ψήφους, για να κάμουν κουμάντο στις δικές σας ζωές.

  Ειδικότερα, στο θέμα της ψήφου των «μεταναστών» και των ελληνοποιήσεών τους, συμφώνησαν άπαντες – και ο ψοφοδεξιός Μπακογιάννης:

  "Οφείλουμε να είμαστε περήφανοι για αυτους και να τους δώσουμε όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχει ένας Έλληνας πολίτης".

  Αυτους θα ψηφισετε ρε παιδια??????
  Μα, τόσο μαζώχες εισαστε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φαίνεται ότι οι μόνοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι το τι παίζεται στην ελληνόφωνη "δεξιά", είναι οι [αυτοαποκαλούμενοι] Έλληνες δεξιοί!
  Διότι , η σημερνή γαλάζια πολιτική συμμορία,
  η Νέα Δημοκρατία ,ειναι ένα κόμμα που δεν το κουμαντάρουν άνθρωποι της παραδοσιακής δεξιάς εν Ελλαδι.........
  Καθότι τη γαλάζια πολιτική κόζα νόστρα τη διαφεντεύει η περίφημη φαμίλια Μητσοτάκη.
  Το Μητσοτακέικο ουδέποτε ανήκε στην παραδοσιακή συντηρητική παράταξη.......
  Oι μητσοτάκηδες ήσαν και παραμένουν Νεοφιλελεύθεροι.
  Η μόνη τους σχέση με τον συντηρητικό, πατριωτικό χώρο, είναι ακριβώς η άγνοια των Ελληνόφωνων μικροαστών για το τι σημαίνει "νεοφιλελευθερισμός" και το τι σημαίνει "λαϊκή δεξιά".
  Απάνω σ' αυτή την σκόπιμη συσκότιση των εννοιών , πατάει η φαμίλια των Μητσοτακαίων, για να παραμυθιάζει τους εναπομείναντες Έλληνες δεξιούς πατριώτες, ότι τάχα μου τους εκπροσωπεί πολιτικά...
  Να βγαίνει τώρα ένας κάποιος Κυριακούλης Μητσοτάκης
  και να αιτείται την αποπομπή ενός Βίκτορ Όρμπαν, από τον συνασπισμό
  των Ευρωπαϊκών συντηρητικών κομμάτων, αυτο και αν ειναι σουρεαλισμος...
  Φαίνεται όμως ότι οι Έλληνες δεξιοί δεν έχουν παρει χαμπάρι σε τι θεό πιστεύουν εκεί στην φαμίλια Μητσοτάκη. Και πάνε και ρίχνουν την ψήφο τους σε έναν άθλιο υπηρέτη των παγκόσμιων νονών, που σκοπεύει να γιομίσει την Ελλαδα λαθροέποικους και παράλληλα, να προωθήσει τα φρικαλέα σχέδια των νεοταξιτών ψυχανώμαλων, για απόλυτη νομιμοποίηση πάσης φύσεως διαστροφής, ακόμα-ακόμα και της πιο σιχαμερής, της παιδοφιλίας [δεν είναι τυχαίο ότι ένας βασικός συνεργάτης του, ο Γεωργιαδης,πιάστηκε για άγριους σοδομισμούς 15χρονων αγοριών - υπάρχουν στα σίγουρα και ένα σωρό άλλοι...]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. oσοι σκεφτονται , να κανουν αποχη απο τις εκλογες , ενα πραγμα να ξερουν , θα ψηφισουν εκατονταδες χιλιαδες λαθροεποικοι εισβολεις και η ψηφος τους θα μετρησει διπλη , εφ οσον οι Ελληνες προτιμησουν να μεινουν στον καναπε.....και θα στηριζουν οι λαθρομεταναστες οποιαδηποτε προδοτικη κυβερνηση νομοθετει υπερ αυτων......ηδη απο το 2014 το "κοινωνικο μερισμα" κατα 80% το παιρνουν αυτοι......στα Νοσοκομεια δεν πληρωνουν.....στους παιδικους Σταθμους προηγουνται για τα παιδια τους......και ηδη ετοιμαζεται κομμα λαθρομεταναστων και μουσουλμανων Θρακης , που θα μπουν και στην βουλη συντομα για να συμμετεχουν σε κυβερνηση ανθελληνικη..........οποτε οσοι κανετε αποχη θα ειστε συνυπευθυνοι για τον αφανισμο του Ελληνικου εθνους......ψηφιστε αυτο που δεν θελουν οι προδοτες πολιτικοι......ψηφιστε αυτους που δεν δειχνει η τηλεοραση...........ψηφιστε το εθνικιστικο κομμα........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ..ερωτηση στον Κασιδιαρη το 2013 " πως θα διωξετε τους λαθροεισβολεις ? "..........απαντηση " αν βγουμε κυβερνηση θα φυγουν μονοι τους "...........
  και ξανα 2η ερωτηση "ειστε σιγουροι γιαυτο??"......και η απαντηση " φυσικα γιατι θα ψηφισουμε νομο που να προσλαμβανονται κατα προτεραιοτητα μονο
  οι Ελληνες .........και επιδοματα θα παιρνουν μονο οι Ελληνες".........τοσο απλα......αρκει να υπαρχει πατριωτικη κυβερνηση, οπως ο Σαλβινι στην Ιταλια και ο Ορμπαν στην Ουγγαρια.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Κώστας Μπακογιάννης, δήλωσε πως θα φροντίσει να φύγει η κομματίλα από την αυτοδιοίκηση...
  Τι δεν καταλαβαίνεις ψηφοφορε , για τη "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ" ... τα ερπετά που μας έχουν κατσικωθεί πάνω απο εκατό χρόνια τώρα;;;
  Και μην ξεχνάτε, πως ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ!
  ΑΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ