Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019

Ο Trump κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι οδηγούν το ζήτημα στο shutdown "Προσφέρουν πολύ λίγα χρήματα στον πολύ απαραίτητο τοίχο στα σύνορα. Και τώρα απροσδόκητα θέλουν επίσης να περιορίσουν τον αριθμό των καταδικασθέντων για βίαια εγκλήματα,  για τα οποία μπορούν να βρισκονται  υπό κράτηση!.. 
Όταν έχουν υποβάλει τέτοιες τερατώδεις προτάσεις, έχω ήδη αρχίσει να πιστεύω ότι χρειάζονται το Shutdown, "-έγραψε o Trump  στο Twitter.
Αλλά ποτέ δεν πρόκειται να οδηγήσει την ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΛΕΣ@ΙΟ-Ο$#ΙΑ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ, ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. 

Τα πράγματα είναι απλά...: Κάποτε οι Κλίντον τον είχαν βοηθήσει σε... θέματα εφορίας και οικονομικά... έτσι λένε στο αμέρικα...
Και τους "χρωστάει"...

Κι ας πιστεύουν ακόμα κάποιοι χαχόλοι, πως ο Τράμπ, θα έβαζε φυλακή την Χίλαρι...

Καλλιόπη Σουφλή


© AFP 2019 / DOUG MILLS
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump
 WASHINGTON, 10 Φεβρουαρίου -.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς ότι προσπαθούν να  οδηγήσουν την υπόθεση στο shutdown - το προσωρινό κλείσιμο των ομοσπονδιακών θεσμών λόγω της έλλειψης προϋπολογισμού.


Το επόμενο shutdown  μπορεί να έρθει ήδη στις 15 Φεβρουαρίου.

"Προσφέρουν πολύ λίγα χρήματα στον πολύ απαραίτητο τοίχο στα σύνορα. Και τώρα απροσδόκητα θέλουν επίσης να περιορίσουν τον αριθμό των καταδικασθέντων για βίαια εγκλήματα,  για τα οποία μπορούν να βρισκονται  υπό κράτηση!.. Όταν έχουν υποβάλει τέτοιες τερατώδεις προτάσεις, έχω ήδη αρχίσει να πιστεύω ότι χρειάζονται το Shutdown, "-έγραψε o Trump  στο Twitter.
Νωρίτερα την Κυριακή, ο Λευκός Οίκος και οι  εκπρόσωποι του Κογκρέσου παραδεχόνταν ότι οι διαπραγματεύσεις για τον προϋπολογισμό καθυστερούν  για άλλη μια φορά.

Οι νομοθέτες διαπραγματεύονται σχετικά με το ποσό που μπορεί να διαθέσει το Κογκρέσο για την κατασκευή εμποδίων στα σύνορα που απαιτούνται από τον πρόεδρο Donald Trump. 


O Trump απαιτεί να παρέχουν πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια για αυτό τον σκοπό, αλλά στο Κογκρέσο συζητούν για πολύ μικρότερα ποσά. Εκτός αυτού, οι Δημοκρατικοί  προσπαθούν να περιορίσουν τους  ελέγχους μεταναύστευσης   και της τελωνειακής αστυνόμευσης  με  μαζική κράτηση παράνομων μεταναστών, δηλώνοντας ότι η σημερινή τακτική οδηγεί σε ταλαιπωρία των  κρατούμενων  και τον  διαχωρισμό των οικογενειών.
Τον Δεκέμβριο-Ιανουάριο, περίπου το ένα τέταρτο των ομοσπονδιακών υπηρεσιών μείωσε το έργο τους για περισσότερο από ένα μήνα λόγω διαφωνιών μεταξύ του Προέδρου και του Κογκρέσου για  τα  σύνορα. Ο Trump τελικά δέχθηκε  να υπογράψει προσωρινό προϋπολογισμό για τρεις εβδομάδες, ο  οποίος λήγει στις 15 Φεβρουαρίου. 


Ο Trump   δεν έχει ακόμη επιτύχει το αίτημά του να χτίσει ένα τείχος στα σύνορα, αλλά δηλώνει ότι θα το χτίσει "με κάθε κόστος". 

Και τα δύο κόμματα στο Κογκρέσο θέλουν να αποφύγουν άλλη μια διακοπή , η οποία επηρεάζει αρνητικά τη δημοτικότητά τους.

https://ria.ru


Πηγή

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Ο διαχειριστής του ιστολόγιου δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
● Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
● Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
● Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
● Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
● Επιπλέον σας τονίζουμε ότι το ιστολόγιο λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΗΝ ΜΕΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΌΙ