Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019

Στον συμπαντικό νόμο, Ελλάδα σκλαβωμένη για καιρό, δεν υπάρχει...(5 βίντεο)


 Τέτοια μέρα σαν αυτή που ξημερώνει, μόνο όσοι έχουν καθαρή καρδιά την νοιώθουν... μόνο εκείνοι που η αγάπη τους για την Πατρίδα έχει κατάνυξη... Η Λευτεριά ζυμώθηκε σε μετερίζια που το αίμα των Ηρώων, έγινε άγιο λείψανο... 

...κραυγή σ' ερημοκκλήσια... 

...αγιασμένη Εξέγερση ενός Έθνους που πάντα του είχε φως... 

...που  λόγος άδειος,  δεν βγήκ' από στόματα... Η λευτεριά, πάντα ζυμωνόταν στη ρίζα της αθανασίας κι ήταν βαθιά ριζωμένη στην ψυχή των ΕΛΛΗΝΩΝ...


Στον συμπαντικό νόμο, Ελλάδα σκλαβωμένη για καιρό, δεν υπάρχει...


Κάνε Παναγιά μου το θαύμα Σου...

 

Καλή Λευτεριά, Συνέλληνες
Καλή Ανάσταση


 Καλλιόπη Τα βίντεο εδώ ... εδώ... εδώ...  εδώ ... κι εδώ...


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ