Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "VICE" . Οι ΗΠΑ ήταν στο χέρι μιας εξουσίας τερατωδώς εγκληματικής

Από εκείνα τα γεγονότα απέκτησα τη συνείδηση ότι οι ΗΠΑ ήταν στο χέρι μιας εξουσίας τερατωδώς εγκληματικής, ικανής να σκοτώσει ακόμη και τρεις χιλιάδες πολίτες της σε ένα κτύπημα, για να ξεκινήσει τον ‘πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία’, ο οποίος έφερε στη Μέση Ανατολή ποταμούς αίματος. 

Όλα αυτά με σκοπό να εξαλειφθούν και να αποσταθεροποιηθούν όλοι οι εν δυνάμει εχθροί του Ισραήλ, να αντικατασταθούν εκκοσμικευμένα καθεστώτα από φανατικά Χαλιφάτα Ουαχαμπιτών και να τεθούν οι διαφορετικές εθνο-θρησκευτικές κοινότητες κάθε κράτους η μία εναντίον της άλλης. Σε αυτή την υπόθεση η ευθύνη του Τσέινι είναι ουσιαστική.

 

Άρθρο του Μaurizio Βlondet
Μετάφραση-Σχόλια: Ιωάννης Αυξεντίου


Μου είπαν ότι η ταινία ‘Vice’, που εξιστορεί τα έργα και τις ημέρες του Ντικ Τσέινι, είναι ενδιαφέρουσα.


Εγώ δεν θα πάω να τη δω, θα ήταν πολύ για εμένα να διαπιστώσω την πολλοστή επιχείρηση λεπτής (ή χονδροειδής) παραπληροφόρησης για το συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου. 

Ένα συμβάν που παρακολούθησα ως ανταποκριτής για την εφημερίδα μου και μου άλλαξε την ζωή και τις πεποιθήσεις μου για το καθεστώς των ΗΠΑ.

Θυμάμαι μόνον αυτό. Εκείνο το πρωί, 11 Σεπτεμβρίου 2011, ο πρόεδρος Μπους ο νεότερος δεν ήταν στο Λευκό Οίκο. 

Μιλούσε με τους μαθητές ενός σχολείου της Φλόριντα. 

Μάλλον τον είχαν στείλει εκεί, γνωρίζοντας ότι, σα χαζός που ήταν, θα μπορούσε να προδώσει το false flag με ακατάλληλες δηλώσεις ή συμπεριφορές. 

Αντ’ αυτού στο Λευκό Οίκο ήταν ο παλιός και έμπειρος αντιπρόεδρος Ντικ Τσέινι.

Είναι αυτός που ‘διαχειρίστηκε’, ας το πούμε έτσι, την τρομοκρατική επίθεση.

Με την πρώτη είδηση ότι ένα αεροπλάνο κτύπησε τους Πύργους, πηγαίνει στο μπούνκερ κάτω από τον Λευκό Οίκο, το Presidential Emergency Operation Center φτιαγμένο για να διατηρεί την προεδρική διοίκηση ακόμη και υπό μία ατομική επίθεση. 

Το δωμάτιο είναι γεμάτο από οθόνες, τηλέφωνα και προσωπικό.

Εκεί πήγε και ο υπουργός των Μεταφορών Norman Mineta. 

Ευνόητο, αφού είναι ο υπεύθυνος για την πολιτική αεροπορία και είναι σε επαφή με τον πρόεδρο των American Airlines και των United Airlines, τις εταιρείες στις οποίες ανήκουν τα αεροπλάνα που είχαν υποστεί αεροπειρατεία.


Λοιπόν, στην μαρτυρική του κατάθεση εμπρός από την Επιτροπή για την 11η Σεπτεμβρίου, ο Mineta λέει ότι όταν εκείνος εισερχόταν στο μπούνκερ, γύρω στις 9:25 το πρωί, βρήκε τον Τσέινι και μεταξύ των άλλων τον Monte Belger, τον διοικητή της FAA (Federal Aviation Administration, ο οργανισμός της πολιτικής αεροπορίας) που του είπε τα εξής:

“Παρατηρούμε έναν στόχο πάνω στο ραντάρ, όμως έχει τον trasponder απενεργοποιημένο οπότε δεν μπορούμε να τον ταυτοποιήσουμε”. 

Φαινόταν μόνο ότι το ύποπτο αεροπλάνο κατευθυνόταν προς την Ουάσιγκτον. 

Ενώ παρατηρούσαν τις οθόνες των ραντάρ, διηγείται ο Maneta, “ένας νεαρός έρχεται στο δωμάτιο συχνά και ενημερώνει τον αντιπρόεδρο, λέγοντας: το αεροπλάνο βρίσκεται σε 50 μίλια απόσταση…… το αεροπλάνο είναι σε 30 μίλια απόσταση... και προσθέτει: οι διαταγές είναι πάντα σε ισχύ;”. 

Οπότε, εκείνη τη στιγμή, ο Τσέινι γυρίζει απότομα και του απαντά: “Βέβαια και οι διαταγές ισχύουν, άκουσες ίσως κάτι το αντίθετο;”

Ο Mineta θα πει ότι “λόγω της φύσης των γεγονότων, υπέθεσα ότι οι διαταγές στις οποίες αναφερόταν ο νεαρός αφορούσαν τη διαταγή της κατάρριψης”.

Προφανώς η διαταγή δεν εδόθη, αυτή που εξακολουθούσε να ισχύει ήταν η διαταγή ‘stand down’, δηλαδή, να μην υπάρξει αντίδραση.

Πράγματι, το αεροπλάνο, η πτήση 77, ήταν εκείνο που κτύπησε το Πεντάγωνο. 

Μάλιστα ο Mineta δήλωσε ότι, ενώ η CIA, το FBI και το Counterterrorism Security Group (CSG) γνώριζαν ότι υπήρχε αυξημένος κίνδυνος ενός τρομοκρατικού κτυπήματος από την Al Qaeda (sic), σε αυτόν δεν είχαν πει τίποτα. 

Παρά το γεγονός ότι λόγω του αξιώματος του ήταν υπεύθυνος της FAA, της Ακτοφυλακής και άλλων οργανισμών που θα έπρεπε να προετοιμαστούν για ένα τρομοκρατικό κτύπημα. 

Δήλωσε ρητά πως δεν είχε καμία πληροφόρηση.

Αντίθετα, άλλοι γνώριζαν από πριν, όπως για παράδειγμα ο Donald Rumsfeld, υπουργός αμύνης, που βρίσκονταν στο πεντάγωνο μαζί με τους τρεις neocon υφυπουργούς του, τον Paul Wolfowitz, τον Dov Zakheim και τον Douglas Feith. Και οι τρεις είναι με διπλό διαβατήριο (αμερικανικό και Ισραηλινό).

Ήδη το Μάρτιο, η Rand Corporation, η δεξαμενή σκέψης του βιομηχανικού- στρατιωτικού συγκροτήματος του οποίου ο Rumsfeld ήταν ο διευθυντής, είχε ανακοινώσει μία πιθανή τρομοκρατική επίθεση στο World Trade Center. 

Εκείνο το πρωί, μεταξύ 9:02 και 9:40, ο Rumsfeld ήταν στο πεντάγωνο και κοιτούσε στην τηλεόραση τα γεγονότα στη Νέα Υόρκη, τους δύο κτυπημένους πύργους, και ανέφερε στους παρόντες: 

“Πιστέψτε με, δεν τελείωσε ακόμη. Θα γίνει άλλη μία επίθεση εδώ σε εμάς”. Το κατέθεσε ο Christopher Cox, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αμύνης της κάτω βουλής, που ήταν μαζί του εκείνο το πρωί.

Από εκείνα τα γεγονότα απέκτησα τη συνείδηση ότι οι ΗΠΑ ήταν στο χέρι μιας εξουσίας τερατωδώς εγκληματικής, ικανής να σκοτώσει ακόμη και τρεις χιλιάδες πολίτες της σε ένα κτύπημα, για να ξεκινήσει τον ‘πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία’, ο οποίος έφερε στη Μέση Ανατολή ποταμούς αίματος. 

Όλα αυτά με σκοπό να εξαλειφθούν και να αποσταθεροποιηθούν όλοι οι εν δυνάμει εχθροί του Ισραήλ, να αντικατασταθούν εκκοσμικευμένα καθεστώτα από φανατικά Χαλιφάτα Ουαχαμπιτών και να τεθούν οι διαφορετικές εθνο-θρησκευτικές κοινότητες κάθε κράτους η μία εναντίον της άλλης. 

Σε αυτή την υπόθεση η ευθύνη του Τσέινι είναι ουσιαστική. 

Καθώς, κατά κάποιο τρόπο, αντιπροσωπεύει τα πετρελαϊκά συμφέροντα (μια που ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Halliburton, πολυεθνική εξοπλισμού εξορύξεων) που συγκλίνουν με αυτά του ισραηλινού λόμπι στο σχέδιο, για την κατάληψη κοιτασμάτων σε μακρινά ασιατικά εδάφη. 

Ο Τσέινι είναι φημισμένος, επειδή είπε ακριβώς εκείνη την εποχή το εξής: 

“Ο καλός θεός δεν θεώρησε σωστό να βάλει πετρέλαιο και αέριο μόνον όπου υπάρχουν δημοκρατικά καθεστώτα και φιλικά στις ΗΠΑ. 

Ενίοτε πρέπει να επιχειρούμε σε τόπους στους οποίους, κάποιος δεν θα επέλεγε να πάει. Αλλά εμείς πηγαίνουμε όπου υπάρχει business”.

Εάν πάτε στο History Commons και βάλετε προς αναζήτηση το όνομα Dick Cheney, θα δείτε τη μακριά ζωή αυτού του προσώπου κοντά στην προεδρική εξουσία και τον χαρακτήρα του, χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς αναστολές.

Eἀν είστε προσεκτικοί, ενδέχεται και να δείτε και την εμπλοκή του σε μια ιδιαίτερα περίεργη και σοκαριστική ιστορία. 

Στην οποία, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ήταν αυτός που παρακάμπτοντας την αλυσίδα της ιεραρχίας, διέταξε να πετάξουν έξη ατομικές κεφαλές πάνω σε ένα αεροπλάνο από μία βάση στην Βόρεια Ντακότα στη βάση Barksdale στη Λουιζιάνα και εν συνεχεία σε άγνωστη κατεύθυνση. 

Τι είχε άραγε στο μυαλό του; 

Το μυστικό του σχέδιο το χάλασαν αξιωματικοί της βάσης που πρόσεξαν την ανωμαλία (πυρηνικές κεφαλές τοποθετούνται σε πυραύλους μόνο σε πολεμική επιχείρηση, η απλή μεταφορά τους γίνεται με διαφορετικό τρόπο) και εμπόδισαν το αεροπλάνο να πετάξει. 

Όλοι οι στρατιωτικοί που ματαίωσαν την επιχείρηση πέθαναν από  μη φυσικό θάνατο σύντομα μετά το περιστατικό.

Εγώ προτιμώ να μην πάω να δω μία ταινία για ένα τέτοιο άτομο. 

Υπήρξε και αυτό ένα από τα αποτελέσματα που με άλλαξαν, αφού είδα τα καπνισμένα ερείπια των Πύργων, αφού πήρα συνεντεύξεις από τις οικογένειες των θυμάτων, διακρίνοντας τη φρικτή αλήθεια που αναδυόταν μέσα από την επίσημη άποψη και τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.


Σημείωση μεταφραστή: Ίσως σε κάποιους από εσάς να γεννηθεί το φιλοσοφικό και συναισθηματικό ερώτημα: Πως γίνεται κάποιοι τόσο υψηλά ιστάμενοι να δολοφονούν χιλιάδες αθώους πολίτες; 

Την απάντηση γιατί το κάνουν, την άκουσα κάποτε σε μια ταινία αστυνομικού θρίλερ που είχα παρακολουθήσει: δεν υπάρχει γιατί, απλά το κάνει γιατί…μπορεί. 

‘Μπορεί’ , όχι με την συναισθηματική έννοια, αλλά με την έννοια της εξουσίας, της δυνατότητας. Απλώς το κάνουν γιατί μπορούν. Τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν γι’ αυτούς. 

Αν αυτό δεν σας αρκεί και διερωτηθείτε πάνω στην συναισθηματική διάσταση του ‘μπορούν’, τότε η απάντηση ίσως μπορεί να δοθεί μόνο μέσα από την θεολογική ερμηνεία των όντων.Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

3 σχόλια:

 1. Η τερατωδης εγκληματικη εξουσια.

  https://uploads.disquscdn.com/images/e498edd073938c8e2c7bb951b9e5bcaaf68488a8af54c50bb5b4ce189de63daf.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. O ΝΤΙΚΥ=ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗΣ ΣΕ ΑΠΛΗ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΣ.Ο ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ,ΟΙ ΜΠΟΥΣ,Η ΚΟΝΤΟΛΙΖΑΡΝΤ,Ο ΠΑΟΥΕΛ,ΟΙ ΟΜΠΑΜΑ,ΟΙ ΚΛΙΝΤΟΝ=ΚΛΙΝΓΚΟΝ,Η ΟΛΜΠΡΑΊΤ,ΡΑΜ ΕΜΑΝΟΥΕΛ,Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ,ΓΟΥΛΦΣΟΝ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΙΚΟΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΔΙΑΙΤΑ.... ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΊΑΣ.

  Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ!ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΎΛΟΙ/ΠΟΡΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ=ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ.

  ΟΜΩΣ....
  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ 71.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΎΝΤΑΙ.
  ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΣ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ.

  ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ.
  ΟΧΙ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.Π.Χ. Η ΚΛΙΝΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ....
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΙ Ο Γ.ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ PERSEASORION, ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ.ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΠΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΛΩΝΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ,ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

  ΟΜΩΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ GITMO.O ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ CIA O ΔΟΛΟΦΌΝΟΣ Ο ΤΖΟ ΜΠΡΕΝΝΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ.ΑΥΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΙΝ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΘ ΡΙΤΣ!ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΗΛΗΚΙΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ=ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ.

  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΜΕΤΡΗ ΣΑΥΡΑ.ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΣ;

  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ,ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

  ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΎΜΕ.ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ!ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.

  WHITE HATS.
  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ SOTU.ΓΙΑΤΙ;

  ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΧΗ ΚΟΝΤΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ...ΤΣΙΠΡΑΚΟ!

  ΤΟ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΚΙ ΕΚΛΑΨΑ.ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΖΙΝΑ ΧΑΣΠΕΛ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ CIA.ΦΟΡΑΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥΚΑΜΊΣΑ ΜΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΛΑ....ΩΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.ΣΤΑ WHITE HATS!

  ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
  ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΑΥΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΑΡΑΒ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

  ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΝΔΡΩΝ+ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΙΚΥ ΤΣΕΝΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:ΑLL AMERICAN NEMESIS FROM SPARTANS IN THE NAME OF THE 300!

  ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΣΜΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ.

  ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΝΥΧΤΟΒΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ...

  ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΛΕΩ...ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΥΒΈΡΝΗΣΗΣ ΚΙ ΕΔΩ;ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΓΈΝΝΗΣΕ ΠΕΡΙΚΛΗΔΕΣ,ΙΣΟΚΡΑΤΗΔΕΣ,ΣΟΛΩΝΕΣ,ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΔΕΣ,ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ;ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΛΛΗΝΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ12 Φεβρουαρίου 2019 - 9:42 μ.μ.

  ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ....ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΟΙ ΥΠΟΧΩΝΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ [ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ]\......ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΝΩΝΑ ΣΕ ΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ [ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΜΗΜΗΣΗ ] ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ LACERTA KAI ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ...ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΔ\ΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ